Hogyan lehet kezelni egy online és egy távkapcsolatot?

Nem látják egymást rendszeresen, és nem szeretné, hogy a kapcsolata fizessen érte? A távolsági kapcsolatokban és az online kapcsolatokban sok közös vonás van. Nincs bennük semmi nehéz. Ezek azonban egy kicsit más megközelítést igényelnek. Építs kapcsolatot online, és csak utána arasd le a jutalmakat.

1. Minden nap legalább egy órát kommunikálj egymással

Szánj rá egy olyan időpontot, amikor mindkettőtöknek lehetősége van arra, hogy legalább egy órát zavartalanul csevegjenek. Ideális esetben körülbelül 75 percet tervezzen a hívásra. Ez arra az esetre vonatkozik, ha megszakad a kapcsolat, vagy valamelyikőtök késik stb. Ha ez egy napon nem lehetséges, legalább SMS-ben vagy üzenetküldő üzenetben kommunikáljon egymással.

2. Tartsa távol a beszélgetéseket a zavaró tényezőktől

Ha már ténylegesen beszél, kerülje el a zavaró tényezőket. Csak és kizárólag egymással beszéljetek. Főleg, ha a hívásod egy klasszikus randevúval egyenértékű. Ott sem néz a telefonjába, nem néz filmet, és nem beszél mással. A fenntartás nélküli figyelem nehezebb lehet hívás közben. De ha megtartja, jobb eredményeket fog hozni.

3. Nézze meg együtt a sorozatokat (filmeket, olvasson könyveket, hallgasson dalokat)

Közelséget teremthet egyszerűen egy sorozat közös nézésével. Hogyan? Csatlakozzon Skype-on vagy más videohívást lehetővé tevő programmal. És mindketten a sorozat ugyanazt az epizódját játsszák. Valós időben kommentálhatja az eseményeket, vagy egyszerűen csak lefeküdhet a kanapéra egy jó ital vagy valami enni mellett. Csak tedd magad mellé a telefont és cseveghetsz a sorozat közben. Az epizód vége után azonnal értékelheted, hogy tetszett, mit vettél észre, hogyan kapcsolódott a többi részhez... A kedvenc műsoraid közös nézése meghitt közelség érzetét kelt benned, még akkor is, ha több száz, ill. több ezer kilométerre egymástól.

4. Légy részese egymás életének

Szeretnél részesei lenni egymás életének? Nézd meg, hogy vagy, mit csinálsz. Nehéz dolga volt kedvesének a munkahelyén? Kérdezd meg, hogy sikerült. Emlékezzen a fontos eseményekre, és küldjön jókívánságokat egymásnak. A születésnapok és a sikeres vizsgák magától értetődőek. Kérjen további részleteket. Röviden, tedd fel magadnak ugyanazokat a kérdéseket, amelyeket otthon tennél fel, ha együtt élnél.

Az összes fent említett tanácsot ne csak a távkapcsolat fenntartásához használja, hanem az online kapcsolat kialakításához is. Nem kell azonnal látnod egymást. Akkor is bizalmat építhet az interneten, ha egy szomszédos városban él. Gyerünk.


Hasonló cikkek

Mit írjak az első üzenetekbe?

Az online társkereső mellett döntött, de valahogy nem tudja, hogyan kezdjen el kommunikálni a felhasználókkal? Szeretsz egy férfit/nőt egy társkereső oldalon, de fogalmad sincs, mit írj neki az első üzenetben? Tanácsot adunk Önnek!

Hülye tanácsok egyedülálló nőknek

Végre a magánszemélyek is magukévá váltak. Senki sem kezeli többé szégyenként a magányát, de megértik úgy, ahogy van. Vagyis szinglik akarnak maradni, házasság nélkül. De mi van akkor, ha nő vagy, és most töltötted be a harmincat, és még nincs családod? Minden bizonnyal sok "bölcs" tanácsot fog hallani a barátoktól és rokonoktól, amelyek kellemetlen szokássá tehetik. És ennek eredményeként megijeszteni! Mire kell felkészülni?

Hogyan töltsük ki a felhasználói profilt a társkereső oldalon

A profil létrehozása, amely mindenkit vonz, valójában viszonylag egyszerű. De Te nem akarsz mindenkit vonzani. Csak egy személyt, az igazit!

5 tipp, hogyan legyünk könnyen szerelembe az interneten

Az online randevúzásnak megvannak a maga sajátosságai. Ez azonban nem különbözik annyira a klasszikus társkeresőtől. Nézze meg, hogyan ismerheti meg egymást könnyen és gyorsan, és hogyan kerülheti el azokat a hibákat, amelyek elvezetnek az igaz szerelemtől.

Nyűgözz le az első randin

Szeretnéd elbűvölni párodat az első randin? Szeretné, hogy az élet győztesének tartsák az első találkozástól kezdve? A mai rohanó világban, ahol senki sem foglalkozik sokáig semmivel, nagyszerű első benyomást kell hagyni. Ha sikerül, kiváló kiindulási pozícióba kerülsz. Ha nem, akkor valószínűleg nem látjátok többé egymást. Szóval, hogyan nyűgözd le partneredet?

5 meglepő dolog, amit a férfiak imádnak a szebbik nemben

Még maguk a férfiak is bányászokra és bányászokra osztják magukat. Illetve kigúnyolják. Sokkal több dolog van, amit szeretnek a nőkben. Ha széles medencére vagy hosszú hajra gondolsz, meg fogsz lepődni. Nem csak a fizikai megjelenésről van szó. Mit imádnak a férfiak a nőkben?

Legújabb cikkek

☃️❄️ Ma véget ér az ÓRIÁSI TÉLI AKCIÓNK

TÉLI ajánlatunk néhány óra múlva véget ér, pontosan ma éjfélkor. Ne habozzon és használja ki ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.