Honnan tudhatod, ha valaki flörtöl veled?

Megnéz valaki, de nem biztos benne, hogy flörtölni akar-e veled, vagy csak téged néz? Néha nagyon nehéz lehet felismerni. Adunk azonban néhány tippet, amelyeknek köszönhetően könnyen felismerheti, hogy is van ez valójában.

A testbeszéd elárulja

A testtartás és a gesztusok sokat elárulnak egy személy. Még akkor is, ha a férfi vagy a nő flörtöl veled. Kövesd a tekintetét. Ha őszinte és mély, akkor érdeklődik irántad. Nézz a szemébe, hogy kitágultak-e a pupillái. Akkor nézd meg a hozzáállását. Ha egy férfi lazán áll, valamire támaszkodik, és feléd fordul, az azt jelenti, hogy érdeklődsz iránta. Egy nőnél kicsit más a helyzet. Ha egy lány megpróbálja kiegyenesíteni a hátát és kikapcsolni a melleit, akkor ezt neked teszi. Összpontosítsa a figyelmét a lábára is. Ha az egyén lábait Ön felé fordítja, és legalább az egyik keze mindig a lábán van, akkor Önt keresi.

Ne tétlenkedjen, és a testével reagáljon a jelzésekre

h2>

A fent említett jelzéseket küldi feléd, de nem kell elmennie a rendezvényre? Nagyon valószínű, hogy fél megtenni az első lépést, vagy arra vár, hogy Ön engedélyt adjon neki, hogy gesztusaival megismerje. Ne légy félénk, és fordítsd bele minden energiádat. Tanácsot adunk, hogy milyen jelzéseket kell visszaküldenie, hogy működjön.

1. Lassan sétálva közelítse meg őt. Amikor megérkezik a helyszínre, lépjen előre, hogy szembenézzen új felfedezésével. Mindezen cselekedeteidnek feltűnésmentesnek és visszafogottnak kell tűnniük. Ha folyamatosan rád néz, akkor egyértelmű, hogy azonnal átlát a manővereden. De erre vágysz!

2. Nem kell csábító pillantásokat vetnie rá. Legtöbbször elég, ha barátságosan és kellemesen mosolyogsz. Egy aranyos mosoly gyakran sokkal többet igényel, mint egy kihívó megjelenés.

3. A tested nem lehet merev. Ez rossz jelet küldene! Lazítsa el a test összes izmát. Az archoz is köze van. Nem szabad görcsösnek látszania, hanem éppen ellenkezőleg, szépen és természetesen mosolyogni.

4. Érintsd meg finoman. Válasszon egy semleges helyet a testén. Senki sem szid, amiért megérinti a vállát. Ezen a ponton már csak köszönni kell. Ez a lépés elindítja a beszélgetést.


Hasonló cikkek

Hogyan hívjunk el egy férfit randevúzni?

Folyamatosan azt hajtogatja a fejében, hogy a férfiak vadászok, és nekik kell megtenniük az első lépést? De arra várni, hogy egy férfi lendüljön, bizonyos esetekben gyilkos lehet. Ha tetszik, csináld másképp! Ne várja meg, hogy meghívjon. Hívd meg te is! Nem tudja, hogyan kell csinálni? Olvasson tovább.

6 jel, hogy tudni fogja, hogy megéri az idejét

Találkozott már valakivel, és tétovázik, hogy adjon-e esélyt a kapcsolatának, és folytassa a találkozást? Akkor gondold át ezt a hat dolgot.

Mit imádnak a nők a férfiakban?

Minden nő más. Abban azonban mindannyian egyetértenek, hogy mit szeretnek a férfiakban. Tehát meg kell találnia, mi az, hogy kiemelje a preferenciát. Tanácsot adunk, mit imádnak a nők a férfiakban.

Hol lehet a leggyorsabban találkozni?

Ha már kipróbálta az összes klasszikus találkozási helyet, például bárokat, éttermeket vagy helyi piacokat, valószínűleg új helyet keres. Úgy érzed, te vagy az egyetlen egyedülálló a közelben, és a barátok és a család jó szándékú tanácsai csak bosszantanak? Nézze meg, milyen más helyeken találkozhat élete szerelmével.

Megvan a megfelelő?

Találkozott már olyan férfival, aki megragadta a tekintetét, de nem tudja, hogy ő a megfelelő-e az Ön számára? Ezt a fizikai jelekből könnyen meg lehet állapítani. Elmondjuk, mit árulnak el róla gesztusai.

Jó lesz neked egy távkapcsolat?

Találkoztál a legcsodálatosabb emberrel a nyaraláson? Találkoztatok online? De mindannyian teljesen más helyeken éltek. Mi a teendő most? Szerinted jobb szakítani, mert a távkapcsolatok nem működnek? Hiba! Tudjuk, hogyan erősítheted meg a szerelmedet, még akkor is, ha több száz kilométerre lesztek egymástól.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.