5 ok, amiért néha jobb, ha nem szeretsz senkibe

Bár a szerelem szép, bizonyos esetekben negatívumok egész sorát is magával hozza. Ezek könnyen kizökkenthetnek a szokásos életedből. Olvassa el, miért jobb néha szinglinek maradni!

1. Csökken a munkateljesítménye

Ha fülig beleszeret valakibe, a munkavállalása gyorsan csökken. A munkahelyeden a kedvesedre fogsz gondolni, és ő nem fog tudni "teljes gázzal" dolgozni. Lehetséges, hogy felad egy remek munkát a párja miatt, csak azért, hogy több ideje legyen rá. Nem gondolod, hogy ez szégyen? Ha a karriered prioritás, ne rohanj a szerelembe!

2. Egy napon a szerelem fájni fog

A legtöbb kapcsolat nem séta a parkban. Gyakran előfordul, hogy két ember szerelme válással, vagy legjobb esetben különválással végződik. Néhányan ezekben a helyzetekben gyakran elérik mélypontjukat. Pszichológiailag kimerítő és fájdalmas. Emiatt jobb, ha egyesek szinglik maradnak.

3. Megszűnik szingli lenni

Egy kapcsolat többféleképpen korlátozza az embert. Előbb-utóbb a párnak el kell kezdenie kompromisszumot kötni, és helyet kell adnia párjának valamiben. A szabadságod korlátozva lesz. Olyan dolgokat is meg fog tenni, amelyeket egyedül nem tenne meg. Meg kell szoknia partnere szokásait, és el kell fogadnia azokat. Szóval nem lenne jobb pár nélkül maradni? Aki nem szereti korlátozni magát, annak mindenképpen igen!

4. Nem marad időd magadra

Ha szerelmes leszel, minden idejét átirányítja az új partnerre. Ehhez munkába/iskolába kell járnia, és esetleg gyermekeiről is gondoskodnia kell. Egyáltalán nem lesz időd magadra. Az új szerelmed rovására vissza fogod vágni azokat a dolgokat, amelyeket korábban szerettél. Mielőtt belevágna egy új kapcsolatba, alaposan gondolja át, hajlandó-e ilyen áldozatot hozni. Azoknak, akiknek a szeretet nem olyan fontos, van egy tanácsunk. Maradj továbbra is szingli!

5. Felfedi valakinek az intimitását

Bízol a párodban, akibe végtelenül szerelmes vagy. Ezért nem akarsz majd titkot tartani előtte, és minden intimitásoddal rábízod. Nem lenne ezzel semmi baj, amíg a jövőben nem használja fel ezeket a dolgokat ellened. Előfordulhat, hogy rosszul szakítasz, és a párod el akar majd "süllyeszteni". Valószínűleg sikerülni fog, mert ismeri a gyengeségeidet, és pontosan tudja, hogyan használja fel ellened a rád bízott információkat.


Hasonló cikkek

Mit kell kerülni az első randin?

Az első randevú a legfontosabb egy kapcsolatban. Utána dönti el, hogy együtt mész-e a következőre, vagy soha többé nem látjuk egymást. Ez a tény sok embert megrémít, és minden jóakarat ellenére elkövetnek egy "átlépést". Szóval mit ne csinálj az első randin?

Hova menjünk randevúzni élményekért?

Ha Ön az a típus, aki általában kitalálja a dátumtervet, előbb-utóbb biztosan kifogy az ötletekből. Úgy érzed, már mindenhol együtt voltatok, és egyszerűen nem tudsz másra gondolni? Még egy régi ötlet leporolása is kifizetődő lehet. Csak módosítsd egy kicsit a dátumot. Ha kifogytál az ötletekből, olvass tovább. Olyan élményekkel teli randevúzáshoz hozunk tippeket, amelyekre sokáig emlékezni fogsz!

Honnan tudod, hogy nem leszel egy pár?

Van olyan barátod, akihez vonzódsz? A szex rendben van vele, de a szerelem nem jelent meg köztetek? Tanácsot adunk, hogyan ismerd fel, hogy ti ketten biztosan nem lesztek egy pár!

Hogyan lehet helyesen profilt létrehozni?

Egy igazán érdekes profil létrehozása nem egyszerű. Az ideális profil első pillantásra megragadja a tekintetet, és másokat is szeretne találkozni veled. Vagy legalább olvassa el a részleteket rólad. Végezzen el néhány ötletet velünk, hogy emlékezetessé tegye profilját.

Hova vigyünk egy nőt randevúzni?

Ha a nő elfogadta a randevúzást, akkor Ön szerezheti meg az első plusz pontot. Például egy újabb bónuszpontot szerezhet, ha meghívja őt egy randevúra, amely lenyűgözi őt. Ha eredeti akar lenni, felejtse el a mozit és a vacsorát, és merítsen ihletet tippjeinkből.

Ne rontsa el az első randevút

Még ha több mint ezren vettél részt, akkor is mindig színpadi félelmed lesz az első találkozás előtt. Nem csoda. A legtöbb ember annál jobban szégyelli magát, minél jobban törődik az eredménnyel. De ne feledd az iskolai vizsgákat! Az első randevú egy hasonló teszt. Mit tegyünk, vagy mit ne tegyünk az első találkozáskor?

Legújabb cikkek

☃️❄️ Ma véget ér az ÓRIÁSI TÉLI AKCIÓNK

TÉLI ajánlatunk néhány óra múlva véget ér, pontosan ma éjfélkor. Ne habozzon és használja ki ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.