Hogyan lehet újra egy párkapcsolatba évek után?

Talán valaki bántott. Talán egy nagyon csúnya váláson mész keresztül. Talán nehéz gyerekkorod volt. A szingli okok nem igazán számítanak. Az a fontos, hogy hosszú egyedül töltött időszak után szeretne visszatérni egy randevúzással, szerelmes levelekkel és az együttélés tervezésével teli életbe. De mit csinálsz, ha a körülötted lévők már régen "szinglik akarsz lenni" felirattal, és nem találkozol senkivel, aki érdekes lenne körülötted? Szabaduljunk meg a negatívumoktól!

Változtasd meg szokásaidat

Amint megváltoztatod a kapcsolatokkal kapcsolatos életszemléletedet, változtass a szokásodon. Ha hirtelen döntést hozol, és nem teszel többet, a körülötted lévők szinte észre sem veszik. Változtassa meg a ruhatárát, iratkozzon fel egy érdekes tanfolyamra, és látogasson el néhány új helyre. Egy rövid hétvégi vakáció sem rossz ötlet. Világosan látni fogja a változást. Sok más újdonságot aztán könnyen "pakolhatunk" rá. Beleértve a romantikus és egyéb kapcsolatokat is.

Jó szórakozást

A legrosszabb, amit tehetsz magaddal, hogy mindenáron keményen próbálkozol. Hülyén hangzik, de a kapcsolatokban a túlzott próbálkozás az ellenkezőjét eredményezi. Ne nyomja meg a fűrészt. Térjen vissza az egész randevúzási folyamatba szabadidőben és kapkodás nélkül. Minél tovább van egyedül, annál valószínűbb, hogy ismét ideges lesz, nem tud mit mondani stb. Ne hibáztasd magad. Teljesen normális, hogy kilógsz a ritmusból. Ha aggódik amiatt, hogy nem fog azonnal kormányozni a pártot, csak rontja a helyzetet.

Csökkentse partnerével szembeni követelményeket

Sajnos minél idősebb lesz, annál igényesebb lesz. vannak. Valószínűleg nem akarja "pazarolni az idejét", ezért egy ideális embert szeretne már a kezdetektől fogva. A társkereső oldalak megkönnyítik a dolgunkat, de még így sem könnyű megtalálni a megfelelőt. De a kérdés az: Valóban szüksége van mindarra, amit az ideális társáról álmodott? A magasság, a súly vagy a hajszín nem tesz boldoggá egy kapcsolatban. Menj randevúzni még azokkal is, akiket első látásra nem igazán kedvelsz. Talán teljesen tökéletes karakterük lesz, vagy csak második pillantásra varázsolnak el. Ha nem száll fel a szikra, senki sem kényszerít arra, hogy elmenj egy második vagy harmadik randira.

Készülj fel a komplikációkra

Ha elhatároztad, hogy véget vetsz szingli életednek, ez valószínűleg téged sem fog elriasztani. Ennek ellenére mentálisan fel kell készülnie a magánéletében bekövetkezett nagy változásokra. "Ez nyilvánvaló" - mondod magadban. De a változások valójában abszolút mindent érintenek. A fürdőszobában extra fogkefe, szappan és fésű lesz. Férfiak és nők számára. Már nem magadé az ágy. Mindenkinek más a véleménye a takarításról. A szabadidőd már nem teljesen a tied. Már nem vagy egyedül, hanem egy pár vagy!

Minél hosszabb ideig vagytok egyedül, annál nehezebb lesz ez a változás számotokra. Menj rá amilyen gyorsan csak kell. És mielőtt felrobbansz dühében, jobb, ha előbb számolj el tízig, és nyugodj meg egy kicsit. Frissítse együttműködési készségeit. Látni fogja, hogy kifizetődik!


Hasonló cikkek

Romantikus vagy kacér? Hogyan csomagoljunk egy nőt a természetének megfelelően?

Mindegyikünk más és más, és mindegyikünkre vonatkozik valami. Egy romantikus lélek nem fog sokat költeni drága ékszerekre, ruhákra, ahogy a mindenkor a figyelem középpontjába kerülni vágyó sárkányt sem izgatja egy kirándulás az „őszbe öltözött” erdőbe. Szóval mit szólnál a különböző női természetekhez?

Mi befolyásolja a nők vonzerejét?

Zavarja, hogy az összes férfi a lába elé zuhan? Nem tudsz úgy kimenni, hogy valaki ne kérjen ki? Van megoldásunk az Ön számára! Kezdje el a következőket, és hamarosan senki sem veszi észre! Ha azonban éppen az ellenkező problémával küzd, hagyjon fel az alábbi rossz szokásokkal, amelyek határozottan csökkentik vonzerejét.

Honnan tudod, hogy a párod nem akar elköteleződni?

Úgy érzed, hogy a hetedik mennyországban vagy? Úgy érzed, végre találkoztál a herceggel fehér lovon? Mégis felemészt a gondolat, hogy nem minden úgy van, ahogy lennie kellene? Félsz attól, hogy néhány hét vagy hónap múlva nem fogod megtudni, hogy kedvesed veled ellentétben egyáltalán nem akar elköteleződni? Hogyan lehet ezt felismerni egy kapcsolat elején? Olvassa el és megtudja.

5 ok, amiért néha jobb, ha nem szeretsz senkibe

Bár a szerelem szép, bizonyos esetekben negatívumok egész sorát is magával hozza. Ezek könnyen kizökkenthetnek a szokásos életedből. Olvassa el, miért jobb néha szinglinek maradni!

Hova menjünk az első randevún?

Azon gondolkodik, hova menjen az első randevún? Milyen helyet válasszunk, hogy ne legyen unalmasan hétköznapi, de ne riassza el párját túlzott extravaganciával? Tippeket hozunk egy "könnyű" első randevúhoz, amely meglep egyszerűségével és egyben eredetiségével. Akár randevúzni!

Tippek egy romantikus randevúhoz

Soha nincs elég ötlet érdekes randevúzáshoz. Éppen ezért adunk néhány tippet a romantikus és vicces randevúzáshoz, amelyek különlegessé teszik kapcsolatukat, és egy kicsit jobban megismerhetik egymást.

Legújabb cikkek

Ma véget ér az ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK

Öszi ajánlatuk néhány óra múlva véget ér, azaz 2023. szeptember 26 -án éjfélkor.

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.