Mi különböztet meg minket a verseny?

Vajon mennyire különbözik ez a prémium nyúlik ELITE adatokat más online társkereső szolgáltatásokat? Ha szeretne többet megtudni a működését, a prémium társkereső ELITE dátuma? Ha alapítása előtt a profil bármilyen kérdése van, biztosan megtalálja a választ následujcím cikket.

Mi összpontosít, akik szeretnék, hogy a partner szintjén

Internet társkereső dátuma ELITE azon felhasználók számára, akik szeretnék felfedezni a partner szintjén, azaz egy olyan partnerrel, aki megfelel az elvárásoknak.

Minden újonnan létrehozott profilok megtekintéséhez

Napi ellenőrzés minden újonnan létrehozott profilok, olvasunk, amit meg kell tölteni őket, nézd meg a fényképet, és bizonyos esetekben fiókjába, és ellenőrizze telefonon. Ha valaki a profilját, feltölteni egy fényképet, amely nem egyezik a tényleges forma, azaz a., Hogy használ képeket a hírességek, híres színészek, sportolók, illetve az állatok ... vagy ha helyet a valódi nevét választott becenevet meghívja a felhasználó megjavítani. Amennyiben ezek nem reagálnak a hívást, anélkül, hogy törölné őket a társkereső. Hasonlóképpen, azonnal távolítsa el az adatbázis és a felhasználók, akik érdeklődnek a mindössze egy nem kötelező érvényű flört vagy szex. Célunk az, hogy regisztrálni csak azok a felhasználók, akik érdeklődnek a komoly ismerősének!

Azt is szeretnénk, hogy minden olyan ügyfelek, akik nem rendelkeznek a teljes profilt, hogy őket a lehető leghamarabb kiegészítik és megkönnyíti, hogy eldöntse, kit és ki nem. Szeretnénk, ha a randi eljárás egyszerű és kellemes legyen.

A profilok a randi nem hamis, nem nyilvánosan hozzáférhető

A Ismerkedés köszönhetően rendszeres ellenőrzések elő hamis, úgynevezett. Fake profilokat. Eltérően más társkereső oldalak nem a profilok nyilvánosan elérhető, ami azt jelenti, hogy nem tudja átadni, aki csak néz társkereső. A profilja jelenhet csak regisztrált felhasználók számára.

Szeretnénk tudni, hogy részletesen, hogy felajánlja a legmegfelelőbb partner

Eltérően más társkereső oldalakon szeretnénk tudni először. Ezért kínálunk a megfelelő partner, meg kell, hogy megtudja, amelyek felismerik az értéket, és mi a kapcsolat a legfontosabb. Ez megköveteli, hogy töltse ki a regisztrációs bejegyzés személyiség kérdőívet. Minél gondosabban akkor adja meg a kérdőívet, annál inkább alkalmas partnere életét leszünk képesek. Ennek alapján a pszichometriai tesztek és jól kifinomult adatiliesztő fogjuk idézni partnerek, akik a legalkalmasabbak neked, akivel meg fogja érteni, és akik elvárják az élettől, és a kapcsolat ugyanaz, mint te. Ha megnézzük a profil a felhasználó, egy pillantással látni fogja, hogy milyen messze a karakter és vélemények ért egyet. A csillaggal jelölt mezők zöld képviseli a konszenzus nézeteit tulajdonságok és fehér különbség.

Javaslatok a legmegfelelőbb partnerek tudunk küldeni az e-mail. Ez megadja az azonnali áttekintést, aki a legalkalmasabb az Ön számára, akivel csak volt, aki nézi a profilt, vagy aki küldött egy üzenetet. A frekvencia bejelentések az összes ilyen információ lehet beállítani a diszkréció. Tudnak járni azonnal, napi, heti, vagy egyáltalán nem. Ez attól függ, csak akkor. Nem kell aggódnia, kéretlen levelek, amelyek többnyire nyúlik a népszerűsége. Ha bármelyikünk nem szeretnék üzeneteket kapni, akkor egyszerűen állítsd be a fiókjába, és tiszteletben fogja tartani a kívánságát.

Beállíthatjuk a saját szempontokat, amelyek alapján kiszűri tervez partnerek

Javaslatok partnerek, hogy megy be az e-mail üzeneteket a rendszer automatikusan hozza mérkőzés eredménye a személyiség tesztet. Ha azt szeretnénk, hogy létrehozzák saját kritériumai partner kiválasztásában, akkor beállíthat egy szűrőt az életkor, iskolai végzettség, a hely, ahol a partner jön, vagy sok más kritériumokat.

