Mindössze három randevú után derítse ki, hogy ő-e életed szerelme

Manapság egyáltalán nem könnyű megtalálni egy életre szóló szerelmet. Annyi lehetőség közül, hogy hol találkozzunk valakivel, talán még nehezebb lesz. Szerencsére nem kell több évig randevúznod a kedveseddel, hogy megtudd, valóban kompatibilisek-e. Csak legfeljebb három találkozóra van szükség! Megmondjuk, hogyan.

Soha ne várd, hogy jobb legyen

Bármilyen szerelmes is vagy a kapcsolat elején, soha ne számíts arra, hogy a párod jobban lesz. Ha már a büdös zokni vagy a túlzott smink zavarja, a jövő semmit sem változtat. Nem fogja abbahagyni a zavarását, és partnere sem kezd hirtelen másként viselkedni. Persze, ha mindketten szeretnek önmagadon dolgozni, van hova fejlődni. De soha nem vagy garantált. Ha már eleve kényelmetlenül érzi magát a partnerével, nincs sok értelme folytatni a kapcsolatot.

Ne becsülje alá a „Mit?” pillanatokat

Még akkor is, ha a legjobb viselkedés az első randin, legkésőbb a harmadik randin előfordulhat, hogy a párod olyasmit tesz, ami teljesen lefegyverzi. Az egyetlen dolog, ami a fejedben jár, az a „Mi”? Persze lehet kellemes meglepetés is. Ez esetben gratulálok. Ha azonban kényelmetlenül érzi magát, zavarban van, vagy éppen nem tud magához térni egy adott helyzetben, gondoljon rá. Nagy valószínűséggel hasonló "Milyen pillanatok" vár rád egész életedben. Megéri neked egy ilyen kapcsolat?

Vigyázz a rózsaszín szemüvegre

A szerelem időszakában mindent pozitívan látunk. Főleg ami a párját érinti. Nem kell mást tenned, mint arra az időre fordulni, amikor még nem ismerted egymást, és összehasonlítani a saját gondolataidat. Utáltad a szakadt farmert, és most nem bánod? Azt mondtad, hogy soha életében nem randiznál olyannal, aki nem olvasott könyvet, de most csak integetsz neki? Minél több ellentmondást talál, annál valószínűbb, hogy a kapcsolat nem fog működni.

Ne essen a színvonal alá

A kompromisszumok mindennapi kenyerek minden felnőtt életében . De soha ne csökkentsd az igényeidet csak azért, mert nem akarsz többé egyedül lenni, a körülötted lévők erre kényszerítenek, vagy egyszerűen azért, mert úgy gondolod, hogy "ideje" találni valakit. Soha ne kössön kompromisszumot élettársa kiválasztásakor. Ha már az elején egy kicsit félénk vagy, vagy azon kapod magad, hogy "nincs jobb ember", akkor nyomorult leszel! Ne feledd, ez nem a veled szemben lévő személyről szól. Lehet ő a legcsodálatosabb ember a világon, lehet okos, gazdag, szép, figyelmes, kedves stb. De ha nem megfelelő neked, akkor megtagadod magadtól és a másiktól az esélyt, hogy vele lehessen. és csak.


Hasonló cikkek

Menj a bevezetővel szemben. Hogyan leszünk leggyakrabban szerelmesek?

A randevúzás egy bonyolult játék, amely gyakrabban bizonyul kudarcnak, mint sikernek. Ennek ellenére mindannyian szeretünk vele játszani. Találkozz életed szerelmével, és nézd meg, hogyan lehetsz igazán szerelmes.

Egy nő megismerése

A profilok azonosnak tűnnek számodra, de szívesen megismerkednél egy normális, kellemes nővel. Olyan? Szeretné tudni, hogyan értékelje ki a profilt, hogy ne égjen le újra, és végre sikerüljön megtalálnia a megfelelőt? Hogyan találjuk meg az ideális jelöltet az első pillantásra a profilképe alapján? Nézze meg, hogyan tájékozódhat, és soha többé ne tévedjen el!

Első randevú - zn: semmi esetlenség!

Hamarosan közeleg az első randevú, és felidézed az összes kínos pillanatot, amit valaha átéltél. Már van elképzelése az ideális randevúról, de az a gondolat folyton ott motoszkál, hogy a végén vörösbor ömlik a tetejére, vagy nem hízelgő esés a padlón. Félsz az első randevútól? Szeretnéd elkerülni a kínos helyzeteket, de nem tudod, hogyan? Készítettünk néhány tippet számodra, hogy a lehető legnagyobb mértékben kiküszöböld a zavarba ejtés kockázatát.

Hogyan lehet megtalálni a szerelmet? Hagyd abba a keresést!

A szerelmet általában kétféleképpen keresed. Szeretnél valakit találni, aki kiegészít téged, vagy olyan emberrel képzeled el az életed, aki ugyanolyan lesz, mint te? Természetesen ezután igyekszik kívülről a legjobb énjét bemutatni. Úgy vonzod magadhoz a párodat, mint egy halat a horgon. De az igaz szerelem megtalálása mélyebb megközelítést igényel. hogyan kell csinálni?

Hogyan találhatsz szerelmet, ha introvertált vagy

Introvertáltnak lenni csodálatos. Önellátó, megfontolt és nagyszerű munkás vagy. De mindenki azt akarja, hogy szeressék, beleértve az introvertáltakat is. De ehhez emberek közé kell menni, nem? És ezt a legtöbb introvertált inkább kerüli. Ne essen kétségbe, megtalálhatja élete szerelmét anélkül, hogy extrovertáltra váltana. Beszéljük meg, hogyan kell csinálni.

Szeress online

Ma gyakorlatilag bármit elintézhet az interneten. Vásárolhat online élelmiszert, rendelhet túrát és köthet biztosítást online, kommunikálhat az emberekkel az interneten, sőt találkozhat emberekkel az interneten. Az internet tele van online társkereső oldalakkal, ahol megtalálhatod életed párját.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.