Ismerkedés a munkahelyen

Életünk túlnyomó részét munkában töltjük. Nem csoda, hogy a kapcsolatok akár 60%-a a munkahelyen jött létre.

Szeretsz egy kollégát a munkahelyeden, de félsz megtenni a következő lépést? Ne aggódj! A munkahelyi románcok nem újdonságok. Van-e előnyük vagy hátrányuk? Olvasson tovább, mi tudjuk a választ.

Közös érdeklődési körök és szakértelem

Viszonylag könnyű megismerni egymást a munkahelyen. Hiszen a kapcsolatok természetes úton jönnek létre. Minden nap látjátok egymást, biztonságos és családias környezetben vagytok. Az úgynevezett térbeli közelség a leggyakoribb tényező, amely két embert összehoz. Munkakapcsolata így nagyon könnyen és természetesen romantikus kapcsolattá fejlődhet.

A főnökök toleránsak

Tudja, hogy az emberek 94%-a flörtöl a munkahelyén? A munkahelyi románcok nem ritkák. A munkaadók pedig – legalábbis nálunk – nem bánják túlságosan. Felmérések szerint a főnökök több mint kétharmada természetes dolognak tartja a munkahelyi kapcsolatokat. Valójában észre sem veszik, amíg össze nem jön. Miért? Mert egy kapcsolat pozitívan befolyásolhatja a teljesítményét!

Javulni fog a teljesítménye

A szerelmi kapcsolat javítja általános munkateljesítményét. Ne félj fejjel előre beleugrani egy kapcsolatba. Szerelmesként tele vagy energiával. Te is boldogabb vagy, mint a többi pár. Még napközben is látod a szerelmedet. Ugyanakkor nem "vesztegeti az időt" arra, hogy rá vagy rá gondoljon, végül is együtt vagytok. Segíthettek egymásnak. Bizonyított, hogy a munkahelyi partnerség nagyon gyakran mindkét partner számára előnyös. És a nagyobb teljesítménynek köszönhetően (amit ennek a támogatásnak és energiának köszönhet) még a főnöke is boldog.

Még a tengeralattjáró betegségtől sem kell aggódnia. A statisztikák szerint sokkal valószínűbb, hogy beleszeret egy másik csapatból származó kollégába, mint amelyikben van.

Ne titkoljon el semmit

Az egyetlen hátránya, hogy talán az, hogy nem igazán titkolod a kapcsolatodat a munkahelyeden. Az emberek nem vakok. A kollégáknak nem fog hiányozni a románc köztetek. Szóval ne stresszelj azon, hogy titokban próbálsz üzeneteket küldeni, vagy kifogásokat keresel, hogy miért éppen ezzel a kollégával mész ebédelni. Belépsz? A jogrendszerben kifejezetten ki van írva, hogy a munkáltatónak nincs joga beleavatkozni az Ön magánéletébe. Szóval nyugodtan ismerkedjetek meg akár a munkahelyen is. A szerelmi kapcsolat létesítése önmagában nem indok elbocsátásra vagy egyéb büntetés kiszabására.

Ismerjék meg egymást

A munkahelyi kapcsolatok gyakorlatilag csak pozitívumot hoznak. Az esküvők harmada éppen a munkahelyi találkozásért "hibás". Gyerünk!


Hasonló cikkek

Nőknek: Hogyan menjünk el az első randevúra?

A férfiak hagyományos szerepe, hogy elhívjanak egy nőt az első randevúra. Az azonban, hogy a találkozó hogyan folytatódik, és hogyan alakul, általában a nőn múlik. nem hiszed? Az urak nem fognak emlékezni arra, hogy mit viseltek azon az éjszakán, vagy hogyan csinálták a haját. De mindenekelőtt arra fognak emlékezni, hogy mit éreztek a randevúval kapcsolatban. A legjobb érzést pedig semmi mással nem kelted, csak az önbizalmaddal. Szóval hogyan kell csinálni?

Mi akadályoz meg abban, hogy randevúzzon?

Vágyik egy állandó párkapcsolatra, de nem tud egyet létrehozni? Úgy érzed, senki nem törődik veled? Hogy körülötted már mindenkinek van valakije, és még mindig egyedül vagy? Szomorú az életed miatt? Akkor lehet, hogy valamilyen problémát hordoztok magatokban, ami megakadályozza, hogy sikeresen megismerjétek egymást. Ebben az esetben önmagában el kell távolítani ezt a blokkot. Azt kérdezed, hogyan?

Tervezz meg egy hibátlan első randevút

Hosszú keresés után sikerült megtalálnia a megfelelőt? Több hete-hónapok óta csak levélből és telefonálásból ismeritek egymást? Szeretnétek élőben látni egymást? Félsz az első közös randitól, mert nem tudod hova és hogyan hívj meg egy nőt? Tekintse meg tippjeinket, amelyek segítenek megtervezni első randevúját.

Hogyan válasszunk ajándékot egy nőnek

Megfelelő ajándékot keres a felesége számára? Nem tudja, mit tegyen? Néha nagyon nehéz kiválasztani a megfelelőt. Nézzünk szembe a tényekkel. A nők egyszerűen válogatósak. Valahányszor valami apró csodát várnak. Gyakran csalódnak, mert egyáltalán nem illett az ízlésükhöz. Tanácsot adunk, hogyan kerülheti el ezt a kellemetlenséget.

9 tipp a jó első benyomás megteremtéséhez

Az első randevúdon van valakivel, akit egy online társkereső oldalon ismertél meg? Másodszor nem keltheti az első benyomást, ezért jól készüljön fel az első találkozásra. Íme néhány tipp, amelyek segítenek ebben.

Hogyan lehet visszautasítani egy randevúzást?

Mi van, ha valaki, akit nem szeret, elhív randevúzni? Hogyan utasíthatod el egyértelműen, miközben nem úgy viselkedsz, mint a legrosszabb ember a nap alatt? Akár zaklatja Önt egy kolléga a munkahelyén, akár valaki csak az utcán szólít meg, jó, ha kéznél van valami ékesszóló válasz.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.