Honnan tudod, hogy ez a megfelelő?

Néha elgondolkodik azon, hogy valóban a partnere az igazi? Nem biztos benne, hogy élete hátralévő részét a párjával szeretné leélni? Ne ess kétségbe. Cikkünk elolvasása után világossá válik.

A szerelem az elsődleges

Az egyik legfontosabb dolog, hogy tudd, hogy alkalmasak vagytok egymásra, a szerelem . Ez nagyon fontos egy hosszú távú kapcsolatban. Ha több éve vagytok együtt, és még mindig szerelmesek vagytok, akkor egyértelmű, hogy összetartoztok.

Ha olyan kapcsolatod van, amely csak mentális szinten épül fel, az nem tarthat sokáig. A partnerek közötti aránynak kiegyensúlyozottnak kell lennie, mind a szellemi, mind a fizikai aktivitás tekintetében. Ehhez társul a fizikai vonzerő is. Fizikai érintkezés nélkül a kapcsolatod nem működhet jól. Mert mindketten azt éreznétek, hogy hiányzik valami a másikból.

Az ellentétek nem vonzzák egymást

Valamint hallottad már azt a mondást: „Az ellentétek vonzzák egymást?” Ez egy mondás ez soha nem volt igaz, és ma sem érvényes. Megpróbáljuk megcáfolni őt. Nézze meg ezt a példát: Ha egy hölgy extrovertált, a barátja pedig introvertált, lehetetlen, hogy harmonikus kapcsolatuk legyen. Mindjárt elmagyarázzuk, miért. Extrovertáltként egy nő szeretne szórakozni a társadalomban. Introvertált barátja inkább egyedül marad otthon a számítógépével, mert nem szeret nyilvánosan kimenni. Ebből az esetből egyértelműen kiderül, hogy kapcsolatuk nem tarthat sokáig. Egy kapcsolatban azonos érdeklődési körökre és hobbikra van szükség. Velük együtt ugyanazok az életértékek is. Csak így lehet harmóniát elérni egy kapcsolatban. Ha a lelketek ilyen kapcsolatban van, akkor több mint egyértelmű, hogy alkalmasak vagytok egymásra.

Kommunikáció

A partnerkapcsolatot erősítő fontos összetevő éppen a kommunikáció. Ha állandóan van miről beszélni, az jó jel. Több a szükségesnél, hogy értelmesen tudjunk kommunikálni egymással. Előbb-utóbb a párkapcsolati problémákat is együtt kell megoldani. Hogyan oldja meg őket másként, mint azzal, hogy közösen beszélünk a problémáról, és megpróbálunk olyan megoldást találni, amely mindkettőjük számára megfelelő? Jobb lenne, ha ésszerű megegyezésre jutnának egymás között, ahelyett, hogy egy adott ügyben eltérő véleményei nagy harchoz vezetnének. A kommunikáció művészete elengedhetetlen. Ha már tudod, hogy minden nehézség nélkül kommunikálhatsz egymással, akkor nyertél.

Ha a kapcsolatod megfelel mindhárom fent említett pontnak, akkor már egy pillanatig sem kételkedhetsz abban, hogy a partnered nem az a jobb oldali!


Hasonló cikkek

Hozzon létre egy vonzó profilt

Regisztrált egy társkereső oldalra, de még mindig úgy érzi, hogy nem találja a megfelelőt? Vagy feladott egy hirdetést, de csak olyanok válaszolnak a "bejegyzésedre", akiket nem érdekel? Ne veszítsd el a reményt! Nézze meg saját profilját mások szemével, és döntse el, hogy eléggé érdekelne-e ahhoz, hogy válaszoljon rá. Ha a válasza nemleges, segítünk vonzóbb profil kialakításában.

tipp a társkereső oldal kiválasztásához

Nem könnyű megtalálni a megfelelő társkereső oldalt. Ha szeretnél minél kevesebb időt és pénzt áldozni a randevúzásra, olvasd el cikkünket. Tanácsot adunk a számodra legmegfelelőbb társkereső oldal kiválasztásához.

Találkozási tervek? Igen!

Megtervezheti a tökéletes randevút. Akár az unalomtól, akár a csend pillanataitól félsz, hidd el, ezek nagyon könnyen elkerülhetők. Nem számít, hogy te magad tervezed a randevút, vagy meghívást kapsz rá. Készülj fel előre, hogy a randevúd felejthetetlen legyen.

Tanulj meg flörtölni!

Ha egy férfi meg akar vonzani vagy megnyerni valakit, tudnia kell, hogyan kell flörtölni. Az emberek gyakran bizonytalanok magukban, amikor találkoznak társaikkal, vagy nem tudják, hogyan nézzen ki a flörtölés. Ha ez a te eseted is, olvasd el a következő néhány sort, amelyek garantáltan megtanítják.

Törölje az "egyedülálló állapotát"

Sok ember kudarcot vall a szerelemben. Te is közéjük tartozol? Minden kapcsolatod barátsággal vagy katasztrófával végződött? Túl sok idő telik el az új kapcsolatra tett kísérletek között? Szeretnél ezen változtatni? Tanácsot adunk az esélyek maximalizálásához.

Hogyan kezdjen beszélgetést valakivel, akit először lát

A társasági beszélgetés valószínűleg nem a kedvenc időtöltése. Ha azonban megtanulja, hol kezdje, akkor nem fog rettegni a társasági eseményektől, ahol nem ismer senkit. Olvass tovább, és légy mester beszélgetőpartner.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.