Miért vagy még mindig egyedülálló?

Eleged van abból, hogy állandóan szingli legyél? Szeretne társat találni, de gondjai vannak? Tudja meg, miért.

Nem fedez fel új helyeket

Rendszeresen jár ugyanazokra a helyekre, és ugyanazokkal az emberekkel találkozik újra és újra? Logikusan nem találkozhatsz új emberrel. Találj új hobbikat, amelyekre még nem gondoltál. Vegyen részt több olyan kulturális eseményen, amelyekről eddig semmit sem mondtak. Fedezzen fel új bárokat és kávézókat. Kell hozzá egy kis türelem, de látni fogod, hogy a végén megtalálod a szerelmet.

Hiányzik az aktivitásod

Elfelejti, hogy ha új társat akar találni, némi erőfeszítést tenni? Próbálj magad találkozni valakivel. Ülj le egy magányos férfival vagy nővel egy kávézóban, és kezdj el egy beszélgetést. Nem számíthatsz arra, hogy valaki véletlenszerűen megkeres téged. Nem számít, hogy férfi vagy nő. A randevúzásokban is aktívan részt kell venni!

Nincs időd

Keressz pénzt és mindig dolgozol? Ha lehet, otthonról is dolgozol? Még ha néha van szabadsága is, gondol másra is, csak a munkájára? Alig foglalkozol a hobbiddal? Nem mész sehova szórakozni? A családod ritkán lát téged? Gondolod, hogy találkozol valaha a barátoddal/barátnőddel munkába menet vagy akár a munkahelyeden? Megtörténhet, de ne számíts rá. Ha partnerre vágysz, tölts több időt a nyilvánosság előtt, és ne feledkezz meg a barátaidról sem. Könnyen bemutathatnak valakinek, aki vonzó.

Túl negatív vagy

Egy nagy pokol számodra a világ? Utálod az életed és mindent a világon? Hátat fordít minden új lehetőségnek? Inkább azonnal elvetnéd őket, mint hogy kipróbáld? Ami a fejedben van, az kívülről is tükröződik. A körülötted lévők láthatják negatív hozzáállásodat. Senki sem akar olyan partnert, aki negatívan viszonyul mindenkihez és mindenhez, ami körülveszi. Tökéletesen taszítasz mindenkit. Inkább próbáld meg azt csinálni, amit élvezel, és élvezd az apró dolgokat. Megváltozik a világról alkotott képed, és ha megtanulsz pozitív lenni, a potenciális partnerek véleménye is megváltozik.

Csukott szemed

Egy másik probléma, amiért nem találsz megfelelőt. mert te vagy a vakságod Nem figyeled eléggé a környezetedet. Mi van akkor, ha minden nap elmegy melletted valaki, aki megfelelne neked, és egyszerűen nem vetted észre? Fordítson nagyobb figyelmet munkatársaira vagy szomszédaira. Talán köztük van a számodra megfelelő.


Hasonló cikkek

Nem találsz társat?

Társat keresel, de még mindig nem találod a lelki társodat? A nem kívánt magány rossz hatással van az emberre. Olvassa el, milyen kockázatokkal kell szembenéznie, ha a szerelem utáni keresése nem megy jól. Hogyan lehet megelőzni ezeket a kockázatokat? Olvass és tudj meg.

Az internetes társkereső szószedet

Az internetes randevúzás egyre növekvő népszerűsége miatt csak idő kérdése volt, hogy az interneten találjon partnert. Természetesen a randevúzás önmagában nem okolható ezért. A mobiltelefonok és a gyors kommunikáció kora olyan idegen kifejezéseket szül, amelyeket a cseh nem is képes lefordítani. Tudja, mik ezek a nevek?

Hozzon létre egy vonzó profilt

Regisztrált egy társkereső oldalra, de még mindig úgy érzi, hogy nem találja a megfelelőt? Vagy feladott egy hirdetést, de csak olyanok válaszolnak a "bejegyzésedre", akiket nem érdekel? Ne veszítsd el a reményt! Nézze meg saját profilját mások szemével, és döntse el, hogy eléggé érdekelne-e ahhoz, hogy válaszoljon rá. Ha a válasza nemleges, segítünk vonzóbb profil kialakításában.

Mit szólnál a fiúkhoz

A legtöbb lány több jóképű férfival is találkozott élete során. Lehet buszon, villamoson vagy vásárlás közben. Sajnos gyakran nem volt bátorságuk felkeresni az érintettet, vagy nem tudták, hogyan tegyék ezt. Ez a te eseted is? Tanácsot adunk néhány lépésben, amelyek elősegítik a sikert.

Hogyan lehet helyesen profilt létrehozni?

Egy igazán érdekes profil létrehozása nem egyszerű. Az ideális profil első pillantásra megragadja a tekintetet, és másokat is szeretne találkozni veled. Vagy legalább olvassa el a részleteket rólad. Végezzen el néhány ötletet velünk, hogy emlékezetessé tegye profilját.

Hogyan találjuk meg egyszer és mindenkorra a tökéletes partnert

Keres valakit a jó és a rossz időkre. Röviden, egy partner, akivel egy gyönyörű életútra indul. Szóval menjünk.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.