Mindössze három randevú után derítse ki, hogy ő-e életed szerelme

Manapság egyáltalán nem könnyű megtalálni egy életre szóló szerelmet. Annyi lehetőség közül, hogy hol találkozzunk valakivel, talán még nehezebb lesz. Szerencsére nem kell több évig randevúznod a kedveseddel, hogy megtudd, valóban kompatibilisek-e. Csak legfeljebb három találkozóra van szükség! Megmondjuk, hogyan.

Soha ne várd, hogy jobb legyen

Bármilyen szerelmes is vagy a kapcsolat elején, soha ne számíts arra, hogy a párod jobban lesz. Ha már a büdös zokni vagy a túlzott smink zavarja, a jövő semmit sem változtat. Nem fogja abbahagyni a zavarását, és partnere sem kezd hirtelen másként viselkedni. Persze, ha mindketten szeretnek önmagadon dolgozni, van hova fejlődni. De soha nem vagy garantált. Ha már eleve kényelmetlenül érzi magát a partnerével, nincs sok értelme folytatni a kapcsolatot.

Ne becsülje alá a „Mit?” pillanatokat

Még akkor is, ha a legjobb viselkedés az első randin, legkésőbb a harmadik randin előfordulhat, hogy a párod olyasmit tesz, ami teljesen lefegyverzi. Az egyetlen dolog, ami a fejedben jár, az a „Mi”? Persze lehet kellemes meglepetés is. Ez esetben gratulálok. Ha azonban kényelmetlenül érzi magát, zavarban van, vagy éppen nem tud magához térni egy adott helyzetben, gondoljon rá. Nagy valószínűséggel hasonló "Milyen pillanatok" vár rád egész életedben. Megéri neked egy ilyen kapcsolat?

Vigyázz a rózsaszín szemüvegre

A szerelem időszakában mindent pozitívan látunk. Főleg ami a párját érinti. Nem kell mást tenned, mint arra az időre fordulni, amikor még nem ismerted egymást, és összehasonlítani a saját gondolataidat. Utáltad a szakadt farmert, és most nem bánod? Azt mondtad, hogy soha életében nem randiznál olyannal, aki nem olvasott könyvet, de most csak integetsz neki? Minél több ellentmondást talál, annál valószínűbb, hogy a kapcsolat nem fog működni.

Ne essen a színvonal alá

A kompromisszumok mindennapi kenyerek minden felnőtt életében . De soha ne csökkentsd az igényeidet csak azért, mert nem akarsz többé egyedül lenni, a körülötted lévők erre kényszerítenek, vagy egyszerűen azért, mert úgy gondolod, hogy "ideje" találni valakit. Soha ne kössön kompromisszumot élettársa kiválasztásakor. Ha már az elején egy kicsit félénk vagy, vagy azon kapod magad, hogy "nincs jobb ember", akkor nyomorult leszel! Ne feledd, ez nem a veled szemben lévő személyről szól. Lehet ő a legcsodálatosabb ember a világon, lehet okos, gazdag, szép, figyelmes, kedves stb. De ha nem megfelelő neked, akkor megtagadod magadtól és a másiktól az esélyt, hogy vele lehessen. és csak.


Hasonló cikkek

Az egyedülálló élet előnyei

Mindent megtesz, hogy megtaláld a tökéletes párod? De mi van, ha egyszerűen nem megy? Ne ess kétségbe. Emlékeztesd magad abban a pillanatban, milyen előnyöket kínál a szingli élet!

Hogyan lehet gyorsan véget vetni egy sikertelen első randevúnak?

Bizonyára mindenkivel megtörtént legalább egyszer. Elmentél az első randevúdra, és úgy érezted, hogy ezúttal sikerülni fog, mert remekül kijöttél a társkereső oldalon, de a személyes találkozás fájdalmat okoz számodra. A megfelelője teljesen más, mint ahogyan az interneten bemutatta magát, vagy egyszerűen nem szimpatikus neked. Tekintse meg, hogyan lehet gyorsan befejezni az első közös randevút.

Hogyan kell helyesen flörtölni? Tippek nőknek...

A nyár az év tökéletes időszaka a flörtölésre. Süt a nap, meleg van, felvehetsz szexi ruhákat és mehetsz vadászni! A flörtölés azonban nem könnyű. Tudnod kell, hogyan ne hozd szégyenbe magad. Olvasson tovább, és mindent megtud, ami fontos.

A leggyakoribb hibák, amelyeket a férfiak elkövetnek az online randevúzás során

Már nem az a helyzet, hogy a férfiak csak az utcán, a munkahelyen, a fitneszközpontokban, a kocsmákban, bárokban vagy más olyan helyeken találkoznak, ahol sok ember találkozik. A mai rohanó világban az embereknek nincs idejük a klasszikus randevúzásra. És ezért választják az online társkeresőt, mint a leggyorsabb módot az új szerelem megtalálására. De ez sem a legegyszerűbb. Melyek a leggyakrabban elkövetett hibák az internetes randevúzások során?

Honnan tudod, hogy egy nő érdeklődik irántad?

Csevegsz egy lánnyal? Szereted? Nem akarsz azonnal flörtölni vele, mert nem tudod, hogy viszonozza-e az érzéseidet? Hoztunk néhány tanácsot azzal kapcsolatban, hogyan tudhatod meg, hogy az érintett nő érdeklődik-e irántad.

Ingyenes vagy fizetős? Melyik társkereső oldalt válasszam?

Rengeteg társkereső oldal van. De amikor elkezded, nem érdekel. Ingyenesen használ társkereső oldalakat, vagy fizet tagságért? Tekintse meg mindkét lehetőség előnyeinek és hátrányainak összefoglalását.