Hogyan lehet (nem) elcseszteni egy randevút

Rémálom a randevú, vagy egyszerűen nem érted? Az őseink által használt játékok és trükkök szinte feledésbe merülnek. Ennek ellenére elkövethet néhány randevúzási hibát, amelyek végül tönkreteszik az egész lehetséges kapcsolatát. Szóval mit érdemes kerülni randevúzással?

Részeg szöveges üzenetek

Még mindig tapogatózik? Minden este üzentek egymásnak a mobilotokon? Akkor az ideális úton jársz ahhoz, hogy együtt kezdj el valami többet. De vigyázz az alkohollal. Ha esténként kimész a barátaidhoz, küldj egy rendes sms-t, mielőtt megerősíted magad egy sörrel vagy egy "lövéssel". Inkább ne használd a mobilodat az este hátralévő részében! Sokan ittasan írnak ismerőseiknek vagy potenciális partnereiknek. De amit ittasan viccesnek gondolsz, az esetek 99%-ában reggelente szégyelli magát. És most nem csak az SMS-ekben elkövetett durvaságokról és elírásokról beszélünk.

Egy korábbi kapcsolatra gondol

Ha nem oldotta meg a múltat, ne kezdj új kapcsolatba. Klisének hangzik, de a korábbi kapcsolatok valóban a legnagyobb garancia arra, hogy a következő nem fog sikerülni. A múltat nem tudod megváltoztatni. Szóval ne zaklasd egyszer és mindenkorra. nem vagy jól? Adj magadnak időt a felépülésre, és csak azután keress új kapcsolatot.

Túl sok vigasztaló vagy

Az "új szerelmed" egy hétig nem hív? És akkor mi van. Minden szoknyát megfordít, vagy mesél a dögös kollégájáról? És akkor mi van. Minél inkább úgy teszel, mintha az érzelmi ügyek nem érintenének téged, annál valószínűbb, hogy nem leszel az. Mert hamar mindenki "elhagyom őt" módba. Nem törődnek velem. Nagyon nem szeretem a "Na és mi lesz". A férfiak a barátnőiket, a nők a párjukat akarják kényeztetni, elcsábítani. Ne viselkedj úgy, mint a legjobb barátjuk.

Van típusod

Imádod a szexi seggét a nőknél, és a divatérzéket a férfiaknál? Mindig csak egy bizonyos típusú partnerrel randevúz (pl. csak jégkorongos/focisták)? Csak a tökéletes testű modelleket szereted? Kár! Annyiféle embertípus létezik a világon! Ne csak arra a típusra koncentráljon, amellyel kapcsolatban van tapasztalata, vagy amely illik az Ön képéhez. Meg fogsz lepődni. Különböző szakmájú partnerekbe is beleszerethetsz.


Hasonló cikkek

Szerezze vissza önbizalmát egy sikertelen randevú után

Minél több sikertelen találkozón megy keresztül, annál jobban csökken az önbizalma. Semmi kétség felőle. Az internetes (gyors) időpontegyeztetés korszakának vannak hátrányai is. Annak ellenére, hogy tudod, hogy ez csak egy teszt volt, a sikertelen randevúk gyors egymásutánban történő sorozata még a legerősebb karaktert is megindítja. Hogyan vidítod fel magad, ha egy különösen rossz randevúról térsz vissza?

Lehet találni egy ideális nőt?

A kérdés az, hogy mit keres valójában? Egy gyönyörű partner, önfeláldozó, családcentrikus, vidám partner, vagy egy kis esőpajtás? Mindenki mást képzel el az ideális nő kifejezés alatt. De a legtöbb úriember egyetért a főbb pontokban. Szóval, mi a helyzet ezzel az ideállal?

Miért nem találsz (vonzó) barátnőt?

Mindenkinek más okai vagy okai vannak annak, hogy miért nem találja meg a kívánt kapcsolatot. Lehet, hogy már van néhány kapcsolatod, DE….. Nem sokat értek. Kezd azon tűnődni, hogy miért nem találod a megfelelőt? Tekintse meg a leggyakoribb okok listáját.

Kit kerülj el egy társkereső oldalon?

Volt már azon, hogy találkozzon valakivel egy internetes társkereső oldalon? Ha először jár itt, adunk néhány tippet a kezdéshez. Nézze meg, milyen típusú randevúzókat érdemes azonnal kihúznia a "talán" listáról. Ha persze nem ilyen partnert keresel.

Hol lehet a leggyorsabban találkozni?

Ha már kipróbálta az összes klasszikus találkozási helyet, például bárokat, éttermeket vagy helyi piacokat, valószínűleg új helyet keres. Úgy érzed, te vagy az egyetlen egyedülálló a közelben, és a barátok és a család jó szándékú tanácsai csak bosszantanak? Nézze meg, milyen más helyeken találkozhat élete szerelmével.

Hogyan lehet felismerni egy szerelmes férfit?

Ha Ön azon nők közé tartozik, akik nem ismerik a férfi jelzéseket, ez a lista csak Önnek szól. Igen, még a férfiak is céloznak. Bár főleg öntudatlanul. Szóval honnan tudhatod, hogy a legújabb felfedezésed szerelmes-e beléd? Egyszerűen!

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.