Tippek egy romantikus randevúhoz

Sosem van elég ötlet érdekes randevúzáshoz. Éppen ezért adunk néhány tippet a romantikus és vicces randevúzáshoz, amelyek különlegessé teszik kapcsolatukat, és egy kicsit jobban megismerhetik egymást.

Töltsön el egy napot egy másik városban

Egy ilyen kis nyaralás a munkarutin közepén. Csomagolja be a hátizsákot, vegye fel a legkényelmesebb cipőt, és menjen el egy másik városba. Előre kiválaszthatja, hogy mit szeretne látni, vagy egyszerűen megvakul, és tervezés nélkül élvezheti a napot. A bónusz az, hogy az egész napot kettesben tölthetitek.

Próbáljon ki egy hajókirándulást

Minden nagyobb folyóban biztosan van lehetőség csónakázni. Legyen szó csak egy oda-vissza utazásról, egy diszkóról vagy esetleg egy vacsoráról. Nem tudsz semmi ilyesmit? Próbáld meg megtudni, és meg fogsz lepődni! Ha kisvárosban vagy faluban élsz, két utazást kombinálhatsz egybe. Kirándulás egy másik városba és hajókirándulás.

Vigyél egy takarót a parkba

Amíg még vannak szép napjaink, vagy legalábbis elég meleg napjaink ahhoz, hogy pulóver nélkül menjünk a szabadba. néhány óra, vegyen egy takarót, menjen a legközelebbi parkba, és csak feküdjön le, és élvezze a gyönyörű időt. Akár piknikez, akár az életről beszélget, vagy mindenki előveszi a saját könyvét, mindenben egy közös vonás lesz. A természetben együtt töltött idő romantikus szikrát gyújt.

Menjen el vásárolni

Ne essen pánikba, nem ruha vagy élelmiszer vásárlásáról van szó. Mit szólnál, ha sétálgatnál a városban, megtalálnád a legőrültebb boltot, és megvennéd egymásnak a leghülyébb dolgot, amit csak találsz? Vagy keressen fel egy üzletet, ahol még nem járt? Lehet, hogy útközben talál egy új kávézót. A könyvesboltban próbálja meg megtalálni azt a könyvet, amelynek hátlapja a legjobban leírja kapcsolatát. Próbáljon ki egy nyers, vegán, szuper egzotikus cukrászdát, vagy vegyen egy ételt a McDonald's-ban, és fogyasszon el egy padon. A fantáziádnak nincsenek határai.

ÁLLATKERET, gördeszkapark kölcsönkorcsolyákkal, zarándoklat

Hova szeretett járni gyerekként? Menj oda most! Ha nem szeretné kipróbálni a szokásos hintákat egy gyerekparkban, keressen alternatívát, például egy vidámparkot. Az állatkert mindig jó választás. Mit szólnál egy közös fotóhoz egy szakembertől? Játssz babut vagy más gyerekjátékokat kettesben a parkban. Tedd meg azt, ami eszedbe jut, és amihez kedved van. Legfőképpen jó szórakozást.

Társasjátékok Éjszakája

Számtalan társasjáték létezik manapság. Ez már nem csak a Man Don't Be Angry és a Races and Bets-ről szól. Sok játék még híres filmeken alapul, másoknak van egy története, amelyet öt vagy több óra alatt befejezhet. Keress egy jó boltot, vásárolj együtt egy játékot, és szenteld az egész nappalit egy új tevékenységnek.

Múzeum

Iskolásként valószínűleg nem szeretted a múzeumlátogatást. De felnőttként is jártál ilyenre? Keressen érdekes kiállításokat, amelyeket éppen a városában tartanak, és menjen kirándulni. Gyorsan, mielőtt megérkezik a koronavírus második hulláma és vele együtt a karantén újabb változata. Téli napokon, amikor nincs kedve kimenni a havas esőben, lesz miről beszélni. Mi tetszett a legjobban, és mi az, ami egyáltalán nem érdekelt.

Válogassátok egymás randevúzását

Tervezzen meg egy randevút otthona kényelmében. De ezúttal ahelyett, hogy több órán át főzne, rendeljen egy pizzát, majd ásson bele a másik gardróbjába. Válaszd ki a legőrültebb kombinációt, amit a gardróbodban találhatsz a párodnak. Ez őrültségnek tűnik? Igen, ez az! Csináld. Vacsora közben szórakoztatják. Ha egy divatos kabátot fürdőruha-alsóval próbálsz egyensúlyba hozni, és összerándulsz a szuper ruhacipők és egy kopott, foltos póló láttán, látni fogod, hogy ilyen vicces estét már rég nem tapasztaltál. És ne felejts el készíteni egy emlékező "szelfit"!


Hasonló cikkek

Az egyedülálló élet előnyei

Mindent megtesz, hogy megtaláld a tökéletes párod? De mi van, ha egyszerűen nem megy? Ne ess kétségbe. Emlékeztesd magad abban a pillanatban, milyen előnyöket kínál a szingli élet!

Mielőtt belevágna egy kapcsolatba

A legtöbb ember teljesen és a legcsekélyebb kétség nélkül elkötelezi magát egy új partner mellett. Hiszen szerelmesnek lenni ilyen. Ez az élet egyik legszebb időszaka. Sajnos a rózsaszín szemüveg néha eltakarja a figyelmeztető jelzéseket. Kímélje meg magát a fáradságtól, és nézze meg, mit kell észrevennie a szerelme korai szakaszában.

Nem mindennapi őszi randevú

Nem tudja, hova hívja meg szerelmét? Unod már a kávézókat és éttermeket? Úgy gondolja, hogy túl hideg van a céltalan, órákon át tartó sétákhoz? Mutatunk néhány tippet a nem mindennapi randevúkhoz, amelyeket most ősszel élvezhetsz.

Rendezett múltad van?

Bizonyára hallotta ezt a kifejezést legalább egyszer életében. Hiszen a társkereső oldalon is sok ember adatlapjára írják. „Szívesen elmennék veled randevúzni, de azzal a feltétellel, hogy a múltad megoldódik.” De mit is jelent pontosan ez a mondat? A cikkből megtudhatja.

Virágbeszélgetés vagy virággal mondd

Különösen most, tavasszal újra szót kapnak a virágok. Sokkal többet virágoznak, szebbek, színesebbek és egyszóval tavaszi ajándéknak is megfelelnek. De gondoltál már arra, hogy mit fejezsz ki egy ajándékozott virággal?

A leggyakoribb hibák, amelyeket a férfiak elkövetnek az online randevúzás során

Már nem az a helyzet, hogy a férfiak csak az utcán, a munkahelyen, a fitneszközpontokban, a kocsmákban, bárokban vagy más olyan helyeken találkoznak, ahol sok ember találkozik. A mai rohanó világban az embereknek nincs idejük a klasszikus randevúzásra. És ezért választják az online társkeresőt, mint a leggyorsabb módot az új szerelem megtalálására. De ez sem a legegyszerűbb. Melyek a leggyakrabban elkövetett hibák az internetes randevúzások során?

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.