Miben különbözik az ELITE Date prémium társkereső oldal a többi társkereső oldaltól?

Miben különbözik az ELITE Date prémium társkereső oldal a többi társkereső oldaltól?

Érdekel, hogy az ELITE Date prémium társkereső oldal miben különbözik más online társkereső oldalaktól? Szeretnél többet megtudni az ELITE Date prémium társkereső szolgáltatásának működéséről? Ha bármilyen kérdésed van a profil létrehozása előtt, ebben a cikkben választ találhatsz rájuk.

Azokra a felhasználókra összpontosítunk, akik komoly partnerkapcsolatot keresnek

Az ELITE Date azoknak a felhasználóknak szól, akik komoly párkapcsolatot keresnek egy hasonó értékrendszerrel bíró partnerrel.

Felülvizsgáljuk az összes újonnan létrehozott profilt

Az összes újonnan létrehozott profilt felülvizsgáljuk. Áttekintjük a kitöltött profilokat, felülvizsgáljuk a fényképeket, és bizonyos esetekben a fiókokat telefonon is ellenőrizzük. Ha valaki olyan fényképet tölt fel a profiljába, amely nem felel meg a tényleges megjelenésének, vagyis hírességek, híres színészek, sportolók vagy állatok fényképeit használ fel, vagy ha valódi név helyett becenevet választ, akkor felkérjük ezeket a felhasználókat, hogy javítsák ki ezeket a hibákat. Ha nem válaszolnak felhívásunkra, akkor kompromisszumok nélkül azonnal töröljük profiljukat a társkereső oldalunkról. Ennek köszönhetően minden eggyes profil 100%-ban valódi és aktuális.

Védjük felhasználóink magánéletét

Olyan emberek számára vagyunk itt, akik komoly partnereket és párkapcsolatot keresnek.Az adatbázisunkból eltávolítjuk azokat a felhasználókat, akiket csak a flört vagy a szex érdekel. Célunk, hogy csak azokat a felhasználókat regisztráljuk, akik a komoly párkeresés után érdeklődnek.

A társkereső oldal profiljai valódiak, és nyilvánosan nem érhetőek el

A rendszeres ellenőrzéseknek köszönhetően a társkereső oldalunkon nincsennek hamis profilok. Más társkereső oldalakkal ellentétben a profilod nyilvánosan sehol sem jelenik meg, ami azt jelenti, hogy profilodat csak a regisztrált felhasználók tekinthetik meg.

Szeretnénk részletesen megismerni, hogy a számodra a legmegfelelőbb partnert ajánljuk

Más társkereső oldalaktól eltérően először szeretnénk megismerni Téged. Annak érdekében, hogy megfelelő partnert kínálhassunk neked, tudnunk kell, milyen értékrendszerrel bírsz és hogy mi a legfontosabb számodra egy kapcsolatban. Ehhez szükséges hogy a regisztráció során kitölts egy személyiségi kérdőívet. Minél pontosabban töltöd ki, annál megfelelőbb partnert tudunk felajánlani Neked. A személyiség teszt és egy jól összehangolt adatpárosítás alapján olyan partnereket fogunk ajánlani, amelyek a legmegfelelőbbek lehetnek számodra, és akikkel a legjobban megértenétek egymást, és akik ugyanazt várják el az élettől és egy kapcsolattól mint Te. Ha megnézed egy felhasználó profilját, akkor egy pillanat alatt láthatod, hogy mennyire azonosak vagy eltérőek tulajdonságaitok, a véleményetek, és hogy mennyire illetek egymáshoz. A zöld színnel jelölt elemek a tulajdonságok és vélemények egyezését képviselik, a fehér színnel jelölt elemek pedig a különbséget.

Javaslatokat küldhetünk a legmegfelelőbb partnerekről e-mail címedre. Ez azonnali áttekintést nyújt arról, hogy ki a számodra a legmegfelelőbb, ki érdeklődött irántad, ki látogatta meg profilodat, vagy ki küldött neked üzenetet. Ezeket az értesítéseket Te állíthatod be. A figyelmeztetést beállíthatod úgy, hogy azonnal, naponta egszer vagy hogy egyáltalán ne kapj értesítést. Rajtad múlik. Tehát nem kell aggódnod a spamek miatt. Ha nem szeretnél tőlünk üzeneteket kapni, egyszerűen állítsd be fiókodat, és mi tiszteletben tartjuk kívánságodat.

