4 jele annak, hogy egy internetes kapcsolat tartós lesz

Sokkal gyorsabban fedezheti fel kapcsolata fejlődését az interneten, mint valaha is szemtől szemben.

Ötödből egy kapcsolat korábban kezdődött az interneten. Ez a szám fokozatosan növekszik. Legalábbis ezt állítja egy 2010-es tanulmány.Ma ez 1 a 4-ből, vagy akár 1 a 3-ból. De a kezdet még nem garancia arra, hogy a kapcsolat valóban tartós lesz. De tudtad, hogy pontosan négy „támpontot” kell elmondani? Nézze meg velünk, hogy az "online kapcsolata" fennmaradhat-e, vagy megbánás nélkül továbbléphet.

Mindkettőtöknek tetszik az oldal, ahol egymásra találtatok

Az emberek általában vonzódnak egymáshoz a hozzájuk hasonlókhoz. Valószínűbb, hogy megértitek egymást olyan nagy témákban, mint a politikai vélemény, a hiedelmek, a gyerekek és így tovább. Tehát, amint azt sejthette, ez nem csak a társkereső oldalakra vonatkozik. Ne féljen megismerni egymást a kutyafajtákról vagy a filmrajongókról szóló oldalakon. Az internetes társkereső oldalakat is másképp ábrázolják. Ha több társkereső oldalon vagy regisztrálva, nagyobb eséllyel találkozhatsz a kedvenceden.

Szánj rá időt és ismerkedj meg egymással

Az online társkereső leggyorsabbnak mutatták be. De a valóságban ez "csak" sokkal könnyebbé teszi a dolgokat. Mielőtt ténylegesen randevúzni kezdesz valakivel, akivel az utcán találkoztál, valószínűleg sok időt töltesz majd azzal, hogy megismerkedj egymással. Az online társkereső ugyanúgy működik. A Stockholmi Egyetem tanulmánya szerint körülbelül két hónapba telik, amíg az interneten jól megismerik egymást. Ha csak ennyi idő után látjátok egymást először, akár 70%-kal nagyobb esélye van arra, hogy a kapcsolata megmarad. látod Nincs rohanás.

Az online levelezésnek van még egy nagy előnye, mégpedig az, hogy nem látjátok egymást. Így nem vonja el a figyelmedet a saját megjelenésed miatti idegesség vagy a másik megjelenésének tudatalatti megítélése. Ön is ismerős környezetben van, és nem érzi magát nyomásnak, hogy bizonyos ideig beszéljen. Pusztán egymás véleményére és személyiségére koncentráltok.

Az akadályok leküzdésére való hajlandóságuk mértéke

Kérdezd meg magadtól, hogy mennyit vagy hajlandó átutazni a fél országot a felfedezésért, vagy képes vagy-e időt áldozni elfoglaltságodból. Meglehetősen egyszerű mutató. Minél készségesebbek vagytok mindketten, annál nagyobb potenciál rejlik a kapcsolatában. Amikor online találkozik, több mint valószínű, hogy messze lakik, túl elfoglalt vagy, vagy nagyon félénk vagy. Csak a kényelmét akarja kockára tenni, vagy feláldozni az idejét valakiért, aki valóban megéri neked. Ez egy tudatalatti reakció. Minél készségesebb vagy, annál valószínűbb, hogy a kapcsolatod sikeres lesz.

Mennyire érti a kommunikációs stílusait

Bonyolultan hangzik, de valójában csak arról van szó, hogy mennyire értitek meg egymást. Egyéb. Mindig azon kell gondolkodnod, hogy mit akart mondani a másik? Gyakran magyarázjátok egymásnak, hogy miért mondtátok ezt vagy azt, és mire gondoltatok? Ha igen, inkább maradjanak vitatársak. Mindenki másképp ért bizonyos szavakat vagy mondatokat. Neki más a színük, másra asszociál. Minél jobban megértitek egymást a kezdetektől fogva, annál jobban megértitek egymást az életben. A kommunikáció elengedhetetlen egy sikeres kapcsolathoz. És nem lesz jobb attól, hogy személyesen találkoztok. Ha konfliktusok és félreértések merülnek fel az interneten, a kapcsolatodnak nem sok esélye van. Éppen ellenkezőleg, tekintse jó útmutatónak - sokkal gyorsabban fedezi fel a nézeteltéréseket az online kommunikáció során, mivel az embereknek nincsenek ilyen gátlásai az interneten.


Hasonló cikkek

Lehet találni egy ideális nőt?

A kérdés az, hogy mit keres valójában? Egy gyönyörű partner, önfeláldozó, családcentrikus, vidám partner, vagy egy kis esőpajtás? Mindenki mást képzel el az ideális nő kifejezés alatt. De a legtöbb úriember egyetért a főbb pontokban. Szóval, mi a helyzet ezzel az ideállal?

Mit szólnál a fiúkhoz

A legtöbb lány több jóképű férfival is találkozott élete során. Lehet buszon, villamoson vagy vásárlás közben. Sajnos gyakran nem volt bátorságuk felkeresni az érintettet, vagy nem tudták, hogyan tegyék ezt. Ez a te eseted is? Tanácsot adunk néhány lépésben, amelyek elősegítik a sikert.

Hová az első randira?

Gondolkozol azon, hová menj az első randira? Milyen helyet válassz,hogy ne legyen unalmas, de másrészt hogy ne ijedjen meg a túlzottan extravagáns helytől.Adunk egy pár tippet egy "igénytelen" első randira, amely meglep  egyszerűségével és ugyanakkor eredetiségével. Gyerünk ismerkedni!

Hogyan hívjunk ki egy nőt

Egy randevú mindig nagy esemény. Sajnos nem mindig könnyű meghívni egy nőt. Szeretnél több nővel megismerkedni egy társkereső oldalon, vagy úgymond az utcán fejlesztenéd a képességeidet? Nézz meg 3 tippet, hogyan hívj fel egy nőt.

Először az otthonodban? Hogyan nyűgözd le a másikat?

Régóta együtt vagytok, és most először szeretnétek otthonába meghívni kedvesét? Mindenképpen le akarsz hatni rá. Szerinted elég kitakarítani és meggyújtani egy illatos gyertyát? Egy tiszta és illatos otthon biztosan megteszi a dolgát. De ismerjük a módját, hogy biztosítsuk, hogy a másik fél már alig várja a következő találkozást otthonában.

Első randevú - zn: semmi esetlenség!

Hamarosan közeleg az első randevú, és felidézed az összes kínos pillanatot, amit valaha átéltél. Már van elképzelése az ideális randevúról, de az a gondolat folyton ott motoszkál, hogy a végén vörösbor ömlik a tetejére, vagy nem hízelgő esés a padlón. Félsz az első randevútól? Szeretnéd elkerülni a kínos helyzeteket, de nem tudod, hogyan? Készítettünk néhány tippet számodra, hogy a lehető legnagyobb mértékben kiküszöböld a zavarba ejtés kockázatát.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.