Készen állsz egy hosszú távú kapcsolatra?

Hosszú távú kapcsolaton gondolkodik, de nem tudja, készen áll-e rá? Megmutatjuk, hogyan tudhatja meg.

Remekül érzi magát?

Ha új kapcsolatba szeretne lépni, érezze jól magát. Remek hangulatban lenni, nevetni és perspektívába venni az életet. Ha negatív, komor vagy szomorú lennél, az csak elfordítaná tőled az új partnert. Ha most bármilyen depresszióban szenved, nem tanácsos új kapcsolatba kezdeni. Nem lenne jó.

Képesben tudod tartani az érzelmeidet?

Mindannyian mások vagyunk. Egyesek hőbörögnek, mások önsajnálattal vagy beszédesek. Nem számít, milyen vagy, az számít, hogy tudsz-e uralkodni magadon. Egy kapcsolat egy kicsit az önuralomról szól. Képesnek kell lennie uralkodni az érzelmein, és racionálisan gondolkodnia. Ha ezt megteheti, nem lesz túl konfliktusos kapcsolata, és képes lesz azt fenntartani.

Tisztelni tud másokat?

Alázattal ismeri el közeli környezetét . Még ha nem is szereted néhány ember véleményét, képes vagy tisztelni őket. Nem próbálsz megváltoztatni másokat a képedben. Érted, hogy ez egy kapcsolatban pontosan így van? Világos számodra, hogy nem tudod megváltoztatni a párodat? Ha igen, akkor készen állsz kompromisszumot kötni az ellenkező nemmel.

Megoldottad a múltadat?

Csak akkor kezdhetsz új emberrel kapcsolatot, ha megoldottad a múltadat . Meg kell szakítanod minden érzelmi köteléket és gyakori kapcsolatot az exeddel. Mindennek meg kell oldódnia köztetek. Ha valakit belerángatnak egy hármas kapcsolatba, az biztosan nem lenne jó. Az új párnak ez nagy valószínűséggel egyáltalán nem fog tetszeni, te pedig nagy valószínűséggel elveszted őt.

Rendben vannak a prioritásaid?

Ha valaki hosszú távú kapcsolatot szeretne , tudnia kell, mit akar valójában az élettől, és mit vár el egy kapcsolattól. A prioritások tisztázása az egyik legfontosabb dolog egy boldog új kapcsolathoz. Ha ezzel foglalkoztál, akkor hasonló prioritású társat kereshetsz. Több mint egyértelmű, hogy amikor megtalálod, a kapcsolatod erős és kiegyensúlyozott lesz.


Ha mindezt az öt pontot teljesíted, nem kell tartanod egy hosszú távú kapcsolattól. . Tökéletesen felkészültél rá!


Hasonló cikkek

Hozd be a múltad lezárását

Egy társkereső oldal minden második profiljában találhat egy kérdést a múltjával kapcsolatban, szinte mindenki felteszi, akivel randevúzni mész. Ha valaki azt kérdezi tőled: "Zárt múltad van?", természetesen mindannyian automatikusan igent mondunk. De mi van, ha nem? A régi sérelmekbe való ragaszkodás, vagy az, hogy nem tudja elengedni a volt partner okozta fájdalmat, megakadályozza a továbblépést. Hogyan lehet valóban lezárni a múltat? Bővebben a cikkben.

Hogyan éld túl valaki esküvőjét, ha egyedülálló vagy?

Kapott már meghívót esküvőre, de éppen abban a pillanatban, amikor nincs senkije? És most? Nem kerülheted el ezt a nagy eseményt, mert közeli emberről van szó, aki nem bocsát meg neked. Tanácsot adunk, hogyan éld túl ezt a nagy eseményt depresszió nélkül.

Mire hívják fel a férfiak a nők figyelmét?

A férfiak mindenekelőtt a nők fizikai megjelenését értékelik, a nők jobban értékelik a férfi szívét. Ennek a mantrának köszönhetően szinte mindenki azt feltételezi, hogy csak a férfiaknak fontos a jó test, míg a nők csak azokban keresnek más tulajdonságokat, akikkel kapcsolatban állnak. Ez azonban nem 100%-ban így van. Nem csak az urak nézik. Még a hölgyek is tudják, hogyan kell értékelni. Azonban az urakkal ellentétben nekik nagyobb a hatókörük, és megfelelően használják is. Hogyan hívják fel tehát a férfiak a nők figyelmét?

Az új partner megfelelő az Ön számára?

Mész randevúzni egy új barátoddal, és szeretnéd őt a lehető legjobban megismerni? Habozik, hogy Ön a megfelelő-e az Ön számára? Tedd fel neki a következő kérdéseket, és a válasz alapján értékelheted, hogy jó párkapcsolatban vagy-e egymásnak.

4 fajta partner, amelyet kerülni kell

Úgy érzi, hogy balszerencséje van a partnerekkel? Mindig olyan valakinek bizonyul, akivel egyszerűen nem tud együtt élni, pedig elsőre ideálisnak tűnt? Előfordulhat, hogy anélkül, hogy észrevennéd, ugyanolyan típusú partnereket választasz! Ne hagyd, hogy a tökéletes megjelenés megtévesszen. Mely típusokat érdemes elkerülni?

Légy szexi a sarkában

Nem titok, hogy a férfiak szeretik a magassarkút a nőkön. Akkor miért nem használja ki ezt? A sarkú cipő gyönyörűen meghosszabbítja a lábad, kellemesebb sétát varázsol neked, és mindenki hátat fordít neked. Nem elég neked? Nézze meg, hogyan segíthet a sarkú cipő a randevúzásban.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.