5 fajta nő, akivel inkább nem randiznál

Még a legszebb nőnek sincs garancia arra, hogy párkapcsolata sikeres lesz. Az igazi jellemvonások előbb-utóbb felszínre kerülnek. És ezek alapján döntöd el, hogy maradsz-e a kapcsolatban, vagy tovább nézel. 5 fajta nőt mutatunk be, amely soha nem fog megváltozni. Jobb, ha elmenekül előlük, mielőtt túl késő lenne.

1. Az irányítás megszállottja

A filmekben a háziasszonyok erről a negatív tulajdonságról híresek. A valóságban még egy dolgozó és sikeres nő is lehet ilyen. Kiről beszélünk? A harcosról. Az Ön felelőssége, hogy azonnal felvegye a telefont, ha egy kocsmában száll meg barátaival. Ha pedig nem, akkor egyből a nyakában van a sok megbánás. Teljesen normálisnak találja a zsebeit, vagy a Facebook-profilod ellenőrzését. Fogja ki a telefonját a kezéből, és gyorsan meneküljön előle! Az élet egy „harcossal” senkinek sem kellemes.

2. Csalhatatlan

Senki sem szereti azokat, akiknek mindig igazuk van. És ha véletlenül nincs meg, akkor is kitartanak mellette, hogy van. Az ilyen partner mindkét nem számára "pestis". Soha nem téved. Ő diktálja, mi fog történni, utasít, korrigálja és tud mindent a legjobban? Komolyan? Szóval hagyjuk! Egy ilyen nővel soha nem tudnád megfelelően kifejteni a véleményedet, nemhogy szabad levegőt venni. Mondjon búcsút.

3. A monológok szerelmese

Amint hazaér, máris elmeséli, hogy mit tapasztalt a munkahelyén, kivel találkozott ebéd közben, mit evett, mit mondott mindenki. Nem ritkán azt is megtudhatja, hogy van kolléganőjének barátja kutyája. Nem enged beszélni, mégsem beszélsz soha semmi fontosról, nem beszélve a kapcsolatodról? Ez a nő csak a saját hangját szereti. És pletyka. Hadd vizsgálja meg, mi hol történt, és jobb, ha tovább keresed.

4. Állandóan elégedetlen

Tetszett, hogy milyen szigorú önmagához? Mindent addig csinál, amíg tökéletes nem lesz? Az egészséges önkritika kiváló. Nagyon messzire lehet jutni vele. De ha örökké elégedetlen, hol van a siker öröme? Előbb-utóbb ő is korrigálni kezd. Annyira próbálkozik, így neked is meg kell tenned. Valószínűleg az örökkévaló "Állítsd be a nyakkendődet", "Miért nem keresel többet?", "Ezek a háttérképek egyáltalán nem illenek ide"-re. Uraim, meneküljenek, amíg még van idő.

5. Özvegy

Az utolsó egy nő, aki csak élete egy bizonyos részében lehet ilyen. De van rá esély, hogy megváltozik? Csak akkor, ha néhány hónapnyi randevúzás után feleségül veszi. És lehetőleg egy éven és egy napon belül szülni fog egy gyereket. Ha nem akarsz magad alapítani családot, vigyázz vele. Esküvői magazinok, olyan mondások, mint „Marušča kisfia NAGYON cuki! Nem gondolod?" vagy olyan gyűrűkkel járni a boltokba, amelyektől nem tudsz 100%-ban megszabadulni. Vedd feleségül, vagy keress olyat, aki nem kíván házasságot!


Hasonló cikkek

Mit ne írj a profilodba

A randevúzás segít megtalálni a tökéletes lelki társat, különösen manapság. De soha ne becsülje alá a jól kitöltött profilt. Túl gyakran látunk olyan felhasználói profilokat, amelyek tele vannak klisékkel és általánosságokkal. Egy ilyen profil sok más közé illeszkedik. Ezért készítettünk egy listát azokról a klisékről, amelyeket soha ne írj a profilodba.

Az online társkereső "IN"

Az internet, az internet és újra az internet. Mintha a mai világ egyáltalán nem működhetne nélküle. Manapság szinte mindenre használjuk az internetet, ami csak lehetséges. Munkára, oktatásra, vásárlásra, szórakozásra, de randevúzásra is. Az internetes randevúzás pedig az utóbbi időben a legnépszerűbb találkozási hely.

Menj a bevezetővel szemben. Hogyan leszünk leggyakrabban szerelmesek?

A randevúzás egy bonyolult játék, amely gyakrabban bizonyul kudarcnak, mint sikernek. Ennek ellenére mindannyian szeretünk vele játszani. Találkozz életed szerelmével, és nézd meg, hogyan lehetsz igazán szerelmes.

Hogyan válasszunk ajándékot egy nőnek

Megfelelő ajándékot keres a felesége számára? Nem tudja, mit tegyen? Néha nagyon nehéz kiválasztani a megfelelőt. Nézzünk szembe a tényekkel. A nők egyszerűen válogatósak. Valahányszor valami apró csodát várnak. Gyakran csalódnak, mert egyáltalán nem illett az ízlésükhöz. Tanácsot adunk, hogyan kerülheti el ezt a kellemetlenséget.

Szeress online

Ma gyakorlatilag bármit elintézhet az interneten. Vásárolhat online élelmiszert, rendelhet túrát és köthet biztosítást online, kommunikálhat az emberekkel az interneten, sőt találkozhat emberekkel az interneten. Az internet tele van online társkereső oldalakkal, ahol megtalálhatod életed párját.

5 tipp, hogyan zsákolj be egy pasit

Hosszú ideje nem tud valakit becsomagolni? Érzed, hogy sikeres vagy, de legfeljebb a harmadik randevú után újra összeomlik minden, mint egy kártyavár, és elölről kell kezdeni? Ne ess kétségbe, minden megoldható. Tekintse meg 5 tippünket, hogyan szerezzen férfit, és hogyan tartsa meg utána.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.