Honnan tudhatod, ha valaki flörtöl veled?

Megnéz valaki, de nem biztos benne, hogy flörtölni akar-e veled, vagy csak téged néz? Néha nagyon nehéz lehet felismerni. Adunk azonban néhány tippet, amelyeknek köszönhetően könnyen felismerheti, hogy is van ez valójában.

A testbeszéd elárulja

A testtartás és a gesztusok sokat elárulnak egy személy. Még akkor is, ha a férfi vagy a nő flörtöl veled. Kövesd a tekintetét. Ha őszinte és mély, akkor érdeklődik irántad. Nézz a szemébe, hogy kitágultak-e a pupillái. Akkor nézd meg a hozzáállását. Ha egy férfi lazán áll, valamire támaszkodik, és feléd fordul, az azt jelenti, hogy érdeklődsz iránta. Egy nőnél kicsit más a helyzet. Ha egy lány megpróbálja kiegyenesíteni a hátát és kikapcsolni a melleit, akkor ezt neked teszi. Összpontosítsa a figyelmét a lábára is. Ha az egyén lábait Ön felé fordítja, és legalább az egyik keze mindig a lábán van, akkor Önt keresi.

Ne tétlenkedjen, és a testével reagáljon a jelzésekre

h2>

A fent említett jelzéseket küldi feléd, de nem kell elmennie a rendezvényre? Nagyon valószínű, hogy fél megtenni az első lépést, vagy arra vár, hogy Ön engedélyt adjon neki, hogy gesztusaival megismerje. Ne légy félénk, és fordítsd bele minden energiádat. Tanácsot adunk, hogy milyen jelzéseket kell visszaküldenie, hogy működjön.

1. Lassan sétálva közelítse meg őt. Amikor megérkezik a helyszínre, lépjen előre, hogy szembenézzen új felfedezésével. Mindezen cselekedeteidnek feltűnésmentesnek és visszafogottnak kell tűnniük. Ha folyamatosan rád néz, akkor egyértelmű, hogy azonnal átlát a manővereden. De erre vágysz!

2. Nem kell csábító pillantásokat vetnie rá. Legtöbbször elég, ha barátságosan és kellemesen mosolyogsz. Egy aranyos mosoly gyakran sokkal többet igényel, mint egy kihívó megjelenés.

3. A tested nem lehet merev. Ez rossz jelet küldene! Lazítsa el a test összes izmát. Az archoz is köze van. Nem szabad görcsösnek látszania, hanem éppen ellenkezőleg, szépen és természetesen mosolyogni.

4. Érintsd meg finoman. Válasszon egy semleges helyet a testén. Senki sem szid, amiért megérinti a vállát. Ezen a ponton már csak köszönni kell. Ez a lépés elindítja a beszélgetést.


Hasonló cikkek

Ismerjék meg egymást gond nélkül

Volt már első osztályú zavarban randevúzása közben? A lehetséges fogása egész idő alatt kissé furcsán nézett ki, és csak hazaérve vette észre, hogy a pólója kifordítva van? Már a randevúzás is stresszes. Legfeljebb néhány percünk van arra, hogy lenyűgözzük kollégánkat. Természetesen el akarjuk kerülni a szégyenkezést vagy a társadalmi hamisítást. Mielőtt randevúzni indulna, tartsa szem előtt a következő pontokat.

Társkereső vagy mobilalkalmazás?

Az utcai randevúzás szinte a múlté. Elsőként az internetes társkereső oldalak jelentek meg, amelyek a kezdeti szkepticizmus ellenére nagy sikereket ünnepeltek és ünnepelnek ma is. És már kaptunk olyan társkereső pályázatokat, amelyek közvetlenül a mobiltelefonodra küldik a partnerajánlatokat. Bárhová mész, tudod, mi történik. Megéri beszerezni egyet magának?

Mit fogsz megtanulni életed Szerelmével?

Szeretnéd megtalálni álomtársadat, akivel együtt megtapasztalhatod mindazt a romantikus dolgot, amit a filmekből ismersz? Valószínűleg már van fogalmad arról, hogy milyen legyen álmaid hercegének vagy hercegnőjének. Lehet, hogy a legsikeresebb kapcsolatod inspirál. De! Nagyon gyakran megesik, hogy azok a kapcsolatok, amelyeket tökéletesnek tartasz, teljesen másnak bizonyulnak. Szeretnéd előre tudni, mire tanít majd életed Szerelme?

Mit imádnak a nők a férfiakban?

Minden nő más. Abban azonban mindannyian egyetértenek, hogy mit szeretnek a férfiakban. Tehát meg kell találnia, mi az, hogy kiemelje a preferenciát. Tanácsot adunk, mit imádnak a nők a férfiakban.

Kerülje el ezeket a randevúzási hibákat

Egyáltalán nem könnyű megtalálni élete szerelmét. Szeretnéd elkerülni a zsákutcákat, és mielőbb találkozni életed szerelmével? Kerülje el a következő hibákat.

Miért vagy még mindig egyedülálló?

Eleged van abból, hogy állandóan szingli legyél? Szeretne társat találni, de gondjai vannak? Tudja meg, miért.

Legújabb cikkek

A 33% -os kedvezmény ma véget ér!

Van egy különleges ajándékunk az Ön számára - 33% kedvezmény minden prémium tagsági csomaghoz. Szerezze meg még ma!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.