Sikertörténetek

Szeretne beregisztrálni a társkeresőbe, de nem biztos abban, hogy az online ismerkedés működik? Olvassa el olyan emberek történeteit, akik az ELITE Date-en ismerkedtek meg.

Merítsen ihletet az ismerkedési tippjeinkből. Az ismerkedés így könnyebb lehet az Ön számára is.


ELITE Date vélemények

Sikertörténetek - Tünde és Zsolti

Sikertörténetek - Tünde és Zsolti

Ma ezzel a Férfivel az esküvőnket tervezzük. Bátornak kell lenni, őszintének kell lenni és tudni kell, hogy mit keresünk a másikban.

Sikertörténetek - Ilona

Sikertörténetek - Ilona

Már a 2. napon írt nekem, két hét után már találkoztunk és ezzel elkezdődött a kapcsolatunk.Nagyon boldogok vagyunk. Mi az EliteDate tarskereső nélkül biztosan nem találkoztunk volna.

Sikertörténetek - Ildikó

Sikertörténetek - Ildikó

Először mosolyt küldetem az úrnak, mire ő megkérdezte miért küldtem neki a nevető fejet. Miután megindokoltaltam a mosoly küldését, elkezdtünk itt, ezen az oldalon levelezni. Később email címet cseréltünk, majd bejelöltük egymást a facebookon és ezután a messengeren keresztül telefonáltunk egymásnak. E héten, szombaton kerül sor a személyes találkozásra.

Sikertörténetek - Gyöngyi

Sikertörténetek - Gyöngyi

Rákattintottam egy úriember profiljára.Azt láttam, hogy az alap elképzeléseimnek megfelel. Kíváncsian vártam, a folytatást.
Nemsokára meg is érkezett a válasz. Ő is szimpatikusnak talált.... Már a közös jövőt tervezzük.

Sikertörténetek - Éva és János

Sikertörténetek - Éva és János

Továbbra is találkoztunk, és rájöttünk, hogy nagyon jól érezzük magunkat együtt, hogy szeretnénk egy tartós kapcsolatot, és családot  szeretnénk alapítani. Kirándulásokra jártunk együtt és még jobban megismertük egymást. Beszélgetésünk során rájöttünk, hogy csak pár percre lakunk egymástól. Egy idő után már úgy ériztem, hogy János az igazi férfi számomra. Nagyon jó érzés volt - hogy végre megtaláltam azt a személyt akire egész életemben vártam. Hosszú keresés és ismerkedés után nagyra értékeljük, hogy egymásra találtunk.

Sikertörténetek - Péter és Zsuzsa

Sikertörténetek - Péter és Zsuzsa

Egy idő után válaszolt nekem, és újra elkezdtünk írni. Hamarosan telefonszámot cseréltünk , és már akkor éreztem, hogy megtaláltam az igazit. Egy hét után megbeszéltünk egy találkozót, és amikor először megláttam, szó szerint nemtudtam megszólalni, csak bámultam. Sokkal gyönyörűbb volt, mint a képen. Rövid idő elteltével úgy éreztem, hogy beleszerettem ami meg is történt. Az első találkozó után annyira izgatott voltam, hogy nem tudtam aludni...

Sikertörténetek - Anna és Viktor

Sikertörténetek - Anna és Viktor

És végül minden másképp alakult. Egy héttel a tervezett találkozónk előtt meglepetés várt rám. Viktor egyszerűen nem bírta kivárni, este beült a kocsijába, átvezette az egész országot, és korán reggel (3:46 órakkor)felhívott, hogy itt van. 

Sikertörténetek - Anti története

Sikertörténetek - Anti története

Én, özvegy 36 éves boldog házasság után, Ő elvált, 23 éves sikertelen házasság után. Én óriás 200 cm magas, Ő apró 162 cm magas. Én a forradalom óta mint vállalkozó, Ő állami alkalmazott mint tanár...