A legnagyobb profilhibák

A társkereső oldalakon regisztráltak folyamatosan növekvő száma egyértelmű üzenetet ad. A társkereső hirdetések nemcsak fellendülést éltek át, hanem az emberi élet rendszeres részévé válnak. Időt és szívet takarítanak meg, és bővítik a lehetőségeket. Így nem kell az irodában vagy az iskolában keresned életed szerelmét. De mit tehetsz, hogy ne csökkentsd feleslegesen az esélyeidet? Nézze meg a hirdetésekben (profilokban) előforduló legnagyobb hibákat, és kerülje el őket.

Klisé

A naplemente szép lehet, de kevesen vesznek fel rendszeresen egy takarót egy dombra, hogy megcsodálhassák a a színes égbolt szépsége. A tökéletes párost keresed? Ezután fordítson egy kis időt a hirdetésére. Kerüld a klisés típust: Imádom a naplementét. Szuperéletemből hiányzik az utolsó darab, és ez te vagy. Remek életem van, és keresek valakit, akivel megoszthatom. Csalódtam az életben, ki tudsz hozni belőle? Régimódi urat keresek / hölgyet keresek úriembernek. A barátaim azt mondják rólam, hogy…

A valóság javítása

Egy olyan cég vezérigazgatójaként mutatkozik be, amelyet újra talpra állított, amikor valójában éjjeliőrként dolgozik egy jelentéktelen helyen. üzlet egy bevásárlóközpont közepén, már senki sem csinál ilyet. De ügyeljen a fogyásra vagy súlygyarapodásra, az extrém fotójavításra, az életkor jelentős eltúlzására, az oktatással kapcsolatos hazudozásra is. Elsőre apróságnak tűnhet a profilon, de mit teszel ezután? Végül is szeretnél találkozni valakivel, és elkezdeni élni. Nem jó ötlet orvosi diplomát felmutatni, amikor alig két évet végzett a középiskolából. Ha a találkozás előtt nem veszíti el a titkos tíz kilót, az "udvarlója" is megtudja. A valóság javításával minden esélyét lerombolja.

Az élettörténet újramondása

„Jó, őszinte srác vagyok, de az összes exem kihasználta ezt, kiraboltak, és a gyerekeink még mindig ellenem dolgoznak. Egy jó nőt keresek, aki végre megbecsüli azt, aki vagyok.” Viszket az ujjad, hogy ilyesmit írj? Rengeteg női változat is létezik, ne feledd. Kerüld el! Beszélgessen egy pszichológussal vagy egy jó baráttal a traumáiról, ne szellőztesse ki azokat nyilvánosan. Az összetört szív kezelése egy új kapcsolatban nem jó ötlet. Lehet, hogy meggyógyulsz, de az új kapcsolatod nem fog tartósan tartani.

Kicsinyítések

A cseh nyelv csodálatos, és egy szónak számos változatát megengedi nekünk. De kerülje a kicsinyítéseket és a gyakori eufemizmusokat a profiljában. Egy kis boldogságot keresel az életben, olyan hölgyet vagy férfit, akinek odaadhatod a szíved, valakit, aki szívesen beköltözne a házadba, vagy valakit, aki szereti a gyerekeket? Nem hangzik aranyosnak vagy hitelesebbnek. Ha egy veled egyenrangú embert szeretne találni, aki nem játszik a gyermekével, használja a megfelelő szókincset.


Hasonló cikkek

Az online társkeresés boldogabb házassághoz vezet

A Chicagói Egyetem tanulmánya szerint az online tér boldogabb házassághoz vezet.

Komoly kapcsolatra vágyik, vagy csak flörtölni? Megtanítjuk felismerni!

A testbeszéd az emberi kommunikáció jelentős része. De kevesen értik tökéletesen. Jársz valakivel, de nem tudod mennyire komoly? Legyen óvatos, akár új ismerősnek, akár flörtölőnek szánták, akár élete hátralévő részét veled akarja tölteni. A nonverbális gesztusok mindig mások. Adunk néhány tippet, hogyan ismerheti fel őket.

Szerezze vissza önbizalmát egy sikertelen randevú után

Minél több sikertelen találkozón megy keresztül, annál jobban csökken az önbizalma. Semmi kétség felőle. Az internetes (gyors) időpontegyeztetés korszakának vannak hátrányai is. Annak ellenére, hogy tudod, hogy ez csak egy teszt volt, a sikertelen randevúk gyors egymásutánban történő sorozata még a legerősebb karaktert is megindítja. Hogyan vidítod fel magad, ha egy különösen rossz randevúról térsz vissza?

Miért internetes ismerkedés?

A valakivel való találkozás és a randevúzás mindig is sok törődést és időt igényelt. Öltözz fel, menj ki a társaságba, vagy táncolj sokáig. Ennek ellenére a randevúzás úgy néz ki, mint manapság. Manapság azonban rengeteg ember ismeri meg egymást elsősorban az interneten keresztül. Az időmegtakarításon túl a társkereső oldalak számos egyéb előnnyel is járnak. Szeretnéd tudni a legnagyobbakat?

Az online társkereső rabja vagy?

Az online társkereső oldalak népszerűsége lassan utoléri a Facebook és a hasonló média népszerűségét. Lehet függővé válni nekik? Igen tudsz! És nagyon könnyen.

Mi vonzó a nők számára?

Bízik abban, hogy egyes nők kedvelik Önt, mások pedig nem? Persze, bizonyos mértékig így is működik. A tudósok azonban hosszú ideje újra és újra megerősítik, hogy bizonyos tényezők összessége az, ami alapján meghatározzuk, hogy ki szimpatikusabb számunkra, mint a másik. Minden a tudatalatti szinten működik. A nők egyszerűen érzik, hogy kihez vonzódnak jobban. Nézze meg, mely tényezők játszanak jelentős szerepet a döntésben.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.