Hogyan találjuk meg egyszer és mindenkorra a tökéletes partnert

Keres valakit a jó és a rossz időkre. Röviden, egy partner, akivel egy gyönyörű életútra indul. Tehát tegyük meg.

Kövesd az intuíciódat

A szerelem kiszámíthatatlan, és nem lehet tökéletesen megtervezni. Tehát minden tanácsot óvatosan kezeljen, és mindenekelőtt kövesse megérzéseit. Mást mond neked, mint amit előző szerelmével tanácsolt? Annál is jobb, hogy nyilván tud már valamit a szerelemről.

Csak egy "igazság" van a kapcsolatokban, ami kivétel nélkül mindenkire vonatkozik. A partner félreértéseinek legnagyobb okát magunkban kell keresnünk. Pontosabban a mi és partnerünk emberségében. Nem vagyunk tökéletesek, ezért folyamatosan dolgoznunk kell a kapcsolatunkon. És saját magadra is.

Hallgasd magad

Kérdezd meg, mit vagy hajlandó megtenni, hogy többé ne legyél egyedül. Meddig tudunk alkalmazkodni, és te is meddig tudsz anélkül, hogy elveszíted magad? Ugyanakkor fel kell tudnod ismerni a vonalat, amikor vagy a párod egy egészségtelen kapcsolatba taszít (manipulátorok, nárcisztikusok...), vagy amikor elveszted önmagad.elégedni magaddal és tudod mit akarsz. Csak akkor ismeri meg az egészséges kapcsolat határait, mind személyesen, mind általában. És pontosan ki az ideális partner.

Válasszon, mielőtt elkezdené a választást

Végül is ez az egyik probléma, amiért előfordulhat, hogy még egy gépen sem talál megfelelőt. társkereső oldal. A döntésképtelenség, hogy jó, spontán, otthonos, ezermestert, az ellentétedet vagy valakit, aki hasonlít rád? Ha nem tudod, mindegyikről lemaradsz, és a rengeteg lehetőség miatt mindig azon töprengsz, hogy van-e valaki jobb a következő oldalon.

Amikor tudod, hogy szükséged van rá. egy kék hosszú ujjú inget könnyebb megtalálni, mint besétálni egy maxiruhaboltba, és csak böngészni minden zeg-zugát.

Senkit nem változtatsz meg

Szánjon rá időt a keresésre . Régen a szomszéd faluból vagy Honzára vagy Ančára kellett megelégednünk, vagy a szüleink választották a párunkat. Ma lehetőséged van kiválasztani valakit, aki valóban melléd ül. És ez azért fontos, mert nem tudod megváltoztatni a másik embert. A változás mindig belülről fakad, nem kívülről. Egy bordélyházat nem lehet olyan emberré alakítani, aki szeret takarítani, aki nem kötődik a művészethez vagy a gyerekekhez, nem ébred fel egy nap arra a vágyra, hogy részt vegyen egy zongorakoncerten vagy szülessen három gyereket.

Mindenkivel talál valamit, amivel nem ért egyet. Amíg apró dolgokról van szó, addig normális. Még fűszert is adhatnak a kapcsolatodnak. A főbb jellemzőkben azonban mindig meg kell egyezni.

Ha van lehetőséged találni valakit, keress rá.


Hasonló cikkek

Vajon a munkaviszony a megoldás?

A partnerek különböző okok miatt szakítanak. Legyen szó gyakori vitákról, félreértésekről egy kapcsolatban vagy hűtlenségről. A szakítás általában nagyon kellemetlen élmény mindenki számára. Ha meg akarsz birkózni egy szakítással egy hosszú távú partnereddel úgy, hogy keresel valakit, akivel összezavarodhatsz, akkor nem jársz jól. Azt kérdezed, hogy miért?

Soha senki ne törje össze a szívedet!

Mindannyian félünk az összetört szívtől. Vannak közöttünk olyanok is, akik éppen azért nem akarnak senkit a testük közelébe engedni, mert félnek, hogy valaki tönkreteszi a szívét. Létezik egy egyszerűbb módszer a biztonság biztosítására. Százból 99-szer a következő csoportok valamelyikében talál szívszorítókat. Kerülje el őket.

Első randevú - zn: semmi esetlenség!

Hamarosan közeleg az első randevú, és felidézed az összes kínos pillanatot, amit valaha átéltél. Már van elképzelése az ideális randevúról, de az a gondolat folyton ott motoszkál, hogy a végén vörösbor ömlik a tetejére, vagy nem hízelgő esés a padlón. Félsz az első randevútól? Szeretnéd elkerülni a kínos helyzeteket, de nem tudod, hogyan? Készítettünk néhány tippet számodra, hogy a lehető legnagyobb mértékben kiküszöböld a zavarba ejtés kockázatát.

5 lépés a sikeres online társkereséshez

Az online randevúzás gyakran sokkal gyorsabb és biztonságosabb, mint a klasszikus bárban való ismerkedés. Mutatunk 5 egyszerű tippet, hogyan találkozhatsz álmaid párjával a saját otthonod kényelméből.

Mit ne írj a profilodba

A randevúzás segít megtalálni a tökéletes lelki társat, különösen manapság. De soha ne becsülje alá a jól kitöltött profilt. Túl gyakran látunk olyan felhasználói profilokat, amelyek tele vannak klisékkel és általánosságokkal. Egy ilyen profil sok más közé illeszkedik. Ezért készítettünk egy listát azokról a klisékről, amelyeket soha ne írj a profilodba.

Tervezed, hogy találkozz a párod szüleivel? Tanácsot adunk, hogyan tegyük olyanná, mint te!

Tervezed, hogy találkozz a másik fél szüleivel? Jól készülj fel erre, jó benyomást kell keltened rájuk. Tanácsot adunk, hogyan kell ezt megtenni.

Legújabb cikkek

A 33% -os kedvezmény ma véget ér!

Van egy különleges ajándékunk az Ön számára - 33% kedvezmény minden prémium tagsági csomaghoz. Szerezze meg még ma!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.