5 fajta nő, akivel inkább nem randiznál

Még a legszebb nőnek sincs garancia arra, hogy párkapcsolata sikeres lesz. Az igazi jellemvonások előbb-utóbb felszínre kerülnek. És ezek alapján döntöd el, hogy maradsz-e a kapcsolatban, vagy tovább nézel. 5 fajta nőt mutatunk be, amely soha nem fog megváltozni. Jobb, ha elmenekül előlük, mielőtt túl késő lenne.

1. Az irányítás megszállottja

A filmekben a háziasszonyok erről a negatív tulajdonságról híresek. A valóságban még egy dolgozó és sikeres nő is lehet ilyen. Kiről beszélünk? A harcosról. Az Ön felelőssége, hogy azonnal felvegye a telefont, ha egy kocsmában száll meg barátaival. Ha pedig nem, akkor egyből a nyakában van a sok megbánás. Teljesen normálisnak találja a zsebeit, vagy a Facebook-profilod ellenőrzését. Fogja ki a telefonját a kezéből, és gyorsan meneküljön előle! Az élet egy „harcossal” senkinek sem kellemes.

2. Csalhatatlan

Senki sem szereti azokat, akiknek mindig igazuk van. És ha véletlenül nincs meg, akkor is kitartanak mellette, hogy van. Az ilyen partner mindkét nem számára "pestis". Soha nem téved. Ő diktálja, mi fog történni, utasít, korrigálja és tud mindent a legjobban? Komolyan? Szóval hagyjuk! Egy ilyen nővel soha nem tudnád megfelelően kifejteni a véleményedet, nemhogy szabad levegőt venni. Mondjon búcsút.

3. A monológok szerelmese

Amint hazaér, máris elmeséli, hogy mit tapasztalt a munkahelyén, kivel találkozott ebéd közben, mit evett, mit mondott mindenki. Nem ritkán azt is megtudhatja, hogy van kolléganőjének barátja kutyája. Nem enged beszélni, mégsem beszélsz soha semmi fontosról, nem beszélve a kapcsolatodról? Ez a nő csak a saját hangját szereti. És pletyka. Hadd vizsgálja meg, mi hol történt, és jobb, ha tovább keresed.

4. Állandóan elégedetlen

Tetszett, hogy milyen szigorú önmagához? Mindent addig csinál, amíg tökéletes nem lesz? Az egészséges önkritika kiváló. Nagyon messzire lehet jutni vele. De ha örökké elégedetlen, hol van a siker öröme? Előbb-utóbb ő is korrigálni kezd. Annyira próbálkozik, így neked is meg kell tenned. Valószínűleg az örökkévaló "Állítsd be a nyakkendődet", "Miért nem keresel többet?", "Ezek a háttérképek egyáltalán nem illenek ide"-re. Uraim, meneküljenek, amíg még van idő.

5. Özvegy

Az utolsó egy nő, aki csak élete egy bizonyos részében lehet ilyen. De van rá esély, hogy megváltozik? Csak akkor, ha néhány hónapnyi randevúzás után feleségül veszi. És lehetőleg egy éven és egy napon belül szülni fog egy gyereket. Ha nem akarsz magad alapítani családot, vigyázz vele. Esküvői magazinok, olyan mondások, mint „Marušča kisfia NAGYON cuki! Nem gondolod?" vagy olyan gyűrűkkel járni a boltokba, amelyektől nem tudsz 100%-ban megszabadulni. Vedd feleségül, vagy keress olyat, aki nem kíván házasságot!


Hasonló cikkek

ELITE randevú a tévében A Prima NEWS azt tanácsolja, mire kell figyelni a randevúzások során

Mivel folyamatosan növekszenek az olyan esetek, amikor a szerelemre vágyók beleesnek a csalók édes beszédébe, majd nagy összegeket küldenek a számlájukra, úgy döntöttünk, hogy így figyelmeztetjük a felhasználókat.

Néhány tipp hogyan ismerkedhetsz meg hölgyekkel

Tetszik neked egy hölgy, de nem tudod, hogyan ismerkedhetnél meg vele? Az ismerkedés nem a legerősebb oldalad? Gyakran előfordul, hogy mielőtt észbe kapnál a választott lány már valaki más karjaiban van? Akkor a megfelelő helyen vagy. Vess egy pillantást tippjeinkre, amelyek megmutatják Neked, hogyan lehet egyszerűen és gyorsan ismerkedni.

Mindössze három randevú után derítse ki, hogy ő-e életed szerelme

Manapság egyáltalán nem könnyű megtalálni egy életre szóló szerelmet. Annyi lehetőség közül, hogy hol találkozzunk valakivel, talán még nehezebb lesz. Szerencsére nem kell több évig randevúznod a kedveseddel, hogy megtudd, valóban kompatibilisek-e. Csak legfeljebb három találkozóra van szükség! Megmondjuk, hogyan.

Ha egy nőnek megvan ez a 8 tulajdonsága, ne engedd el

Minden hosszú távú kapcsolatban előbb-utóbb felvetődik a kérdés: "Szeretném életem hátralévő részét ezzel a személlyel leélni?" Ha kíváncsi vagy a barátnődre, olvass tovább.

mutató a tökéletes párkapcsolati jelöltek felfedezéséhez

Használja ki az internetes társkereső nyújtotta előnyöket. Szeretnéd végre megtalálni az igazit vagy az igazit? Koncentrálj erre a négy jelre, és nem hagyod ki.

9 tipp a jó első benyomás megteremtéséhez

Az első randevúdon van valakivel, akit egy online társkereső oldalon ismertél meg? Másodszor nem keltheti az első benyomást, ezért jól készüljön fel az első találkozásra. Íme néhány tipp, amelyek segítenek ebben.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.