Sikertörténetek - Anti története

Mégis történnek csodák


Én, özvegy 36 éves boldog házasság után, Ő elvált, 23 éves sikertelen házasság után. 

Én óriás 200 cm magas, Ő apró 162 cm magas.

Én a forradalom óta mint vállalkozó, Ő állami alkalmazott mint tanár...

Én Ausztráliában élek, ő pedig Magyarországon. Ennek ellenére is megismertük egymást az ELITE Date társkereső oldalán.Három hónapos levelezés után, először találkoztunk. Nagyon bátor volt, utánam repült Ausztráliába.

Már a találkozásunk előtt egymásba szerettünk. Lehetséges beleszeretni egy olyan emberbe, akit még soha nem láttam? Igen, van ilyen, de tiszta szívvel és szándékkal kell rendelkezni.

Mindketten a kapcsolatunkat egy mennyországi ajándéknak, vagy egy hihetetlen csodának tekintjük.

Egy jó tanács mindenkinek. MINDIG igaz információkat adjátok meg magatokról. Ne hazudjatok az életkorról, érdekeitekről, ne használjatok kliséket, éppen ellenkezőleg, írjatok magatokról minnél többet, ne szégyenkezzetek elmondani kit és miért kerestek.

Az idézetek mint pl. "A múltam a múlté" vagy "Ami nem öl meg, az megerősít" ostobák és értelmetlenek. A múlt mindig veled van, akár tetszik, akár nem, nem tudod megváltoztatni. Az egyetlen dolog, amit megváltoztathatunk, az jelen és a jövő.

Az újból szerelmesnek lenni egy ajándék, amelyet csodálatos adni és kapni.

Szép napot kívánok mindenkinek
Anti

 velemenyek-az-eltedate-tarskeresorol-az-elitedate-val-kapcsolatos-tapasztalatok

Legújabb cikkek

Sikertörténetek - Éva és János

Továbbra is találkoztunk, és rájöttünk, hogy nagyon jól érezzük magunkat együtt, hogy szeretnénk egy tartós kapcsolatot, és családot  szeretnénk alapítani. Kirándulásokra jártunk együtt és még jobban megismertük egymást. Beszélgetésünk során rájöttünk, hogy csak pár percre lakunk egymástól. Egy idő után már úgy ériztem, hogy János az igazi férfi számomra. Nagyon jó érzés volt - hogy végre megtaláltam azt a személyt akire egész életemben vártam. Hosszú keresés és ismerkedés után nagyra értékeljük, hogy egymásra találtunk.

Sikertörténetek - Péter és Zsuzsa

Egy idő után válaszolt nekem, és újra elkezdtünk írni. Hamarosan telefonszámot cseréltünk , és már akkor éreztem, hogy megtaláltam az igazit. Egy hét után megbeszéltünk egy találkozót, és amikor először megláttam, szó szerint nemtudtam megszólalni, csak bámultam. Sokkal gyönyörűbb volt, mint a képen. Rövid idő elteltével úgy éreztem, hogy beleszerettem ami meg is történt. Az első találkozó után annyira izgatott voltam, hogy nem tudtam aludni...

Sikertörténetek - Anna és Viktor

És végül minden másképp alakult. Egy héttel a tervezett találkozónk előtt meglepetés várt rám. Viktor egyszerűen nem bírta kivárni, este beült a kocsijába, átvezette az egész országot, és korán reggel (3:46 órakkor)felhívott, hogy itt van.