Hogyan találjuk meg egyszer és mindenkorra a tökéletes partnert

Keres valakit a jó és a rossz időkre. Röviden, egy partner, akivel egy gyönyörű életútra indul. Tehát tegyük meg.

Kövesd az intuíciódat

A szerelem kiszámíthatatlan, és nem lehet tökéletesen megtervezni. Tehát minden tanácsot óvatosan kezeljen, és mindenekelőtt kövesse megérzéseit. Mást mond neked, mint amit előző szerelmével tanácsolt? Annál is jobb, hogy nyilván tud már valamit a szerelemről.

Csak egy "igazság" van a kapcsolatokban, ami kivétel nélkül mindenkire vonatkozik. A partner félreértéseinek legnagyobb okát magunkban kell keresnünk. Pontosabban a mi és partnerünk emberségében. Nem vagyunk tökéletesek, ezért folyamatosan dolgoznunk kell a kapcsolatunkon. És saját magadra is.

Hallgasd magad

Kérdezd meg, mit vagy hajlandó megtenni, hogy többé ne legyél egyedül. Meddig tudunk alkalmazkodni, és te is meddig tudsz anélkül, hogy elveszíted magad? Ugyanakkor fel kell tudnod ismerni a vonalat, amikor vagy a párod egy egészségtelen kapcsolatba taszít (manipulátorok, nárcisztikusok...), vagy amikor elveszted önmagad.elégedni magaddal és tudod mit akarsz. Csak akkor ismeri meg az egészséges kapcsolat határait, mind személyesen, mind általában. És pontosan ki az ideális partner.

Válasszon, mielőtt elkezdené a választást

Végül is ez az egyik probléma, amiért előfordulhat, hogy még egy gépen sem talál megfelelőt. társkereső oldal. A döntésképtelenség, hogy jó, spontán, otthonos, ezermestert, az ellentétedet vagy valakit, aki hasonlít rád? Ha nem tudod, mindegyikről lemaradsz, és a rengeteg lehetőség miatt mindig azon töprengsz, hogy van-e valaki jobb a következő oldalon.

Amikor tudod, hogy szükséged van rá. egy kék hosszú ujjú inget könnyebb megtalálni, mint besétálni egy maxiruhaboltba, és csak böngészni minden zeg-zugát.

Senkit nem változtatsz meg

Szánjon rá időt a keresésre . Régen a szomszéd faluból vagy Honzára vagy Ančára kellett megelégednünk, vagy a szüleink választották a párunkat. Ma lehetőséged van kiválasztani valakit, aki valóban melléd ül. És ez azért fontos, mert nem tudod megváltoztatni a másik embert. A változás mindig belülről fakad, nem kívülről. Egy bordélyházat nem lehet olyan emberré alakítani, aki szeret takarítani, aki nem kötődik a művészethez vagy a gyerekekhez, nem ébred fel egy nap arra a vágyra, hogy részt vegyen egy zongorakoncerten vagy szülessen három gyereket.

Mindenkivel talál valamit, amivel nem ért egyet. Amíg apró dolgokról van szó, addig normális. Még fűszert is adhatnak a kapcsolatodnak. A főbb jellemzőkben azonban mindig meg kell egyezni.

Ha van lehetőséged találni valakit, keress rá.


Hasonló cikkek

Szemek a sírásért. Mit tegyünk, hogy ezúttal működjön a kapcsolat.

Ismét fájó szív és kétségbeesés érzése, hogy talán soha nem találkozom sorstársammal. Elveszíti a hitet, hogy mindenki egyforma, és jobb egyedül lenni. Újra és újra ugyanaz a dal, viták, félreértések, manipuláció, hűtlenség... mi lesz ezután?

Randi milliomosoknak vagy szalonna szerelmeseknek. Melyek a legegyedibb társkereső oldalak, amelyekre regisztrálhat?

Hasonló gondolkodású partnert keres? Hasonló érdeklődésű partner? Próbáld ki az online társkeresőt. Nem csak sportolóknak vagy diákoknak szóló társkereső oldalon lehet feliratkozni, hanem például gazdagoknak vagy szalonnázóknak szánt társkereső oldalon is.

Honnan tudod, hogy ez a megfelelő?

Néha elgondolkodik azon, hogy valóban a partnere az igazi? Nem biztos benne, hogy élete hátralévő részét a párjával szeretné leélni? Ne ess kétségbe. Cikkünk elolvasása után világossá válik.

Mobil alkalmazás flörtöléshez és komoly kapcsolathoz

Ma már szinte mindenkinek van internet a mobiltelefonján. A statisztikák szerint egyre több cseh jelentkezik be rajta keresztül az internetre. A klasszikus számítógépek már nem kapnak olyan súlyt, mint korábban. És mivel a társkereső oldalak lépést tartanak a korral, sokan mobilra is költöztek. Melyek a kevésbé ismert mobil társkereső alkalmazások?

Internetes vadászmezők: 5 tipp, amivel felkeltheti a legtöbb figyelmet

Régóta részt vesz egy internetes társkereső oldalon, de még mindig nem jár sikerrel? Vagy éppen ellenkezőleg, nincs kedve folyamatosan keresni valakit, és azt szeretné, ha a felhasználók inkább Önt kezdenék megszólítani, mint Önt? Van 5 tippünk, mit tegyünk és mit ne.

Honnan tudhatod, ha valaki flörtöl veled?

Megnéz valaki, de nem biztos benne, hogy flörtölni akar-e veled, vagy csak téged néz? Néha nagyon nehéz lehet felismerni. Adunk azonban néhány tippet, amelyeknek köszönhetően könnyen felismerheted, hogy is van ez valójában.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.