A legnagyobb profilhibák

A társkereső oldalakon regisztráltak folyamatosan növekvő száma egyértelmű üzenetet ad. A társkereső hirdetések nemcsak fellendülést éltek át, hanem az emberi élet rendszeres részévé válnak. Időt és szívet takarítanak meg, és bővítik a lehetőségeket. Így nem kell az irodában vagy az iskolában keresned életed szerelmét. De mit tehetsz, hogy ne csökkentsd feleslegesen az esélyeidet? Nézze meg a hirdetésekben (profilokban) előforduló legnagyobb hibákat, és kerülje el őket.

Klisé

A naplemente szép lehet, de kevesen vesznek fel rendszeresen egy takarót egy dombra, hogy megcsodálhassák a a színes égbolt szépsége. A tökéletes párost keresed? Ezután fordítson egy kis időt a hirdetésére. Kerüld a klisés típust: Imádom a naplementét. Szuperéletemből hiányzik az utolsó darab, és ez te vagy. Remek életem van, és keresek valakit, akivel megoszthatom. Csalódtam az életben, ki tudsz hozni belőle? Régimódi urat keresek / hölgyet keresek úriembernek. A barátaim azt mondják rólam, hogy…

A valóság javítása

Egy olyan cég vezérigazgatójaként mutatkozik be, amelyet újra talpra állított, amikor valójában éjjeliőrként dolgozik egy jelentéktelen helyen. üzlet egy bevásárlóközpont közepén, már senki sem csinál ilyet. De ügyeljen a fogyásra vagy súlygyarapodásra, az extrém fotójavításra, az életkor jelentős eltúlzására, az oktatással kapcsolatos hazudozásra is. Elsőre apróságnak tűnhet a profilon, de mit teszel ezután? Végül is szeretnél találkozni valakivel, és elkezdeni élni. Nem jó ötlet orvosi diplomát felmutatni, amikor alig két évet végzett a középiskolából. Ha a találkozás előtt nem veszíti el a titkos tíz kilót, az "udvarlója" is megtudja. A valóság javításával minden esélyét lerombolja.

Az élettörténet újramondása

„Jó, őszinte srác vagyok, de az összes exem kihasználta ezt, kiraboltak, és a gyerekeink még mindig ellenem dolgoznak. Egy jó nőt keresek, aki végre megbecsüli azt, aki vagyok.” Viszket az ujjad, hogy ilyesmit írj? Rengeteg női változat is létezik, ne feledd. Kerüld el! Beszélgessen egy pszichológussal vagy egy jó baráttal a traumáiról, ne szellőztesse ki azokat nyilvánosan. Az összetört szív kezelése egy új kapcsolatban nem jó ötlet. Lehet, hogy meggyógyulsz, de az új kapcsolatod nem fog tartósan tartani.

Kicsinyítések

A cseh nyelv csodálatos, és egy szónak számos változatát megengedi nekünk. De kerülje a kicsinyítéseket és a gyakori eufemizmusokat a profiljában. Egy kis boldogságot keresel az életben, olyan hölgyet vagy férfit, akinek odaadhatod a szíved, valakit, aki szívesen beköltözne a házadba, vagy valakit, aki szereti a gyerekeket? Nem hangzik aranyosnak vagy hitelesebbnek. Ha egy veled egyenrangú embert szeretne találni, aki nem játszik a gyermekével, használja a megfelelő szókincset.


Hasonló cikkek

Hová az első randira?

Gondolkozol azon, hová menj az első randira? Milyen helyet válassz,hogy ne legyen unalmas, de másrészt hogy ne ijedjen meg a túlzottan extravagáns helytől.Adunk egy pár tippet egy "igénytelen" első randira, amely meglep  egyszerűségével és ugyanakkor eredetiségével. Gyerünk ismerkedni!

Mikor ne hozzunk létre új partnerséget?

Még mindig nincs partnered? Szeretnél végre találni valakit, akivel együtt töltöd az egyedül töltött szomorú napokat? Ha igen, akkor szorosan tartunk, hogy az új kapcsolatod sikerüljön. Óvakodj azonban azoktól a helyzetektől, amelyekben nem jó új partnerkapcsolatot kialakítani. Vagyis egy olyan helyzet, amikor jobb várni egy kicsit, hogy ne kapkodj a párválasztásnál.

5 meglepő dolog, amit a férfiak imádnak a szebbik nemben

Még maguk a férfiak is bányászokra és bányászokra osztják magukat. Illetve kigúnyolják. Sokkal több dolog van, amit szeretnek a nőkben. Ha széles medencére vagy hosszú hajra gondolsz, meg fogsz lepődni. Nem csak a fizikai megjelenésről van szó. Mit imádnak a férfiak a nőkben?

Miért nem tartósak a kapcsolataid?

Még mindig óriási a nyomás, hogy „valakivel legyek”. Ráadásul az életkorral növekszik. Senki sem akar öreglegény vagy pörgős lenni. Ezért folyamatosan új kapcsolatokba veti bele magát. De mi a teendő, ha nincs ilyen? Olvass tovább! Tudjuk, miért van ez!

Ne ajánlja ezt másoknak

Vannak kapcsolati kifejezések, amelyeket abszolút mindenki utál. Akár szórakozásból mondja, akár őszintén próbál segíteni a barátjának, nem kerülheti el a kliséket vagy a teljes ostobaságot. Mely mondatokat hallotta már mindenki annyiszor, hogy tényleg nem akarja újra hallani?

Hibák a csábításban

A csábítás és a flört művészetét mindannyian szeretnénk megtanulni. Sajnos nagyon kevesen sajátítják el ezt a művészetet. Néha még egy "profi" is felesleges hibákat követ el egy olyan személlyel, akit igazán érdekel. Szeretnéd elkerülni a leggyakoribb hibákat, és nem nézel hülyének csábítás közben? Akkor olvass!

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.