Sikertörténetek - Péter és Zsuzsa

Sziasztok,

ahogy ígértem, elküldöm nektek a közös történetünket.

Több sikertelen kapcsolat után kiprópáltam az Elite Date társkereső oldalát. Azt mondtam, hogy ha igazán sikeres és stabil párkapcsolatot szeretnék, akkor hasonló tulajdonsággal rendelkező hölgyet kell keresnem, aki pontosan tudja, mit akar, könnyen tud uralkodni magán és tapasztalt a szerelemben. Egyszerűen egy nőt, akinek ugyanazok vagy hasonló életértékei vannak, mint nekem. A társkereső oldalon több hölgyel is írtam, néhánnyal találkotam is. De egyikük sem nyűgözött le, még ha kedvesek voltak velem.

Egy idő után, összeállítottam egy listát, hogy milyen tulajdonságú élettársat szeretnék. Gyakran olvasgattam. Be kell vallanom, hogy elég igényes vagyok, de miért is ne.

Egy napon rátaláltam egy olyan nő profiljára, aki nagyon felkeltette az érdeklődésemet, ezért írtam is neki. Válaszolt is nekem, de aztán néhány napig nem kaptam választ, és azt hittem, hogy nem jövök be neki.

Egy idő után válaszolt nekem, és újra elkezdtünk írni. Hamarosan telefonszámot cseréltünk , és már akkor éreztem, hogy megtaláltam az igazit. Egy hét után megbeszéltünk egy találkozót, és amikor először megláttam, szó szerint nemtudtam megszólalni, csak bámultam. Sokkal gyönyörűbb volt, mint a képen.

Rövid idő elteltével úgy éreztem, hogy beleszerettem ami meg is történt. Az első találkozó után annyira izgatott voltam, hogy nem tudtam aludni.

Egy olyan nő lépett be az életembe, akinek pontosan az elvárásaimnak megfelelő tulajdonságai vannak. Hihetetlennek tűnik, de minden nap bebizonyítja nekem, hogy ő az, akire egész életembe vártam. Csak egymásnak élünk, együtt tervezzük a közös életet, és hamarosan meg is házasodunk.

Annak ellenére, hogy rövid ideje vagyunk együtt, úgy tűnik, hogy már régóta ismerjük egymást. Egymásnak élünk, a közös jövőnket és a házasságot tervezzük.

Nagyon szeretem ezt a nőt és hálás vagyok, hogy megismerhettem, hogy találkozhattam vele.

Köszönet az Elite Date társkereső oldalnak a nagyszerű szolgáltatásért és a közvetítésért.

Kívánjuk mindazoknak, akik szeretnének valakiért élni és kedvébe járni a másik félnek, hogy soha ne adják fel és keressenek mindaddig, amíg meg nem találják a megfelelő társat.

Általában semmi sem jön magától, ezért kell próbálkozni. Mindenkinek szorítunk, hogy megtalálja az igazit.


 

Péter és Zsuzsa

velemenyek-az-eltedate-tarskeresorol-az-elitedate-val-kapcsolatos-tapasztalatok

velemenyek-az-eltedate-tarskeresorol-az-elitedate-val-kapcsolatos-tapasztalatok

Legújabb cikkek

Sikertörténetek - Éva és János

Továbbra is találkoztunk, és rájöttünk, hogy nagyon jól érezzük magunkat együtt, hogy szeretnénk egy tartós kapcsolatot, és családot  szeretnénk alapítani. Kirándulásokra jártunk együtt és még jobban megismertük egymást. Beszélgetésünk során rájöttünk, hogy csak pár percre lakunk egymástól. Egy idő után már úgy ériztem, hogy János az igazi férfi számomra. Nagyon jó érzés volt - hogy végre megtaláltam azt a személyt akire egész életemben vártam. Hosszú keresés és ismerkedés után nagyra értékeljük, hogy egymásra találtunk.

Sikertörténetek - Anna és Viktor

És végül minden másképp alakult. Egy héttel a tervezett találkozónk előtt meglepetés várt rám. Viktor egyszerűen nem bírta kivárni, este beült a kocsijába, átvezette az egész országot, és korán reggel (3:46 órakkor)felhívott, hogy itt van. 

Sikertörténetek - Anti története

Én, özvegy 36 éves boldog házasság után, Ő elvált, 23 éves sikertelen házasság után. Én óriás 200 cm magas, Ő apró 162 cm magas. Én a forradalom óta mint vállalkozó, Ő állami alkalmazott mint tanár...