Mit szólnál a fiúkhoz

A legtöbb lány több jóképű férfival is találkozott élete során. Lehet buszon, villamoson vagy vásárlás közben. Sajnos gyakran nem volt bátorságuk felkeresni az érintettet, vagy nem tudták, hogyan tegyék ezt. Ez a te eseted is? Íme néhány lépés a sikerhez.

Tanuljon meg nézni

Azt mondják, az első lépés a legnehezebb. Bebizonyítjuk, hogy ez csak egy mítosz. Ha észrevesz egy jóképű fiút, kezdjen vele szemezni. Csináld úgy, hogy lásson, de ugyanakkor ne gyanítsa, hogy valójában látni akarod. Amint észreveszi, hogy kukucskál, öltsön egy aranyos piercing megjelenést. Nézz egyenesen a szemébe, és mosolyogj természetesen. A bátrabbak akár kacsinthatnak is rá. Ha visszamosolyog, továbbléphet a következő lépésekre.

Szedje össze a bátorságát, és közeledjen hozzá

Folytassa úgy, hogy lopva és lassan közeledjen hozzá. Ne gyanítsa, hogy szándékosan feléje indulsz. Elég, ha felhozunk valami apró ürügyet, például egy kérdést: "Nem ismerjük egymást valahonnan?" Emlékeztet valakire.” Ezután finoman érintse meg a vállát, és kezdjen el egy beszélgetést.

Kerülje a kínos vagy csendes beszélgetéseket.

A beszélgetésben a legnehezebb az, ha tovább folytatja. Kerülje a kínos csendet. A fiúk számára általában késztetés egy nő elutasítása. Ezenkívül semmiképpen sem szabad felhoznia furcsa témákat, csak hogy elfedje a kínos csendet. Az arany középút lesz a legsikeresebb. A tanulmányokról, a munkáról és a hobbiról szóló szokásos beszélgetés általában mindig átveszi a hatalmat.

Rejtse el személyiségét

Próbáljon titokzatosnak és bevehetetlennek tűnni. Ne ossza meg minden személyes adatát az első interjú során. Hagyj teret a fiúknak a képzeletnek. Ezzel érdekesebb leszel számukra. A férfiak általában előnyben részesítik azokat a nőket, akik fokozatosan képesek felfedezni és meghódítani. Azok a lányok, akik világossá teszik a céljaikat, gyakran csak az ágyban járnak sikerrel.


Hasonló cikkek

Hogyan lehet felismerni egy szerelmes férfit?

Ha Ön azon nők közé tartozik, akik nem ismerik a férfi jelzéseket, ez a lista csak Önnek szól. Igen, még a férfiak is céloznak. Bár főleg öntudatlanul. Szóval honnan tudhatod, hogy a legújabb felfedezésed szerelmes-e beléd? Egyszerűen!

5 lépés a sikeres online társkereséshez

Az online randevúzás gyakran sokkal gyorsabb és biztonságosabb, mint a klasszikus bárban való ismerkedés. Mutatunk 5 egyszerű tippet, hogyan találkozhatsz álmaid párjával a saját otthonod kényelméből.

Mi akadályoz meg abban, hogy randevúzzon?

Vágyik egy állandó párkapcsolatra, de nem tud egyet létrehozni? Úgy érzed, senki nem törődik veled? Hogy körülötted már mindenkinek van valakije, és még mindig egyedül vagy? Szomorú az életed miatt? Akkor lehet, hogy valamilyen problémát hordoztok magatokban, ami megakadályozza, hogy sikeresen megismerjétek egymást. Ebben az esetben önmagában el kell távolítani ezt a blokkot. Azt kérdezed, hogyan?

Ismerkedni szeretnék! Mit tegyek?

Lényegében azt mondod, hogy elégedett ember. Olyan munkád van, amelyet szeretsz, elég jóképű vagy, szép vagy, szép otthonod van, és anyagilag bevagy biztosítva? De mégis a boldogságodhoz és a teljes megelégedésed érdekében valami vagy valaki hiányzik. Ez a valaki egy élettárs, akit nem tudsz megtalálni? Meg akarod változtatni az szingli státuszodat a foglalt vagy szerelmes állapotra? Akkor ne félj neki indulni az ismerkedésnek! A többiek neki indultak, indulj neki te is!

Alkoss egy remek profilfotót

Nem csak az Elite Date.hu társkereső oldal ragaszkodik ahhoz, hogy a felhasználói profil fotókat is tartalmazzon. Számos társkereső és hirdetési oldalnak ugyanazok a feltételei. És ha nem, akkor legalább lehetővé teszik a felhasználók számára a fotók közzétételét. A fotók a Te névjegykártyád. Tehát figyelj rá!

Hogyan csábíts el egy nőt?

Jó hangulatban kelsz fel, munkába vagy iskolába tartasz, amikor hirtelen meglátsz egy párt. Meglátsz egy gyönyörű nőt, akit egy olyan fiú ölel, aki úgy néz ki, mintha csak T e lennél.. Abban a pillanatban rájössz, hogy még mindig egyedül vagy, és arra gondolsz: „Hogyan létezik, hogy ennek férfinek ilyen gyönyörű baratnője van, és nekem még mindig nincs senkim? Mit csinálhatok rosszul?

Legújabb cikkek

☃️❄️ Ma véget ér az ÓRIÁSI TÉLI AKCIÓNK

TÉLI ajánlatunk néhány óra múlva véget ér, pontosan ma éjfélkor. Ne habozzon és használja ki ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.