Miért vagy még mindig egyedülálló?

Eleged van abból, hogy állandóan szingli legyél? Szeretne társat találni, de gondjai vannak? Tudja meg, miért.

Nem fedez fel új helyeket

Rendszeresen jár ugyanazokra a helyekre, és ugyanazokkal az emberekkel találkozik újra és újra? Logikusan nem találkozhatsz új emberrel. Találj új hobbikat, amelyekre még nem gondoltál. Vegyen részt több olyan kulturális eseményen, amelyekről eddig semmit sem mondtak. Fedezzen fel új bárokat és kávézókat. Kell hozzá egy kis türelem, de látni fogod, hogy a végén megtalálod a szerelmet.

Hiányzik az aktivitásod

Elfelejti, hogy ha új társat akar találni, némi erőfeszítést tenni? Próbálj magad találkozni valakivel. Ülj le egy magányos férfival vagy nővel egy kávézóban, és kezdj el egy beszélgetést. Nem számíthatsz arra, hogy valaki véletlenszerűen megkeres téged. Nem számít, hogy férfi vagy nő. A randevúzásokban is aktívan részt kell venni!

Nincs időd

Keressz pénzt és mindig dolgozol? Ha lehet, otthonról is dolgozol? Még ha néha van szabadsága is, gondol másra is, csak a munkájára? Alig foglalkozol a hobbiddal? Nem mész sehova szórakozni? A családod ritkán lát téged? Gondolod, hogy találkozol valaha a barátoddal/barátnőddel munkába menet vagy akár a munkahelyeden? Megtörténhet, de ne számíts rá. Ha partnerre vágysz, tölts több időt a nyilvánosság előtt, és ne feledkezz meg a barátaidról sem. Könnyen bemutathatnak valakinek, aki vonzó.

Túl negatív vagy

Egy nagy pokol számodra a világ? Utálod az életed és mindent a világon? Hátat fordít minden új lehetőségnek? Inkább azonnal elvetnéd őket, mint hogy kipróbáld? Ami a fejedben van, az kívülről is tükröződik. A körülötted lévők láthatják negatív hozzáállásodat. Senki sem akar olyan partnert, aki negatívan viszonyul mindenkihez és mindenhez, ami körülveszi. Tökéletesen taszítasz mindenkit. Inkább próbáld meg azt csinálni, amit élvezel, és élvezd az apró dolgokat. Megváltozik a világról alkotott képed, és ha megtanulsz pozitív lenni, a potenciális partnerek véleménye is megváltozik.

Csukott szemed

Egy másik probléma, amiért nem találsz megfelelőt. mert te vagy a vakságod Nem figyeled eléggé a környezetedet. Mi van akkor, ha minden nap elmegy melletted valaki, aki megfelelne neked, és egyszerűen nem vetted észre? Fordítson nagyobb figyelmet munkatársaira vagy szomszédaira. Talán köztük van a számodra megfelelő.


Hasonló cikkek

Ez az 5 dolog megmondja, hogy megéri-e

Néha néhány hét rendszeres találkozó után sem tudja eldönteni, hogy a partnere a megfelelő-e. Vagyis, hogy egyáltalán megéri-e a fáradságot. A szerelem ködében lemaradhat néhány apróság, ami elengedhetetlen az élethez. Szóval honnan tudod, hogy nem vesztegeti az idejét az "új szerelemmel"?

6 lépés a beszélgetés megkezdéséhez a társkereső olalon

Első benyomást kétszer nem csinálsz. Ezt ne felejtsd el! Ez ugyanúgy vonatkozik az első üzenet küldésére is. Ha találtál valakit, aki tetszik neked, akkor biztosan olyan üzenetet szeretnél neki küldeni, amelyre biztos választ kapsz. Ne pazarold feleslegesen az esélyt. Íme néhány tipp a kezdéshez.

Hogyan kell megszólítani egy férfit

Néhány nő még ma is vár egy fehér lovon ülő gyönyörű hercegre. Természetesen mindannyian szeretjük a Hamupipőke mesét, amelyben a herceg a választottját keresi. Hölgyeim, úgy gondolják ma is ez a helyzet? Sajnos nem. A huszonegyedik században élünk. Nagy változások történtek, és nemcsak a gazdaságban vagy a technológia területén, hanem a férfi és a nő kapcsolatában is. Kedves hölgyeim, ma már senki sem húzza fel a cipellőt a lábatokra, hacsak nem kéritek meg őket. Ne pazaroljátok az időt, és vegyétek a saját kezetekbe a jövőtöket.

Egyedülálló anya és társkeresés

Mondta a nagymamája, hogy gyerek mellett soha többé nem talál senkit? Lehet, hogy korábban is így volt, de most már nem! Gyerekkel is mindent lehet kezelni. És nem számít, hogy elvált anya vagy elhagyott egyedülálló anya. Elhozzuk a legjobb tippeket a randevúzáshoz, még akkor is, ha gyermeked van otthon.

Nem szeretné egyedül átélni a karácsonyi ünnepeket? Találkozik!

Eltelt az év, és újra itt a karácsony. Sütöttél már sütit, vettél karácsonyi ajándékokat és a hétvégén karácsonyfát fogsz venni, de még mindig hiányzik valami az elégedettséghez? Ha szerelem, ne ess kétségbe. Még bőven van idő karácsonyig! Talán szerencséd lesz, és nem leszel egyedül az ünnepek alatt.

Ti hogyan randiztok, ha kicsit józanok vagytok?

A randevúzás ma szinte kizárólag online. Hogyan működik az ilyen randevúzás? Először az első lépések az interneten, csak azután az első randevú. Még az interneten is nehezebb, ha nem felel meg a szépségideálnak, vagy van pár plusz kiló. Hogyan ne veszítse el az önbizalmát és találja meg élete szerelmét?

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.