Mindössze három randevú után derítse ki, hogy ő-e életed szerelme

Manapság egyáltalán nem könnyű megtalálni egy életre szóló szerelmet. Annyi lehetőség közül, hogy hol találkozzunk valakivel, talán még nehezebb lesz. Szerencsére nem kell több évig randevúznod a kedveseddel, hogy megtudd, valóban kompatibilisek-e. Csak legfeljebb három találkozóra van szükség! Megmondjuk, hogyan.

Soha ne várd, hogy jobb legyen

Bármilyen szerelmes is vagy a kapcsolat elején, soha ne számíts arra, hogy a párod jobban lesz. Ha már a büdös zokni vagy a túlzott smink zavarja, a jövő semmit sem változtat. Nem fogja abbahagyni a zavarását, és partnere sem kezd hirtelen másként viselkedni. Persze, ha mindketten szeretnek önmagadon dolgozni, van hova fejlődni. De soha nem vagy garantált. Ha már eleve kényelmetlenül érzi magát a partnerével, nincs sok értelme folytatni a kapcsolatot.

Ne becsülje alá a „Mit?” pillanatokat

Még akkor is, ha a legjobb viselkedés az első randin, legkésőbb a harmadik randin előfordulhat, hogy a párod olyasmit tesz, ami teljesen lefegyverzi. Az egyetlen dolog, ami a fejedben jár, az a „Mi”? Persze lehet kellemes meglepetés is. Ez esetben gratulálok. Ha azonban kényelmetlenül érzi magát, zavarban van, vagy éppen nem tud magához térni egy adott helyzetben, gondoljon rá. Nagy valószínűséggel hasonló "Milyen pillanatok" vár rád egész életedben. Megéri neked egy ilyen kapcsolat?

Vigyázz a rózsaszín szemüvegre

A szerelem időszakában mindent pozitívan látunk. Főleg ami a párját érinti. Nem kell mást tenned, mint arra az időre fordulni, amikor még nem ismerted egymást, és összehasonlítani a saját gondolataidat. Utáltad a szakadt farmert, és most nem bánod? Azt mondtad, hogy soha életében nem randiznál olyannal, aki nem olvasott könyvet, de most csak integetsz neki? Minél több ellentmondást talál, annál valószínűbb, hogy a kapcsolat nem fog működni.

Ne essen a színvonal alá

A kompromisszumok mindennapi kenyerek minden felnőtt életében . De soha ne csökkentsd az igényeidet csak azért, mert nem akarsz többé egyedül lenni, a körülötted lévők erre kényszerítenek, vagy egyszerűen azért, mert úgy gondolod, hogy "ideje" találni valakit. Soha ne kössön kompromisszumot élettársa kiválasztásakor. Ha már az elején egy kicsit félénk vagy, vagy azon kapod magad, hogy "nincs jobb ember", akkor nyomorult leszel! Ne feledd, ez nem a veled szemben lévő személyről szól. Lehet ő a legcsodálatosabb ember a világon, lehet okos, gazdag, szép, figyelmes, kedves stb. De ha nem megfelelő neked, akkor megtagadod magadtól és a másiktól az esélyt, hogy vele lehessen. és csak.


Hasonló cikkek

ELITE randevú a tévében A Prima NEWS azt tanácsolja, mire kell figyelni a randevúzások során

Mivel folyamatosan növekszenek az olyan esetek, amikor a szerelemre vágyók beleesnek a csalók édes beszédébe, majd nagy összegeket küldenek a számlájukra, úgy döntöttünk, hogy így figyelmeztetjük a felhasználókat.

Hova menjünk randevúzni élményekért?

Ha Ön az a típus, aki általában kitalálja a dátumtervet, előbb-utóbb biztosan kifogy az ötletekből. Úgy érzed, már mindenhol együtt voltatok, és egyszerűen nem tudsz másra gondolni? Még egy régi ötlet leporolása is kifizetődő lehet. Csak módosítsd egy kicsit a dátumot. Ha kifogytál az ötletekből, olvass tovább. Olyan élményekkel teli randevúzáshoz hozunk tippeket, amelyekre sokáig emlékezni fogsz!

Hogyan töltsük ki a felhasználói profilt a társkereső oldalon

A profil létrehozása, amely mindenkit vonz, valójában viszonylag egyszerű. De Te nem akarsz mindenkit vonzani. Csak egy személyt, az igazit!

Hogyan hívjunk el egy férfit randevúzni?

Folyamatosan azt hajtogatja a fejében, hogy a férfiak vadászok, és nekik kell megtenniük az első lépést? De arra várni, hogy egy férfi lendüljön, bizonyos esetekben gyilkos lehet. Ha tetszik, csináld másképp! Ne várja meg, hogy meghívjon. Hívd meg te is! Nem tudja, hogyan kell csinálni? Olvasson tovább.

5 kevéssé ismert randevúzási tipp

Akár könnyen, akár nehezen ismeri meg egymást, mindig ugyanaz lesz. Minden biztatóan alakul a sorsdöntő pillanatig. Mindig egyedül vagy utána. Partnere nem veszi fel a telefont, nem válaszol üzeneteire, ajánlataira a következő találkozásra. Szerencsére tudjuk, mi az. Olvassa el a kevéssé ismert tippeket és trükköket, amelyeket egyszer-kétszer megismerhet.

Hol lehet a leggyorsabban találkozni?

Ha már kipróbálta az összes klasszikus találkozási helyet, például bárokat, éttermeket vagy helyi piacokat, valószínűleg új helyet keres. Úgy érzed, te vagy az egyetlen egyedülálló a közelben, és a barátok és a család jó szándékú tanácsai csak bosszantanak? Nézze meg, milyen más helyeken találkozhat élete szerelmével.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény csak ma és holnap

Aktiváljon bármilyen prémium tagsági csomagot 20% kedvezménnyel! Ezt az ajánlatot csak ma és holnap veheti igénybe.

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.