5 ok, amiért néha jobb, ha nem szeretsz senkibe

Bár a szerelem szép, bizonyos esetekben negatívumok egész sorát is magával hozza. Ezek könnyen kizökkenthetnek a szokásos életedből. Olvassa el, miért jobb néha szinglinek maradni!

1. Csökken a munkateljesítménye

Ha fülig beleszeret valakibe, a munkavállalása gyorsan csökken. A munkahelyeden a kedvesedre fogsz gondolni, és ő nem fog tudni "teljes gázzal" dolgozni. Lehetséges, hogy felad egy remek munkát a párja miatt, csak azért, hogy több ideje legyen rá. Nem gondolod, hogy ez szégyen? Ha a karriered prioritás, ne rohanj a szerelembe!

2. Egy napon a szerelem fájni fog

A legtöbb kapcsolat nem séta a parkban. Gyakran előfordul, hogy két ember szerelme válással, vagy legjobb esetben különválással végződik. Néhányan ezekben a helyzetekben gyakran elérik mélypontjukat. Pszichológiailag kimerítő és fájdalmas. Emiatt jobb, ha egyesek szinglik maradnak.

3. Megszűnik szingli lenni

Egy kapcsolat többféleképpen korlátozza az embert. Előbb-utóbb a párnak el kell kezdenie kompromisszumot kötni, és helyet kell adnia párjának valamiben. A szabadságod korlátozva lesz. Olyan dolgokat is meg fog tenni, amelyeket egyedül nem tenne meg. Meg kell szoknia partnere szokásait, és el kell fogadnia azokat. Szóval nem lenne jobb pár nélkül maradni? Aki nem szereti korlátozni magát, annak mindenképpen igen!

4. Nem marad időd magadra

Ha szerelmes leszel, minden idejét átirányítja az új partnerre. Ehhez munkába/iskolába kell járnia, és esetleg gyermekeiről is gondoskodnia kell. Egyáltalán nem lesz időd magadra. Az új szerelmed rovására vissza fogod vágni azokat a dolgokat, amelyeket korábban szerettél. Mielőtt belevágna egy új kapcsolatba, alaposan gondolja át, hajlandó-e ilyen áldozatot hozni. Azoknak, akiknek a szeretet nem olyan fontos, van egy tanácsunk. Maradj továbbra is szingli!

5. Felfedi valakinek az intimitását

Bízol a párodban, akibe végtelenül szerelmes vagy. Ezért nem akarsz majd titkot tartani előtte, és minden intimitásoddal rábízod. Nem lenne ezzel semmi baj, amíg a jövőben nem használja fel ezeket a dolgokat ellened. Előfordulhat, hogy rosszul szakítasz, és a párod el akar majd "süllyeszteni". Valószínűleg sikerülni fog, mert ismeri a gyengeségeidet, és pontosan tudja, hogyan használja fel ellened a rád bízott információkat.


Hasonló cikkek

A nagyszerű partner 5 jellemzője

Minden nő ideális férfit keres magának. Nem könnyű azonban megtalálni. Egyes hölgyeket elvakítja a jóképű és tökéletes férfi gondolata. Sajnos nem létezik. Így bezárják útjukat élettársaik előtt. Olvassa el az ideális partner öt tulajdonságát, és igazán ragadja meg őket az emlékezetében. Mi van, ha holnap találkozol az ideális férfival?

4 fajta partner, amelyet kerülni kell

Úgy érzi, hogy balszerencséje van a partnerekkel? Mindig olyan valakinek bizonyul, akivel egyszerűen nem tud együtt élni, pedig elsőre ideálisnak tűnt? Előfordulhat, hogy anélkül, hogy észrevennéd, ugyanolyan típusú partnereket választasz! Ne hagyd, hogy a tökéletes megjelenés megtévesszen. Mely típusokat érdemes elkerülni?

Hova ne menjünk az első randevúra?

Az első közös randevúkra kiválasztott hely sokat elárulhat rólad a másik személy számára. Csak egy átgondolt döntést kell hoznia, és nem kell aggódnia az első találkozás miatt. Mi tehát a legfontosabb a közös helyszín kiválasztásánál? Válassz olyan helyet, ahol nyugodtan cseveghetsz! Mely helyek egyáltalán nem alkalmasak első randevúra? Olvassa el és megtudja.

Honnan tudhatod, hogy egy férfi flörtöl veled?

Úgy tűnik neked, hogy egy férfi flörtöl veled? Úgy érzed, hogy tetszel neki? De hogyan derítsd ki, hogy valóban kacér jelzéseket küld neked, és hogy nem természetes módon viselkedik? Félsz csatlakozni a játékához, mert félsz, hogy zavarba hozod magad? Szóval inkább visszafogod magad? De mi van akkor, ha tényleg flörtölnek veled, és szükségtelenül elszalasztod a lehetőséget, hogy találkozz a szerelmeddel? Tanácsot adunk, hogyan győződj meg arról, hogy egy férfi kedvel téged!

Ne rontsa el az első randevút

Még ha több mint ezren vettél részt, akkor is mindig színpadi félelmed lesz az első találkozás előtt. Nem csoda. A legtöbb ember annál jobban szégyelli magát, minél jobban törődik az eredménnyel. De ne feledd az iskolai vizsgákat! Az első randevú egy hasonló teszt. Mit tegyünk, vagy mit ne tegyünk az első találkozáskor?

Hívd el randevúzni eredeti módon

Az eredeti dátum megtervezése nem olyan nehéz. De mi a helyzet a meghívóval? Lehetséges egyáltalán újszerű módon megfogalmazni? Igen! Egy randevúnak nem kell mindig a kávéról szólnia. Tehát eredeti módon hívd el a párodat randevúzni!

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.