Igyekszünk, hogy megismertesse fájdalommentes és élvezetes

Annak érdekében, hogy megismertetése még könnyebbé és élvezetesebbé, hoztunk létre a profil egy sor funkciót, ami lehet, akik vette meg valamilyen módon, gallytörő. Játékos formában kommunikáció tartalmaz, így a partner tudja, hogy tetszik. Lehet küldeni egy virtuális mosoly, mondja meg neki, egy gombból, hogy vette, vagy egyszerűen csak rámutatni, hogy van néhány közös jellemzője. Ha kezelésében új partnereket is biztos, hogy ez lehet a módja az első partner társkereső lényegesen könnyebb. Annak érdekében, hogy az Ön számára mi Ismerkedés jobb munka, mi már készen van egy nagyon egyszerű, felhasználóbarát és szép grafika és a környezet. Tekintettel arra, hogy mi vagyunk a cseh társkereső, megtalálni minket az összes információt és leírások a cseh nyelvet. Így fog történni veled, hogy meg kell motoszkál át néhány információ vagy nehéz lefordítani.

Amikor mi állnak e-mailben vagy telefonon

Abban az esetben, ha nem tud valamit, vagy tanácsot bármilyen kérdése működését illetően a társkereső szolgáltatások, kínálunk azonnali segítséget formájában FAQ, azaz a. A leggyakoribb kérdés, hogy küldje el nekünk. Itt meg kell találni a válasz mindenre, ami zavar téged. Azonban ha jobban írásbeli kommunikáció, akkor mindig írjon nekünk e-mail címünkre info@elitedate.cz. A rendszergazda 24 órán belül válaszolni a kérdésre, és próbálja meg a potenciális problémát a lehető leghamarabb megoldani. Ha bármilyen fejlesztésre irányuló javaslatok vagy társkereső néhány megjegyzést, amelyek megakadályozzák, hogy a társkereső, akkor lehet mondani a tulajdonosok telefonon társkereső ELITE dátuma. Mi vagyunk az egyetlen társkereső oldal, ahol Ön a hívást, vagy hol korlátlan levelet kérdésre vagy ossza meg pozitív és negatív véleményeket.

A prémium listát, akkor próbáljon meg ingyen

Ha elkezd kell tudni, hogy a prémium társkereső működik, hogy hány felhasználó ahonnan nemek regisztrált nálunk, hogy az új vagy a javasolt partner valaki szeretne kapcsolatba lépni, és megismerni, minden amire szüksége van egy alap tagság. Ha szeretné használni az összes funkcióját, hogy a prémium társkereső kínál, meg kell, hogy a prémium tagság, vagy megvásárol egy beszélgetés a személy, amelyet választott.

Összehasonlítva más fizetett társkereső oldalak kínálunk lehetőséget, hogy a fizetés sorozatán keresztül fizetési eszközök. Tagságra fizethet internetes gyorsan átviszi internetes banki, bankkártya, banki átutalás a bankszámlájára, mobiltelefon, vagy utalvány.

Hogy menjen a társkereső, nem fogjuk védeni

Ha már talált partnert, akivel szeretné leélni az életed, vagy más okból, hogy megszünteti a profilját, csak írj nekünk, és hagyja, hogy mi a profil azonnal eltávolítjuk az adatbázisban. Összehasonlítva más társkereső oldalakon nem szállít egy nyilatkozatot írásban, csak küldj egy kérelmet e-mailben. Hasonlóképpen, akkor nem kell aggódnia, hogy lesz további díjat a prémium tagság, ha azt akarjuk, akkor nem lehet meghosszabbítani. Egyes társkereső szolgáltatások az általános szerződési feltételek, hogy meg kell adni írásban értesíti a napok számát a lejárat előtt a tagság, egyébként automatikusan meghosszabbodik. Nem kell aggódni az ilyen helyzetekben. Ha a tagság és megújítják önmagukat ismét elmulasztja a fiók következő fizetési automatikusan kikapcsolja a prémium tagság és meghatározza vissza az alap tagság korlátozott funkciókkal társkereső. Következésképpen ez teljesen rajtad múlik, hogyan társkereső profilt fog tenni.

Azt akarjuk, hogy társkereső volt a legjobb!

Igyekszünk prémium társkereső folyamatosan javítják, hogy válaszoljon a észrevételeit és ingerek, igyekszünk, hogy jöjjön fel, hogy megfeleljen a felhasználók számára. Emiatt kezdtünk rendszeresen cikkeket tesz közzé társkereső és kapcsolatokat. A cél ezen cikkek, hogy segítsen felépíteni egy egészséges és könnyed párkapcsolati!

bejegyzés

Miért ELITE Date

Ígérjük, egy kellemes és egyszerű keresés és kiválasztás csodálatos emberek, akik megfelelnek az elvárásoknak.

több

Sikeresen találkozott

A statisztikák szerint minden ötödik ember a Cseh Köztársaságban találkozott felett Craigslist. Ez a tendencia, hogy jelenleg egyre gyakoribb.

több

Nem szeretnél több hírlevelet kapni, mit tehetek?

Ha nem szeretné, hogy elküldjük Önnek hírlevelet, változtassa meg a fiók beállításait. Bejelentkezés után a profil, akkor fül Saját profil - Változás az adatok - részben magán - Hírlevél küldő hírlevelek szünet. Ha a regisztráció során úgy dönt, hogy újra elküldésével e-maileket, csak megváltoztatni a NO gombot a YES gombot. Bármilyen módosítást jóvá kell hagyni a Ment gombbal.

több