Törölje az "egyedülálló állapotát"

Sok ember kudarcot vall a szerelemben. Te is közéjük tartozol? Minden kapcsolatod barátsággal vagy katasztrófával végződött? Túl sok idő telik el az új kapcsolatra tett kísérletek között? Szeretnél ezen változtatni? Tanácsot adunk Önnek, hogyan maximalizálja esélyeit.

Módosítsa a megközelítést

Már a kezdetektől fogva valami hosszabb távon kell tennie. Hallottál már a Pygmalion vagy a Gólem effektusról? Egyszerűen azt mondja: Ahogyan másokkal bánsz, úgy fognak bánni veled. Könnyű azt mondani, hogy minden férfit egy dolog érdekel, és minden nő pénzt keres. Ha minden új kapcsolathoz ezzel a meggyőződéssel közelítesz meg, akkor gyakorlatilag erre kényszeríted partneredet. Változtassa meg a megközelítést. Hagyja, hogy új felfedezése meglepjen.

Ne várjon az Igazra vagy Božský úrra

A nyugati kultúra arra az elképzelésre épül, hogy mindenki várja valahol a kiválasztott felét . De ez a való életben nem egészen így működik. Vannak szüleid és barátaid, ezek mind boldoggá tesznek. Miért lenne más az élettárs? Még több ember van a világon, akivel rendkívül boldog leszel. Ne ragadjon le az "egy igaz szerelem" gondolatától. Nyisd meg magad több lehetőség előtt.

A szikra nem minden

Arra vársz, hogy valaki ránézzen és tudja, melyik reggel tartozol? A legtöbb kapcsolat lassan fejlődik. Azok, amelyek csak első látásra épülnek, gyakran véget érnek, amikor a szenvedély eltűnik a kapcsolatból. Lehet, hogy közhelynek hangzik, de egy boldog kapcsolatban meg kell értened egymást. Ha nincs miről beszélni, hamar megunja.

Legyen aktív

Szeretsz egy kollégát a munkahelyeden? Minden nap ülsz szemben egy gyönyörű nővel a tömegközlekedésben? Egyenesen hazamész a munkából, és csak hétvégén jársz edzőterembe? Ne várj "valamire", hanem vágj bele magad a randevúzásba. Hívjon el egy randevúra egy munkahelyi kollégát vagy egy női utast. Egyszóval aktívan keress és használj ki minden lehetőséget az ismerkedésre. Igen, biztosan tapasztalni fog némi elutasítást. De az utolsó dolog, amit hallasz, egy nagy IGEN lesz.Hasonló cikkek

Mobil alkalmazás flörtöléshez és komoly kapcsolathoz

Ma már szinte mindenkinek van internet a mobiltelefonján. A statisztikák szerint egyre több cseh jelentkezik be rajta keresztül az internetre. A klasszikus számítógépek már nem kapnak olyan súlyt, mint korábban. És mivel a társkereső oldalak lépést tartanak a korral, sokan mobilra is költöztek. Melyek a kevésbé ismert mobil társkereső alkalmazások?

Tervezed, hogy találkozz a párod szüleivel? Tanácsot adunk, hogyan tegyük olyanná, mint te!

Tervezed, hogy találkozz a másik fél szüleivel? Jól készülj fel erre, jó benyomást kell keltened rájuk. Tanácsot adunk, hogyan kell ezt megtenni.

Hova menjünk randevúzni élményekért?

Ha Ön az a típus, aki általában kitalálja a dátumtervet, előbb-utóbb biztosan kifogy az ötletekből. Úgy érzed, már mindenhol együtt voltatok, és egyszerűen nem tudsz másra gondolni? Még egy régi ötlet leporolása is kifizetődő lehet. Csak módosítsd egy kicsit a dátumot. Ha kifogytál az ötletekből, olvass tovább. Olyan élményekkel teli randevúzáshoz hozunk tippeket, amelyekre sokáig emlékezni fogsz!

Miről beszéljünk egy randevún?

Mész randevúzni? Ideges vagy, mert fogalmad sincs, miről beszélgess a pároddal? Ne hajtsd le a fejed. Tanácsot adunk, hogy milyen témákról illik beszélni az első randin.

Kérd meg őt

Felmérések szerint a férfiak 93%-a fél randevúzni egy nőt. Ebből egy egyszerű dolog következik. Ahelyett, hogy megelégedne a maradék hét százalékkal, hívd el magad randevúzni álmaid férfiját. ideges vagy emiatt? Ne légy. Tanácsot adunk, hogyan kezelje.

Ismerjék meg egymást gond nélkül

Volt már első osztályú zavarban randevúzása közben? A lehetséges fogása egész idő alatt kissé furcsán nézett ki, és csak hazaérve vette észre, hogy a pólója kifordítva van? Már a randevúzás is stresszes. Legfeljebb néhány percünk van arra, hogy lenyűgözzük kollégánkat. Természetesen el akarjuk kerülni a szégyenkezést vagy a társadalmi hamisítást. Mielőtt randevúzni indulna, tartsa szem előtt a következő pontokat.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.