Megismerkedtek az Elite Date oldalon

Velemény - Anna és Viktor

Anna és Viktor

Már az első pillantásnál megvolt a szikra köztünk. Elsőként egy csodálatos hosszú hétvégét töltöttünk együtt és attól a pillanattól kezdve a közös jövőt tervezzük. Viktor az életem szerelme, Ő az a személy, akit egész életemben kerestem. Nagyon boldogak vagyunk, hogy egymásra találtunk.

Olvasd el a történetüket
Velemény - Anti története

Anti története

Én, özvegyként és egy 36 éves boldog házasság után, ő pedig elvált egy 23 éves sikertelen házasság után. Én Ausztráliában élek, ő pedig Magyarországon. Ennek ellenére mégis megismertük egymást az ELITE Date társkereső oldalán. Három hónapos chatelés után találkoztunk először. Kapcsolatunkat mindketten egy ajándéknak és egy igazi csodának tekintjük.

Olvasd el a történetét
Velemény - Éva és János

Éva és János

Már az első randink is nagyon ígéretes volt. Talán az egész várost körbesétáltuk. Körülbelül három óra telt el, amikor rájöttem, hogy sok közös témánk van és nagyon jól el tudunk együtt beszélgetni. Már csaknem hat hónapja vagyunk együtt, és a családalapításon gondolkodunk. Annyira örülök, hogy lehetőségem volt kipróbálni ezt a társkereső oldalt.

Olvasd el a történetüket
Velemény - Péter és Zsuzsa

Péter és Zsuzsa

Egy olyan nő lépett be az életembe, aki pontosan olyan mint ahogy az ideális nőt mindig is elképzeltem. Hihetetlennek tűnik, de minden nap bebizonyítja nekem, hogy ő az, akire egész életembe vártam. Csak egymásnak élünk, együtt tervezzük a közös életet, és hamarosan össze is házasodunk.

Olvasd el a történetüket

Férfi keres Nőt Sarkadkeresztúr

Női társat keresel Sarkadkeresztúr? Társkereső oldalunkon biztosan megtalálod a megfelelőt.  Kiválasztjuk számodra a legmegfelelőbb női partnert Sarkadkeresztúr és összehozunk titeket!