Mi akadályoz meg abban, hogy randevúzzon?

Vágyik egy állandó párkapcsolatra, de nem tud egyet létrehozni? Úgy érzed, senki nem törődik veled? Hogy körülötted már mindenkinek van valakije, és még mindig egyedül vagy? Szomorú az életed miatt? Akkor lehet, hogy valamilyen problémát hordoztok magatokban, ami megakadályozza, hogy sikeresen megismerjétek egymást. Ebben az esetben önmagában el kell távolítani ezt a blokkot. Azt kérdezed, hogyan?Néhány embernek egyáltalán nem okoz problémát az ismerkedés. Bízik magában, és tudja, hogy ha egy kapcsolat nem működik, semmi sem fog sikerülni. Egyszerűen talál valaki mást, és megpróbál új partnerséget létrehozni. De vannak olyanok, akik a randevúzást tartják az élet legnagyobb problémájának. Egyszerűen félnek tőle, és egyik hibát a másik után követik el vele. Ez természetesen abban is megmutatkozik, hogy nem tudnak életre szóló társat találni.

Melyek a leggyakoribb blokkok?

 • félelem attól, hogy senki sem fog tetszeni, vagy senki nem fog törődni veled

 • az aggodalommal tölt el, hogy nem leszel elég okos, vonzó, karcsú vagy egyszerűen tökéletes a partnered számára

  < /li>
 • félregondolt elképzelések a férfiakról és a nőkről – mindenkit összemosva

 • fél, hogy ha felkérsz valakit, visszautasít

 • szorongás az első találkozástól, és attól, hogy hova mész majd együtt, és miről fogtok beszélni

 • az első találkozástól való félelem a randevú lesz az utolsó randevú is, mivel a párja biztosan nem fog utána felhívni

 • aggodalmát fejezi ki a magánélet és a szabadság elvesztése miatt, mivel a szingli élet némileg eltér a partner életétől< /p >

 • félelem attól, hogy beleszeretsz a partneredbe, és attól tartasz, hogy függővé válsz tőle

 • félelem a kapcsolattól ez beválik, és a végén szakítasz, és újra egyedül maradsz

 • stb.

Felismered magad ebben ? Akkor itt az ideje, hogy „Elég”-t mondj a félelmeidnek!

Egy sor ilyen félelmed lehet. Ha azonban hagyod, hogy félelmed irányítson, nagy valószínűséggel soha nem fogod igazán megismerni egymást.

Szabadj meg minden félelmedtől a párkereséssel kapcsolatban, és ezúttal próbálj ki valami egészen mást. Adja meg a legjobb tudását a randevúzáshoz. Viselkedj természetesen, és mindenekelőtt higgy magadban. Élvezze a találkozót. Használja ezt lehetőségként a kultúra felfedezésére. Ne tudassa partnerével, hogy ideges.

És ne is gondolj arra, hogyan alakul az egész randevú. Ha nem működik, nem történik semmi. Ha nem kellene megértened egymást, jobb lesz, ha a "kapcsolat" még azelőtt véget ér, mielőtt igazán beleszeretnél a párodba. Vedd sportosan. Nem ő az egyetlen ember a világon, aki élete szerelmét keresi. Számtalan ilyen ember van a társkereső oldalakon.

Tehát a randevúzással kapcsolatban

Higgye el. Mindenkinek itt várja a lelki társát. Vannak, akik azonnal megtalálják, másoknak várniuk kell egy ideig!


Hasonló cikkek

Nincs párod? Nem számít! Élvezze a nyaralást nélküle!

Szeretné élvezni a nyári vakációt, de nincs olyan férfi a láthatáron, akivel el akarna menni? Nincs mit! Javában tombol a nyár, és joga van tetszés szerint élvezni a vakációt. Társ nélkül is játékosan csinálhatod.

Mielőtt belevágna egy kapcsolatba

A legtöbb ember teljesen és a legcsekélyebb kétség nélkül elkötelezi magát egy új partner mellett. Hiszen szerelmesnek lenni ilyen. Ez az élet egyik legszebb időszaka. Sajnos a rózsaszín szemüveg néha eltakarja a figyelmeztető jelzéseket. Kímélje meg magát a fáradságtól, és nézze meg, mit kell észrevennie a szerelme korai szakaszában.

Tényleg komoly kapcsolatot akar?

A randevúzások során biztosan sok emberrel találkoztál, akik csak élvezni akarják az életet. Sajnos sokszor sokkal érdekesebbek, mint az állandó kapcsolatot keresők. Annyiszor megadtad már magad, hogy azon tűnődsz, van-e valaki, aki komoly kapcsolatra vágyik. így van? Ezután olvassa el, hogyan tudhatja meg kezdettől fogva, hogy a partnere milyen kapcsolatban áll!

Vigyázz a tisztességtelen társkereső oldalakra!

Egyes társkereső oldalakon csábító ajánlatokkal találkozhat, például ingyenes havi prémium tagsággal vagy VIP-tagsággal névleges díj ellenében. Meglepődne, hány felhasználó hall az ilyen ajánlatokról, és fogalma sincs, mi vár rájuk a „jó időszak” után. A fogás általában a VIP-tagság automatikus meghosszabbításában, a következő időszak befizetéseinek levonásában és a társkereső oldalról való nagyon bonyolult kijelentkezésben rejlik.

Honnan tudhatod, hogy párod nem képes viszonozni az érzéseidet?

Vannak emberek, akik egyszerűen nem érik meg az erőfeszítést. Vonzóak, szórakoztatóak, gyakran felelősségteljesek. Hiányzik azonban belőlük az a képesség, hogy szeressenek, átadják magukat a másiknak, áldozatot hozzanak érte. Nem gonoszak. Röviden, egyszerűen nem tud úgy szeretni, ahogy megérdemled (kívánod). Honnan tudhatod, hogy a párod pontosan ilyen?

Hogyan ismerjük meg az igaz szerelmet?

Élete során valószínűleg sok ember elbűvölt. De honnan tudod, hogy ez szerelem vagy csak varázslat? Hogyan lehet felismerni egy szerelmet, amelyben megvan a lehetőség, hogy valami nagyobbá nőjön?

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.