Ismerje fel a csalót

Még a legbiztonságosabb társkereső oldalon is találkozhatsz csalóval. Találkoztál már valakivel egy társkereső oldalon, aki nem hasonlít rád?

Szuperek, jól néznek ki, és úgy érzed, mesterhármast ütöttél. Sajnos, mielőtt észrevenné, kedvesed a porban van, és vele együtt a szíved is. Rosszabb esetben a pénzed is. A csalók mindkét oldalon működnek. Ismered a fekete özvegy nőt és a házassági csaló férfit? Megtesszük!

Nem árulják el a szakmájukat

Bármilyen öntudatosan kérdezed is, egyszerűen nem tudod kihozni belőlük a munkájuk tartalmát. Makacsul ragaszkodnak ahhoz, hogy vállalkozók legyenek, legyen álommunkájuk, tíz dolgot csináljanak egyszerre. Alapvetően mindig fontos pozíciót töltenek be. Sajnos nagyon kicsi az esélye, hogy ez igaz. Vagy olyan egyénekről van szó, akik mindent a semmiért szeretnének, csak a semmiből csaponganak a semmibe, és félnek elmondani. Ilyenkor azonban biztonságosabb egy ilyen kapcsolat elől menekülni. Vagy ez a szándékuk. És itt is ugyanúgy kell viselkedni. A csalók mindig a népszerű szakmákra összpontosítanak, amelyekben sok pénzt lehet keresni. De konkrétan soha nem mondják el. Egyszerűen ellenőrizhet egy teljesen konkrét dolgot. Konkrétumok nélkül bármit kitalálhatnak, amit csak akarnak.

Túl sok befolyásos embert ismernek

Folyamatosan arról beszélnek, hogy egy bulin voltak ezzel az énekessel, és hogyan nyaraltak azzal a szappannal operaszínésznő. Nagyon sok ismerősük van a legnagyobb cégeknél magas beosztásban vagy akár a politikában. De nem mondhatják el a nevüket, mert az problémákat okozhat. Tisztán. Ha a fentiek közül egyiket sem mutatják be, és csak megmutatják és elmondják, kivel és hol voltak, akkor ezeket a történeteket szép mesének tekintheti. Megígérik, hogy egy rendőrbaráttal megoldják a gyorshajtási bírságot, és a tulajdonoson keresztül intézik a helyfoglalást a város legzsúfoltabb éttermében? Ha két vagy több ilyen ígéretét nem teljesíti, fuss. Ígéretekre próbálnak rávenni.

Hatalmas vagyonuk van, amit még soha nem láttál

A közös vacsora közben gyakran elmennek, hogy válaszoljanak fontos telefonhívásokra, egzotikus nyaralásokról beszéljenek. helyekre, rendezzen be egy második házat, mert már nem szereti a régit, és nyáron elmegy a nyári otthonába. Amíg nem mutatnak meg legalább egyet azokból a díszes autókból vagy szuperdrága ékszerekből, amelyekről folyton beszélnek, addig ne higgye el. Az igazán gazdag embereknek általában nem kell a gazdagságukkal dicsekedniük. Nyilván egy kicsit máshol élnek, persze abból is látszik, ahogyan a fent említett témáról beszélnek. A csaló próbál lenyűgözni, ezért folyamatosan új és új tárgyakat dob ki lenyűgöző ingatlanából. De a valóságban a legtöbbje egy Škodája és egy panelházi lakása.

Hihetetlenül magabiztosak

Sajnos az utolsó pontot rendkívül nehéz felismerni. Néha még a pszichológusok sem tudják, hogyan bánjanak vele. De ismerünk néhány vörös zászlót. Olyan dolgokról mesélnek, amelyek szinte túl hihetetlenek ahhoz, hogy igazak legyenek. Bármilyen kísérletet, hogy kiderítsék gyengeségeiket vagy titkukat, visszautasítanak egy magyarázattal, hogy miért olyan tökéletesek. Otthon viszont csak néhány bilincs és egy profi ostor van. Számukra mások "szart" vagy annyira unalmasak és sikertelenek, hogy kár beszélni róluk. Te azonban valami más vagy nekik. Ebben az esetben legyen óvatos.


Hasonló cikkek

Miért internetes ismerkedés?

A valakivel való találkozás és a randevúzás mindig is sok törődést és időt igényelt. Öltözz fel, menj ki a társaságba, vagy táncolj sokáig. Ennek ellenére a randevúzás úgy néz ki, mint manapság. Manapság azonban rengeteg ember ismeri meg egymást elsősorban az interneten keresztül. Az időmegtakarításon túl a társkereső oldalak számos egyéb előnnyel is járnak. Szeretnéd tudni a legnagyobbakat?

5 meglepő dolog, amit a férfiak imádnak a szebbik nemben

Még maguk a férfiak is bányászokra és bányászokra osztják magukat. Illetve kigúnyolják. Sokkal több dolog van, amit szeretnek a nőkben. Ha széles medencére vagy hosszú hajra gondolsz, meg fogsz lepődni. Nem csak a fizikai megjelenésről van szó. Mit imádnak a férfiak a nőkben?

Vajon a munkaviszony a megoldás?

A partnerek különböző okok miatt szakítanak. Legyen szó gyakori vitákról, félreértésekről egy kapcsolatban vagy hűtlenségről. A szakítás általában nagyon kellemetlen élmény mindenki számára. Ha meg akarsz birkózni egy szakítással egy hosszú távú partnereddel úgy, hogy keresel valakit, akivel összezavarodhatsz, akkor nem jársz jól. Azt kérdezed, hogy miért?

Néhány tipp hogyan ismerkedhetsz meg hölgyekkel

Tetszik neked egy hölgy, de nem tudod, hogyan ismerkedhetnél meg vele? Az ismerkedés nem a legerősebb oldalad? Gyakran előfordul, hogy mielőtt észbe kapnál a választott lány már valaki más karjaiban van? Akkor a megfelelő helyen vagy. Vess egy pillantást tippjeinkre, amelyek megmutatják Neked, hogyan lehet egyszerűen és gyorsan ismerkedni.

Megtaláltad a lelki társad?

Minden boldog pár arról beszél, hogy lelki társakat talál egymásban. Újonnan szerelmes ugyanaz az érzés. De van különbség aközött, hogy valaki partnere vagy lelki társ. Nem kell, hogy kölcsönösen kizárják egymást. De gyakran előfordul, hogy a lelki társad valaki más. Honnan ismered fel?

Hogyan lehet a legjobban ellenállni a női elutasításnak?

Sok férfi egy nő elutasítását hasonütéshez hasonlítja. Így nem meglepő, hogy el akarják kerülni ezt a helyzetet. Sajnos az elutasítás nagyon gyakori része életünknek. Ha megérti, miért történik ez, jobban reagálhat, és gyakran még a maga javára is fordíthatja a dolgokat. Tehát hogyan lehet ellenállni az elutasításnak?

Legújabb cikkek

20% kedvezmény csak ma és holnap

Aktiváljon bármilyen prémium tagsági csomagot 20% kedvezménnyel! Ezt az ajánlatot csak ma és holnap veheti igénybe.

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.