Törölje az "egyedülálló állapotát"

Sok ember kudarcot vall a szerelemben. Te is közéjük tartozol? Minden kapcsolatod barátsággal vagy katasztrófával végződött? Túl sok idő telik el az új kapcsolatra tett kísérletek között? Szeretnél ezen változtatni? Tanácsot adunk Önnek, hogyan maximalizálja esélyeit.

Módosítsa a megközelítést

Már a kezdetektől fogva valami hosszabb távon kell tennie. Hallottál már a Pygmalion vagy a Gólem effektusról? Egyszerűen azt mondja: Ahogyan másokkal bánsz, úgy fognak bánni veled. Könnyű azt mondani, hogy minden férfit egy dolog érdekel, és minden nő pénzt keres. Ha minden új kapcsolathoz ezzel a meggyőződéssel közelítesz meg, akkor gyakorlatilag erre kényszeríted partneredet. Változtassa meg a megközelítést. Hagyja, hogy új felfedezése meglepjen.

Ne várjon az Igazra vagy Božský úrra

A nyugati kultúra arra az elképzelésre épül, hogy mindenki várja valahol a kiválasztott felét . De ez a való életben nem egészen így működik. Vannak szüleid és barátaid, ezek mind boldoggá tesznek. Miért lenne más az élettárs? Még több ember van a világon, akivel rendkívül boldog leszel. Ne ragadjon le az "egy igaz szerelem" gondolatától. Nyisd meg magad több lehetőség előtt.

A szikra nem minden

Arra vársz, hogy valaki ránézzen és tudja, melyik reggel tartozol? A legtöbb kapcsolat lassan fejlődik. Azok, amelyek csak első látásra épülnek, gyakran véget érnek, amikor a szenvedély eltűnik a kapcsolatból. Lehet, hogy közhelynek hangzik, de egy boldog kapcsolatban meg kell értened egymást. Ha nincs miről beszélni, hamar megunja.

Legyen aktív

Szeretsz egy kollégát a munkahelyeden? Minden nap ülsz szemben egy gyönyörű nővel a tömegközlekedésben? Egyenesen hazamész a munkából, és csak hétvégén jársz edzőterembe? Ne várj "valamire", hanem vágj bele magad a randevúzásba. Hívjon el egy randevúra egy munkahelyi kollégát vagy egy női utast. Egyszóval aktívan keress és használj ki minden lehetőséget az ismerkedésre. Igen, biztosan tapasztalni fog némi elutasítást. De az utolsó dolog, amit hallasz, egy nagy IGEN lesz.Hasonló cikkek

5 meglepő dolog, amit a férfiak imádnak a szebbik nemben

Még maguk a férfiak is bányászokra és bányászokra osztják magukat. Illetve kigúnyolják. Sokkal több dolog van, amit szeretnek a nőkben. Ha széles medencére vagy hosszú hajra gondolsz, meg fogsz lepődni. Nem csak a fizikai megjelenésről van szó. Mit imádnak a férfiak a nőkben?

Először a házában

Ha egy nő beleegyezik, hogy meglátogassa otthonát, valószínűleg megszédül az örömtől. Teljesen élvezni fogja ezt az éjszakát! De ezen a konkrét okon kívül a nők másra is gondolnak. Hihetetlen sok mindent ki tudnak olvasni a személyiségedről az otthonodból. Tanuld meg, mit szerezz be, mielőtt először elhoznád a királyságodba. Csak így távozik úgy, hogy „Ő az!”

3 jel, hogy készen állsz egy új kapcsolatra

Szeretnél párban élni, de mégsem találsz valakit, aki érdekes lenne, vagy az első randevúnál tovább nem tarthat fenn kapcsolatot? Lehet, hogy egyszerűen még nem áll készen rá.

Hogyan lehet megbízhatóan elriasztani egy férfit?

Nem tud valakit megismerni? Nem mintha félénk lennél, de a férfiak csak elkerülnek! Vagy az első találkozás után nem jelentkeznek? Nem tudja mi a probléma? Lehet, hogy olyasmit tesz, ami megbízhatóan elbátortalanítja potenciális partnereit. Tudjuk, mi lehet az!

Soha senki ne törje össze a szívedet!

Mindannyian félünk az összetört szívtől. Vannak közöttünk olyanok is, akik éppen azért nem akarnak senkit a testük közelébe engedni, mert félnek, hogy valaki tönkreteszi a szívét. Létezik egy egyszerűbb módszer a biztonság biztosítására. Százból 99-szer a következő csoportok valamelyikében talál szívszorítókat. Kerülje el őket.

Hol találkozhatok egy férfival egy életre?

Azt is szeretné tudni, hol találkozhat a megfelelő férfival egy életre? Eleged van a diszkókból, és nem bízol a bárból érkezett ismerőseidben? Nézz meg néhány tippet velünk, hol találkozhatsz élettársaddal.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény csak ma és holnap

Aktiváljon bármilyen prémium tagsági csomagot 20% kedvezménnyel! Ezt az ajánlatot csak ma és holnap veheti igénybe.

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.