Mit szólnál a fiúkhoz

A legtöbb lány több jóképű férfival is találkozott élete során. Lehet buszon, villamoson vagy vásárlás közben. Sajnos gyakran nem volt bátorságuk felkeresni az érintettet, vagy nem tudták, hogyan tegyék ezt. Ez a te eseted is? Íme néhány lépés a sikerhez.

Tanuljon meg nézni

Azt mondják, az első lépés a legnehezebb. Bebizonyítjuk, hogy ez csak egy mítosz. Ha észrevesz egy jóképű fiút, kezdjen vele szemezni. Csináld úgy, hogy lásson, de ugyanakkor ne gyanítsa, hogy valójában látni akarod. Amint észreveszi, hogy kukucskál, öltsön egy aranyos piercing megjelenést. Nézz egyenesen a szemébe, és mosolyogj természetesen. A bátrabbak akár kacsinthatnak is rá. Ha visszamosolyog, továbbléphet a következő lépésekre.

Szedje össze a bátorságát, és közeledjen hozzá

Folytassa úgy, hogy lopva és lassan közeledjen hozzá. Ne gyanítsa, hogy szándékosan feléje indulsz. Elég, ha felhozunk valami apró ürügyet, például egy kérdést: "Nem ismerjük egymást valahonnan?" Emlékeztet valakire.” Ezután finoman érintse meg a vállát, és kezdjen el egy beszélgetést.

Kerülje a kínos vagy csendes beszélgetéseket.

A beszélgetésben a legnehezebb az, ha tovább folytatja. Kerülje a kínos csendet. A fiúk számára általában késztetés egy nő elutasítása. Ezenkívül semmiképpen sem szabad felhoznia furcsa témákat, csak hogy elfedje a kínos csendet. Az arany középút lesz a legsikeresebb. A tanulmányokról, a munkáról és a hobbiról szóló szokásos beszélgetés általában mindig átveszi a hatalmat.

Rejtse el személyiségét

Próbáljon titokzatosnak és bevehetetlennek tűnni. Ne ossza meg minden személyes adatát az első interjú során. Hagyj teret a fiúknak a képzeletnek. Ezzel érdekesebb leszel számukra. A férfiak általában előnyben részesítik azokat a nőket, akik fokozatosan képesek felfedezni és meghódítani. Azok a lányok, akik világossá teszik a céljaikat, gyakran csak az ágyban járnak sikerrel.


Hasonló cikkek

Ti hogyan randiztok, ha kicsit józanok vagytok?

A randevúzás ma szinte kizárólag online. Hogyan működik az ilyen randevúzás? Először az első lépések az interneten, csak azután az első randevú. Még az interneten is nehezebb, ha nem felel meg a szépségideálnak, vagy van pár plusz kiló. Hogyan ne veszítse el az önbizalmát és találja meg élete szerelmét?

5 ok, amiért néha jobb, ha nem szeretsz senkibe

Bár a szerelem szép, bizonyos esetekben negatívumok egész sorát is magával hozza. Ezek könnyen kizökkenthetnek a szokásos életedből. Olvassa el, miért jobb néha szinglinek maradni!

Tervezed, hogy találkozz a párod szüleivel? Tanácsot adunk, hogyan tegyük olyanná, mint te!

Tervezed, hogy találkozz a másik fél szüleivel? Jól készülj fel erre, jó benyomást kell keltened rájuk. Tanácsot adunk, hogyan kell ezt megtenni.

pasit keresek karácsonyra

A szerelemről humorral, avagy Hogyan találkozik ma egy egyedülálló nő a nagyvárosban! ... "És hol találkoztál vele?"... "Egy társkereső oldalon." .... "Ó, biztos furcsa, amikor egy társkereső oldalon van, ugye?"... "Istenem! Elvégre én is randevúzok, és normális vagyok, vagy sem?”

Hogyan lehet megtalálni a szerelmet? Hagyd abba a keresést!

A szerelmet általában kétféleképpen keresed. Szeretnél valakit találni, aki kiegészít téged, vagy olyan emberrel képzeled el az életed, aki ugyanolyan lesz, mint te? Természetesen ezután igyekszik kívülről a legjobb énjét bemutatni. Úgy vonzod magadhoz a párodat, mint egy halat a horgon. De az igaz szerelem megtalálása mélyebb megközelítést igényel. hogyan kell csinálni?

Honnan tudhatod, hogy törődik veled?

Jársz egy férfival, akit egy ideje kedvelsz, de még mindig nem tudod, mire készülsz? Tetszik neki legalább egy kicsit? Ő akar téged? Ezek az örök kérdések bizonyára megölnek. Tanácsot adunk, hogyan tudhatja meg egyszerűen, hogy partnere valóban érdeklődik-e irántad, vagy sem.

Legújabb cikkek

👫 Már csak ma - 6000 Ft kedvezmény

Már csak ma veheted igénybe 6000 Ft os kedvezményünket éves tagságodhoz! Ez az ajánlat ma éjfélkor lejár - ne habozz, használd ki!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.