Mit jelentenek az egyes ikonok / funkciók a profiloknál?

Mit jelentenek az egyes ikonok / funkciók a profiloknál?

Mit jelentenek az egyes ikonok, funkciók a profiloknál.jpg


MOSOLYGÓS FEJ  - FELKELTETTED A FIGYELMEM

Amikor az emojira kattintasz a felhasználó profiljában, automatikus üzenet érkezik a partnerednek ezzel a szöveggel: "felkeltetted a figyelmem”.

Ezt a funkciót akkor használhatod, ha még nincs aktív prémium tagságod, és szeretnéd valakinek jelezni, hogy tetszik neked. Emellett használhatod akkor is, ha nem tudod, hogyan kezdd meg a kommunikációt. Néha sokkal könnyebb elküldeni egy szmájlit, mint személyes üzenetet írni valakinek, akit még nem ismersz.

Az emoji kattintását érdemes a másik profiljának végén található kérdések megválaszolásával vagy a hagyományos személyes üzenet küldésével kiegészíteni a boríték ikon segítségével. A személyes kommunikáció sokkal különlegesebb, mint az egyszerű értesítés, hogy valakinek tetszel.


BORÍTÉK - ÜZENET ÍRÁSA

Az ELITE Date-en való kommunikációhoz először aktiválnod kell a prémium tagságod. Ezután semmi nem akadályozza meg a levelek olvasását és írását.

A boríték ikon lehetővé teszi, hogy üzenetet írj vagy küldj annak a személynek, aki felkeltette az érdeklődésedet a társkereső oldalon. Az üzenetet az „Itt kezdheted az írást” sorba írhatod. Az elküldött üzenet megjelenik a képernyő jobb felén, a dátum és az elküldés időpontjával.

Ha a felhasználó válaszol az üzenetedre, azt a "Üzenetek" fül alatt találod meg. A felhasználó válaszának megjelenítése az általad írt üzenet alatt történik. Az egyes üzenetek grafikailag elkülönítettek, hogy könnyen eligazodj leveleid között.

Ha több felhasználóval levelezel, a kiválasztott felhasználóval történő kommunikáció megjelenítéséhez kattints a bal oszlopban található "Üzenetek" fülön a kiválasztott felhasználóra. Ekkor a kommunikáció a képernyő jobb felén jelenik meg.


PIROS KERESZT - FIGYELMEN KÍVÜL HELYEZÉS (“NEM SZERETNÉM LÁTNI”)

Ha a kiválasztott felhasználó képe mellett lévő piros keresztre kattintasz, a felhasználó többé nem jelenik meg a partnerjelöltek között. Fontos azonban, hogy ha nem ismered a felhasználó profiljának URL-címét, nem tudod majd visszahozni a partnerjelöltek közé, így érdemes alaposan átgondolnod, valóban használni akarod-e ezt a funkciót.


Mit jelentenek az egyes ikonok, funkciók a profiloknál 2.jpg


PANASZ BEJELENTÉSE / FELHASZNÁLÓ JELENTÉSE

Ha a társkereső oldalon találsz egy profilt, amely sérti a Felhasználási feltételeket, jelezd ezt a “Hibás profil bejelentése” gomb segítségével, amely a felhasználó képe alatt vagy az "Üzenetek" fül alatt található három pont között jelenik meg.

A bejelentés mindig névtelen, a másik fél nem tud róla. Ez a funkció olyan felhasználók bejelentésére szolgál, akik nem komoly kapcsolatot keresnek, hanem szexet vagy flörtöt, vulgárisan viselkednek, szolgáltatásokat kínálnak, ahelyett hogy társkeresők lennének, vagy profiljuk nem felel meg a valóságos kinézetnek. A bejelentést követően ellenőrizni fogjuk a profilt.

Mit jelentenek az egyes ikonok, funkciók a profiloknál 3.jpg


FELHASZNÁLÓ LETILTÁSA

Ha nem szeretnél további üzeneteket kapni egy adott felhasználótól, letilthatod az üzenetek fogadását. A felhasználó letiltása az "Üzenetek" fülön történik. A bal oldalon válaszd ki, kit szeretnél letiltani. A név és a dátum mellett három pont található. Kattints rájuk, és megjelenik egy menü további funkciókkal. Válaszd a "Felhasználó letiltása" lehetőséget. A felhasználó nem fogja észrevenni a profiljának letiltását. A letiltott felhasználó szürke színnel jelenik meg azok között, akikkel leveleztél, és a neve át lesz húzva.

A profil letiltása nem befolyásolja, hogy a felhasználót a jövőben látni fogod-e a társkereső kínálatában vagy sem. Ha nem szeretnéd, hogy a felhasználót továbbra is lásd a társkereső kínálatában, kattints a profilképének jobb oldalán található piros kereszt ikonra.


BESZÉLGETÉS TÖRLÉSE

Ha törölni szeretnéd a beszélgetést valamelyik felhasználóval, így teheted meg:

  • A "Üzenetek" fülön válaszd ki a bal oszlopban azt a felhasználót, akivel szeretnéd törölni a beszélgetést.
  • A név és a dátum mellett találsz három pöttyöt. Kattints rájuk, és megjelenik egy további funkciók listája.
  • Válaszd ki a "Beszélgetés törlése" lehetőséget.


A beszélgetés törlése mindig csak a saját profilodon lesz hatással. A partner profilján a beszélgetés továbbra is megmarad. Miután törölted a beszélgetést, nem lesz lehetőséged visszaállítani azt.


Hasonló cikkek

Milyen funkciókat kínál az alaptagság?

