Hogyan találjuk meg egyszer és mindenkorra a tökéletes partnert

Keres valakit a jó és a rossz időkre. Röviden, egy partner, akivel egy gyönyörű életútra indul. Tehát tegyük meg.

Kövesd az intuíciódat

A szerelem kiszámíthatatlan, és nem lehet tökéletesen megtervezni. Tehát minden tanácsot óvatosan kezeljen, és mindenekelőtt kövesse megérzéseit. Mást mond neked, mint amit előző szerelmével tanácsolt? Annál is jobb, hogy nyilván tud már valamit a szerelemről.

Csak egy "igazság" van a kapcsolatokban, ami kivétel nélkül mindenkire vonatkozik. A partner félreértéseinek legnagyobb okát magunkban kell keresnünk. Pontosabban a mi és partnerünk emberségében. Nem vagyunk tökéletesek, ezért folyamatosan dolgoznunk kell a kapcsolatunkon. És saját magadra is.

Hallgasd magad

Kérdezd meg, mit vagy hajlandó megtenni, hogy többé ne legyél egyedül. Meddig tudunk alkalmazkodni, és te is meddig tudsz anélkül, hogy elveszíted magad? Ugyanakkor fel kell tudnod ismerni a vonalat, amikor vagy a párod egy egészségtelen kapcsolatba taszít (manipulátorok, nárcisztikusok...), vagy amikor elveszted önmagad.elégedni magaddal és tudod mit akarsz. Csak akkor ismeri meg az egészséges kapcsolat határait, mind személyesen, mind általában. És pontosan ki az ideális partner.

Válasszon, mielőtt elkezdené a választást

Végül is ez az egyik probléma, amiért előfordulhat, hogy még egy gépen sem talál megfelelőt. társkereső oldal. A döntésképtelenség, hogy jó, spontán, otthonos, ezermestert, az ellentétedet vagy valakit, aki hasonlít rád? Ha nem tudod, mindegyikről lemaradsz, és a rengeteg lehetőség miatt mindig azon töprengsz, hogy van-e valaki jobb a következő oldalon.

Amikor tudod, hogy szükséged van rá. egy kék hosszú ujjú inget könnyebb megtalálni, mint besétálni egy maxiruhaboltba, és csak böngészni minden zeg-zugát.

Senkit nem változtatsz meg

Szánjon rá időt a keresésre . Régen a szomszéd faluból vagy Honzára vagy Ančára kellett megelégednünk, vagy a szüleink választották a párunkat. Ma lehetőséged van kiválasztani valakit, aki valóban melléd ül. És ez azért fontos, mert nem tudod megváltoztatni a másik embert. A változás mindig belülről fakad, nem kívülről. Egy bordélyházat nem lehet olyan emberré alakítani, aki szeret takarítani, aki nem kötődik a művészethez vagy a gyerekekhez, nem ébred fel egy nap arra a vágyra, hogy részt vegyen egy zongorakoncerten vagy szülessen három gyereket.

Mindenkivel talál valamit, amivel nem ért egyet. Amíg apró dolgokról van szó, addig normális. Még fűszert is adhatnak a kapcsolatodnak. A főbb jellemzőkben azonban mindig meg kell egyezni.

Ha van lehetőséged találni valakit, keress rá.


Hasonló cikkek

Az ismerkedés szabályai

A randevúzáshoz mindig is voltak bizonyos szabályok, amelyeket jó volt betartani. De ahogy az idők megváltoztak, úgy változott az emberek találkozási módja is. Először is a modern társkereső technológiákról van szó, amelyek egykor nem voltak elérhetőek, másodsorban pedig arról, hogyan zajlik maga a randevú. Hogy vagy? A klasszikus személyes találkozókat vagy az online randevúzásokat kedveled?

Hogyan randevúzzon, ha rossz tapasztalatai vannak

A randevúzás gondolata ijesztő lehet. Főleg, ha rossz tapasztalataid vannak a kapcsolatokkal kapcsolatban. Az új szerelem lehetősége mellett mindig ott van a csalódás lehetősége is. Hogyan találkozzunk és ismerkedjünk akkor is, ha a tudatalatti félelem visszatart? Gyere, lépj túl rajta.

Miért internetes ismerkedés?

A valakivel való találkozás és a randevúzás mindig is sok törődést és időt igényelt. Öltözz fel, menj ki a társaságba, vagy táncolj sokáig. Ennek ellenére a randevúzás úgy néz ki, mint manapság. Manapság azonban rengeteg ember ismeri meg egymást elsősorban az interneten keresztül. Az időmegtakarításon túl a társkereső oldalak számos egyéb előnnyel is járnak. Szeretnéd tudni a legnagyobbakat?

Hogyan nézz ki vonzóbbnak?

A jó megjelenés az idők kezdete óta a boldogság kulcsa. Természetesen nem változtathatod meg a géneidet, arcod és tested alapvető tulajdonságait, hacsak nem akarsz plasztikai sebészetre menni. De megváltoztathatja az adományok felhasználását. Olvassa el, hogyan erősítheti néhány apró változtatással radikálisan vonzerejét.

Milyen gesztusokat ne tegyen egy randevún?

Minden randevút sikertelenül hagyja el, még akkor is, ha a találkozó előtt több hétig SMS-ezett, és a dolgok több mint ígéretesnek tűntek? Ne keressen azonnal hibát a megjelenésében vagy a megvitatott témákban. Az, hogy hogyan hatunk másokra, többek között olyan gesztusok, amelyekről egyáltalán nem vagyunk tudatában. Tanácsot adunk, hogy mely gesztusokat kerülje el a megbeszélésen.

Randi egy közös nyaralásra

Szeretnél egy jót pihenni idén? Szeretnél nyaralni, de nincs kivel? Találkozz valakivel, aki ugyanazt szeretné. Az interneten számos társkereső oldal található, amelyek segítenek utazási partner megtalálásában. Tanácsot adunk a kereséshez.