Mit jelentenek az egyes fülek, és hogyan működnek?

Mit jelentenek az egyes fülek, és hogyan működnek?

Kíváncsi vagy, mit takar a Javasolt partnerek, Érdeklődtek irántam, Új társkeresők és Ők is érdekelhetnek fül?

JAVASOLT PARTNEREK

A "Javasolt partnerek" fülön találod azokat a partnereket, akikkel ismerkedhetsz. Ha beállítottál néhány kritériumot a szűrőknél (kor, magasság, oktatás, távolság, dohányzás, gyerekek, profilkép jelenléte...), ezen a fülön csak azokat a felhasználókat fogod látni, akik megfelelnek minden szűrési kritériumodnak.

Ajánlott, hogy a szűrőt kicsit lazábban állítsd be, mert ha például egy évvel idősebb / fiatalabb felhasználó regisztrál a társkeresőn, vagy például egy felhasználó csak 1 km-rel messzebb lakik, mint amit megadtál, akkor a partnerajánlatok között nem jelennek meg.

Ezen a fülön a felhasználókat az adataik hasonlósága alapján soroljuk fel a te és az ajánlott partner által kitöltött kérdőív alapján. Minél több megegyező szempontotok van, annál magasabban találod meg az ajánlott partnereket.

ÉRDEKLŐDTEK IRÁNTAM

Ezen a lapon azok a felhasználók jelennek meg, akik megnézték a profilodat, és megfelelnek minden partnerkritériumodnak, amit a szűrődben beállítottál. Ha bármiben eltér a szűrési kritériumoktól (akár egy kritérium is), akkor nem fogsz találni partnerajánlatokat.

Ezért ajánljuk időről időre kikapcsolni a szűrőt és megnézni, milyen felhasználók nézték meg a profilodat.

A felhasználókat ezen a lapon az utolsó látogatásuk időpontja alapján soroljuk fel: a legutóbbi látogatók vannak felül.

ÚJ TÁRSKERESŐK

Az "Új társkeresők" fül alatt az újonnan regisztrált felhasználókat találod. Ezt a fület is a szűrőd beállításai befolyásolják. Ha szűrőket állítottál be a profilodon, ezen a lapon az újonnan regisztrált felhasználókat fogod látni, akik megfelelnek az összes szűrési kritériumodnak. Ha kikapcsolod a szűrőt, akkor az összes újonnan regisztrált felhasználót láthatod.

Ezen a lapon a felhasználókat a profil létrehozásának dátuma alapján soroljuk fel, így a legújabban regisztráltak vannak legfelül.

ŐK IS ÉRDEKELHETNEK

Ebben a szekcióban négy véletlenszerűen választott felhasználót találsz. Itt a szűrődbeállításaid nem érvényesek, azonban érdemes ezeket a profilokat is alaposan megnézned, mert ezen a lapon olyan felhasználókat mutatunk be, akikkel a szűrőbeállításaid alapján nem biztos, hogy találkoznál.Hasonló cikkek

Nem akarok hírleveleket kapni, mit tegyek?

Ha nem szeretnél hírleveleket kapni, módosítsd a fiókbeállításodat. Miután bejelentkeztél a profilodba,  Saját fiók - Adatok módosítása - Privát rész - Hírlevél, itten leállíthatod a hírlevelek küldését. Ha pedig vissza szeretnéd állítani a hírlevelek küldését, akkor egyszerűen változtasd meg a NEM gombot az IGEN gombra. Az összes változást a Mentés gomb megnyomásával kell megerősíteni.

Miért kapok javaslatokat olyan partnerektől, amelyek nem felelnek meg a követelményeimnek?

Az e-mail címre küldött partnerjavaslatok automatikusan generálódnak, és pedig a személyiségteszt eredményeinek alapján. Ha szeretnéd beállítani a partner kiválasztási kritériumokat, akkor jelentkezz be a profilba a Saját fiók - Beállítások - E-mail értesítések - Olyan partnerről, aki .... Itt kiválaszthatod az életkoron kívül, az iskolai végzettséget, a magasságot, honnan származik a partner. A kritérium beállítása után ne felejtkezz el menteni a bejegyzést a zöld Módosítás gombbal.

