A hivatalos randevúzási szabályok covid idején

A „koronavírus korszakában” nem túl ideális a randevúzás. A zárlat időszaka nem ösztönzi az embereket az összejövetelre, de bizonyos körültekintéssel új partnerrel randevúzhatsz, és maximálisan élvezheted a találkozást.

Milyen szabályok vonatkoznak rád. randevúzni a covid időszakában?

< h2>Kivel randevúzzon?

Csak azokkal randevúzzon, akik jól érzik magukat az egészségükben. A találkozás előtt mindig győződjön meg arról, hogy a partneren nem mutatkozik betegség jele. Azt is jó tudni, hogy az új felfedezett emberek mely területén található, és milyen fertőzésveszélyt jelent számára. Ha olyan területen dolgozik, ahol betegek mozognak, vagy ha nagyszámú emberrel érintkezik a munkahelyén, nem ajánlunk randevúzást. Ugyanígy, ha partnerének fertőzéses tünete van, jobb, ha még néhány nappal vagy héttel elhalasztja a találkozást.

Ha az érintett személy már átélte a covid-19-et, ez alapvetően jó jel. Nagyon kicsi annak a kockázata, hogy hamarosan újra előfordul. Ebben az esetben találkozhatsz.

Idézet: "Ha valaki, akit egyáltalán nem ismer, meghívja Önt (például a Tinderen keresztül), javasoljuk, hogy várja meg a személyes találkozót a a járványügyi helyzet jobb."
Forrás: https://covid.gov.cz/ situace/volny-cas/rande< /a>

Hol randevúzzon?

Nincs túl sok lehetőség a randevúzásra a covid időszakban. Éttermek, kávézók, borozók, de olyan kulturális létesítmények is, mint a mozik és színházak jelenleg zárva tartanak. A természetben csak egy dátum jöhet számításba. Sétálhat a városban vagy a parkban, útközben egy nyitott ablaknál vesz egy kávét vagy egy hegesztőt egy csészéhez. Már egy ilyen első találkozás is kellemes lehet. Megajándékozod magad valami jóval, teszel valamit az egészségedért, és közben lesz elég időd arra is, hogy jobban megismerd egymást, és kiderüljön, nem szökött-e fel köztetek a szikra.

De ha ez a fajta találkozó nem felel meg Önnek, és szívesebben töltené az első randevút eredetibben, mint a parkban vagy a városban sétálva, akkor várja meg, amíg a kormány által elrendelt tilalmak lejárnak, és azután állapodjanak meg az időpontban.

Egyelőre online randevúzzon! Maga a kormány is javasolja a covid-nak szentelt weboldalon.

Idézet: "Ne felejtsd el, hogy manapság online is lehet randevúzni – a személyes találkozás helyett tervezz videohívást (Zoom, Facebook, Instagram, WhatsApp stb.)"< /em>< br />
Forrás:
https://covid.gov.cz/situace/volny -cas/rande

Hogyan randevúzzon?

Jelenleg csak arcmaszkkal és legkésőbb 21 óráig, hogy ne okozzunk felesleges problémákat.

Minden esetre sok szerencsét kívánunk a randevúzáshoz.


Hasonló cikkek

A szerelemhez vezető út néha nehézkes

Ha jelenleg olyan helyzetben vagy, amikor új élettársat keresel, be kell látnod, hogy egyáltalán nem könnyű olyan személyt találni, akivel kijöhetsz. Nem egyéjszakás kalandra gondolunk. Biztosan számtalan ilyennel találkozna egy este. Egy életre szóló partnert jelentünk. Egy partner, akivel élete hátralévő részét le akarja tölteni. És kicsit nehezebb megtalálni, mint szexpartnert.

Mi a teendő, ha a szüleid elárulnak egy kapcsolatodból?

Beleszeretett valakibe, akit a szülei nem helyeselnek? Nem számít, hogy tizenöt vagy ötven éves. A szülői elutasítás nagyon erős lehet részükről, és nagyon fájdalmas lehet az Ön számára. Mielőtt a diplomata, vagy ami még rosszabb, az ellenfél szerepébe lépne, vegye figyelembe a következő tényeket.

Olyan helyek, ahol a legkönnyebben megismerhetitek egymást

Hol találkoztál, szerelmed megjósolhatja, meddig maradsz együtt.

Hová vigyem az első randevúra?

Az a hely, ahová elviszed a párodat az első randevúra, sokkal fontosabb, mint amilyennek első pillantásra tűnhet. Ezért a legtöbb férfi sokszor már jóval előre eldönti, hova vigye randevúzni "párját". A válasz látszólag egyszerű. Kell egy hely, ahol nem lesz unalmas, és egyben egy hely, ahol lesz hely beszélgetni, ismerkedni. Van néhány speciális tippünk az Ön számára, ezért használja őket!

A boldog kapcsolathoz vezető út

Nincs két egyforma ember. Gyakran feltételezzük, hogy mások is úgy gondolják, ahogy mi. Sajnos ez nem így van. Emiatt boldogtalanok vagyunk a kapcsolatban. Ami nekünk jó és érthető, nem biztos, hogy kedvesünk számára jó és érthető. Próbáld ki a következő négy utat, és boldog párkapcsolatban leszel.

Honnan tudhatod, hogy egy férfi flörtöl veled?

Úgy tűnik neked, hogy egy férfi flörtöl veled? Úgy érzed, hogy tetszel neki? De hogyan derítsd ki, hogy valóban kacér jelzéseket küld neked, és hogy nem természetes módon viselkedik? Félsz csatlakozni a játékához, mert félsz, hogy zavarba hozod magad? Szóval inkább visszafogod magad? De mi van akkor, ha tényleg flörtölnek veled, és szükségtelenül elszalasztod a lehetőséget, hogy találkozz a szerelmeddel? Tanácsot adunk, hogyan győződj meg arról, hogy egy férfi kedvel téged!