Ismerkedés a munkahelyen

Életünk túlnyomó részét munkában töltjük. Nem csoda, hogy a kapcsolatok akár 60%-a a munkahelyen jött létre.

Szeretsz egy kollégát a munkahelyeden, de félsz megtenni a következő lépést? Ne aggódj! A munkahelyi románcok nem újdonságok. Van-e előnyük vagy hátrányuk? Olvasson tovább, mi tudjuk a választ.

Közös érdeklődési körök és szakértelem

Viszonylag könnyű megismerni egymást a munkahelyen. Hiszen a kapcsolatok természetes úton jönnek létre. Minden nap látjátok egymást, biztonságos és családias környezetben vagytok. Az úgynevezett térbeli közelség a leggyakoribb tényező, amely két embert összehoz. Munkakapcsolata így nagyon könnyen és természetesen romantikus kapcsolattá fejlődhet.

A főnökök toleránsak

Tudja, hogy az emberek 94%-a flörtöl a munkahelyén? A munkahelyi románcok nem ritkák. A munkaadók pedig – legalábbis nálunk – nem bánják túlságosan. Felmérések szerint a főnökök több mint kétharmada természetes dolognak tartja a munkahelyi kapcsolatokat. Valójában észre sem veszik, amíg össze nem jön. Miért? Mert egy kapcsolat pozitívan befolyásolhatja a teljesítményét!

Javulni fog a teljesítménye

A szerelmi kapcsolat javítja általános munkateljesítményét. Ne félj fejjel előre beleugrani egy kapcsolatba. Szerelmesként tele vagy energiával. Te is boldogabb vagy, mint a többi pár. Még napközben is látod a szerelmedet. Ugyanakkor nem "vesztegeti az időt" arra, hogy rá vagy rá gondoljon, végül is együtt vagytok. Segíthettek egymásnak. Bizonyított, hogy a munkahelyi partnerség nagyon gyakran mindkét partner számára előnyös. És a nagyobb teljesítménynek köszönhetően (amit ennek a támogatásnak és energiának köszönhet) még a főnöke is boldog.

Még a tengeralattjáró betegségtől sem kell aggódnia. A statisztikák szerint sokkal valószínűbb, hogy beleszeret egy másik csapatból származó kollégába, mint amelyikben van.

Ne titkoljon el semmit

Az egyetlen hátránya, hogy talán az, hogy nem igazán titkolod a kapcsolatodat a munkahelyeden. Az emberek nem vakok. A kollégáknak nem fog hiányozni a románc köztetek. Szóval ne stresszelj azon, hogy titokban próbálsz üzeneteket küldeni, vagy kifogásokat keresel, hogy miért éppen ezzel a kollégával mész ebédelni. Belépsz? A jogrendszerben kifejezetten ki van írva, hogy a munkáltatónak nincs joga beleavatkozni az Ön magánéletébe. Szóval nyugodtan ismerkedjetek meg akár a munkahelyen is. A szerelmi kapcsolat létesítése önmagában nem indok elbocsátásra vagy egyéb büntetés kiszabására.

Ismerjék meg egymást

A munkahelyi kapcsolatok gyakorlatilag csak pozitívumot hoznak. Az esküvők harmada éppen a munkahelyi találkozásért "hibás". Gyerünk!


Hasonló cikkek

Hogyan töltsük ki a felhasználói profilt a társkereső oldalon

A profil létrehozása, amely mindenkit vonz, valójában viszonylag egyszerű. De Te nem akarsz mindenkit vonzani. Csak egy személyt, az igazit!

Hová az első randira?

Gondolkozol azon, hová menj az első randira? Milyen helyet válassz,hogy ne legyen unalmas, de másrészt hogy ne ijedjen meg a túlzottan extravagáns helytől.Adunk egy pár tippet egy "igénytelen" első randira, amely meglep  egyszerűségével és ugyanakkor eredetiségével. Gyerünk ismerkedni!

Virágbeszélgetés vagy virággal mondd

Különösen most, tavasszal újra szót kapnak a virágok. Sokkal többet virágoznak, szebbek, színesebbek és egyszóval tavaszi ajándéknak is megfelelnek. De gondoltál már arra, hogy mit fejezsz ki egy ajándékozott virággal?

tipp a társkereső oldal kiválasztásához

Nem könnyű megtalálni a megfelelő társkereső oldalt. Ha szeretnél minél kevesebb időt és pénzt áldozni a randevúzásra, olvasd el cikkünket. Tanácsot adunk a számodra legmegfelelőbb társkereső oldal kiválasztásához.

Az egyedülálló élet előnyei

Mindent megtesz, hogy megtaláld a tökéletes párod? De mi van, ha egyszerűen nem megy? Ne ess kétségbe. Emlékeztesd magad abban a pillanatban, milyen előnyöket kínál a szingli élet!

Miről beszéljünk egy randevún?

Mész randevúzni? Ideges vagy, mert fogalmad sincs, miről beszélgess a pároddal? Ne hajtsd le a fejed. Tanácsot adunk, hogy milyen témákról illik beszélni az első randin.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.