Miben különbözik az ELITE Date prémium társkereső oldal a többi társkereső oldaltól?

Miben különbözik az ELITE Date prémium társkereső oldal a többi társkereső oldaltól?

Érdekel, hogy miben különbözünk a konkurenciától? Szeretnél többet megtudni, hogyan működik az Elite Date prémium társkereső oldalunk? Ha még mindig vannak kérdéseid a profilod létrehozása előtt, akkor a válaszokat a következő cikkben találhatod meg.

Azokra a felhasználókra összpontosítunk, akik komoly partnerkapcsolatot keresnek

Az ELITE Date társkereső egy szűk embercsoport körére specializálódik. Oldalunkon főként 25 és 45 év közötti ügyfeleket találsz. Ez azonban nem azt jelenti, hogy csak ebben a korcsoportban regisztrálhatnak nálunk. A regisztrált felhasználók közé tartoznak a diákok (18 év fölött) és a nyugdíjasok is. A legtöbb felhasználó, aki regisztrál a társkereső oldalunkon, megfelel társkereső oldalunk szándékának. Az ELITE Date azoknak a felhasználóknak szól, akik olyan szintű partnerrel szeretnének találkozni, akik megfelelnek egymás elvárásainak.

Felülvizsgáljuk az összes újonnan létrehozott profilt

Az összes újonnan létrehozott profilt minden nap felülvizsgáljuk, áttekintjük a kitöltött profilokat, felülvizsgáljuk a fényképeket, és bizonyos esetekben a fiókokat telefonon is ellenőrizzük. Ha valaki olyan fényképet tölt fel a profiljába, amely nem felel meg a tényleges megjelenésének, vagyis hírességek, híres színészek, sportolók vagy állatok fényképeit használ fel, vagy ha valódi név helyett becenevet választ, akkor felkérjük ezeket a felhasználókat, hogy javítsák ki ezeket a hibákat. Ha nem válaszolnak felhívásunkra, akkor kompromisszumok nélkül azonnal töröljük profiljukat a társkereső oldalunkról. Hasonlóképpen azonnal eltávolítjuk az adatbázisunkból azokat a felhasználókat, akiket csak a flört vagy a nemi vágy(sex) érdekel. Az a célunk, hogy csak azok a felhasználók regisztráljanak nálunk, akik komoly párkapcsolatot keresnek!

Ugyanakkor ösztönözni szeretnénk minden olyan ügyfelet, aki még nem rendelkezik a profilja teljes befejezésével, hogy minél hamarabb töltse ki azt, hogy könnyebben megtalálhassa azokat a partnereket akiket szeretne és elkerülje a nem kívánt partnereket. Azt szeretnénk, hogy a párkereső folyamat a lehető legegyszerűbb és legélvezetesebb legyen.

A társkereső oldal profiljai valódiak, és nyilvánosan nem érhetőek el

A rendszeres ellenőrzéseknek köszönhetően a társkereső oldalunkon nincsennek hamis profilok. Más társkereső oldalakkal ellentétben a profilok nyilvánosan sehol nem jelennek meg, ami azt jelenti, hogy profilodat csak a regisztrált felhasználók tekinthetik meg. 

Szeretnénk részletesen megismerni hogy felkínálhassuk számodra a legmegfelelőbb partnert

Más társkereső oldalaktól eltérően először szeretnénk megismerni téged. Annak érdekében, hogy megfelelő partnert kínálhassunk neked, tudnunk kell, milyen értékeket ismersz el, és mi a legfontosabb számodra a kapcsolatban. Ehhez szükséges hogy a regisztráció során kitöltsél egy személyiségi kérdőívet. Minél pontosabban töltöd ki, annál megfelelőbb partnert tudunk felajánlani neked. A személyiség teszt és egy jól összehangolt adatpárosítás alapján olyan partnereket fogunk ajánlani, amelyek a legmegfelelőbbek lehetnek számodra, és akikkel a legjobban megértenétek egymást, és akik ugyanazt várják el az élettől és egy kapcsolattól mint te. Ha megnézed egy felhasználó profilját, akkor egy pillanat alatt megtekintheted, hogy mennyire azonos vagy eltérőek tulajdonságaitok,véleményetek, életi értékeitek. A zöld színnel jelölt elemek a tulajdonságok és vélemények egyezését képviselik, a fehér színnel jelölt elemek pedig a különbséget.

