Miért ELITE Date

Azért vagyunk itt, hogy az emberek, akik szeretnének tanulni, és aki keres partnert, amely megfelel az elvárásainak.

 

Tudni szeretné, hogy megfeleljen, és keres egy partnert, akivel meg fogja érteni, amely megfelel az Ön elvárásainak és igényeinek? Lehet, hogy megy egy kávézó vagy étterem, és elvárják, hogy találkozik valakivel, ott, vagy néha „szörfözés” az interneten, és a hirdetések megjelenítésével. Lehet, hogy már meg sem próbált társkereső sebesség és más társkereső szolgáltatás. 

Szeretnénk keresni akkor volt könnyű, kellemes és társkereső a lehető legegyszerűbben.

Az is lehetséges, hogy nincs sok ideje, így nehéz megtalálni valakit.

Nem akarok egyedül lenni, ezért próbál. Néha találkozol valakivel, érdekes, de néha előfordul, hogy pontosan megfelelnek az elvárásoknak, vagy más értékek, és kitalálta előre, amit nem értettem.

Csak azt akarom, hogy valaki érti meg, azt szeretné, hogy valaki a szinten.

Most olvasd el az oldalakat ELITE dátuma, és azt mondják: „Csak egy újabb társkereső oldalon.” Megértjük, hogy. Mi valójában társkereső másik, de sok szempontból különbözünk másoktól.

Szeretnénk keresni akkor volt könnyű, kellemes, és hogy azt keres egy tűt a szénakazalban.

Ezért ....

 • Ennek alapján a pszichometriai teszt fogunk ajánlani partnerek, akik ugyanazokat az értékeket, mint te, és ki illik hozzád
 • Mi teszi az első címzési aki tetszik, hogy nem érzik kellemetlen vagy zavaró
 • A felhasználói profilok teljes, ellenőrzött és legalább 2 fotó, így tudja, hogy ki érhet el, és kivel találkozóra megy

 

Tudjuk, hogy nem ígérhetünk elégedett és boldog kapcsolat. Hogy nem tudjuk garantálni, és hazudtunk mi állította az ellenkezőjét. Ígérjük, hogy egy kellemes és egyszerű keresés az I. és válogatott csodálatos emberek, akik megfelelnek az elvárásoknak.

 

Azért vagyunk itt, hogy az emberek, akik keresik a partner

ELITE időpontja nem próbál egy társkereső oldalon mindenki számára. Dátum ELITE célja az emberek, akik megfelelnek bizonyos elvárásoknak.

Szeretné, hogy egy hosszú távú kapcsolat, és fontos az Ön számára a tisztesség? ELITE dátum nem normális társkereső de nyúlik az igényes, keres komoly ismeretség a partner szintjén.

Ezért a felhasználói profilokat, hogy megtekinthesse a mi társkereső, úgy néznek ki, főleg, mint ez:

Középfokú vagy felsőfokú oktatás. Ezek sikeres, amit csinálnak. Vannak bizonyos elvárások és tudják, mit akarnak. Azt akarják, hogy a partner, akivel meg fogja érteni, hogy lesz hasonló értékeket és háttérrel. Gyakran frusztrált kétségbeesetten keres az interneten, kávézókban vagy a környéken, és szeretik a lehetőséget először kapcsolatba az interneten keresztül.

Nézd meg a profilját felhasználók ELITE dátuma:

csatlakozó Anna
profil_muze.jpg profil_zeny.jpg

Meg fogjuk találni a partnereket, akik igazán alkalmas arra, hogy Ön

Ez általában nehéz megtalálni valakit, aki lehet dobni neked, aki ugyanazokat az értékeket, és kivel fogja érteni, és jól érzi magát.

Nem akarunk elérni mindenkinek, de csak egy bizonyos csoportja, akik keresnek egy komoly kapcsolatot és termesztett partner szinten.

Lehet, hogy már nem akar órákat tölteni, ha elolvassa a hirdetések és keresés az interneten, amikor ...

... tudod, hogy ne csináld.

Azt ajánlom, akik partnerek a legalkalmasabbak, illetve melyeket meg fogja érteni, akik hasonló világnézet, kapcsolatok és különösen azok, akiknek hasonló az értékeket.

Eltérően más társkereső oldalakon szeretnénk tudni, hogy az első, megtudja, mit elismerik a mi a legjobb az Ön számára kapcsolatban fontos. A válaszaid alapján fogjuk ajánlani partnerei amely megfelel Önnek. Ezért a regisztrálási elkezdi a kérdőív kitöltése és személyes vizsgálatot.

Azt ajánlom partnerek:

 • akik ugyanazokat az értékeket,
 • és ezért a legalkalmasabb az Ön számára.
 • akikkel meg fogod érteni,
 • mert van egy hasonló világnézet és
 • elvárások a kapcsolatot.

 

Mi segít az első címzés

Az első megszólítás mindig a legnehezebb. Az emberek gyakran szürkeárnyalás át, hogyan lehet elérni őket. „Amit levelet nem fog tetszeni, hogyan szedjem?”

