Mi akadályoz meg abban, hogy randevúzzon?

Vágyik egy állandó párkapcsolatra, de nem tud egyet létrehozni? Úgy érzed, senki nem törődik veled? Hogy körülötted már mindenkinek van valakije, és még mindig egyedül vagy? Szomorú az életed miatt? Akkor lehet, hogy valamilyen problémát hordoztok magatokban, ami megakadályozza, hogy sikeresen megismerjétek egymást. Ebben az esetben önmagában el kell távolítani ezt a blokkot. Azt kérdezed, hogyan?Néhány embernek egyáltalán nem okoz problémát az ismerkedés. Bízik magában, és tudja, hogy ha egy kapcsolat nem működik, semmi sem fog sikerülni. Egyszerűen talál valaki mást, és megpróbál új partnerséget létrehozni. De vannak olyanok, akik a randevúzást tartják az élet legnagyobb problémájának. Egyszerűen félnek tőle, és egyik hibát a másik után követik el vele. Ez természetesen abban is megmutatkozik, hogy nem tudnak életre szóló társat találni.

Melyek a leggyakoribb blokkok?

 • félelem attól, hogy senki sem fog tetszeni, vagy senki nem fog törődni veled

 • az aggodalommal tölt el, hogy nem leszel elég okos, vonzó, karcsú vagy egyszerűen tökéletes a partnered számára

  < /li>
 • félregondolt elképzelések a férfiakról és a nőkről – mindenkit összemosva

 • fél, hogy ha felkérsz valakit, visszautasít

 • szorongás az első találkozástól, és attól, hogy hova mész majd együtt, és miről fogtok beszélni

 • az első találkozástól való félelem a randevú lesz az utolsó randevú is, mivel a párja biztosan nem fog utána felhívni

 • aggodalmát fejezi ki a magánélet és a szabadság elvesztése miatt, mivel a szingli élet némileg eltér a partner életétől< /p >

 • félelem attól, hogy beleszeretsz a partneredbe, és attól tartasz, hogy függővé válsz tőle

 • félelem a kapcsolattól ez beválik, és a végén szakítasz, és újra egyedül maradsz

 • stb.

Felismered magad ebben ? Akkor itt az ideje, hogy „Elég”-t mondj a félelmeidnek!

Egy sor ilyen félelmed lehet. Ha azonban hagyod, hogy félelmed irányítson, nagy valószínűséggel soha nem fogod igazán megismerni egymást.

Szabadj meg minden félelmedtől a párkereséssel kapcsolatban, és ezúttal próbálj ki valami egészen mást. Adja meg a legjobb tudását a randevúzáshoz. Viselkedj természetesen, és mindenekelőtt higgy magadban. Élvezze a találkozót. Használja ezt lehetőségként a kultúra felfedezésére. Ne tudassa partnerével, hogy ideges.

És ne is gondolj arra, hogyan alakul az egész randevú. Ha nem működik, nem történik semmi. Ha nem kellene megértened egymást, jobb lesz, ha a "kapcsolat" még azelőtt véget ér, mielőtt igazán beleszeretnél a párodba. Vedd sportosan. Nem ő az egyetlen ember a világon, aki élete szerelmét keresi. Számtalan ilyen ember van a társkereső oldalakon.

Tehát a randevúzással kapcsolatban

Higgye el. Mindenkinek itt várja a lelki társát. Vannak, akik azonnal megtalálják, másoknak várniuk kell egy ideig!


Hasonló cikkek

Mit ne tegyünk az első randin?

Elmész az első randevúra, és szeretnéd, hogy jól menjen? Vannak dolgok, amelyeket semmiképpen sem szabad megtennie vagy elmondania körülötte. Kövesse tanácsainkat, és biztosan sikeres lesz az első randevúja.

Ismerkedés lehetőségei

A megismerkedésnek sokféle módja van. Az álmaid partnerével akár egy személyes találkozón, az interneten, egy online társkereső oldalon, vagy egy klasszikus társkereső hirdetésen keresztül is megismerkedhetsz. A kérdés azonban az, hogy ezek közül a lehetőségek közül melyik a legmegfelelőbb, és melyiket szeretnéd kihasználni. Kiváncsi vagy rá, hogy mi az egyes társkereső előnyei és hátrányai? Olvass figyelmesen, és megtudhatod!

Ismerjék meg egymást gond nélkül

Volt már első osztályú zavarban randevúzása közben? A lehetséges fogása egész idő alatt kissé furcsán nézett ki, és csak hazaérve vette észre, hogy a pólója kifordítva van? Már a randevúzás is stresszes. Legfeljebb néhány percünk van arra, hogy lenyűgözzük kollégánkat. Természetesen el akarjuk kerülni a szégyenkezést vagy a társadalmi hamisítást. Mielőtt randevúzni indulna, tartsa szem előtt a következő pontokat.

Honnan tudhatom, hogy kedvel téged?

Ganja, hogy partnere érzelmeket táplál irántad? Sajnos még mindig nem tette meg az első lépést. Akkor ne ess kétségbe! Tanácsot adunk neked, hogyan derítsd ki, hogy valóban érdekli-e a veled való kapcsolat, vagy csak fel akar venni a barátlistájára.

Nincs semmi nehéz egy férfival való találkozásban

Barátságot vagy szerelmet keresel, de még mindig nincs szerencséd a mindennapokban? A mai rohanó világban egyre többen találkoznak online társkereső oldalakon keresztül. Az elmúlt években egyre népszerűbb az internetes társkereső. Ma már nem az a helyzet, hogy az internet az utolsó lehetőség a megfelelő személlyel való találkozásra. Valahol biztosan vár rád egy sorsdöntő szerelem vagy egy életre szóló barát. Tehát ne féljen eltérni a sztereotípiától, és próbálja ki internetes társkereső oldalunkat.

Kezdj új kapcsolatot tökéletesen és hibák nélkül

Találkozott végre valakivel, akivel jól érzi magát? Ez kölcsönös? Ezután olvass el néhány tanácsot, és add a legjobb kezdetet a kapcsolatodnak.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.