10 lépés, hogy végre szeressem

Az egyik örök kérdés: „Hogyan találjuk meg a szerelmet?” mindenkinek más a válasza. Vannak, akiknek konkrét imázsuk van a fejükben, mások inkább koncepciónak gondolják a barátot/barátnőt. Valaki pedig bármiféle társat szeretne szerezni, és csak később aggódik a kapcsolat részleteiért. Így valószínűleg szinte lehetetlen feladatként ismert. De ha követi az alábbi utasításokat, rá fog jönni, hogy ez valójában nem is olyan nehéz.

1. Döntés: meg akarod találni a szerelmet.

Ahhoz, hogy bármit is megszerezhess, igazán akarnod kell. Ne hagyja ki ezt a lépést. Ha nagyon belegondolsz, rájöhetsz, hogy nem igazán akarsz pasit/barátnőt, csak úgy érzed, hogy kell neked valaki. Szóval dőljön hátra, és képzelje el az életet valakivel. Ilyen életet akarsz? Vagy egyáltalán nem?

Ha arra a következtetésre jutsz, hogy igen, ülj a tükör elé, nézz magadnak a szemedbe, és mondd magadban: „Szerelmet keresek. Megtalálom a szerelmet.”

2. Mi az ideális párja?

Érezze fel, mit keres valójában. Ez az ötlet segít elkerülni a kapcsolati hibákat, és megakadályozza, hogy kétségbeesettnek tűnjön. Milyennek szeretnéd, hogy ideális párod legyen? Valaki, mint te, vagy valaki, aki mindig kiszorít a komfortzónádból?

3. Mindenki olyan összetett ember, mint te

Mindannyian ismerjük azt a mondást, hogy a férfiak a Marsról, a nők pedig a Vénuszról származnak. Felejtsd el. Ha megpróbálod megérteni az ellenkező nemet mint egészet, az soha nem vezet sehova. És ha meleg vagy, felejts el minden feltételezést, miszerint másoknak valahogy így kell lenniük. Mindenki a maga nemében összetett ember, és ha ezt megérti, általában jobban tud majd kommunikálni. Elengeded az előítéleteidet, és tiszta lappal közelítesz mindenkihez, ami csak felgyorsítja a keresést.

4. Ismerkedés

Befejezte a felkészülést, menjünk gyakorolni. Hol találhatja meg az ideális párját? A könnyű válasz mindenhol megtalálható. A koronavírus idején szűkülhet a keresés, de miért ne használná ki. Nézz új szemmel a körülötted lévő emberekre. A második lehetőség, hogy regisztrálsz egy társkereső oldalra, ami lehetőséget ad a határon túli keresésre is, másrészt segít leszűkíteni a jelöltek kiválasztását azokra, akiket a második lépésben megkeresel.

5. Forduljon kollégájához

Ez a rész jelenti a legnagyobb kihívást azok számára, akik a félénkséggel, a szociális szorongás egy formájával vagy egyszerűen idegességgel küzdenek. Az egyetlen segítség, ha fejjel előre beleveti magát. Gyakran segít, ha szánunk egy pillanatot a megfigyelésre. Nézze meg a profiljukat, és megtudja, mit szeretnek, mik az életcéljaik, hol dolgoznak. Szó szerint minden profil az összes létező társkereső oldalon tartalmaz bizonyos információkat, amelyek nélkül nem lenne szükség. Aztán csak vegyél levegőt, és kezdj el egy beszélgetést. Ugyanolyan hobbijaid vannak, hasonló beosztásban dolgozol, vagy álmaid házáról van szó? Te is szeretnél egy nap falun élni, mi vonzza őket?

6. Hogyan beszélgessünk egymással

Ahhoz, hogy beszélhessünk egymással, el kell mondani valamit. Könnyű ezt mondani, nem? Szerencsére ezt a részt már az előző lépésben megoldotta. Csak folytasd. Tegyen fel kérdéseket, fejlessze az előző beszélgetést. Kérdezd meg tőlük, mit gondolnak a nap híreiről, amelyeket éppen a tévében mondtak. Küldj egy vicces mémet. Csak köszönjön, és kérdezze meg, hogy vannak. Ne gondolkozzon túl sokat ezen.

7. Ők is kedvelnek téged?

Már legalább két beszélgetésed volt. Szóval valószínűleg tudod, hogy tetszik-e vagy sem. Mi lesz velük? Egyszerűen arról lehet tudni, hogy ők is kezdeményeznek valamit. Visszaírnak? Ők lesznek az elsők, akik hívnak? Akarnak találkozni? Ez több mint elég az elején.

