Hol tudom beállítani a szűrőket?

Hol tudom beállítani a szűrőket?

Minden felhasználói profilban két szűrő található:

  • Megjelenő partnerek szűrése
  • Az e-mailek szűrése

Megjelenő partnerek szűrése

A partnerkereséshez tartozó szűrőt a Partnerajánlatok, Új tagok, Érdeklődtek rólam füleken találod.

 Hol tudom beállítani a szűrőket.jpg

A szűrőhöz beállíthatod a következő kritériumokat:

  • Partner életkora
  • Magasság
  • Minimális végzettség
  • Dohányzó / nem dohányzó
  • Akar / nem akar gyermeket
  • Profil fényképpel / fénykép nélkül
  • Maximális távolság a lakhelyedtől


Miután beállítottad a kritériumokat a partnered számára, mentsd el a szűrést a "Szűrés" gombbal.

A fent említett füleken lévő szűrő azoknak a partnereknek a kiválasztására szolgál, akik megfelelnek az összes szűrési kritériumodnak. Ha kikapcsolod a szűrést (a "Szűrés megszüntetése" gombbal), akkor az összes, adatbázisunkban szereplő aktív felhasználót látni fogod az Ajánlott partnerek fülön.

Ugyanígy a beállított szűrő hatással van az Új tagok és az Érdeklődtek rólam füleken található partnerek között megjelenő profilokra is.

E-mailek szűrése

Az e-mailek szűrőjét a Fiókom /Bejelentkezés - Beállítások - E-mail értesítések fülön találod.

Hol tudom beállítani a szűrőket 2.jpg

 

Az E-mail értesítések fül meghatározza, milyen partnerajánlatokat küldünk neked e-mailben. Amíg ebben a fülben nem állítasz be szűrést, minden partnerajánlatot elküldünk neked - csak azt vesszük figyelembe, amit te és a felhasználó közösen töltöttetek ki a személyiségi kérdőívben. Tehát előfordulhat, hogy olyan partnerajánlatokat kapsz, akik 5 évvel fiatalabbak vagy idősebbek, és az ország másik feléből származnak, ugyanakkor az életfelfogásotok megegyezik.

Ha beállítottad a szűrést az E-mail értesítések fülön, csak azoknak a partnereknek az profiljat küldjük el neked, akik újonnan regisztráltak a társkereső oldalon, és teljesítik az általad beállított szűrési feltételeket.

Fontos, hogy mindkét szűrőt azonos módon állítsd be.

“Ők is érdekelhetnek” szekció

A főoldalon belépés után található még egy szekció az új tagok alatt - azok, akik érdekelhetnek téged. Az itt felsorolt partnerek véletlenszerű választás eredményei az összes társkeresőnk közül, és nem felelnek meg semmilyen szűrőbeállításodnak.

Fontos

Bárki írhat neked prémium tagsággal, és a profilodat bárki, aki befejezte a regisztrációt, megtekintheti. Itt a szűrőid beállításai nem érvényesek.


Hasonló cikkek

Az elfelejtett jelszó megújítása

Elfelejtetted a jelszavad? Kattints a Tagok bejelentkezése linkre, majd az Elfelejtett jelszó? gombra. A postaládádba üzenetet kapsz a jelszó megváltoztatásának linkjével. Írjd be az új jelszót, és erősítsd meg. Ezután a megváltozott jelszóval be tudsz jelentkezni a profilodba.

Mennyibe kerül a prémium tagság, és hogyan aktiválhatom?

A Prémium tagságodat megrendelheted (vagy megújíthatod), ha bejelentkezel profilodba a Fiókom - Tagság lapon. Először válaszd ki azt az időszakot, amelyre aktiválni szeretnéd a prémium tagságot, majd válaszd ki, hogy hogyan szeretnéd kifizetni a tagsági díjat.

Hol lehet megváltoztatni a regisztráció során megadott információkat?

Könnyedén módosíthatod személyes adataidat, érdeklődési köreidet, preferenciádat, a megjelenéseddel kapcsolatos információkat, életértékeidet vagy partnereiddel kapcsolatos kérdéseket, ha bejelentkezel profilodba a Fiókom - Adataim módosítása lapon. Az adataim módosítása lapon megváltoztathatod e-mail címedet is. A profilinformáció megváltoztatásának másik módja a Fiókom - Profil - Módosítás lapon lehetséges.

