Mester randevúz minden életkorban

Akár 15, akár 50 éves, az első randevú mindig ugyanazokat az érzéseket váltja ki. Szerencsére vannak univerzális igazságok, amelyeket bármely életkorban követhetsz!

Az első randevúk kicsit megterhelőek, kortól függetlenül. Nem számít, mennyi tapasztalattal rendelkezik. Minden alkalommal, amikor szerelmes leszel, újra érezni fogod a bizonytalanság remegését. Hogy egy kicsit könnyebbé tegye a "randevúzást", tekintse meg tanácsainkat. Sokoldalúságuk egy életen át kitart, és nem kell minden alkalommal újra feltalálnia őket. Csináljuk meg.

Érjen el időben a találkozóra

Mindig számítson kisebb forgalmi dugóra vagy a busz lekésésére. Mindig jobb egy ingyenes tíz perces sétát tenni a környéken, mint elkésni egy találkozóról. Vagy jobbnak látod, ha az utolsó pillanatban érkezel, dagadtan, kócosan, idegesen és ráncosan? Mit mondasz? Ha időben érkezel, ideális pillanatod van az utolsó lelki felkészülésre. Ne stresszelje magát azzal, hogy a pontos percre vezet! Menjen el néhány perccel korábban.

Hagyja otthon mobiltelefonját

Legalább kapcsolja ki a megbeszélés idejére. És ez alatt azt értjük, hogy valóban ki kell kapcsolni, nem csak némítani. Ha a telefonod rezegni kezd a pénztárcádban vagy a kabátod zsebében, sokkal nehezebb lesz a társadra fókuszálni, mintha egyszerűen nem csörögne. A világ két órát biztosan kibír nélküled. Ha viszont attól tart, hogy nem lesz elérhető, tudassa a leggyakrabban hívókkal, hogy fontos megbeszélése van ebben az órában. Hagyd hát, hogy megvárják a beszélgetést.

Csak valami aktív étterem helyett csinálj valamit

A leghagyományosabb első randevú valahol egy étteremben vagy kávézóban van. Ha nem biztos abban, hogy könnyedén folytathatja a beszélgetést egész idő alatt, menjen máshová. Kezelje egy kicsit másképp az első randevút. Menj el sétálni, kiállításra, kihasználni egy olyan eseményt, amelyet éppen a városod szervez. Az első randevú az, hogy jobban megismerjük egymást. De sehol nincs leírva, hogy mindig találkozni kell egy pohár borért vagy egy csésze jó kávéért.

Ne tereld el a figyelmedet

Az idő gyors üteme azt jelenti, hogy összpontosítsuk figyelmünket egyszerre sok dologra. De nem csak tudományosan bizonyított, hogy a többfeladatos munka meglehetősen káros. Főleg randevún nagyon hátrányos. Fordítsd teljes figyelmedet partneredre, még akkor is, ha eleinte nehéz lehet megszokni, hogy például ne nézz az órára. Megmutatod neki, hogy őszintén érdeklődsz. Ráadásul jobb, ha saját maga dönti el. Egyszerűen több információval fog rendelkezni az adott partnerről. Ha nem ül le, nem kell más találkozókkal vesztegetnie az időt. És ha igen, azonnal tudni fogja.
Hasonló cikkek

Megfelelő és nem megfelelő témák az első randevúhoz

Le van beszélve az első randevú? Hová mentek együtt? Melyik helyet választjátok? Miről fogtok beszélgetni? Aggódsz az első randevú miatt? Ne aggódj! Adunk pár tanácsot arról, hogy milyen témákról beszélj az első randin és arról, hogy miről ne.

Mit vehetsz le a romantikus könyvekből?

Ahányszor szóba kerül, azt mondják: „Ne bízz a piros könyvtárban.” Ez irreális, hősök nem léteznek a való életben, és a szerelem első látásra nem mindig sikerül. Mint mindenben, ebben az állításban is van igazság. Ha szereted a romantikus történeteket, vegyél le belőlük néhány leckét. Itt vannak.

Nemzedékek által bevált randevúzási tippek

A randevúzás nem egyszerű, és nincs is hozzá útmutató. De nem is egy életre, és mégis mindannyian értékelünk itt-ott néhány jó tanácsot. A boldog párkapcsolat "garantált" tanácsaiból és receptjéből válogattuk azokat, amelyeket az előttünk álló randevúzók generációi és generációi igazoltak.

Egyedülálló anyákkal randevúzni

Vége a kapcsolatnak a gyermeke apjával? Mindenért egyedül maradtál a babáddal/gyermekeddel? Félsz, hogy nem fogod tudni kezelni, és egyedülálló anyaként már senki sem akar majd? Ne ess kétségbe! Tanácsot adunk, hogyan lehet sikeresen megismerni egymást anyaként és gyermekként.

Hova menjünk randevúzni élményekért?

Ha Ön az a típus, aki általában kitalálja a dátumtervet, előbb-utóbb biztosan kifogy az ötletekből. Úgy érzed, már mindenhol együtt voltatok, és egyszerűen nem tudsz másra gondolni? Még egy régi ötlet leporolása is kifizetődő lehet. Csak módosítsd egy kicsit a dátumot. Ha kifogytál az ötletekből, olvass tovább. Olyan élményekkel teli randevúzáshoz hozunk tippeket, amelyekre sokáig emlékezni fogsz!

Miért nem találsz (vonzó) barátnőt?

Mindenkinek más okai vagy okai vannak annak, hogy miért nem találja meg a kívánt kapcsolatot. Lehet, hogy már van néhány kapcsolatod, DE….. Nem sokat értek. Kezd azon tűnődni, hogy miért nem találod a megfelelőt? Tekintse meg a leggyakoribb okok listáját.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.