Sikertörténetek - Éva és János

Sziasztok,
  
Örülök, hogy megoszthatom veletek, hogyan találkoztam életem szerelmével ...
  
Az interneten nagyon sokat próbálkoztam ismerkedni, megtalálni a megfelelő társat. De valahogy nem sikerült. Sokszor félbehagytam, utána megint elkezdtem.

Egyszer azt mondtam, hogy megpróbálom az Elitedate fizetős társkereső oldalát. Kíváncsi voltam, hány férfival kell találkoznom ahhoz, hogy megtaláljam az igazit. Már nagyon szomorú voltam... el voltam keseredve. A profilom létrehozása után, egy nagyon jóképű férfi írt nekem, Jánosnak hívták. Körülbelül egy hét levelezés után találkoztunk.

Már az első randink nagyon kellemes volt. Talán az egész várost körbesétáltuk. Körülbelül három óra telt el, amikor rájöttem, hogy sok közös témánk van és nagyon jól eltudunk együtt beszélgetni. Megállapodtunk egy következő találkába is. De János nem hitt abban, hogy még valaha is találkozok vele. Csalódott volt a korábbi találkozók végett. És amikor újra írtam neki, ahogy megígértem, nagyon meglepődött.

Továbbra is találkoztunk, nagyon jól éreztük magunkat együtt, mindketten ugyanarra vágytunk, egy tartós és igaz kapcsolatra. Sokat utazgattunk együtt, utazásunk során egyre szorosabbá vált köztünk a kapcsolat. Mindketten úgy ériztük, hogy megtaláltuk a megfelelő társat. 

Már majdnem fél éve vagyunk együtt, és a családalapítást tervezzük. Nagyon örülök, hogy rábeszéltem magam, hogy kipróbáljam ezt a társkereső oldalt. Ezért mindenkinek ajánlom aki komoly párkapcsolatot keres. Ha lehet, a lehető leghamarabb találkozzatok, mert a találkozás nagyon fontos, hogy személyesen is megismerjétek egymást. Ez nem helyettesíti az e-maileket. Köszönöm, hogy kipróbálhattam az Elitedate társkereső oldalát.
 
Mindenkinek nagyon sok szerencsét kívánunk a társkeresésben.
 
Éva és János

velemenyek-az-eltedate-tarskeresorol-az-elitedate-val-kapcsolatos-tapasztalatok

 

 

Legújabb cikkek

Sikertörténetek - Péter és Zsuzsa

Egy idő után válaszolt nekem, és újra elkezdtünk írni. Hamarosan telefonszámot cseréltünk , és már akkor éreztem, hogy megtaláltam az igazit. Egy hét után megbeszéltünk egy találkozót, és amikor először megláttam, szó szerint nemtudtam megszólalni, csak bámultam. Sokkal gyönyörűbb volt, mint a képen. Rövid idő elteltével úgy éreztem, hogy beleszerettem ami meg is történt. Az első találkozó után annyira izgatott voltam, hogy nem tudtam aludni...

Sikertörténetek - Anna és Viktor

És végül minden másképp alakult. Egy héttel a tervezett találkozónk előtt meglepetés várt rám. Viktor egyszerűen nem bírta kivárni, este beült a kocsijába, átvezette az egész országot, és korán reggel (3:46 órakkor)felhívott, hogy itt van. 

Sikertörténetek - Anti története

Én, özvegy 36 éves boldog házasság után, Ő elvált, 23 éves sikertelen házasság után. Én óriás 200 cm magas, Ő apró 162 cm magas. Én a forradalom óta mint vállalkozó, Ő állami alkalmazott mint tanár...