Mi akadályoz meg abban, hogy randevúzzon?

Vágyik egy állandó párkapcsolatra, de nem tud egyet létrehozni? Úgy érzed, senki nem törődik veled? Hogy körülötted már mindenkinek van valakije, és még mindig egyedül vagy? Szomorú az életed miatt? Akkor lehet, hogy valamilyen problémát hordoztok magatokban, ami megakadályozza, hogy sikeresen megismerjétek egymást. Ebben az esetben önmagában el kell távolítani ezt a blokkot. Azt kérdezed, hogyan?Néhány embernek egyáltalán nem okoz problémát az ismerkedés. Bízik magában, és tudja, hogy ha egy kapcsolat nem működik, semmi sem fog sikerülni. Egyszerűen talál valaki mást, és megpróbál új partnerséget létrehozni. De vannak olyanok, akik a randevúzást tartják az élet legnagyobb problémájának. Egyszerűen félnek tőle, és egyik hibát a másik után követik el vele. Ez természetesen abban is megmutatkozik, hogy nem tudnak életre szóló társat találni.

Melyek a leggyakoribb blokkok?

 • félelem attól, hogy senki sem fog tetszeni, vagy senki nem fog törődni veled

 • az aggodalommal tölt el, hogy nem leszel elég okos, vonzó, karcsú vagy egyszerűen tökéletes a partnered számára

  < /li>
 • félregondolt elképzelések a férfiakról és a nőkről – mindenkit összemosva

 • fél, hogy ha felkérsz valakit, visszautasít

 • szorongás az első találkozástól, és attól, hogy hova mész majd együtt, és miről fogtok beszélni

 • az első találkozástól való félelem a randevú lesz az utolsó randevú is, mivel a párja biztosan nem fog utána felhívni

 • aggodalmát fejezi ki a magánélet és a szabadság elvesztése miatt, mivel a szingli élet némileg eltér a partner életétől< /p >

 • félelem attól, hogy beleszeretsz a partneredbe, és attól tartasz, hogy függővé válsz tőle

 • félelem a kapcsolattól ez beválik, és a végén szakítasz, és újra egyedül maradsz

 • stb.

Felismered magad ebben ? Akkor itt az ideje, hogy „Elég”-t mondj a félelmeidnek!

Egy sor ilyen félelmed lehet. Ha azonban hagyod, hogy félelmed irányítson, nagy valószínűséggel soha nem fogod igazán megismerni egymást.

Szabadj meg minden félelmedtől a párkereséssel kapcsolatban, és ezúttal próbálj ki valami egészen mást. Adja meg a legjobb tudását a randevúzáshoz. Viselkedj természetesen, és mindenekelőtt higgy magadban. Élvezze a találkozót. Használja ezt lehetőségként a kultúra felfedezésére. Ne tudassa partnerével, hogy ideges.

És ne is gondolj arra, hogyan alakul az egész randevú. Ha nem működik, nem történik semmi. Ha nem kellene megértened egymást, jobb lesz, ha a "kapcsolat" még azelőtt véget ér, mielőtt igazán beleszeretnél a párodba. Vedd sportosan. Nem ő az egyetlen ember a világon, aki élete szerelmét keresi. Számtalan ilyen ember van a társkereső oldalakon.

Tehát a randevúzással kapcsolatban

Higgye el. Mindenkinek itt várja a lelki társát. Vannak, akik azonnal megtalálják, másoknak várniuk kell egy ideig!


Hasonló cikkek

Összefértek? Tudd meg az első randin!

Eleged van abból, hogy a kedves srác vagy szuperlány a végén valaki más lesz? Úgy érzed, hogy az elején mindig minden remekül néz ki, de a végén rájössz, hogy nem vagytok jó párosok egymásnak? Kerüld el a hasonló csalódásokat, és már az első randin tippeld meg párod! Csak kövesse a mindenütt megjelenő jelzéseket, vagy tegye fel a megfelelő kérdést.

Találkozz online

Nem szabad alábecsülni az ismerkedést (személyesen, de az interneten is). Attól függően, hogy melyik partnert választod, alakul a jövőd is. A személyes ismeretséget egyelőre hagyjuk. Tanácsot adunk az interneten való találkozáshoz.

Mit imádnak a nők a férfiakban?

Minden nő más. Abban azonban mindannyian egyetértenek, hogy mit szeretnek a férfiakban. Tehát meg kell találnia, mi az, hogy kiemelje a preferenciát. Tanácsot adunk, mit imádnak a nők a férfiakban.

Az internetes társkereső szószedet

Az internetes randevúzás egyre növekvő népszerűsége miatt csak idő kérdése volt, hogy az interneten találjon partnert. Természetesen a randevúzás önmagában nem okolható ezért. A mobiltelefonok és a gyors kommunikáció kora olyan idegen kifejezéseket szül, amelyeket a cseh nem is képes lefordítani. Tudja, mik ezek a nevek?

Mit nem tudsz egy kapcsolat elején?

Úgy érzed, hogy végre találkoztál valakivel, akivel kijössz, és akivel valószínűleg életed hátralévő részét le fogod tölteni? De néhány hónap vagy év múlva rá fog jönni, hogy ismét "rossz oldalra lépett", és kapcsolata ismét szakítással végződik. Mit nem ismersz fel a párodban, amikor szerelmes vagy? Olvass, és ezúttal készülj a következő kapcsolatra!

Honnan tudhatod, hogy tetszel neki?

Nem lenne jó, ha minden lány fölött lebegne egy mutató, amely megmutatja, hogy milyen százalékos esélye van vele? Akkor nem kellene vacakolnod és elmenned egy el nem vett emberrel, vagy nem kellene elkerülned őt, mert félreértett. Vigyázzatok uraim! Ilyen detektor valóban létezik. Ez te vagy. Csak fogadjon el néhány megfigyelési szokást, és mindig tudni fogja, mire készül!

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.