Szemek a sírásért. Mit tegyünk, hogy ezúttal működjön a kapcsolat.

Ismét fájó szívek és kétségbeesett érzés, hogy talán soha nem találkozom sorstársammal. Elveszíti a hitet, hogy mindenki egyforma, és jobb egyedül lenni. Újra és újra ugyanaz a dal, viták, félreértések, manipuláció, hűtlenség... mi lesz ezután?

Mielőtt teljesen felháborodna a további randevúzásra és egy lehetséges kapcsolatra, olvassa el >olvassa el ezt a cikket. Valószínűleg meg fogod megérteni, miértmiért nem voltál sikeresa kapcsolatokban eddig >ilo.

< p class="Vchoz">Nem kell többé olyan kapcsolatokat átélned, ahol úgy érzed, hogy egy teljesen idegen emberrel élsz együtt, teljesen mások vagytok a pároddal és folyamatosan veszekedtek, kritizáljátok egymást. Eljött az ideje a harmóniával, megértéssel, támogatással és szeretettel teli kapcsolatoknak.

Sci-fi? Nem olyan messze. Viszont ha még soha nem éltünk át ilyen kapcsolatot, vagy nem is látunk a környezetünkben, ráadásul elvált családból származunk, ahol szó sem volt mély szerelemről, akkor ezt így is felfoghatjuk.

És most képzeld el, hogy szeretnél megtapasztalni valamit az életedben, amit még soha nem tapasztaltál, nem tudod, hogy néz ki valójában, nemhogy higgy benne.

Olyan, mintha azt szeretnéd, hogy egy kakadu repüljön a kertedben. Valójában azt sem tudod, hogy néz ki, és nem igazán hiszed el, hogy megtörténik. De ha elkezditek guglizni (most hányan csináltátok ezt?), és van valami ötletetek és információitok róla, akkor könnyebben kiderítheti, hol lehet megnézni, megvenni. És ez az ötlet reálisabbnak fog tűnni számodra.

Ésez a helyzet álmaink partnerünkkel. Amikor azt sem tudjuk, hogy néz ki, milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie, és mit szeretnénk megtapasztalni egy kapcsolatban, ne csodálkozzunk azon, hogy ezt még nem tapasztaltuk, és senki sem szereti erős>é >nem találkoztak vele.

Ráadásul, ha otthon csak vitákat és fülledtséget láttunk, anya nem volt éppen kétszer olyan boldog a kapcsolatban , ő alakította ki nekünk ezt a mérgező víziót a "normális kapcsolatról". A tudatalattink tehát olyan partnereket keres életünkben, akik megfelelnek ennek a kapcsolati feladatnak, ami teljesen egészségtelen. De más forgatókönyvet nem ismerünk, így nem meglepő.

És így történik velünk, hogy a párunk úgy viselkedik, mint az anyánk vagy apánk (vigyázz, nem múlik) ami a nemet illeti, a férjünknek hasonló viselkedési vonásai lehetnek, mint az anyánknak, ez nem mindig olyan, mint egy másolótárs – apa és fordítva).

És csak csodálkozunk, hogy miért történik ez velünk újra.

Nem értjük agyunk működését, amely szereti újra és újra megismételni ugyanazokat a dolgokat (még akkor is, ha lényegében elpusztít minket). És valószínűleg nem kell mondanom, hogy az agy a viselkedésünk és a döntéshozatalunk fő irányítója.

Tehát a harmonikus és funkcionális kapcsolatokhoz vezető út az, hogy tudjam, mi van a világombanhogyangondolok férfiak és nők, és amit újra és újra elismételek. Milyen hasonló személyiségjegyekkel rendelkeznek korábbi partnereim? Ha megértjük, mi folyik itt, könnyű megváltoztatni ezt a mérgező beállítást. Agyunk neuroplasztikus, ezért változások lehetségesek. Ez jó hír, nem gondolja?

