10 lépés, hogy végre szeressem

Az egyik örök kérdés: „Hogyan találjuk meg a szerelmet?” mindenkinek más a válasza. Vannak, akiknek konkrét imázsuk van a fejükben, mások inkább koncepciónak gondolják a barátot/barátnőt. Valaki pedig bármiféle társat szeretne szerezni, és csak később aggódik a kapcsolat részleteiért. Így valószínűleg szinte lehetetlen feladatként ismert. De ha követi az alábbi utasításokat, rá fog jönni, hogy ez valójában nem is olyan nehéz.

1. Döntés: meg akarod találni a szerelmet.

Ahhoz, hogy bármit is megszerezhess, igazán akarnod kell. Ne hagyja ki ezt a lépést. Ha nagyon belegondolsz, rájöhetsz, hogy nem igazán akarsz pasit/barátnőt, csak úgy érzed, hogy kell neked valaki. Szóval dőljön hátra, és képzelje el az életet valakivel. Ilyen életet akarsz? Vagy egyáltalán nem?

Ha arra a következtetésre jutsz, hogy igen, ülj a tükör elé, nézz magadnak a szemedbe, és mondd magadban: „Szerelmet keresek. Megtalálom a szerelmet.”

2. Mi az ideális párja?

Érezze fel, mit keres valójában. Ez az ötlet segít elkerülni a kapcsolati hibákat, és megakadályozza, hogy kétségbeesettnek tűnjön. Milyennek szeretnéd, hogy ideális párod legyen? Valaki, mint te, vagy valaki, aki mindig kiszorít a komfortzónádból?

3. Mindenki olyan összetett ember, mint te

Mindannyian ismerjük azt a mondást, hogy a férfiak a Marsról, a nők pedig a Vénuszról származnak. Felejtsd el. Ha megpróbálod megérteni az ellenkező nemet mint egészet, az soha nem vezet sehova. És ha meleg vagy, felejts el minden feltételezést, miszerint másoknak valahogy így kell lenniük. Mindenki a maga nemében összetett ember, és ha ezt megérti, általában jobban tud majd kommunikálni. Elengeded az előítéleteidet, és tiszta lappal közelítesz mindenkihez, ami csak felgyorsítja a keresést.

4. Ismerkedés

Befejezte a felkészülést, menjünk gyakorolni. Hol találhatja meg az ideális párját? A könnyű válasz mindenhol megtalálható. A koronavírus idején szűkülhet a keresés, de miért ne használná ki. Nézz új szemmel a körülötted lévő emberekre. A második lehetőség, hogy regisztrálsz egy társkereső oldalra, ami lehetőséget ad a határon túli keresésre is, másrészt segít leszűkíteni a jelöltek kiválasztását azokra, akiket a második lépésben megkeresel.

5. Forduljon kollégájához

Ez a rész jelenti a legnagyobb kihívást azok számára, akik a félénkséggel, a szociális szorongás egy formájával vagy egyszerűen idegességgel küzdenek. Az egyetlen segítség, ha fejjel előre beleveti magát. Gyakran segít, ha szánunk egy pillanatot a megfigyelésre. Nézze meg a profiljukat, és megtudja, mit szeretnek, mik az életcéljaik, hol dolgoznak. Szó szerint minden profil az összes létező társkereső oldalon tartalmaz bizonyos információkat, amelyek nélkül nem lenne szükség. Aztán csak vegyél levegőt, és kezdj el egy beszélgetést. Ugyanolyan hobbijaid vannak, hasonló beosztásban dolgozol, vagy álmaid házáról van szó? Te is szeretnél egy nap falun élni, mi vonzza őket?

6. Hogyan beszélgessünk egymással

Ahhoz, hogy beszélhessünk egymással, el kell mondani valamit. Könnyű ezt mondani, nem? Szerencsére ezt a részt már az előző lépésben megoldotta. Csak folytasd. Tegyen fel kérdéseket, fejlessze az előző beszélgetést. Kérdezd meg tőlük, mit gondolnak a nap híreiről, amelyeket éppen a tévében mondtak. Küldj egy vicces mémet. Csak köszönjön, és kérdezze meg, hogy vannak. Ne gondolkozzon túl sokat ezen.

7. Ők is kedvelnek téged?

