Honnan tudhatod, ha valaki flörtöl veled?

Megnéz valaki, de nem biztos benne, hogy flörtölni akar-e veled, vagy csak téged néz? Néha nagyon nehéz lehet felismerni. Adunk azonban néhány tippet, amelyeknek köszönhetően könnyen felismerheti, hogy is van ez valójában.

A testbeszéd elárulja

A testtartás és a gesztusok sokat elárulnak egy személy. Még akkor is, ha a férfi vagy a nő flörtöl veled. Kövesd a tekintetét. Ha őszinte és mély, akkor érdeklődik irántad. Nézz a szemébe, hogy kitágultak-e a pupillái. Akkor nézd meg a hozzáállását. Ha egy férfi lazán áll, valamire támaszkodik, és feléd fordul, az azt jelenti, hogy érdeklődsz iránta. Egy nőnél kicsit más a helyzet. Ha egy lány megpróbálja kiegyenesíteni a hátát és kikapcsolni a melleit, akkor ezt neked teszi. Összpontosítsa a figyelmét a lábára is. Ha az egyén lábait Ön felé fordítja, és legalább az egyik keze mindig a lábán van, akkor Önt keresi.

Ne tétlenkedjen, és a testével reagáljon a jelzésekre

h2>

A fent említett jelzéseket küldi feléd, de nem kell elmennie a rendezvényre? Nagyon valószínű, hogy fél megtenni az első lépést, vagy arra vár, hogy Ön engedélyt adjon neki, hogy gesztusaival megismerje. Ne légy félénk, és fordítsd bele minden energiádat. Tanácsot adunk, hogy milyen jelzéseket kell visszaküldenie, hogy működjön.

1. Lassan sétálva közelítse meg őt. Amikor megérkezik a helyszínre, lépjen előre, hogy szembenézzen új felfedezésével. Mindezen cselekedeteidnek feltűnésmentesnek és visszafogottnak kell tűnniük. Ha folyamatosan rád néz, akkor egyértelmű, hogy azonnal átlát a manővereden. De erre vágysz!

2. Nem kell csábító pillantásokat vetnie rá. Legtöbbször elég, ha barátságosan és kellemesen mosolyogsz. Egy aranyos mosoly gyakran sokkal többet igényel, mint egy kihívó megjelenés.

3. A tested nem lehet merev. Ez rossz jelet küldene! Lazítsa el a test összes izmát. Az archoz is köze van. Nem szabad görcsösnek látszania, hanem éppen ellenkezőleg, szépen és természetesen mosolyogni.

4. Érintsd meg finoman. Válasszon egy semleges helyet a testén. Senki sem szid, amiért megérinti a vállát. Ezen a ponton már csak köszönni kell. Ez a lépés elindítja a beszélgetést.


Hasonló cikkek

A tökéletes nő a férfiak szerint

Szeretnéd megismerni egymást, de valahogy mégsem sikerül. Kezdi azt hinni, hogy nem vagy elég vonzó? Vagy csak azt szeretné tudni, hogy a férfiak mire repülnek? Több tucat férfit kérdeztünk meg, és közöljük az eredményeket.

Tudja meg, hogy partnere komolyan gondolja Önt

Szerelmes lettél a párodba, akivel csak nemrég kezdtél el randevúzni? Nem biztos benne, hogy partnere ugyanolyan komolyan gondolja Önt, mint te őket? Segítünk kideríteni.

A közösségi média kötekedés

Az első és a második találkozás közötti időszak nem kevésbé fontos egy új partnerkapcsolat kiépítéséhez. Vagyis SMS-ek és üzenetek írása a közösségi hálózatokon. Használhatja ezt nagyszerű módja annak, hogy kötekedjen, és megmutassa új szerelmének, hogy valóban érdeklődik irántuk. Töltsön levet üzeneteihez! Mutatunk néhány ötletet, hogyan csináld.

Hogyan válasszunk ajándékot egy nőnek

Megfelelő ajándékot keres a felesége számára? Nem tudja, mit tegyen? Néha nagyon nehéz kiválasztani a megfelelőt. Nézzünk szembe a tényekkel. A nők egyszerűen válogatósak. Valahányszor valami apró csodát várnak. Gyakran csalódnak, mert egyáltalán nem illett az ízlésükhöz. Tanácsot adunk, hogyan kerülheti el ezt a kellemetlenséget.

Egy nő megismerése

A profilok azonosnak tűnnek számodra, de szívesen megismerkednél egy normális, kellemes nővel. Olyan? Szeretné tudni, hogyan értékelje ki a profilt, hogy ne égjen le újra, és végre sikerüljön megtalálnia a megfelelőt? Hogyan találjuk meg az ideális jelöltet az első pillantásra a profilképe alapján? Nézze meg, hogyan tájékozódhat, és soha többé ne tévedjen el!

mutató a tökéletes párkapcsolati jelöltek felfedezéséhez

Használja ki az internetes társkereső nyújtotta előnyöket. Szeretnéd végre megtalálni az igazit vagy az igazit? Koncentrálj erre a négy jelre, és nem hagyod ki.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.