Mester randevúz minden életkorban

Akár 15, akár 50 éves, az első randevú mindig ugyanazokat az érzéseket váltja ki. Szerencsére vannak univerzális igazságok, amelyeket bármely életkorban követhetsz!

Az első randevúk kicsit megterhelőek, kortól függetlenül. Nem számít, mennyi tapasztalattal rendelkezik. Minden alkalommal, amikor szerelmes leszel, újra érezni fogod a bizonytalanság remegését. Hogy egy kicsit könnyebbé tegye a "randevúzást", tekintse meg tanácsainkat. Sokoldalúságuk egy életen át kitart, és nem kell minden alkalommal újra feltalálnia őket. Csináljuk meg.

Érjen el időben a találkozóra

Mindig számítson kisebb forgalmi dugóra vagy a busz lekésésére. Mindig jobb egy ingyenes tíz perces sétát tenni a környéken, mint elkésni egy találkozóról. Vagy jobbnak látod, ha az utolsó pillanatban érkezel, dagadtan, kócosan, idegesen és ráncosan? Mit mondasz? Ha időben érkezel, ideális pillanatod van az utolsó lelki felkészülésre. Ne stresszelje magát azzal, hogy a pontos percre vezet! Menjen el néhány perccel korábban.

Hagyja otthon mobiltelefonját

Legalább kapcsolja ki a megbeszélés idejére. És ez alatt azt értjük, hogy valóban ki kell kapcsolni, nem csak némítani. Ha a telefonod rezegni kezd a pénztárcádban vagy a kabátod zsebében, sokkal nehezebb lesz a társadra fókuszálni, mintha egyszerűen nem csörögne. A világ két órát biztosan kibír nélküled. Ha viszont attól tart, hogy nem lesz elérhető, tudassa a leggyakrabban hívókkal, hogy fontos megbeszélése van ebben az órában. Hagyd hát, hogy megvárják a beszélgetést.

Csak valami aktív étterem helyett csinálj valamit

A leghagyományosabb első randevú valahol egy étteremben vagy kávézóban van. Ha nem biztos abban, hogy könnyedén folytathatja a beszélgetést egész idő alatt, menjen máshová. Kezelje egy kicsit másképp az első randevút. Menj el sétálni, kiállításra, kihasználni egy olyan eseményt, amelyet éppen a városod szervez. Az első randevú az, hogy jobban megismerjük egymást. De sehol nincs leírva, hogy mindig találkozni kell egy pohár borért vagy egy csésze jó kávéért.

Ne tereld el a figyelmedet

Az idő gyors üteme azt jelenti, hogy összpontosítsuk figyelmünket egyszerre sok dologra. De nem csak tudományosan bizonyított, hogy a többfeladatos munka meglehetősen káros. Főleg randevún nagyon hátrányos. Fordítsd teljes figyelmedet partneredre, még akkor is, ha eleinte nehéz lehet megszokni, hogy például ne nézz az órára. Megmutatod neki, hogy őszintén érdeklődsz. Ráadásul jobb, ha saját maga dönti el. Egyszerűen több információval fog rendelkezni az adott partnerről. Ha nem ül le, nem kell más találkozókkal vesztegetnie az időt. És ha igen, azonnal tudni fogja.
Hasonló cikkek

Mi akadályoz meg abban, hogy randevúzzon?

Vágyik egy állandó párkapcsolatra, de nem tud egyet létrehozni? Úgy érzed, senki nem törődik veled? Hogy körülötted már mindenkinek van valakije, és még mindig egyedül vagy? Szomorú az életed miatt? Akkor lehet, hogy valamilyen problémát hordoztok magatokban, ami megakadályozza, hogy sikeresen megismerjétek egymást. Ebben az esetben önmagában el kell távolítani ezt a blokkot. Azt kérdezed, hogyan?

5 garantált módszer a nő csomagolására

Gondjai vannak, vagy egyszerűen csak egy egyértelmű eljárást szeretne, amely minden egyedülálló nő esetében működik? Szerencsédre valóban létezik ilyen! Íme öt garantált módszer, amellyel minden partnert megtalálhat.

Miért nem találsz nőt?

Nem tud teljes értékű kapcsolatot kialakítani egy nővel? Valószínűleg valahol hiba volt. Talán a te hibád, talán ártatlan vagy. Nézze meg a leggyakoribb okokat, amelyek miatt a férfiak egyedülállóak maradnak.

Szilveszteri ismerkedés

Hogyan ünnepeljük 2021 végét, valószínűleg egyikünk sem fogja tudni az utolsó pillanatig. Az emberi természetből adódóan azonban biztosan nem bocsátunk meg magunknak legalább egy kisebb ünneplést a családdal vagy a barátokkal. Érdemes tehát a szilveszterre készülni. De mi van akkor, ha nincs kivel ünnepelni az új év beköszöntét? Nézze meg, hogyan találkozhat valakivel szilveszterkor.

Mi az, ami megbízhatóan kikapcsolja a partnert az első randin?

Első randevúra mész, és félsz, hogy elrontod? Félsz attól, hogy rosszul leszel felöltözve, hogy rosszat mondasz, és emiatt nem mutatkozik meg a szerelmed? Nincs félelem. Olvasson tovább öt olyan dologról, amely 100%-osan kikapcsolja a potenciális megfelelőt. Kerüld el őket, és nyersz!

Az egyedülálló élet előnyei

Szakítottál a pároddal? Ne hajtsd le a fejed. Az állandó kapcsolat nélküli életnek nagy előnyei vannak. Kár lenne, ha nem használnád őket. Tudja meg, mik a szingli élet előnyei.