Szemek a sírásért. Mit tegyünk, hogy ezúttal működjön a kapcsolat.

Ismét fájó szívek és kétségbeesett érzés, hogy talán soha nem találkozom sorstársammal. Elveszíti a hitet, hogy mindenki egyforma, és jobb egyedül lenni. Újra és újra ugyanaz a dal, viták, félreértések, manipuláció, hűtlenség... mi lesz ezután?

Mielőtt teljesen felháborodna a további randevúzásra és egy lehetséges kapcsolatra, olvassa el >olvassa el ezt a cikket. Valószínűleg meg fogod megérteni, miértmiért nem voltál sikeresa kapcsolatokban eddig >ilo.

< p class="Vchoz">Nem kell többé olyan kapcsolatokat átélned, ahol úgy érzed, hogy egy teljesen idegen emberrel élsz együtt, teljesen mások vagytok a pároddal és folyamatosan veszekedtek, kritizáljátok egymást. Eljött az ideje a harmóniával, megértéssel, támogatással és szeretettel teli kapcsolatoknak.

Sci-fi? Nem olyan messze. Viszont ha még soha nem éltünk át ilyen kapcsolatot, vagy nem is látunk a környezetünkben, ráadásul elvált családból származunk, ahol szó sem volt mély szerelemről, akkor ezt így is felfoghatjuk.

És most képzeld el, hogy szeretnél megtapasztalni valamit az életedben, amit még soha nem tapasztaltál, nem tudod, hogy néz ki valójában, nemhogy higgy benne.

Olyan, mintha azt szeretnéd, hogy egy kakadu repüljön a kertedben. Valójában azt sem tudod, hogy néz ki, és nem igazán hiszed el, hogy megtörténik. De ha elkezditek guglizni (most hányan csináltátok ezt?), és van valami ötletetek és információitok róla, akkor könnyebben kiderítheti, hol lehet megnézni, megvenni. És ez az ötlet reálisabbnak fog tűnni számodra.

Ésez a helyzet álmaink partnerünkkel. Amikor azt sem tudjuk, hogy néz ki, milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie, és mit szeretnénk megtapasztalni egy kapcsolatban, ne csodálkozzunk azon, hogy ezt még nem tapasztaltuk, és senki sem szereti erős>é >nem találkoztak vele.

Ráadásul, ha otthon csak vitákat és fülledtséget láttunk, anya nem volt éppen kétszer olyan boldog a kapcsolatban , ő alakította ki nekünk ezt a mérgező víziót a "normális kapcsolatról". A tudatalattink tehát olyan partnereket keres életünkben, akik megfelelnek ennek a kapcsolati feladatnak, ami teljesen egészségtelen. De más forgatókönyvet nem ismerünk, így nem meglepő.

És így történik velünk, hogy a párunk úgy viselkedik, mint az anyánk vagy apánk (vigyázz, nem múlik) ami a nemet illeti, a férjünknek hasonló viselkedési vonásai lehetnek, mint az anyánknak, ez nem mindig olyan, mint egy másolótárs – apa és fordítva).

És csak csodálkozunk, hogy miért történik ez velünk újra.

Nem értjük agyunk működését, amely szereti újra és újra megismételni ugyanazokat a dolgokat (még akkor is, ha lényegében elpusztít minket). És valószínűleg nem kell mondanom, hogy az agy a viselkedésünk és a döntéshozatalunk fő irányítója.

Tehát a harmonikus és funkcionális kapcsolatokhoz vezető út az, hogy tudjam, mi van a világombanhogyangondolok férfiak és nők, és amit újra és újra elismételek. Milyen hasonló személyiségjegyekkel rendelkeznek korábbi partnereim? Ha megértjük, mi folyik itt, könnyű megváltoztatni ezt a mérgező beállítást. Agyunk neuroplasztikus, ezért változások lehetségesek. Ez jó hír, nem gondolja?

