Mester randevúz minden életkorban

Akár 15, akár 50 éves, az első randevú mindig ugyanazokat az érzéseket váltja ki. Szerencsére vannak univerzális igazságok, amelyeket bármely életkorban követhetsz!

Az első randevúk kicsit megterhelőek, kortól függetlenül. Nem számít, mennyi tapasztalattal rendelkezik. Minden alkalommal, amikor szerelmes leszel, újra érezni fogod a bizonytalanság remegését. Hogy egy kicsit könnyebbé tegye a "randevúzást", tekintse meg tanácsainkat. Sokoldalúságuk egy életen át kitart, és nem kell minden alkalommal újra feltalálnia őket. Csináljuk meg.

Érjen el időben a találkozóra

Mindig számítson kisebb forgalmi dugóra vagy a busz lekésésére. Mindig jobb egy ingyenes tíz perces sétát tenni a környéken, mint elkésni egy találkozóról. Vagy jobbnak látod, ha az utolsó pillanatban érkezel, dagadtan, kócosan, idegesen és ráncosan? Mit mondasz? Ha időben érkezel, ideális pillanatod van az utolsó lelki felkészülésre. Ne stresszelje magát azzal, hogy a pontos percre vezet! Menjen el néhány perccel korábban.

Hagyja otthon mobiltelefonját

Legalább kapcsolja ki a megbeszélés idejére. És ez alatt azt értjük, hogy valóban ki kell kapcsolni, nem csak némítani. Ha a telefonod rezegni kezd a pénztárcádban vagy a kabátod zsebében, sokkal nehezebb lesz a társadra fókuszálni, mintha egyszerűen nem csörögne. A világ két órát biztosan kibír nélküled. Ha viszont attól tart, hogy nem lesz elérhető, tudassa a leggyakrabban hívókkal, hogy fontos megbeszélése van ebben az órában. Hagyd hát, hogy megvárják a beszélgetést.

Csak valami aktív étterem helyett csinálj valamit

A leghagyományosabb első randevú valahol egy étteremben vagy kávézóban van. Ha nem biztos abban, hogy könnyedén folytathatja a beszélgetést egész idő alatt, menjen máshová. Kezelje egy kicsit másképp az első randevút. Menj el sétálni, kiállításra, kihasználni egy olyan eseményt, amelyet éppen a városod szervez. Az első randevú az, hogy jobban megismerjük egymást. De sehol nincs leírva, hogy mindig találkozni kell egy pohár borért vagy egy csésze jó kávéért.

Ne tereld el a figyelmedet

Az idő gyors üteme azt jelenti, hogy összpontosítsuk figyelmünket egyszerre sok dologra. De nem csak tudományosan bizonyított, hogy a többfeladatos munka meglehetősen káros. Főleg randevún nagyon hátrányos. Fordítsd teljes figyelmedet partneredre, még akkor is, ha eleinte nehéz lehet megszokni, hogy például ne nézz az órára. Megmutatod neki, hogy őszintén érdeklődsz. Ráadásul jobb, ha saját maga dönti el. Egyszerűen több információval fog rendelkezni az adott partnerről. Ha nem ül le, nem kell más találkozókkal vesztegetnie az időt. És ha igen, azonnal tudni fogja.
Hasonló cikkek

Az internetes randevúzás gyakran házassággal végződik!

A gyors kapcsolatok és a különféle online társkereső oldalak korszaka elképesztő a félénk vagy nagyon elfoglalt emberek számára. Néhány ember tudatalattijában azonban még mindig őrzi kissé negatív értékelését. Még nem mindenki veszi ilyen komolyan a szerelmet az interneten keresztül. De a legújabb tanulmány szerint az online társkereső oldalakon keresztüli szerelem sokkal gyakrabban végződik házassággal, mint a „klasszikus”.

Megtaláltad a lelki társad?

Minden boldog pár arról beszél, hogy lelki társakat talál egymásban. Újonnan szerelmes ugyanaz az érzés. De van különbség aközött, hogy valaki partnere vagy lelki társ. Nem kell, hogy kölcsönösen kizárják egymást. De gyakran előfordul, hogy a lelki társad valaki más. Honnan ismered fel?

Hogyan lehet megközelíteni valakit egy társkereső oldalon?

Melyek a leggyakrabban elkövetett hibák, amikor online randevúzunk?

Nem találsz tökéletes kapcsolatot vagy megfelelőt. Létrehozni!

A tökéletesség az, amiért dolgozni kell. Ön személyesen és a kapcsolata is. Ha valami igazán tökéleteset akarsz, meg kell dolgoznod érte. Szerencsére ez nem olyan nehéz, mint amilyennek elsőre tűnik.

Ebből az 5 jelből tudni fogod, hogy szerelmes vagy

Azt hiszed, hogy 100%-ban felismered a szerelmet? De a kapcsolati edzők szerint a legtöbb ember csak szélsőséges érzéseket azonosít. Általában azonban olyan gyorsan múlnak el, ahogy megjelentek. A szerelem kisebb és tartósabb érzései általában nem járnak szerelembe. Milyen furcsaságok jelezhetik, hogy szerelmes vagy?

Nemzedékek által bevált randevúzási tippek

A randevúzás nem egyszerű, és nincs is hozzá útmutató. De nem is egy életre, és mégis mindannyian értékelünk itt-ott néhány jó tanácsot. A boldog párkapcsolat "garantált" tanácsaiból és receptjéből válogattuk azokat, amelyeket az előttünk álló randevúzók generációi és generációi igazoltak.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.