5 ok, amiért néha jobb, ha nem szeretsz senkibe

Bár a szerelem szép, bizonyos esetekben negatívumok egész sorát is magával hozza. Ezek könnyen kizökkenthetnek a szokásos életedből. Olvassa el, miért jobb néha szinglinek maradni!

1. Csökken a munkateljesítménye

Ha fülig beleszeret valakibe, a munkavállalása gyorsan csökken. A munkahelyeden a kedvesedre fogsz gondolni, és ő nem fog tudni "teljes gázzal" dolgozni. Lehetséges, hogy felad egy remek munkát a párja miatt, csak azért, hogy több ideje legyen rá. Nem gondolod, hogy ez szégyen? Ha a karriered prioritás, ne rohanj a szerelembe!

2. Egy napon a szerelem fájni fog

A legtöbb kapcsolat nem séta a parkban. Gyakran előfordul, hogy két ember szerelme válással, vagy legjobb esetben különválással végződik. Néhányan ezekben a helyzetekben gyakran elérik mélypontjukat. Pszichológiailag kimerítő és fájdalmas. Emiatt jobb, ha egyesek szinglik maradnak.

3. Megszűnik szingli lenni

Egy kapcsolat többféleképpen korlátozza az embert. Előbb-utóbb a párnak el kell kezdenie kompromisszumot kötni, és helyet kell adnia párjának valamiben. A szabadságod korlátozva lesz. Olyan dolgokat is meg fog tenni, amelyeket egyedül nem tenne meg. Meg kell szoknia partnere szokásait, és el kell fogadnia azokat. Szóval nem lenne jobb pár nélkül maradni? Aki nem szereti korlátozni magát, annak mindenképpen igen!

4. Nem marad időd magadra

Ha szerelmes leszel, minden idejét átirányítja az új partnerre. Ehhez munkába/iskolába kell járnia, és esetleg gyermekeiről is gondoskodnia kell. Egyáltalán nem lesz időd magadra. Az új szerelmed rovására vissza fogod vágni azokat a dolgokat, amelyeket korábban szerettél. Mielőtt belevágna egy új kapcsolatba, alaposan gondolja át, hajlandó-e ilyen áldozatot hozni. Azoknak, akiknek a szeretet nem olyan fontos, van egy tanácsunk. Maradj továbbra is szingli!

5. Felfedi valakinek az intimitását

Bízol a párodban, akibe végtelenül szerelmes vagy. Ezért nem akarsz majd titkot tartani előtte, és minden intimitásoddal rábízod. Nem lenne ezzel semmi baj, amíg a jövőben nem használja fel ezeket a dolgokat ellened. Előfordulhat, hogy rosszul szakítasz, és a párod el akar majd "süllyeszteni". Valószínűleg sikerülni fog, mert ismeri a gyengeségeidet, és pontosan tudja, hogyan használja fel ellened a rád bízott információkat.


Hasonló cikkek

Hogyan kezdjünk el kommunikálni egy társkereső oldalon?

Regisztráltál egy társkereső oldalra, és hirtelen nem tudod, hogyan kezdj el kommunikációt? Milyen üzenetet küldesz egy olyan személynek, akit még nem igazán ismersz? Tekintse meg tippjeinket, amelyek megkönnyítik az online társkeresést. Az első írásbeli beszéd nagyon fontos.

Nyűgözz le az első randin

Szeretnéd elbűvölni párodat az első randin? Szeretné, hogy az élet győztesének tartsák az első találkozástól kezdve? A mai rohanó világban, ahol senki sem foglalkozik sokáig semmivel, nagyszerű első benyomást kell hagyni. Ha sikerül, kiváló kiindulási pozícióba kerülsz. Ha nem, akkor valószínűleg nem látjátok többé egymást. Szóval, hogyan nyűgözd le partneredet?

A tökéletes nő a férfiak szerint

Szeretnéd megismerni egymást, de valahogy mégsem sikerül. Kezdi azt hinni, hogy nem vagy elég vonzó? Vagy csak azt szeretné tudni, hogy a férfiak mire repülnek? Több tucat férfit kérdeztünk meg, és közöljük az eredményeket.

Mit szólnál egy nőhöz, ha már nem vagy huszonéves?

Miről fogunk beszélni? Növekvő has, kisebb fizikai és szexuális állóképesség, megjelenő sarkok a homlokon... Ezek olyan dolgok, amik nem éppen vonzóak. És hacsak nem vagy milliomos, akkor még a számlaegyenlegeddel, egy díszes autóval, vagy egy x tízezret érő órával sem tudod elkápráztatni a nőket. Nem számít! De te biztosan nem tartozol a régi vashoz. Szóval hogyan szerezhetsz nőt, ha a "legjobb éveid" már rég mögötted vannak?

Hová vigyem az első randevúra?

Az a hely, ahová elviszed a párodat az első randevúra, sokkal fontosabb, mint amilyennek első pillantásra tűnhet. Ezért a legtöbb férfi sokszor már jóval előre eldönti, hova vigye randevúzni "párját". A válasz látszólag egyszerű. Kell egy hely, ahol nem lesz unalmas, és egyben egy hely, ahol lesz hely beszélgetni, ismerkedni. Van néhány speciális tippünk az Ön számára, ezért használja őket!

Ingyenes vagy fizetős? Melyik társkereső oldalt válasszam?

Rengeteg társkereső oldal van. De amikor elkezded, nem érdekel. Ingyenesen használ társkereső oldalakat, vagy fizet tagságért? Tekintse meg mindkét lehetőség előnyeinek és hátrányainak összefoglalását.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.