Hogyan lehet újra egy párkapcsolatba évek után?

Talán valaki bántott. Talán egy nagyon csúnya váláson mész keresztül. Talán nehéz gyerekkorod volt. A szingli okok nem igazán számítanak. Az a fontos, hogy hosszú egyedül töltött időszak után szeretne visszatérni egy randevúzással, szerelmes levelekkel és az együttélés tervezésével teli életbe. De mit csinálsz, ha a körülötted lévők már régen "szinglik akarsz lenni" felirattal, és nem találkozol senkivel, aki érdekes lenne körülötted? Szabaduljunk meg a negatívumoktól!

Változtasd meg szokásaidat

Amint megváltoztatod a kapcsolatokkal kapcsolatos életszemléletedet, változtass a szokásodon. Ha hirtelen döntést hozol, és nem teszel többet, a körülötted lévők szinte észre sem veszik. Változtassa meg a ruhatárát, iratkozzon fel egy érdekes tanfolyamra, és látogasson el néhány új helyre. Egy rövid hétvégi vakáció sem rossz ötlet. Világosan látni fogja a változást. Sok más újdonságot aztán könnyen "pakolhatunk" rá. Beleértve a romantikus és egyéb kapcsolatokat is.

Jó szórakozást

A legrosszabb, amit tehetsz magaddal, hogy mindenáron keményen próbálkozol. Hülyén hangzik, de a kapcsolatokban a túlzott próbálkozás az ellenkezőjét eredményezi. Ne nyomja meg a fűrészt. Térjen vissza az egész randevúzási folyamatba szabadidőben és kapkodás nélkül. Minél tovább van egyedül, annál valószínűbb, hogy ismét ideges lesz, nem tud mit mondani stb. Ne hibáztasd magad. Teljesen normális, hogy kilógsz a ritmusból. Ha aggódik amiatt, hogy nem fog azonnal kormányozni a pártot, csak rontja a helyzetet.

Csökkentse partnerével szembeni követelményeket

Sajnos minél idősebb lesz, annál igényesebb lesz. vannak. Valószínűleg nem akarja "pazarolni az idejét", ezért egy ideális embert szeretne már a kezdetektől fogva. A társkereső oldalak megkönnyítik a dolgunkat, de még így sem könnyű megtalálni a megfelelőt. De a kérdés az: Valóban szüksége van mindarra, amit az ideális társáról álmodott? A magasság, a súly vagy a hajszín nem tesz boldoggá egy kapcsolatban. Menj randevúzni még azokkal is, akiket első látásra nem igazán kedvelsz. Talán teljesen tökéletes karakterük lesz, vagy csak második pillantásra varázsolnak el. Ha nem száll fel a szikra, senki sem kényszerít arra, hogy elmenj egy második vagy harmadik randira.

Készülj fel a komplikációkra

Ha elhatároztad, hogy véget vetsz szingli életednek, ez valószínűleg téged sem fog elriasztani. Ennek ellenére mentálisan fel kell készülnie a magánéletében bekövetkezett nagy változásokra. "Ez nyilvánvaló" - mondod magadban. De a változások valójában abszolút mindent érintenek. A fürdőszobában extra fogkefe, szappan és fésű lesz. Férfiak és nők számára. Már nem magadé az ágy. Mindenkinek más a véleménye a takarításról. A szabadidőd már nem teljesen a tied. Már nem vagy egyedül, hanem egy pár vagy!

Minél hosszabb ideig vagytok egyedül, annál nehezebb lesz ez a változás számotokra. Menj rá amilyen gyorsan csak kell. És mielőtt felrobbansz dühében, jobb, ha előbb számolj el tízig, és nyugodj meg egy kicsit. Frissítse együttműködési készségeit. Látni fogja, hogy kifizetődik!


Hasonló cikkek

Miért vagy még mindig egyedülálló?

Sokan tinédzser koruk óta randevúznak, és természetesen arra számítanak, hogy húsz-huszonöt éves koruk körül találkoznak életük szerelmével, letelepednek és közös gyermekeik lesznek. De ez a terv sok ember számára nem fog működni. Bár folyamatosan próbálkozik, még mindig kudarcot vall! Te is közéjük tartozol? Olvassa el a lehetséges okokat, miért vagy még mindig egyedülálló. Legyen óvatos, megtudhat egy kellemetlen igazságot.

Mit írjak az első üzenetekbe?

Az online társkereső mellett döntött, de valahogy nem tudja, hogyan kezdjen el kommunikálni a felhasználókkal? Szeretsz egy férfit/nőt egy társkereső oldalon, de fogalmad sincs, mit írj neki az első üzenetben? Tanácsot adunk Önnek!

Válaszd ki, kit szeretsz

A szerelem első látásra elképesztően romantikusnak tűnik a filmekben. Sok más téma is arról szól, amikor valaki rossz partnert szeret. Tudtad, hogy választhatsz egy ilyen lehetőséget? Csak el kell kezdenie a szerelmet lehetőségnek tekinteni. Kiválaszthatod, kibe szeretsz bele. Tanácsot adunk, hogyan tanulja meg.

Tervezze meg előre a randevú menetét – neki

Mész hamarosan az első randevúra? Semmit ne hagyj a véletlenre. Tervezze meg előre menetét. Magabiztosabbnak fogja érezni magát. Áttekintéssel tanácsot adunk ennek a nehéz feladatnak a végrehajtásához.

Mi az, ami megbízhatóan kikapcsolja a partnert az első randin?

Első randevúra mész, és félsz, hogy elrontod? Félsz attól, hogy rosszul leszel felöltözve, hogy rosszat mondasz, és emiatt nem mutatkozik meg a szerelmed? Nincs félelem. Olvasson tovább öt olyan dologról, amely 100%-osan kikapcsolja a potenciális megfelelőt. Kerüld el őket, és nyersz!

Amit a nők soha nem kérdezhetnek

Sikeresen sikerült az első randevúd. De mit ne kérdezz meg egy kapcsolat első heteiben?

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.