Ismerje fel a csalót

Még a legbiztonságosabb társkereső oldalon is találkozhatsz csalóval. Találkoztál már valakivel egy társkereső oldalon, aki nem hasonlít rád?

Szuperek, jól néznek ki, és úgy érzed, mesterhármast ütöttél. Sajnos, mielőtt észrevenné, kedvesed a porban van, és vele együtt a szíved is. Rosszabb esetben a pénzed is. A csalók mindkét oldalon működnek. Ismered a fekete özvegy nőt és a házassági csaló férfit? Megtesszük!

Nem árulják el a szakmájukat

Bármilyen öntudatosan kérdezed is, egyszerűen nem tudod kihozni belőlük a munkájuk tartalmát. Makacsul ragaszkodnak ahhoz, hogy vállalkozók legyenek, legyen álommunkájuk, tíz dolgot csináljanak egyszerre. Alapvetően mindig fontos pozíciót töltenek be. Sajnos nagyon kicsi az esélye, hogy ez igaz. Vagy olyan egyénekről van szó, akik mindent a semmiért szeretnének, csak a semmiből csaponganak a semmibe, és félnek elmondani. Ilyenkor azonban biztonságosabb egy ilyen kapcsolat elől menekülni. Vagy ez a szándékuk. És itt is ugyanúgy kell viselkedni. A csalók mindig a népszerű szakmákra összpontosítanak, amelyekben sok pénzt lehet keresni. De konkrétan soha nem mondják el. Egyszerűen ellenőrizhet egy teljesen konkrét dolgot. Konkrétumok nélkül bármit kitalálhatnak, amit csak akarnak.

Túl sok befolyásos embert ismernek

Folyamatosan arról beszélnek, hogy egy bulin voltak ezzel az énekessel, és hogyan nyaraltak azzal a szappannal operaszínésznő. Nagyon sok ismerősük van a legnagyobb cégeknél magas beosztásban vagy akár a politikában. De nem mondhatják el a nevüket, mert az problémákat okozhat. Tisztán. Ha a fentiek közül egyiket sem mutatják be, és csak megmutatják és elmondják, kivel és hol voltak, akkor ezeket a történeteket szép mesének tekintheti. Megígérik, hogy egy rendőrbaráttal megoldják a gyorshajtási bírságot, és a tulajdonoson keresztül intézik a helyfoglalást a város legzsúfoltabb éttermében? Ha két vagy több ilyen ígéretét nem teljesíti, fuss. Ígéretekre próbálnak rávenni.

Hatalmas vagyonuk van, amit még soha nem láttál

A közös vacsora közben gyakran elmennek, hogy válaszoljanak fontos telefonhívásokra, egzotikus nyaralásokról beszéljenek. helyekre, rendezzen be egy második házat, mert már nem szereti a régit, és nyáron elmegy a nyári otthonába. Amíg nem mutatnak meg legalább egyet azokból a díszes autókból vagy szuperdrága ékszerekből, amelyekről folyton beszélnek, addig ne higgye el. Az igazán gazdag embereknek általában nem kell a gazdagságukkal dicsekedniük. Nyilván egy kicsit máshol élnek, persze abból is látszik, ahogyan a fent említett témáról beszélnek. A csaló próbál lenyűgözni, ezért folyamatosan új és új tárgyakat dob ki lenyűgöző ingatlanából. De a valóságban a legtöbbje egy Škodája és egy panelházi lakása.

Hihetetlenül magabiztosak

Sajnos az utolsó pontot rendkívül nehéz felismerni. Néha még a pszichológusok sem tudják, hogyan bánjanak vele. De ismerünk néhány vörös zászlót. Olyan dolgokról mesélnek, amelyek szinte túl hihetetlenek ahhoz, hogy igazak legyenek. Bármilyen kísérletet, hogy kiderítsék gyengeségeiket vagy titkukat, visszautasítanak egy magyarázattal, hogy miért olyan tökéletesek. Otthon viszont csak néhány bilincs és egy profi ostor van. Számukra mások "szart" vagy annyira unalmasak és sikertelenek, hogy kár beszélni róluk. Te azonban valami más vagy nekik. Ebben az esetben legyen óvatos.


Hasonló cikkek

Hozd be a múltad lezárását

Egy társkereső oldal minden második profiljában találhat egy kérdést a múltjával kapcsolatban, szinte mindenki felteszi, akivel randevúzni mész. Ha valaki azt kérdezi tőled: "Zárt múltad van?", természetesen mindannyian automatikusan igent mondunk. De mi van, ha nem? A régi sérelmekbe való ragaszkodás, vagy az, hogy nem tudja elengedni a volt partner okozta fájdalmat, megakadályozza a továbblépést. Hogyan lehet valóban lezárni a múltat? Bővebben a cikkben.

Mit írjak az első üzenetekbe?

Az online társkereső mellett döntött, de valahogy nem tudja, hogyan kezdjen el kommunikálni a felhasználókkal? Szeretsz egy férfit/nőt egy társkereső oldalon, de fogalmad sincs, mit írj neki az első üzenetben? Tanácsot adunk Önnek!

Szeress online

Ma gyakorlatilag bármit elintézhet az interneten. Vásárolhat online élelmiszert, rendelhet túrát és köthet biztosítást online, kommunikálhat az emberekkel az interneten, sőt találkozhat emberekkel az interneten. Az internet tele van online társkereső oldalakkal, ahol megtalálhatod életed párját.

Hogyan lehet (nem) elcseszteni egy randevút

Rémálom a randevú, vagy egyszerűen nem érted? Az őseink által használt játékok és trükkök szinte feledésbe merülnek. Ennek ellenére elkövethet néhány randevúzási hibát, amelyek végül tönkreteszik az egész lehetséges kapcsolatát. Mit érdemes tehát kerülni randevúzása közben?

Az első sorsdöntő másodpercek egy kapcsolat számára

Az első benyomás fontosságáról mindenhol olvashat. De ritkán tanulod meg, hogy az igazi első benyomás csak körülbelül tizenöt másodperc alatt alakul ki. Mert ilyen kevés is elég ahhoz, hogy eldöntsük, akarjuk-e a másikkal együtt alakítani a jövőt vagy sem. Tehát mi játssza a legfontosabb szerepet?

Mobil alkalmazás flörtöléshez és komoly kapcsolathoz

Ma már szinte mindenkinek van internet a mobiltelefonján. A statisztikák szerint egyre több cseh jelentkezik be rajta keresztül az internetre. A klasszikus számítógépek már nem kapnak olyan súlyt, mint korábban. És mivel a társkereső oldalak lépést tartanak a korral, sokan mobilra is költöztek. Melyek a kevésbé ismert mobil társkereső alkalmazások?