A hivatalos randevúzási szabályok covid idején

A „koronavírus korszakában” nem túl ideális a randevúzás. A zárlat időszaka nem ösztönzi az embereket az összejövetelre, de bizonyos körültekintéssel új partnerrel randevúzhatsz, és maximálisan élvezheted a találkozást.

Milyen szabályok vonatkoznak rád. randevúzni a covid időszakában?

< h2>Kivel randevúzzon?

Csak azokkal randevúzzon, akik jól érzik magukat az egészségükben. A találkozás előtt mindig győződjön meg arról, hogy a partneren nem mutatkozik betegség jele. Azt is jó tudni, hogy az új felfedezett emberek mely területén található, és milyen fertőzésveszélyt jelent számára. Ha olyan területen dolgozik, ahol betegek mozognak, vagy ha nagyszámú emberrel érintkezik a munkahelyén, nem ajánlunk randevúzást. Ugyanígy, ha partnerének fertőzéses tünete van, jobb, ha még néhány nappal vagy héttel elhalasztja a találkozást.

Ha az érintett személy már átélte a covid-19-et, ez alapvetően jó jel. Nagyon kicsi annak a kockázata, hogy hamarosan újra előfordul. Ebben az esetben találkozhatsz.

Idézet: "Ha valaki, akit egyáltalán nem ismer, meghívja Önt (például a Tinderen keresztül), javasoljuk, hogy várja meg a személyes találkozót a a járványügyi helyzet jobb."
Forrás: https://covid.gov.cz/ situace/volny-cas/rande< /a>

Hol randevúzzon?

Nincs túl sok lehetőség a randevúzásra a covid időszakban. Éttermek, kávézók, borozók, de olyan kulturális létesítmények is, mint a mozik és színházak jelenleg zárva tartanak. A természetben csak egy dátum jöhet számításba. Sétálhat a városban vagy a parkban, útközben egy nyitott ablaknál vesz egy kávét vagy egy hegesztőt egy csészéhez. Már egy ilyen első találkozás is kellemes lehet. Megajándékozod magad valami jóval, teszel valamit az egészségedért, és közben lesz elég időd arra is, hogy jobban megismerd egymást, és kiderüljön, nem szökött-e fel köztetek a szikra.

De ha ez a fajta találkozó nem felel meg Önnek, és szívesebben töltené az első randevút eredetibben, mint a parkban vagy a városban sétálva, akkor várja meg, amíg a kormány által elrendelt tilalmak lejárnak, és azután állapodjanak meg az időpontban.

Egyelőre online randevúzzon! Maga a kormány is javasolja a covid-nak szentelt weboldalon.

Idézet: "Ne felejtsd el, hogy manapság online is lehet randevúzni – a személyes találkozás helyett tervezz videohívást (Zoom, Facebook, Instagram, WhatsApp stb.)"< /em>< br />
Forrás:
https://covid.gov.cz/situace/volny -cas/rande

Hogyan randevúzzon?

Jelenleg csak arcmaszkkal és legkésőbb 21 óráig, hogy ne okozzunk felesleges problémákat.

Minden esetre sok szerencsét kívánunk a randevúzáshoz.


Hasonló cikkek

Hogyan lehet legyőzni az idegességet és közelíteni egy nőt

A nőhöz való közeledés a legrosszabb rémálma lehet. Vagy fordítva, egy séta a rózsakertben. Rajtad múlik, hogyan viszonyulsz a randevúzáshoz. Olvasson el négy praktikus tippet, hogyan rázhatja le idegességét, és hogyan közeledhet könnyedén álmai partneréhez.

Hogyan válasszunk ideális partnert?

Ideális partnerre vágyik? De honnan tudhatod, hogy valóban a párod az, akit keresel? Tanácsot adunk Önnek, hogyan tudja könnyen felismerni, hogy partnere a megfelelő-e vagy sem. Vagy akár hogyan is kell tartani.

Az online társkeresés boldogabb házassághoz vezet

A Chicagói Egyetem tanulmánya szerint az online tér boldogabb házassághoz vezet.

Mikor mutasd be a párodat a szüleidnek

Biztos benne, hogy neked van a világ legcsodálatosabb partnere? De vajon a szüleid is így gondolják? Szeretnél végre találkozni velük, de nem tudod, hogyan és mikor? Hagyd ránk. Tanácsot adunk, hogy mit és hogyan.

Mit ne kérdezz az első randin

Közeleg az első randevúd? Félsz attól, hogy valami nem helyénvalót mondasz? Írd le papírra azokat a dolgokat, amelyeket nem szabad mindenáron megkérdezned. Segítünk elkészíteni egy útmutatót arról, hogy mit ne mondj, hogy az első randevú ne legyen az utolsó.

6 jel, hogy tudni fogja, hogy megéri az idejét

Találkozott már valakivel, és tétovázik, hogy adjon-e esélyt a kapcsolatának, és folytassa a találkozást? Akkor gondold át ezt a hat dolgot.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. május 30-án éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.