Mi akadályoz meg abban, hogy randevúzzon?

Vágyik egy állandó párkapcsolatra, de nem tud egyet létrehozni? Úgy érzed, senki nem törődik veled? Hogy körülötted már mindenkinek van valakije, és még mindig egyedül vagy? Szomorú az életed miatt? Akkor lehet, hogy valamilyen problémát hordoztok magatokban, ami megakadályozza, hogy sikeresen megismerjétek egymást. Ebben az esetben önmagában el kell távolítani ezt a blokkot. Azt kérdezed, hogyan?Néhány embernek egyáltalán nem okoz problémát az ismerkedés. Bízik magában, és tudja, hogy ha egy kapcsolat nem működik, semmi sem fog sikerülni. Egyszerűen talál valaki mást, és megpróbál új partnerséget létrehozni. De vannak olyanok, akik a randevúzást tartják az élet legnagyobb problémájának. Egyszerűen félnek tőle, és egyik hibát a másik után követik el vele. Ez természetesen abban is megmutatkozik, hogy nem tudnak életre szóló társat találni.

Melyek a leggyakoribb blokkok?

 • félelem attól, hogy senki sem fog tetszeni, vagy senki nem fog törődni veled

 • az aggodalommal tölt el, hogy nem leszel elég okos, vonzó, karcsú vagy egyszerűen tökéletes a partnered számára

  < /li>
 • félregondolt elképzelések a férfiakról és a nőkről – mindenkit összemosva

 • fél, hogy ha felkérsz valakit, visszautasít

 • szorongás az első találkozástól, és attól, hogy hova mész majd együtt, és miről fogtok beszélni

 • az első találkozástól való félelem a randevú lesz az utolsó randevú is, mivel a párja biztosan nem fog utána felhívni

 • aggodalmát fejezi ki a magánélet és a szabadság elvesztése miatt, mivel a szingli élet némileg eltér a partner életétől< /p >

 • félelem attól, hogy beleszeretsz a partneredbe, és attól tartasz, hogy függővé válsz tőle

 • félelem a kapcsolattól ez beválik, és a végén szakítasz, és újra egyedül maradsz

 • stb.

Felismered magad ebben ? Akkor itt az ideje, hogy „Elég”-t mondj a félelmeidnek!

Egy sor ilyen félelmed lehet. Ha azonban hagyod, hogy félelmed irányítson, nagy valószínűséggel soha nem fogod igazán megismerni egymást.

Szabadj meg minden félelmedtől a párkereséssel kapcsolatban, és ezúttal próbálj ki valami egészen mást. Adja meg a legjobb tudását a randevúzáshoz. Viselkedj természetesen, és mindenekelőtt higgy magadban. Élvezze a találkozót. Használja ezt lehetőségként a kultúra felfedezésére. Ne tudassa partnerével, hogy ideges.

És ne is gondolj arra, hogyan alakul az egész randevú. Ha nem működik, nem történik semmi. Ha nem kellene megértened egymást, jobb lesz, ha a "kapcsolat" még azelőtt véget ér, mielőtt igazán beleszeretnél a párodba. Vedd sportosan. Nem ő az egyetlen ember a világon, aki élete szerelmét keresi. Számtalan ilyen ember van a társkereső oldalakon.

Tehát a randevúzással kapcsolatban

Higgye el. Mindenkinek itt várja a lelki társát. Vannak, akik azonnal megtalálják, másoknak várniuk kell egy ideig!


Hasonló cikkek

Miért nem találsz (vonzó) barátnőt?

Mindenkinek más okai vagy okai vannak annak, hogy miért nem találja meg a kívánt kapcsolatot. Lehet, hogy már van néhány kapcsolatod, DE….. Nem sokat értek. Kezd azon tűnődni, hogy miért nem találod a megfelelőt? Tekintse meg a leggyakoribb okok listáját.

Vigyázz az orosz szépségekre, amerikai orvosokra és afgán katonákra

Bár a közösségi oldalakon és a társkereső oldalakon minden nap írnak és beszélnek átverésekről, szinte érthetetlen, hogy mindig vannak közöttünk hiszékeny személyek, akik pénzt küldenek a csalóknak. Hogyan lehet felismerni egy ilyen csalót?

Néhány tipp hogyan ismerkedhetsz meg hölgyekkel

Tetszik neked egy hölgy, de nem tudod, hogyan ismerkedhetnél meg vele? Az ismerkedés nem a legerősebb oldalad? Gyakran előfordul, hogy mielőtt észbe kapnál a választott lány már valaki más karjaiban van? Akkor a megfelelő helyen vagy. Vess egy pillantást tippjeinkre, amelyek megmutatják Neked, hogyan lehet egyszerűen és gyorsan ismerkedni.

Ismerje meg a Bitcoint

Úttörők vagyunk a fizetési technológiák területén – egy modern fizetési módot vezettünk be a Bitcoin kibervalután keresztül.

Melyik férfival jobb, ha nem randevúznak?

Ha régóta keresel megfelelő élettársat, de nem találsz, valószínűleg hamarosan elkezdesz abba a hajlamba esni, hogy mindenkit elvisz, aki keresztbe üti az utad. De mindig vannak férfiak, akik nem érik meg neked. Szinte minden nőt elcsábít az édes beszéd vagy az első benyomás. De,..... El fogod olvasni, hogy mely férfiakkal nem érdemes próbálkozni!

Hová vigyem az első randevúra?

Az a hely, ahová elviszed a párodat az első randevúra, sokkal fontosabb, mint amilyennek első pillantásra tűnhet. Ezért a legtöbb férfi sokszor már jóval előre eldönti, hova vigye randevúzni "párját". A válasz látszólag egyszerű. Kell egy hely, ahol nem lesz unalmas, és egyben egy hely, ahol lesz hely beszélgetni, ismerkedni. Van néhány speciális tippünk az Ön számára, ezért használja őket!

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.