Hogyan lehet újra egy párkapcsolatba évek után?

Talán valaki bántott. Talán egy nagyon csúnya váláson mész keresztül. Talán nehéz gyerekkorod volt. A szingli okok nem igazán számítanak. Az a fontos, hogy hosszú egyedül töltött időszak után szeretne visszatérni egy randevúzással, szerelmes levelekkel és az együttélés tervezésével teli életbe. De mit csinálsz, ha a körülötted lévők már régen "szinglik akarsz lenni" felirattal, és nem találkozol senkivel, aki érdekes lenne körülötted? Szabaduljunk meg a negatívumoktól!

Változtasd meg szokásaidat

Amint megváltoztatod a kapcsolatokkal kapcsolatos életszemléletedet, változtass a szokásodon. Ha hirtelen döntést hozol, és nem teszel többet, a körülötted lévők szinte észre sem veszik. Változtassa meg a ruhatárát, iratkozzon fel egy érdekes tanfolyamra, és látogasson el néhány új helyre. Egy rövid hétvégi vakáció sem rossz ötlet. Világosan látni fogja a változást. Sok más újdonságot aztán könnyen "pakolhatunk" rá. Beleértve a romantikus és egyéb kapcsolatokat is.

Jó szórakozást

A legrosszabb, amit tehetsz magaddal, hogy mindenáron keményen próbálkozol. Hülyén hangzik, de a kapcsolatokban a túlzott próbálkozás az ellenkezőjét eredményezi. Ne nyomja meg a fűrészt. Térjen vissza az egész randevúzási folyamatba szabadidőben és kapkodás nélkül. Minél tovább van egyedül, annál valószínűbb, hogy ismét ideges lesz, nem tud mit mondani stb. Ne hibáztasd magad. Teljesen normális, hogy kilógsz a ritmusból. Ha aggódik amiatt, hogy nem fog azonnal kormányozni a pártot, csak rontja a helyzetet.

Csökkentse partnerével szembeni követelményeket

Sajnos minél idősebb lesz, annál igényesebb lesz. vannak. Valószínűleg nem akarja "pazarolni az idejét", ezért egy ideális embert szeretne már a kezdetektől fogva. A társkereső oldalak megkönnyítik a dolgunkat, de még így sem könnyű megtalálni a megfelelőt. De a kérdés az: Valóban szüksége van mindarra, amit az ideális társáról álmodott? A magasság, a súly vagy a hajszín nem tesz boldoggá egy kapcsolatban. Menj randevúzni még azokkal is, akiket első látásra nem igazán kedvelsz. Talán teljesen tökéletes karakterük lesz, vagy csak második pillantásra varázsolnak el. Ha nem száll fel a szikra, senki sem kényszerít arra, hogy elmenj egy második vagy harmadik randira.

Készülj fel a komplikációkra

Ha elhatároztad, hogy véget vetsz szingli életednek, ez valószínűleg téged sem fog elriasztani. Ennek ellenére mentálisan fel kell készülnie a magánéletében bekövetkezett nagy változásokra. "Ez nyilvánvaló" - mondod magadban. De a változások valójában abszolút mindent érintenek. A fürdőszobában extra fogkefe, szappan és fésű lesz. Férfiak és nők számára. Már nem magadé az ágy. Mindenkinek más a véleménye a takarításról. A szabadidőd már nem teljesen a tied. Már nem vagy egyedül, hanem egy pár vagy!

Minél hosszabb ideig vagytok egyedül, annál nehezebb lesz ez a változás számotokra. Menj rá amilyen gyorsan csak kell. És mielőtt felrobbansz dühében, jobb, ha előbb számolj el tízig, és nyugodj meg egy kicsit. Frissítse együttműködési készségeit. Látni fogja, hogy kifizetődik!


Hasonló cikkek

Összefértek? Tudd meg az első randin!

Eleged van abból, hogy a kedves srác vagy szuperlány a végén valaki más lesz? Úgy érzed, hogy az elején mindig minden remekül néz ki, de a végén rájössz, hogy nem vagytok jó párosok egymásnak? Kerüld el a hasonló csalódásokat, és már az első randin tippeld meg párod! Csak kövesse a mindenütt megjelenő jelzéseket, vagy tegye fel a megfelelő kérdést.

Hozd be a múltad lezárását

Egy társkereső oldal minden második profiljában találhat egy kérdést a múltjával kapcsolatban, szinte mindenki felteszi, akivel randevúzni mész. Ha valaki azt kérdezi tőled: "Zárt múltad van?", természetesen mindannyian automatikusan igent mondunk. De mi van, ha nem? A régi sérelmekbe való ragaszkodás, vagy az, hogy nem tudja elengedni a volt partner okozta fájdalmat, megakadályozza a továbblépést. Hogyan lehet valóban lezárni a múltat? Bővebben a cikkben.

A randevúzás jobb vagy rosszabb, mint a hagyományos randevúzás?

A párok csaknem fele online találkozik. Számodra is előnyös az online társkereső?

Mit csináljunk az első közös hétvégén?

Alig várja az első közös hétvégét? Nem tudja, hová menjen új partnerével? Merítsen ihletet garantált tippjeinkből, és élvezze az első közös hétvégét.

Hogyan lehet a legjobban ellenállni a női elutasításnak?

Sok férfi egy nő elutasítását hasonütéshez hasonlítja. Így nem meglepő, hogy el akarják kerülni ezt a helyzetet. Sajnos az elutasítás nagyon gyakori része életünknek. Ha megérti, miért történik ez, jobban reagálhat, és gyakran még a maga javára is fordíthatja a dolgokat. Tehát hogyan lehet ellenállni az elutasításnak?

Még mindig gondolkodik egy volt partneren?

Találtál egy nagyszerű férfit? Találkoztál már egy igazán csodálatos nővel? Sok a közös bennetek és megértitek egymást? De van néha olyan érzésed, hogy még nem engedték el teljesen a volt párjukat? Honnan tudod, hogy az új szerelmed megoldotta a múltat, és elkezdhetsz kapcsolatot építeni?

Legújabb cikkek

20% kedvezmény csak ma és holnap

Aktiváljon bármilyen prémium tagsági csomagot 20% kedvezménnyel! Ezt az ajánlatot csak ma és holnap veheti igénybe.

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.