Javaslatokat küldhetünk a legmegfelelőbb partnerekről e-mail címedre. Ez azonnali áttekintést nyújt arról, hogy ki a számodra a legmegfelelőbb, ki érdeklődött irántad, ki látogatta meg profilodat, vagy ki küldött neked üzenetet. A fent említett összes információhoz a figyelmeztetés gyakoriságát saját belátásod szerint állíthatod be. A figyelmeztetést beállíthatod azonnali, naponta egyszeri, havi vagy törölheted is. Rajtad múlik. Tehát nem kell aggódnod a spamolás végett, amelyet a legtöbb társkereső oldal csinál. Ha nem szeretnél tőlünk üzeneteket kapni, egyszerűen állítsd be fiókodat, és mi tiszteletben tartjuk kívánságodat.

A partnerjavaslatok szűrésére beállíthatod saját kritériumaidat

Az e-mail címre küldött partnerjavaslatok automatikusan generálódnak, és pedig a személyiségteszt eredményei alapján. Ha szeretnéd beállítani a partner kiválasztási kritériumokat, beállíthatol egy szűrőt az életkor, az iskolai végzettség, a partner származási helyének vagy sok más kritériumok alapján.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a partnerkeresés könnyebb és élvezetesebb legyen

Annak érdekében, hogy a partnerkeresést még könnyebbé és élvezetesebbé tegyük, profilodban számos olyan funkciót állítottunk be, amely megkönnyíti a számodra megfelelő partnerek elérését. Játékos kommunikációs módon tudathatod partnereddel, hogy tetszik neked és érdeklődöl iránta. Küldhetsz neki egy virtuális mosolyt, egy érdeklődés gombjára kattinthatsz, vagy egyszerűen figyelmeztetheted, hogy van néhány közös tulajdonságotok. Ha nem vagy a szavak embere egy új kapcsolat felvételéhez, akkor ezek a módszerek biztosan segítségedre lesznek és megkönnyíthetik számodra az új partner elérését. Annak érdekében, hogy jobban orientálódj a társkereső oldalunkon, egy nagyon egyszerű és kellemes felületet készítettünk. 

Akármikor elérhetel minket e-mailben vagy telefonon keresztül

Abban az esetben, ha valamit nemtudnál, vagy ha bármilyen kérdésed lenne a társkereső szolgáltatásunk működéséről, akkor azonnali segítséget kínálunk a GYIK(Gyakran Ismételt Kérdések) formájában. Itt  a leggyakoribb kérdésekre megtalálhatod a választ. Ha azonban inkább az írásbeli kommunikációt részesíted előnybe, bármikor e-mailt küldhetsz nekünk az info@elitedate.hu címre. Rendszergazdáink 24 órán belül válaszolnak kérdéseidre, és megpróbálják a lehető leghamarabb megoldani a felemerült problémákat. Ha bármilyen ötleted van a társkereső oldal fejlesztésére, vagy bármilyen megjegyzésed van, amely megakadályozná a társkereső oldal használatát, telefonon közölheted az Elite Date tulajdonosával. Mi egy olyan társkereső oldal vagyunk, ahová biztosan behívsz, ahová feltételek nélkül küldheted kérdéseidet, vagy közölheted velünk pozitív és negatív véleményeidet.

 A prémium társkereső oldalunkat ingyen kipróbálhatod

Ha csak tudni szeretnéd, hogyan működik a prémium társkereső oldalunk, hány felhasználó van regisztrálva, függetlenül attól, hogy van-e valaki az új vagy javasolt partnerek között, akivel kapcsolatba szeretnél lépni és megismerkedni - elegendő az alap tagság. A prémium társkereső szolgáltatásunk maximális kihasználása érdekében prémium tagsággal kell rendelkezned.

