Hogyan kezdjek el randevúzni harmincas éveimben

Későbbi korban randevúzni nem szórakoztató. Ne mondd, hogy másoknak több éves tapasztalatuk van hozzád képest. Soha nem késő elkezdeni a randevúzást. Szeretnél randevúzni, de nem tudod hol kezdd? Nézzen meg néhány proaktív dolgot, amelyek segíthetnek.

1. Ne varrjon életkora miatt

Manapság a nyugati világban az embereknek gyakorlatilag végtelen választási lehetőségük van, hogy hogyan éljék életüket. Talán úgy érzi, hogy az életkora óriási hátrány. De az emberek mindenféle ok miatt halogatják a házasságot. Ez normális, nincs vele semmi baj, és a világon minden időd megvan. Még ha a nyolcvanas éveidben házasodsz is először, soha nem késő.

Ha valaki megjegyzi az életkorodat, és hozzáteszi, hogy még nincs férjed vagy feleséged, akkor ő az olyanok, akiknek hiányzik a szociális intelligencia, és nem tudnak mást beszélni. Ne hagyd, hogy lerontsanak mindent, amit egyedül elértél.

2. Kezdj el dolgozni az önbizalmadon

Nem tudod elképzelni, hogy bárki is szeretne téged? Dolgozz az önbizalmadon. Kiváló módszer a gondolati minták felismerése. Amikor azon kapod magad, hogy valami rosszat gondolsz magadról, állj meg és mondj magadnak valami kedveset (néhányszor). Az emberi agy minden gondolatot megragad, de már nem tudja felismerni az iróniát, ha valamit nem gondol komolyan stb. Tehát kezdjen el másképp gondolkodni. Szép.

Egy jó módszer az egészség javítása is. Valószínűleg már megtanultál rendszeresen sétálni, mert mi mást kell csinálni az országos karantén idején? Az időjárás sem tántorít el, vásároljon meleg kabátot online, és keljen fel a friss levegőre. Ha jól érzi magát a testében, azonnal magabiztosabbnak érzi magát.

3. Bővítse társasági életét

Eleinte nem lesz könnyű. De nem kell azonnal találni valakit az életre, ugye? Egyszerűen csatlakozzon felnőtt körökhöz, iratkozzon fel egy társkereső oldalra, és lazán keressen barátokat, adjon hozzá helyeket, ahová sétálni megy. Előfordulhat, hogy a randevúzás egyszerűen azért múlik el, mert szűk a társasági köre. Bontsa ki.

4. Vegye könnyedén az egész folyamatot

Ne vegye komolyan az egész helyzetet. Eddig boldog voltál, igaz? Akkor minek vesződni? A változáshoz idő kell, és a kapcsolatok nem alakulnak ki egyik napról a másikra. Tehát légy türelmes, és emlékeztesd magad, hogy az utazás is szórakoztató.

5. Fedezze fel a társkereső oldalakat és a társkereső alkalmazásokat mélyebben

Lehet, hogy már az egyik oldalon van, bővítve társadalmi körét. Itt az ideje, hogy közelebbről is megvizsgáljuk ezeket a társkereső oldalakat. Iratkozz fel több társkereső oldalra is, mert minden társkereső oldalnak megvan a maga közössége, és különböző fokú kapcsolatok jönnek létre rajtuk. Ráadásul először szinte mindenről beszélhetsz online, ami levezetheti a stresszt. És végül, de nem utolsósorban, minél többet beszélsz az ország másik feléből, vagy akár csak a városod melletti faluból származó emberekkel, annál könnyebben megtudhatod, hogy pontosan mit is keresel.

6. A lassúság rendben van

Amint azt a negyedik pontban említettük, nincs rohanás. Még ha megtalálja is a tökéletes embert, vegye lassan és könnyedén a kapcsolatot. Harminc vagy több évig önmagaddal lenni, és hirtelen minden szabad percét valakivel tölteni, egészen más. Nyugodtan bízzon az új felfedezésben, hogy még nem szereti, és szeretné lassan és könnyedén kezelni. Amint az a cikkben olvasható: harminc éves vagyok, és a kapcsolataim száma zéró , ahelyett, hogy visszataszítják őket, hízelgőnek érzik majd magukat, hogy elég különlegesek ahhoz, hogy „kijöjjön a héjából” számukra.

7. A személyiséged az előnyöd

Egész életedben egyedül voltál, így biztosan tudod, hogyan kell vigyáznod magadra, és "kész" személyiség vagy. Használd ki az előnyödet, ez lehet a legnagyobb érték, amit egy kapcsolatban hozhatsz.


Hasonló cikkek

Ingyenes vagy fizetős? Melyik társkereső oldalt válasszam?

Rengeteg társkereső oldal van. De amikor elkezded, nem érdekel. Ingyenesen használ társkereső oldalakat, vagy fizet tagságért? Tekintse meg mindkét lehetőség előnyeinek és hátrányainak összefoglalását.

4 jele annak, hogy egy internetes kapcsolat tartós lesz

Sokkal gyorsabban fogja felfedezni kapcsolata fejlődését az interneten keresztül, mint ahogyan valaha is szembesülhetne vele.

Mi az, ami megbízhatóan kikapcsolja a partnert az első randin?

Első randevúra mész, és félsz, hogy elrontod? Félsz attól, hogy rosszul leszel felöltözve, hogy rosszat mondasz, és emiatt nem mutatkozik meg a szerelmed? Nincs félelem. Olvasson tovább öt olyan dologról, amely 100%-osan kikapcsolja a potenciális megfelelőt. Kerüld el őket, és nyersz!

Miért nem találsz (vonzó) barátnőt?

Mindenkinek más okai vagy okai vannak annak, hogy miért nem találja meg a kívánt kapcsolatot. Lehet, hogy már van néhány kapcsolatod, DE….. Nem sokat értek. Kezd azon tűnődni, hogy miért nem találod a megfelelőt? Tekintse meg a leggyakoribb okok listáját.

Válaszd ki, kit szeretsz

A szerelem első látásra elképesztően romantikusnak tűnik a filmekben. Sok más téma is arról szól, amikor valaki rossz partnert szeret. Tudtad, hogy választhatsz egy ilyen lehetőséget? Csak el kell kezdenie a szerelmet lehetőségnek tekinteni. Kiválaszthatod, kibe szeretsz bele. Tanácsot adunk, hogyan tanulja meg.

Tippek nőknek: Mit várnak el a férfiak az első randevútól?

Mész az első randira? Már átgondoltad a ruháidat, a helyet és a sminkedet az első randevúdra? De ne feledje, hogy a megjelenés csak egy része a tökéletes randevúnak. Szeretnéd, ha ez a találkozó felejthetetlen lenne? Összeírtuk neked, hogy mik a legfontosabb dolgok, amiket egy férfi elvár egy első randevútól, és mi az, amit garantáltan megkapsz!

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.