Kidolgozhatunk egy munkakapcsolat új modelljeit, majd megtapasztalhatjuk azokat! Itt pedig visszatérek az előző gondolathoz, miszerint tudnunk kell azt is, hogy milyen kapcsolatra, partnerre vágyunk. Pontos recept nélkül sem készíthetünk kiváló hátszínt (néhányan lehet, de legtöbbünknek pontos specifikációra van szüksége). Hasonlóképpen, az agyunknak ismernie kell annak konkrét formáját, amit meg akarunk tapasztalni.

Tudom, hogy ez egy spanyol falu az Ön számára, és senki sem akarja, hogy elkezdje tanulmányozni a funkciókat. az agyról és a tudatalattiról. Ezért megkönnyítettem a dolgát, és létrehoztam egy 12 hetes online programot , melynek során a fejedben lévő beállításokat egy működő és harmonikus kapcsolatra változtatod, és energiádat váltod, hogy megnyílj álmaid partnere felé. Dolgozunk majd a megbocsátáson és a korábbi kapcsolatokból származó sérelmeken is, és bízni fog abban, hogy ezúttal sikerülni fog.

Veled fogom csinálni ezt az online programot, és állj rendelkezésre egész idő alatt kérdéseidre, és többször is találkozunk élő adásban, ahol felhasználhatod az edzésemet.

A tanfolyammal kapcsolatos részletes információk, beleértve az összes bónuszt, ITT találhatók.

Eljössz velem, hogy találkozz az új szerelmeddel és végre egy működőképes kapcsolattal?

Várom, hogy találkozzunk!

< p class="Vchoz" >Szeretettel Alice


Hasonló cikkek

Ismerkedni szeretnék! Mit tegyek?

Lényegében azt mondod, hogy elégedett ember. Olyan munkád van, amelyet szeretsz, elég jóképű vagy, szép vagy, szép otthonod van, és anyagilag bevagy biztosítva? De mégis a boldogságodhoz és a teljes megelégedésed érdekében valami vagy valaki hiányzik. Ez a valaki egy élettárs, akit nem tudsz megtalálni? Meg akarod változtatni az szingli státuszodat a foglalt vagy szerelmes állapotra? Akkor ne félj neki indulni az ismerkedésnek! A többiek neki indultak, indulj neki te is!

Az első találkozás mögötted. Mi a következő lépés?

Sikeresen befejezte az első randevút. De nem tudja, hogyan folytassa a randevúzást? Hogyan viselkedjünk úgy, hogy ne rontsuk el a csodálatos kezdést? A kutatások azt mutatják, hogy az idegesség az első találkozás után alábbhagy, de nagyon hamar visszatér. És ez pontosan a következtetésektől és az elvárásoktól való félelem miatt van így, amit a partnered megfogalmaz veled szemben. Készítettünk néhány tippet, hogy mit tegyünk (ne tegyünk) közvetlenül az első randevú után.

Hibák a csábításban

A csábítás és a flört művészetét mindannyian szeretnénk megtanulni. Sajnos nagyon kevesen sajátítják el ezt a művészetet. Néha még egy "profi" is felesleges hibákat követ el egy olyan személlyel, akit igazán érdekel. Szeretnéd elkerülni a leggyakoribb hibákat, és nem nézel hülyének csábítás közben? Akkor olvass!

Amit a nők soha nem kérdezhetnek

Sikeresen sikerült az első randevúd. De mit ne kérdezz meg egy kapcsolat első heteiben?

Olyan helyzetek, amelyekben a legjobban ismeri meg a másik embert

Mindenki szeretné részletesen megismerni partnerét. Még néhány hét randevúzás után is rájöhetsz, hogy csak egy töredékét tudod, hogy ki is ő valójában. Szerencsére három olyan szituáció van, amelyben partnere sokkal nagyobb valószínűséggel fedi fel belső természetét. Melyek azok?

Nyűgözd le kedvesed barátait

Alig várja, hogy találkozzon partnere barátaival? Akkor bánj velük úgy, mint a kedveseddel. Ne játssz vele, ne csinálj úgy, mintha jobb lennél, mint amilyen vagy. Próbálj meg jól kijönni velük. A barátok nagyon fontosak az életben. Érdekel, hogyan nyűgözhet le barátait?

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.