Készen állsz egy hosszú távú kapcsolatra?

Hosszú távú kapcsolaton gondolkodik, de nem tudja, készen áll-e rá? Megmutatjuk, hogyan tudhatja meg.

Remekül érzi magát?

Ha új kapcsolatba szeretne lépni, érezze jól magát. Remek hangulatban lenni, nevetni és perspektívába venni az életet. Ha negatív, komor vagy szomorú lennél, az csak elfordítaná tőled az új partnert. Ha most bármilyen depresszióban szenved, nem tanácsos új kapcsolatba kezdeni. Nem lenne jó.

Képesben tudod tartani az érzelmeidet?

Mindannyian mások vagyunk. Egyesek hőbörögnek, mások önsajnálattal vagy beszédesek. Nem számít, milyen vagy, az számít, hogy tudsz-e uralkodni magadon. Egy kapcsolat egy kicsit az önuralomról szól. Képesnek kell lennie uralkodni az érzelmein, és racionálisan gondolkodnia. Ha ezt megteheti, nem lesz túl konfliktusos kapcsolata, és képes lesz azt fenntartani.

Tisztelni tud másokat?

Alázattal ismeri el közeli környezetét . Még ha nem is szereted néhány ember véleményét, képes vagy tisztelni őket. Nem próbálsz megváltoztatni másokat a képedben. Érted, hogy ez egy kapcsolatban pontosan így van? Világos számodra, hogy nem tudod megváltoztatni a párodat? Ha igen, akkor készen állsz kompromisszumot kötni az ellenkező nemmel.

Megoldottad a múltadat?

Csak akkor kezdhetsz új emberrel kapcsolatot, ha megoldottad a múltadat . Meg kell szakítanod minden érzelmi köteléket és gyakori kapcsolatot az exeddel. Mindennek meg kell oldódnia köztetek. Ha valakit belerángatnak egy hármas kapcsolatba, az biztosan nem lenne jó. Az új párnak ez nagy valószínűséggel egyáltalán nem fog tetszeni, te pedig nagy valószínűséggel elveszted őt.

Rendben vannak a prioritásaid?

Ha valaki hosszú távú kapcsolatot szeretne , tudnia kell, mit akar valójában az élettől, és mit vár el egy kapcsolattól. A prioritások tisztázása az egyik legfontosabb dolog egy boldog új kapcsolathoz. Ha ezzel foglalkoztál, akkor hasonló prioritású társat kereshetsz. Több mint egyértelmű, hogy amikor megtalálod, a kapcsolatod erős és kiegyensúlyozott lesz.


Ha mindezt az öt pontot teljesíted, nem kell tartanod egy hosszú távú kapcsolattól. . Tökéletesen felkészültél rá!


Hasonló cikkek

4 dolog, amire figyelned kell egy leendő partnernél

A randevúzás csodálatos. Kiteljesítő és szórakoztató lehet. Azonban kevesen akarnak "időt vesztegetni" valakivel, akivel végül nem megy. Módot keres, hogy gyorsan felmérje, Ön a legmegfelelőbb az Ön számára? Nézzen meg négy dolgot, amire figyelnie kell.

5 ok, amiért néha jobb, ha nem szeretsz senkibe

Bár a szerelem szép, bizonyos esetekben negatívumok egész sorát is magával hozza. Ezek könnyen kizökkenthetnek a szokásos életedből. Olvassa el, miért jobb néha szinglinek maradni!

Ötven után nem találsz párt?

Volt olyan hosszú távú kapcsolat, amely valamilyen okból hirtelen véget ért? Szeretnéd elölről kezdeni, de úgy gondolod, hogy ötven után egyáltalán nem könnyű megtalálni a szerelmet?

Honnan tudod, hogy magadnak készültél?

Nincs kapcsolat nehézségek és konfliktusok nélkül. Néha nehéz tudni, hogy valóban összetartoztok. Általában minden pár nehéz megpróbáltatásokon megy keresztül. De ha sikerül legyőzni őket, akkor nyersz. Melyek a leggyakoribb életpróbák?

Társkereső trendek

Már nem az a helyzet, hogy az emberek csak személyesen ismerkednek meg, és az első találkozásra mindig egy férfi hív meg. Teljesen más időben élünk. Nemcsak az életforma változik, hanem a randevúzási, randevúzási mód is. Nézze meg, hogyan!

A tökéletes nő a férfiak szerint

Szeretnéd megismerni egymást, de valahogy mégsem sikerül. Kezdi azt hinni, hogy nem vagy elég vonzó? Vagy csak azt szeretné tudni, hogy a férfiak mire repülnek? Több tucat férfit kérdeztünk meg, és közöljük az eredményeket.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.