Honnan tudod, hogy ez a megfelelő?

Néha elgondolkodik azon, hogy valóban a partnere az igazi? Nem biztos benne, hogy élete hátralévő részét a párjával szeretné leélni? Ne ess kétségbe. Cikkünk elolvasása után világossá válik.

A szerelem az elsődleges

Az egyik legfontosabb dolog, hogy tudd, hogy alkalmasak vagytok egymásra, a szerelem . Ez nagyon fontos egy hosszú távú kapcsolatban. Ha több éve vagytok együtt, és még mindig szerelmesek vagytok, akkor egyértelmű, hogy összetartoztok.

Ha olyan kapcsolatod van, amely csak mentális szinten épül fel, az nem tarthat sokáig. A partnerek közötti aránynak kiegyensúlyozottnak kell lennie, mind a szellemi, mind a fizikai aktivitás tekintetében. Ehhez társul a fizikai vonzerő is. Fizikai érintkezés nélkül a kapcsolatod nem működhet jól. Mert mindketten azt éreznétek, hogy hiányzik valami a másikból.

Az ellentétek nem vonzzák egymást

Valamint hallottad már azt a mondást: „Az ellentétek vonzzák egymást?” Ez egy mondás ez soha nem volt igaz, és ma sem érvényes. Megpróbáljuk megcáfolni őt. Nézze meg ezt a példát: Ha egy hölgy extrovertált, a barátja pedig introvertált, lehetetlen, hogy harmonikus kapcsolatuk legyen. Mindjárt elmagyarázzuk, miért. Extrovertáltként egy nő szeretne szórakozni a társadalomban. Introvertált barátja inkább egyedül marad otthon a számítógépével, mert nem szeret nyilvánosan kimenni. Ebből az esetből egyértelműen kiderül, hogy kapcsolatuk nem tarthat sokáig. Egy kapcsolatban azonos érdeklődési körökre és hobbikra van szükség. Velük együtt ugyanazok az életértékek is. Csak így lehet harmóniát elérni egy kapcsolatban. Ha a lelketek ilyen kapcsolatban van, akkor több mint egyértelmű, hogy alkalmasak vagytok egymásra.

Kommunikáció

A partnerkapcsolatot erősítő fontos összetevő éppen a kommunikáció. Ha állandóan van miről beszélni, az jó jel. Több a szükségesnél, hogy értelmesen tudjunk kommunikálni egymással. Előbb-utóbb a párkapcsolati problémákat is együtt kell megoldani. Hogyan oldja meg őket másként, mint azzal, hogy közösen beszélünk a problémáról, és megpróbálunk olyan megoldást találni, amely mindkettőjük számára megfelelő? Jobb lenne, ha ésszerű megegyezésre jutnának egymás között, ahelyett, hogy egy adott ügyben eltérő véleményei nagy harchoz vezetnének. A kommunikáció művészete elengedhetetlen. Ha már tudod, hogy minden nehézség nélkül kommunikálhatsz egymással, akkor nyertél.

Ha a kapcsolatod megfelel mindhárom fent említett pontnak, akkor már egy pillanatig sem kételkedhetsz abban, hogy a partnered nem az a jobb oldali!


Hasonló cikkek

Társkereső oldalon NEM írható klisék

Olyan kapcsolatot keresel, ami végre elvezet valahova? Sajnos nincs ideje rendszeresen klubokba vagy éttermekbe járni, ezért úgy döntött, hogy online próbál szerencsét. Létrehoztál profilt egy online társkereső oldalon? Akkor figyeljen erre a cikkre. Mely mondatok miatt nem kell neked válaszolnia senkinek? Olyan klisék, hogy már senki sem hiszi el őket. Mit kell tehát másképp megfogalmazni?

Hová menjünk randevúzni nyáron?

Javában tart a nyár. Vannak még terveid, hogy mit fogsz csinálni, mielőtt véget ér? Vagy megelégszel a víz melletti uszodával? Ne feledje azonban, hogy a nyár a legjobb időpont a randevúzáshoz! A hosszú napok és a gyönyörű időjárás arra ösztönöz, hogy kissé szokatlan módon töltse el őket. Szeretné elkápráztatni a másikat? Vigye el egy rendhagyó randevúra!

Mielőtt belevágna egy kapcsolatba

A legtöbb ember teljesen és a legcsekélyebb kétség nélkül elkötelezi magát egy új partner mellett. Hiszen szerelmesnek lenni ilyen. Ez az élet egyik legszebb időszaka. Sajnos a rózsaszín szemüveg néha eltakarja a figyelmeztető jelzéseket. Kímélje meg magát a fáradságtól, és nézze meg, mit kell észrevennie a szerelme korai szakaszában.

Még mindig gondolkodik egy volt partneren?

Találtál egy nagyszerű férfit? Találkoztál már egy igazán csodálatos nővel? Sok a közös bennetek és megértitek egymást? De van néha olyan érzésed, hogy még nem engedték el teljesen a volt párjukat? Honnan tudod, hogy az új szerelmed megoldotta a múltat, és elkezdhetsz kapcsolatot építeni?

Hogyan hívjunk el egy férfit randevúzni?

Folyamatosan azt hajtogatja a fejében, hogy a férfiak vadászok, és nekik kell megtenniük az első lépést? De arra várni, hogy egy férfi lendüljön, bizonyos esetekben gyilkos lehet. Ha tetszik, csináld másképp! Ne várja meg, hogy meghívjon. Hívd meg te is! Nem tudja, hogyan kell csinálni? Olvasson tovább.

5 tudományos tény a szerelemről

Mindannyian ismerjük azt az érzést, amikor a szívünk kihagy egy ütemet, nem tudunk megállni, hogy a másik személyre gondoljunk, és a világon bármit megtennénk érte. De a szerelem nem csak a tündérmesék leghatalmasabb ereje. Tudományos tények is alátámasztják. Jöjjön el és derítse ki velünk, mi áll az egyértelműen megadott bizonyítékok hátterében!

Legújabb cikkek

20% kedvezmény csak ma és holnap

Aktiváljon bármilyen prémium tagsági csomagot 20% kedvezménnyel! Ezt az ajánlatot csak ma és holnap veheti igénybe.

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.