A flörtölés iskolája tapasztalatlanoknak

Találkoztál már egy csodálatos férfival, de nem mertél flörtölni vele? Minden nap találkozik jóképű férfival munkába menet, de az a benyomása, hogy még nem vette észre a létezését? Mi van ezzel? Hadd tudjon rólad! 4 tippet adunk, hogyan nyűgözd le a kérdéses személyt.

Keress egy témát, amelyről beszélhetsz

Ha éppen elment melletted, nincs sok időd gondolkodni és beszélgetni. Ha a szomszéd irodában ül, vagy a bárból kukucskál rád, találj ki egy semleges témát, amelyről mindketten beszélhettek. A legkönnyebb téma valószínűleg az lesz, hogy elégedett legyen azzal a hellyel, ahol éppen tartózkodik. A bárban például hozd fel a témát az itt készített kiváló margaritáról, az irodában, az új kávéfőző témát a konyhában, amivel tökéletes cappuccinót lehet készíteni.

Csodáld meg< /h2>

Mindenki szereti a bókokat. Ha megsimogatod egy férfi egoját, pontokat szerezsz. Valószínűleg könnyebb dolgod lesz, ha nőként próbálsz hízelegni neked. Az urak hálás hallgatók. Használjon olyan szavakat, mint férfias, karizmatikus, kidolgozott vagy csodálja az intelligenciáját. Ne vigyük túlzásba! Egy kis hízelgés azonban itt-ott csodákra képes.

Köszönjük a bókot

Miután megdicsérte, valószínűleg ugyanazt fogja viszonozni. Fogadd el a bókokat és mondj köszönetet. A nők gyakran elkövetik azt a hibát, hogy megtagadnak vagy megkérdőjeleznek egy bókot. Nem érzik magukat elég magabiztosnak, vagy szerénynek akarnak látszani. De a visszautasítással gyakran meglepetésként éri a férfit, vagy teljesen elbátortalanítja. Ne féljen elfogadni a dicséreteket, a hízelgéseket és a díjakat. Megérdemled őket!

hajolj közelebb

Akár ülsz, akár állsz. Ha a férfi beszélni kezd, hajolj közelebb egy kicsit. A non-verbális gesztus érdeklődést és figyelmes hallgatást jelez. És amint azt már tudod, egy férfi szereti, ha hízelegnek. Szóval mi jobbat tudnál neki ajánlani, mint az osztatlan figyelmed? Ne hajolj le az intim zónába, adj neki is egy kis teret. A fejed enyhe megdöntése az ő irányába azonban sokat segít.

Ne félj flörtölni! Biztosan meg tudod csinálni!


Hasonló cikkek

Mit írjak az első üzenetekbe?

Az online társkereső mellett döntött, de valahogy nem tudja, hogyan kezdjen el kommunikálni a felhasználókkal? Szeretsz egy férfit/nőt egy társkereső oldalon, de fogalmad sincs, mit írj neki az első üzenetben? Tanácsot adunk Önnek!

Az online társkeresés nem átverés!

Szeretné végre megtalálni a megfelelőt? Próbáld ki egy társkereső oldalon. Ne hagyja magát elriasztani egyes felhasználók negatív véleményei. Meggyőzzük, hogy az online randevúzás teljesen biztonságos. Nem kell mást tenned, mint egy kicsit körültekintőnek lenni, és mindenekelőtt kiválasztani a megfelelő társkereső oldalt!

Az internetes társkeresés buktatói

Néhány ember tudatalattijában még mindig ott van az a vélemény, hogy az internet az utolsó lehetőség, hogy megismerjék egymást. A mai rohanó időkben azonban folyamatosan növekszik azoknak a pároknak a száma, akik az interneten keresztül ismerkedtek meg. A többi társkereséshez hasonlóan az online társkeresésnek is megvannak a buktatói.

Hogyan találhatsz szerelmet, ha introvertált vagy

Introvertáltnak lenni csodálatos. Önellátó, megfontolt és nagyszerű munkás vagy. De mindenki azt akarja, hogy szeressék, beleértve az introvertáltakat is. De ehhez emberek közé kell menni, nem? És ezt a legtöbb introvertált inkább kerüli. Ne essen kétségbe, megtalálhatja élete szerelmét anélkül, hogy extrovertáltra váltana. Beszéljük meg, hogyan kell csinálni.

Szeress online

Ma gyakorlatilag bármit elintézhet az interneten. Vásárolhat online élelmiszert, rendelhet túrát és köthet biztosítást online, kommunikálhat az emberekkel az interneten, sőt találkozhat emberekkel az interneten. Az internet tele van online társkereső oldalakkal, ahol megtalálhatod életed párját.

Tanulj meg flörtölni

A flörtölés művészetét gyakran kötik extrovertált emberekhez, népszerű emberekhez, és egyszóval mindenkihez, aki szeret mutogatni. Tehát ha zártabb ember vagy, akkor nehezebb dolgod lesz. Természetesen nem fog tudni flörtölni. De ne ess kétségbe. A flörtölést ugyanúgy meg lehet tanulni, mint bármely más tevékenységet. hogyan kell csinálni?