Mit jelentenek az egyes fülek, és hogyan működnek?

Mit jelentenek az egyes fülek, és hogyan működnek?

Kíváncsi vagy, mit takar a Javasolt partnerek, Érdeklődtek irántam, Új társkeresők és Ők is érdekelhetnek fül?

JAVASOLT PARTNEREK

A "Javasolt partnerek" fülön találod azokat a partnereket, akikkel ismerkedhetsz. Ha beállítottál néhány kritériumot a szűrőknél (kor, magasság, oktatás, távolság, dohányzás, gyerekek, profilkép jelenléte...), ezen a fülön csak azokat a felhasználókat fogod látni, akik megfelelnek minden szűrési kritériumodnak.

Ajánlott, hogy a szűrőt kicsit lazábban állítsd be, mert ha például egy évvel idősebb / fiatalabb felhasználó regisztrál a társkeresőn, vagy például egy felhasználó csak 1 km-rel messzebb lakik, mint amit megadtál, akkor a partnerajánlatok között nem jelennek meg.

Ezen a fülön a felhasználókat az adataik hasonlósága alapján soroljuk fel a te és az ajánlott partner által kitöltött kérdőív alapján. Minél több megegyező szempontotok van, annál magasabban találod meg az ajánlott partnereket.

ÉRDEKLŐDTEK IRÁNTAM

Ezen a lapon azok a felhasználók jelennek meg, akik megnézték a profilodat, és megfelelnek minden partnerkritériumodnak, amit a szűrődben beállítottál. Ha bármiben eltér a szűrési kritériumoktól (akár egy kritérium is), akkor nem fogsz találni partnerajánlatokat.

Ezért ajánljuk időről időre kikapcsolni a szűrőt és megnézni, milyen felhasználók nézték meg a profilodat.

A felhasználókat ezen a lapon az utolsó látogatásuk időpontja alapján soroljuk fel: a legutóbbi látogatók vannak felül.

ÚJ TÁRSKERESŐK

Az "Új társkeresők" fül alatt az újonnan regisztrált felhasználókat találod. Ezt a fület is a szűrőd beállításai befolyásolják. Ha szűrőket állítottál be a profilodon, ezen a lapon az újonnan regisztrált felhasználókat fogod látni, akik megfelelnek az összes szűrési kritériumodnak. Ha kikapcsolod a szűrőt, akkor az összes újonnan regisztrált felhasználót láthatod.

Ezen a lapon a felhasználókat a profil létrehozásának dátuma alapján soroljuk fel, így a legújabban regisztráltak vannak legfelül.

ŐK IS ÉRDEKELHETNEK

Ebben a szekcióban négy véletlenszerűen választott felhasználót találsz. Itt a szűrődbeállításaid nem érvényesek, azonban érdemes ezeket a profilokat is alaposan megnézned, mert ezen a lapon olyan felhasználókat mutatunk be, akikkel a szűrőbeállításaid alapján nem biztos, hogy találkoznál.Hasonló cikkek

Mennyibe kerül a prémium tagság, és hogyan aktiválhatom?

A Prémium tagságodat megrendelheted (vagy megújíthatod), ha bejelentkezel profilodba a Fiókom - Tagság lapon. Először válaszd ki azt az időszakot, amelyre aktiválni szeretnéd a prémium tagságot, majd válaszd ki, hogy hogyan szeretnéd kifizetni a tagsági díjat.

Milyen funkciókat kínál az alaptagság?

Az alaptagság azoknak szól, akik szeretnék kipróbálni Prémium társkereső oldalunk működését. Lehetőséged van arra, hogy megtudd, hogy mennyi regisztrált felhasználónk van(nő és férfi), hogy van-e valaki, akit szeretnél megismerni és kapcsolatba lépni vele. Az alapszintű tagság hátránya, hogy homályosan látod az összes profilfotót, és nincs lehetőséged arra, hogy elérd bármelyik személyt. Prémium társkereső szolgáltatásunk összes funkciójának használatához prémium tagsággal kell rendelkeznie.

A Prémium tagság kifizetése után mennyi ideig tart, hogy a profilom teljes legyen(aktiválódjon)?

