Hogyan lehet kezelni egy online és egy távkapcsolatot?

Nem látják egymást rendszeresen, és nem szeretné, hogy a kapcsolata fizessen érte? A távolsági kapcsolatokban és az online kapcsolatokban sok közös vonás van. Nincs bennük semmi nehéz. Ezek azonban egy kicsit más megközelítést igényelnek. Építs kapcsolatot online, és csak utána arasd le a jutalmakat.

1. Minden nap legalább egy órát kommunikálj egymással

Szánj rá egy olyan időpontot, amikor mindkettőtöknek lehetősége van arra, hogy legalább egy órát zavartalanul csevegjenek. Ideális esetben körülbelül 75 percet tervezzen a hívásra. Ez arra az esetre vonatkozik, ha megszakad a kapcsolat, vagy valamelyikőtök késik stb. Ha ez egy napon nem lehetséges, legalább SMS-ben vagy üzenetküldő üzenetben kommunikáljon egymással.

2. Tartsa távol a beszélgetéseket a zavaró tényezőktől

Ha már ténylegesen beszél, kerülje el a zavaró tényezőket. Csak és kizárólag egymással beszéljetek. Főleg, ha a hívásod egy klasszikus randevúval egyenértékű. Ott sem néz a telefonjába, nem néz filmet, és nem beszél mással. A fenntartás nélküli figyelem nehezebb lehet hívás közben. De ha megtartja, jobb eredményeket fog hozni.

3. Nézze meg együtt a sorozatokat (filmeket, olvasson könyveket, hallgasson dalokat)

Közelséget teremthet egyszerűen egy sorozat közös nézésével. Hogyan? Csatlakozzon Skype-on vagy más videohívást lehetővé tevő programmal. És mindketten a sorozat ugyanazt az epizódját játsszák. Valós időben kommentálhatja az eseményeket, vagy egyszerűen csak lefeküdhet a kanapéra egy jó ital vagy valami enni mellett. Csak tedd magad mellé a telefont és cseveghetsz a sorozat közben. Az epizód vége után azonnal értékelheted, hogy tetszett, mit vettél észre, hogyan kapcsolódott a többi részhez... A kedvenc műsoraid közös nézése meghitt közelség érzetét kelt benned, még akkor is, ha több száz, ill. több ezer kilométerre egymástól.

4. Légy részese egymás életének

Szeretnél részesei lenni egymás életének? Nézd meg, hogy vagy, mit csinálsz. Nehéz dolga volt kedvesének a munkahelyén? Kérdezd meg, hogy sikerült. Emlékezzen a fontos eseményekre, és küldjön jókívánságokat egymásnak. A születésnapok és a sikeres vizsgák magától értetődőek. Kérjen további részleteket. Röviden, tedd fel magadnak ugyanazokat a kérdéseket, amelyeket otthon tennél fel, ha együtt élnél.

Az összes fent említett tanácsot ne csak a távkapcsolat fenntartásához használja, hanem az online kapcsolat kialakításához is. Nem kell azonnal látnod egymást. Akkor is bizalmat építhet az interneten, ha egy szomszédos városban él. Gyerünk.


Hasonló cikkek

Ötven után nem találsz párt?

Volt olyan hosszú távú kapcsolat, amely valamilyen okból hirtelen véget ért? Szeretnéd elölről kezdeni, de úgy gondolod, hogy ötven után egyáltalán nem könnyű megtalálni a szerelmet?

5 meglepő dolog, amit a férfiak imádnak a szebbik nemben

Még maguk a férfiak is bányászokra és bányászokra osztják magukat. Illetve kigúnyolják. Sokkal több dolog van, amit szeretnek a nőkben. Ha széles medencére vagy hosszú hajra gondolsz, meg fogsz lepődni. Nem csak a fizikai megjelenésről van szó. Mit imádnak a férfiak a nőkben?

Tervezed, hogy találkozz a párod szüleivel? Tanácsot adunk, hogyan tegyük olyanná, mint te!

Tervezed, hogy találkozz a másik fél szüleivel? Jól készülj fel erre, jó benyomást kell keltened rájuk. Tanácsot adunk, hogyan kell ezt megtenni.

Hogyan lehet (nem) elcseszteni egy randevút

Rémálom a randevú, vagy egyszerűen nem érted? Az őseink által használt játékok és trükkök szinte feledésbe merülnek. Ennek ellenére elkövethet néhány randevúzási hibát, amelyek végül tönkreteszik az egész lehetséges kapcsolatát. Mit érdemes tehát kerülni randevúzása közben?

Hogyan szerezzünk férfit

Úgy döntött, hogy eljött az ideje, hogy férfit találjon? Ez emberfeletti feladatnak tűnik? Valójában ez nem is olyan nehéz, mint amilyennek első pillantásra tűnik. A legtöbb egyedülálló férfi is szeretne találkozni valakivel. Adunk néhány tippet, amelyek bátorságot adnak a randevúzáshoz.

Mire hívják fel a férfiak a nők figyelmét?

A férfiak mindenekelőtt a nők fizikai megjelenését értékelik, a nők jobban értékelik a férfi szívét. Ennek a mantrának köszönhetően szinte mindenki azt feltételezi, hogy csak a férfiaknak fontos a jó test, míg a nők csak azokban keresnek más tulajdonságokat, akikkel kapcsolatban állnak. Ez azonban nem 100%-ban így van. Nem csak az urak nézik. Még a hölgyek is tudják, hogyan kell értékelni. Azonban az urakkal ellentétben nekik nagyobb a hatókörük, és megfelelően használják is. Hogyan hívják fel tehát a férfiak a nők figyelmét?

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.