Mi akadályoz meg abban, hogy randevúzzon?

Vágyik egy állandó párkapcsolatra, de nem tud egyet létrehozni? Úgy érzed, senki nem törődik veled? Hogy körülötted már mindenkinek van valakije, és még mindig egyedül vagy? Szomorú az életed miatt? Akkor lehet, hogy valamilyen problémát hordoztok magatokban, ami megakadályozza, hogy sikeresen megismerjétek egymást. Ebben az esetben önmagában el kell távolítani ezt a blokkot. Azt kérdezed, hogyan?Néhány embernek egyáltalán nem okoz problémát az ismerkedés. Bízik magában, és tudja, hogy ha egy kapcsolat nem működik, semmi sem fog sikerülni. Egyszerűen talál valaki mást, és megpróbál új partnerséget létrehozni. De vannak olyanok, akik a randevúzást tartják az élet legnagyobb problémájának. Egyszerűen félnek tőle, és egyik hibát a másik után követik el vele. Ez természetesen abban is megmutatkozik, hogy nem tudnak életre szóló társat találni.

Melyek a leggyakoribb blokkok?

 • félelem attól, hogy senki sem fog tetszeni, vagy senki nem fog törődni veled

 • az aggodalommal tölt el, hogy nem leszel elég okos, vonzó, karcsú vagy egyszerűen tökéletes a partnered számára

  < /li>
 • félregondolt elképzelések a férfiakról és a nőkről – mindenkit összemosva

 • fél, hogy ha felkérsz valakit, visszautasít

 • szorongás az első találkozástól, és attól, hogy hova mész majd együtt, és miről fogtok beszélni

 • az első találkozástól való félelem a randevú lesz az utolsó randevú is, mivel a párja biztosan nem fog utána felhívni

 • aggodalmát fejezi ki a magánélet és a szabadság elvesztése miatt, mivel a szingli élet némileg eltér a partner életétől< /p >

 • félelem attól, hogy beleszeretsz a partneredbe, és attól tartasz, hogy függővé válsz tőle

 • félelem a kapcsolattól ez beválik, és a végén szakítasz, és újra egyedül maradsz

 • stb.

Felismered magad ebben ? Akkor itt az ideje, hogy „Elég”-t mondj a félelmeidnek!

Egy sor ilyen félelmed lehet. Ha azonban hagyod, hogy félelmed irányítson, nagy valószínűséggel soha nem fogod igazán megismerni egymást.

Szabadj meg minden félelmedtől a párkereséssel kapcsolatban, és ezúttal próbálj ki valami egészen mást. Adja meg a legjobb tudását a randevúzáshoz. Viselkedj természetesen, és mindenekelőtt higgy magadban. Élvezze a találkozót. Használja ezt lehetőségként a kultúra felfedezésére. Ne tudassa partnerével, hogy ideges.

És ne is gondolj arra, hogyan alakul az egész randevú. Ha nem működik, nem történik semmi. Ha nem kellene megértened egymást, jobb lesz, ha a "kapcsolat" még azelőtt véget ér, mielőtt igazán beleszeretnél a párodba. Vedd sportosan. Nem ő az egyetlen ember a világon, aki élete szerelmét keresi. Számtalan ilyen ember van a társkereső oldalakon.

Tehát a randevúzással kapcsolatban

Higgye el. Mindenkinek itt várja a lelki társát. Vannak, akik azonnal megtalálják, másoknak várniuk kell egy ideig!


Hasonló cikkek

30 felett vagy és még mindig egyedülálló? Tudjuk miért!

Vágyik egy kapcsolatra, de nem találja a megfelelőt? Vagy inkább egy új párkapcsolat fenntartása okoz problémát? Valamit rosszul csinálsz, vagy csak szerencsétlen vagy a szerelemben? Nézzük meg a leggyakoribb okokat, amelyek miatt az emberek hosszú ideig pár nélkül maradnak.

Nyűgözd le partnered szüleit

A kapcsolat egyik legstresszesebb időszaka az, amikor találkoztok egymás szüleivel. Kedvelni fognak engem? Mondok valami hülyeséget? Kedvesek leszünk egymáshoz? Bármilyen életkorú is, kedvence szüleinek első találkozása egyszerűen stresszes. Tudjuk, hogyan kezeljük őket!

Menj a bevezetővel szemben. Hogyan leszünk leggyakrabban szerelmesek?

A randevúzás egy bonyolult játék, amely gyakrabban bizonyul kudarcnak, mint sikernek. Ennek ellenére mindannyian szeretünk vele játszani. Találkozz életed szerelmével, és nézd meg, hogyan lehetsz igazán szerelmes.

Romantikus vagy kacér? Hogyan csomagoljunk egy nőt a természetének megfelelően?

Mindegyikünk más és más, és mindegyikünkre vonatkozik valami. Egy romantikus lélek nem fog sokat költeni drága ékszerekre, ruhákra, ahogy a mindenkor a figyelem középpontjába kerülni vágyó sárkányt sem izgatja egy kirándulás az „őszbe öltözött” erdőbe. Szóval mit szólnál a különböző női természetekhez?

9 tipp a jó első benyomás megteremtéséhez

Az első randevúdon van valakivel, akit egy online társkereső oldalon ismertél meg? Másodszor nem keltheti az első benyomást, ezért jól készüljön fel az első találkozásra. Íme néhány tipp, amelyek segítenek ebben.

Soha többé ne tévedj el az első randin!

Közeleg az első találkozás álmai társával? Már egy hónappal korábban kiválasztod a randevúzandó ruhákat, átgondolod a két hét programját, és visszaszámolod az órákat az utolsó héten? Az utolsó pillanatban pánikba esik, hogy valami rosszat mond vagy tesz? Tanácsainkkal nem tévedhetsz!

Legújabb cikkek

👫 Már csak ma - 6000 Ft kedvezmény

Már csak ma veheted igénybe 6000 Ft os kedvezményünket éves tagságodhoz! Ez az ajánlat ma éjfélkor lejár - ne habozz, használd ki!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.