Hogyan lehet (nem) elcseszteni egy randevút

Rémálom a randevú, vagy egyszerűen nem érted? Az őseink által használt játékok és trükkök szinte feledésbe merülnek. Ennek ellenére elkövethet néhány randevúzási hibát, amelyek végül tönkreteszik az egész lehetséges kapcsolatát. Szóval mit érdemes kerülni randevúzással?

Részeg szöveges üzenetek

Még mindig tapogatózik? Minden este üzentek egymásnak a mobilotokon? Akkor az ideális úton jársz ahhoz, hogy együtt kezdj el valami többet. De vigyázz az alkohollal. Ha esténként kimész a barátaidhoz, küldj egy rendes sms-t, mielőtt megerősíted magad egy sörrel vagy egy "lövéssel". Inkább ne használd a mobilodat az este hátralévő részében! Sokan ittasan írnak ismerőseiknek vagy potenciális partnereiknek. De amit ittasan viccesnek gondolsz, az esetek 99%-ában reggelente szégyelli magát. És most nem csak az SMS-ekben elkövetett durvaságokról és elírásokról beszélünk.

Egy korábbi kapcsolatra gondol

Ha nem oldotta meg a múltat, ne kezdj új kapcsolatba. Klisének hangzik, de a korábbi kapcsolatok valóban a legnagyobb garancia arra, hogy a következő nem fog sikerülni. A múltat nem tudod megváltoztatni. Szóval ne zaklasd egyszer és mindenkorra. nem vagy jól? Adj magadnak időt a felépülésre, és csak azután keress új kapcsolatot.

Túl sok vigasztaló vagy

Az "új szerelmed" egy hétig nem hív? És akkor mi van. Minden szoknyát megfordít, vagy mesél a dögös kollégájáról? És akkor mi van. Minél inkább úgy teszel, mintha az érzelmi ügyek nem érintenének téged, annál valószínűbb, hogy nem leszel az. Mert hamar mindenki "elhagyom őt" módba. Nem törődnek velem. Nagyon nem szeretem a "Na és mi lesz". A férfiak a barátnőiket, a nők a párjukat akarják kényeztetni, elcsábítani. Ne viselkedj úgy, mint a legjobb barátjuk.

Van típusod

Imádod a szexi seggét a nőknél, és a divatérzéket a férfiaknál? Mindig csak egy bizonyos típusú partnerrel randevúz (pl. csak jégkorongos/focisták)? Csak a tökéletes testű modelleket szereted? Kár! Annyiféle embertípus létezik a világon! Ne csak arra a típusra koncentráljon, amellyel kapcsolatban van tapasztalata, vagy amely illik az Ön képéhez. Meg fogsz lepődni. Különböző szakmájú partnerekbe is beleszerethetsz.


Hasonló cikkek

pasit keresek karácsonyra

A szerelemről humorral, avagy Hogyan találkozik ma egy egyedülálló nő a nagyvárosban! ... "És hol találkoztál vele?"... "Egy társkereső oldalon." .... "Ó, biztos furcsa, amikor egy társkereső oldalon van, ugye?"... "Istenem! Elvégre én is randevúzok, és normális vagyok, vagy sem?”

Találkozzunk biztonságosan!

Szeretnél találkozni valakivel? Online randevúzásra gondolsz? Az internetes "hirdetések" segítségével kényelmes, gyors és nem kell szégyellnie magát. A nagyszámú pozitívum mellett az online társkeresés bizonyos kockázatokkal is jár. Tanácsot adunk, hogyan kerülje el őket.

Hogyan lehet visszautasítani egy randevúzást?

Mi van, ha valaki, akit nem szeret, elhív randevúzni? Hogyan utasíthatod el egyértelműen, miközben nem úgy viselkedsz, mint a legrosszabb ember a nap alatt? Akár zaklatja Önt egy kolléga a munkahelyén, akár valaki csak az utcán szólít meg, jó, ha kéznél van valami ékesszóló válasz.

3 jel, hogy készen állsz egy új kapcsolatra

Szeretnél párban élni, de mégsem találsz valakit, aki érdekes lenne, vagy az első randevúnál tovább nem tarthat fenn kapcsolatot? Lehet, hogy egyszerűen még nem áll készen rá.

Szerezd meg őket egy csókkal!

Talán már sok csókot kaptál. Talán még nem csókoltál meg igazán senkit. De mindig lehet tanulni valami újat! Hogyan biztosíthatod, hogy a másik soha ne felejtsen el? Nézze meg, hogyan teheti a csókját felejthetetlenné.

Mit szólnál a fiúkhoz

A legtöbb lány több jóképű férfival is találkozott élete során. Lehet buszon, villamoson vagy vásárlás közben. Sajnos gyakran nem volt bátorságuk felkeresni az érintettet, vagy nem tudták, hogyan tegyék ezt. Ez a te eseted is? Tanácsot adunk néhány lépésben, amelyek elősegítik a sikert.