Hogyan befolyásolta a koronavírus az ismerkedést?

A koronavírus-járvány nemcsak az emberek életmódját, fogyasztói magatartását, a dolgok gazdasági oldalát érintette, hanem érzelmi oldalát is. A Covid-19 a randevúzási módra is hatással volt, és nagymértékben befolyásolta a bevett randevúzási technikákat.

A koronavírus megváltoztatja a randevúzási szabályokat

Mivel az emberek nem találkozhatnak úgy, ahogyan szoktak eddig nem járhatnak szórakozni szórakozni klubokba, diszkókba, nem vehetnek részt kulturális rendezvényeken stb., egyre csökken a lehetőségük, hogy klasszikusan találkozzanak valakivel.

Rendezés online

h2>

A randevúzás igazi fellendülést él át ennek a helyzetnek köszönhetően. Az online társkereső lehetőséget kínál a biztonságos randevúzásra az otthonod kényelméből. A modern technológiáknak köszönhetően a mai korban is szinte korlátok nélkül ismerkedhetnek meg egymással.

Egyes felhasználók korábban a személyes kapcsolatot preferálták a hosszú távú levelezéssel szemben. Gyakran közvetlenül az első internetes találkozás után személyes találkozóban állapodtak meg egy kávézóban, borozóban vagy étteremben. Egy órás személyes találkozás után gyorsan véleményt alkottak arról, hogy kijönnek-e az illetővel vagy sem, és így folytathatják új párkapcsolat kialakítását, vagy éppen ellenkezőleg, tovább kereshetnek megfelelő társ egy társkereső oldalon.

Maradjon kapcsolatban, még akkor is, ha fizikailag el lesz választva!

A karantén idején azonban minden más. Az emberek nem szervezhetnek találkozókat az éttermekben. A kávézók, borozók, éttermek zárva vannak. A járvány nem kedvez az emberek összegyűjtésének. Ennek ellenére ebben a nehéz helyzetben semmi ok a randevúzásra!

Mivel a randevúzást találkozás és testi kontaktus nélkül most kell megtenni, próbálja meg kihasználni a karantént, hogy jobban megismerje partnerét. Tartson virtuális találkozót a felhasználókkal, szórakozzon, írjon, hívja egymást, kapcsolódjon egymással videohíváson keresztül. A mai modern korban számtalan módon lehet kapcsolatba lépni valakivel. Használja ki ezt a korlátozást. A kanapén heverészve egy pohár bor mellett randevúzhat és jobban megismerheti egymást.

Kevesebb fizikai kontaktus, több érzelem

Használja ki a fizikai elválás idejét arra, hogy jobban ismerik egymást. Ebben a néhány hétben lesz elég időd rájönni, hogy megérted-e egymást, van-e hasonló érdeklődési köröd, életszemléleted, terveid a jövőre nézve. Ha ez a helyzet, akkor jobban várjátok majd egymást, és a kezdeti személyes találkozás még sikeresebb lesz. Hiszen már így is több témája lesz megbeszélnivalódnak, mintha röviddel néhány mondat váltása után egyeztetnél egy találkozót. Vedd ezt a "hátrányt" egyfajta előjátéknak a tényleges randevúzáshoz.

Meg fogja állapítani, hogy érdemes látnia az illetőt, vagy éppen ellenkezőleg, azt fogja tapasztalni, hogy nem értjük egymást. kommunikáció közben, és megkíméli az első randevút.

Első randevú a parkban? Miért ne!

Azok a kifogások, hogy a járvány miatt a társkereső oldalak felhasználói teljesen ellehetetlenítették, hogy partnert találjanak, valójában csak kifogások. Mindig van lehetőséged látni egymást, ha ennyire érdekel. Bármikor megszervezhet egy sétát a parkban párban (maszkot viselve), a kormányrendelet megsértése nélkül.

Hasonló cikkek

Milyen gesztusokat ne tegyen egy randevún?

Minden randevút sikertelenül hagyja el, még akkor is, ha a találkozó előtt több hétig SMS-ezett, és a dolgok több mint ígéretesnek tűntek? Ne keressen azonnal hibát a megjelenésében vagy a megvitatott témákban. Az, hogy hogyan hatunk másokra, többek között olyan gesztusok, amelyekről egyáltalán nem vagyunk tudatában. Tanácsot adunk, hogy mely gesztusokat kerülje el a megbeszélésen.

Ne tedd ezt kapcsolatod első hónapjában!

Most kezdtél el randevúzni, és máris úgy tűnik, hogy a kapcsolatod nem lesz tartós? Lehet, hogy valamit rosszul csinálsz! A kapcsolat első lépései ugyanolyan fontosak, mint az egész első randevú. Erősíted az azonnali benyomást, és egyben befolyásolod, hogy kedvesed hogyan fog felfogni téged. Ha jól játszod, sokkal toleránsabb lesz a hibáiddal szemben. Tehát mik az alapvető szabályok a kapcsolat első hónapjában?

Hogyan lehet vonzani egy nőt?

A lányok és nők pakolása nem az erősséged? Nem tudja, hogyan vonzzon magához egy nőt? Adunk néhány bevált tanácsot, ami után minden hölgy a karjaiba borul.

Hogyan ismerjük meg az igaz szerelmet?

Élete során valószínűleg sok ember elbűvölt. De honnan tudod, hogy ez szerelem vagy csak varázslat? Hogyan lehet felismerni egy szerelmet, amelyben megvan a lehetőség, hogy valami nagyobbá nőjön?

Mikor ne hozzunk létre új partnerséget?

Még mindig nincs partnered? Szeretnél végre találni valakit, akivel együtt töltöd az egyedül töltött szomorú napokat? Ha igen, akkor szorosan tartunk, hogy az új kapcsolatod sikerüljön. Óvakodj azonban azoktól a helyzetektől, amelyekben nem jó új partnerkapcsolatot kialakítani. Vagyis egy olyan helyzet, amikor jobb várni egy kicsit, hogy ne kapkodj a párválasztásnál.

Az ELITE Date-et most Szlovákiában is megismerheted

Akár pozsonyi, kassai, zsolnai vagy Dolní Kapušan származású, most megismerheti az ELITE Date-et! Szlovákiában elindítottuk az ELITE dátumkönyvtárat< / a>.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. május 30-án éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.