Találkozási tervek? Igen!

Megtervezheti a tökéletes randevút. Akár az unalomtól, akár a csend pillanataitól félsz, hidd el, ezek nagyon könnyen elkerülhetők. Nem számít, hogy te magad tervezed a randevút, vagy meghívást kapsz rá. Készüljön fel előre, hogy felejthetetlenné tegye a randevút.

Hova mész?

Megvárod, hogy a partnered elhívjon, de még mindig semmi? Szóval meghívod őt? Ha igen, akkor előtte gondolja át, hova menjen együtt. Elég, ha legalább hozzávetőleges elképzelésünk van. Sportrandira szeretne menni? Egy romantikus sétára? Vagy egy egyszerű vacsorára? Gondold át nyugodtan, és csak ezután hívd meg a párodat. Ha van egy terv, sokkal könnyebb lesz az első randevú megkeresése.

Tartalék terv

Ha már tudod, hova mész randevúzni, egyáltalán nem nehéz kitalálni hogy pontosan mit is akarsz csinálni. Ne aggódj, hogy társad unatkozni fog veled. Miattad megy randevúzni veled, nem egy napirend miatt, amit kitalálsz. Ideális, ha egy B-terv is készen van.Például a már említett vacsorára gyakorlatilag bárhonnan elmehetsz.

Kezdd az előző napot

Akár meghívott, akár meghívtad, lehetőleg előző nap válaszd ki, mit vegyek fel. Ne feledkezzünk meg a közlekedésről sem. Hogyan jutsz el oda, és mennyi ideig tart? Így elkerülheti a pánikot közvetlenül a találkozó előtt. A stressz biztosan nem segít, inkább tönkretesz minden gondosan előkészített tervet.

Ne tántorítsa el magát

Valami mindig elromolhat. Ez nem tragédia, de legalább legyen hozzávetőleges elképzelése arról, mit tehetne helyette. Például, ha séta közben váratlanul esik az eső, javasoljon egy közeli kávézót „menedékként”. Ezután együtt nézheti az esőt forró csokoládé mellett.

Nem lehet mindent befolyásolni

Semmi sem tökéletes, és még a leggondosabb tervek is széteshetnek. De általában az "elrontott" találkozókra emlékszel a legjobban. Tervezze meg előre a randevúzást, hogy korlátozza a vakfoltokat. De ne stresszelj, ha minden nem úgy alakul, ahogy eltervezted.

Ne várj tovább, és menj el, hívd ki a partneredet!


Hasonló cikkek

Az online társkeresés boldogabb házassághoz vezet

A Chicagói Egyetem tanulmánya szerint az online tér boldogabb házassághoz vezet.

Olyan helyzetek, amelyekben a legjobban ismeri meg a másik embert

Mindenki szeretné részletesen megismerni partnerét. Még néhány hét randevúzás után is rájöhetsz, hogy csak egy töredékét tudod, hogy ki is ő valójában. Szerencsére három olyan szituáció van, amelyben partnere sokkal nagyobb valószínűséggel fedi fel belső természetét. Melyek azok?

Megvan a megfelelő?

Találkozott már olyan férfival, aki megragadta a tekintetét, de nem tudja, hogy ő a megfelelő-e az Ön számára? Ezt a fizikai jelekből könnyen meg lehet állapítani. Elmondjuk, mit árulnak el róla gesztusai.

Egy nő megismerése

Sok férfi számára nagy probléma a nőkkel való randevúzás. De a valóságban ez nem olyan bonyolult, mint amilyennek látszik. Hogy vagytok srácok? Tanácsot adunk néhány dologban, amelyekre érdemes összpontosítania randevúzásakor. Ennek köszönhetően a következő ismerkedési kísérleted nem végződik kudarccal.

Egy ilyen első randevú után ne menj el még egyre

Az első, tapogatózó dátum gyakran kritikus. Értékelitek egymást, és megtudjátok, hogy partnerként legalább valamennyire kompatibilisek vagytok-e. A legtöbben sokat foglalkozunk magunkkal, azzal a céllal, hogy a lehető legjobb benyomást keltsük. Ezúttal nagyon erősen összpontosítson arra, hogy melyik témák izgatják legjobban partnerét. A következőnél jobb, ha nem megy el a következő találkozóra.

Győzd le a magányodat

A magány és a magány két különböző fogalom. A magány kívánatos, és néha mindannyiunknak szüksége van rá. Ezzel rendezzük gondolatainkat, tervezzük a közeljövőt, gondolkodunk magunkon és az életünkön. De az emberek nagy része megtapasztalja a magányt. És ez nem kívánatos. Hogyan lehet legyőzni őt, ha már beléd mélyesztette a karmait?

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.