Készen állsz egy hosszú távú kapcsolatra?

Hosszú távú kapcsolaton gondolkodik, de nem tudja, készen áll-e rá? Megmutatjuk, hogyan tudhatja meg.

Remekül érzi magát?

Ha új kapcsolatba szeretne lépni, érezze jól magát. Remek hangulatban lenni, nevetni és perspektívába venni az életet. Ha negatív, komor vagy szomorú lennél, az csak elfordítaná tőled az új partnert. Ha most bármilyen depresszióban szenved, nem tanácsos új kapcsolatba kezdeni. Nem lenne jó.

Képesben tudod tartani az érzelmeidet?

Mindannyian mások vagyunk. Egyesek hőbörögnek, mások önsajnálattal vagy beszédesek. Nem számít, milyen vagy, az számít, hogy tudsz-e uralkodni magadon. Egy kapcsolat egy kicsit az önuralomról szól. Képesnek kell lennie uralkodni az érzelmein, és racionálisan gondolkodnia. Ha ezt megteheti, nem lesz túl konfliktusos kapcsolata, és képes lesz azt fenntartani.

Tisztelni tud másokat?

Alázattal ismeri el közeli környezetét . Még ha nem is szereted néhány ember véleményét, képes vagy tisztelni őket. Nem próbálsz megváltoztatni másokat a képedben. Érted, hogy ez egy kapcsolatban pontosan így van? Világos számodra, hogy nem tudod megváltoztatni a párodat? Ha igen, akkor készen állsz kompromisszumot kötni az ellenkező nemmel.

Megoldottad a múltadat?

Csak akkor kezdhetsz új emberrel kapcsolatot, ha megoldottad a múltadat . Meg kell szakítanod minden érzelmi köteléket és gyakori kapcsolatot az exeddel. Mindennek meg kell oldódnia köztetek. Ha valakit belerángatnak egy hármas kapcsolatba, az biztosan nem lenne jó. Az új párnak ez nagy valószínűséggel egyáltalán nem fog tetszeni, te pedig nagy valószínűséggel elveszted őt.

Rendben vannak a prioritásaid?

Ha valaki hosszú távú kapcsolatot szeretne , tudnia kell, mit akar valójában az élettől, és mit vár el egy kapcsolattól. A prioritások tisztázása az egyik legfontosabb dolog egy boldog új kapcsolathoz. Ha ezzel foglalkoztál, akkor hasonló prioritású társat kereshetsz. Több mint egyértelmű, hogy amikor megtalálod, a kapcsolatod erős és kiegyensúlyozott lesz.


Ha mindezt az öt pontot teljesíted, nem kell tartanod egy hosszú távú kapcsolattól. . Tökéletesen felkészültél rá!


Hasonló cikkek

5 tudományos tény a szerelemről

Mindannyian ismerjük azt az érzést, amikor a szívünk kihagy egy ütemet, nem tudunk megállni, hogy a másik személyre gondoljunk, és a világon bármit megtennénk érte. De a szerelem nem csak a tündérmesék leghatalmasabb ereje. Tudományos tények is alátámasztják. Jöjjön el és derítse ki velünk, mi áll az egyértelműen megadott bizonyítékok hátterében!

Tényleg komoly kapcsolatot akar?

A randevúzások során biztosan sok emberrel találkoztál, akik csak élvezni akarják az életet. Sajnos sokszor sokkal érdekesebbek, mint az állandó kapcsolatot keresők. Annyiszor megadtad már magad, hogy azon tűnődsz, van-e valaki, aki komoly kapcsolatra vágyik. így van? Ezután olvassa el, hogyan tudhatja meg kezdettől fogva, hogy a partnere milyen kapcsolatban áll!

Negyven után és egyedül. Miért nincs még mindig pasid?

Az Ön korabeli férfiak régóta jegyesek, vagy csak más irányba néznek? Ne hajtsd le a fejed! Sajnos sok 40-es éveiben járó nő elakad a saját "ennyi idősen nem találok senkit" ciklusában. Mire gondolhat még, ami megakadályozza, hogy megtalálja a szerelmet? Olvassa el a cikkben.

Honnan tudod, hogy a párod nem az?

Egy kapcsolat kezdete általában mindig jól megy. Szerelmesek vagytok egymásba, és úgy tűnik, ez egy életre szóló szerelem. De gyakran nehéz kideríteni, milyen is valójában a partner. Kinyitjuk a szemed. Megmutatjuk, hogy egyes férfiak távol állnak álompartnerüktől.

Mikor kell bemutatni egy partnert a barátoknak?

Találtál új partnert? Csodálatos, és alig várja, hogy bemutassa a barátainak? Nagyon fontos neked, hogy "jóváhagyják"? Képzeld csak el, milyen bosszantó lenne, ha nem tetszenek neki, és akkor azzal a dilemmával kell megküzdenie, hogy hogyan csinálja, amikor valamilyen közös eseményt tart a barátaival. Akár egy partnerrel, akár jobb anélkül. Tanácsot adunk, hogyan és mikor mutassa be nekik partnerét.

A randevúzás jobb vagy rosszabb, mint a hagyományos randevúzás?

A párok csaknem fele online találkozik. Számodra is előnyös az online társkereső?

Legújabb cikkek

Ma véget ér az ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK

Öszi ajánlatuk néhány óra múlva véget ér, azaz 2023. szeptember 26 -án éjfélkor.

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.