Mindössze három randevú után derítse ki, hogy ő-e életed szerelme

Manapság egyáltalán nem könnyű megtalálni egy életre szóló szerelmet. Annyi lehetőség közül, hogy hol találkozzunk valakivel, talán még nehezebb lesz. Szerencsére nem kell több évig randevúznod a kedveseddel, hogy megtudd, valóban kompatibilisek-e. Csak legfeljebb három találkozóra van szükség! Megmondjuk, hogyan.

Soha ne várd, hogy jobb legyen

Bármilyen szerelmes is vagy a kapcsolat elején, soha ne számíts arra, hogy a párod jobban lesz. Ha már a büdös zokni vagy a túlzott smink zavarja, a jövő semmit sem változtat. Nem fogja abbahagyni a zavarását, és partnere sem kezd hirtelen másként viselkedni. Persze, ha mindketten szeretnek önmagadon dolgozni, van hova fejlődni. De soha nem vagy garantált. Ha már eleve kényelmetlenül érzi magát a partnerével, nincs sok értelme folytatni a kapcsolatot.

Ne becsülje alá a „Mit?” pillanatokat

Még akkor is, ha a legjobb viselkedés az első randin, legkésőbb a harmadik randin előfordulhat, hogy a párod olyasmit tesz, ami teljesen lefegyverzi. Az egyetlen dolog, ami a fejedben jár, az a „Mi”? Persze lehet kellemes meglepetés is. Ez esetben gratulálok. Ha azonban kényelmetlenül érzi magát, zavarban van, vagy éppen nem tud magához térni egy adott helyzetben, gondoljon rá. Nagy valószínűséggel hasonló "Milyen pillanatok" vár rád egész életedben. Megéri neked egy ilyen kapcsolat?

Vigyázz a rózsaszín szemüvegre

A szerelem időszakában mindent pozitívan látunk. Főleg ami a párját érinti. Nem kell mást tenned, mint arra az időre fordulni, amikor még nem ismerted egymást, és összehasonlítani a saját gondolataidat. Utáltad a szakadt farmert, és most nem bánod? Azt mondtad, hogy soha életében nem randiznál olyannal, aki nem olvasott könyvet, de most csak integetsz neki? Minél több ellentmondást talál, annál valószínűbb, hogy a kapcsolat nem fog működni.

Ne essen a színvonal alá

A kompromisszumok mindennapi kenyerek minden felnőtt életében . De soha ne csökkentsd az igényeidet csak azért, mert nem akarsz többé egyedül lenni, a körülötted lévők erre kényszerítenek, vagy egyszerűen azért, mert úgy gondolod, hogy "ideje" találni valakit. Soha ne kössön kompromisszumot élettársa kiválasztásakor. Ha már az elején egy kicsit félénk vagy, vagy azon kapod magad, hogy "nincs jobb ember", akkor nyomorult leszel! Ne feledd, ez nem a veled szemben lévő személyről szól. Lehet ő a legcsodálatosabb ember a világon, lehet okos, gazdag, szép, figyelmes, kedves stb. De ha nem megfelelő neked, akkor megtagadod magadtól és a másiktól az esélyt, hogy vele lehessen. és csak.


Hasonló cikkek

A közelségtől való félelem

Volt már több kapcsolatban is, de egyik sem jutott el komolyabb szakaszba? Ugyanakkor vágyik a szerelemre, és aktívan keresi azt? De amikor komolyra fordul a dolog, megijedsz. Te is tudod? Lehet, hogy szenvedsz attól, amit a szakértők egyszerűen "félelem a közelségtől". Felírtunk Önnek néhány mutatót, amelyek alapján megállapíthatja, hogy szenved-e tőle.

Készen állsz egy új kapcsolatra?

Egy új kapcsolat gyönyörű dolog. Újra szerelmes vagy, gyönyörű a világ, és hiszed, hogy új felfedezéseddel ezúttal sikerülni fog. De 100%-ig biztos benne? Ahhoz, hogy egy új kapcsolatnak legyen esélye, bizonyos feltételeknek teljesülniük kell. Ellenkező esetben ismét szakítás vár rád, nagy valószínűséggel ugyanazok az okok miatt, mint az előző kapcsolatban. Jelölje be a következő pontokat. Ha nyolcból legalább hattal találkoztok, tiszta fejjel fussatok randevúzni.

Nincs semmi nehéz egy férfival való találkozásban

Barátságot vagy szerelmet keresel, de még mindig nincs szerencséd a mindennapokban? A mai rohanó világban egyre többen találkoznak online társkereső oldalakon keresztül. Az elmúlt években egyre népszerűbb az internetes társkereső. Ma már nem az a helyzet, hogy az internet az utolsó lehetőség a megfelelő személlyel való találkozásra. Valahol biztosan vár rád egy sorsdöntő szerelem vagy egy életre szóló barát. Tehát ne féljen eltérni a sztereotípiától, és próbálja ki internetes társkereső oldalunkat.

Ti hogyan randiztok, ha kicsit józanok vagytok?

A randevúzás ma szinte kizárólag online. Hogyan működik az ilyen randevúzás? Először az első lépések az interneten, csak azután az első randevú. Még az interneten is nehezebb, ha nem felel meg a szépségideálnak, vagy van pár plusz kiló. Hogyan ne veszítse el az önbizalmát és találja meg élete szerelmét?

Hogyan biztosítsunk egy második (és több) randevút?

Mindenki érthetően fél az első randevútól. Mondjak valami hülyeséget róla? Kedvelni fog a párom? Tetszeni fog neki? Sokszor elfelejtjük, hogy az első randevú a második, a harmadik és minden más randevú előjátéka maga az előkészület miatt. Szóval hogyan hathatsz le az első randevún, hogy folytasd a randevúzást?

Kérd meg őt

Felmérések szerint a férfiak 93%-a fél randevúzni egy nőt. Ebből egy egyszerű dolog következik. Ahelyett, hogy megelégedne a maradék hét százalékkal, hívd el magad randevúzni álmaid férfiját. ideges vagy emiatt? Ne légy. Tanácsot adunk, hogyan kezelje.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.