Hogyan lehet (nem) elcseszteni egy randevút

Rémálom a randevú, vagy egyszerűen nem érted? Az őseink által használt játékok és trükkök szinte feledésbe merülnek. Ennek ellenére elkövethet néhány randevúzási hibát, amelyek végül tönkreteszik az egész lehetséges kapcsolatát. Szóval mit érdemes kerülni randevúzással?

Részeg szöveges üzenetek

Még mindig tapogatózik? Minden este üzentek egymásnak a mobilotokon? Akkor az ideális úton jársz ahhoz, hogy együtt kezdj el valami többet. De vigyázz az alkohollal. Ha esténként kimész a barátaidhoz, küldj egy rendes sms-t, mielőtt megerősíted magad egy sörrel vagy egy "lövéssel". Inkább ne használd a mobilodat az este hátralévő részében! Sokan ittasan írnak ismerőseiknek vagy potenciális partnereiknek. De amit ittasan viccesnek gondolsz, az esetek 99%-ában reggelente szégyelli magát. És most nem csak az SMS-ekben elkövetett durvaságokról és elírásokról beszélünk.

Egy korábbi kapcsolatra gondol

Ha nem oldotta meg a múltat, ne kezdj új kapcsolatba. Klisének hangzik, de a korábbi kapcsolatok valóban a legnagyobb garancia arra, hogy a következő nem fog sikerülni. A múltat nem tudod megváltoztatni. Szóval ne zaklasd egyszer és mindenkorra. nem vagy jól? Adj magadnak időt a felépülésre, és csak azután keress új kapcsolatot.

Túl sok vigasztaló vagy

Az "új szerelmed" egy hétig nem hív? És akkor mi van. Minden szoknyát megfordít, vagy mesél a dögös kollégájáról? És akkor mi van. Minél inkább úgy teszel, mintha az érzelmi ügyek nem érintenének téged, annál valószínűbb, hogy nem leszel az. Mert hamar mindenki "elhagyom őt" módba. Nem törődnek velem. Nagyon nem szeretem a "Na és mi lesz". A férfiak a barátnőiket, a nők a párjukat akarják kényeztetni, elcsábítani. Ne viselkedj úgy, mint a legjobb barátjuk.

Van típusod

Imádod a szexi seggét a nőknél, és a divatérzéket a férfiaknál? Mindig csak egy bizonyos típusú partnerrel randevúz (pl. csak jégkorongos/focisták)? Csak a tökéletes testű modelleket szereted? Kár! Annyiféle embertípus létezik a világon! Ne csak arra a típusra koncentráljon, amellyel kapcsolatban van tapasztalata, vagy amely illik az Ön képéhez. Meg fogsz lepődni. Különböző szakmájú partnerekbe is beleszerethetsz.


Hasonló cikkek

5 garantált módszer a nő csomagolására

Gondjai vannak, vagy egyszerűen csak egy egyértelmű eljárást szeretne, amely minden egyedülálló nő esetében működik? Szerencsédre valóban létezik ilyen! Íme öt garantált módszer, amellyel minden partnert megtalálhat.

Társkereső vagy mobilalkalmazás?

Az utcai randevúzás szinte a múlté. Elsőként az internetes társkereső oldalak jelentek meg, amelyek a kezdeti szkepticizmus ellenére nagy sikereket ünnepeltek és ünnepelnek ma is. És már kaptunk olyan társkereső pályázatokat, amelyek közvetlenül a mobiltelefonodra küldik a partnerajánlatokat. Bárhová mész, tudod, mi történik. Megéri beszerezni egyet magának?

Hol ismerkedhetel meg másokkal?

Mások megismerésére számtatalan hely létezik. Az interentes tásrkeresés pedig mára az egyik legnépreszűbb formája az ismerkedésnek. Tudni szeretnéd, hogyan? Hogyan lehet megismerkedni, ha nincs otthon internet? Hol találkozhatSZ az új szerelmeddel? Olvasd tovább!

Lehet találni egy ideális nőt?

A kérdés az, hogy mit keres valójában? Egy gyönyörű partner, önfeláldozó, családcentrikus, vidám partner, vagy egy kis esőpajtás? Mindenki mást képzel el az ideális nő kifejezés alatt. De a legtöbb úriember egyetért a főbb pontokban. Szóval, mi a helyzet ezzel az ideállal?

Vajon a munkaviszony a megoldás?

A partnerek különböző okok miatt szakítanak. Legyen szó gyakori vitákról, félreértésekről egy kapcsolatban vagy hűtlenségről. A szakítás általában nagyon kellemetlen élmény mindenki számára. Ha meg akarsz birkózni egy szakítással egy hosszú távú partnereddel úgy, hogy keresel valakit, akivel összezavarodhatsz, akkor nem jársz jól. Azt kérdezed, hogy miért?

Nincs semmi nehéz egy férfival való találkozásban

Barátságot vagy szerelmet keresel, de még mindig nincs szerencséd a mindennapokban? A mai rohanó világban egyre többen találkoznak online társkereső oldalakon keresztül. Az elmúlt években egyre népszerűbb az internetes társkereső. Ma már nem az a helyzet, hogy az internet az utolsó lehetőség a megfelelő személlyel való találkozásra. Valahol biztosan vár rád egy sorsdöntő szerelem vagy egy életre szóló barát. Tehát ne féljen eltérni a sztereotípiától, és próbálja ki internetes társkereső oldalunkat.

Legújabb cikkek

A 33% -os kedvezmény ma véget ér!

Van egy különleges ajándékunk az Ön számára - 33% kedvezmény minden prémium tagsági csomaghoz. Szerezze meg még ma!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.