Hogyan befolyásolta a koronavírus az ismerkedést?

A koronavírus-járvány nemcsak az emberek életmódját, fogyasztói magatartását, a dolgok gazdasági oldalát érintette, hanem érzelmi oldalát is. A Covid-19 a randevúzási módra is hatással volt, és nagymértékben befolyásolta a bevett randevúzási technikákat.

A koronavírus megváltoztatja a randevúzási szabályokat

Mivel az emberek nem találkozhatnak úgy, ahogyan szoktak eddig nem járhatnak szórakozni szórakozni klubokba, diszkókba, nem vehetnek részt kulturális rendezvényeken stb., egyre csökken a lehetőségük, hogy klasszikusan találkozzanak valakivel.

Rendezés online

h2>

A randevúzás igazi fellendülést él át ennek a helyzetnek köszönhetően. Az online társkereső lehetőséget kínál a biztonságos randevúzásra az otthonod kényelméből. A modern technológiáknak köszönhetően a mai korban is szinte korlátok nélkül ismerkedhetnek meg egymással.

Egyes felhasználók korábban a személyes kapcsolatot preferálták a hosszú távú levelezéssel szemben. Gyakran közvetlenül az első internetes találkozás után személyes találkozóban állapodtak meg egy kávézóban, borozóban vagy étteremben. Egy órás személyes találkozás után gyorsan véleményt alkottak arról, hogy kijönnek-e az illetővel vagy sem, és így folytathatják új párkapcsolat kialakítását, vagy éppen ellenkezőleg, tovább kereshetnek megfelelő társ egy társkereső oldalon.

Maradjon kapcsolatban, még akkor is, ha fizikailag el lesz választva!

A karantén idején azonban minden más. Az emberek nem szervezhetnek találkozókat az éttermekben. A kávézók, borozók, éttermek zárva vannak. A járvány nem kedvez az emberek összegyűjtésének. Ennek ellenére ebben a nehéz helyzetben semmi ok a randevúzásra!

Mivel a randevúzást találkozás és testi kontaktus nélkül most kell megtenni, próbálja meg kihasználni a karantént, hogy jobban megismerje partnerét. Tartson virtuális találkozót a felhasználókkal, szórakozzon, írjon, hívja egymást, kapcsolódjon egymással videohíváson keresztül. A mai modern korban számtalan módon lehet kapcsolatba lépni valakivel. Használja ki ezt a korlátozást. A kanapén heverészve egy pohár bor mellett randevúzhat és jobban megismerheti egymást.

Kevesebb fizikai kontaktus, több érzelem

Használja ki a fizikai elválás idejét arra, hogy jobban ismerik egymást. Ebben a néhány hétben lesz elég időd rájönni, hogy megérted-e egymást, van-e hasonló érdeklődési köröd, életszemléleted, terveid a jövőre nézve. Ha ez a helyzet, akkor jobban várjátok majd egymást, és a kezdeti személyes találkozás még sikeresebb lesz. Hiszen már így is több témája lesz megbeszélnivalódnak, mintha röviddel néhány mondat váltása után egyeztetnél egy találkozót. Vedd ezt a "hátrányt" egyfajta előjátéknak a tényleges randevúzáshoz.

Meg fogja állapítani, hogy érdemes látnia az illetőt, vagy éppen ellenkezőleg, azt fogja tapasztalni, hogy nem értjük egymást. kommunikáció közben, és megkíméli az első randevút.

Első randevú a parkban? Miért ne!

Azok a kifogások, hogy a járvány miatt a társkereső oldalak felhasználói teljesen ellehetetlenítették, hogy partnert találjanak, valójában csak kifogások. Mindig van lehetőséged látni egymást, ha ennyire érdekel. Bármikor megszervezhet egy sétát a parkban párban (maszkot viselve), a kormányrendelet megsértése nélkül.

Hasonló cikkek

Mit ne tegyünk az első randin?

Elmész az első randevúra, és szeretnéd, hogy jól menjen? Vannak dolgok, amelyeket semmiképpen sem szabad megtennie vagy elmondania körülötte. Kövesse tanácsainkat, és biztosan sikeres lesz az első randevúja.

A 7 legjobb tipp online randevúzó nőknek

Volt még egy sikertelen randevúja? Vagy már régóta egyedül vagy? Ha valamelyik pénteken már randevúznál társkereső oldalakon, de nem találsz párt, ezek a tippek minden bizonnyal a segítségedre lesznek.

Mi az, ami megbízhatóan kikapcsolja a partnert az első randin?

Első randevúra mész, és félsz, hogy elrontod? Félsz attól, hogy rosszul leszel felöltözve, hogy rosszat mondasz, és emiatt nem mutatkozik meg a szerelmed? Nincs félelem. Olvasson tovább öt olyan dologról, amely 100%-osan kikapcsolja a potenciális megfelelőt. Kerüld el őket, és nyersz!

Mit irigyelnek a házas férfiak az egyedülállókra?

Ha valakivel kapcsolatot tartasz, az mindenképpen nagyszerű. Vannak azonban dolgok, amelyekre a házas férfiak nosztalgiával és irigységgel fognak emlékezni az egyedülálló férfiakra. Mik azok?

Internetes vadászmezők: 5 tipp, amivel felkeltheti a legtöbb figyelmet

Régóta részt vesz egy internetes társkereső oldalon, de még mindig nem jár sikerrel? Vagy éppen ellenkezőleg, nincs kedve folyamatosan keresni valakit, és azt szeretné, ha a felhasználók inkább Önt kezdenék megszólítani, mint Önt? Van 5 tippünk, mit tegyünk és mit ne.

Hol van lehetőségetek az ismerkedésre

A nyári szünet nemrég ért véget. Kezdődik az ősz. Bebizonyosodott, hogy amint egyre több időt töltünk otthon, hiányzik nekünk valaki, akivel szabadidőnket szeretnénk tölteni. Hirtelen magányosnak érzed magad? Szeretnéd végre megtalálni életed szerelmét? Adunk pár tippet azokról a helyekről, ahol nagyon könnyen megtalálhatod őt.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.