A partnerjavaslatok szűrésére beállíthatod saját kritériumaidat

Az e-mail címre küldött partnerjavaslatok automatikusan generálódnak a személyiségteszt eredményei alapján. Ha szeretnéd beállítani a a saját partner kiválasztási kritériumaidat, akkor beállíthatsz egy szűrőt az életkor, az iskolai végzettség, a partner származási helyének alapján is.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a partnerkeresés könnyebb és élvezetesebb legyen

Annak érdekében, hogy a partnerkeresést még könnyebbé és élvezetesebbé tegyük, profilodban számos olyan funkciót állítottunk be, amely megkönnyítheti számodra megfelelő partnerek elérését. Játékos kommunikációs módon tudathatod partnereddel, hogy tetszik neked és érdeklődsz iránta. Küldhetsz neki egy virtuális mosolyt, az érdeklődési gombjára kattinthatsz, vagy egyszerűen figyelmeztetheted, hogy van néhány közös tulajdonságotok. Ha nem vagy a szavak embere egy új kapcsolat felvételéhez, akkor ezek a módszerek biztosan segítségedre lesznek és megkönnyíthetik számodra az új partner elérését.

Akármikor elérhetsz minket 

Abban az esetben, ha valamit nem tudnál, vagy ha bármilyen kérdésed lenne a társkereső szolgáltatásunk működéséről, akkor azonnali segítséget kínálunk a GYIK(Gyakran Ismételt Kérdések) formájában. Itt minden kérdésedre megtalálhatod a választ Ha azonban inkább az írásbeli kommunikációt részesíted előnyben, bármikor küldhetsz nekünk egy e-mailt az info@elitedate.hu címre. Rendszergazdáink 24 órán belül válaszolnak a kérdéseidre és megpróbálják a lehető leghamarabb megoldani a felemerült problémákat.

Ha bármilyen ötleted van a társkereső oldal fejlesztésére, vagy bármilyen megjegyzésed van, telefonon is tudathatod az Elite Date tulajdonosával. Mi egy olyan társkereső oldal vagyunk, ahová feltételek nélkül küldheted a kérdéseidet, vagy megoszthatod velünk pozitív és negatív véleményedet.

A prémium társkereső oldalunkat ingyen kipróbálhatod

Ha csak tudni szeretnéd, hogyan működik a prémium társkereső oldalunk, hány felhasználó van regisztrálva, akkor elegendő az alap tagság. A prémium társkereső szolgáltatásunk maximális kihasználása érdekében prémium tagsággal kell rendelkezned.

Más fizetős társkereső oldalaktól eltérően mi számos fizetési lehetőséget kínálunk. A tagságodat kifizetheted online banki átutalással, hitelkártyával, klasszikus banki átutalással, mobiltelefon vagy csekkes megrendelés útján.

Ha elakarod hagyni társkereső oldalunkat, nem akadályozzuk meg 

Ha már megtaláltad életed párját, akivel szeretnéd eltölteni az életed hátralévő részét, vagy más okod van, hogy megszüntesd profilodat, elég ha e-mailben megírod nekünk, és azonnal eltávolítjuk profilodat az adatbázisból.

Nem kell aggódnod, hogy további prémium tagsági díjat számlázunk, ha csak saját magad nem hosszabbítod meg Prémium tagságodat. Egyes társkereső oldalak általános szerződési feltételei közé tartozik, hogy a tagság lejárta előtt bizonyos időn belül egy írásos értesítést kell küldened, különben a rendszer automatikusan meghosszabítja a tagságot. Az Elite Date weboldalán emiatt nem kell aggódnod. Ha saját magad nem hosszabbítod meg a 3, 6, 9 vagy 12 hónapos tagságodat, és nem érkezik újjab fizetés a bankszámlánkra, akkor a Prémium tagságod automatikusan inaktiválódik, és visszaáll az alapszintű tagságra, amely korlátozott funkciókkal rendelkezik. Utánna már csak rajtad múlik, mit kezdel profiloddal a társkereső oldalon.

Az Elite Date oldalán csak az egy hónapos prémium tagságot hosszabítjuk automatikusan, amelyet a felhasználó bankártyás fizetéssel rendelte meg. Ezt az automatikus hosszabítást bármikor le lehet állítani a profilon a tagság gomb alatt.

Szeretnénk, hogy a mi társkereső oldalunk legyen a legjobb!

Igyekszünk folyamatosan fejleszteni társkereső oldalunkat, válaszolunk javaslataidra és észrevételeidre, megpróbáljuk a lehető legnagyobb mértékben kielégíteni a felhasználói igényeket. Ezért rendszeresen publikálunk a társkereséssel kapcsolatos cikkeket is. Ezeknek a célja az egészséges és konfliktusmentes kapcsolat felépítése!

 

Még nincs prémium tagságod?

Regisztrálj most!


Hasonló cikkek

Hogyan kapok információt az új társkereső tagokról?

Naponta több tucatnyi új tag regisztrál a Prémium társkereső oldalunkon. Megtekintheted őket ha bejelentkezel profilodba, az Új tagok lapon. Ha a partnerválasztási kritériumod be van állítva, akkor az újonnan regisztrált felhasználók közül, csak a kritériumodnak megfelelő felhasználók jelennek meg. Ha nincs beállítva a kiválasztási kritériumod, akkor megtekintheted az összes újonnan regisztrált társkeresőket.

