Hogyan lehet újra egy párkapcsolatba évek után?

Talán valaki bántott. Talán egy nagyon csúnya váláson mész keresztül. Talán nehéz gyerekkorod volt. A szingli okok nem igazán számítanak. Az a fontos, hogy hosszú egyedül töltött időszak után szeretne visszatérni egy randevúzással, szerelmes levelekkel és az együttélés tervezésével teli életbe. De mit csinálsz, ha a körülötted lévők már régen "szinglik akarsz lenni" felirattal, és nem találkozol senkivel, aki érdekes lenne körülötted? Szabaduljunk meg a negatívumoktól!

Változtasd meg szokásaidat

Amint megváltoztatod a kapcsolatokkal kapcsolatos életszemléletedet, változtass a szokásodon. Ha hirtelen döntést hozol, és nem teszel többet, a körülötted lévők szinte észre sem veszik. Változtassa meg a ruhatárát, iratkozzon fel egy érdekes tanfolyamra, és látogasson el néhány új helyre. Egy rövid hétvégi vakáció sem rossz ötlet. Világosan látni fogja a változást. Sok más újdonságot aztán könnyen "pakolhatunk" rá. Beleértve a romantikus és egyéb kapcsolatokat is.

Jó szórakozást

A legrosszabb, amit tehetsz magaddal, hogy mindenáron keményen próbálkozol. Hülyén hangzik, de a kapcsolatokban a túlzott próbálkozás az ellenkezőjét eredményezi. Ne nyomja meg a fűrészt. Térjen vissza az egész randevúzási folyamatba szabadidőben és kapkodás nélkül. Minél tovább van egyedül, annál valószínűbb, hogy ismét ideges lesz, nem tud mit mondani stb. Ne hibáztasd magad. Teljesen normális, hogy kilógsz a ritmusból. Ha aggódik amiatt, hogy nem fog azonnal kormányozni a pártot, csak rontja a helyzetet.

Csökkentse partnerével szembeni követelményeket

Sajnos minél idősebb lesz, annál igényesebb lesz. vannak. Valószínűleg nem akarja "pazarolni az idejét", ezért egy ideális embert szeretne már a kezdetektől fogva. A társkereső oldalak megkönnyítik a dolgunkat, de még így sem könnyű megtalálni a megfelelőt. De a kérdés az: Valóban szüksége van mindarra, amit az ideális társáról álmodott? A magasság, a súly vagy a hajszín nem tesz boldoggá egy kapcsolatban. Menj randevúzni még azokkal is, akiket első látásra nem igazán kedvelsz. Talán teljesen tökéletes karakterük lesz, vagy csak második pillantásra varázsolnak el. Ha nem száll fel a szikra, senki sem kényszerít arra, hogy elmenj egy második vagy harmadik randira.

Készülj fel a komplikációkra

Ha elhatároztad, hogy véget vetsz szingli életednek, ez valószínűleg téged sem fog elriasztani. Ennek ellenére mentálisan fel kell készülnie a magánéletében bekövetkezett nagy változásokra. "Ez nyilvánvaló" - mondod magadban. De a változások valójában abszolút mindent érintenek. A fürdőszobában extra fogkefe, szappan és fésű lesz. Férfiak és nők számára. Már nem magadé az ágy. Mindenkinek más a véleménye a takarításról. A szabadidőd már nem teljesen a tied. Már nem vagy egyedül, hanem egy pár vagy!

Minél hosszabb ideig vagytok egyedül, annál nehezebb lesz ez a változás számotokra. Menj rá amilyen gyorsan csak kell. És mielőtt felrobbansz dühében, jobb, ha előbb számolj el tízig, és nyugodj meg egy kicsit. Frissítse együttműködési készségeit. Látni fogja, hogy kifizetődik!


Hasonló cikkek

5 tudományos tény a szerelemről

Mindannyian ismerjük azt az érzést, amikor a szívünk kihagy egy ütemet, nem tudunk megállni, hogy a másik személyre gondoljunk, és a világon bármit megtennénk érte. De a szerelem nem csak a tündérmesék leghatalmasabb ereje. Tudományos tények is alátámasztják. Jöjjön el és derítse ki velünk, mi áll az egyértelműen megadott bizonyítékok hátterében!

Elutasítás – a világ vége vagy nagy lehetőség?

Remélte, hogy megnyeri új felfedezésének szívét, de ő elutasított? Elégedetlen vagy vele, vagy nem érdekel? Mit jelent számodra az elutasítás? Életed értelmének vége vagy egy lehetőség, hogy találkozz valakivel, aki jobb?

A leggyakoribb hibák, amelyeket a férfiak elkövetnek az online randevúzás során

Már nem az a helyzet, hogy a férfiak csak az utcán, a munkahelyen, a fitneszközpontokban, a kocsmákban, bárokban vagy más olyan helyeken találkoznak, ahol sok ember találkozik. A mai rohanó világban az embereknek nincs idejük a klasszikus randevúzásra. És ezért választják az online társkeresőt, mint a leggyorsabb módot az új szerelem megtalálására. De ez sem a legegyszerűbb. Melyek a leggyakrabban elkövetett hibák az internetes randevúzások során?

Ismerje fel a csalót

Még a legbiztonságosabb társkereső oldalon is találkozhatsz csalóval. Találkoztál már valakivel egy társkereső oldalon, aki nem hasonlít rád?

Az első találkozás mögötted. Mi a következő lépés?

Sikeresen befejezte az első randevút. De nem tudja, hogyan folytassa a randevúzást? Hogyan viselkedjünk úgy, hogy ne rontsuk el a csodálatos kezdést? A kutatások azt mutatják, hogy az idegesség az első találkozás után alábbhagy, de nagyon hamar visszatér. És ez pontosan a következtetésektől és az elvárásoktól való félelem miatt van így, amit a partnered megfogalmaz veled szemben. Készítettünk néhány tippet, hogy mit tegyünk (ne tegyünk) közvetlenül az első randevú után.

Hogyan randevúzzon, ha rossz tapasztalatai vannak

A randevúzás gondolata ijesztő lehet. Főleg, ha rossz tapasztalataid vannak a kapcsolatokkal kapcsolatban. Az új szerelem lehetősége mellett mindig ott van a csalódás lehetősége is. Hogyan találkozzunk és ismerkedjünk akkor is, ha a tudatalatti félelem visszatart? Gyere, lépj túl rajta.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.