Honnan tudod, hogy ez a megfelelő?

Néha elgondolkodik azon, hogy valóban a partnere az igazi? Nem biztos benne, hogy élete hátralévő részét a párjával szeretné leélni? Ne ess kétségbe. Cikkünk elolvasása után világossá válik.

A szerelem az elsődleges

Az egyik legfontosabb dolog, hogy tudd, hogy alkalmasak vagytok egymásra, a szerelem . Ez nagyon fontos egy hosszú távú kapcsolatban. Ha több éve vagytok együtt, és még mindig szerelmesek vagytok, akkor egyértelmű, hogy összetartoztok.

Ha olyan kapcsolatod van, amely csak mentális szinten épül fel, az nem tarthat sokáig. A partnerek közötti aránynak kiegyensúlyozottnak kell lennie, mind a szellemi, mind a fizikai aktivitás tekintetében. Ehhez társul a fizikai vonzerő is. Fizikai érintkezés nélkül a kapcsolatod nem működhet jól. Mert mindketten azt éreznétek, hogy hiányzik valami a másikból.

Az ellentétek nem vonzzák egymást

Valamint hallottad már azt a mondást: „Az ellentétek vonzzák egymást?” Ez egy mondás ez soha nem volt igaz, és ma sem érvényes. Megpróbáljuk megcáfolni őt. Nézze meg ezt a példát: Ha egy hölgy extrovertált, a barátja pedig introvertált, lehetetlen, hogy harmonikus kapcsolatuk legyen. Mindjárt elmagyarázzuk, miért. Extrovertáltként egy nő szeretne szórakozni a társadalomban. Introvertált barátja inkább egyedül marad otthon a számítógépével, mert nem szeret nyilvánosan kimenni. Ebből az esetből egyértelműen kiderül, hogy kapcsolatuk nem tarthat sokáig. Egy kapcsolatban azonos érdeklődési körökre és hobbikra van szükség. Velük együtt ugyanazok az életértékek is. Csak így lehet harmóniát elérni egy kapcsolatban. Ha a lelketek ilyen kapcsolatban van, akkor több mint egyértelmű, hogy alkalmasak vagytok egymásra.

Kommunikáció

A partnerkapcsolatot erősítő fontos összetevő éppen a kommunikáció. Ha állandóan van miről beszélni, az jó jel. Több a szükségesnél, hogy értelmesen tudjunk kommunikálni egymással. Előbb-utóbb a párkapcsolati problémákat is együtt kell megoldani. Hogyan oldja meg őket másként, mint azzal, hogy közösen beszélünk a problémáról, és megpróbálunk olyan megoldást találni, amely mindkettőjük számára megfelelő? Jobb lenne, ha ésszerű megegyezésre jutnának egymás között, ahelyett, hogy egy adott ügyben eltérő véleményei nagy harchoz vezetnének. A kommunikáció művészete elengedhetetlen. Ha már tudod, hogy minden nehézség nélkül kommunikálhatsz egymással, akkor nyertél.

Ha a kapcsolatod megfelel mindhárom fent említett pontnak, akkor már egy pillanatig sem kételkedhetsz abban, hogy a partnered nem az a jobb oldali!


Hasonló cikkek

Hol ismerkedhetel meg másokkal?

Mások megismerésére számtatalan hely létezik. Az interentes tásrkeresés pedig mára az egyik legnépreszűbb formája az ismerkedésnek. Tudni szeretnéd, hogyan? Hogyan lehet megismerkedni, ha nincs otthon internet? Hol találkozhatSZ az új szerelmeddel? Olvasd tovább!

Már az első vacsoránál ismerkedjen meg vele

Nem akarja olyannal pazarolni az idejét, aki nem éri meg? Belefáradt abba, hogy újra és újra rájön, hogy ez nem a megfelelő, és nem is az? Tudjuk, hogyan lehet megmondani az első randevún! Senki sem rejtheti el véglegesen mindennel valódi önmagát. Ismerje meg udvarlóját étkezési módjáról. Ne vesztegessen több időt!

5 jel, amikor jobb, ha azonnal kilépsz egy kapcsolatból

A rózsaszín szemüveg, amelyet mindannyian egy új kapcsolat kezdetén viselünk, valóban árthat az embereknek. Főleg, ha nem látunk rajtuk keresztül komoly figyelmeztető jeleket. És hogy néha ezek a jelek egyenesen feléd kiálthatnak! Készítettünk számodra 5 jelet, amikor egyáltalán nem szabad új kapcsolatot kezdened.

Ne kezdj új kapcsolatot, ha...

Első randira mész, és abban reménykedsz, hogy ezúttal megtalálod a megfelelőt? Ezután nagyon figyeljen arra, hogy a partner hogyan viselkedik és hogyan fejezi ki magát a találkozás során. Ha már az első randin zavar valami, akkor jobb, ha a válladra veszi a lábát, és nem is kezd új kapcsolatba. Nézzük meg együtt, mely partnereket érdemes kerülni!

Miért nem találsz nőt?

Nem tud teljes értékű kapcsolatot kialakítani egy nővel? Valószínűleg valahol hiba volt. Talán a te hibád, talán ártatlan vagy. Nézze meg a leggyakoribb okokat, amelyek miatt a férfiak egyedülállóak maradnak.

Jó lesz neked egy távkapcsolat?

Találkoztál a legcsodálatosabb emberrel a nyaraláson? Találkoztatok online? De mindannyian teljesen más helyeken éltek. Mi a teendő most? Szerinted jobb szakítani, mert a távkapcsolatok nem működnek? Hiba! Tudjuk, hogyan erősítheted meg a szerelmedet, még akkor is, ha több száz kilométerre lesztek egymástól.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.