Találkozási tervek? Igen!

Megtervezheti a tökéletes randevút. Akár az unalomtól, akár a csend pillanataitól félsz, hidd el, ezek nagyon könnyen elkerülhetők. Nem számít, hogy te magad tervezed a randevút, vagy meghívást kapsz rá. Készüljön fel előre, hogy felejthetetlenné tegye a randevút.

Hova mész?

Megvárod, hogy a partnered elhívjon, de még mindig semmi? Szóval meghívod őt? Ha igen, akkor előtte gondolja át, hova menjen együtt. Elég, ha legalább hozzávetőleges elképzelésünk van. Sportrandira szeretne menni? Egy romantikus sétára? Vagy egy egyszerű vacsorára? Gondold át nyugodtan, és csak ezután hívd meg a párodat. Ha van egy terv, sokkal könnyebb lesz az első randevú megkeresése.

Tartalék terv

Ha már tudod, hova mész randevúzni, egyáltalán nem nehéz kitalálni hogy pontosan mit is akarsz csinálni. Ne aggódj, hogy társad unatkozni fog veled. Miattad megy randevúzni veled, nem egy napirend miatt, amit kitalálsz. Ideális, ha egy B-terv is készen van.Például a már említett vacsorára gyakorlatilag bárhonnan elmehetsz.

Kezdd az előző napot

Akár meghívott, akár meghívtad, lehetőleg előző nap válaszd ki, mit vegyek fel. Ne feledkezzünk meg a közlekedésről sem. Hogyan jutsz el oda, és mennyi ideig tart? Így elkerülheti a pánikot közvetlenül a találkozó előtt. A stressz biztosan nem segít, inkább tönkretesz minden gondosan előkészített tervet.

Ne tántorítsa el magát

Valami mindig elromolhat. Ez nem tragédia, de legalább legyen hozzávetőleges elképzelése arról, mit tehetne helyette. Például, ha séta közben váratlanul esik az eső, javasoljon egy közeli kávézót „menedékként”. Ezután együtt nézheti az esőt forró csokoládé mellett.

Nem lehet mindent befolyásolni

Semmi sem tökéletes, és még a leggondosabb tervek is széteshetnek. De általában az "elrontott" találkozókra emlékszel a legjobban. Tervezze meg előre a randevúzást, hogy korlátozza a vakfoltokat. De ne stresszelj, ha minden nem úgy alakul, ahogy eltervezted.

Ne várj tovább, és menj el, hívd ki a partneredet!


Hasonló cikkek

Hogyan lehet vonzani egy nőt?

A lányok és nők pakolása nem az erősséged? Nem tudja, hogyan vonzzon magához egy nőt? Adunk néhány bevált tanácsot, ami után minden hölgy a karjaiba borul.

Vigyázzon az orosz szépségekre, amerikai orvosokra és afgán katonákra

Szinte mindennap a közösségi hálózatokon és a társkereső oldalakon írunk és beszélünk a csalókról, szinte érthetetlen, hogy állandóan vannak közöttünk olyan emberek, akik pénzt küldenek a csalóknak. Hogyan is deríthetünk fel egy ilyen csalót?

Mit szólnál a vonzalomhoz?

Mindenki olyasmit keres, ami vonzza az ellenkező nemet. Ideális esetben olyasvalamit, hogy kényelmesen ülhessen, várjon és vegyen az étlapról. Szeretnéd tudni a vonzalom titkát? Sajnos nem elég csak a pólót vagy a frizurát megváltoztatni. A fő tényező a feromonok.

Honnan tudhatod, hogy párod nem képes viszonozni az érzéseidet?

Vannak emberek, akik egyszerűen nem érik meg az erőfeszítést. Vonzóak, szórakoztatóak, gyakran felelősségteljesek. Hiányzik azonban belőlük az a képesség, hogy szeressenek, átadják magukat a másiknak, áldozatot hozzanak érte. Nem gonoszak. Röviden, egyszerűen nem tud úgy szeretni, ahogy megérdemled (kívánod). Honnan tudhatod, hogy a párod pontosan ilyen?

Készítse el a tökéletes profilt

Az online társkereső minden évben felkapott és egyre népszerűbb. A társkereső oldalakon viszonylag könnyű ideális partnert találni. Szeretnél fiókot létrehozni ezek valamelyikén, és még mindig tétovázik, hogyan is hozza létre pontosan a profilját? Tanácsot adunk.

Milyen férfit keresnek a nők? Magabiztosat vagy a szerény fiúkat?

Hogy is van ez a nőkkel? Milyen típusú férfiak vonzzák a leginkább őket? A kemény férfiak, vagy inkább azok a férfi típúsok, akik még az égből is lehozzák a csillagokat? A tizenéves korban minden nő olyan férfit keres, aki miatt nem kell szégyenkeznie barátai előtt. Leginkább jóképű férfi legyen, olyan ember, akinek kellemes a megjelenése, kisportolt testtel rendelkezik stb. A kemény férfiaknak több esélyük van a fiatalabb nőknél, mint a jóképű együttérző férfiaknak.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.