Mester randevúz minden életkorban

Akár 15, akár 50 éves, az első randevú mindig ugyanazokat az érzéseket váltja ki. Szerencsére vannak univerzális igazságok, amelyeket bármely életkorban követhetsz!

Az első randevúk kicsit megterhelőek, kortól függetlenül. Nem számít, mennyi tapasztalattal rendelkezik. Minden alkalommal, amikor szerelmes leszel, újra érezni fogod a bizonytalanság remegését. Hogy egy kicsit könnyebbé tegye a "randevúzást", tekintse meg tanácsainkat. Sokoldalúságuk egy életen át kitart, és nem kell minden alkalommal újra feltalálnia őket. Csináljuk meg.

Érjen el időben a találkozóra

Mindig számítson kisebb forgalmi dugóra vagy a busz lekésésére. Mindig jobb egy ingyenes tíz perces sétát tenni a környéken, mint elkésni egy találkozóról. Vagy jobbnak látod, ha az utolsó pillanatban érkezel, dagadtan, kócosan, idegesen és ráncosan? Mit mondasz? Ha időben érkezel, ideális pillanatod van az utolsó lelki felkészülésre. Ne stresszelje magát azzal, hogy a pontos percre vezet! Menjen el néhány perccel korábban.

Hagyja otthon mobiltelefonját

Legalább kapcsolja ki a megbeszélés idejére. És ez alatt azt értjük, hogy valóban ki kell kapcsolni, nem csak némítani. Ha a telefonod rezegni kezd a pénztárcádban vagy a kabátod zsebében, sokkal nehezebb lesz a társadra fókuszálni, mintha egyszerűen nem csörögne. A világ két órát biztosan kibír nélküled. Ha viszont attól tart, hogy nem lesz elérhető, tudassa a leggyakrabban hívókkal, hogy fontos megbeszélése van ebben az órában. Hagyd hát, hogy megvárják a beszélgetést.

Csak valami aktív étterem helyett csinálj valamit

A leghagyományosabb első randevú valahol egy étteremben vagy kávézóban van. Ha nem biztos abban, hogy könnyedén folytathatja a beszélgetést egész idő alatt, menjen máshová. Kezelje egy kicsit másképp az első randevút. Menj el sétálni, kiállításra, kihasználni egy olyan eseményt, amelyet éppen a városod szervez. Az első randevú az, hogy jobban megismerjük egymást. De sehol nincs leírva, hogy mindig találkozni kell egy pohár borért vagy egy csésze jó kávéért.

Ne tereld el a figyelmedet

Az idő gyors üteme azt jelenti, hogy összpontosítsuk figyelmünket egyszerre sok dologra. De nem csak tudományosan bizonyított, hogy a többfeladatos munka meglehetősen káros. Főleg randevún nagyon hátrányos. Fordítsd teljes figyelmedet partneredre, még akkor is, ha eleinte nehéz lehet megszokni, hogy például ne nézz az órára. Megmutatod neki, hogy őszintén érdeklődsz. Ráadásul jobb, ha saját maga dönti el. Egyszerűen több információval fog rendelkezni az adott partnerről. Ha nem ül le, nem kell más találkozókkal vesztegetnie az időt. És ha igen, azonnal tudni fogja.
Hasonló cikkek

Az első találkozás mögötted. Mi a következő lépés?

Sikeresen befejezte az első randevút. De nem tudja, hogyan folytassa a randevúzást? Hogyan viselkedjünk úgy, hogy ne rontsuk el a csodálatos kezdést? A kutatások azt mutatják, hogy az idegesség az első találkozás után alábbhagy, de nagyon hamar visszatér. És ez pontosan a következtetésektől és az elvárásoktól való félelem miatt van így, amit a partnered megfogalmaz veled szemben. Készítettünk néhány tippet, hogy mit tegyünk (ne tegyünk) közvetlenül az első randevú után.

Ne csináld ezt egy értekezleten!

Régóta vártál erre, és most megérkezett. Az első közös randitok. Várod már, de ugyanakkor egyre jobban izgulsz, hogy hogyan is fog mindez sikerülni? Nem csinálnál egy kis faux pas-t? Vagy éppen ellenkezőleg, nem fog rettenetesen unatkozni? Ne aggódj! Olvassa el, mit ne tegyen az első randevún, és meglátja, hogy a találkozó sikeres lesz!

Szilveszteri ismerkedés

Hogyan ünnepeljük 2021 végét, valószínűleg egyikünk sem fogja tudni az utolsó pillanatig. Az emberi természetből adódóan azonban biztosan nem bocsátunk meg magunknak legalább egy kisebb ünneplést a családdal vagy a barátokkal. Érdemes tehát a szilveszterre készülni. De mi van akkor, ha nincs kivel ünnepelni az új év beköszöntét? Nézze meg, hogyan találkozhat valakivel szilveszterkor.

Mit szólnál egy nőhöz, ha már nem vagy huszonéves?

Miről fogunk beszélni? Növekvő has, kisebb fizikai és szexuális állóképesség, megjelenő sarkok a homlokon... Ezek olyan dolgok, amik nem éppen vonzóak. És hacsak nem vagy milliomos, akkor még a számlaegyenlegeddel, egy díszes autóval, vagy egy x tízezret érő órával sem tudod elkápráztatni a nőket. Nem számít! De te biztosan nem tartozol a régi vashoz. Szóval hogyan szerezhetsz nőt, ha a "legjobb éveid" már rég mögötted vannak?

Mit nem szeretnek a férfiak a nőkben az első randevúkon?

Hölgyeim, készülnétek az első randevúra? Akkor vigyázz! Az első találkozás döntő fontosságú lehet számodra. A férfiakat nem érdekli, hogy nézel ki. Elmondjuk, mit nem szeretnek a férfiak gyakran a nőkben!

Hogyan hívjunk el egy férfit randevúzni?

Folyamatosan azt hajtogatja a fejében, hogy a férfiak vadászok, és nekik kell megtenniük az első lépést? De arra várni, hogy egy férfi lendüljön, bizonyos esetekben gyilkos lehet. Ha tetszik, csináld másképp! Ne várja meg, hogy meghívjon. Hívd meg te is! Nem tudja, hogyan kell csinálni? Olvasson tovább.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.