Tippek egy romantikus randevúhoz

Sosem van elég ötlet érdekes randevúzáshoz. Éppen ezért adunk néhány tippet a romantikus és vicces randevúzáshoz, amelyek különlegessé teszik kapcsolatukat, és egy kicsit jobban megismerhetik egymást.

Töltsön el egy napot egy másik városban

Egy ilyen kis nyaralás a munkarutin közepén. Csomagolja be a hátizsákot, vegye fel a legkényelmesebb cipőt, és menjen el egy másik városba. Előre kiválaszthatja, hogy mit szeretne látni, vagy egyszerűen megvakul, és tervezés nélkül élvezheti a napot. A bónusz az, hogy az egész napot kettesben tölthetitek.

Próbáljon ki egy hajókirándulást

Minden nagyobb folyóban biztosan van lehetőség csónakázni. Legyen szó csak egy oda-vissza utazásról, egy diszkóról vagy esetleg egy vacsoráról. Nem tudsz semmi ilyesmit? Próbáld meg megtudni, és meg fogsz lepődni! Ha kisvárosban vagy faluban élsz, két utazást kombinálhatsz egybe. Kirándulás egy másik városba és hajókirándulás.

Vigyél egy takarót a parkba

Amíg még vannak szép napjaink, vagy legalábbis elég meleg napjaink ahhoz, hogy pulóver nélkül menjünk a szabadba. néhány óra, vegyen egy takarót, menjen a legközelebbi parkba, és csak feküdjön le, és élvezze a gyönyörű időt. Akár piknikez, akár az életről beszélget, vagy mindenki előveszi a saját könyvét, mindenben egy közös vonás lesz. A természetben együtt töltött idő romantikus szikrát gyújt.

Menjen el vásárolni

Ne essen pánikba, nem ruha vagy élelmiszer vásárlásáról van szó. Mit szólnál, ha sétálgatnál a városban, megtalálnád a legőrültebb boltot, és megvennéd egymásnak a leghülyébb dolgot, amit csak találsz? Vagy keressen fel egy üzletet, ahol még nem járt? Lehet, hogy útközben talál egy új kávézót. A könyvesboltban próbálja meg megtalálni azt a könyvet, amelynek hátlapja a legjobban leírja kapcsolatát. Próbáljon ki egy nyers, vegán, szuper egzotikus cukrászdát, vagy vegyen egy ételt a McDonald's-ban, és fogyasszon el egy padon. A fantáziádnak nincsenek határai.

ÁLLATKERET, gördeszkapark kölcsönkorcsolyákkal, zarándoklat

Hova szeretett járni gyerekként? Menj oda most! Ha nem szeretné kipróbálni a szokásos hintákat egy gyerekparkban, keressen alternatívát, például egy vidámparkot. Az állatkert mindig jó választás. Mit szólnál egy közös fotóhoz egy szakembertől? Játssz babut vagy más gyerekjátékokat kettesben a parkban. Tedd meg azt, ami eszedbe jut, és amihez kedved van. Legfőképpen jó szórakozást.

Társasjátékok Éjszakája

Számtalan társasjáték létezik manapság. Ez már nem csak a Man Don't Be Angry és a Races and Bets-ről szól. Sok játék még híres filmeken alapul, másoknak van egy története, amelyet öt vagy több óra alatt befejezhet. Keress egy jó boltot, vásárolj együtt egy játékot, és szenteld az egész nappalit egy új tevékenységnek.

Múzeum

Iskolásként valószínűleg nem szeretted a múzeumlátogatást. De felnőttként is jártál ilyenre? Keressen érdekes kiállításokat, amelyeket éppen a városában tartanak, és menjen kirándulni. Gyorsan, mielőtt megérkezik a koronavírus második hulláma és vele együtt a karantén újabb változata. Téli napokon, amikor nincs kedve kimenni a havas esőben, lesz miről beszélni. Mi tetszett a legjobban, és mi az, ami egyáltalán nem érdekelt.

Válogassátok egymás randevúzását

Tervezzen meg egy randevút otthona kényelmében. De ezúttal ahelyett, hogy több órán át főzne, rendeljen egy pizzát, majd ásson bele a másik gardróbjába. Válaszd ki a legőrültebb kombinációt, amit a gardróbodban találhatsz a párodnak. Ez őrültségnek tűnik? Igen, ez az! Csináld. Vacsora közben szórakoztatják. Ha egy divatos kabátot fürdőruha-alsóval próbálsz egyensúlyba hozni, és összerándulsz a szuper ruhacipők és egy kopott, foltos póló láttán, látni fogod, hogy ilyen vicces estét már rég nem tapasztaltál. És ne felejts el készíteni egy emlékező "szelfit"!


Hasonló cikkek

A szerelem minden korban virágzik

Ha most olyan helyzetbe kerültél, amikor a nagy szerelmed véget ért, és nem tudod, hogyan kezeld a magányt, akkor jó helyre jöttél. Tanácsot adunk, hogy mit tegyél (ne tedd), hogy megtaláld a lelki társad. Mindegy, hogy harminc, negyven vagy ötven éves vagy. Ne ess kétségbe, hogy túl öreg vagy a szerelemhez. Hiszen a szerelem minden életkorban virágzik!

Milyen gesztusokat ne tegyen egy randevún?

Minden randevút sikertelenül hagyja el, még akkor is, ha a találkozó előtt több hétig SMS-ezett, és a dolgok több mint ígéretesnek tűntek? Ne keressen azonnal hibát a megjelenésében vagy a megvitatott témákban. Az, hogy hogyan hatunk másokra, többek között olyan gesztusok, amelyekről egyáltalán nem vagyunk tudatában. Tanácsot adunk, hogy mely gesztusokat kerülje el a megbeszélésen.

Mit imádnak a nők a férfiakban?

Minden nő más. Abban azonban mindannyian egyetértenek, hogy mit szeretnek a férfiakban. Tehát meg kell találnia, mi az, hogy kiemelje a preferenciát. Tanácsot adunk, mit imádnak a nők a férfiakban.

5 tipp, hogyan legyünk könnyen szerelembe az interneten

Az online randevúzásnak megvannak a maga sajátosságai. Ez azonban nem különbözik annyira a klasszikus társkeresőtől. Nézze meg, hogyan ismerheti meg egymást könnyen és gyorsan, és hogyan kerülheti el azokat a hibákat, amelyek elvezetnek az igaz szerelemtől.

Hozd be a múltad lezárását

Egy társkereső oldal minden második profiljában találhat egy kérdést a múltjával kapcsolatban, szinte mindenki felteszi, akivel randevúzni mész. Ha valaki azt kérdezi tőled: "Zárt múltad van?", természetesen mindannyian automatikusan igent mondunk. De mi van, ha nem? A régi sérelmekbe való ragaszkodás, vagy az, hogy nem tudja elengedni a volt partner okozta fájdalmat, megakadályozza a továbblépést. Hogyan lehet valóban lezárni a múltat? Bővebben a cikkben.

Mire kell figyelni az első randevún?

Arra kíváncsi, hogy ezúttal a megfelelő partnert választotta-e? Szeretne időt és csalódást spórolni arra az esetre, ha ismét lemaradna? A csalót vagy az unszimpatikus embert első pillantásra nem könnyű felderíteni. Adunk azonban néhány tippet, hogyan tudhatja meg néhány perc alatt, hogy kivel is találkozik valójában!

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.