Hogyan kezdjek el randevúzni harmincas éveimben

Későbbi korban randevúzni nem szórakoztató. Ne mondd, hogy másoknak több éves tapasztalatuk van hozzád képest. Soha nem késő elkezdeni a randevúzást. Szeretnél randevúzni, de nem tudod hol kezdd? Nézzen meg néhány proaktív dolgot, amelyek segíthetnek.

1. Ne varrjon életkora miatt

Manapság a nyugati világban az embereknek gyakorlatilag végtelen választási lehetőségük van, hogy hogyan éljék életüket. Talán úgy érzi, hogy az életkora óriási hátrány. De az emberek mindenféle ok miatt halogatják a házasságot. Ez normális, nincs vele semmi baj, és a világon minden időd megvan. Még ha a nyolcvanas éveidben házasodsz is először, soha nem késő.

Ha valaki megjegyzi az életkorodat, és hozzáteszi, hogy még nincs férjed vagy feleséged, akkor ő az olyanok, akiknek hiányzik a szociális intelligencia, és nem tudnak mást beszélni. Ne hagyd, hogy lerontsanak mindent, amit egyedül elértél.

2. Kezdj el dolgozni az önbizalmadon

Nem tudod elképzelni, hogy bárki is szeretne téged? Dolgozz az önbizalmadon. Kiváló módszer a gondolati minták felismerése. Amikor azon kapod magad, hogy valami rosszat gondolsz magadról, állj meg és mondj magadnak valami kedveset (néhányszor). Az emberi agy minden gondolatot megragad, de már nem tudja felismerni az iróniát, ha valamit nem gondol komolyan stb. Tehát kezdjen el másképp gondolkodni. Szép.

Egy jó módszer az egészség javítása is. Valószínűleg már megtanultál rendszeresen sétálni, mert mi mást kell csinálni az országos karantén idején? Az időjárás sem tántorít el, vásároljon meleg kabátot online, és keljen fel a friss levegőre. Ha jól érzi magát a testében, azonnal magabiztosabbnak érzi magát.

3. Bővítse társasági életét

Eleinte nem lesz könnyű. De nem kell azonnal találni valakit az életre, ugye? Egyszerűen csatlakozzon felnőtt körökhöz, iratkozzon fel egy társkereső oldalra, és lazán keressen barátokat, adjon hozzá helyeket, ahová sétálni megy. Előfordulhat, hogy a randevúzás egyszerűen azért múlik el, mert szűk a társasági köre. Bontsa ki.

4. Vegye könnyedén az egész folyamatot

Ne vegye komolyan az egész helyzetet. Eddig boldog voltál, igaz? Akkor minek vesződni? A változáshoz idő kell, és a kapcsolatok nem alakulnak ki egyik napról a másikra. Tehát légy türelmes, és emlékeztesd magad, hogy az utazás is szórakoztató.

5. Fedezze fel a társkereső oldalakat és a társkereső alkalmazásokat mélyebben

Lehet, hogy már az egyik oldalon van, bővítve társadalmi körét. Itt az ideje, hogy közelebbről is megvizsgáljuk ezeket a társkereső oldalakat. Iratkozz fel több társkereső oldalra is, mert minden társkereső oldalnak megvan a maga közössége, és különböző fokú kapcsolatok jönnek létre rajtuk. Ráadásul először szinte mindenről beszélhetsz online, ami levezetheti a stresszt. És végül, de nem utolsósorban, minél többet beszélsz az ország másik feléből, vagy akár csak a városod melletti faluból származó emberekkel, annál könnyebben megtudhatod, hogy pontosan mit is keresel.

6. A lassúság rendben van

Amint azt a negyedik pontban említettük, nincs rohanás. Még ha megtalálja is a tökéletes embert, vegye lassan és könnyedén a kapcsolatot. Harminc vagy több évig önmagaddal lenni, és hirtelen minden szabad percét valakivel tölteni, egészen más. Nyugodtan bízzon az új felfedezésben, hogy még nem szereti, és szeretné lassan és könnyedén kezelni. Amint az a cikkben olvasható: harminc éves vagyok, és a kapcsolataim száma zéró , ahelyett, hogy visszataszítják őket, hízelgőnek érzik majd magukat, hogy elég különlegesek ahhoz, hogy „kijöjjön a héjából” számukra.

7. A személyiséged az előnyöd

Egész életedben egyedül voltál, így biztosan tudod, hogyan kell vigyáznod magadra, és "kész" személyiség vagy. Használd ki az előnyödet, ez lehet a legnagyobb érték, amit egy kapcsolatban hozhatsz.


Hasonló cikkek

A vonzalom titka

Ön azon nők közé tartozik, akiknek a természet szimmetrikus formákat és kellemes arcot adott? Vagy nem vagy egészen biztos a saját szépségedben? Ennek ellenére előfordulhat, hogy a megjelenés nem minden. A vonzerő többek között attól is függ, hogyan viselkedik és hogyan gondolkodik. Mi tehát a vonzalom titka?

Mit fogsz megtanulni életed Szerelmével?

Szeretnéd megtalálni álomtársadat, akivel együtt megtapasztalhatod mindazt a romantikus dolgot, amit a filmekből ismersz? Valószínűleg már van fogalmad arról, hogy milyen legyen álmaid hercegének vagy hercegnőjének. Lehet, hogy a legsikeresebb kapcsolatod inspirál. De! Nagyon gyakran megesik, hogy azok a kapcsolatok, amelyeket tökéletesnek tartasz, teljesen másnak bizonyulnak. Szeretnéd előre tudni, mire tanít majd életed Szerelme?

5 garantált módszer a nő csomagolására

Gondjai vannak, vagy egyszerűen csak egy egyértelmű eljárást szeretne, amely minden egyedülálló nő esetében működik? Szerencsédre valóban létezik ilyen! Íme öt garantált módszer, amellyel minden partnert megtalálhat.

Ha egy nőnek megvan ez a 8 tulajdonsága, ne engedd el

Minden hosszú távú kapcsolatban előbb-utóbb felvetődik a kérdés: "Szeretném életem hátralévő részét ezzel a személlyel leélni?" Ha kíváncsi vagy a barátnődre, olvass tovább.

Hogyan lehet felismerni egy szerelmes férfit?

Ha Ön azon nők közé tartozik, akik nem ismerik a férfi jelzéseket, ez a lista csak Önnek szól. Igen, még a férfiak is céloznak. Bár főleg öntudatlanul. Szóval honnan tudhatod, hogy a legújabb felfedezésed szerelmes-e beléd? Egyszerűen!

Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

A szingli élet úgy tűnhet, mint valaki győzelem, másnak pedig határozott veszteség. Hogyan látjuk? Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.