Kidolgozhatunk egy munkakapcsolat új modelljeit, majd megtapasztalhatjuk azokat! Itt pedig visszatérek az előző gondolathoz, miszerint tudnunk kell azt is, hogy milyen kapcsolatra, partnerre vágyunk. Pontos recept nélkül sem készíthetünk kiváló hátszínt (néhányan lehet, de legtöbbünknek pontos specifikációra van szüksége). Hasonlóképpen, az agyunknak ismernie kell annak konkrét formáját, amit meg akarunk tapasztalni.

Tudom, hogy ez egy spanyol falu az Ön számára, és senki sem akarja, hogy elkezdje tanulmányozni a funkciókat. az agyról és a tudatalattiról. Ezért megkönnyítettem a dolgát, és létrehoztam egy 12 hetes online programot , melynek során a fejedben lévő beállításokat egy működő és harmonikus kapcsolatra változtatod, és energiádat váltod, hogy megnyílj álmaid partnere felé. Dolgozunk majd a megbocsátáson és a korábbi kapcsolatokból származó sérelmeken is, és bízni fog abban, hogy ezúttal sikerülni fog.

Veled fogom csinálni ezt az online programot, és állj rendelkezésre egész idő alatt kérdéseidre, és többször is találkozunk élő adásban, ahol felhasználhatod az edzésemet.

A tanfolyammal kapcsolatos részletes információk, beleértve az összes bónuszt, ITT találhatók.

Eljössz velem, hogy találkozz az új szerelmeddel és végre egy működőképes kapcsolattal?

Várom, hogy találkozzunk!

< p class="Vchoz" >Szeretettel Alice


Hasonló cikkek

Hogyan kell helyesen flörtölni? Tippek nőknek...

A nyár az év tökéletes időszaka a flörtölésre. Süt a nap, meleg van, felvehetsz szexi ruhákat és mehetsz vadászni! A flörtölés azonban nem könnyű. Tudnod kell, hogyan ne hozd szégyenbe magad. Olvasson tovább, és mindent megtud, ami fontos.

Tervezz meg egy hibátlan első randevút

Hosszú keresés után sikerült megtalálnia a megfelelőt? Több hete-hónapok óta csak levélből és telefonálásból ismeritek egymást? Szeretnétek élőben látni egymást? Félsz az első közös randitól, mert nem tudod hova és hogyan hívj meg egy nőt? Tekintse meg tippjeinket, amelyek segítenek megtervezni első randevúját.

Ötven után nem találsz párt?

Volt olyan hosszú távú kapcsolat, amely valamilyen okból hirtelen véget ért? Szeretnéd elölről kezdeni, de úgy gondolod, hogy ötven után egyáltalán nem könnyű megtalálni a szerelmet?

Hogyan biztosítsunk egy második (és több) randevút?

Mindenki érthetően fél az első randevútól. Mondjak valami hülyeséget róla? Kedvelni fog a párom? Tetszeni fog neki? Sokszor elfelejtjük, hogy az első randevú a második, a harmadik és minden más randevú előjátéka maga az előkészület miatt. Szóval hogyan hathatsz le az első randevún, hogy folytasd a randevúzást?

Félénkeknek: Hogyan zsákold be álmaid megfelelőjét?

Régóta kedvelsz valakit, de még nem vetted a bátorságot, hogy közeledj hozzá? Vagy rendszeresen találkozik a tömegközlekedési eszközökön munkába menet? És mi van veled? Nem mersz odalépni az illetőhöz és flörtölni kezdeni? Nagyobb önbizalmat kell szereznie ezen a területen? Útmutatást adunk arról, hogyan csomagoljon lassan, de biztosan az illető személyt.

Ez az 5 dolog megmondja, hogy megéri-e

Néha néhány hét rendszeres találkozó után sem tudja eldönteni, hogy a partnere a megfelelő-e. Vagyis, hogy egyáltalán megéri-e a fáradságot. A szerelem ködében lemaradhat néhány apróság, ami elengedhetetlen az élethez. Szóval honnan tudod, hogy nem vesztegeti az idejét az "új szerelemmel"?

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.