Jelszó megváltoztatása

A jelszavadat megváltoztathatod ha bejelentkezel profilodba a Fiókom - Beállítások - Jelszó módosítása lapon. Egyszerűen add meg az új jelszót, erősítsd meg, és kattints a Módosítás gombra.

Hol lehet megváltoztatni a regisztráció során megadott információkat?

Könnyedén módosíthatod személyes adataidat, érdeklődési köreidet, preferenciádat, a megjelenéseddel kapcsolatos információkat, életértékeidet vagy partnereiddel kapcsolatos kérdéseket, ha bejelentkezel profilodba a Fiókom - Adataim módosítása lapon. Az adataim módosítása lapon megváltoztathatod e-mail címedet is. A profilinformáció megváltoztatásának másik módja a Fiókom - Profil - Módosítás lapon lehetséges.

Nem akarok hírleveleket kapni, mit tegyek?

Ha nem szeretnél hírleveleket kapni, módosítsd a fiókbeállításodat. Miután bejelentkeztél a profilodba,  Saját fiók - Adatok módosítása - Privát rész - Hírlevél, itten leállíthatod a hírlevelek küldését. Ha pedig vissza szeretnéd állítani a hírlevelek küldését, akkor egyszerűen változtasd meg a NEM gombot az IGEN gombra. Az összes változást a Mentés gomb megnyomásával kell megerősíteni.

Miért kapok javaslatokat olyan partnerektől, amelyek nem felelnek meg a követelményeimnek?

Az e-mail címre küldött partnerjavaslatok automatikusan generálódnak, és pedig a személyiségteszt eredményeinek alapján. Ha szeretnéd beállítani a partner kiválasztási kritériumokat, akkor jelentkezz be a profilba a Saját fiók - Beállítások - E-mail értesítések - Olyan partnerről, aki .... Itt kiválaszthatod az életkoron kívül, az iskolai végzettséget, a magasságot, honnan származik a partner. A kritérium beállítása után ne felejtkezz el menteni a bejegyzést a zöld Módosítás gombbal.

Milyen funkciókat kínál az alaptagság?

Az alaptagság azoknak szól, akik szeretnék kipróbálni Prémium társkereső oldalunk működését. Lehetőséged van arra, hogy megtudd, hogy mennyi regisztrált felhasználónk van(nő és férfi), hogy van-e valaki, akit szeretnél megismerni és kapcsolatba lépni vele. Az alapszintű tagság hátránya, hogy homályosan látod az összes profilfotót, és nincs lehetőséged arra, hogy elérd bármelyik személyt. Prémium társkereső szolgáltatásunk összes funkciójának használatához prémium tagsággal kell rendelkeznie.

Legújabb cikkek

Mit jelentenek az egyes fülek, és hogyan működnek?

Kíváncsi vagy, mit takar a Javasolt partnerek, Érdeklődtek irántam, Új társkeresők és Ők is érdekelhetnek fül?

Mit jelentenek az egyes ikonok / funkciók a profiloknál?

Szeretnéd tudni, hogyan működnek az egyes funkciók és ikonok a profiloknál? Mit jelent az emoji, a boríték, a piros kereszt? Hogyan lehet bejelenteni egy problémás profilt, letiltani egy felhasználót vagy törölni egy közös beszélgetést?

Hol tudom beállítani a szűrőket?


Hol tudsz szűrőt beállítani a partnerkereséshez és az e-mailekhez? Hogyan működnek az egyes szűrők? Hol nem érvényesek a beállított szűrők?

Hogyan szerkeszthetem a fotókivágást?

A fényképek kivágását a Saját fiók – Profil – Kép hozzáadása vagy módosítása lapon szerkesztheted. Válaszd ki a szerkeszteni kívánt fényképet. A szerkesztés gombra való kattintáskor a fénykép szerkesztéséhez jutol.

Az ELITE Date oldalán nem kell aggódnod a csalási praktikák végett! Igazságosak és korrektek vagyunk!

Biztos már hallottál néhány online társkereső webhelyen elkövetett csalásokról. Talán már az áldozatuk is voltál. Az ELITE Date oldalán ez nem történhet meg veled. Nézd meg az okát!

Hamis profilok

Prémium társkereső oldalunk célja, hogy felhasználóinknak akik komoly párkapcsolatot keresnek, biztosítsuk az elvárásaiknak megfelelő személyekkel való komoly ismeretséget. Tehát, ha feltöltesz egy olyan fényképet a profilodba, ami nem egyezik meg a valódi képeddel, azaz hírességek, híres színészek, sportolók, állatok fényképeit fogod használni... vagy ha a valódi név helyett becenevet vagy értelmetlen karaktercsoportot választol, akkor a profilodat a rendszergazdák értesítés nélkül azonnal törlik.