Mester randevúz minden életkorban

Akár 15, akár 50 éves, az első randevú mindig ugyanazokat az érzéseket váltja ki. Szerencsére vannak univerzális igazságok, amelyeket bármely életkorban követhetsz!

Az első randevúk kicsit megterhelőek, kortól függetlenül. Nem számít, mennyi tapasztalattal rendelkezik. Minden alkalommal, amikor szerelmes leszel, újra érezni fogod a bizonytalanság remegését. Hogy egy kicsit könnyebbé tegye a "randevúzást", tekintse meg tanácsainkat. Sokoldalúságuk egy életen át kitart, és nem kell minden alkalommal újra feltalálnia őket. Csináljuk meg.

Érjen el időben a találkozóra

Mindig számítson kisebb forgalmi dugóra vagy a busz lekésésére. Mindig jobb egy ingyenes tíz perces sétát tenni a környéken, mint elkésni egy találkozóról. Vagy jobbnak látod, ha az utolsó pillanatban érkezel, dagadtan, kócosan, idegesen és ráncosan? Mit mondasz? Ha időben érkezel, ideális pillanatod van az utolsó lelki felkészülésre. Ne stresszelje magát azzal, hogy a pontos percre vezet! Menjen el néhány perccel korábban.

Hagyja otthon mobiltelefonját

Legalább kapcsolja ki a megbeszélés idejére. És ez alatt azt értjük, hogy valóban ki kell kapcsolni, nem csak némítani. Ha a telefonod rezegni kezd a pénztárcádban vagy a kabátod zsebében, sokkal nehezebb lesz a társadra fókuszálni, mintha egyszerűen nem csörögne. A világ két órát biztosan kibír nélküled. Ha viszont attól tart, hogy nem lesz elérhető, tudassa a leggyakrabban hívókkal, hogy fontos megbeszélése van ebben az órában. Hagyd hát, hogy megvárják a beszélgetést.

Csak valami aktív étterem helyett csinálj valamit

A leghagyományosabb első randevú valahol egy étteremben vagy kávézóban van. Ha nem biztos abban, hogy könnyedén folytathatja a beszélgetést egész idő alatt, menjen máshová. Kezelje egy kicsit másképp az első randevút. Menj el sétálni, kiállításra, kihasználni egy olyan eseményt, amelyet éppen a városod szervez. Az első randevú az, hogy jobban megismerjük egymást. De sehol nincs leírva, hogy mindig találkozni kell egy pohár borért vagy egy csésze jó kávéért.

Ne tereld el a figyelmedet

Az idő gyors üteme azt jelenti, hogy összpontosítsuk figyelmünket egyszerre sok dologra. De nem csak tudományosan bizonyított, hogy a többfeladatos munka meglehetősen káros. Főleg randevún nagyon hátrányos. Fordítsd teljes figyelmedet partneredre, még akkor is, ha eleinte nehéz lehet megszokni, hogy például ne nézz az órára. Megmutatod neki, hogy őszintén érdeklődsz. Ráadásul jobb, ha saját maga dönti el. Egyszerűen több információval fog rendelkezni az adott partnerről. Ha nem ül le, nem kell más találkozókkal vesztegetnie az időt. És ha igen, azonnal tudni fogja.
Hasonló cikkek

Mit írjak az első üzenetekbe?

Az online társkereső mellett döntött, de valahogy nem tudja, hogyan kezdjen el kommunikálni a felhasználókkal? Szeretsz egy férfit/nőt egy társkereső oldalon, de fogalmad sincs, mit írj neki az első üzenetben? Tanácsot adunk Önnek!

Miért internetes ismerkedés?

A valakivel való találkozás és a randevúzás mindig is sok törődést és időt igényelt. Öltözz fel, menj ki a társaságba, vagy táncolj sokáig. Ennek ellenére a randevúzás úgy néz ki, mint manapság. Manapság azonban rengeteg ember ismeri meg egymást elsősorban az interneten keresztül. Az időmegtakarításon túl a társkereső oldalak számos egyéb előnnyel is járnak. Szeretnéd tudni a legnagyobbakat?

Honnan tudod, hogy nem leszel egy pár?

Van olyan barátod, akihez vonzódsz? A szex rendben van vele, de a szerelem nem jelent meg köztetek? Tanácsot adunk, hogyan ismerd fel, hogy ti ketten biztosan nem lesztek egy pár!

A randevúzás jobb vagy rosszabb, mint a hagyományos randevúzás?

A párok csaknem fele online találkozik. Számodra is előnyös az online társkereső?

Adsz még egy esélyt magadnak egy sikertelen első randevú után?

Megvolt az első randevúja, de nem érzi elégedettségét? Nem chateltél olyan jól, mint az interneten? Elvitt valahova, ahol unatkoztál? A fotó szerint egy gyönyörű nőre számítottál, de csak hétköznapi jött? Egy randevú sok különböző okból meghiúsulhat. Adsz még egy esélyt magadnak egy ilyen csalódás után, vagy jobb lesz, ha átköltözöl a házba?

3 jel, hogy készen állsz egy új kapcsolatra

Szeretnél párban élni, de mégsem találsz valakit, aki érdekes lenne, vagy az első randevúnál tovább nem tarthat fenn kapcsolatot? Lehet, hogy egyszerűen még nem áll készen rá.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény csak ma és holnap

Aktiváljon bármilyen prémium tagsági csomagot 20% kedvezménnyel! Ezt az ajánlatot csak ma és holnap veheti igénybe.

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.