5 fajta nő, akivel inkább nem randiznál

Még a legszebb nőnek sincs garancia arra, hogy párkapcsolata sikeres lesz. Az igazi jellemvonások előbb-utóbb felszínre kerülnek. És ezek alapján döntöd el, hogy maradsz-e a kapcsolatban, vagy tovább nézel. 5 fajta nőt mutatunk be, amely soha nem fog megváltozni. Jobb, ha elmenekül előlük, mielőtt túl késő lenne.

1. Az irányítás megszállottja

A filmekben a háziasszonyok erről a negatív tulajdonságról híresek. A valóságban még egy dolgozó és sikeres nő is lehet ilyen. Kiről beszélünk? A harcosról. Az Ön felelőssége, hogy azonnal felvegye a telefont, ha egy kocsmában száll meg barátaival. Ha pedig nem, akkor egyből a nyakában van a sok megbánás. Teljesen normálisnak találja a zsebeit, vagy a Facebook-profilod ellenőrzését. Fogja ki a telefonját a kezéből, és gyorsan meneküljön előle! Az élet egy „harcossal” senkinek sem kellemes.

2. Csalhatatlan

Senki sem szereti azokat, akiknek mindig igazuk van. És ha véletlenül nincs meg, akkor is kitartanak mellette, hogy van. Az ilyen partner mindkét nem számára "pestis". Soha nem téved. Ő diktálja, mi fog történni, utasít, korrigálja és tud mindent a legjobban? Komolyan? Szóval hagyjuk! Egy ilyen nővel soha nem tudnád megfelelően kifejteni a véleményedet, nemhogy szabad levegőt venni. Mondjon búcsút.

3. A monológok szerelmese

Amint hazaér, máris elmeséli, hogy mit tapasztalt a munkahelyén, kivel találkozott ebéd közben, mit evett, mit mondott mindenki. Nem ritkán azt is megtudhatja, hogy van kolléganőjének barátja kutyája. Nem enged beszélni, mégsem beszélsz soha semmi fontosról, nem beszélve a kapcsolatodról? Ez a nő csak a saját hangját szereti. És pletyka. Hadd vizsgálja meg, mi hol történt, és jobb, ha tovább keresed.

4. Állandóan elégedetlen

Tetszett, hogy milyen szigorú önmagához? Mindent addig csinál, amíg tökéletes nem lesz? Az egészséges önkritika kiváló. Nagyon messzire lehet jutni vele. De ha örökké elégedetlen, hol van a siker öröme? Előbb-utóbb ő is korrigálni kezd. Annyira próbálkozik, így neked is meg kell tenned. Valószínűleg az örökkévaló "Állítsd be a nyakkendődet", "Miért nem keresel többet?", "Ezek a háttérképek egyáltalán nem illenek ide"-re. Uraim, meneküljenek, amíg még van idő.

5. Özvegy

Az utolsó egy nő, aki csak élete egy bizonyos részében lehet ilyen. De van rá esély, hogy megváltozik? Csak akkor, ha néhány hónapnyi randevúzás után feleségül veszi. És lehetőleg egy éven és egy napon belül szülni fog egy gyereket. Ha nem akarsz magad alapítani családot, vigyázz vele. Esküvői magazinok, olyan mondások, mint „Marušča kisfia NAGYON cuki! Nem gondolod?" vagy olyan gyűrűkkel járni a boltokba, amelyektől nem tudsz 100%-ban megszabadulni. Vedd feleségül, vagy keress olyat, aki nem kíván házasságot!


Hasonló cikkek

Nem menekülhetsz a természet törvényei elől, vagy honnan tudhatod, hogy tetszel valakinek?

A munkahelyi kollégája, vagy a hölgy, akivel minden reggel találkozik a villamoson, felkeltette a figyelmét? Szeretné tudni, hogy az érzések kölcsönösek-e? Csak figyeld meg! A természet felvértezett bennünket saját rituáléinkkal, amelyek segítségével felhívjuk partnerünk figyelmét. Honnan tudod, hogy tetszel-e valakinek? Olvassa el a cikkben!

Miért internetes ismerkedés?

A valakivel való találkozás és a randevúzás mindig is sok törődést és időt igényelt. Öltözz fel, menj ki a társaságba, vagy táncolj sokáig. Ennek ellenére a randevúzás úgy néz ki, mint manapság. Manapság azonban rengeteg ember ismeri meg egymást elsősorban az interneten keresztül. Az időmegtakarításon túl a társkereső oldalak számos egyéb előnnyel is járnak. Szeretnéd tudni a legnagyobbakat?

Az egyedülálló élet előnyei

Mindent megtesz, hogy megtaláld a tökéletes párod? De mi van, ha egyszerűen nem megy? Ne ess kétségbe. Emlékeztesd magad abban a pillanatban, milyen előnyöket kínál a szingli élet!

Az első sorsdöntő másodpercek egy kapcsolat számára

Az első benyomás fontosságáról mindenhol olvashat. De ritkán tanulod meg, hogy az igazi első benyomás csak körülbelül tizenöt másodperc alatt alakul ki. Mert ilyen kevés is elég ahhoz, hogy eldöntsük, akarjuk-e a másikkal együtt alakítani a jövőt vagy sem. Tehát mi játssza a legfontosabb szerepet?

A boldog kapcsolathoz vezető út

Nincs két egyforma ember. Gyakran feltételezzük, hogy mások is úgy gondolják, ahogy mi. Sajnos ez nem így van. Emiatt boldogtalanok vagyunk a kapcsolatban. Ami nekünk jó és érthető, nem biztos, hogy kedvesünk számára jó és érthető. Próbáld ki a következő négy utat, és boldog párkapcsolatban leszel.

Az ismerkedés szabályai

A randevúzáshoz mindig is voltak bizonyos szabályok, amelyeket jó volt betartani. De ahogy az idők megváltoztak, úgy változott az emberek találkozási módja is. Először is a modern társkereső technológiákról van szó, amelyek egykor nem voltak elérhetőek, másodsorban pedig arról, hogyan zajlik maga a randevú. Hogy vagy? A klasszikus személyes találkozókat vagy az online randevúzásokat kedveled?

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.