A flörtölés iskolája tapasztalatlanoknak

Találkoztál már egy csodálatos férfival, de nem mertél flörtölni vele? Minden nap találkozik jóképű férfival munkába menet, de az a benyomása, hogy még nem vette észre a létezését? Mi van ezzel? Hadd tudjon rólad! 4 tippet adunk, hogyan nyűgözd le a kérdéses személyt.

Keress egy témát, amelyről beszélhetsz

Ha éppen elment melletted, nincs sok időd gondolkodni és beszélgetni. Ha a szomszéd irodában ül, vagy a bárból kukucskál rád, találj ki egy semleges témát, amelyről mindketten beszélhettek. A legkönnyebb téma valószínűleg az lesz, hogy elégedett legyen azzal a hellyel, ahol éppen tartózkodik. A bárban például hozd fel a témát az itt készített kiváló margaritáról, az irodában, az új kávéfőző témát a konyhában, amivel tökéletes cappuccinót lehet készíteni.

Csodáld meg< /h2>

Mindenki szereti a bókokat. Ha megsimogatod egy férfi egoját, pontokat szerezsz. Valószínűleg könnyebb dolgod lesz, ha nőként próbálsz hízelegni neked. Az urak hálás hallgatók. Használjon olyan szavakat, mint férfias, karizmatikus, kidolgozott vagy csodálja az intelligenciáját. Ne vigyük túlzásba! Egy kis hízelgés azonban itt-ott csodákra képes.

Köszönjük a bókot

Miután megdicsérte, valószínűleg ugyanazt fogja viszonozni. Fogadd el a bókokat és mondj köszönetet. A nők gyakran elkövetik azt a hibát, hogy megtagadnak vagy megkérdőjeleznek egy bókot. Nem érzik magukat elég magabiztosnak, vagy szerénynek akarnak látszani. De a visszautasítással gyakran meglepetésként éri a férfit, vagy teljesen elbátortalanítja. Ne féljen elfogadni a dicséreteket, a hízelgéseket és a díjakat. Megérdemled őket!

hajolj közelebb

Akár ülsz, akár állsz. Ha a férfi beszélni kezd, hajolj közelebb egy kicsit. A non-verbális gesztus érdeklődést és figyelmes hallgatást jelez. És amint azt már tudod, egy férfi szereti, ha hízelegnek. Szóval mi jobbat tudnál neki ajánlani, mint az osztatlan figyelmed? Ne hajolj le az intim zónába, adj neki is egy kis teret. A fejed enyhe megdöntése az ő irányába azonban sokat segít.

Ne félj flörtölni! Biztosan meg tudod csinálni!


Hasonló cikkek

A randevúzás jobb vagy rosszabb, mint a hagyományos randevúzás?

A párok csaknem fele online találkozik. Számodra is előnyös az online társkereső?

Hogyan kell megszólítani egy férfit

Néhány nő még ma is vár egy fehér lovon ülő gyönyörű hercegre. Természetesen mindannyian szeretjük a Hamupipőke mesét, amelyben a herceg a választottját keresi. Hölgyeim, úgy gondolják ma is ez a helyzet? Sajnos nem. A huszonegyedik században élünk. Nagy változások történtek, és nemcsak a gazdaságban vagy a technológia területén, hanem a férfi és a nő kapcsolatában is. Kedves hölgyeim, ma már senki sem húzza fel a cipellőt a lábatokra, hacsak nem kéritek meg őket. Ne pazaroljátok az időt, és vegyétek a saját kezetekbe a jövőtöket.

Egyedül akarsz maradni? Válaszolj erre az 5 kérdésre, és megtudod!

Régóta keres valakit, de eddig senki sem felelt meg az igényeinek? Korlátozottnak érzed magad minden kapcsolatban? Csak azért keresel valakit, mert "így való"? Aggódsz, ha azok közé tartozol, akik egyedülállók akarnak maradni? Ne aggódj! Nincs ezzel semmi baj! Ha még mindig nem vagy benne biztos, hogy mit is akarsz, válaszolj a következő 5 kérdésre. Azonnal megérted.

Ti hogyan randiztok, ha kicsit józanok vagytok?

A randevúzás ma szinte kizárólag online. Hogyan működik az ilyen randevúzás? Először az első lépések az interneten, csak azután az első randevú. Még az interneten is nehezebb, ha nem felel meg a szépségideálnak, vagy van pár plusz kiló. Hogyan ne veszítse el az önbizalmát és találja meg élete szerelmét?

Mikor kell bemutatni egy partnert a barátoknak?

Találtál új partnert? Csodálatos, és alig várja, hogy bemutassa a barátainak? Nagyon fontos neked, hogy "jóváhagyják"? Képzeld csak el, milyen bosszantó lenne, ha nem tetszenek neki, és akkor azzal a dilemmával kell megküzdenie, hogy hogyan csinálja, amikor valamilyen közös eseményt tart a barátaival. Akár egy partnerrel, akár jobb anélkül. Tanácsot adunk, hogyan és mikor mutassa be nekik partnerét.

Bárhol lehet találkozni

Az önkéntelenül egyedül élők száma folyamatosan növekszik. Bármi legyen is a magányod oka, ne ess kétségbe. Alapvetően bárhol találkozhatsz, ahol csak eszedbe jut. Bárban, diszkóban, sportolás közben, színházban, munkahelyen, interneten, tömegközlekedésben, de online számítógépes játékokon is. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb helyet vagy módszert, és élvezze! Ne legyetek egyedül, ismerjétek meg egymást!

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.