Hogyan kezdjek el randevúzni harmincas éveimben

Későbbi korban randevúzni nem szórakoztató. Ne mondd, hogy másoknak több éves tapasztalatuk van hozzád képest. Soha nem késő elkezdeni a randevúzást. Szeretnél randevúzni, de nem tudod hol kezdd? Nézzen meg néhány proaktív dolgot, amelyek segíthetnek.

1. Ne varrjon életkora miatt

Manapság a nyugati világban az embereknek gyakorlatilag végtelen választási lehetőségük van, hogy hogyan éljék életüket. Talán úgy érzi, hogy az életkora óriási hátrány. De az emberek mindenféle ok miatt halogatják a házasságot. Ez normális, nincs vele semmi baj, és a világon minden időd megvan. Még ha a nyolcvanas éveidben házasodsz is először, soha nem késő.

Ha valaki megjegyzi az életkorodat, és hozzáteszi, hogy még nincs férjed vagy feleséged, akkor ő az olyanok, akiknek hiányzik a szociális intelligencia, és nem tudnak mást beszélni. Ne hagyd, hogy lerontsanak mindent, amit egyedül elértél.

2. Kezdj el dolgozni az önbizalmadon

Nem tudod elképzelni, hogy bárki is szeretne téged? Dolgozz az önbizalmadon. Kiváló módszer a gondolati minták felismerése. Amikor azon kapod magad, hogy valami rosszat gondolsz magadról, állj meg és mondj magadnak valami kedveset (néhányszor). Az emberi agy minden gondolatot megragad, de már nem tudja felismerni az iróniát, ha valamit nem gondol komolyan stb. Tehát kezdjen el másképp gondolkodni. Szép.

Egy jó módszer az egészség javítása is. Valószínűleg már megtanultál rendszeresen sétálni, mert mi mást kell csinálni az országos karantén idején? Az időjárás sem tántorít el, vásároljon meleg kabátot online, és keljen fel a friss levegőre. Ha jól érzi magát a testében, azonnal magabiztosabbnak érzi magát.

3. Bővítse társasági életét

Eleinte nem lesz könnyű. De nem kell azonnal találni valakit az életre, ugye? Egyszerűen csatlakozzon felnőtt körökhöz, iratkozzon fel egy társkereső oldalra, és lazán keressen barátokat, adjon hozzá helyeket, ahová sétálni megy. Előfordulhat, hogy a randevúzás egyszerűen azért múlik el, mert szűk a társasági köre. Bontsa ki.

4. Vegye könnyedén az egész folyamatot

Ne vegye komolyan az egész helyzetet. Eddig boldog voltál, igaz? Akkor minek vesződni? A változáshoz idő kell, és a kapcsolatok nem alakulnak ki egyik napról a másikra. Tehát légy türelmes, és emlékeztesd magad, hogy az utazás is szórakoztató.

5. Fedezze fel a társkereső oldalakat és a társkereső alkalmazásokat mélyebben

Lehet, hogy már az egyik oldalon van, bővítve társadalmi körét. Itt az ideje, hogy közelebbről is megvizsgáljuk ezeket a társkereső oldalakat. Iratkozz fel több társkereső oldalra is, mert minden társkereső oldalnak megvan a maga közössége, és különböző fokú kapcsolatok jönnek létre rajtuk. Ráadásul először szinte mindenről beszélhetsz online, ami levezetheti a stresszt. És végül, de nem utolsósorban, minél többet beszélsz az ország másik feléből, vagy akár csak a városod melletti faluból származó emberekkel, annál könnyebben megtudhatod, hogy pontosan mit is keresel.

6. A lassúság rendben van

Amint azt a negyedik pontban említettük, nincs rohanás. Még ha megtalálja is a tökéletes embert, vegye lassan és könnyedén a kapcsolatot. Harminc vagy több évig önmagaddal lenni, és hirtelen minden szabad percét valakivel tölteni, egészen más. Nyugodtan bízzon az új felfedezésben, hogy még nem szereti, és szeretné lassan és könnyedén kezelni. Amint az a cikkben olvasható: harminc éves vagyok, és a kapcsolataim száma zéró , ahelyett, hogy visszataszítják őket, hízelgőnek érzik majd magukat, hogy elég különlegesek ahhoz, hogy „kijöjjön a héjából” számukra.

7. A személyiséged az előnyöd

Egész életedben egyedül voltál, így biztosan tudod, hogyan kell vigyáznod magadra, és "kész" személyiség vagy. Használd ki az előnyödet, ez lehet a legnagyobb érték, amit egy kapcsolatban hozhatsz.


Hasonló cikkek

Honnan tudod, hogy a párod nem az?

Egy kapcsolat kezdete általában mindig jól megy. Szerelmesek vagytok egymásba, és úgy tűnik, ez egy életre szóló szerelem. De gyakran nehéz kideríteni, milyen is valójában a partner. Kinyitjuk a szemed. Megmutatjuk, hogy egyes férfiak távol állnak álompartnerüktől.

Hogyan lehet megtalálni a szerelmet? Hagyd abba a keresést!

A szerelmet általában kétféleképpen keresed. Szeretnél valakit találni, aki kiegészít téged, vagy olyan emberrel képzeled el az életed, aki ugyanolyan lesz, mint te? Természetesen ezután igyekszik kívülről a legjobb énjét bemutatni. Úgy vonzod magadhoz a párodat, mint egy halat a horgon. De az igaz szerelem megtalálása mélyebb megközelítést igényel. hogyan kell csinálni?

Társkereső oldal telt embereknek

Van néhány plusz kilód, és szeretnéd megismerni egymást? Gondolja, hogy a súlya megakadályozza, hogy sikeres legyen a randevúzások során? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy találkozz a pároddal csak azért, mert nem úgy nézel ki, mint a magazinok modelljei. Tanácsot adunk, hol és hogyan szerezhetsz néhány plusz kilót.

Szerezd meg az anyját

Azt mondják, hogy a férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út. De pontosabb lenne azt mondani, hogy az anyján keresztül vezet. Nem csak az anyukáknál, az anya nagy szerepet játszik a férfi életében. Akár tetszik, akár nem, hozzá fog hasonlítani. Miért ne biztosíthatna jó pozíciót már a kapcsolat elejétől? Ráadásul nyugodt leszel, ha anyósod lesz az anyósod!

Mit nem szeretnek a férfiak a nőkben az első randevúkon?

Hölgyeim, készülnétek az első randevúra? Akkor vigyázz! Az első találkozás döntő fontosságú lehet számodra. A férfiakat nem érdekli, hogy nézel ki. Elmondjuk, mit nem szeretnek a férfiak gyakran a nőkben!

5 tipp, hogyan zsákolj be egy pasit

Hosszú ideje nem tud valakit becsomagolni? Érzed, hogy sikeres vagy, de legfeljebb a harmadik randevú után újra összeomlik minden, mint egy kártyavár, és elölről kell kezdeni? Ne ess kétségbe, minden megoldható. Tekintse meg 5 tippünket, hogyan szerezzen férfit, és hogyan tartsa meg utána.

Legújabb cikkek

☃️❄️ Ma véget ér az ÓRIÁSI TÉLI AKCIÓNK

TÉLI ajánlatunk néhány óra múlva véget ér, pontosan ma éjfélkor. Ne habozzon és használja ki ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.