8. Flört

Országokon és kétszer Európában is végeztek kutatásokat arról, hogyan flörtölnek az emberek. Nem lehet sejteni az eredményt: a résztvevők sosem értettek egyet. Mindegyik példa esetében az emberek körülbelül fele mindig azt állította, hogy flörtöl, a másik fele pedig azt, hogy nem. Mit kell venni belőle? Bármit is csinálsz, egyeseknek flörtölsz, másoknak nem. Tehát ha úgy érzed, hogy a flörtölésed nem működik, változtass a taktikádon.

9. Hívd ki őket

Az elhívásuk többé-kevésbé kétféleképpen történhet. Vagy "csak egy kávéra" találkoztok, vagy közvetlenül meghívjátok a kiválasztott partnert. Ha egy kicsit megrémít a gondolat, hogy elmenj randevúzni, menj el egy kávéra. Ha helyesen hajtotta végre a fent említett lépéseket, akkor biztosan nem CSAK kávé lesz.

10. Kezdj el randevúzni

Könnyebb mondani, mint megtenni? Ha az első lépésben eldöntötted, hogy tényleg szeretnél egy barátnőt vagy pasit, akkor az út végén jársz. Az akvizíció végén és a kapcsolat elején. A kapcsolat fejlesztése pedig máskor.

Sok szerencsét.


Hasonló cikkek

Hogyan ne égjen ki randevúzás közben

Megpróbálsz mindent megtenni, elolvasod a garantált randevúzási tanácsokat, jársz randevúzni, de hiába? Úgy érzi, hogy mások követelései néha őrültek? Nem számít, mit csinálsz, egyszerűen nem lehet mindenkivel találkozni, így egyedül maradsz. Fokozatosan kezdi elveszíteni magát abban, hogy mit tegyen, és mit kerüljön el. Végül azt fogja gondolni, hogy nem éri meg. Felismeritek egymást? Akkor olvasd el, hogyan ne égj ki randevúzás közben!

Mindössze három randevú után derítse ki, hogy ő-e életed szerelme

Manapság egyáltalán nem könnyű megtalálni egy életre szóló szerelmet. Annyi lehetőség közül, hogy hol találkozzunk valakivel, talán még nehezebb lesz. Szerencsére nem kell több évig randevúznod a kedveseddel, hogy megtudd, valóban kompatibilisek-e. Csak legfeljebb három találkozóra van szükség! Megmondjuk, hogyan.

Hogyan viselkedjen egy nő az első randin, hogy lenyűgözze a férfit?

Az első randevú nagyon fontos. Elmondása szerint a pár arról dönt, hogy járnak-e még együtt. Emiatt tudnod kell, hogyan kell lenyűgözni a férfiakat. Tanácsot adunk, hogyan viselkedj az első randin.

A boldog kapcsolathoz vezető út

Nincs két egyforma ember. Gyakran feltételezzük, hogy mások is úgy gondolják, ahogy mi. Sajnos ez nem így van. Emiatt boldogtalanok vagyunk a kapcsolatban. Ami nekünk jó és érthető, nem biztos, hogy kedvesünk számára jó és érthető. Próbáld ki a következő négy utat, és boldog párkapcsolatban leszel.

Soha senki ne törje össze a szívedet!

Mindannyian félünk az összetört szívtől. Vannak közöttünk olyanok is, akik éppen azért nem akarnak senkit a testük közelébe engedni, mert félnek, hogy valaki tönkreteszi a szívét. Létezik egy egyszerűbb módszer a biztonság biztosítására. Százból 99-szer a következő csoportok valamelyikében talál szívszorítókat. Kerülje el őket.

Honnan tudhatod, hogy egy férfi flörtöl veled?

Úgy tűnik neked, hogy egy férfi flörtöl veled? Úgy érzed, hogy tetszel neki? De hogyan derítsd ki, hogy valóban kacér jelzéseket küld neked, és hogy nem természetes módon viselkedik? Félsz csatlakozni a játékához, mert félsz, hogy zavarba hozod magad? Szóval inkább visszafogod magad? De mi van akkor, ha tényleg flörtölnek veled, és szükségtelenül elszalasztod a lehetőséget, hogy találkozz a szerelmeddel? Tanácsot adunk, hogyan győződj meg arról, hogy egy férfi kedvel téged!

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.