10 lépés, hogy végre szeressem

Az egyik örök kérdés: „Hogyan találjuk meg a szerelmet?” mindenkinek más a válasza. Vannak, akiknek konkrét imázsuk van a fejükben, mások inkább koncepciónak gondolják a barátot/barátnőt. Valaki pedig bármiféle társat szeretne szerezni, és csak később aggódik a kapcsolat részleteiért. Így valószínűleg szinte lehetetlen feladatként ismert. De ha követi az alábbi utasításokat, rá fog jönni, hogy ez valójában nem is olyan nehéz.

1. Döntés: meg akarod találni a szerelmet.

Ahhoz, hogy bármit is megszerezhess, igazán akarnod kell. Ne hagyja ki ezt a lépést. Ha nagyon belegondolsz, rájöhetsz, hogy nem igazán akarsz pasit/barátnőt, csak úgy érzed, hogy kell neked valaki. Szóval dőljön hátra, és képzelje el az életet valakivel. Ilyen életet akarsz? Vagy egyáltalán nem?

Ha arra a következtetésre jutsz, hogy igen, ülj a tükör elé, nézz magadnak a szemedbe, és mondd magadban: „Szerelmet keresek. Megtalálom a szerelmet.”

2. Mi az ideális párja?

Érezze fel, mit keres valójában. Ez az ötlet segít elkerülni a kapcsolati hibákat, és megakadályozza, hogy kétségbeesettnek tűnjön. Milyennek szeretnéd, hogy ideális párod legyen? Valaki, mint te, vagy valaki, aki mindig kiszorít a komfortzónádból?

3. Mindenki olyan összetett ember, mint te

Mindannyian ismerjük azt a mondást, hogy a férfiak a Marsról, a nők pedig a Vénuszról származnak. Felejtsd el. Ha megpróbálod megérteni az ellenkező nemet mint egészet, az soha nem vezet sehova. És ha meleg vagy, felejts el minden feltételezést, miszerint másoknak valahogy így kell lenniük. Mindenki a maga nemében összetett ember, és ha ezt megérti, általában jobban tud majd kommunikálni. Elengeded az előítéleteidet, és tiszta lappal közelítesz mindenkihez, ami csak felgyorsítja a keresést.

4. Ismerkedés

Befejezte a felkészülést, menjünk gyakorolni. Hol találhatja meg az ideális párját? A könnyű válasz mindenhol megtalálható. A koronavírus idején szűkülhet a keresés, de miért ne használná ki. Nézz új szemmel a körülötted lévő emberekre. A második lehetőség, hogy regisztrálsz egy társkereső oldalra, ami lehetőséget ad a határon túli keresésre is, másrészt segít leszűkíteni a jelöltek kiválasztását azokra, akiket a második lépésben megkeresel.

5. Forduljon kollégájához

Ez a rész jelenti a legnagyobb kihívást azok számára, akik a félénkséggel, a szociális szorongás egy formájával vagy egyszerűen idegességgel küzdenek. Az egyetlen segítség, ha fejjel előre beleveti magát. Gyakran segít, ha szánunk egy pillanatot a megfigyelésre. Nézze meg a profiljukat, és megtudja, mit szeretnek, mik az életcéljaik, hol dolgoznak. Szó szerint minden profil az összes létező társkereső oldalon tartalmaz bizonyos információkat, amelyek nélkül nem lenne szükség. Aztán csak vegyél levegőt, és kezdj el egy beszélgetést. Ugyanolyan hobbijaid vannak, hasonló beosztásban dolgozol, vagy álmaid házáról van szó? Te is szeretnél egy nap falun élni, mi vonzza őket?

6. Hogyan beszélgessünk egymással

Ahhoz, hogy beszélhessünk egymással, el kell mondani valamit. Könnyű ezt mondani, nem? Szerencsére ezt a részt már az előző lépésben megoldotta. Csak folytasd. Tegyen fel kérdéseket, fejlessze az előző beszélgetést. Kérdezd meg tőlük, mit gondolnak a nap híreiről, amelyeket éppen a tévében mondtak. Küldj egy vicces mémet. Csak köszönjön, és kérdezze meg, hogy vannak. Ne gondolkozzon túl sokat ezen.

7. Ők is kedvelnek téged?

