Ismerkedés a munkahelyen

Életünk túlnyomó részét munkában töltjük. Nem csoda, hogy a kapcsolatok akár 60%-a a munkahelyen jött létre.

Szeretsz egy kollégát a munkahelyeden, de félsz megtenni a következő lépést? Ne aggódj! A munkahelyi románcok nem újdonságok. Van-e előnyük vagy hátrányuk? Olvasson tovább, mi tudjuk a választ.

Közös érdeklődési körök és szakértelem

Viszonylag könnyű megismerni egymást a munkahelyen. Hiszen a kapcsolatok természetes úton jönnek létre. Minden nap látjátok egymást, biztonságos és családias környezetben vagytok. Az úgynevezett térbeli közelség a leggyakoribb tényező, amely két embert összehoz. Munkakapcsolata így nagyon könnyen és természetesen romantikus kapcsolattá fejlődhet.

A főnökök toleránsak

Tudja, hogy az emberek 94%-a flörtöl a munkahelyén? A munkahelyi románcok nem ritkák. A munkaadók pedig – legalábbis nálunk – nem bánják túlságosan. Felmérések szerint a főnökök több mint kétharmada természetes dolognak tartja a munkahelyi kapcsolatokat. Valójában észre sem veszik, amíg össze nem jön. Miért? Mert egy kapcsolat pozitívan befolyásolhatja a teljesítményét!

Javulni fog a teljesítménye

A szerelmi kapcsolat javítja általános munkateljesítményét. Ne félj fejjel előre beleugrani egy kapcsolatba. Szerelmesként tele vagy energiával. Te is boldogabb vagy, mint a többi pár. Még napközben is látod a szerelmedet. Ugyanakkor nem "vesztegeti az időt" arra, hogy rá vagy rá gondoljon, végül is együtt vagytok. Segíthettek egymásnak. Bizonyított, hogy a munkahelyi partnerség nagyon gyakran mindkét partner számára előnyös. És a nagyobb teljesítménynek köszönhetően (amit ennek a támogatásnak és energiának köszönhet) még a főnöke is boldog.

Még a tengeralattjáró betegségtől sem kell aggódnia. A statisztikák szerint sokkal valószínűbb, hogy beleszeret egy másik csapatból származó kollégába, mint amelyikben van.

Ne titkoljon el semmit

Az egyetlen hátránya, hogy talán az, hogy nem igazán titkolod a kapcsolatodat a munkahelyeden. Az emberek nem vakok. A kollégáknak nem fog hiányozni a románc köztetek. Szóval ne stresszelj azon, hogy titokban próbálsz üzeneteket küldeni, vagy kifogásokat keresel, hogy miért éppen ezzel a kollégával mész ebédelni. Belépsz? A jogrendszerben kifejezetten ki van írva, hogy a munkáltatónak nincs joga beleavatkozni az Ön magánéletébe. Szóval nyugodtan ismerkedjetek meg akár a munkahelyen is. A szerelmi kapcsolat létesítése önmagában nem indok elbocsátásra vagy egyéb büntetés kiszabására.

Ismerjék meg egymást

A munkahelyi kapcsolatok gyakorlatilag csak pozitívumot hoznak. Az esküvők harmada éppen a munkahelyi találkozásért "hibás". Gyerünk!


Hasonló cikkek

Hogyan lehet visszautasítani egy randevúzást?

Mi van, ha valaki, akit nem szeret, elhív randevúzni? Hogyan utasíthatod el egyértelműen, miközben nem úgy viselkedsz, mint a legrosszabb ember a nap alatt? Akár zaklatja Önt egy kolléga a munkahelyén, akár valaki csak az utcán szólít meg, jó, ha kéznél van valami ékesszóló válasz.

Nincs semmi nehéz egy férfival való találkozásban

Barátságot vagy szerelmet keresel, de még mindig nincs szerencséd a mindennapokban? A mai rohanó világban egyre többen találkoznak online társkereső oldalakon keresztül. Az elmúlt években egyre népszerűbb az internetes társkereső. Ma már nem az a helyzet, hogy az internet az utolsó lehetőség a megfelelő személlyel való találkozásra. Valahol biztosan vár rád egy sorsdöntő szerelem vagy egy életre szóló barát. Tehát ne féljen eltérni a sztereotípiától, és próbálja ki internetes társkereső oldalunkat.

Az online társkereső rabja vagy?

Az online társkereső oldalak népszerűsége lassan utoléri a Facebook és a hasonló média népszerűségét. Lehet függővé válni nekik? Igen tudsz! És nagyon könnyen.

Hogyan válasszunk ideális partnert?

Ideális partnerre vágyik? De honnan tudhatod, hogy valóban a párod az, akit keresel? Tanácsot adunk Önnek, hogyan tudja könnyen felismerni, hogy partnere a megfelelő-e vagy sem. Vagy akár hogyan is kell tartani.

Megvan a megfelelő?

Találkozott már olyan férfival, aki megragadta a tekintetét, de nem tudja, hogy ő a megfelelő-e az Ön számára? Ezt a fizikai jelekből könnyen meg lehet állapítani. Elmondjuk, mit árulnak el róla gesztusai.

Miért nem tartósak a kapcsolataid?

Még mindig óriási a nyomás, hogy „valakivel legyek”. Ráadásul az életkorral növekszik. Senki sem akar öreglegény vagy pörgős lenni. Ezért folyamatosan új kapcsolatokba veti bele magát. De mi a teendő, ha nincs ilyen? Olvass tovább! Tudjuk, miért van ez!

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.