A prémium tagságod automatikusan aktiválódik, ha az ELITE Date bankszámlájára megérkezik az általad befizetett díj. Mivel minden tranzakció a GoPay és a PayU fizetési átjárón keresztül történik, kérjük, vedd figyelembe,hogy a Prémium tagság aktiválása bizonyos időbe telik. Attól függ, hogy milyen fizetési módot választottál. Mobiltelefon vagy hitelkártya fizetés esetén a prémium tagság néhány percen belül (kb.tíz perc alatt) aktiválódik, banki átutalással 2-3 munkanapon belül, csekkes fizetés esetén 5-7 munkanapon belül.

Mit tegyek, ha más felhasználók fényképeit homályosan látom?

Ha más felhasználók fényképeit homályosan látod, az azt jelenti, hogy csak egy alapszintű tagságod van aktiválva. Annak érdekében, hogy teljes mértékben kihasználhasd az ELITE Date által kínált összes szolgáltatást, Prémium tagságot kell vásárolnod. Ez lehetővé teszi, hogy élesen láthasd a potenciális partnerek fényképeit, elérd őket, és kommunikálj velük. Ez az egyetlen módja annak, hogy megismerd azt a partnert, aki felkeltette a figyelmed!

Hogyan kapok információt az új társkereső tagokról?

Naponta több tucatnyi új tag regisztrál a Prémium társkereső oldalunkon. Megtekintheted őket ha bejelentkezel profilodba, az Új tagok lapon. Ha a partnerválasztási kritériumod be van állítva, akkor az újonnan regisztrált felhasználók közül, csak a kritériumodnak megfelelő felhasználók jelennek meg. Ha nincs beállítva a kiválasztási kritériumod, akkor megtekintheted az összes újonnan regisztrált társkeresőket.

Az elfelejtett jelszó megújítása

Elfelejtetted a jelszavad? Kattints a Tagok bejelentkezése linkre, majd az Elfelejtett jelszó? gombra. A postaládádba üzenetet kapsz a jelszó megváltoztatásának linkjével. Írjd be az új jelszót, és erősítsd meg. Ezután a megváltozott jelszóval be tudsz jelentkezni a profilodba.

Legújabb cikkek

Mit jelentenek az egyes ikonok / funkciók a profiloknál?

Szeretnéd tudni, hogyan működnek az egyes funkciók és ikonok a profiloknál? Mit jelent az emoji, a boríték, a piros kereszt? Hogyan lehet bejelenteni egy problémás profilt, letiltani egy felhasználót vagy törölni egy közös beszélgetést?

Hol tudom beállítani a szűrőket?


Hol tudsz szűrőt beállítani a partnerkereséshez és az e-mailekhez? Hogyan működnek az egyes szűrők? Hol nem érvényesek a beállított szűrők?

Hogyan szerkeszthetem a fotókivágást?

A fényképek kivágását a Saját fiók – Profil – Kép hozzáadása vagy módosítása lapon szerkesztheted. Válaszd ki a szerkeszteni kívánt fényképet. A szerkesztés gombra való kattintáskor a fénykép szerkesztéséhez jutol.

Az ELITE Date oldalán nem kell aggódnod a csalási praktikák végett! Igazságosak és korrektek vagyunk!

Biztos már hallottál néhány online társkereső webhelyen elkövetett csalásokról. Talán már az áldozatuk is voltál. Az ELITE Date oldalán ez nem történhet meg veled. Nézd meg az okát!

Miben különbözik az ELITE Date prémium társkereső oldal a többi társkereső oldaltól?

Érdekel, hogy miben különbözünk a konkurenciától? Szeretnél többet megtudni, hogyan működik az Elite Date prémium társkereső oldalunk? Ha még mindig vannak kérdéseid a profilod létrehozása előtt, akkor a válaszokat a következő cikkben találhatod meg.

Hamis profilok

Prémium társkereső oldalunk célja, hogy felhasználóinknak akik komoly párkapcsolatot keresnek, biztosítsuk az elvárásaiknak megfelelő személyekkel való komoly ismeretséget. Tehát, ha feltöltesz egy olyan fényképet a profilodba, ami nem egyezik meg a valódi képeddel, azaz hírességek, híres színészek, sportolók, állatok fényképeit fogod használni... vagy ha a valódi név helyett becenevet vagy értelmetlen karaktercsoportot választol, akkor a profilodat a rendszergazdák értesítés nélkül azonnal törlik.