Hogyan lehet (nem) elcseszteni egy randevút

Rémálom a randevú, vagy egyszerűen nem érted? Az őseink által használt játékok és trükkök szinte feledésbe merülnek. Ennek ellenére elkövethet néhány randevúzási hibát, amelyek végül tönkreteszik az egész lehetséges kapcsolatát. Szóval mit érdemes kerülni randevúzással?

Részeg szöveges üzenetek

Még mindig tapogatózik? Minden este üzentek egymásnak a mobilotokon? Akkor az ideális úton jársz ahhoz, hogy együtt kezdj el valami többet. De vigyázz az alkohollal. Ha esténként kimész a barátaidhoz, küldj egy rendes sms-t, mielőtt megerősíted magad egy sörrel vagy egy "lövéssel". Inkább ne használd a mobilodat az este hátralévő részében! Sokan ittasan írnak ismerőseiknek vagy potenciális partnereiknek. De amit ittasan viccesnek gondolsz, az esetek 99%-ában reggelente szégyelli magát. És most nem csak az SMS-ekben elkövetett durvaságokról és elírásokról beszélünk.

Egy korábbi kapcsolatra gondol

Ha nem oldotta meg a múltat, ne kezdj új kapcsolatba. Klisének hangzik, de a korábbi kapcsolatok valóban a legnagyobb garancia arra, hogy a következő nem fog sikerülni. A múltat nem tudod megváltoztatni. Szóval ne zaklasd egyszer és mindenkorra. nem vagy jól? Adj magadnak időt a felépülésre, és csak azután keress új kapcsolatot.

Túl sok vigasztaló vagy

Az "új szerelmed" egy hétig nem hív? És akkor mi van. Minden szoknyát megfordít, vagy mesél a dögös kollégájáról? És akkor mi van. Minél inkább úgy teszel, mintha az érzelmi ügyek nem érintenének téged, annál valószínűbb, hogy nem leszel az. Mert hamar mindenki "elhagyom őt" módba. Nem törődnek velem. Nagyon nem szeretem a "Na és mi lesz". A férfiak a barátnőiket, a nők a párjukat akarják kényeztetni, elcsábítani. Ne viselkedj úgy, mint a legjobb barátjuk.

Van típusod

Imádod a szexi seggét a nőknél, és a divatérzéket a férfiaknál? Mindig csak egy bizonyos típusú partnerrel randevúz (pl. csak jégkorongos/focisták)? Csak a tökéletes testű modelleket szereted? Kár! Annyiféle embertípus létezik a világon! Ne csak arra a típusra koncentráljon, amellyel kapcsolatban van tapasztalata, vagy amely illik az Ön képéhez. Meg fogsz lepődni. Különböző szakmájú partnerekbe is beleszerethetsz.


Hasonló cikkek

Hogyan hívjunk ki egy nőt

Egy randevú mindig nagy esemény. Sajnos nem mindig könnyű meghívni egy nőt. Szeretnél több nővel megismerkedni egy társkereső oldalon, vagy úgymond az utcán fejlesztenéd a képességeidet? Nézz meg 3 tippet, hogyan hívj fel egy nőt.

Randi egy közös nyaralásra

Szeretnél egy jót pihenni idén? Szeretnél nyaralni, de nincs kivel? Találkozz valakivel, aki ugyanazt szeretné. Az interneten számos társkereső oldal található, amelyek segítenek utazási partner megtalálásában. Tanácsot adunk a kereséshez.

Nemzedékek által bevált randevúzási tippek

A randevúzás nem egyszerű, és nincs is hozzá útmutató. De nem is egy életre, és mégis mindannyian értékelünk itt-ott néhány jó tanácsot. A boldog párkapcsolat "garantált" tanácsaiból és receptjéből válogattuk azokat, amelyeket az előttünk álló randevúzók generációi és generációi igazoltak.

Hozzon létre egy vonzó profilt

Regisztrált egy társkereső oldalra, de még mindig úgy érzi, hogy nem találja a megfelelőt? Vagy feladott egy hirdetést, de csak olyanok válaszolnak a "bejegyzésedre", akiket nem érdekel? Ne veszítsd el a reményt! Nézze meg saját profilját mások szemével, és döntse el, hogy eléggé érdekelne-e ahhoz, hogy válaszoljon rá. Ha a válasza nemleges, segítünk vonzóbb profil kialakításában.

Válaszok a társkereső oldalakkal kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre

A legjobb módja annak, hogy megismerjük egymást, ha online partnert keresünk. De melyik társkereső oldalt válasszam? Tekintse meg a randevúzással kapcsolatos leggyakrabban feltett kérdéseket.

Milyen férfit keresnek a nők? Magabiztosat vagy a szerény fiúkat?

Hogy is van ez a nőkkel? Milyen típusú férfiak vonzzák a leginkább őket? A kemény férfiak, vagy inkább azok a férfi típúsok, akik még az égből is lehozzák a csillagokat? A tizenéves korban minden nő olyan férfit keres, aki miatt nem kell szégyenkeznie barátai előtt. Leginkább jóképű férfi legyen, olyan ember, akinek kellemes a megjelenése, kisportolt testtel rendelkezik stb. A kemény férfiaknak több esélyük van a fiatalabb nőknél, mint a jóképű együttérző férfiaknak.

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.