Találkozási tervek? Igen!

Megtervezheti a tökéletes randevút. Akár az unalomtól, akár a csend pillanataitól félsz, hidd el, ezek nagyon könnyen elkerülhetők. Nem számít, hogy te magad tervezed a randevút, vagy meghívást kapsz rá. Készüljön fel előre, hogy felejthetetlenné tegye a randevút.

Hova mész?

Megvárod, hogy a partnered elhívjon, de még mindig semmi? Szóval meghívod őt? Ha igen, akkor előtte gondolja át, hova menjen együtt. Elég, ha legalább hozzávetőleges elképzelésünk van. Sportrandira szeretne menni? Egy romantikus sétára? Vagy egy egyszerű vacsorára? Gondold át nyugodtan, és csak ezután hívd meg a párodat. Ha van egy terv, sokkal könnyebb lesz az első randevú megkeresése.

Tartalék terv

Ha már tudod, hova mész randevúzni, egyáltalán nem nehéz kitalálni hogy pontosan mit is akarsz csinálni. Ne aggódj, hogy társad unatkozni fog veled. Miattad megy randevúzni veled, nem egy napirend miatt, amit kitalálsz. Ideális, ha egy B-terv is készen van.Például a már említett vacsorára gyakorlatilag bárhonnan elmehetsz.

Kezdd az előző napot

Akár meghívott, akár meghívtad, lehetőleg előző nap válaszd ki, mit vegyek fel. Ne feledkezzünk meg a közlekedésről sem. Hogyan jutsz el oda, és mennyi ideig tart? Így elkerülheti a pánikot közvetlenül a találkozó előtt. A stressz biztosan nem segít, inkább tönkretesz minden gondosan előkészített tervet.

Ne tántorítsa el magát

Valami mindig elromolhat. Ez nem tragédia, de legalább legyen hozzávetőleges elképzelése arról, mit tehetne helyette. Például, ha séta közben váratlanul esik az eső, javasoljon egy közeli kávézót „menedékként”. Ezután együtt nézheti az esőt forró csokoládé mellett.

Nem lehet mindent befolyásolni

Semmi sem tökéletes, és még a leggondosabb tervek is széteshetnek. De általában az "elrontott" találkozókra emlékszel a legjobban. Tervezze meg előre a randevúzást, hogy korlátozza a vakfoltokat. De ne stresszelj, ha minden nem úgy alakul, ahogy eltervezted.

Ne várj tovább, és menj el, hívd ki a partneredet!


Hasonló cikkek

Mielőtt belevágna egy kapcsolatba

A legtöbb ember teljesen és a legcsekélyebb kétség nélkül elkötelezi magát egy új partner mellett. Hiszen szerelmesnek lenni ilyen. Ez az élet egyik legszebb időszaka. Sajnos a rózsaszín szemüveg néha eltakarja a figyelmeztető jelzéseket. Kímélje meg magát a fáradságtól, és nézze meg, mit kell észrevennie a szerelme korai szakaszában.

Már elmúltam harminc, és nincs kapcsolatom

A pubertás és a húszas éveid jöttek-mentek, és még nem jártál igazán senkivel. Lehet, hogy volt már próbálkozó kapcsolatod, vagy egyáltalán nem. Már elmúltál harminc, és kezded úgy érezni, hogy valami nagyon fontos hiányzik az életedből. Az rossz, hogy még soha nem volt kapcsolatban? Erre válaszoljunk.

Hogyan lehet lenyűgözni a férfiakat?

Nem minden nő képes ugyanannyira lenyűgözni a férfiakat, és így elnyerni a tetszésüket. Vannak nők, akik azonnal zsákba tudnak hozni egy férfit, másoknak nagy problémáik vannak a randevúzással. Miért? Talán azért, mert nem ismerik a megfelelő "csomagolási" technikát. Vessen egy pillantást tippjeinkre, és hirtelen könnyebbé válik számodra a randevúzás.

Az ELITE Date-et most Szlovákiában is megismerheted

Akár pozsonyi, kassai, zsolnai vagy Dolní Kapušan származású, most megismerheti az ELITE Date-et! Szlovákiában elindítottuk az ELITE dátumkönyvtárat< / a>.

Kit kerülj el egy társkereső oldalon?

Volt már azon, hogy találkozzon valakivel egy internetes társkereső oldalon? Ha először jár itt, adunk néhány tippet a kezdéshez. Nézze meg, milyen típusú randevúzókat érdemes azonnal kihúznia a "talán" listáról. Ha persze nem ilyen partnert keresel.

Ne rontsa el az első randevút

Még ha több mint ezren vettél részt, akkor is mindig színpadi félelmed lesz az első találkozás előtt. Nem csoda. A legtöbb ember annál jobban szégyelli magát, minél jobban törődik az eredménnyel. De ne feledd az iskolai vizsgákat! Az első randevú egy hasonló teszt. Mit tegyünk, vagy mit ne tegyünk az első találkozáskor?

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. május 30-án éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.