A legnagyobb profilhibák

A társkereső oldalakon regisztráltak folyamatosan növekvő száma egyértelmű üzenetet ad. A társkereső hirdetések nemcsak fellendülést éltek át, hanem az emberi élet rendszeres részévé válnak. Időt és szívet takarítanak meg, és bővítik a lehetőségeket. Így nem kell az irodában vagy az iskolában keresned életed szerelmét. De mit tehetsz, hogy ne csökkentsd feleslegesen az esélyeidet? Nézze meg a hirdetésekben (profilokban) előforduló legnagyobb hibákat, és kerülje el őket.

Klisé

A naplemente szép lehet, de kevesen vesznek fel rendszeresen egy takarót egy dombra, hogy megcsodálhassák a a színes égbolt szépsége. A tökéletes párost keresed? Ezután fordítson egy kis időt a hirdetésére. Kerüld a klisés típust: Imádom a naplementét. Szuperéletemből hiányzik az utolsó darab, és ez te vagy. Remek életem van, és keresek valakit, akivel megoszthatom. Csalódtam az életben, ki tudsz hozni belőle? Régimódi urat keresek / hölgyet keresek úriembernek. A barátaim azt mondják rólam, hogy…

A valóság javítása

Egy olyan cég vezérigazgatójaként mutatkozik be, amelyet újra talpra állított, amikor valójában éjjeliőrként dolgozik egy jelentéktelen helyen. üzlet egy bevásárlóközpont közepén, már senki sem csinál ilyet. De ügyeljen a fogyásra vagy súlygyarapodásra, az extrém fotójavításra, az életkor jelentős eltúlzására, az oktatással kapcsolatos hazudozásra is. Elsőre apróságnak tűnhet a profilon, de mit teszel ezután? Végül is szeretnél találkozni valakivel, és elkezdeni élni. Nem jó ötlet orvosi diplomát felmutatni, amikor alig két évet végzett a középiskolából. Ha a találkozás előtt nem veszíti el a titkos tíz kilót, az "udvarlója" is megtudja. A valóság javításával minden esélyét lerombolja.

Az élettörténet újramondása

„Jó, őszinte srác vagyok, de az összes exem kihasználta ezt, kiraboltak, és a gyerekeink még mindig ellenem dolgoznak. Egy jó nőt keresek, aki végre megbecsüli azt, aki vagyok.” Viszket az ujjad, hogy ilyesmit írj? Rengeteg női változat is létezik, ne feledd. Kerüld el! Beszélgessen egy pszichológussal vagy egy jó baráttal a traumáiról, ne szellőztesse ki azokat nyilvánosan. Az összetört szív kezelése egy új kapcsolatban nem jó ötlet. Lehet, hogy meggyógyulsz, de az új kapcsolatod nem fog tartósan tartani.

Kicsinyítések

A cseh nyelv csodálatos, és egy szónak számos változatát megengedi nekünk. De kerülje a kicsinyítéseket és a gyakori eufemizmusokat a profiljában. Egy kis boldogságot keresel az életben, olyan hölgyet vagy férfit, akinek odaadhatod a szíved, valakit, aki szívesen beköltözne a házadba, vagy valakit, aki szereti a gyerekeket? Nem hangzik aranyosnak vagy hitelesebbnek. Ha egy veled egyenrangú embert szeretne találni, aki nem játszik a gyermekével, használja a megfelelő szókincset.


Hasonló cikkek

Egyedül akarsz maradni? Válaszolj erre az 5 kérdésre, és megtudod!

Régóta keres valakit, de eddig senki sem felelt meg az igényeinek? Korlátozottnak érzed magad minden kapcsolatban? Csak azért keresel valakit, mert "így való"? Aggódsz, ha azok közé tartozol, akik egyedülállók akarnak maradni? Ne aggódj! Nincs ezzel semmi baj! Ha még mindig nem vagy benne biztos, hogy mit is akarsz, válaszolj a következő 5 kérdésre. Azonnal megérted.

Társkereső vagy mobilalkalmazás?

Az utcai randevúzás szinte a múlté. Elsőként az internetes társkereső oldalak jelentek meg, amelyek a kezdeti szkepticizmus ellenére nagy sikereket ünnepeltek és ünnepelnek ma is. És már kaptunk olyan társkereső pályázatokat, amelyek közvetlenül a mobiltelefonodra küldik a partnerajánlatokat. Bárhová mész, tudod, mi történik. Megéri beszerezni egyet magának?

❤szerelmet keresel?

Megpróbálja megtalálni a megfelelőt? Elveszti a siker reményét a sok sikertelen találkozó után? Változtass a randevúzáshoz való hozzáállásodon, és megtalálod a lelki társat. Ne randevúzzon a rosszakkal! Csak azokkal randevúzzon, akik megérdemlik az idejét! Nézzük meg, hogyan találhatunk szerelmet.

Túl kövér a szerelemhez?

Kétségbeesetten nem vonzónak érzi magát? Hogy senkinek nem tetszhetsz, mert kerek a hasad vagy nagyobb a feneked? A Massachusetts Állami Egyetem felmérése szerint a nők akár 52%-a is megtagadta már a szexet partnerével csak azért, mert kövérnek érezte magát! Azt hiszed, nincs jogod szeretni? Tévedsz!

Tedd fel magadnak ezt a 6 kérdést, amikor nem tudsz dönteni két (vagy több) partner között

Az internetes randevúzások korában gyakori, hogy több férfival vagy nővel találkozunk egyszerre. De mit tegyél, ha döntened kell, de nem tudod, hogyan? Mi van, ha két vagy több partnert szeretsz? Tedd fel magadnak ezt a 6 kérdést, amelyek segítenek a döntésben.

Randi egy közös nyaralásra

Szeretnél egy jót pihenni idén? Szeretnél nyaralni, de nincs kivel? Találkozz valakivel, aki ugyanazt szeretné. Az interneten számos társkereső oldal található, amelyek segítenek utazási partner megtalálásában. Tanácsot adunk a kereséshez.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.