Más fizetett társkereső oldalaktól eltérően, számos fizetési eszközzet kínálunk. A tagságodat kifizetheted gyors online internetes banki átutalással, hitelkártyával, klasszikus banki átutalással, mobiltelefon vagy csekkes megrendelés útján.

Ha elakarod hagyni társkereső oldalunkat, nem akadályozzuk meg abban

Ha már megtaláltad életed párját, akivel szeretnéd eltölteni az életed hátralévő részét, vagy más okod van, hogy megszüntesd profilodat, elég ha e-mailben megírod nekünk, és azonnal eltávolítjuk profilodat az adatbázisból. Nem kell aggódnod, hogy további prémium tagsági díjat számlázunk, ha csak saját magad nem hosszabbítod meg Prémium tagságodat. Egyes társkereső oldalak általános szerződési feltételei közé tartozik, hogy a tagság lejárta előtt bizonyos időn belül egy írásos értesítést kell küldened, különben a rendszer automatikusan meghosszabítja a tagságot. Az Elite Date weboldalán e végett nem kell aggódnod. Ha saját magad nem hosszabbítod meg tagságodat, és nem érkezik újjab fizetés a bankszámlánkra, akkor a Prémium tagságod automatikusan inaktiválódik, és visszaáll az alapszintű tagságra, amely korlátozott funkciókkal rendelkezik. Utánna már csak rajtad múlik, mit kezdel profiloddal a társkereső oldalon.

Szeretnénk, hogy a mi társkereső oldalunk legyen a legjobb!

Igyekszünk folyamatosan fejleszteni társkereső oldalunkat, válaszolunk javaslataidra és észrevételeidre, megpróbáljuk a lehető legnagyobb mértékben kielégíteni a felhasználói igényeket. Ezért elkezdtük rendszeresen publikálni a társkeresői és partneri témákat . Ezen cikkek célja az egészséges és konfliktusmentes kapcsolat felépítése!

 1 Miben különbözik az ELITE Date prémium társkereső oldal a többi társkereső oldaltól.jpg


Hasonló cikkek

Hogyan törölhetem tagságomat a prémium társkereső oldalon?

A prémium társkereső tagságodat a saját profilodban, a Saját fiók - Beállítások - Fiók törlése lapon távolíthatod el. Add meg a profil törlésének okát, és a megerősítő szóban írd be a törlés szót. Ezután erősítsd meg a Törlés gombot. A második lehetőség az, hogy a rendszergazdáknak emailt küldessz az info@elitedate.hu címre, és ők törlik profilodat.

Miért kapok javaslatokat olyan partnerektől, amelyek nem felelnek meg a követelményeimnek?

Az e-mail címre küldött partnerjavaslatok automatikusan generálódnak, és pedig a személyiségteszt eredményeinek alapján. Ha szeretnéd beállítani a partner kiválasztási kritériumokat, akkor jelentkezz be a profilba a Saját fiók - Beállítások - E-mail értesítések - Olyan partnerről, aki .... Itt kiválaszthatod az életkoron kívül, az iskolai végzettséget, a magasságot, honnan származik a partner. A kritérium beállítása után ne felejtkezz el menteni a bejegyzést a zöld Módosítás gombbal.

Nem akarok hírleveleket kapni, mit tegyek?

Ha nem szeretnél hírleveleket kapni, módosítsd a fiókbeállításodat. Miután bejelentkeztél a profilodba,  Saját fiók - Adatok módosítása - Privát rész - Hírlevél, itten leállíthatod a hírlevelek küldését. Ha pedig vissza szeretnéd állítani a hírlevelek küldését, akkor egyszerűen változtasd meg a NEM gombot az IGEN gombra. Az összes változást a Mentés gomb megnyomásával kell megerősíteni.

Jelszó megváltoztatása

A jelszavadat megváltoztathatod ha bejelentkezel profilodba a Fiókom - Beállítások - Jelszó módosítása lapon. Egyszerűen add meg az új jelszót, erősítsd meg, és kattints a Módosítás gombra.