Milyen gyakran kapok értesítést az új üzenetekről?

Ha nem szeretnéd,hogy bármilyen információt küldjünk neked, módosítsd a fiókbeállításodat. Rajtad múlik milyen időközönként szeretnéd kapni a híreket az újonnan fogadott felhasználóktól, esetleges partnerjavaslatokat vagy arról szóló információkat, vagy hogy ki tekintette meg a profilodat. Miután bejelentkeztél fiókodba a Saját fiók – Beállítások – E-mail értesítések lapon, kiválaszthatod, hogy azonnal, naponta egyszer, hetente egyszer vagy soha nem szeretnéd hogy üzenetet küldjenek.

Nem akarok hírleveleket kapni, mit tegyek?

Ha nem szeretnél hírleveleket kapni, módosítsd a fiókbeállításodat. Miután bejelentkeztél a profilodba,  Saját fiók - Adatok módosítása - Privát rész - Hírlevél, itten leállíthatod a hírlevelek küldését. Ha pedig vissza szeretnéd állítani a hírlevelek küldését, akkor egyszerűen változtasd meg a NEM gombot az IGEN gombra. Az összes változást a Mentés gomb megnyomásával kell megerősíteni.

Hogyan kapok információt az új társkereső tagokról?

Naponta több tucatnyi új tag regisztrál a Prémium társkereső oldalunkon. Megtekintheted őket ha bejelentkezel profilodba, az Új tagok lapon. Ha a partnerválasztási kritériumod be van állítva, akkor az újonnan regisztrált felhasználók közül, csak a kritériumodnak megfelelő felhasználók jelennek meg. Ha nincs beállítva a kiválasztási kritériumod, akkor megtekintheted az összes újonnan regisztrált társkeresőket.

Legújabb cikkek

Mit jelentenek az egyes fülek, és hogyan működnek?

Kíváncsi vagy, mit takar a Javasolt partnerek, Érdeklődtek irántam, Új társkeresők és Ők is érdekelhetnek fül?

Mit jelentenek az egyes ikonok / funkciók a profiloknál?

Szeretnéd tudni, hogyan működnek az egyes funkciók és ikonok a profiloknál? Mit jelent az emoji, a boríték, a piros kereszt? Hogyan lehet bejelenteni egy problémás profilt, letiltani egy felhasználót vagy törölni egy közös beszélgetést?

Hogyan szerkeszthetem a fotókivágást?

A fényképek kivágását a Saját fiók – Profil – Kép hozzáadása vagy módosítása lapon szerkesztheted. Válaszd ki a szerkeszteni kívánt fényképet. A szerkesztés gombra való kattintáskor a fénykép szerkesztéséhez jutol.

Az ELITE Date oldalán nem kell aggódnod a csalási praktikák végett! Igazságosak és korrektek vagyunk!

Biztos már hallottál néhány online társkereső webhelyen elkövetett csalásokról. Talán már az áldozatuk is voltál. Az ELITE Date oldalán ez nem történhet meg veled. Nézd meg az okát!

Miben különbözik az ELITE Date prémium társkereső oldal a többi társkereső oldaltól?

Érdekel, hogy miben különbözünk a konkurenciától? Szeretnél többet megtudni, hogyan működik az Elite Date prémium társkereső oldalunk? Ha még mindig vannak kérdéseid a profilod létrehozása előtt, akkor a válaszokat a következő cikkben találhatod meg.

Hamis profilok

Prémium társkereső oldalunk célja, hogy felhasználóinknak akik komoly párkapcsolatot keresnek, biztosítsuk az elvárásaiknak megfelelő személyekkel való komoly ismeretséget. Tehát, ha feltöltesz egy olyan fényképet a profilodba, ami nem egyezik meg a valódi képeddel, azaz hírességek, híres színészek, sportolók, állatok fényképeit fogod használni... vagy ha a valódi név helyett becenevet vagy értelmetlen karaktercsoportot választol, akkor a profilodat a rendszergazdák értesítés nélkül azonnal törlik.