Miért vagy még mindig egyedülálló?

Eleged van abból, hogy állandóan szingli legyél? Szeretne társat találni, de gondjai vannak? Tudja meg, miért.

Nem fedez fel új helyeket

Rendszeresen jár ugyanazokra a helyekre, és ugyanazokkal az emberekkel találkozik újra és újra? Logikusan nem találkozhatsz új emberrel. Találj új hobbikat, amelyekre még nem gondoltál. Vegyen részt több olyan kulturális eseményen, amelyekről eddig semmit sem mondtak. Fedezzen fel új bárokat és kávézókat. Kell hozzá egy kis türelem, de látni fogod, hogy a végén megtalálod a szerelmet.

Hiányzik az aktivitásod

Elfelejti, hogy ha új társat akar találni, némi erőfeszítést tenni? Próbálj magad találkozni valakivel. Ülj le egy magányos férfival vagy nővel egy kávézóban, és kezdj el egy beszélgetést. Nem számíthatsz arra, hogy valaki véletlenszerűen megkeres téged. Nem számít, hogy férfi vagy nő. A randevúzásokban is aktívan részt kell venni!

Nincs időd

Keressz pénzt és mindig dolgozol? Ha lehet, otthonról is dolgozol? Még ha néha van szabadsága is, gondol másra is, csak a munkájára? Alig foglalkozol a hobbiddal? Nem mész sehova szórakozni? A családod ritkán lát téged? Gondolod, hogy találkozol valaha a barátoddal/barátnőddel munkába menet vagy akár a munkahelyeden? Megtörténhet, de ne számíts rá. Ha partnerre vágysz, tölts több időt a nyilvánosság előtt, és ne feledkezz meg a barátaidról sem. Könnyen bemutathatnak valakinek, aki vonzó.

Túl negatív vagy

Egy nagy pokol számodra a világ? Utálod az életed és mindent a világon? Hátat fordít minden új lehetőségnek? Inkább azonnal elvetnéd őket, mint hogy kipróbáld? Ami a fejedben van, az kívülről is tükröződik. A körülötted lévők láthatják negatív hozzáállásodat. Senki sem akar olyan partnert, aki negatívan viszonyul mindenkihez és mindenhez, ami körülveszi. Tökéletesen taszítasz mindenkit. Inkább próbáld meg azt csinálni, amit élvezel, és élvezd az apró dolgokat. Megváltozik a világról alkotott képed, és ha megtanulsz pozitív lenni, a potenciális partnerek véleménye is megváltozik.

Csukott szemed

Egy másik probléma, amiért nem találsz megfelelőt. mert te vagy a vakságod Nem figyeled eléggé a környezetedet. Mi van akkor, ha minden nap elmegy melletted valaki, aki megfelelne neked, és egyszerűen nem vetted észre? Fordítson nagyobb figyelmet munkatársaira vagy szomszédaira. Talán köztük van a számodra megfelelő.


Hasonló cikkek

Hol ismerkedhetel meg másokkal?

Mások megismerésére számtatalan hely létezik. Az interentes tásrkeresés pedig mára az egyik legnépreszűbb formája az ismerkedésnek. Tudni szeretnéd, hogyan? Hogyan lehet megismerkedni, ha nincs otthon internet? Hol találkozhatSZ az új szerelmeddel? Olvasd tovább!

Az első találkozás mögötted. Mi a következő lépés?

Sikeresen befejezte az első randevút. De nem tudja, hogyan folytassa a randevúzást? Hogyan viselkedjünk úgy, hogy ne rontsuk el a csodálatos kezdést? A kutatások azt mutatják, hogy az idegesség az első találkozás után alábbhagy, de nagyon hamar visszatér. És ez pontosan a következtetésektől és az elvárásoktól való félelem miatt van így, amit a partnered megfogalmaz veled szemben. Készítettünk néhány tippet, hogy mit tegyünk (ne tegyünk) közvetlenül az első randevú után.

Régóta vagy szingli? Vigyázz erre!

Régóta egyedülálló vagy, és nem találsz megfelelőt? Mi lehet az? Minél tovább vagy egyedül, annál nehezebb újra "megszokni" egy kapcsolatot. Melyek a hosszú távú szinglik legrosszabb jellemzői?

Először az otthonodban? Hogyan nyűgözd le a másikat?

Régóta együtt vagytok, és most először szeretnétek otthonába meghívni kedvesét? Mindenképpen le akarsz hatni rá. Szerinted elég kitakarítani és meggyújtani egy illatos gyertyát? Egy tiszta és illatos otthon biztosan megteszi a dolgát. De ismerjük a módját, hogy biztosítsuk, hogy a másik fél már alig várja a következő találkozást otthonában.

Válaszok a társkereső oldalakkal kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre

A legjobb módja annak, hogy megismerjük egymást, ha online partnert keresünk. De melyik társkereső oldalt válasszam? Tekintse meg a randevúzással kapcsolatos leggyakrabban feltett kérdéseket.

Hogyan kell helyesen flörtölni? Tippek nőknek...

A nyár az év tökéletes időszaka a flörtölésre. Süt a nap, meleg van, felvehetsz szexi ruhákat és mehetsz vadászni! A flörtölés azonban nem könnyű. Tudnod kell, hogyan ne hozd szégyenbe magad. Olvasson tovább, és mindent megtud, ami fontos.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.