Meddig tudja használni a profil, ha fizet a prémium tagság?

Prémium tagság automatikusan aktiválódik a vételár megfizetése a bankszámlájáról, hogy egy bank társkereső ELITE dátuma. Tekintettel arra, hogy az összes keresztül végzett fizetési átjáró PayU GoPay és megjegyzik, hogy az aktiválás egy prémium tagság bizonyos időt vesz igénybe.

Attól függ, hogy a fizetési mód a fizetési azok prémium tagság választja. Kifizetések a mobiltelefon vagy hitelkártya egy prémium tagság aktív percen belül (tíz perc), banki átutalással 2-3 munkanapon belül, a számlák 5-7 munkanapon belül.

Közvetlenül azután, hogy aktiválja a prémium tagság, akkor minden tulajdonságával, hogy a prémium társkereső kínál a felhasználóknak.

Kapcsolódó cikkek

bejegyzés

Miért ELITE Date

Ígérjük, egy kellemes és egyszerű keresés és kiválasztás csodálatos emberek, akik megfelelnek az elvárásoknak.

több

Sikeresen találkozott

A statisztikák szerint minden ötödik ember a Cseh Köztársaságban találkozott felett Craigslist. Ez a tendencia, hogy jelenleg egyre gyakoribb.

több

Mi a különbség a prémium társkereső ELITE adatokat más online társkereső szolgáltatásokat?

Szeretné tudni, mi tesz bennünket más, mint a versenytársaink? Ha szeretne többet megtudni a működését, a prémium társkereső ELITE dátuma? Ha alapítása előtt a profil bármilyen kérdése van, biztosan megtalálja a választ následujcím cikket.

több