Ismerje fel a csalót

Még a legbiztonságosabb társkereső oldalon is találkozhatsz csalóval. Találkoztál már valakivel egy társkereső oldalon, aki nem hasonlít rád?

Szuperek, jól néznek ki, és úgy érzed, mesterhármast ütöttél. Sajnos, mielőtt észrevenné, kedvesed a porban van, és vele együtt a szíved is. Rosszabb esetben a pénzed is. A csalók mindkét oldalon működnek. Ismered a fekete özvegy nőt és a házassági csaló férfit? Megtesszük!

Nem árulják el a szakmájukat

Bármilyen öntudatosan kérdezed is, egyszerűen nem tudod kihozni belőlük a munkájuk tartalmát. Makacsul ragaszkodnak ahhoz, hogy vállalkozók legyenek, legyen álommunkájuk, tíz dolgot csináljanak egyszerre. Alapvetően mindig fontos pozíciót töltenek be. Sajnos nagyon kicsi az esélye, hogy ez igaz. Vagy olyan egyénekről van szó, akik mindent a semmiért szeretnének, csak a semmiből csaponganak a semmibe, és félnek elmondani. Ilyenkor azonban biztonságosabb egy ilyen kapcsolat elől menekülni. Vagy ez a szándékuk. És itt is ugyanúgy kell viselkedni. A csalók mindig a népszerű szakmákra összpontosítanak, amelyekben sok pénzt lehet keresni. De konkrétan soha nem mondják el. Egyszerűen ellenőrizhet egy teljesen konkrét dolgot. Konkrétumok nélkül bármit kitalálhatnak, amit csak akarnak.

Túl sok befolyásos embert ismernek

Folyamatosan arról beszélnek, hogy egy bulin voltak ezzel az énekessel, és hogyan nyaraltak azzal a szappannal operaszínésznő. Nagyon sok ismerősük van a legnagyobb cégeknél magas beosztásban vagy akár a politikában. De nem mondhatják el a nevüket, mert az problémákat okozhat. Tisztán. Ha a fentiek közül egyiket sem mutatják be, és csak megmutatják és elmondják, kivel és hol voltak, akkor ezeket a történeteket szép mesének tekintheti. Megígérik, hogy egy rendőrbaráttal megoldják a gyorshajtási bírságot, és a tulajdonoson keresztül intézik a helyfoglalást a város legzsúfoltabb éttermében? Ha két vagy több ilyen ígéretét nem teljesíti, fuss. Ígéretekre próbálnak rávenni.

Hatalmas vagyonuk van, amit még soha nem láttál

A közös vacsora közben gyakran elmennek, hogy válaszoljanak fontos telefonhívásokra, egzotikus nyaralásokról beszéljenek. helyekre, rendezzen be egy második házat, mert már nem szereti a régit, és nyáron elmegy a nyári otthonába. Amíg nem mutatnak meg legalább egyet azokból a díszes autókból vagy szuperdrága ékszerekből, amelyekről folyton beszélnek, addig ne higgye el. Az igazán gazdag embereknek általában nem kell a gazdagságukkal dicsekedniük. Nyilván egy kicsit máshol élnek, persze abból is látszik, ahogyan a fent említett témáról beszélnek. A csaló próbál lenyűgözni, ezért folyamatosan új és új tárgyakat dob ki lenyűgöző ingatlanából. De a valóságban a legtöbbje egy Škodája és egy panelházi lakása.

Hihetetlenül magabiztosak

Sajnos az utolsó pontot rendkívül nehéz felismerni. Néha még a pszichológusok sem tudják, hogyan bánjanak vele. De ismerünk néhány vörös zászlót. Olyan dolgokról mesélnek, amelyek szinte túl hihetetlenek ahhoz, hogy igazak legyenek. Bármilyen kísérletet, hogy kiderítsék gyengeségeiket vagy titkukat, visszautasítanak egy magyarázattal, hogy miért olyan tökéletesek. Otthon viszont csak néhány bilincs és egy profi ostor van. Számukra mások "szart" vagy annyira unalmasak és sikertelenek, hogy kár beszélni róluk. Te azonban valami más vagy nekik. Ebben az esetben legyen óvatos.


Hasonló cikkek

Válaszd ki, kit szeretsz

A szerelem első látásra elképesztően romantikusnak tűnik a filmekben. Sok más téma is arról szól, amikor valaki rossz partnert szeret. Tudtad, hogy választhatsz egy ilyen lehetőséget? Csak el kell kezdenie a szerelmet lehetőségnek tekinteni. Kiválaszthatod, kibe szeretsz bele. Tanácsot adunk, hogyan tanulja meg.

Ebből az 5 jelből tudni fogod, hogy szerelmes vagy

Azt hiszed, hogy 100%-ban felismered a szerelmet? De a kapcsolati edzők szerint a legtöbb ember csak szélsőséges érzéseket azonosít. Általában azonban olyan gyorsan múlnak el, ahogy megjelentek. A szerelem kisebb és tartósabb érzései általában nem járnak szerelembe. Milyen furcsaságok jelezhetik, hogy szerelmes vagy?

Miről beszéljünk egy randevún?

Mész randevúzni? Ideges vagy, mert fogalmad sincs, miről beszélgess a pároddal? Ne hajtsd le a fejed. Tanácsot adunk, hogy milyen témákról illik beszélni az első randin.

A leggyakoribb hibák, amelyeket a férfiak elkövetnek az online randevúzás során

Már nem az a helyzet, hogy a férfiak csak az utcán, a munkahelyen, a fitneszközpontokban, a kocsmákban, bárokban vagy más olyan helyeken találkoznak, ahol sok ember találkozik. A mai rohanó világban az embereknek nincs idejük a klasszikus randevúzásra. És ezért választják az online társkeresőt, mint a leggyorsabb módot az új szerelem megtalálására. De ez sem a legegyszerűbb. Melyek a leggyakrabban elkövetett hibák az internetes randevúzások során?

Nyűgözd le partnered szüleit

A kapcsolat egyik legstresszesebb időszaka az, amikor találkoztok egymás szüleivel. Kedvelni fognak engem? Mondok valami hülyeséget? Kedvesek leszünk egymáshoz? Bármilyen életkorú is, kedvence szüleinek első találkozása egyszerűen stresszes. Tudjuk, hogyan kezeljük őket!

5 fajta flört

Azt hiszed, hogy a flört mindig ugyanarról szól? Látsz valakit, mond pár vicces sort, játszik a hajaddal vagy megmutatod a bicepszedet, és ennyi? Hiba! Ötféle flört létezik, és mindegyik kicsit másképp néz ki. Nézze meg, milyen típusú flörtre gondolunk.

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.