Miért vagy még mindig egyedülálló?

Eleged van abból, hogy állandóan szingli legyél? Szeretne társat találni, de gondjai vannak? Tudja meg, miért.

Nem fedez fel új helyeket

Rendszeresen jár ugyanazokra a helyekre, és ugyanazokkal az emberekkel találkozik újra és újra? Logikusan nem találkozhatsz új emberrel. Találj új hobbikat, amelyekre még nem gondoltál. Vegyen részt több olyan kulturális eseményen, amelyekről eddig semmit sem mondtak. Fedezzen fel új bárokat és kávézókat. Kell hozzá egy kis türelem, de látni fogod, hogy a végén megtalálod a szerelmet.

Hiányzik az aktivitásod

Elfelejti, hogy ha új társat akar találni, némi erőfeszítést tenni? Próbálj magad találkozni valakivel. Ülj le egy magányos férfival vagy nővel egy kávézóban, és kezdj el egy beszélgetést. Nem számíthatsz arra, hogy valaki véletlenszerűen megkeres téged. Nem számít, hogy férfi vagy nő. A randevúzásokban is aktívan részt kell venni!

Nincs időd

Keressz pénzt és mindig dolgozol? Ha lehet, otthonról is dolgozol? Még ha néha van szabadsága is, gondol másra is, csak a munkájára? Alig foglalkozol a hobbiddal? Nem mész sehova szórakozni? A családod ritkán lát téged? Gondolod, hogy találkozol valaha a barátoddal/barátnőddel munkába menet vagy akár a munkahelyeden? Megtörténhet, de ne számíts rá. Ha partnerre vágysz, tölts több időt a nyilvánosság előtt, és ne feledkezz meg a barátaidról sem. Könnyen bemutathatnak valakinek, aki vonzó.

Túl negatív vagy

Egy nagy pokol számodra a világ? Utálod az életed és mindent a világon? Hátat fordít minden új lehetőségnek? Inkább azonnal elvetnéd őket, mint hogy kipróbáld? Ami a fejedben van, az kívülről is tükröződik. A körülötted lévők láthatják negatív hozzáállásodat. Senki sem akar olyan partnert, aki negatívan viszonyul mindenkihez és mindenhez, ami körülveszi. Tökéletesen taszítasz mindenkit. Inkább próbáld meg azt csinálni, amit élvezel, és élvezd az apró dolgokat. Megváltozik a világról alkotott képed, és ha megtanulsz pozitív lenni, a potenciális partnerek véleménye is megváltozik.

Csukott szemed

Egy másik probléma, amiért nem találsz megfelelőt. mert te vagy a vakságod Nem figyeled eléggé a környezetedet. Mi van akkor, ha minden nap elmegy melletted valaki, aki megfelelne neked, és egyszerűen nem vetted észre? Fordítson nagyobb figyelmet munkatársaira vagy szomszédaira. Talán köztük van a számodra megfelelő.


Hasonló cikkek

Szabadulj meg ettől az 5 dologtól, és megtalálod életed szerelmét

Évek óta keresi a megfelelő személyt, de még mindig nincs szerencséje? Talán a tudatalatti szokások a hibásak, amelyek megakadályozzák ebben. Mik ezek a szokások, és hogyan lehet megszabadulni tőlük?

Ez az 5 dolog megmondja, hogy megéri-e

Néha néhány hét rendszeres találkozó után sem tudja eldönteni, hogy a partnere a megfelelő-e. Vagyis, hogy egyáltalán megéri-e a fáradságot. A szerelem ködében lemaradhat néhány apróság, ami elengedhetetlen az élethez. Szóval honnan tudod, hogy nem vesztegeti az idejét az "új szerelemmel"?

Honnan tudod, hogy ez a megfelelő?

Néha elgondolkodik azon, hogy valóban a partnere az igazi? Nem biztos benne, hogy élete hátralévő részét a párjával szeretné leélni? Ne ess kétségbe. Cikkünk elolvasása után világossá válik.

Mit kell elkerülni egy randevún?

Az első találkozás általában nagyon megerőltető. Minél jobban törődik a másikkal, annál jobban félni fog tőle. Azzal, hogy ideges vagy, olyan hibákat követhet el, amelyek tönkretehetik az éppen kialakuló párkapcsolatot. Mit érdemes tehát kerülni az első randin?

Az egyedülálló élet előnyei

Mindent megtesz, hogy megtaláld a tökéletes párod? De mi van, ha egyszerűen nem megy? Ne ess kétségbe. Emlékeztesd magad abban a pillanatban, milyen előnyöket kínál a szingli élet!

Az internetes társkereső szószedet

Az internetes randevúzás egyre növekvő népszerűsége miatt csak idő kérdése volt, hogy az interneten találjon partnert. Természetesen a randevúzás önmagában nem okolható ezért. A mobiltelefonok és a gyors kommunikáció kora olyan idegen kifejezéseket szül, amelyeket a cseh nem is képes lefordítani. Tudja, mik ezek a nevek?

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. május 30-án éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.