Sikertörténetek - Éva és János

Sikertörténetek - Éva és János

Sziasztok,
  
Örülök, hogy megoszthatom veletek, hogyan találkoztam életem szerelmével ...
  
Az interneten nagyon sokat próbálkoztam ismerkedni, megtalálni a megfelelő társat. De valahogy nem sikerült. Sokszor félbehagytam, utána megint elkezdtem.

Egyszer azt mondtam, hogy megpróbálom az Elitedate fizetős társkereső oldalát. Kíváncsi voltam, hány férfival kell találkoznom ahhoz, hogy megtaláljam az igazit. Már nagyon szomorú voltam... el voltam keseredve. A profilom létrehozása után, egy nagyon jóképű férfi írt nekem, Jánosnak hívták. Körülbelül egy hét levelezés után találkoztunk.

Már az első randink nagyon kellemes volt. Talán az egész várost körbesétáltuk. Körülbelül három óra telt el, amikor rájöttem, hogy sok közös témánk van és nagyon jól eltudunk együtt beszélgetni. Megállapodtunk egy következő találkába is. De János nem hitt abban, hogy még valaha is találkozok vele. Csalódott volt a korábbi találkozók végett. És amikor újra írtam neki, ahogy megígértem, nagyon meglepődött.

Továbbra is találkoztunk, nagyon jól éreztük magunkat együtt, mindketten ugyanarra vágytunk, egy tartós és igaz kapcsolatra. Sokat utazgattunk együtt, utazásunk során egyre szorosabbá vált köztünk a kapcsolat. Mindketten úgy ériztük, hogy megtaláltuk a megfelelő társat. 

Már majdnem fél éve vagyunk együtt, és a családalapítást tervezzük. Nagyon örülök, hogy rábeszéltem magam, hogy kipróbáljam ezt a társkereső oldalt. Ezért mindenkinek ajánlom aki komoly párkapcsolatot keres. Ha lehet, a lehető leghamarabb találkozzatok, mert a találkozás nagyon fontos, hogy személyesen is megismerjétek egymást. Ez nem helyettesíti az e-maileket. Köszönöm, hogy kipróbálhattam az Elitedate társkereső oldalát.
 
Mindenkinek nagyon sok szerencsét kívánunk a társkeresésben.
 
Éva és János