Törölje az "egyedülálló állapotát"

Sok ember kudarcot vall a szerelemben. Te is közéjük tartozol? Minden kapcsolatod barátsággal vagy katasztrófával végződött? Túl sok idő telik el az új kapcsolatra tett kísérletek között? Szeretnél ezen változtatni? Tanácsot adunk Önnek, hogyan maximalizálja esélyeit.

Módosítsa a megközelítést

Már a kezdetektől fogva valami hosszabb távon kell tennie. Hallottál már a Pygmalion vagy a Gólem effektusról? Egyszerűen azt mondja: Ahogyan másokkal bánsz, úgy fognak bánni veled. Könnyű azt mondani, hogy minden férfit egy dolog érdekel, és minden nő pénzt keres. Ha minden új kapcsolathoz ezzel a meggyőződéssel közelítesz meg, akkor gyakorlatilag erre kényszeríted partneredet. Változtassa meg a megközelítést. Hagyja, hogy új felfedezése meglepjen.

Ne várjon az Igazra vagy Božský úrra

A nyugati kultúra arra az elképzelésre épül, hogy mindenki várja valahol a kiválasztott felét . De ez a való életben nem egészen így működik. Vannak szüleid és barátaid, ezek mind boldoggá tesznek. Miért lenne más az élettárs? Még több ember van a világon, akivel rendkívül boldog leszel. Ne ragadjon le az "egy igaz szerelem" gondolatától. Nyisd meg magad több lehetőség előtt.

A szikra nem minden

Arra vársz, hogy valaki ránézzen és tudja, melyik reggel tartozol? A legtöbb kapcsolat lassan fejlődik. Azok, amelyek csak első látásra épülnek, gyakran véget érnek, amikor a szenvedély eltűnik a kapcsolatból. Lehet, hogy közhelynek hangzik, de egy boldog kapcsolatban meg kell értened egymást. Ha nincs miről beszélni, hamar megunja.

Legyen aktív

Szeretsz egy kollégát a munkahelyeden? Minden nap ülsz szemben egy gyönyörű nővel a tömegközlekedésben? Egyenesen hazamész a munkából, és csak hétvégén jársz edzőterembe? Ne várj "valamire", hanem vágj bele magad a randevúzásba. Hívjon el egy randevúra egy munkahelyi kollégát vagy egy női utast. Egyszóval aktívan keress és használj ki minden lehetőséget az ismerkedésre. Igen, biztosan tapasztalni fog némi elutasítást. De az utolsó dolog, amit hallasz, egy nagy IGEN lesz.Hasonló cikkek

Honnan tudhatod, hogy párod nem képes viszonozni az érzéseidet?

Vannak emberek, akik egyszerűen nem érik meg az erőfeszítést. Vonzóak, szórakoztatóak, gyakran felelősségteljesek. Hiányzik azonban belőlük az a képesség, hogy szeressenek, átadják magukat a másiknak, áldozatot hozzanak érte. Nem gonoszak. Röviden, egyszerűen nem tud úgy szeretni, ahogy megérdemled (kívánod). Honnan tudhatod, hogy a párod pontosan ilyen?

Hogyan lehet kezelni egy online és egy távkapcsolatot?

Nem látják egymást rendszeresen, és nem szeretné, hogy a kapcsolata fizessen érte? A távolsági kapcsolatokban és az online kapcsolatokban sok közös vonás van. Nincs bennük semmi nehéz. Ennek ellenére egy kicsit más megközelítést igényelnek.

Készítse el a tökéletes profilt

Az online társkereső minden évben felkapott és egyre népszerűbb. A társkereső oldalakon viszonylag könnyű ideális partnert találni. Szeretnél fiókot létrehozni ezek valamelyikén, és még mindig tétovázik, hogyan is hozza létre pontosan a profilját? Tanácsot adunk.

Találkozzunk biztonságosan!

Szeretnél találkozni valakivel? Online randevúzásra gondolsz? Az internetes "hirdetések" segítségével kényelmes, gyors és nem kell szégyellnie magát. A nagyszámú pozitívum mellett az online társkeresés bizonyos kockázatokkal is jár. Tanácsot adunk, hogyan kerülje el őket.

Az első sorsdöntő másodpercek egy kapcsolat számára

Az első benyomás fontosságáról mindenhol olvashat. De ritkán tanulod meg, hogy az igazi első benyomás csak körülbelül tizenöt másodperc alatt alakul ki. Mert ilyen kevés is elég ahhoz, hogy eldöntsük, akarjuk-e a másikkal együtt alakítani a jövőt vagy sem. Tehát mi játssza a legfontosabb szerepet?

Mit szólnál a lányokhoz

A lányok nem egy másik bolygó lényei, bár időnként annak tűnhetnek. Hozzád hasonlóan ők is gyakran keresik a módját, hogy lenyűgözzék a srácokat, vagy hogyan kezdjenek el velük randevúzni. Lehet, hogy furcsán hangzik, de a lányok megszerzésének módja meglehetősen egyszerű. Légy önmagad!

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.