A flörtölés iskolája tapasztalatlanoknak

Találkoztál már egy csodálatos férfival, de nem mertél flörtölni vele? Minden nap találkozik jóképű férfival munkába menet, de az a benyomása, hogy még nem vette észre a létezését? Mi van ezzel? Hadd tudjon rólad! 4 tippet adunk, hogyan nyűgözd le a kérdéses személyt.

Keress egy témát, amelyről beszélhetsz

Ha éppen elment melletted, nincs sok időd gondolkodni és beszélgetni. Ha a szomszéd irodában ül, vagy a bárból kukucskál rád, találj ki egy semleges témát, amelyről mindketten beszélhettek. A legkönnyebb téma valószínűleg az lesz, hogy elégedett legyen azzal a hellyel, ahol éppen tartózkodik. A bárban például hozd fel a témát az itt készített kiváló margaritáról, az irodában, az új kávéfőző témát a konyhában, amivel tökéletes cappuccinót lehet készíteni.

Csodáld meg< /h2>

Mindenki szereti a bókokat. Ha megsimogatod egy férfi egoját, pontokat szerezsz. Valószínűleg könnyebb dolgod lesz, ha nőként próbálsz hízelegni neked. Az urak hálás hallgatók. Használjon olyan szavakat, mint férfias, karizmatikus, kidolgozott vagy csodálja az intelligenciáját. Ne vigyük túlzásba! Egy kis hízelgés azonban itt-ott csodákra képes.

Köszönjük a bókot

Miután megdicsérte, valószínűleg ugyanazt fogja viszonozni. Fogadd el a bókokat és mondj köszönetet. A nők gyakran elkövetik azt a hibát, hogy megtagadnak vagy megkérdőjeleznek egy bókot. Nem érzik magukat elég magabiztosnak, vagy szerénynek akarnak látszani. De a visszautasítással gyakran meglepetésként éri a férfit, vagy teljesen elbátortalanítja. Ne féljen elfogadni a dicséreteket, a hízelgéseket és a díjakat. Megérdemled őket!

hajolj közelebb

Akár ülsz, akár állsz. Ha a férfi beszélni kezd, hajolj közelebb egy kicsit. A non-verbális gesztus érdeklődést és figyelmes hallgatást jelez. És amint azt már tudod, egy férfi szereti, ha hízelegnek. Szóval mi jobbat tudnál neki ajánlani, mint az osztatlan figyelmed? Ne hajolj le az intim zónába, adj neki is egy kis teret. A fejed enyhe megdöntése az ő irányába azonban sokat segít.

Ne félj flörtölni! Biztosan meg tudod csinálni!


Hasonló cikkek

Mikor mutasd be a párodat a szüleidnek

Biztos benne, hogy neked van a világ legcsodálatosabb partnere? De vajon a szüleid is így gondolják? Szeretnél végre találkozni velük, de nem tudod, hogyan és mikor? Hagyd ránk. Tanácsot adunk, hogy mit és hogyan.

Nem menekülhetsz a természet törvényei elől, vagy honnan tudhatod, hogy tetszel valakinek?

A munkahelyi kollégája, vagy a hölgy, akivel minden reggel találkozik a villamoson, felkeltette a figyelmét? Szeretné tudni, hogy az érzések kölcsönösek-e? Csak figyeld meg! A természet felvértezett bennünket saját rituáléinkkal, amelyek segítségével felhívjuk partnerünk figyelmét. Honnan tudod, hogy tetszel-e valakinek? Olvassa el a cikkben!

Mit szólnál a vonzalomhoz?

Mindenki olyasmit keres, ami vonzza az ellenkező nemet. Ideális esetben olyasvalamit, hogy kényelmesen ülhessen, várjon és vegyen az étlapról. Szeretnéd tudni a vonzalom titkát? Sajnos nem elég csak a pólót vagy a frizurát megváltoztatni. A fő tényező a feromonok.

Miről beszéljünk egy randevún?

Mész randevúzni? Ideges vagy, mert fogalmad sincs, miről beszélgess a pároddal? Ne hajtsd le a fejed. Tanácsot adunk, hogy milyen témákról illik beszélni az első randin.

Ismerkedni szeretnék! Mit tegyek?

Lényegében azt mondod, hogy elégedett ember. Olyan munkád van, amelyet szeretsz, elég jóképű vagy, szép vagy, szép otthonod van, és anyagilag bevagy biztosítva? De mégis a boldogságodhoz és a teljes megelégedésed érdekében valami vagy valaki hiányzik. Ez a valaki egy élettárs, akit nem tudsz megtalálni? Meg akarod változtatni az szingli státuszodat a foglalt vagy szerelmes állapotra? Akkor ne félj neki indulni az ismerkedésnek! A többiek neki indultak, indulj neki te is!

A randevúzás jobb vagy rosszabb, mint a hagyományos randevúzás?

A párok csaknem fele online találkozik. Számodra is előnyös az online társkereső?

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.