Törölje az "egyedülálló állapotát"

Sok ember kudarcot vall a szerelemben. Te is közéjük tartozol? Minden kapcsolatod barátsággal vagy katasztrófával végződött? Túl sok idő telik el az új kapcsolatra tett kísérletek között? Szeretnél ezen változtatni? Tanácsot adunk Önnek, hogyan maximalizálja esélyeit.

Módosítsa a megközelítést

Már a kezdetektől fogva valami hosszabb távon kell tennie. Hallottál már a Pygmalion vagy a Gólem effektusról? Egyszerűen azt mondja: Ahogyan másokkal bánsz, úgy fognak bánni veled. Könnyű azt mondani, hogy minden férfit egy dolog érdekel, és minden nő pénzt keres. Ha minden új kapcsolathoz ezzel a meggyőződéssel közelítesz meg, akkor gyakorlatilag erre kényszeríted partneredet. Változtassa meg a megközelítést. Hagyja, hogy új felfedezése meglepjen.

Ne várjon az Igazra vagy Božský úrra

A nyugati kultúra arra az elképzelésre épül, hogy mindenki várja valahol a kiválasztott felét . De ez a való életben nem egészen így működik. Vannak szüleid és barátaid, ezek mind boldoggá tesznek. Miért lenne más az élettárs? Még több ember van a világon, akivel rendkívül boldog leszel. Ne ragadjon le az "egy igaz szerelem" gondolatától. Nyisd meg magad több lehetőség előtt.

A szikra nem minden

Arra vársz, hogy valaki ránézzen és tudja, melyik reggel tartozol? A legtöbb kapcsolat lassan fejlődik. Azok, amelyek csak első látásra épülnek, gyakran véget érnek, amikor a szenvedély eltűnik a kapcsolatból. Lehet, hogy közhelynek hangzik, de egy boldog kapcsolatban meg kell értened egymást. Ha nincs miről beszélni, hamar megunja.

Legyen aktív

Szeretsz egy kollégát a munkahelyeden? Minden nap ülsz szemben egy gyönyörű nővel a tömegközlekedésben? Egyenesen hazamész a munkából, és csak hétvégén jársz edzőterembe? Ne várj "valamire", hanem vágj bele magad a randevúzásba. Hívjon el egy randevúra egy munkahelyi kollégát vagy egy női utast. Egyszóval aktívan keress és használj ki minden lehetőséget az ismerkedésre. Igen, biztosan tapasztalni fog némi elutasítást. De az utolsó dolog, amit hallasz, egy nagy IGEN lesz.Hasonló cikkek

Szerezd meg az anyját

Azt mondják, hogy a férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út. De pontosabb lenne azt mondani, hogy az anyján keresztül vezet. Nem csak az anyukáknál, az anya nagy szerepet játszik a férfi életében. Akár tetszik, akár nem, hozzá fog hasonlítani. Miért ne biztosíthatna jó pozíciót már a kapcsolat elejétől? Ráadásul nyugodt leszel, ha anyósod lesz az anyósod!

Találkozz online

Nem szabad alábecsülni az ismerkedést (személyesen, de az interneten is). Attól függően, hogy melyik partnert választod, alakul a jövőd is. A személyes ismeretséget egyelőre hagyjuk. Tanácsot adunk az interneten való találkozáshoz.

Hogyan lehet megbízhatóan elriasztani egy férfit?

Nem tud valakit megismerni? Nem mintha félénk lennél, de a férfiak csak elkerülnek! Vagy az első találkozás után nem jelentkeznek? Nem tudja mi a probléma? Lehet, hogy olyasmit tesz, ami megbízhatóan elbátortalanítja potenciális partnereit. Tudjuk, mi lehet az!

9 tipp, hogyan keltsünk jó első benyomást

Az első randevú előtt álsz valakivel, akivel az online társkereső oldalon találkoztál? Az első benyomás másodszor már nemfog működni, ezért jól készülj fel az első találkozóra. Íme néhány tipp, amely segítségedre lehet.

Hogyan flörtöl egy nő?

Nehezedre esik felismerni, ha egy nő kedvel téged? Soha nem tudhatod, hogy kihív-e, vagy csak véletlenül feléd pillant? Még évekig a nőkkel való beszélgetés után sem ismeri fel teljesen a kommunikációhoz használt kódokat. Ne tévedjen. Az alábbiakban világosan megírt női jeleket találsz, amelyek alapján tudni fogod, hogy találkoznod kell!

Komoly kapcsolatra vágyik, vagy csak flörtölni? Megtanítjuk felismerni!

A testbeszéd az emberi kommunikáció jelentős része. De kevesen értik tökéletesen. Jársz valakivel, de nem tudod mennyire komoly? Legyen óvatos, akár új ismerősnek, akár flörtölőnek szánták, akár élete hátralévő részét veled akarja tölteni. A nonverbális gesztusok mindig mások. Adunk néhány tippet, hogyan ismerheti fel őket.