Mit szólnál a fiúkhoz

A legtöbb lány több jóképű férfival is találkozott élete során. Lehet buszon, villamoson vagy vásárlás közben. Sajnos gyakran nem volt bátorságuk felkeresni az érintettet, vagy nem tudták, hogyan tegyék ezt. Ez a te eseted is? Íme néhány lépés a sikerhez.

Tanuljon meg nézni

Azt mondják, az első lépés a legnehezebb. Bebizonyítjuk, hogy ez csak egy mítosz. Ha észrevesz egy jóképű fiút, kezdjen vele szemezni. Csináld úgy, hogy lásson, de ugyanakkor ne gyanítsa, hogy valójában látni akarod. Amint észreveszi, hogy kukucskál, öltsön egy aranyos piercing megjelenést. Nézz egyenesen a szemébe, és mosolyogj természetesen. A bátrabbak akár kacsinthatnak is rá. Ha visszamosolyog, továbbléphet a következő lépésekre.

Szedje össze a bátorságát, és közeledjen hozzá

Folytassa úgy, hogy lopva és lassan közeledjen hozzá. Ne gyanítsa, hogy szándékosan feléje indulsz. Elég, ha felhozunk valami apró ürügyet, például egy kérdést: "Nem ismerjük egymást valahonnan?" Emlékeztet valakire.” Ezután finoman érintse meg a vállát, és kezdjen el egy beszélgetést.

Kerülje a kínos vagy csendes beszélgetéseket.

A beszélgetésben a legnehezebb az, ha tovább folytatja. Kerülje a kínos csendet. A fiúk számára általában késztetés egy nő elutasítása. Ezenkívül semmiképpen sem szabad felhoznia furcsa témákat, csak hogy elfedje a kínos csendet. Az arany középút lesz a legsikeresebb. A tanulmányokról, a munkáról és a hobbiról szóló szokásos beszélgetés általában mindig átveszi a hatalmat.

Rejtse el személyiségét

Próbáljon titokzatosnak és bevehetetlennek tűnni. Ne ossza meg minden személyes adatát az első interjú során. Hagyj teret a fiúknak a képzeletnek. Ezzel érdekesebb leszel számukra. A férfiak általában előnyben részesítik azokat a nőket, akik fokozatosan képesek felfedezni és meghódítani. Azok a lányok, akik világossá teszik a céljaikat, gyakran csak az ágyban járnak sikerrel.


Hasonló cikkek

Miért nem találsz (vonzó) barátnőt?

Mindenkinek más okai vagy okai vannak annak, hogy miért nem találja meg a kívánt kapcsolatot. Lehet, hogy már van néhány kapcsolatod, DE….. Nem sokat értek. Kezd azon tűnődni, hogy miért nem találod a megfelelőt? Tekintse meg a leggyakoribb okok listáját.

Készítse el a tökéletes profilt

Az online társkereső minden évben felkapott és egyre népszerűbb. A társkereső oldalakon viszonylag könnyű ideális partnert találni. Szeretnél fiókot létrehozni ezek valamelyikén, és még mindig tétovázik, hogyan is hozza létre pontosan a profilját? Tanácsot adunk.

Ez nem egy társkereső oldal, mint egy társkereső oldal

Számtalan online társkereső oldal létezik manapság. Tehát ha úgy dönt, hogy elkezd randevúzni az interneten, ki kell választania a megfelelőt. Választhat a kapcsolat típusa, a partnerek irányultsága vagy például akár a kinézete szerint is. Tekintse meg velünk, milyen társkereső oldalak léteznek a piacon!

Van-e jogom szeretni, ha nem vagyok szép?

A mai szépségtrend azt diktálja, hogy legyél fiatal, karcsú és jóképű. A magazinok tele vannak tökéletes párokkal, és a televízió is. A reklámokban is csak vonzó emberek jelennek meg. Azt az érzést hagyja az emberekben, hogy csak "emberfelettiek" vannak a világon. Ez tévedés!

Megfelelő és nem megfelelő témák az első randevúhoz

Le van beszélve az első randevú? Hová mentek együtt? Melyik helyet választjátok? Miről fogtok beszélgetni? Aggódsz az első randevú miatt? Ne aggódj! Adunk pár tanácsot arról, hogy milyen témákról beszélj az első randin és arról, hogy miről ne.

Mire hívják fel a férfiak a nők figyelmét?

A férfiak mindenekelőtt a nők fizikai megjelenését értékelik, a nők jobban értékelik a férfi szívét. Ennek a mantrának köszönhetően szinte mindenki azt feltételezi, hogy csak a férfiaknak fontos a jó test, míg a nők csak azokban keresnek más tulajdonságokat, akikkel kapcsolatban állnak. Ez azonban nem 100%-ban így van. Nem csak az urak nézik. Még a hölgyek is tudják, hogyan kell értékelni. Azonban az urakkal ellentétben nekik nagyobb a hatókörük, és megfelelően használják is. Hogyan hívják fel tehát a férfiak a nők figyelmét?