Hogyan lehet újra egy párkapcsolatba évek után?

Talán valaki bántott. Talán egy nagyon csúnya váláson mész keresztül. Talán nehéz gyerekkorod volt. A szingli okok nem igazán számítanak. Az a fontos, hogy hosszú egyedül töltött időszak után szeretne visszatérni egy randevúzással, szerelmes levelekkel és az együttélés tervezésével teli életbe. De mit csinálsz, ha a körülötted lévők már régen "szinglik akarsz lenni" felirattal, és nem találkozol senkivel, aki érdekes lenne körülötted? Szabaduljunk meg a negatívumoktól!

Változtasd meg szokásaidat

Amint megváltoztatod a kapcsolatokkal kapcsolatos életszemléletedet, változtass a szokásodon. Ha hirtelen döntést hozol, és nem teszel többet, a körülötted lévők szinte észre sem veszik. Változtassa meg a ruhatárát, iratkozzon fel egy érdekes tanfolyamra, és látogasson el néhány új helyre. Egy rövid hétvégi vakáció sem rossz ötlet. Világosan látni fogja a változást. Sok más újdonságot aztán könnyen "pakolhatunk" rá. Beleértve a romantikus és egyéb kapcsolatokat is.

Jó szórakozást

A legrosszabb, amit tehetsz magaddal, hogy mindenáron keményen próbálkozol. Hülyén hangzik, de a kapcsolatokban a túlzott próbálkozás az ellenkezőjét eredményezi. Ne nyomja meg a fűrészt. Térjen vissza az egész randevúzási folyamatba szabadidőben és kapkodás nélkül. Minél tovább van egyedül, annál valószínűbb, hogy ismét ideges lesz, nem tud mit mondani stb. Ne hibáztasd magad. Teljesen normális, hogy kilógsz a ritmusból. Ha aggódik amiatt, hogy nem fog azonnal kormányozni a pártot, csak rontja a helyzetet.

Csökkentse partnerével szembeni követelményeket

Sajnos minél idősebb lesz, annál igényesebb lesz. vannak. Valószínűleg nem akarja "pazarolni az idejét", ezért egy ideális embert szeretne már a kezdetektől fogva. A társkereső oldalak megkönnyítik a dolgunkat, de még így sem könnyű megtalálni a megfelelőt. De a kérdés az: Valóban szüksége van mindarra, amit az ideális társáról álmodott? A magasság, a súly vagy a hajszín nem tesz boldoggá egy kapcsolatban. Menj randevúzni még azokkal is, akiket első látásra nem igazán kedvelsz. Talán teljesen tökéletes karakterük lesz, vagy csak második pillantásra varázsolnak el. Ha nem száll fel a szikra, senki sem kényszerít arra, hogy elmenj egy második vagy harmadik randira.

Készülj fel a komplikációkra

Ha elhatároztad, hogy véget vetsz szingli életednek, ez valószínűleg téged sem fog elriasztani. Ennek ellenére mentálisan fel kell készülnie a magánéletében bekövetkezett nagy változásokra. "Ez nyilvánvaló" - mondod magadban. De a változások valójában abszolút mindent érintenek. A fürdőszobában extra fogkefe, szappan és fésű lesz. Férfiak és nők számára. Már nem magadé az ágy. Mindenkinek más a véleménye a takarításról. A szabadidőd már nem teljesen a tied. Már nem vagy egyedül, hanem egy pár vagy!

Minél hosszabb ideig vagytok egyedül, annál nehezebb lesz ez a változás számotokra. Menj rá amilyen gyorsan csak kell. És mielőtt felrobbansz dühében, jobb, ha előbb számolj el tízig, és nyugodj meg egy kicsit. Frissítse együttműködési készségeit. Látni fogja, hogy kifizetődik!


Hasonló cikkek

Az elvált randevúzási kézikönyve

A Cseh Köztársaságban minden második házasság elvált. De az ijesztő statisztikákban nem szerepel, hogy hányan házasodnak újra vagy házasodnak újra, és azt sem, hogy mennyi ideig. A különböző közvélemény-kutatásokból és pszichológusokhoz intézett kérdésekből azonban egyértelműen kiderül, hogy a legnagyobb probléma máshol van. Sokan arról számolnak be, hogy több éves házasság után már nem tudják, hogyan randevúzzanak. Tippeket adunk, hogyan tanulhatod meg újra.

Honnan tudod, hogy egy nő érdeklődik irántad?

Csevegsz egy lánnyal? Szereted? Nem akarsz azonnal flörtölni vele, mert nem tudod, hogy viszonozza-e az érzéseidet? Hoztunk néhány tanácsot azzal kapcsolatban, hogyan tudhatod meg, hogy az érintett nő érdeklődik-e irántad.

Hogyan ismerkedjünk meg egy online társkereső oldalon?

Szeretnél találkozni valakivel? De nem az erősséged a nyilvános randevúzás? Akkor próbálj meg online ismerkedni! Ebben a cikkben öt fontos tippet találsz, amelyeket feltétlenül tudnod kell az online társkeresőről. Mind az öt dolog tanácsot ad Önnek, hogyan találkozzon sikeresen online.

Van-e jogom szeretni, ha nem vagyok szép?

A mai szépségtrend azt diktálja, hogy legyél fiatal, karcsú és jóképű. A magazinok tele vannak tökéletes párokkal, és a televízió is. A reklámokban is csak vonzó emberek jelennek meg. Azt az érzést hagyja az emberekben, hogy csak "emberfelettiek" vannak a világon. Ez tévedés!

4 dolog, amire figyelned kell egy leendő partnernél

A randevúzás csodálatos. Kiteljesítő és szórakoztató lehet. Azonban kevesen akarnak "időt vesztegetni" valakivel, akivel végül nem megy. Módot keres, hogy gyorsan felmérje, Ön a legmegfelelőbb az Ön számára? Nézzen meg négy dolgot, amire figyelnie kell.

Mi vonzó a nők számára?

Bízik abban, hogy egyes nők kedvelik Önt, mások pedig nem? Persze, bizonyos mértékig így is működik. A tudósok azonban hosszú ideje újra és újra megerősítik, hogy bizonyos tényezők összessége az, ami alapján meghatározzuk, hogy ki szimpatikusabb számunkra, mint a másik. Minden a tudatalatti szinten működik. A nők egyszerűen érzik, hogy kihez vonzódnak jobban. Nézze meg, mely tényezők játszanak jelentős szerepet a döntésben.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.