Ismerje fel a csalót

Még a legbiztonságosabb társkereső oldalon is találkozhatsz csalóval. Találkoztál már valakivel egy társkereső oldalon, aki nem hasonlít rád?

Szuperek, jól néznek ki, és úgy érzed, mesterhármast ütöttél. Sajnos, mielőtt észrevenné, kedvesed a porban van, és vele együtt a szíved is. Rosszabb esetben a pénzed is. A csalók mindkét oldalon működnek. Ismered a fekete özvegy nőt és a házassági csaló férfit? Megtesszük!

Nem árulják el a szakmájukat

Bármilyen öntudatosan kérdezed is, egyszerűen nem tudod kihozni belőlük a munkájuk tartalmát. Makacsul ragaszkodnak ahhoz, hogy vállalkozók legyenek, legyen álommunkájuk, tíz dolgot csináljanak egyszerre. Alapvetően mindig fontos pozíciót töltenek be. Sajnos nagyon kicsi az esélye, hogy ez igaz. Vagy olyan egyénekről van szó, akik mindent a semmiért szeretnének, csak a semmiből csaponganak a semmibe, és félnek elmondani. Ilyenkor azonban biztonságosabb egy ilyen kapcsolat elől menekülni. Vagy ez a szándékuk. És itt is ugyanúgy kell viselkedni. A csalók mindig a népszerű szakmákra összpontosítanak, amelyekben sok pénzt lehet keresni. De konkrétan soha nem mondják el. Egyszerűen ellenőrizhet egy teljesen konkrét dolgot. Konkrétumok nélkül bármit kitalálhatnak, amit csak akarnak.

Túl sok befolyásos embert ismernek

Folyamatosan arról beszélnek, hogy egy bulin voltak ezzel az énekessel, és hogyan nyaraltak azzal a szappannal operaszínésznő. Nagyon sok ismerősük van a legnagyobb cégeknél magas beosztásban vagy akár a politikában. De nem mondhatják el a nevüket, mert az problémákat okozhat. Tisztán. Ha a fentiek közül egyiket sem mutatják be, és csak megmutatják és elmondják, kivel és hol voltak, akkor ezeket a történeteket szép mesének tekintheti. Megígérik, hogy egy rendőrbaráttal megoldják a gyorshajtási bírságot, és a tulajdonoson keresztül intézik a helyfoglalást a város legzsúfoltabb éttermében? Ha két vagy több ilyen ígéretét nem teljesíti, fuss. Ígéretekre próbálnak rávenni.

Hatalmas vagyonuk van, amit még soha nem láttál

A közös vacsora közben gyakran elmennek, hogy válaszoljanak fontos telefonhívásokra, egzotikus nyaralásokról beszéljenek. helyekre, rendezzen be egy második házat, mert már nem szereti a régit, és nyáron elmegy a nyári otthonába. Amíg nem mutatnak meg legalább egyet azokból a díszes autókból vagy szuperdrága ékszerekből, amelyekről folyton beszélnek, addig ne higgye el. Az igazán gazdag embereknek általában nem kell a gazdagságukkal dicsekedniük. Nyilván egy kicsit máshol élnek, persze abból is látszik, ahogyan a fent említett témáról beszélnek. A csaló próbál lenyűgözni, ezért folyamatosan új és új tárgyakat dob ki lenyűgöző ingatlanából. De a valóságban a legtöbbje egy Škodája és egy panelházi lakása.

Hihetetlenül magabiztosak

Sajnos az utolsó pontot rendkívül nehéz felismerni. Néha még a pszichológusok sem tudják, hogyan bánjanak vele. De ismerünk néhány vörös zászlót. Olyan dolgokról mesélnek, amelyek szinte túl hihetetlenek ahhoz, hogy igazak legyenek. Bármilyen kísérletet, hogy kiderítsék gyengeségeiket vagy titkukat, visszautasítanak egy magyarázattal, hogy miért olyan tökéletesek. Otthon viszont csak néhány bilincs és egy profi ostor van. Számukra mások "szart" vagy annyira unalmasak és sikertelenek, hogy kár beszélni róluk. Te azonban valami más vagy nekik. Ebben az esetben legyen óvatos.


Hasonló cikkek

5 fajta nő, akit kerülni kell

Csak a Cseh Köztársaságban körülbelül 6 millió nő él. Így nem kell attól tartanod, hogy nem találod a megfelelőt. De mielőtt ez megtörténne, meg kell ismernie a többieket. Összegyűjtöttünk neked 5 olyan nőtípust, akiket jobb elkerülni. Velük nem vár fényes jövő. Milyen típusú nők ezek?

Hogyan hívjunk el egy férfit randevúzni?

Folyamatosan azt hajtogatja a fejében, hogy a férfiak vadászok, és nekik kell megtenniük az első lépést? De arra várni, hogy egy férfi lendüljön, bizonyos esetekben gyilkos lehet. Ha tetszik, csináld másképp! Ne várja meg, hogy meghívjon. Hívd meg te is! Nem tudja, hogyan kell csinálni? Olvasson tovább.

Amit tudnod kell magadról, mielőtt IGEN-t mondasz

A házasság az élet egyik legfontosabb lépése. Ha házasságot szeretnél kötni valakivel, nagy valószínűséggel azt tervezed, hogy életed hátralévő részét együtt töltöd. Ehhez pedig tudnod kell néhány lényeges információt a párodról a házasságkötés előtt. Megmondjuk, mik ezek.

Hol lehet találkozni?

A nyári szünet nemrég ért véget. Jön az ősz. Bebizonyosodott, hogy ahogy egyre több időt töltünk otthon, úgy kezdünk hiányozni valakiről, akivel szabadidőnket eltölthetjük. Ön is hirtelen furcsán elhagyatottnak érzi magát? Szeretnéd végre megtalálni életed szerelmét? Tippeket adunk olyan helyekre, ahol nagyon könnyen találkozhatsz vele.

Mire hívják fel a férfiak a nők figyelmét?

A férfiak mindenekelőtt a nők fizikai megjelenését értékelik, a nők jobban értékelik a férfi szívét. Ennek a mantrának köszönhetően szinte mindenki azt feltételezi, hogy csak a férfiaknak fontos a jó test, míg a nők csak azokban keresnek más tulajdonságokat, akikkel kapcsolatban állnak. Ez azonban nem 100%-ban így van. Nem csak az urak nézik. Még a hölgyek is tudják, hogyan kell értékelni. Azonban az urakkal ellentétben nekik nagyobb a hatókörük, és megfelelően használják is. Hogyan hívják fel tehát a férfiak a nők figyelmét?

Mikor kell bemutatni egy partnert a barátoknak?

Találtál új partnert? Csodálatos, és alig várja, hogy bemutassa a barátainak? Nagyon fontos neked, hogy "jóváhagyják"? Képzeld csak el, milyen bosszantó lenne, ha nem tetszenek neki, és akkor azzal a dilemmával kell megküzdenie, hogy hogyan csinálja, amikor valamilyen közös eseményt tart a barátaival. Akár egy partnerrel, akár jobb anélkül. Tanácsot adunk, hogyan és mikor mutassa be nekik partnerét.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.