Hogyan találjuk meg egyszer és mindenkorra a tökéletes partnert

Keres valakit a jó és a rossz időkre. Röviden, egy partner, akivel egy gyönyörű életútra indul. Tehát tegyük meg.

Kövesd az intuíciódat

A szerelem kiszámíthatatlan, és nem lehet tökéletesen megtervezni. Tehát minden tanácsot óvatosan kezeljen, és mindenekelőtt kövesse megérzéseit. Mást mond neked, mint amit előző szerelmével tanácsolt? Annál is jobb, hogy nyilván tud már valamit a szerelemről.

Csak egy "igazság" van a kapcsolatokban, ami kivétel nélkül mindenkire vonatkozik. A partner félreértéseinek legnagyobb okát magunkban kell keresnünk. Pontosabban a mi és partnerünk emberségében. Nem vagyunk tökéletesek, ezért folyamatosan dolgoznunk kell a kapcsolatunkon. És saját magadra is.

Hallgasd magad

Kérdezd meg, mit vagy hajlandó megtenni, hogy többé ne legyél egyedül. Meddig tudunk alkalmazkodni, és te is meddig tudsz anélkül, hogy elveszíted magad? Ugyanakkor fel kell tudnod ismerni a vonalat, amikor vagy a párod egy egészségtelen kapcsolatba taszít (manipulátorok, nárcisztikusok...), vagy amikor elveszted önmagad.elégedni magaddal és tudod mit akarsz. Csak akkor ismeri meg az egészséges kapcsolat határait, mind személyesen, mind általában. És pontosan ki az ideális partner.

Válasszon, mielőtt elkezdené a választást

Végül is ez az egyik probléma, amiért előfordulhat, hogy még egy gépen sem talál megfelelőt. társkereső oldal. A döntésképtelenség, hogy jó, spontán, otthonos, ezermestert, az ellentétedet vagy valakit, aki hasonlít rád? Ha nem tudod, mindegyikről lemaradsz, és a rengeteg lehetőség miatt mindig azon töprengsz, hogy van-e valaki jobb a következő oldalon.

Amikor tudod, hogy szükséged van rá. egy kék hosszú ujjú inget könnyebb megtalálni, mint besétálni egy maxiruhaboltba, és csak böngészni minden zeg-zugát.

Senkit nem változtatsz meg

Szánjon rá időt a keresésre . Régen a szomszéd faluból vagy Honzára vagy Ančára kellett megelégednünk, vagy a szüleink választották a párunkat. Ma lehetőséged van kiválasztani valakit, aki valóban melléd ül. És ez azért fontos, mert nem tudod megváltoztatni a másik embert. A változás mindig belülről fakad, nem kívülről. Egy bordélyházat nem lehet olyan emberré alakítani, aki szeret takarítani, aki nem kötődik a művészethez vagy a gyerekekhez, nem ébred fel egy nap arra a vágyra, hogy részt vegyen egy zongorakoncerten vagy szülessen három gyereket.

Mindenkivel talál valamit, amivel nem ért egyet. Amíg apró dolgokról van szó, addig normális. Még fűszert is adhatnak a kapcsolatodnak. A főbb jellemzőkben azonban mindig meg kell egyezni.

Ha van lehetőséged találni valakit, keress rá.


Hasonló cikkek

Soha többé ne tévedj el az első randin!

Közeleg az első találkozás álmai társával? Már egy hónappal korábban kiválasztod a randevúzandó ruhákat, átgondolod a két hét programját, és visszaszámolod az órákat az utolsó héten? Az utolsó pillanatban pánikba esik, hogy valami rosszat mond vagy tesz? Tanácsainkkal nem tévedhetsz!

Hogyan találhatsz szerelmet, ha introvertált vagy

Introvertáltnak lenni csodálatos. Önellátó, megfontolt és nagyszerű munkás vagy. De mindenki azt akarja, hogy szeressék, beleértve az introvertáltakat is. De ehhez emberek közé kell menni, nem? És ezt a legtöbb introvertált inkább kerüli. Ne essen kétségbe, megtalálhatja élete szerelmét anélkül, hogy extrovertáltra váltana. Beszéljük meg, hogyan kell csinálni.

Hol lehet találkozni?

A nyári szünet nemrég ért véget. Jön az ősz. Bebizonyosodott, hogy ahogy egyre több időt töltünk otthon, úgy kezdünk hiányozni valakiről, akivel szabadidőnket eltölthetjük. Ön is hirtelen furcsán elhagyatottnak érzi magát? Szeretnéd végre megtalálni életed szerelmét? Tippeket adunk olyan helyekre, ahol nagyon könnyen találkozhatsz vele.

Nyűgözd le kedvesed barátait

Alig várja, hogy találkozzon partnere barátaival? Akkor bánj velük úgy, mint a kedveseddel. Ne játssz vele, ne csinálj úgy, mintha jobb lennél, mint amilyen vagy. Próbálj meg jól kijönni velük. A barátok nagyon fontosak az életben. Érdekel, hogyan nyűgözhet le barátait?

Miért vagy még mindig egyedülálló?

Sokan tinédzser koruk óta randevúznak, és természetesen arra számítanak, hogy húsz-huszonöt éves koruk körül találkoznak életük szerelmével, letelepednek és közös gyermekeik lesznek. De ez a terv sok ember számára nem fog működni. Bár folyamatosan próbálkozik, még mindig kudarcot vall! Te is közéjük tartozol? Olvassa el a lehetséges okokat, miért vagy még mindig egyedülálló. Legyen óvatos, megtudhat egy kellemetlen igazságot.

Egy nő megismerése

Sok férfi számára nagy probléma a nőkkel való randevúzás. De a valóságban ez nem olyan bonyolult, mint amilyennek látszik. Hogy vagytok srácok? Tanácsot adunk néhány dologban, amelyekre érdemes összpontosítania randevúzásakor. Ennek köszönhetően a következő ismerkedési kísérleted nem végződik kudarccal.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.