Hogyan befolyásolta a koronavírus az ismerkedést?

A koronavírus-járvány nemcsak az emberek életmódját, fogyasztói magatartását, a dolgok gazdasági oldalát érintette, hanem érzelmi oldalát is. A Covid-19 a randevúzási módra is hatással volt, és nagymértékben befolyásolta a bevett randevúzási technikákat.

A koronavírus megváltoztatja a randevúzási szabályokat

Mivel az emberek nem találkozhatnak úgy, ahogyan szoktak eddig nem járhatnak szórakozni szórakozni klubokba, diszkókba, nem vehetnek részt kulturális rendezvényeken stb., egyre csökken a lehetőségük, hogy klasszikusan találkozzanak valakivel.

Rendezés online

h2>

A randevúzás igazi fellendülést él át ennek a helyzetnek köszönhetően. Az online társkereső lehetőséget kínál a biztonságos randevúzásra az otthonod kényelméből. A modern technológiáknak köszönhetően a mai korban is szinte korlátok nélkül ismerkedhetnek meg egymással.

Egyes felhasználók korábban a személyes kapcsolatot preferálták a hosszú távú levelezéssel szemben. Gyakran közvetlenül az első internetes találkozás után személyes találkozóban állapodtak meg egy kávézóban, borozóban vagy étteremben. Egy órás személyes találkozás után gyorsan véleményt alkottak arról, hogy kijönnek-e az illetővel vagy sem, és így folytathatják új párkapcsolat kialakítását, vagy éppen ellenkezőleg, tovább kereshetnek megfelelő társ egy társkereső oldalon.

Maradjon kapcsolatban, még akkor is, ha fizikailag el lesz választva!

A karantén idején azonban minden más. Az emberek nem szervezhetnek találkozókat az éttermekben. A kávézók, borozók, éttermek zárva vannak. A járvány nem kedvez az emberek összegyűjtésének. Ennek ellenére ebben a nehéz helyzetben semmi ok a randevúzásra!

Mivel a randevúzást találkozás és testi kontaktus nélkül most kell megtenni, próbálja meg kihasználni a karantént, hogy jobban megismerje partnerét. Tartson virtuális találkozót a felhasználókkal, szórakozzon, írjon, hívja egymást, kapcsolódjon egymással videohíváson keresztül. A mai modern korban számtalan módon lehet kapcsolatba lépni valakivel. Használja ki ezt a korlátozást. A kanapén heverészve egy pohár bor mellett randevúzhat és jobban megismerheti egymást.

Kevesebb fizikai kontaktus, több érzelem

Használja ki a fizikai elválás idejét arra, hogy jobban ismerik egymást. Ebben a néhány hétben lesz elég időd rájönni, hogy megérted-e egymást, van-e hasonló érdeklődési köröd, életszemléleted, terveid a jövőre nézve. Ha ez a helyzet, akkor jobban várjátok majd egymást, és a kezdeti személyes találkozás még sikeresebb lesz. Hiszen már így is több témája lesz megbeszélnivalódnak, mintha röviddel néhány mondat váltása után egyeztetnél egy találkozót. Vedd ezt a "hátrányt" egyfajta előjátéknak a tényleges randevúzáshoz.

Meg fogja állapítani, hogy érdemes látnia az illetőt, vagy éppen ellenkezőleg, azt fogja tapasztalni, hogy nem értjük egymást. kommunikáció közben, és megkíméli az első randevút.

Első randevú a parkban? Miért ne!

Azok a kifogások, hogy a járvány miatt a társkereső oldalak felhasználói teljesen ellehetetlenítették, hogy partnert találjanak, valójában csak kifogások. Mindig van lehetőséged látni egymást, ha ennyire érdekel. Bármikor megszervezhet egy sétát a parkban párban (maszkot viselve), a kormányrendelet megsértése nélkül.

Hasonló cikkek

Nőknek: Hogyan menjünk el az első randevúra?

A férfiak hagyományos szerepe, hogy elhívjanak egy nőt az első randevúra. Az azonban, hogy a találkozó hogyan folytatódik, és hogyan alakul, általában a nőn múlik. nem hiszed? Az urak nem fognak emlékezni arra, hogy mit viseltek azon az éjszakán, vagy hogyan csinálták a haját. De mindenekelőtt arra fognak emlékezni, hogy mit éreztek a randevúval kapcsolatban. A legjobb érzést pedig semmi mással nem kelted, csak az önbizalmaddal. Szóval hogyan kell csinálni?

Hogyan flörtöljünk szövegesen

A technológia már nagyon gyakori része a modern társkeresésnek. Megmutatjuk, hogyan tud flörtölni csak a telefonjával. Ismerkedjen meg valakivel egy társkereső oldalon, és élvezze a szöveges flörtölést, mielőtt személyesen találkozna.

Alkoss egy remek profilfotót

Nem csak az Elite Date.hu társkereső oldal ragaszkodik ahhoz, hogy a felhasználói profil fotókat is tartalmazzon. Számos társkereső és hirdetési oldalnak ugyanazok a feltételei. És ha nem, akkor legalább lehetővé teszik a felhasználók számára a fotók közzétételét. A fotók a Te névjegykártyád. Tehát figyelj rá!

Készen állsz egy hosszú távú kapcsolatra?

Hosszú távú kapcsolaton gondolkodik, de nem tudja, készen áll-e rá? Tanácsot adunk, hogyan tudhatja meg.

Túl kövér a szerelemhez?

Kétségbeesetten nem vonzónak érzi magát? Hogy senkinek nem tetszhetsz, mert kerek a hasad vagy nagyobb a feneked? A Massachusetts Állami Egyetem felmérése szerint a nők akár 52%-a is megtagadta már a szexet partnerével csak azért, mert kövérnek érezte magát! Azt hiszed, nincs jogod szeretni? Tévedsz!

Mit ne kérdezz az első randin

Közeleg az első randevúd? Félsz attól, hogy valami nem helyénvalót mondasz? Írd le papírra azokat a dolgokat, amelyeket nem szabad mindenáron megkérdezned. Segítünk elkészíteni egy útmutatót arról, hogy mit ne mondj, hogy az első randevú ne legyen az utolsó.