Készen állsz egy hosszú távú kapcsolatra?

Hosszú távú kapcsolaton gondolkodik, de nem tudja, készen áll-e rá? Megmutatjuk, hogyan tudhatja meg.

Remekül érzi magát?

Ha új kapcsolatba szeretne lépni, érezze jól magát. Remek hangulatban lenni, nevetni és perspektívába venni az életet. Ha negatív, komor vagy szomorú lennél, az csak elfordítaná tőled az új partnert. Ha most bármilyen depresszióban szenved, nem tanácsos új kapcsolatba kezdeni. Nem lenne jó.

Képesben tudod tartani az érzelmeidet?

Mindannyian mások vagyunk. Egyesek hőbörögnek, mások önsajnálattal vagy beszédesek. Nem számít, milyen vagy, az számít, hogy tudsz-e uralkodni magadon. Egy kapcsolat egy kicsit az önuralomról szól. Képesnek kell lennie uralkodni az érzelmein, és racionálisan gondolkodnia. Ha ezt megteheti, nem lesz túl konfliktusos kapcsolata, és képes lesz azt fenntartani.

Tisztelni tud másokat?

Alázattal ismeri el közeli környezetét . Még ha nem is szereted néhány ember véleményét, képes vagy tisztelni őket. Nem próbálsz megváltoztatni másokat a képedben. Érted, hogy ez egy kapcsolatban pontosan így van? Világos számodra, hogy nem tudod megváltoztatni a párodat? Ha igen, akkor készen állsz kompromisszumot kötni az ellenkező nemmel.

Megoldottad a múltadat?

Csak akkor kezdhetsz új emberrel kapcsolatot, ha megoldottad a múltadat . Meg kell szakítanod minden érzelmi köteléket és gyakori kapcsolatot az exeddel. Mindennek meg kell oldódnia köztetek. Ha valakit belerángatnak egy hármas kapcsolatba, az biztosan nem lenne jó. Az új párnak ez nagy valószínűséggel egyáltalán nem fog tetszeni, te pedig nagy valószínűséggel elveszted őt.

Rendben vannak a prioritásaid?

Ha valaki hosszú távú kapcsolatot szeretne , tudnia kell, mit akar valójában az élettől, és mit vár el egy kapcsolattól. A prioritások tisztázása az egyik legfontosabb dolog egy boldog új kapcsolathoz. Ha ezzel foglalkoztál, akkor hasonló prioritású társat kereshetsz. Több mint egyértelmű, hogy amikor megtalálod, a kapcsolatod erős és kiegyensúlyozott lesz.


Ha mindezt az öt pontot teljesíted, nem kell tartanod egy hosszú távú kapcsolattól. . Tökéletesen felkészültél rá!


Hasonló cikkek

A nagyszerű partner 5 jellemzője

Minden nő ideális férfit keres magának. Nem könnyű azonban megtalálni. Egyes hölgyeket elvakítja a jóképű és tökéletes férfi gondolata. Sajnos nem létezik. Így bezárják útjukat élettársaik előtt. Olvassa el az ideális partner öt tulajdonságát, és igazán ragadja meg őket az emlékezetében. Mi van, ha holnap találkozol az ideális férfival?

A leggyakoribb profil hibák

Amikor először jelentkezel a társkereső oldalra, valószínűleg nem vagy biztos abban, hogy mit írj a profilodra, és mit hagyj ki. És mi van a képekkel? Válaszoljál - e a személyi kérdésekre, vagy mégsem? Mi a teendő, ha hosszú ideig senki sem hív téged? Megmondjuk a társkereső felhasználók által elkövetett leggyakoribb hibákat. Kerüld el őket, és azonnal látni fogod az eredményt!

Hogyan találjuk meg egyszer és mindenkorra a tökéletes partnert

Keres valakit a jó és a rossz időkre. Röviden, egy partner, akivel egy gyönyörű életútra indul. Szóval menjünk.

Szerezze vissza önbizalmát egy sikertelen randevú után

Minél több sikertelen találkozón megy keresztül, annál jobban csökken az önbizalma. Semmi kétség felőle. Az internetes (gyors) időpontegyeztetés korszakának vannak hátrányai is. Annak ellenére, hogy tudod, hogy ez csak egy teszt volt, a sikertelen randevúk gyors egymásutánban történő sorozata még a legerősebb karaktert is megindítja. Hogyan vidítod fel magad, ha egy különösen rossz randevúról térsz vissza?

Az internetes társkeresés szabályai

A klasszikus nyomtatott hirdetéseken keresztüli randevúzás már nem „BE”. Az online társkeresés napjaink jelenségévé vált. Szinte mindenki létrehozhat profilt egy társkereső oldalon. Az internet életünk elengedhetetlen részévé vált. Még azok is, akik soha nem dolgoztak számítógéppel, már megtanulták a számítógép alapjait. Az új „randevúzási szabályok” bizonyos mértékig az idők változásához kapcsolódnak. Szabályok, amelyeket be kell tartania a társkereső oldalakon, hogy elkerülje a csalóval való randevúzást.

A szerelem minden korban virágzik

Ha most olyan helyzetbe kerültél, amikor a nagy szerelmed véget ért, és nem tudod, hogyan kezeld a magányt, akkor jó helyre jöttél. Tanácsot adunk, hogy mit tegyél (ne tedd), hogy megtaláld a lelki társad. Mindegy, hogy harminc, negyven vagy ötven éves vagy. Ne ess kétségbe, hogy túl öreg vagy a szerelemhez. Hiszen a szerelem minden életkorban virágzik!

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.