Az elfelejtett jelszó megújjítása

Elfelejtetted a jelszavad? Kattints a Tagok bejelentkezése linkre, majd az Elfelejtett jelszó? gombra. A postaládádba üzenetet kapsz a jelszó megváltoztatásának linkjével. Írjd be az új jelszót, és erősítsd meg. Ezután a megváltozott jelszóval be tudsz jelentkezni a profilodba.

Hol lehet megváltoztatni a regisztráció során megadott információkat?

Könnyedén módosíthatod személyes adataidat, érdeklődési köreidet, preferenciádat, a megjelenéseddel kapcsolatos információkat, életértékeidet vagy partnereiddel kapcsolatos kérdéseket, ha bejelentkezel profilodba a Fiókom - Adataim módosítása lapon. Az adataim módosítása lapon megváltoztathatod e-mail címedet is. A profilinformáció megváltoztatásának másik módja a Fiókom - Profil - Módosítás lapon lehetséges.

Legújabb cikkek

Hogyan szerkeszthetem a fotókivágást?

A fényképek kivágását a Saját fiók – Profil – Kép hozzáadása vagy módosítása lapon szerkesztheted. Válaszd ki a szerkeszteni kívánt fényképet. A szerkesztés gombra való kattintáskor a fénykép szerkesztéséhez jutol.

Az ELITE Date oldalán nem kell aggódnod a csalási praktikák végett! Igazságosak és korrektek vagyunk!

Biztos már hallottál néhány online társkereső webhelyen elkövetett csalásokról. Talán már az áldozatuk is voltál. Az ELITE Date oldalán ez nem történhet meg veled. Nézd meg az okát!

Hamis profilok

Prémium társkereső oldalunk célja, hogy felhasználóinknak akik komoly párkapcsolatot keresnek, biztosítsuk az elvárásaiknak megfelelő személyekkel való komoly ismeretséget. Tehát, ha feltöltesz egy olyan fényképet a profilodba, ami nem egyezik meg a valódi képeddel, azaz hírességek, híres színészek, sportolók, állatok fényképeit fogod használni... vagy ha a valódi név helyett becenevet vagy értelmetlen karaktercsoportot választol, akkor a profilodat a rendszergazdák értesítés nélkül azonnal törlik.

Mit tegyek, ha más felhasználók fényképeit homályosan látom?

Ha más felhasználók fényképeit homályosan látod, az azt jelenti, hogy csak egy alapszintű tagságod van aktiválva. Annak érdekében, hogy teljes mértékben kihasználhasd az ELITE Date által kínált összes szolgáltatást, Prémium tagságot kell vásárolnod. Ez lehetővé teszi, hogy élesen láthasd a potenciális partnerek fényképeit, elérd őket, és kommunikálj velük. Ez az egyetlen módja annak, hogy megismerd azt a partnert, aki felkeltette a figyelmed!

Milyen funkciókat kínál az alaptagság?

Az alaptagság azoknak szól, akik szeretnék kipróbálni Prémium társkereső oldalunk működését. Lehetőséged van arra, hogy megtudd, hogy mennyi regisztrált felhasználónk van(nő és férfi), hogy van-e valaki, akit szeretnél megismerni és kapcsolatba lépni vele. Az alapszintű tagság hátránya, hogy homályosan látod az összes profilfotót, és nincs lehetőséged arra, hogy elérd bármelyik személyt. Prémium társkereső szolgáltatásunk összes funkciójának használatához prémium tagsággal kell rendelkeznie.

Mennyibe kerül a prémium tagság, és hogyan aktiválhatom?

A Prémium tagságodat megrendelheted (vagy megújíthatod), ha bejelentkezel profilodba a Fiókom - Tagság lapon. Először válaszd ki azt az időszakot, amelyre aktiválni szeretnéd a prémium tagságot, majd válaszd ki, hogy hogyan szeretnéd kifizetni a tagsági díjat.