Honnan tudhatod, ha valaki flörtöl veled?

Megnéz valaki, de nem biztos benne, hogy flörtölni akar-e veled, vagy csak téged néz? Néha nagyon nehéz lehet felismerni. Adunk azonban néhány tippet, amelyeknek köszönhetően könnyen felismerheti, hogy is van ez valójában.

A testbeszéd elárulja

A testtartás és a gesztusok sokat elárulnak egy személy. Még akkor is, ha a férfi vagy a nő flörtöl veled. Kövesd a tekintetét. Ha őszinte és mély, akkor érdeklődik irántad. Nézz a szemébe, hogy kitágultak-e a pupillái. Akkor nézd meg a hozzáállását. Ha egy férfi lazán áll, valamire támaszkodik, és feléd fordul, az azt jelenti, hogy érdeklődsz iránta. Egy nőnél kicsit más a helyzet. Ha egy lány megpróbálja kiegyenesíteni a hátát és kikapcsolni a melleit, akkor ezt neked teszi. Összpontosítsa a figyelmét a lábára is. Ha az egyén lábait Ön felé fordítja, és legalább az egyik keze mindig a lábán van, akkor Önt keresi.

Ne tétlenkedjen, és a testével reagáljon a jelzésekre

h2>

A fent említett jelzéseket küldi feléd, de nem kell elmennie a rendezvényre? Nagyon valószínű, hogy fél megtenni az első lépést, vagy arra vár, hogy Ön engedélyt adjon neki, hogy gesztusaival megismerje. Ne légy félénk, és fordítsd bele minden energiádat. Tanácsot adunk, hogy milyen jelzéseket kell visszaküldenie, hogy működjön.

1. Lassan sétálva közelítse meg őt. Amikor megérkezik a helyszínre, lépjen előre, hogy szembenézzen új felfedezésével. Mindezen cselekedeteidnek feltűnésmentesnek és visszafogottnak kell tűnniük. Ha folyamatosan rád néz, akkor egyértelmű, hogy azonnal átlát a manővereden. De erre vágysz!

2. Nem kell csábító pillantásokat vetnie rá. Legtöbbször elég, ha barátságosan és kellemesen mosolyogsz. Egy aranyos mosoly gyakran sokkal többet igényel, mint egy kihívó megjelenés.

3. A tested nem lehet merev. Ez rossz jelet küldene! Lazítsa el a test összes izmát. Az archoz is köze van. Nem szabad görcsösnek látszania, hanem éppen ellenkezőleg, szépen és természetesen mosolyogni.

4. Érintsd meg finoman. Válasszon egy semleges helyet a testén. Senki sem szid, amiért megérinti a vállát. Ezen a ponton már csak köszönni kell. Ez a lépés elindítja a beszélgetést.


Hasonló cikkek

Az online társkereső rabja vagy?

Az online társkereső oldalak népszerűsége lassan utoléri a Facebook és a hasonló média népszerűségét. Lehet függővé válni nekik? Igen tudsz! És nagyon könnyen.

Hogyan találhatsz szerelmet, ha introvertált vagy

Introvertáltnak lenni csodálatos. Önellátó, megfontolt és nagyszerű munkás vagy. De mindenki azt akarja, hogy szeressék, beleértve az introvertáltakat is. De ehhez emberek közé kell menni, nem? És ezt a legtöbb introvertált inkább kerüli. Ne essen kétségbe, megtalálhatja élete szerelmét anélkül, hogy extrovertáltra váltana. Beszéljük meg, hogyan kell csinálni.

Ismerkedés a munkahelyen

Életünk túlnyomó részét munkában töltjük. Nem csoda, hogy a kapcsolatok akár 60%-a a munkahelyen jött létre.

A leggyakoribb hibák, amelyeket a férfiak elkövetnek az online randevúzás során

Már nem az a helyzet, hogy a férfiak csak az utcán, a munkahelyen, a fitneszközpontokban, a kocsmákban, bárokban vagy más olyan helyeken találkoznak, ahol sok ember találkozik. A mai rohanó világban az embereknek nincs idejük a klasszikus randevúzásra. És ezért választják az online társkeresőt, mint a leggyorsabb módot az új szerelem megtalálására. De ez sem a legegyszerűbb. Melyek a leggyakrabban elkövetett hibák az internetes randevúzások során?

4 fajta partner, amelyet kerülni kell

Úgy érzi, hogy balszerencséje van a partnerekkel? Mindig olyan valakinek bizonyul, akivel egyszerűen nem tud együtt élni, pedig elsőre ideálisnak tűnt? Előfordulhat, hogy anélkül, hogy észrevennéd, ugyanolyan típusú partnereket választasz! Ne hagyd, hogy a tökéletes megjelenés megtévesszen. Mely típusokat érdemes elkerülni?

3 jel, hogy készen állsz egy új kapcsolatra

Szeretnél párban élni, de mégsem találsz valakit, aki érdekes lenne, vagy az első randevúnál tovább nem tarthat fenn kapcsolatot? Lehet, hogy egyszerűen még nem áll készen rá.

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.