A legnagyobb profilhibák

A társkereső oldalakon regisztráltak folyamatosan növekvő száma egyértelmű üzenetet ad. A társkereső hirdetések nemcsak fellendülést éltek át, hanem az emberi élet rendszeres részévé válnak. Időt és szívet takarítanak meg, és bővítik a lehetőségeket. Így nem kell az irodában vagy az iskolában keresned életed szerelmét. De mit tehetsz, hogy ne csökkentsd feleslegesen az esélyeidet? Nézze meg a hirdetésekben (profilokban) előforduló legnagyobb hibákat, és kerülje el őket.

Klisé

A naplemente szép lehet, de kevesen vesznek fel rendszeresen egy takarót egy dombra, hogy megcsodálhassák a a színes égbolt szépsége. A tökéletes párost keresed? Ezután fordítson egy kis időt a hirdetésére. Kerüld a klisés típust: Imádom a naplementét. Szuperéletemből hiányzik az utolsó darab, és ez te vagy. Remek életem van, és keresek valakit, akivel megoszthatom. Csalódtam az életben, ki tudsz hozni belőle? Régimódi urat keresek / hölgyet keresek úriembernek. A barátaim azt mondják rólam, hogy…

A valóság javítása

Egy olyan cég vezérigazgatójaként mutatkozik be, amelyet újra talpra állított, amikor valójában éjjeliőrként dolgozik egy jelentéktelen helyen. üzlet egy bevásárlóközpont közepén, már senki sem csinál ilyet. De ügyeljen a fogyásra vagy súlygyarapodásra, az extrém fotójavításra, az életkor jelentős eltúlzására, az oktatással kapcsolatos hazudozásra is. Elsőre apróságnak tűnhet a profilon, de mit teszel ezután? Végül is szeretnél találkozni valakivel, és elkezdeni élni. Nem jó ötlet orvosi diplomát felmutatni, amikor alig két évet végzett a középiskolából. Ha a találkozás előtt nem veszíti el a titkos tíz kilót, az "udvarlója" is megtudja. A valóság javításával minden esélyét lerombolja.

Az élettörténet újramondása

„Jó, őszinte srác vagyok, de az összes exem kihasználta ezt, kiraboltak, és a gyerekeink még mindig ellenem dolgoznak. Egy jó nőt keresek, aki végre megbecsüli azt, aki vagyok.” Viszket az ujjad, hogy ilyesmit írj? Rengeteg női változat is létezik, ne feledd. Kerüld el! Beszélgessen egy pszichológussal vagy egy jó baráttal a traumáiról, ne szellőztesse ki azokat nyilvánosan. Az összetört szív kezelése egy új kapcsolatban nem jó ötlet. Lehet, hogy meggyógyulsz, de az új kapcsolatod nem fog tartósan tartani.

Kicsinyítések

A cseh nyelv csodálatos, és egy szónak számos változatát megengedi nekünk. De kerülje a kicsinyítéseket és a gyakori eufemizmusokat a profiljában. Egy kis boldogságot keresel az életben, olyan hölgyet vagy férfit, akinek odaadhatod a szíved, valakit, aki szívesen beköltözne a házadba, vagy valakit, aki szereti a gyerekeket? Nem hangzik aranyosnak vagy hitelesebbnek. Ha egy veled egyenrangú embert szeretne találni, aki nem játszik a gyermekével, használja a megfelelő szókincset.


Hasonló cikkek

Virágbeszélgetés vagy virággal mondd

Különösen most, tavasszal újra szót kapnak a virágok. Sokkal többet virágoznak, szebbek, színesebbek és egyszóval tavaszi ajándéknak is megfelelnek. De gondoltál már arra, hogy mit fejezsz ki egy ajándékozott virággal?

Kérd meg őt

Felmérések szerint a férfiak 93%-a fél randevúzni egy nőt. Ebből egy egyszerű dolog következik. Ahelyett, hogy megelégedne a maradék hét százalékkal, hívd el magad randevúzni álmaid férfiját. ideges vagy emiatt? Ne légy. Tanácsot adunk, hogyan kezelje.

Először az otthonodban? Hogyan nyűgözd le a másikat?

Régóta együtt vagytok, és most először szeretnétek otthonába meghívni kedvesét? Mindenképpen le akarsz hatni rá. Szerinted elég kitakarítani és meggyújtani egy illatos gyertyát? Egy tiszta és illatos otthon biztosan megteszi a dolgát. De ismerjük a módját, hogy biztosítsuk, hogy a másik fél már alig várja a következő találkozást otthonában.

Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

A szingli élet úgy tűnhet, mint valaki győzelem, másnak pedig határozott veszteség. Hogyan látjuk? Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

Hogyan kezdjen beszélgetést valakivel, akit először lát

A társasági beszélgetés valószínűleg nem a kedvenc időtöltése. Ha azonban megtanulja, hol kezdje, akkor nem fog rettegni a társasági eseményektől, ahol nem ismer senkit. Olvass tovább, és légy mester beszélgetőpartner.

Nőknek: Hogyan menjünk el az első randevúra?

A férfiak hagyományos szerepe, hogy elhívjanak egy nőt az első randevúra. Az azonban, hogy a találkozó hogyan folytatódik, és hogyan alakul, általában a nőn múlik. nem hiszed? Az urak nem fognak emlékezni arra, hogy mit viseltek azon az éjszakán, vagy hogyan csinálták a haját. De mindenekelőtt arra fognak emlékezni, hogy mit éreztek a randevúval kapcsolatban. A legjobb érzést pedig semmi mással nem kelted, csak az önbizalmaddal. Szóval hogyan kell csinálni?

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.