Mindössze három randevú után derítse ki, hogy ő-e életed szerelme

Manapság egyáltalán nem könnyű megtalálni egy életre szóló szerelmet. Annyi lehetőség közül, hogy hol találkozzunk valakivel, talán még nehezebb lesz. Szerencsére nem kell több évig randevúznod a kedveseddel, hogy megtudd, valóban kompatibilisek-e. Csak legfeljebb három találkozóra van szükség! Megmondjuk, hogyan.

Soha ne várd, hogy jobb legyen

Bármilyen szerelmes is vagy a kapcsolat elején, soha ne számíts arra, hogy a párod jobban lesz. Ha már a büdös zokni vagy a túlzott smink zavarja, a jövő semmit sem változtat. Nem fogja abbahagyni a zavarását, és partnere sem kezd hirtelen másként viselkedni. Persze, ha mindketten szeretnek önmagadon dolgozni, van hova fejlődni. De soha nem vagy garantált. Ha már eleve kényelmetlenül érzi magát a partnerével, nincs sok értelme folytatni a kapcsolatot.

Ne becsülje alá a „Mit?” pillanatokat

Még akkor is, ha a legjobb viselkedés az első randin, legkésőbb a harmadik randin előfordulhat, hogy a párod olyasmit tesz, ami teljesen lefegyverzi. Az egyetlen dolog, ami a fejedben jár, az a „Mi”? Persze lehet kellemes meglepetés is. Ez esetben gratulálok. Ha azonban kényelmetlenül érzi magát, zavarban van, vagy éppen nem tud magához térni egy adott helyzetben, gondoljon rá. Nagy valószínűséggel hasonló "Milyen pillanatok" vár rád egész életedben. Megéri neked egy ilyen kapcsolat?

Vigyázz a rózsaszín szemüvegre

A szerelem időszakában mindent pozitívan látunk. Főleg ami a párját érinti. Nem kell mást tenned, mint arra az időre fordulni, amikor még nem ismerted egymást, és összehasonlítani a saját gondolataidat. Utáltad a szakadt farmert, és most nem bánod? Azt mondtad, hogy soha életében nem randiznál olyannal, aki nem olvasott könyvet, de most csak integetsz neki? Minél több ellentmondást talál, annál valószínűbb, hogy a kapcsolat nem fog működni.

Ne essen a színvonal alá

A kompromisszumok mindennapi kenyerek minden felnőtt életében . De soha ne csökkentsd az igényeidet csak azért, mert nem akarsz többé egyedül lenni, a körülötted lévők erre kényszerítenek, vagy egyszerűen azért, mert úgy gondolod, hogy "ideje" találni valakit. Soha ne kössön kompromisszumot élettársa kiválasztásakor. Ha már az elején egy kicsit félénk vagy, vagy azon kapod magad, hogy "nincs jobb ember", akkor nyomorult leszel! Ne feledd, ez nem a veled szemben lévő személyről szól. Lehet ő a legcsodálatosabb ember a világon, lehet okos, gazdag, szép, figyelmes, kedves stb. De ha nem megfelelő neked, akkor megtagadod magadtól és a másiktól az esélyt, hogy vele lehessen. és csak.


Hasonló cikkek

Szeress első látásra

A férfiak sokkal gyakrabban szeretnek első látásra, mint a nők. Ráadásul az erősebbik nem jobban hisz a szerelemben első látásra. Miért van az, hogy a nők gyakran a hatodik randevúig várnak, mielőtt szerelmesek lesznek? Vagy miért mondják ki hamarabb a férfiak, hogy "szeretlek", mint a nők? Nézze meg velünk, miért van ez így. Szeress első látásra!

A leggyakoribb profil hibák

Amikor először jelentkezel a társkereső oldalra, valószínűleg nem vagy biztos abban, hogy mit írj a profilodra, és mit hagyj ki. És mi van a képekkel? Válaszoljál - e a személyi kérdésekre, vagy mégsem? Mi a teendő, ha hosszú ideig senki sem hív téged? Megmondjuk a társkereső felhasználók által elkövetett leggyakoribb hibákat. Kerüld el őket, és azonnal látni fogod az eredményt!

Alkoss egy remek profilfotót

Nem csak az Elite Date.hu társkereső oldal ragaszkodik ahhoz, hogy a felhasználói profil fotókat is tartalmazzon. Számos társkereső és hirdetési oldalnak ugyanazok a feltételei. És ha nem, akkor legalább lehetővé teszik a felhasználók számára a fotók közzétételét. A fotók a Te névjegykártyád. Tehát figyelj rá!

Ebből az 5 jelből tudni fogod, hogy szerelmes vagy

Azt hiszed, hogy 100%-ban felismered a szerelmet? De a kapcsolati edzők szerint a legtöbb ember csak szélsőséges érzéseket azonosít. Általában azonban olyan gyorsan múlnak el, ahogy megjelentek. A szerelem kisebb és tartósabb érzései általában nem járnak szerelembe. Milyen furcsaságok jelezhetik, hogy szerelmes vagy?

Az online társkeresés nem átverés!

Szeretné végre megtalálni a megfelelőt? Próbáld ki egy társkereső oldalon. Ne hagyja magát elriasztani egyes felhasználók negatív véleményei. Meggyőzzük, hogy az online randevúzás teljesen biztonságos. Nem kell mást tenned, mint egy kicsit körültekintőnek lenni, és mindenekelőtt kiválasztani a megfelelő társkereső oldalt!

Mit szólnál egy nőhöz, ha már nem vagy huszonéves?

Miről fogunk beszélni? Növekvő has, kisebb fizikai és szexuális állóképesség, megjelenő sarkok a homlokon... Ezek olyan dolgok, amik nem éppen vonzóak. És hacsak nem vagy milliomos, akkor még a számlaegyenlegeddel, egy díszes autóval, vagy egy x tízezret érő órával sem tudod elkápráztatni a nőket. Nem számít! De te biztosan nem tartozol a régi vashoz. Szóval hogyan szerezhetsz nőt, ha a "legjobb éveid" már rég mögötted vannak?

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.