Sikertörténetek - Anna és Viktor

Sikertörténetek - Anna és Viktor

Üdvözlet az Elitedate társkereső oldalnak,

Megkértetek, hogy mondjam el történetemet. Mivel ami velem történt egy nagy csoda számomra, ezért szívesen megosztom veletek.

2016 októberében iratkoztam fel a társkereső oldalra, szerencsét akartam próbálni, hátha megtalálom életem szerelmét. Az első fél év alatt nem találtam senkit, akivel valamilyen közös témánk lett volna. Felakartam adni, és szándékomban volt, hogy már nem újítom meg tagságomat, és már nem próbálom tovább a szerencsét.

Magyarország északi részéről származom, és erről a környékről kerestem partnert. Néha egy távolabbi környékről is kaptam levelet, de számomra messze volt, vagy nem keltette fel érdeklődésemet. Közvetlenül a tagságom lejárta előtt egy üzenet érkezett Viktortól  "tetszel nekem" . Mai napig nemtudom mi vezetett rá, hogy meglátogassam a profilját, de amint elolvastam néhány információt róla, nagyon elbűvölt, és abban a pillanatban már nem érdekelt a kettőnk közötti távolság. Azonnal elkezdtük írni. Egész délutánt a számítóg előtt töltöttem.

Egyre többet írtunk egymásnak. Aztán Viktor azt javasolta, hogy e-mailben levelezzünk, nagyon örültem. Szerettem volna, hogy továbblépjünk és közelebb kerüljünk egymáshoz, de azt akartam, hogy ő legyen az, aki megteszi az első lépést. Aztán telefoncsere következett


Néhány napon belül rájöttünk, hogy vonzódunk egymáshoz és jól érezzük magunkat "együtt". Elkezdtünk gondolkodni, hogyan is találkozhatnánk személyesen. Megbeszéltük, hogy egy hónap múlva elmegyünk egy wellness pihenőhelyre. Találtunk egy szép helyet, és már nagyon vártuk, hogy találkozhassunk. Már nem bírtuk kivárni. Elképzeltem, milyen is lessz amikor először találkozunk. Fogunk e tetszeni egymásnak, átugrik -e a szikra köztünk, hogy lessz -e olyan szép minden, mint a telefonon keresztül. Feszültek voltunk, mert a telefonos beszélgetéseink során teljesen csodálatosan működött a kapcsolatunk, megértettük egymást és vonzódtunk egymáshoz.

Tervbe volt, hogy április 28.-án Budapestre utazom, majd autóval folytatjuk tovább utunkat. Beszélgettünk, hogy milyen is lesz, amikor kiszállok a vonatból, és Viktor ott fog állni és várni rám.

És végül minden másképp volt. Egy héttel a tervezett találkozónk előtt egy meglepetés várt rám. Viktor egyszerűen nem bírta kivárni, este beszállt a kocsijába, az egész országot végig vezette, és korán reggel felhívott, hogy megérkezett. 3:46 óra volt.

Nem tudtam elhinni. Az ajtónál állt és kért, hogy nyissak ajtót. Az első pillantásra egymásba szerettünk. Egy hét után egy csodálatos, hétvégét töltöttünk együtt, és azóta a közös jövőt tervezzük ...

Viktor az életem szerelme, ő az az ember, akit egész életemben kerestem, nagyon szeretjük egymást. Mindketten nagyon örülünk, hogy egymásra találtunk, és egymásé vagyunk.


Azt kívánom, hogy mindenki megtalálja a megfelelő partnert, akivel boldog lehet egy egész életen át.


Köszönöm nektek Elitedate
 
Anna