Mit szólnál a fiúkhoz

A legtöbb lány több jóképű férfival is találkozott élete során. Lehet buszon, villamoson vagy vásárlás közben. Sajnos gyakran nem volt bátorságuk felkeresni az érintettet, vagy nem tudták, hogyan tegyék ezt. Ez a te eseted is? Íme néhány lépés a sikerhez.

Tanuljon meg nézni

Azt mondják, az első lépés a legnehezebb. Bebizonyítjuk, hogy ez csak egy mítosz. Ha észrevesz egy jóképű fiút, kezdjen vele szemezni. Csináld úgy, hogy lásson, de ugyanakkor ne gyanítsa, hogy valójában látni akarod. Amint észreveszi, hogy kukucskál, öltsön egy aranyos piercing megjelenést. Nézz egyenesen a szemébe, és mosolyogj természetesen. A bátrabbak akár kacsinthatnak is rá. Ha visszamosolyog, továbbléphet a következő lépésekre.

Szedje össze a bátorságát, és közeledjen hozzá

Folytassa úgy, hogy lopva és lassan közeledjen hozzá. Ne gyanítsa, hogy szándékosan feléje indulsz. Elég, ha felhozunk valami apró ürügyet, például egy kérdést: "Nem ismerjük egymást valahonnan?" Emlékeztet valakire.” Ezután finoman érintse meg a vállát, és kezdjen el egy beszélgetést.

Kerülje a kínos vagy csendes beszélgetéseket.

A beszélgetésben a legnehezebb az, ha tovább folytatja. Kerülje a kínos csendet. A fiúk számára általában késztetés egy nő elutasítása. Ezenkívül semmiképpen sem szabad felhoznia furcsa témákat, csak hogy elfedje a kínos csendet. Az arany középút lesz a legsikeresebb. A tanulmányokról, a munkáról és a hobbiról szóló szokásos beszélgetés általában mindig átveszi a hatalmat.

Rejtse el személyiségét

Próbáljon titokzatosnak és bevehetetlennek tűnni. Ne ossza meg minden személyes adatát az első interjú során. Hagyj teret a fiúknak a képzeletnek. Ezzel érdekesebb leszel számukra. A férfiak általában előnyben részesítik azokat a nőket, akik fokozatosan képesek felfedezni és meghódítani. Azok a lányok, akik világossá teszik a céljaikat, gyakran csak az ágyban járnak sikerrel.


Hasonló cikkek

Az online társkereső rabja vagy?

Az online társkereső oldalak népszerűsége lassan utoléri a Facebook és a hasonló média népszerűségét. Lehet függővé válni nekik? Igen tudsz! És nagyon könnyen.

Mit szólnál egy első randevúhoz?

Az első randevú mindig különleges és megismételhetetlen. Miért? Mert először látjátok egymást élőben, és minden rossz és jó még előttetek van. Az első találkozások nem csak tele vannak várakozásokkal, hanem stresszel is. Randira készülsz és pánikba kezdesz? Idegesen rágja a körmét az összes ujján? Ne csináld! Tippjeink segítségével nem fog eltévedni!

Az online társkeresés nem átverés!

Szeretné végre megtalálni a megfelelőt? Próbáld ki egy társkereső oldalon. Ne hagyja magát elriasztani egyes felhasználók negatív véleményei. Meggyőzzük, hogy az online randevúzás teljesen biztonságos. Nem kell mást tenned, mint egy kicsit körültekintőnek lenni, és mindenekelőtt kiválasztani a megfelelő társkereső oldalt!

Csábításkor kerüld ezeket a dolgokat!

Mindenkire más vonatkozik. Vannak, akik szeretik az ambíciókat, mások értékelik a félénkséget. Minden ember más. Szerencsére vannak igazságok, amelyek minden csábításra érvényesek. Például, hogy a színlelés nem kifizetődő. Mit kell tehát kerülni a csábítás során? A választ a cikkben találja.

Kerülje el ezeket a randevúzási hibákat

A társkereső oldalaknak megvannak a saját csábítási szabályai. Ezek közé tartozik, hogyan mutatkozik be egy társkereső oldalon. Kicsit többet számít, mint a személyes randevúzás. Mik a tipikus hibák a profilkészítés során? Tekintse meg őket, és még ma javítsa profilját és randevúzási élményét!

5 dolog, amit kerülni kell az első randevún

Mész az első randira? Ez stresszel téged? Szeretnéd, ha az első randevúd tökéletes lenne? Igyekszel mindent megtenni? De az első közös találkozás előkészületei közepette elfelejtheti az egyszerű szabályokat. Milyen? Szabályok, amelyek nagy valószínűséggel a pert követő második randevúzást eredményezik. Tökéletes haj és tökéletesen vasalt ing nélkül is meg tudod csinálni! Szóval mit ne tegyünk?

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.