Miért mennénk partnerek, akik nem felelnek meg a követelményeknek?

Javaslatok partnerek, hogy megy be az e-mail üzeneteket a rendszer automatikusan hozza mérkőzés eredménye a személyiség tesztet.

Ha azt szeretnénk, hogy létrehozzák saját kritériumai partner kiválasztásában, kérjük, tegye ezt, ha bejelentkezik a lapjára a Saját profil - beállítások - E-mail értesítések - About partner, aki ....

Itt lehet kiválasztani a mellett, hogy életkor, az iskolai végzettség, a magasság, hogy a partner dohányzó vagy nem dohányzó, és a hely, ahol a partner származik. Ne felejtsük el, hogy mentse a beírt adatokat a zöld gombot VÁLTOZÁS.

Emailová upozornění

Kapcsolódó cikkek

bejegyzés

Miért ELITE Date

Ígérjük, egy kellemes és egyszerű keresés és kiválasztás csodálatos emberek, akik megfelelnek az elvárásoknak.

több

Sikeresen találkozott

A statisztikák szerint minden ötödik ember a Cseh Köztársaságban találkozott felett Craigslist. Ez a tendencia, hogy jelenleg egyre gyakoribb.

több

Nem kell a prémium tagság és szeretnék olvasni egy privát üzenetet küldött neked valaki?

Igyekszünk társkereső folyamatosan fejlesztjük, javítása és dolgozzon ki elképzeléseket, melyek révén a társkereső és a kommunikáció. Ha nincs prémium tagság, és egy másik felhasználó küldött neked egy privát üzenetet, melyet nemrég vásárolt egy közleményt a felhasználó. Ez azt jelenti, hogy az üzenetet el tudja olvasni, akkor írj le rá, és a fényképek megtekintéséhez felhasználó. Feloldása kommunikációs költség CZK 69.

több