Ezért van magának egy játékos módon kommunikálni, hogy egyszerűen kapcsolatot létesíteni, és nem kell zavarba vagy félt, hogy elérje aki tetszik.

Számos módon lehet elérni megfelelője: Levél virtuális mosolyogva, „gallytörő partnere, ők, mint te.” Felhívni a figyelmet, hogy mit kell az azonos felhasználó küld egy lekérdezést, vagy írjon e-mailt.

 

Fontos tudni, hogy ki megy egy időpontban

Néhány kérdés tabu, és különösen akkor, ha a listákat. Gyakran ezek nagyon fontos kérdések, mint például, ha a jövőben partner gyerekeket akar. Ezért jó tudni a partner, amennyire csak lehetséges, mielőtt azok elérnék vagy menjen vele az első randin.

Profilok hogy itt, kiegészítve egy minimum 2 db. Ön tudni fogja, hogyan néz ki, mint partner, mit csinál, amit szeret, és ami fontos vele kapcsolatban.

Eltérően más társkereső oldalakon nem kell cserélni 20 üzenetet, és hogy mi ez a személy. Lehet, hogy ment egy csomó időt, energiát és frusztráció.

Nem akarja elhagyni a találkozó gondolkodás, „Csak egy újabb elvesztegetett időpontban.”

 

Kiegyensúlyozott arányban férfiak és nők

Volt egy klasszikus internetes társkereső, ami ingyenes, és észrevette, hogy mintegy 20.000 férfi és mintegy 2000 nő? Ez egy nagy különbség. Vagy voltál sebesség társkereső, ahol be? Egy barátom nemrég, hogy gyorsítsák társkereső és nagyon mérges volt - 10 nő már csak 3 ember.

Mert ELITE időpontja mindig megtalálja a kiegyensúlyozott arányban férfiak és nők. Gondoskodunk arról, hogy a férfiak és nők aránya kiegyensúlyozott volt.

 

Miért terhelhető prémium tagság?

Azért vagyunk itt, akik egy komoly kapcsolatot, és egy partner, amely megfelel az elvárásainak.

A társkereső szándékosan terhelhető. Tudjuk, hogy nem mindenki lesz hajlandó válni prémium tag. Nem akarunk elérni mindenkinek, de csak egy bizonyos csoportja, akik keresnek egy komoly kapcsolatot és termesztett partner szinten. Megpróbáljuk megvédeni, akik úgy gondolják komolyan társkereső.

Mennyibe kerül a prémium tagság?


Kétségei vannak. Prémium tagság megéri a pénzt?

Értem. Bárcsak kétségek. De ... a regisztráció ingyenes, akkor próbálja ELITE dátuma, tesztelni és ha ez tényleg megéri, és mennyire élvezni azt.

Prémium tagság is beruházó egy szűrő, tudjuk garantálni:

... hogy vannak emberek, akik igazán akar egy kapcsolatban, és nem ott, hogy már játszott itt, és megjelenik egy „kellemetlen” modorát.

Ki fizeti a társkereső, miért nem itt, hogy „vicceket” zaklatja az embereket vagy ragasztószalaggal képeket másnak.

... garancia magánélet. Azok, akik nem rendelkeznek a prémium tagság, lásd a fotót.

 

Mit kap ...

 •   Hozzáférés a praktikus és bonyolult rendszer, ahol van,
 •   arra, hogy megfeleljen a csodálatos emberek tenyészthető
 •   ajánljuk majd a partnerek, akik ugyanazokat az értékeket, mint te, és ki illik hozzád
 •   mi segítünk az első címzési aki tetszik, úgy, hogy nem érzi magát kellemetlen vagy zavaró
 •   Minden információ a lehetséges partnerek legalább 2 fotó, így tudja, kivel foglalkozni, akivel találkozóra megy
 •   időt takarít meg, energiát és pénzt a keresést egy partner
 •   kiegyensúlyozott arányban a férfiak és nők
 • jelentős kedvezményeket elit esemény dátuma és partnerei

 

 

Iratkozzon fel most!

 

 


bejegyzés

Miért ELITE Date

Ígérjük, egy kellemes és egyszerű keresés és kiválasztás csodálatos emberek, akik megfelelnek az elvárásoknak.

több

Sikeresen találkozott

A statisztikák szerint minden ötödik ember a Cseh Köztársaságban találkozott felett Craigslist. Ez a tendencia, hogy jelenleg egyre gyakoribb.

több

Nem kell a prémium tagság és szeretnék olvasni egy privát üzenetet küldött neked valaki?

Igyekszünk társkereső folyamatosan fejlesztjük, javítása és dolgozzon ki elképzeléseket, melyek révén a társkereső és a kommunikáció. Ha nincs prémium tagság, és egy másik felhasználó küldött neked egy privát üzenetet, melyet nemrég vásárolt egy közleményt a felhasználó. Ez azt jelenti, hogy az üzenetet el tudja olvasni, akkor írj le rá, és a fényképek megtekintéséhez felhasználó. Feloldása kommunikációs költség CZK 69.

több