A hivatalos randevúzási szabályok covid idején

A „koronavírus korszakában” nem túl ideális a randevúzás. A zárlat időszaka nem ösztönzi az embereket az összejövetelre, de bizonyos körültekintéssel új partnerrel randevúzhatsz, és maximálisan élvezheted a találkozást.

Milyen szabályok vonatkoznak rád. randevúzni a covid időszakában?

< h2>Kivel randevúzzon?

Csak azokkal randevúzzon, akik jól érzik magukat az egészségükben. A találkozás előtt mindig győződjön meg arról, hogy a partneren nem mutatkozik betegség jele. Azt is jó tudni, hogy az új felfedezett emberek mely területén található, és milyen fertőzésveszélyt jelent számára. Ha olyan területen dolgozik, ahol betegek mozognak, vagy ha nagyszámú emberrel érintkezik a munkahelyén, nem ajánlunk randevúzást. Ugyanígy, ha partnerének fertőzéses tünete van, jobb, ha még néhány nappal vagy héttel elhalasztja a találkozást.

Ha az érintett személy már átélte a covid-19-et, ez alapvetően jó jel. Nagyon kicsi annak a kockázata, hogy hamarosan újra előfordul. Ebben az esetben találkozhatsz.

Idézet: "Ha valaki, akit egyáltalán nem ismer, meghívja Önt (például a Tinderen keresztül), javasoljuk, hogy várja meg a személyes találkozót a a járványügyi helyzet jobb."
Forrás: https://covid.gov.cz/ situace/volny-cas/rande< /a>

Hol randevúzzon?

Nincs túl sok lehetőség a randevúzásra a covid időszakban. Éttermek, kávézók, borozók, de olyan kulturális létesítmények is, mint a mozik és színházak jelenleg zárva tartanak. A természetben csak egy dátum jöhet számításba. Sétálhat a városban vagy a parkban, útközben egy nyitott ablaknál vesz egy kávét vagy egy hegesztőt egy csészéhez. Már egy ilyen első találkozás is kellemes lehet. Megajándékozod magad valami jóval, teszel valamit az egészségedért, és közben lesz elég időd arra is, hogy jobban megismerd egymást, és kiderüljön, nem szökött-e fel köztetek a szikra.

De ha ez a fajta találkozó nem felel meg Önnek, és szívesebben töltené az első randevút eredetibben, mint a parkban vagy a városban sétálva, akkor várja meg, amíg a kormány által elrendelt tilalmak lejárnak, és azután állapodjanak meg az időpontban.

Egyelőre online randevúzzon! Maga a kormány is javasolja a covid-nak szentelt weboldalon.

Idézet: "Ne felejtsd el, hogy manapság online is lehet randevúzni – a személyes találkozás helyett tervezz videohívást (Zoom, Facebook, Instagram, WhatsApp stb.)"< /em>< br />
Forrás:
https://covid.gov.cz/situace/volny -cas/rande

Hogyan randevúzzon?

Jelenleg csak arcmaszkkal és legkésőbb 21 óráig, hogy ne okozzunk felesleges problémákat.

Minden esetre sok szerencsét kívánunk a randevúzáshoz.


Hasonló cikkek

Mit vehetsz le a romantikus könyvekből?

Ahányszor szóba kerül, azt mondják: „Ne bízz a piros könyvtárban.” Ez irreális, hősök nem léteznek a való életben, és a szerelem első látásra nem mindig sikerül. Mint mindenben, ebben az állításban is van igazság. Ha szereted a romantikus történeteket, vegyél le belőlük néhány leckét. Itt vannak.

A randevúzás jobb vagy rosszabb, mint a hagyományos randevúzás?

A párok csaknem fele online találkozik. Számodra is előnyös az online társkereső?

Nőknek: Hogyan menjünk el az első randevúra?

A férfiak hagyományos szerepe, hogy elhívjanak egy nőt az első randevúra. Az azonban, hogy a találkozó hogyan folytatódik, és hogyan alakul, általában a nőn múlik. nem hiszed? Az urak nem fognak emlékezni arra, hogy mit viseltek azon az éjszakán, vagy hogyan csinálták a haját. De mindenekelőtt arra fognak emlékezni, hogy mit éreztek a randevúval kapcsolatban. A legjobb érzést pedig semmi mással nem kelted, csak az önbizalmaddal. Szóval hogyan kell csinálni?

Egyedül akarsz maradni? Válaszolj erre az 5 kérdésre, és megtudod!

Régóta keres valakit, de eddig senki sem felelt meg az igényeinek? Korlátozottnak érzed magad minden kapcsolatban? Csak azért keresel valakit, mert "így való"? Aggódsz, ha azok közé tartozol, akik egyedülállók akarnak maradni? Ne aggódj! Nincs ezzel semmi baj! Ha még mindig nem vagy benne biztos, hogy mit is akarsz, válaszolj a következő 5 kérdésre. Azonnal megérted.

Tervezed, hogy találkozz a párod szüleivel? Tanácsot adunk, hogyan tegyük olyanná, mint te!

Tervezed, hogy találkozz a másik fél szüleivel? Jól készülj fel erre, jó benyomást kell keltened rájuk. Tanácsot adunk, hogyan kell ezt megtenni.

Mindössze három randevú után derítse ki, hogy ő-e életed szerelme

Manapság egyáltalán nem könnyű megtalálni egy életre szóló szerelmet. Annyi lehetőség közül, hogy hol találkozzunk valakivel, talán még nehezebb lesz. Szerencsére nem kell több évig randevúznod a kedveseddel, hogy megtudd, valóban kompatibilisek-e. Csak legfeljebb három találkozóra van szükség! Megmondjuk, hogyan.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.