Találkozási tervek? Igen!

Megtervezheti a tökéletes randevút. Akár az unalomtól, akár a csend pillanataitól félsz, hidd el, ezek nagyon könnyen elkerülhetők. Nem számít, hogy te magad tervezed a randevút, vagy meghívást kapsz rá. Készüljön fel előre, hogy felejthetetlenné tegye a randevút.

Hova mész?

Megvárod, hogy a partnered elhívjon, de még mindig semmi? Szóval meghívod őt? Ha igen, akkor előtte gondolja át, hova menjen együtt. Elég, ha legalább hozzávetőleges elképzelésünk van. Sportrandira szeretne menni? Egy romantikus sétára? Vagy egy egyszerű vacsorára? Gondold át nyugodtan, és csak ezután hívd meg a párodat. Ha van egy terv, sokkal könnyebb lesz az első randevú megkeresése.

Tartalék terv

Ha már tudod, hova mész randevúzni, egyáltalán nem nehéz kitalálni hogy pontosan mit is akarsz csinálni. Ne aggódj, hogy társad unatkozni fog veled. Miattad megy randevúzni veled, nem egy napirend miatt, amit kitalálsz. Ideális, ha egy B-terv is készen van.Például a már említett vacsorára gyakorlatilag bárhonnan elmehetsz.

Kezdd az előző napot

Akár meghívott, akár meghívtad, lehetőleg előző nap válaszd ki, mit vegyek fel. Ne feledkezzünk meg a közlekedésről sem. Hogyan jutsz el oda, és mennyi ideig tart? Így elkerülheti a pánikot közvetlenül a találkozó előtt. A stressz biztosan nem segít, inkább tönkretesz minden gondosan előkészített tervet.

Ne tántorítsa el magát

Valami mindig elromolhat. Ez nem tragédia, de legalább legyen hozzávetőleges elképzelése arról, mit tehetne helyette. Például, ha séta közben váratlanul esik az eső, javasoljon egy közeli kávézót „menedékként”. Ezután együtt nézheti az esőt forró csokoládé mellett.

Nem lehet mindent befolyásolni

Semmi sem tökéletes, és még a leggondosabb tervek is széteshetnek. De általában az "elrontott" találkozókra emlékszel a legjobban. Tervezze meg előre a randevúzást, hogy korlátozza a vakfoltokat. De ne stresszelj, ha minden nem úgy alakul, ahogy eltervezted.

Ne várj tovább, és menj el, hívd ki a partneredet!


Hasonló cikkek

5 tipp, hogyan legyünk könnyen szerelembe az interneten

Az online randevúzásnak megvannak a maga sajátosságai. Ez azonban nem különbözik annyira a klasszikus társkeresőtől. Nézze meg, hogyan ismerheti meg egymást könnyen és gyorsan, és hogyan kerülheti el azokat a hibákat, amelyek elvezetnek az igaz szerelemtől.

Romantikus vagy kacér? Hogyan csomagoljunk egy nőt a természetének megfelelően?

Mindegyikünk más és más, és mindegyikünkre vonatkozik valami. Egy romantikus lélek nem fog sokat költeni drága ékszerekre, ruhákra, ahogy a mindenkor a figyelem középpontjába kerülni vágyó sárkányt sem izgatja egy kirándulás az „őszbe öltözött” erdőbe. Szóval mit szólnál a különböző női természetekhez?

Mit ne tegyünk az első randin?

Elmész az első randevúra, és szeretnéd, hogy jól menjen? Vannak dolgok, amelyeket semmiképpen sem szabad megtennie vagy elmondania körülötte. Kövesse tanácsainkat, és biztosan sikeres lesz az első randevúja.

Kipattant egy szikra! Szüksége van rá, hogy működjön a kapcsolat?

Mindenki érezte legalább egyszer ezt a híres "szikraugrást" randevúzásakor. De egyáltalán kell egy ilyen szikra? Meg kell tapasztalnod, mert különben nem megy a kapcsolatod, vagy olyan, mint a bor? Nagyszerű az első randin, hogy elveszítse a félénkségét és a beszédet, de nem feltétlenül szükséges? Nézzük meg közelebbről ezt a témát.

Kerülje el ezeket a randevúzási hibákat

A társkereső oldalaknak megvannak a saját csábítási szabályai. Ezek közé tartozik, hogyan mutatkozik be egy társkereső oldalon. Kicsit többet számít, mint a személyes randevúzás. Mik a tipikus hibák a profilkészítés során? Tekintse meg őket, és még ma javítsa profilját és randevúzási élményét!

Hogyan viselkedjen egy nő az első randin, hogy lenyűgözze a férfit?

Az első randevú nagyon fontos. Elmondása szerint a pár arról dönt, hogy járnak-e még együtt. Emiatt tudnod kell, hogyan kell lenyűgözni a férfiakat. Tanácsot adunk, hogyan viselkedj az első randin.

Legújabb cikkek

☃️❄️ Ma véget ér az ÓRIÁSI TÉLI AKCIÓNK

TÉLI ajánlatunk néhány óra múlva véget ér, pontosan ma éjfélkor. Ne habozzon és használja ki ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.