Segítségre van szükséged?

Érdekel, hogy miben különbözünk a konkurenciától?

Szeretnél többet megtudni arról, hogyan működik az Elite Date prémium társkereső oldala?

Esetleges további kérdéseidre a válaszokat a következő cikkben találhatod meg: Miben különbözik az ELITE Date prémium társkereső oldal a többi társkereső oldaltól?Prémium tagságodat a profilodod belül tudod törölni - Saját fiók - Beállítások - Fiók eltávolítása - alatt. Kérjük add meg a profil törlésének okát, és megerősítő szóhoz írd be a "törlés" szót. Ezután nyomd meg a Törlés gombot a törlés megerősítéséhez. A profil törlését emailen keresztül is igényelheted. Kérjük ehhez írj az ügyfélszolgálati e-mail címünkre info@elitedate.hu, és a rendszergazdák törlik profilodat.

Ha más felhasználók képeit homályosan látod, akkor ez azt jelenti, hogy csak alapszintű tagsággal rendelkezel. Annak érdekében, hogy teljes mértékben ki tudd használni az ELITE Date teljes szoláltatását, prémium tagságot kell vásárolnod.

A prémium tagság birtokában élesen láthatod a többi felhasználó képeit és kapcsolatba is tudsz lépni velük. Csak így tudod megismerni és elérni a neked szimpatikus partnereket!

A Prémium tagságodat megrendelheted (vagy megújíthatod), ha bejelentkezel profilodba a Fiókom - Tagság oldalon.

Először állítds be az időszakot, amelyre aktiválni szeretnéd a prémium tagságot, majd pedig válaszd ki a fizetés módját.

Még mindig nem vagy biztos magadban?

 

Ha valamilyen kérdésed van a tagsággal vagy a regisztrációval kapcsolatban, vagy ha csak tanácsra van szükséged, akkor írj nekünk.

Adminisztrátorunk Éva örrömmel áll a rendelkezésedre.

 adminisztrátor Éva P.jpg

Szeretnél velünk dolgozni? Van társulati programunk.

Cím és üzleti kapcsolatok

ELITE Date s.r.o.

Rybná 716/24
Staré Město
110 00 Praha 1

IČ: 290 93 244
DIČ: CZ 290 93 244

A cég a Plzenyi regionális bíróságon vezetett C 24239 elem alapján van bejegyezve a cégjegyzékbe.