Hogyan lehet kezelni egy online és egy távkapcsolatot?

Nem látják egymást rendszeresen, és nem szeretné, hogy a kapcsolata fizessen érte? A távolsági kapcsolatokban és az online kapcsolatokban sok közös vonás van. Nincs bennük semmi nehéz. Ezek azonban egy kicsit más megközelítést igényelnek. Építs kapcsolatot online, és csak utána arasd le a jutalmakat.

1. Minden nap legalább egy órát kommunikálj egymással

Szánj rá egy olyan időpontot, amikor mindkettőtöknek lehetősége van arra, hogy legalább egy órát zavartalanul csevegjenek. Ideális esetben körülbelül 75 percet tervezzen a hívásra. Ez arra az esetre vonatkozik, ha megszakad a kapcsolat, vagy valamelyikőtök késik stb. Ha ez egy napon nem lehetséges, legalább SMS-ben vagy üzenetküldő üzenetben kommunikáljon egymással.

2. Tartsa távol a beszélgetéseket a zavaró tényezőktől

Ha már ténylegesen beszél, kerülje el a zavaró tényezőket. Csak és kizárólag egymással beszéljetek. Főleg, ha a hívásod egy klasszikus randevúval egyenértékű. Ott sem néz a telefonjába, nem néz filmet, és nem beszél mással. A fenntartás nélküli figyelem nehezebb lehet hívás közben. De ha megtartja, jobb eredményeket fog hozni.

3. Nézze meg együtt a sorozatokat (filmeket, olvasson könyveket, hallgasson dalokat)

Közelséget teremthet egyszerűen egy sorozat közös nézésével. Hogyan? Csatlakozzon Skype-on vagy más videohívást lehetővé tevő programmal. És mindketten a sorozat ugyanazt az epizódját játsszák. Valós időben kommentálhatja az eseményeket, vagy egyszerűen csak lefeküdhet a kanapéra egy jó ital vagy valami enni mellett. Csak tedd magad mellé a telefont és cseveghetsz a sorozat közben. Az epizód vége után azonnal értékelheted, hogy tetszett, mit vettél észre, hogyan kapcsolódott a többi részhez... A kedvenc műsoraid közös nézése meghitt közelség érzetét kelt benned, még akkor is, ha több száz, ill. több ezer kilométerre egymástól.

4. Légy részese egymás életének

Szeretnél részesei lenni egymás életének? Nézd meg, hogy vagy, mit csinálsz. Nehéz dolga volt kedvesének a munkahelyén? Kérdezd meg, hogy sikerült. Emlékezzen a fontos eseményekre, és küldjön jókívánságokat egymásnak. A születésnapok és a sikeres vizsgák magától értetődőek. Kérjen további részleteket. Röviden, tedd fel magadnak ugyanazokat a kérdéseket, amelyeket otthon tennél fel, ha együtt élnél.

Az összes fent említett tanácsot ne csak a távkapcsolat fenntartásához használja, hanem az online kapcsolat kialakításához is. Nem kell azonnal látnod egymást. Akkor is bizalmat építhet az interneten, ha egy szomszédos városban él. Gyerünk.


Hasonló cikkek

Jó, ha van otthon pasi

Férfi nélkül élni nem feltétlenül rossz. De nagyon kedves hölgyek. Még jobb, ha egy pasi van otthon. nem hiszed? Ennek a cikknek a segítségével egyszerűen megtehetjük ezt Ön helyett!

Hogyan kell megszólítani egy férfit

Néhány nő még ma is vár egy fehér lovon ülő gyönyörű hercegre. Természetesen mindannyian szeretjük a Hamupipőke mesét, amelyben a herceg a választottját keresi. Hölgyeim, úgy gondolják ma is ez a helyzet? Sajnos nem. A huszonegyedik században élünk. Nagy változások történtek, és nemcsak a gazdaságban vagy a technológia területén, hanem a férfi és a nő kapcsolatában is. Kedves hölgyeim, ma már senki sem húzza fel a cipellőt a lábatokra, hacsak nem kéritek meg őket. Ne pazaroljátok az időt, és vegyétek a saját kezetekbe a jövőtöket.

6 mondat, amivel NE kezdj beszélgetést egy társkereső oldalon

Az első megközelítés egy internetes társkereső oldalon ugyanolyan nehéz, mint a való életben. Még ha olyan környezetben is tartózkodik, ahol mindenki nagyon szeretne találkozni veled, akkor is át kell gondolnod, mit írsz. Mindig lehet írni valamit, de valami eredetit nehezebb kitalálni. Nézd meg, mi az, ami garantáltan soha nem fog hírnevet szerezni.

A leggyakoribb hibák, amelyeket a férfiak elkövetnek az online randevúzás során

Már nem az a helyzet, hogy a férfiak csak az utcán, a munkahelyen, a fitneszközpontokban, a kocsmákban, bárokban vagy más olyan helyeken találkoznak, ahol sok ember találkozik. A mai rohanó világban az embereknek nincs idejük a klasszikus randevúzásra. És ezért választják az online társkeresőt, mint a leggyorsabb módot az új szerelem megtalálására. De ez sem a legegyszerűbb. Melyek a leggyakrabban elkövetett hibák az internetes randevúzások során?

Hogyan hívjam el randevúzni, hogy soha többé ne utasítsa vissza?

Soha nem volt könnyű megszólítani egy idegent az utcán. Még nehezebb, ha valakit érdekel. De egy kis gyakorlással szinte minden lehetséges. Tekintse meg tippjeinket, hogy megtudja, mit kell tennie annak érdekében, hogy egy nő soha többé ne utasítson el.

5 lépés a sikeres online társkereséshez

Az online randevúzás gyakran sokkal gyorsabb és biztonságosabb, mint a klasszikus bárban való ismerkedés. Mutatunk 5 egyszerű tippet, hogyan találkozhatsz álmaid párjával a saját otthonod kényelméből.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.