Már legalább két beszélgetésed volt. Szóval valószínűleg tudod, hogy tetszik-e vagy sem. Mi lesz velük? Egyszerűen arról lehet tudni, hogy ők is kezdeményeznek valamit. Visszaírnak? Ők lesznek az elsők, akik hívnak? Akarnak találkozni? Ez több mint elég az elején.

8. Flört

Országokon és kétszer Európában is végeztek kutatásokat arról, hogyan flörtölnek az emberek. Nem lehet sejteni az eredményt: a résztvevők sosem értettek egyet. Mindegyik példa esetében az emberek körülbelül fele mindig azt állította, hogy flörtöl, a másik fele pedig azt, hogy nem. Mit kell venni belőle? Bármit is csinálsz, egyeseknek flörtölsz, másoknak nem. Tehát ha úgy érzed, hogy a flörtölésed nem működik, változtass a taktikádon.

9. Hívd ki őket

Az elhívásuk többé-kevésbé kétféleképpen történhet. Vagy "csak egy kávéra" találkoztok, vagy közvetlenül meghívjátok a kiválasztott partnert. Ha egy kicsit megrémít a gondolat, hogy elmenj randevúzni, menj el egy kávéra. Ha helyesen hajtotta végre a fent említett lépéseket, akkor biztosan nem CSAK kávé lesz.

10. Kezdj el randevúzni

Könnyebb mondani, mint megtenni? Ha az első lépésben eldöntötted, hogy tényleg szeretnél egy barátnőt vagy pasit, akkor az út végén jársz. Az akvizíció végén és a kapcsolat elején. A kapcsolat fejlesztése pedig máskor.

Sok szerencsét.


Hasonló cikkek

Mi vonzó a nők számára?

Bízik abban, hogy egyes nők kedvelik Önt, mások pedig nem? Persze, bizonyos mértékig így is működik. A tudósok azonban hosszú ideje újra és újra megerősítik, hogy bizonyos tényezők összessége az, ami alapján meghatározzuk, hogy ki szimpatikusabb számunkra, mint a másik. Minden a tudatalatti szinten működik. A nők egyszerűen érzik, hogy kihez vonzódnak jobban. Nézze meg, mely tényezők játszanak jelentős szerepet a döntésben.

Győzd le a magányodat

A magány és a magány két különböző fogalom. A magány kívánatos, és néha mindannyiunknak szüksége van rá. Ezzel rendezzük gondolatainkat, tervezzük a közeljövőt, gondolkodunk magunkon és az életünkön. De az emberek nagy része megtapasztalja a magányt. És ez nem kívánatos. Hogyan lehet legyőzni őt, ha már beléd mélyesztette a karmait?

Hogyan lehet vonzani egy nőt?

A lányok és nők pakolása nem az erősséged? Nem tudja, hogyan vonzzon magához egy nőt? Adunk néhány bevált tanácsot, ami után minden hölgy a karjaiba borul.

Tényleg komoly kapcsolatot akar?

A randevúzások során biztosan sok emberrel találkoztál, akik csak élvezni akarják az életet. Sajnos sokszor sokkal érdekesebbek, mint az állandó kapcsolatot keresők. Annyiszor megadtad már magad, hogy azon tűnődsz, van-e valaki, aki komoly kapcsolatra vágyik. így van? Ezután olvassa el, hogyan tudhatja meg kezdettől fogva, hogy a partnere milyen kapcsolatban áll!

6 lépés a beszélgetés megkezdéséhez a társkereső olalon

Első benyomást kétszer nem csinálsz. Ezt ne felejtsd el! Ez ugyanúgy vonatkozik az első üzenet küldésére is. Ha találtál valakit, aki tetszik neked, akkor biztosan olyan üzenetet szeretnél neki küldeni, amelyre biztos választ kapsz. Ne pazarold feleslegesen az esélyt. Íme néhány tipp a kezdéshez.

A leggyakoribb profil hibák

Amikor először jelentkezel a társkereső oldalra, valószínűleg nem vagy biztos abban, hogy mit írj a profilodra, és mit hagyj ki. És mi van a képekkel? Válaszoljál - e a személyi kérdésekre, vagy mégsem? Mi a teendő, ha hosszú ideig senki sem hív téged? Megmondjuk a társkereső felhasználók által elkövetett leggyakoribb hibákat. Kerüld el őket, és azonnal látni fogod az eredményt!

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.