Az alaptagság azoknak szól, akik szeretnék kipróbálni Prémium társkereső oldalunk működését. Lehetőséged van arra, hogy megtudd, hogy mennyi regisztrált felhasználónk van(nő és férfi), hogy van-e valaki, akit szeretnél megismerni és kapcsolatba lépni vele. Az alapszintű tagság hátránya, hogy homályosan látod az összes profilfotót, és nincs lehetőséged arra, hogy elérd bármelyik személyt. Prémium társkereső szolgáltatásunk összes funkciójának használatához prémium tagsággal kell rendelkeznie.

Miért fizetett az ELITEDATE.hu társkereső oldal?

Olyan emberek számára vagyunk itt, akik komoly partnereket és párkapcsolatot keresnek, akik megfelelnek egymás elvárásainak. Nem próbálunk mindenkit elérni, hanem csak egy bizonyos embercsoportot, akik komoly párkapcsolatot és kulturált partnert keresnek. Mindent megteszünk szolgáltatásaink magas színvonalának megőrzéséért, és hogy megvédjük ügyfeleinket a káros személyek ellen.

Hol lehet megváltoztatni a regisztráció során megadott információkat?

Könnyedén módosíthatod személyes adataidat, érdeklődési köreidet, preferenciádat, a megjelenéseddel kapcsolatos információkat, életértékeidet vagy partnereiddel kapcsolatos kérdéseket, ha bejelentkezel profilodba a Fiókom - Adataim módosítása lapon. Az adataim módosítása lapon megváltoztathatod e-mail címedet is. A profilinformáció megváltoztatásának másik módja a Fiókom - Profil - Módosítás lapon lehetséges.

Mit tegyek, ha más felhasználók fényképeit homályosan látom?

Ha más felhasználók fényképeit homályosan látod, az azt jelenti, hogy csak egy alapszintű tagságod van aktiválva. Annak érdekében, hogy teljes mértékben kihasználhasd az ELITE Date által kínált összes szolgáltatást, Prémium tagságot kell vásárolnod. Ez lehetővé teszi, hogy élesen láthasd a potenciális partnerek fényképeit, elérd őket, és kommunikálj velük. Ez az egyetlen módja annak, hogy megismerd azt a partnert, aki felkeltette a figyelmed!

A Prémium tagság kifizetése után mennyi ideig tart, hogy a profilom teljes legyen(aktiválódjon)?

A prémium tagságod automatikusan aktiválódik, ha az ELITE Date bankszámlájára megérkezik az általad befizetett díj. Mivel minden tranzakció a GoPay és a PayU fizetési átjárón keresztül történik, kérjük, vedd figyelembe,hogy a Prémium tagság aktiválása bizonyos időbe telik. Attól függ, hogy milyen fizetési módot választottál. Mobiltelefon vagy hitelkártya fizetés esetén a prémium tagság néhány percen belül (kb.tíz perc alatt) aktiválódik, banki átutalással 2-3 munkanapon belül, csekkes fizetés esetén 5-7 munkanapon belül.

Miért kapok javaslatokat olyan partnerektől, amelyek nem felelnek meg a követelményeimnek?

Az e-mail címre küldött partnerjavaslatok automatikusan generálódnak, és pedig a személyiségteszt eredményeinek alapján. Ha szeretnéd beállítani a partner kiválasztási kritériumokat, akkor jelentkezz be a profilba a Saját fiók - Beállítások - E-mail értesítések - Olyan partnerről, aki .... Itt kiválaszthatod az életkoron kívül, az iskolai végzettséget, a magasságot, honnan származik a partner. A kritérium beállítása után ne felejtkezz el menteni a bejegyzést a zöld Módosítás gombbal.

Legújabb cikkek

Mit jelentenek az egyes fülek, és hogyan működnek?

Kíváncsi vagy, mit takar a Javasolt partnerek, Érdeklődtek irántam, Új társkeresők és Ők is érdekelhetnek fül?

Hol tudom beállítani a szűrőket?


Hol tudsz szűrőt beállítani a partnerkereséshez és az e-mailekhez? Hogyan működnek az egyes szűrők? Hol nem érvényesek a beállított szűrők?

Hogyan szerkeszthetem a fotókivágást?

A fényképek kivágását a Saját fiók – Profil – Kép hozzáadása vagy módosítása lapon szerkesztheted. Válaszd ki a szerkeszteni kívánt fényképet. A szerkesztés gombra való kattintáskor a fénykép szerkesztéséhez jutol.

Az ELITE Date oldalán nem kell aggódnod a csalási praktikák végett! Igazságosak és korrektek vagyunk!

Biztos már hallottál néhány online társkereső webhelyen elkövetett csalásokról. Talán már az áldozatuk is voltál. Az ELITE Date oldalán ez nem történhet meg veled. Nézd meg az okát!

Miben különbözik az ELITE Date prémium társkereső oldal a többi társkereső oldaltól?

Érdekel, hogy miben különbözünk a konkurenciától? Szeretnél többet megtudni, hogyan működik az Elite Date prémium társkereső oldalunk? Ha még mindig vannak kérdéseid a profilod létrehozása előtt, akkor a válaszokat a következő cikkben találhatod meg.

Hamis profilok

Prémium társkereső oldalunk célja, hogy felhasználóinknak akik komoly párkapcsolatot keresnek, biztosítsuk az elvárásaiknak megfelelő személyekkel való komoly ismeretséget. Tehát, ha feltöltesz egy olyan fényképet a profilodba, ami nem egyezik meg a valódi képeddel, azaz hírességek, híres színészek, sportolók, állatok fényképeit fogod használni... vagy ha a valódi név helyett becenevet vagy értelmetlen karaktercsoportot választol, akkor a profilodat a rendszergazdák értesítés nélkül azonnal törlik.