Már legalább két beszélgetésed volt. Szóval valószínűleg tudod, hogy tetszik-e vagy sem. Mi lesz velük? Egyszerűen arról lehet tudni, hogy ők is kezdeményeznek valamit. Visszaírnak? Ők lesznek az elsők, akik hívnak? Akarnak találkozni? Ez több mint elég az elején.

8. Flört

Országokon és kétszer Európában is végeztek kutatásokat arról, hogyan flörtölnek az emberek. Nem lehet sejteni az eredményt: a résztvevők sosem értettek egyet. Mindegyik példa esetében az emberek körülbelül fele mindig azt állította, hogy flörtöl, a másik fele pedig azt, hogy nem. Mit kell venni belőle? Bármit is csinálsz, egyeseknek flörtölsz, másoknak nem. Tehát ha úgy érzed, hogy a flörtölésed nem működik, változtass a taktikádon.

9. Hívd ki őket

Az elhívásuk többé-kevésbé kétféleképpen történhet. Vagy "csak egy kávéra" találkoztok, vagy közvetlenül meghívjátok a kiválasztott partnert. Ha egy kicsit megrémít a gondolat, hogy elmenj randevúzni, menj el egy kávéra. Ha helyesen hajtotta végre a fent említett lépéseket, akkor biztosan nem CSAK kávé lesz.

10. Kezdj el randevúzni

Könnyebb mondani, mint megtenni? Ha az első lépésben eldöntötted, hogy tényleg szeretnél egy barátnőt vagy pasit, akkor az út végén jársz. Az akvizíció végén és a kapcsolat elején. A kapcsolat fejlesztése pedig máskor.

Sok szerencsét.


Hasonló cikkek

Milyen mondatokat utálnak hallani az egyedülálló nők?

Fontos lehet, hogy mi köze ennek a randevúzáshoz. Sajnos az alábbi mondatok közül néhányat gyakran hallanak az egyedülálló nők még randevúkon is! Szóval vigyázzatok, uraim. Ez megőrjítheti a nőket, és mielőtt észrevenné, egyedül leszel egy randevún. Még azon az áron is, hogy újra nőtlen marad. Hölgyeim, kerüljék a következő kérdéseket is. Még a legjobb barátaidnak, nővéreidnek vagy kollégáidnak se add oda őket.

Randi milliomosoknak vagy szalonna szerelmeseknek. Melyek a legegyedibb társkereső oldalak, amelyekre regisztrálhat?

Hasonló gondolkodású partnert keres? Hasonló érdeklődésű partner? Próbáld ki az online társkeresőt. Nem csak sportolóknak vagy diákoknak szóló társkereső oldalon lehet feliratkozni, hanem például gazdagoknak vagy szalonnázóknak szánt társkereső oldalon is.

pasit keresek karácsonyra

A szerelemről humorral, avagy Hogyan találkozik ma egy egyedülálló nő a nagyvárosban! ... "És hol találkoztál vele?"... "Egy társkereső oldalon." .... "Ó, biztos furcsa, amikor egy társkereső oldalon van, ugye?"... "Istenem! Elvégre én is randevúzok, és normális vagyok, vagy sem?”

Bárhol lehet találkozni

Az önkéntelenül egyedül élők száma folyamatosan növekszik. Bármi legyen is a magányod oka, ne ess kétségbe. Alapvetően bárhol találkozhatsz, ahol csak eszedbe jut. Bárban, diszkóban, sportolás közben, színházban, munkahelyen, interneten, tömegközlekedésben, de online számítógépes játékokon is. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb helyet vagy módszert, és élvezze! Ne legyetek egyedül, ismerjétek meg egymást!

Ebből az 5 jelből tudni fogod, hogy szerelmes vagy

Azt hiszed, hogy 100%-ban felismered a szerelmet? De a kapcsolati edzők szerint a legtöbb ember csak szélsőséges érzéseket azonosít. Általában azonban olyan gyorsan múlnak el, ahogy megjelentek. A szerelem kisebb és tartósabb érzései általában nem járnak szerelembe. Milyen furcsaságok jelezhetik, hogy szerelmes vagy?

Ismerje meg a Bitcoint

Úttörők vagyunk a fizetési technológiák területén – egy modern fizetési módot vezettünk be a Bitcoin kibervalután keresztül.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.