Miért fizetett az ELITEDATE.hu társkereső oldal?

Olyan emberek számára vagyunk itt, akik komoly partnereket és párkapcsolatot keresnek, akik megfelelnek egymás elvárásainak. Nem próbálunk mindenkit elérni, hanem csak egy bizonyos embercsoportot, akik komoly párkapcsolatot és kulturált partnert keresnek. Mindent megteszünk szolgáltatásaink magas színvonalának megőrzéséért, és hogy megvédjük ügyfeleinket a káros személyek ellen.

Milyen funkciókat kínál az alaptagság?

Az alaptagság azoknak szól, akik szeretnék kipróbálni Prémium társkereső oldalunk működését. Lehetőséged van arra, hogy megtudd, hogy mennyi regisztrált felhasználónk van(nő és férfi), hogy van-e valaki, akit szeretnél megismerni és kapcsolatba lépni vele. Az alapszintű tagság hátránya, hogy homályosan látod az összes profilfotót, és nincs lehetőséged arra, hogy elérd bármelyik személyt. Prémium társkereső szolgáltatásunk összes funkciójának használatához prémium tagsággal kell rendelkeznie.

Jelszó megváltoztatása

A jelszavadat megváltoztathatod ha bejelentkezel profilodba a Fiókom - Beállítások - Jelszó módosítása lapon. Egyszerűen add meg az új jelszót, erősítsd meg, és kattints a Módosítás gombra.

Az elfelejtett jelszó megújítása

Elfelejtetted a jelszavad? Kattints a Tagok bejelentkezése linkre, majd az Elfelejtett jelszó? gombra. A postaládádba üzenetet kapsz a jelszó megváltoztatásának linkjével. Írjd be az új jelszót, és erősítsd meg. Ezután a megváltozott jelszóval be tudsz jelentkezni a profilodba.

Legújabb cikkek

Mit jelentenek az egyes ikonok / funkciók a profiloknál?

Szeretnéd tudni, hogyan működnek az egyes funkciók és ikonok a profiloknál? Mit jelent az emoji, a boríték, a piros kereszt? Hogyan lehet bejelenteni egy problémás profilt, letiltani egy felhasználót vagy törölni egy közös beszélgetést?

Hol tudom beállítani a szűrőket?


Hol tudsz szűrőt beállítani a partnerkereséshez és az e-mailekhez? Hogyan működnek az egyes szűrők? Hol nem érvényesek a beállított szűrők?

Hogyan szerkeszthetem a fotókivágást?

A fényképek kivágását a Saját fiók – Profil – Kép hozzáadása vagy módosítása lapon szerkesztheted. Válaszd ki a szerkeszteni kívánt fényképet. A szerkesztés gombra való kattintáskor a fénykép szerkesztéséhez jutol.

Az ELITE Date oldalán nem kell aggódnod a csalási praktikák végett! Igazságosak és korrektek vagyunk!

Biztos már hallottál néhány online társkereső webhelyen elkövetett csalásokról. Talán már az áldozatuk is voltál. Az ELITE Date oldalán ez nem történhet meg veled. Nézd meg az okát!

Miben különbözik az ELITE Date prémium társkereső oldal a többi társkereső oldaltól?

Érdekel, hogy miben különbözünk a konkurenciától? Szeretnél többet megtudni, hogyan működik az Elite Date prémium társkereső oldalunk? Ha még mindig vannak kérdéseid a profilod létrehozása előtt, akkor a válaszokat a következő cikkben találhatod meg.

Hamis profilok

Prémium társkereső oldalunk célja, hogy felhasználóinknak akik komoly párkapcsolatot keresnek, biztosítsuk az elvárásaiknak megfelelő személyekkel való komoly ismeretséget. Tehát, ha feltöltesz egy olyan fényképet a profilodba, ami nem egyezik meg a valódi képeddel, azaz hírességek, híres színészek, sportolók, állatok fényképeit fogod használni... vagy ha a valódi név helyett becenevet vagy értelmetlen karaktercsoportot választol, akkor a profilodat a rendszergazdák értesítés nélkül azonnal törlik.