Honnan tudod, hogy ez a megfelelő?

Néha elgondolkodik azon, hogy valóban a partnere az igazi? Nem biztos benne, hogy élete hátralévő részét a párjával szeretné leélni? Ne ess kétségbe. Cikkünk elolvasása után világossá válik.

A szerelem az elsődleges

Az egyik legfontosabb dolog, hogy tudd, hogy alkalmasak vagytok egymásra, a szerelem . Ez nagyon fontos egy hosszú távú kapcsolatban. Ha több éve vagytok együtt, és még mindig szerelmesek vagytok, akkor egyértelmű, hogy összetartoztok.

Ha olyan kapcsolatod van, amely csak mentális szinten épül fel, az nem tarthat sokáig. A partnerek közötti aránynak kiegyensúlyozottnak kell lennie, mind a szellemi, mind a fizikai aktivitás tekintetében. Ehhez társul a fizikai vonzerő is. Fizikai érintkezés nélkül a kapcsolatod nem működhet jól. Mert mindketten azt éreznétek, hogy hiányzik valami a másikból.

Az ellentétek nem vonzzák egymást

Valamint hallottad már azt a mondást: „Az ellentétek vonzzák egymást?” Ez egy mondás ez soha nem volt igaz, és ma sem érvényes. Megpróbáljuk megcáfolni őt. Nézze meg ezt a példát: Ha egy hölgy extrovertált, a barátja pedig introvertált, lehetetlen, hogy harmonikus kapcsolatuk legyen. Mindjárt elmagyarázzuk, miért. Extrovertáltként egy nő szeretne szórakozni a társadalomban. Introvertált barátja inkább egyedül marad otthon a számítógépével, mert nem szeret nyilvánosan kimenni. Ebből az esetből egyértelműen kiderül, hogy kapcsolatuk nem tarthat sokáig. Egy kapcsolatban azonos érdeklődési körökre és hobbikra van szükség. Velük együtt ugyanazok az életértékek is. Csak így lehet harmóniát elérni egy kapcsolatban. Ha a lelketek ilyen kapcsolatban van, akkor több mint egyértelmű, hogy alkalmasak vagytok egymásra.

Kommunikáció

A partnerkapcsolatot erősítő fontos összetevő éppen a kommunikáció. Ha állandóan van miről beszélni, az jó jel. Több a szükségesnél, hogy értelmesen tudjunk kommunikálni egymással. Előbb-utóbb a párkapcsolati problémákat is együtt kell megoldani. Hogyan oldja meg őket másként, mint azzal, hogy közösen beszélünk a problémáról, és megpróbálunk olyan megoldást találni, amely mindkettőjük számára megfelelő? Jobb lenne, ha ésszerű megegyezésre jutnának egymás között, ahelyett, hogy egy adott ügyben eltérő véleményei nagy harchoz vezetnének. A kommunikáció művészete elengedhetetlen. Ha már tudod, hogy minden nehézség nélkül kommunikálhatsz egymással, akkor nyertél.

Ha a kapcsolatod megfelel mindhárom fent említett pontnak, akkor már egy pillanatig sem kételkedhetsz abban, hogy a partnered nem az a jobb oldali!


Hasonló cikkek

Keress egy barátnőt

Egy ideje keresel barátnőt, de még mindig nem találod? Miért van ez így? Vagy egyáltalán nincs bátorságod közeledni hozzá, vagy elutasít, vagy nem találkozol senkivel, aki érdekes lenne... Ennek egész sora lehet. De szeretnél végre áttörni az ördögi körön, és komoly partnerséget alapítani? Íme néhány tipp a kezdéshez. Változtassa meg esélyeit jóra, jobbra, és érje el végre úti célját. Keress egy barátnőt!

Mely csillagjegyek a legjobbak egy hosszú távú kapcsolathoz?

Megfelelő partnert keres? Akkor előbb tudd meg tőle, milyen jegyben született. Szerinte tudni fogod, hogy alkalmas-e egy kapcsolatra. Tanácsot adunk, mely csillagjegyek alkalmasak egy hosszú távú kapcsolatra.

Mikor mutasd be a párodat a szüleidnek

Biztos benne, hogy neked van a világ legcsodálatosabb partnere? De vajon a szüleid is így gondolják? Szeretnél végre találkozni velük, de nem tudod, hogyan és mikor? Hagyd ránk. Tanácsot adunk, hogy mit és hogyan.

Virágbeszélgetés vagy virággal mondd

Különösen most, tavasszal újra szót kapnak a virágok. Sokkal többet virágoznak, szebbek, színesebbek és egyszóval tavaszi ajándéknak is megfelelnek. De gondoltál már arra, hogy mit fejezsz ki egy ajándékozott virággal?

Miért nem találsz nőt?

Nem tud teljes értékű kapcsolatot kialakítani egy nővel? Valószínűleg valahol hiba volt. Talán a te hibád, talán ártatlan vagy. Nézze meg a leggyakoribb okokat, amelyek miatt a férfiak egyedülállóak maradnak.

Honnan tudod, hogy magadnak készültél?

Nincs kapcsolat nehézségek és konfliktusok nélkül. Néha nehéz tudni, hogy valóban összetartoztok. Általában minden pár nehéz megpróbáltatásokon megy keresztül. De ha sikerül legyőzni őket, akkor nyersz. Melyek a leggyakoribb életpróbák?

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.