Hogyan lehet kezelni egy online és egy távkapcsolatot?

Nem látják egymást rendszeresen, és nem szeretné, hogy a kapcsolata fizessen érte? A távolsági kapcsolatokban és az online kapcsolatokban sok közös vonás van. Nincs bennük semmi nehéz. Ezek azonban egy kicsit más megközelítést igényelnek. Építs kapcsolatot online, és csak utána arasd le a jutalmakat.

1. Minden nap legalább egy órát kommunikálj egymással

Szánj rá egy olyan időpontot, amikor mindkettőtöknek lehetősége van arra, hogy legalább egy órát zavartalanul csevegjenek. Ideális esetben körülbelül 75 percet tervezzen a hívásra. Ez arra az esetre vonatkozik, ha megszakad a kapcsolat, vagy valamelyikőtök késik stb. Ha ez egy napon nem lehetséges, legalább SMS-ben vagy üzenetküldő üzenetben kommunikáljon egymással.

2. Tartsa távol a beszélgetéseket a zavaró tényezőktől

Ha már ténylegesen beszél, kerülje el a zavaró tényezőket. Csak és kizárólag egymással beszéljetek. Főleg, ha a hívásod egy klasszikus randevúval egyenértékű. Ott sem néz a telefonjába, nem néz filmet, és nem beszél mással. A fenntartás nélküli figyelem nehezebb lehet hívás közben. De ha megtartja, jobb eredményeket fog hozni.

3. Nézze meg együtt a sorozatokat (filmeket, olvasson könyveket, hallgasson dalokat)

Közelséget teremthet egyszerűen egy sorozat közös nézésével. Hogyan? Csatlakozzon Skype-on vagy más videohívást lehetővé tevő programmal. És mindketten a sorozat ugyanazt az epizódját játsszák. Valós időben kommentálhatja az eseményeket, vagy egyszerűen csak lefeküdhet a kanapéra egy jó ital vagy valami enni mellett. Csak tedd magad mellé a telefont és cseveghetsz a sorozat közben. Az epizód vége után azonnal értékelheted, hogy tetszett, mit vettél észre, hogyan kapcsolódott a többi részhez... A kedvenc műsoraid közös nézése meghitt közelség érzetét kelt benned, még akkor is, ha több száz, ill. több ezer kilométerre egymástól.

4. Légy részese egymás életének

Szeretnél részesei lenni egymás életének? Nézd meg, hogy vagy, mit csinálsz. Nehéz dolga volt kedvesének a munkahelyén? Kérdezd meg, hogy sikerült. Emlékezzen a fontos eseményekre, és küldjön jókívánságokat egymásnak. A születésnapok és a sikeres vizsgák magától értetődőek. Kérjen további részleteket. Röviden, tedd fel magadnak ugyanazokat a kérdéseket, amelyeket otthon tennél fel, ha együtt élnél.

Az összes fent említett tanácsot ne csak a távkapcsolat fenntartásához használja, hanem az online kapcsolat kialakításához is. Nem kell azonnal látnod egymást. Akkor is bizalmat építhet az interneten, ha egy szomszédos városban él. Gyerünk.


Hasonló cikkek

Ne csináld ezt egy értekezleten!

Régóta vártál erre, és most megérkezett. Az első közös randitok. Várod már, de ugyanakkor egyre jobban izgulsz, hogy hogyan is fog mindez sikerülni? Nem csinálnál egy kis faux pas-t? Vagy éppen ellenkezőleg, nem fog rettenetesen unatkozni? Ne aggódj! Olvassa el, mit ne tegyen az első randevún, és meglátja, hogy a találkozó sikeres lesz!

Tervezz meg egy hibátlan első randevút

Hosszú keresés után sikerült megtalálnia a megfelelőt? Több hete-hónapok óta csak levélből és telefonálásból ismeritek egymást? Szeretnétek élőben látni egymást? Félsz az első közös randitól, mert nem tudod hova és hogyan hívj meg egy nőt? Tekintse meg tippjeinket, amelyek segítenek megtervezni első randevúját.

Van-e jogom szeretni, ha nem vagyok szép?

A mai szépségtrend azt diktálja, hogy legyél fiatal, karcsú és jóképű. A magazinok tele vannak tökéletes párokkal, és a televízió is. A reklámokban is csak vonzó emberek jelennek meg. Azt az érzést hagyja az emberekben, hogy csak "emberfelettiek" vannak a világon. Ez tévedés!

Már az első vacsoránál ismerkedjen meg vele

Nem akarja olyannal pazarolni az idejét, aki nem éri meg? Belefáradt abba, hogy újra és újra rájön, hogy ez nem a megfelelő, és nem is az? Tudjuk, hogyan lehet megmondani az első randevún! Senki sem rejtheti el véglegesen mindennel valódi önmagát. Ismerje meg udvarlóját étkezési módjáról. Ne vesztegessen több időt!

Ingyenes vagy fizetős? Melyik társkereső oldalt válasszam?

A randevúzás nyüzsög. Itt az idő, mint olyan, praktikus az interneten keresztül találkozni, így a jelenlegi helyzet, nevezetesen a covid. Az első kérdés, ami felmerül, amikor társkereső oldalt keresel: Ingyenes vagy fizetős? Mindkettőnek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Nézzük meg őket közelebbről, és segítsünk a döntésben.

Egy nő megismerése

A profilok azonosnak tűnnek számodra, de szívesen megismerkednél egy normális, kellemes nővel. Olyan? Szeretné tudni, hogyan értékelje ki a profilt, hogy ne égjen le újra, és végre sikerüljön megtalálnia a megfelelőt? Hogyan találjuk meg az ideális jelöltet az első pillantásra a profilképe alapján? Nézze meg, hogyan tájékozódhat, és soha többé ne tévedjen el!

Legújabb cikkek

20% kedvezmény csak ma és holnap

Aktiváljon bármilyen prémium tagsági csomagot 20% kedvezménnyel! Ezt az ajánlatot csak ma és holnap veheti igénybe.

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.