Készen állsz egy hosszú távú kapcsolatra?

Hosszú távú kapcsolaton gondolkodik, de nem tudja, készen áll-e rá? Megmutatjuk, hogyan tudhatja meg.

Remekül érzi magát?

Ha új kapcsolatba szeretne lépni, érezze jól magát. Remek hangulatban lenni, nevetni és perspektívába venni az életet. Ha negatív, komor vagy szomorú lennél, az csak elfordítaná tőled az új partnert. Ha most bármilyen depresszióban szenved, nem tanácsos új kapcsolatba kezdeni. Nem lenne jó.

Képesben tudod tartani az érzelmeidet?

Mindannyian mások vagyunk. Egyesek hőbörögnek, mások önsajnálattal vagy beszédesek. Nem számít, milyen vagy, az számít, hogy tudsz-e uralkodni magadon. Egy kapcsolat egy kicsit az önuralomról szól. Képesnek kell lennie uralkodni az érzelmein, és racionálisan gondolkodnia. Ha ezt megteheti, nem lesz túl konfliktusos kapcsolata, és képes lesz azt fenntartani.

Tisztelni tud másokat?

Alázattal ismeri el közeli környezetét . Még ha nem is szereted néhány ember véleményét, képes vagy tisztelni őket. Nem próbálsz megváltoztatni másokat a képedben. Érted, hogy ez egy kapcsolatban pontosan így van? Világos számodra, hogy nem tudod megváltoztatni a párodat? Ha igen, akkor készen állsz kompromisszumot kötni az ellenkező nemmel.

Megoldottad a múltadat?

Csak akkor kezdhetsz új emberrel kapcsolatot, ha megoldottad a múltadat . Meg kell szakítanod minden érzelmi köteléket és gyakori kapcsolatot az exeddel. Mindennek meg kell oldódnia köztetek. Ha valakit belerángatnak egy hármas kapcsolatba, az biztosan nem lenne jó. Az új párnak ez nagy valószínűséggel egyáltalán nem fog tetszeni, te pedig nagy valószínűséggel elveszted őt.

Rendben vannak a prioritásaid?

Ha valaki hosszú távú kapcsolatot szeretne , tudnia kell, mit akar valójában az élettől, és mit vár el egy kapcsolattól. A prioritások tisztázása az egyik legfontosabb dolog egy boldog új kapcsolathoz. Ha ezzel foglalkoztál, akkor hasonló prioritású társat kereshetsz. Több mint egyértelmű, hogy amikor megtalálod, a kapcsolatod erős és kiegyensúlyozott lesz.


Ha mindezt az öt pontot teljesíted, nem kell tartanod egy hosszú távú kapcsolattól. . Tökéletesen felkészültél rá!


Hasonló cikkek

Először a házában

Ha egy nő beleegyezik, hogy meglátogassa otthonát, valószínűleg megszédül az örömtől. Teljesen élvezni fogja ezt az éjszakát! De ezen a konkrét okon kívül a nők másra is gondolnak. Hihetetlen sok mindent ki tudnak olvasni a személyiségedről az otthonodból. Tanuld meg, mit szerezz be, mielőtt először elhoznád a királyságodba. Csak így távozik úgy, hogy „Ő az!”

5 fajta flört

Azt hiszed, hogy a flört mindig ugyanarról szól? Látsz valakit, mond pár vicces sort, játszik a hajaddal vagy megmutatod a bicepszedet, és ennyi? Hiba! Ötféle flört létezik, és mindegyik kicsit másképp néz ki. Nézze meg, milyen típusú flörtre gondolunk.

Mit fogsz megtanulni életed Szerelmével?

Szeretnéd megtalálni álomtársadat, akivel együtt megtapasztalhatod mindazt a romantikus dolgot, amit a filmekből ismersz? Valószínűleg már van fogalmad arról, hogy milyen legyen álmaid hercegének vagy hercegnőjének. Lehet, hogy a legsikeresebb kapcsolatod inspirál. De! Nagyon gyakran megesik, hogy azok a kapcsolatok, amelyeket tökéletesnek tartasz, teljesen másnak bizonyulnak. Szeretnéd előre tudni, mire tanít majd életed Szerelme?

Első randevú - zn: semmi esetlenség!

Hamarosan közeleg az első randevú, és felidézed az összes kínos pillanatot, amit valaha átéltél. Már van elképzelése az ideális randevúról, de az a gondolat folyton ott motoszkál, hogy a végén vörösbor ömlik a tetejére, vagy nem hízelgő esés a padlón. Félsz az első randevútól? Szeretnéd elkerülni a kínos helyzeteket, de nem tudod, hogyan? Készítettünk néhány tippet számodra, hogy a lehető legnagyobb mértékben kiküszöböld a zavarba ejtés kockázatát.

5 kevéssé ismert randevúzási tipp

Akár könnyen, akár nehezen ismeri meg egymást, mindig ugyanaz lesz. Minden biztatóan alakul a sorsdöntő pillanatig. Mindig egyedül vagy utána. Partnere nem veszi fel a telefont, nem válaszol üzeneteire, ajánlataira a következő találkozásra. Szerencsére tudjuk, mi az. Olvassa el a kevéssé ismert tippeket és trükköket, amelyeket egyszer-kétszer megismerhet.

Szerezd meg őket egy csókkal!

Talán már sok csókot kaptál. Talán még nem csókoltál meg igazán senkit. De mindig lehet tanulni valami újat! Hogyan biztosíthatod, hogy a másik soha ne felejtsen el? Nézze meg, hogyan teheti a csókját felejthetetlenné.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. május 30-án éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.