4 jele annak, hogy egy internetes kapcsolat tartós lesz

Sokkal gyorsabban fedezheti fel kapcsolata fejlődését az interneten, mint valaha is szemtől szemben.

Ötödből egy kapcsolat korábban kezdődött az interneten. Ez a szám fokozatosan növekszik. Legalábbis ezt állítja egy 2010-es tanulmány.Ma ez 1 a 4-ből, vagy akár 1 a 3-ból. De a kezdet még nem garancia arra, hogy a kapcsolat valóban tartós lesz. De tudtad, hogy pontosan négy „támpontot” kell elmondani? Nézze meg velünk, hogy az "online kapcsolata" fennmaradhat-e, vagy megbánás nélkül továbbléphet.

Mindkettőtöknek tetszik az oldal, ahol egymásra találtatok

Az emberek általában vonzódnak egymáshoz a hozzájuk hasonlókhoz. Valószínűbb, hogy megértitek egymást olyan nagy témákban, mint a politikai vélemény, a hiedelmek, a gyerekek és így tovább. Tehát, amint azt sejthette, ez nem csak a társkereső oldalakra vonatkozik. Ne féljen megismerni egymást a kutyafajtákról vagy a filmrajongókról szóló oldalakon. Az internetes társkereső oldalakat is másképp ábrázolják. Ha több társkereső oldalon vagy regisztrálva, nagyobb eséllyel találkozhatsz a kedvenceden.

Szánj rá időt és ismerkedj meg egymással

Az online társkereső leggyorsabbnak mutatták be. De a valóságban ez "csak" sokkal könnyebbé teszi a dolgokat. Mielőtt ténylegesen randevúzni kezdesz valakivel, akivel az utcán találkoztál, valószínűleg sok időt töltesz majd azzal, hogy megismerkedj egymással. Az online társkereső ugyanúgy működik. A Stockholmi Egyetem tanulmánya szerint körülbelül két hónapba telik, amíg az interneten jól megismerik egymást. Ha csak ennyi idő után látjátok egymást először, akár 70%-kal nagyobb esélye van arra, hogy a kapcsolata megmarad. látod Nincs rohanás.

Az online levelezésnek van még egy nagy előnye, mégpedig az, hogy nem látjátok egymást. Így nem vonja el a figyelmedet a saját megjelenésed miatti idegesség vagy a másik megjelenésének tudatalatti megítélése. Ön is ismerős környezetben van, és nem érzi magát nyomásnak, hogy bizonyos ideig beszéljen. Pusztán egymás véleményére és személyiségére koncentráltok.

Az akadályok leküzdésére való hajlandóságuk mértéke

Kérdezd meg magadtól, hogy mennyit vagy hajlandó átutazni a fél országot a felfedezésért, vagy képes vagy-e időt áldozni elfoglaltságodból. Meglehetősen egyszerű mutató. Minél készségesebbek vagytok mindketten, annál nagyobb potenciál rejlik a kapcsolatában. Amikor online találkozik, több mint valószínű, hogy messze lakik, túl elfoglalt vagy, vagy nagyon félénk vagy. Csak a kényelmét akarja kockára tenni, vagy feláldozni az idejét valakiért, aki valóban megéri neked. Ez egy tudatalatti reakció. Minél készségesebb vagy, annál valószínűbb, hogy a kapcsolatod sikeres lesz.

Mennyire érti a kommunikációs stílusait

Bonyolultan hangzik, de valójában csak arról van szó, hogy mennyire értitek meg egymást. Egyéb. Mindig azon kell gondolkodnod, hogy mit akart mondani a másik? Gyakran magyarázjátok egymásnak, hogy miért mondtátok ezt vagy azt, és mire gondoltatok? Ha igen, inkább maradjanak vitatársak. Mindenki másképp ért bizonyos szavakat vagy mondatokat. Neki más a színük, másra asszociál. Minél jobban megértitek egymást a kezdetektől fogva, annál jobban megértitek egymást az életben. A kommunikáció elengedhetetlen egy sikeres kapcsolathoz. És nem lesz jobb attól, hogy személyesen találkoztok. Ha konfliktusok és félreértések merülnek fel az interneten, a kapcsolatodnak nem sok esélye van. Éppen ellenkezőleg, tekintse jó útmutatónak - sokkal gyorsabban fedezi fel a nézeteltéréseket az online kommunikáció során, mivel az embereknek nincsenek ilyen gátlásai az interneten.


Hasonló cikkek

Mobil alkalmazás flörtöléshez és komoly kapcsolathoz

Ma már szinte mindenkinek van internet a mobiltelefonján. A statisztikák szerint egyre több cseh jelentkezik be rajta keresztül az internetre. A klasszikus számítógépek már nem kapnak olyan súlyt, mint korábban. És mivel a társkereső oldalak lépést tartanak a korral, sokan mobilra is költöztek. Melyek a kevésbé ismert mobil társkereső alkalmazások?

Soha senki ne törje össze a szívedet!

Mindannyian félünk az összetört szívtől. Vannak közöttünk olyanok is, akik éppen azért nem akarnak senkit a testük közelébe engedni, mert félnek, hogy valaki tönkreteszi a szívét. Létezik egy egyszerűbb módszer a biztonság biztosítására. Százból 99-szer a következő csoportok valamelyikében talál szívszorítókat. Kerülje el őket.

Egyedülálló anyákkal randevúzni

Vége a kapcsolatnak a gyermeke apjával? Mindenért egyedül maradtál a babáddal/gyermekeddel? Félsz, hogy nem fogod tudni kezelni, és egyedülálló anyaként már senki sem akar majd? Ne ess kétségbe! Tanácsot adunk, hogyan lehet sikeresen megismerni egymást anyaként és gyermekként.

Mit fogsz megtanulni életed Szerelmével?

Szeretnéd megtalálni álomtársadat, akivel együtt megtapasztalhatod mindazt a romantikus dolgot, amit a filmekből ismersz? Valószínűleg már van fogalmad arról, hogy milyen legyen álmaid hercegének vagy hercegnőjének. Lehet, hogy a legsikeresebb kapcsolatod inspirál. De! Nagyon gyakran megesik, hogy azok a kapcsolatok, amelyeket tökéletesnek tartasz, teljesen másnak bizonyulnak. Szeretnéd előre tudni, mire tanít majd életed Szerelme?

Adsz még egy esélyt magadnak egy sikertelen első randevú után?

Megvolt az első randevúja, de nem érzi elégedettségét? Nem chateltél olyan jól, mint az interneten? Elvitt valahova, ahol unatkoztál? A fotó szerint egy gyönyörű nőre számítottál, de csak hétköznapi jött? Egy randevú sok különböző okból meghiúsulhat. Adsz még egy esélyt magadnak egy ilyen csalódás után, vagy jobb lesz, ha átköltözöl a házba?

Soha többé ne tévedj el az első randin!

Közeleg az első találkozás álmai társával? Már egy hónappal korábban kiválasztod a randevúzandó ruhákat, átgondolod a két hét programját, és visszaszámolod az órákat az utolsó héten? Az utolsó pillanatban pánikba esik, hogy valami rosszat mond vagy tesz? Tanácsainkkal nem tévedhetsz!

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.