A legnagyobb profilhibák

A társkereső oldalakon regisztráltak folyamatosan növekvő száma egyértelmű üzenetet ad. A társkereső hirdetések nemcsak fellendülést éltek át, hanem az emberi élet rendszeres részévé válnak. Időt és szívet takarítanak meg, és bővítik a lehetőségeket. Így nem kell az irodában vagy az iskolában keresned életed szerelmét. De mit tehetsz, hogy ne csökkentsd feleslegesen az esélyeidet? Nézze meg a hirdetésekben (profilokban) előforduló legnagyobb hibákat, és kerülje el őket.

Klisé

A naplemente szép lehet, de kevesen vesznek fel rendszeresen egy takarót egy dombra, hogy megcsodálhassák a a színes égbolt szépsége. A tökéletes párost keresed? Ezután fordítson egy kis időt a hirdetésére. Kerüld a klisés típust: Imádom a naplementét. Szuperéletemből hiányzik az utolsó darab, és ez te vagy. Remek életem van, és keresek valakit, akivel megoszthatom. Csalódtam az életben, ki tudsz hozni belőle? Régimódi urat keresek / hölgyet keresek úriembernek. A barátaim azt mondják rólam, hogy…

A valóság javítása

Egy olyan cég vezérigazgatójaként mutatkozik be, amelyet újra talpra állított, amikor valójában éjjeliőrként dolgozik egy jelentéktelen helyen. üzlet egy bevásárlóközpont közepén, már senki sem csinál ilyet. De ügyeljen a fogyásra vagy súlygyarapodásra, az extrém fotójavításra, az életkor jelentős eltúlzására, az oktatással kapcsolatos hazudozásra is. Elsőre apróságnak tűnhet a profilon, de mit teszel ezután? Végül is szeretnél találkozni valakivel, és elkezdeni élni. Nem jó ötlet orvosi diplomát felmutatni, amikor alig két évet végzett a középiskolából. Ha a találkozás előtt nem veszíti el a titkos tíz kilót, az "udvarlója" is megtudja. A valóság javításával minden esélyét lerombolja.

Az élettörténet újramondása

„Jó, őszinte srác vagyok, de az összes exem kihasználta ezt, kiraboltak, és a gyerekeink még mindig ellenem dolgoznak. Egy jó nőt keresek, aki végre megbecsüli azt, aki vagyok.” Viszket az ujjad, hogy ilyesmit írj? Rengeteg női változat is létezik, ne feledd. Kerüld el! Beszélgessen egy pszichológussal vagy egy jó baráttal a traumáiról, ne szellőztesse ki azokat nyilvánosan. Az összetört szív kezelése egy új kapcsolatban nem jó ötlet. Lehet, hogy meggyógyulsz, de az új kapcsolatod nem fog tartósan tartani.

Kicsinyítések

A cseh nyelv csodálatos, és egy szónak számos változatát megengedi nekünk. De kerülje a kicsinyítéseket és a gyakori eufemizmusokat a profiljában. Egy kis boldogságot keresel az életben, olyan hölgyet vagy férfit, akinek odaadhatod a szíved, valakit, aki szívesen beköltözne a házadba, vagy valakit, aki szereti a gyerekeket? Nem hangzik aranyosnak vagy hitelesebbnek. Ha egy veled egyenrangú embert szeretne találni, aki nem játszik a gyermekével, használja a megfelelő szókincset.


Hasonló cikkek

Bárhol lehet találkozni

Az önkéntelenül egyedül élők száma folyamatosan növekszik. Bármi legyen is a magányod oka, ne ess kétségbe. Alapvetően bárhol találkozhatsz, ahol csak eszedbe jut. Bárban, diszkóban, sportolás közben, színházban, munkahelyen, interneten, tömegközlekedésben, de online számítógépes játékokon is. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb helyet vagy módszert, és élvezze! Ne legyetek egyedül, ismerjétek meg egymást!

Egy nő megismerése

Sok férfi számára nagy probléma a nőkkel való randevúzás. De a valóságban ez nem olyan bonyolult, mint amilyennek látszik. Hogy vagytok srácok? Tanácsot adunk néhány dologban, amelyekre érdemes összpontosítania randevúzásakor. Ennek köszönhetően a következő ismerkedési kísérleted nem végződik kudarccal.

Ebből az 5 jelből tudni fogod, hogy szerelmes vagy

Azt hiszed, hogy 100%-ban felismered a szerelmet? De a kapcsolati edzők szerint a legtöbb ember csak szélsőséges érzéseket azonosít. Általában azonban olyan gyorsan múlnak el, ahogy megjelentek. A szerelem kisebb és tartósabb érzései általában nem járnak szerelembe. Milyen furcsaságok jelezhetik, hogy szerelmes vagy?

Nincs semmi nehéz egy férfival való találkozásban

Barátságot vagy szerelmet keresel, de még mindig nincs szerencséd a mindennapokban? A mai rohanó világban egyre többen találkoznak online társkereső oldalakon keresztül. Az elmúlt években egyre népszerűbb az internetes társkereső. Ma már nem az a helyzet, hogy az internet az utolsó lehetőség a megfelelő személlyel való találkozásra. Valahol biztosan vár rád egy sorsdöntő szerelem vagy egy életre szóló barát. Tehát ne féljen eltérni a sztereotípiától, és próbálja ki internetes társkereső oldalunkat.

Tanulj meg flörtölni!

Ha egy férfi meg akar vonzani vagy megnyerni valakit, tudnia kell, hogyan kell flörtölni. Az emberek gyakran bizonytalanok magukban, amikor találkoznak társaikkal, vagy nem tudják, hogyan nézzen ki a flörtölés. Ha ez a te eseted is, olvasd el a következő néhány sort, amelyek garantáltan megtanítják.

Flörtölj úgy, mintha senki sem tudna ellenállni

Flörtölni, flörtölni és ismerkedni művészet. A részletek azok, amelyek elvezetik álmai úticéljához. Párosítsa őket helyesen, és nyert! Tehát hogyan kell helyesen csinálni, és mire kell figyelni?

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.