4 jele annak, hogy egy internetes kapcsolat tartós lesz

Sokkal gyorsabban fedezheti fel kapcsolata fejlődését az interneten, mint valaha is szemtől szemben.

Ötödből egy kapcsolat korábban kezdődött az interneten. Ez a szám fokozatosan növekszik. Legalábbis ezt állítja egy 2010-es tanulmány.Ma ez 1 a 4-ből, vagy akár 1 a 3-ból. De a kezdet még nem garancia arra, hogy a kapcsolat valóban tartós lesz. De tudtad, hogy pontosan négy „támpontot” kell elmondani? Nézze meg velünk, hogy az "online kapcsolata" fennmaradhat-e, vagy megbánás nélkül továbbléphet.

Mindkettőtöknek tetszik az oldal, ahol egymásra találtatok

Az emberek általában vonzódnak egymáshoz a hozzájuk hasonlókhoz. Valószínűbb, hogy megértitek egymást olyan nagy témákban, mint a politikai vélemény, a hiedelmek, a gyerekek és így tovább. Tehát, amint azt sejthette, ez nem csak a társkereső oldalakra vonatkozik. Ne féljen megismerni egymást a kutyafajtákról vagy a filmrajongókról szóló oldalakon. Az internetes társkereső oldalakat is másképp ábrázolják. Ha több társkereső oldalon vagy regisztrálva, nagyobb eséllyel találkozhatsz a kedvenceden.

Szánj rá időt és ismerkedj meg egymással

Az online társkereső leggyorsabbnak mutatták be. De a valóságban ez "csak" sokkal könnyebbé teszi a dolgokat. Mielőtt ténylegesen randevúzni kezdesz valakivel, akivel az utcán találkoztál, valószínűleg sok időt töltesz majd azzal, hogy megismerkedj egymással. Az online társkereső ugyanúgy működik. A Stockholmi Egyetem tanulmánya szerint körülbelül két hónapba telik, amíg az interneten jól megismerik egymást. Ha csak ennyi idő után látjátok egymást először, akár 70%-kal nagyobb esélye van arra, hogy a kapcsolata megmarad. látod Nincs rohanás.

Az online levelezésnek van még egy nagy előnye, mégpedig az, hogy nem látjátok egymást. Így nem vonja el a figyelmedet a saját megjelenésed miatti idegesség vagy a másik megjelenésének tudatalatti megítélése. Ön is ismerős környezetben van, és nem érzi magát nyomásnak, hogy bizonyos ideig beszéljen. Pusztán egymás véleményére és személyiségére koncentráltok.

Az akadályok leküzdésére való hajlandóságuk mértéke

Kérdezd meg magadtól, hogy mennyit vagy hajlandó átutazni a fél országot a felfedezésért, vagy képes vagy-e időt áldozni elfoglaltságodból. Meglehetősen egyszerű mutató. Minél készségesebbek vagytok mindketten, annál nagyobb potenciál rejlik a kapcsolatában. Amikor online találkozik, több mint valószínű, hogy messze lakik, túl elfoglalt vagy, vagy nagyon félénk vagy. Csak a kényelmét akarja kockára tenni, vagy feláldozni az idejét valakiért, aki valóban megéri neked. Ez egy tudatalatti reakció. Minél készségesebb vagy, annál valószínűbb, hogy a kapcsolatod sikeres lesz.

Mennyire érti a kommunikációs stílusait

Bonyolultan hangzik, de valójában csak arról van szó, hogy mennyire értitek meg egymást. Egyéb. Mindig azon kell gondolkodnod, hogy mit akart mondani a másik? Gyakran magyarázjátok egymásnak, hogy miért mondtátok ezt vagy azt, és mire gondoltatok? Ha igen, inkább maradjanak vitatársak. Mindenki másképp ért bizonyos szavakat vagy mondatokat. Neki más a színük, másra asszociál. Minél jobban megértitek egymást a kezdetektől fogva, annál jobban megértitek egymást az életben. A kommunikáció elengedhetetlen egy sikeres kapcsolathoz. És nem lesz jobb attól, hogy személyesen találkoztok. Ha konfliktusok és félreértések merülnek fel az interneten, a kapcsolatodnak nem sok esélye van. Éppen ellenkezőleg, tekintse jó útmutatónak - sokkal gyorsabban fedezi fel a nézeteltéréseket az online kommunikáció során, mivel az embereknek nincsenek ilyen gátlásai az interneten.


Hasonló cikkek

Hogyan lehet kezelni egy online és egy távkapcsolatot?

Nem látják egymást rendszeresen, és nem szeretné, hogy a kapcsolata fizessen érte? A távolsági kapcsolatokban és az online kapcsolatokban sok közös vonás van. Nincs bennük semmi nehéz. Ennek ellenére egy kicsit más megközelítést igényelnek.

Hogyan lehet vonzani egy nőt?

A lányok és nők pakolása nem az erősséged? Nem tudja, hogyan vonzzon magához egy nőt? Adunk néhány bevált tanácsot, ami után minden hölgy a karjaiba borul.

Nincs párod? Nem számít! Élvezze a nyaralást nélküle!

Szeretné élvezni a nyári vakációt, de nincs olyan férfi a láthatáron, akivel el akarna menni? Nincs mit! Javában tombol a nyár, és joga van tetszés szerint élvezni a vakációt. Társ nélkül is játékosan csinálhatod.

Tudja meg, hogy partnere komolyan gondolja Önt

Szerelmes lettél a párodba, akivel csak nemrég kezdtél el randevúzni? Nem biztos benne, hogy partnere ugyanolyan komolyan gondolja Önt, mint te őket? Segítünk kideríteni.

Mit imádnak a nők a férfiakban?

Minden nő más. Abban azonban mindannyian egyetértenek, hogy mit szeretnek a férfiakban. Tehát meg kell találnia, mi az, hogy kiemelje a preferenciát. Tanácsot adunk, mit imádnak a nők a férfiakban.

5 garantált módszer a nő csomagolására

Gondjai vannak, vagy egyszerűen csak egy egyértelmű eljárást szeretne, amely minden egyedülálló nő esetében működik? Szerencsédre valóban létezik ilyen! Íme öt garantált módszer, amellyel minden partnert megtalálhat.

Legújabb cikkek

A 33% -os kedvezmény ma véget ér!

Van egy különleges ajándékunk az Ön számára - 33% kedvezmény minden prémium tagsági csomaghoz. Szerezze meg még ma!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.