5 ok, amiért néha jobb, ha nem szeretsz senkibe

Bár a szerelem szép, bizonyos esetekben negatívumok egész sorát is magával hozza. Ezek könnyen kizökkenthetnek a szokásos életedből. Olvassa el, miért jobb néha szinglinek maradni!

1. Csökken a munkateljesítménye

Ha fülig beleszeret valakibe, a munkavállalása gyorsan csökken. A munkahelyeden a kedvesedre fogsz gondolni, és ő nem fog tudni "teljes gázzal" dolgozni. Lehetséges, hogy felad egy remek munkát a párja miatt, csak azért, hogy több ideje legyen rá. Nem gondolod, hogy ez szégyen? Ha a karriered prioritás, ne rohanj a szerelembe!

2. Egy napon a szerelem fájni fog

A legtöbb kapcsolat nem séta a parkban. Gyakran előfordul, hogy két ember szerelme válással, vagy legjobb esetben különválással végződik. Néhányan ezekben a helyzetekben gyakran elérik mélypontjukat. Pszichológiailag kimerítő és fájdalmas. Emiatt jobb, ha egyesek szinglik maradnak.

3. Megszűnik szingli lenni

Egy kapcsolat többféleképpen korlátozza az embert. Előbb-utóbb a párnak el kell kezdenie kompromisszumot kötni, és helyet kell adnia párjának valamiben. A szabadságod korlátozva lesz. Olyan dolgokat is meg fog tenni, amelyeket egyedül nem tenne meg. Meg kell szoknia partnere szokásait, és el kell fogadnia azokat. Szóval nem lenne jobb pár nélkül maradni? Aki nem szereti korlátozni magát, annak mindenképpen igen!

4. Nem marad időd magadra

Ha szerelmes leszel, minden idejét átirányítja az új partnerre. Ehhez munkába/iskolába kell járnia, és esetleg gyermekeiről is gondoskodnia kell. Egyáltalán nem lesz időd magadra. Az új szerelmed rovására vissza fogod vágni azokat a dolgokat, amelyeket korábban szerettél. Mielőtt belevágna egy új kapcsolatba, alaposan gondolja át, hajlandó-e ilyen áldozatot hozni. Azoknak, akiknek a szeretet nem olyan fontos, van egy tanácsunk. Maradj továbbra is szingli!

5. Felfedi valakinek az intimitását

Bízol a párodban, akibe végtelenül szerelmes vagy. Ezért nem akarsz majd titkot tartani előtte, és minden intimitásoddal rábízod. Nem lenne ezzel semmi baj, amíg a jövőben nem használja fel ezeket a dolgokat ellened. Előfordulhat, hogy rosszul szakítasz, és a párod el akar majd "süllyeszteni". Valószínűleg sikerülni fog, mert ismeri a gyengeségeidet, és pontosan tudja, hogyan használja fel ellened a rád bízott információkat.


Hasonló cikkek

Jó, ha van otthon pasi

Férfi nélkül élni nem feltétlenül rossz. De nagyon kedves hölgyek. Még jobb, ha egy pasi van otthon. nem hiszed? Ennek a cikknek a segítségével egyszerűen megtehetjük ezt Ön helyett!

Milyen férfit keresnek a nők? Magabiztosat vagy a szerény fiúkat?

Hogy is van ez a nőkkel? Milyen típusú férfiak vonzzák a leginkább őket? A kemény férfiak, vagy inkább azok a férfi típúsok, akik még az égből is lehozzák a csillagokat? A tizenéves korban minden nő olyan férfit keres, aki miatt nem kell szégyenkeznie barátai előtt. Leginkább jóképű férfi legyen, olyan ember, akinek kellemes a megjelenése, kisportolt testtel rendelkezik stb. A kemény férfiaknak több esélyük van a fiatalabb nőknél, mint a jóképű együttérző férfiaknak.

Keress egy barátnőt

Egy ideje keresel barátnőt, de még mindig nem találod? Miért van ez így? Vagy egyáltalán nincs bátorságod közeledni hozzá, vagy elutasít, vagy nem találkozol senkivel, aki érdekes lenne... Ennek egész sora lehet. De szeretnél végre áttörni az ördögi körön, és komoly partnerséget alapítani? Íme néhány tipp a kezdéshez. Változtassa meg esélyeit jóra, jobbra, és érje el végre úti célját. Keress egy barátnőt!

Tanulj meg flörtölni!

Ha egy férfi meg akar vonzani vagy megnyerni valakit, tudnia kell, hogyan kell flörtölni. Az emberek gyakran bizonytalanok magukban, amikor találkoznak társaikkal, vagy nem tudják, hogyan nézzen ki a flörtölés. Ha ez a te eseted is, olvasd el a következő néhány sort, amelyek garantáltan megtanítják.

pasit keresek karácsonyra

A szerelemről humorral, avagy Hogyan találkozik ma egy egyedülálló nő a nagyvárosban! ... "És hol találkoztál vele?"... "Egy társkereső oldalon." .... "Ó, biztos furcsa, amikor egy társkereső oldalon van, ugye?"... "Istenem! Elvégre én is randevúzok, és normális vagyok, vagy sem?”

Alkoss egy remek profilfotót

Nem csak az Elite Date.hu társkereső oldal ragaszkodik ahhoz, hogy a felhasználói profil fotókat is tartalmazzon. Számos társkereső és hirdetési oldalnak ugyanazok a feltételei. És ha nem, akkor legalább lehetővé teszik a felhasználók számára a fotók közzétételét. A fotók a Te névjegykártyád. Tehát figyelj rá!

Legújabb cikkek

👫 Már csak ma - 6000 Ft kedvezmény

Már csak ma veheted igénybe 6000 Ft os kedvezményünket éves tagságodhoz! Ez az ajánlat ma éjfélkor lejár - ne habozz, használd ki!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.