A boldog kapcsolathoz vezető út

Nincs két egyforma ember. Gyakran feltételezzük, hogy mások is úgy gondolják, ahogy mi. Sajnos ez nem így van. Emiatt boldogtalanok vagyunk a kapcsolatban. Ami nekünk jó és érthető, nem biztos, hogy kedvesünk számára jó és érthető. Próbáld ki a következő négy módszert, és boldog párkapcsolatot érhetsz el.

Értékeld egymást

Hallgasd meg és oszd meg egymással kívánságaidat, jövőképedet, megoldásait a problémákra és a látszólag jelentéktelen dolgokra. eseményeket. Légy kedves akkor is, ha nem értesz egyet. Ne kezdj el azonnal kiabálni, hogy a párod téved. Ne is beszélj lekezelően, ami az ellenkező véglet. Ha az ellenkező attitűdre gondolsz, akkor nem csak a kapcsolatot segíted. Ön is gazdagodik.

Értékeljétek egymás munkáját, és ez alatt nem a munkákat értjük. Kézi házimunka, takarítás, jó főzés, hogy este munka után találjanak időt arra, hogy megosszák veled az otthon kényelmét. Ha nem tudod, miért becsüld meg kedvesedet, próbálj olyat csinálni, amit általában csak ő csinál. Valószínűleg később rájön, hogy ez nem olyan egyszerű, mint amilyennek első pillantásra tűnik.

Mondj, amit akarsz

A szerelem nem mindenható. Nem engedi, hogy partnere olvasson a gondolataiban. A legműveletlenebb kapcsolatban is két ember maradsz. Ez a szépsége. És pont emiatt (vagy miatta) mondd azt, amire vágysz. Kedvesed a kedvedben akar járni, és azt akarja, hogy boldog légy. Ha nem mondod ki a kívánságodat, nem fognak tudni róla.

Rendszeresen csalódsz karácsonykor vagy a születésnapodon, mert sosem kapod meg azt az ajándékot, amit igazán szeretnél? Mondjatok el egymásnak legalább egy dolgot, amit szeretnétek. Azt kapod, amit igazán szeretnél, kíméli kedvesed idegeit, és egyikőtök sem fog csalódni az ajándék kibontása után. Ugyanez vonatkozik abszolút mindenre. Szeretnél minden második hétvégén kirándulni? Mondd. Utálod a szokásos pénteki párolásukat a haverjaiddal, mondd ezt, és próbálj kompromisszumot találni. A kedvesed nem olvas a gondolataidban. Hagyja abba, hogy számítson egymásra, és boldogabbak lesztek.

Idő önmagára

Valaki a társaságban ellazul a legjobban - egy bulin, a lépben a barátokkal sör vagy bor mellett, vagy akár vásár vagy koncert, ahol több száz ember présel be egy kis helyre. Még a legszociálisabb embereknek is szükségük van időnként térre csak maguknak. Ennek az egyedüli időtartamnak a hossza esetenként változik. Mondd meg magadnak, hogy mennyi időre van szüksége, és mennyire van szüksége kedvesének, és ennek megfelelően igazodjon. Ha kevesebbre van szüksége, ajándékozza meg kedvencét egy önálló kirándulással, és szervezzen rendezvényt barátaival.

Óvakodjon a kéretlen tanácsoktól

Minden tanács értékes, de csak akkor, ha valaki keresni Ha egy szeretett személy támogatási kéréssel fordul hozzád, senki sem tiltja meg, hogy tanácsot adj, mit tennél ugyanabban a helyzetben. De soha ne ragaszkodj ahhoz, hogy partnered így viselkedjen. Hadd intézkedjenek maguk. Ez ösztönzi kedvence függetlenségét, és egyértelművé teszi, hogy megbízik bennük és az ítélőképességükben. Emellett azt is eléred, hogy ne féljenek megbízni benned, és így hozzád forduljanak erkölcsi támogatásért. Mindketten sokkal boldogabbak lesztek.


Hasonló cikkek

Hogyan válasszunk ideális partnert?

Ideális partnerre vágyik? De honnan tudhatod, hogy valóban a párod az, akit keresel? Tanácsot adunk Önnek, hogyan tudja könnyen felismerni, hogy partnere a megfelelő-e vagy sem. Vagy akár hogyan is kell tartani.

Szeress online

Ma gyakorlatilag bármit elintézhet az interneten. Vásárolhat online élelmiszert, rendelhet túrát és köthet biztosítást online, kommunikálhat az emberekkel az interneten, sőt találkozhat emberekkel az interneten. Az internet tele van online társkereső oldalakkal, ahol megtalálhatod életed párját.

Milyen férfit keresnek a nők? Magabiztosat vagy a szerény fiúkat?

Hogy is van ez a nőkkel? Milyen típusú férfiak vonzzák a leginkább őket? A kemény férfiak, vagy inkább azok a férfi típúsok, akik még az égből is lehozzák a csillagokat? A tizenéves korban minden nő olyan férfit keres, aki miatt nem kell szégyenkeznie barátai előtt. Leginkább jóképű férfi legyen, olyan ember, akinek kellemes a megjelenése, kisportolt testtel rendelkezik stb. A kemény férfiaknak több esélyük van a fiatalabb nőknél, mint a jóképű együttérző férfiaknak.

Hogyan lehet a legjobban ellenállni a női elutasításnak?

Sok férfi egy nő elutasítását hasonütéshez hasonlítja. Így nem meglepő, hogy el akarják kerülni ezt a helyzetet. Sajnos az elutasítás nagyon gyakori része életünknek. Ha megérti, miért történik ez, jobban reagálhat, és gyakran még a maga javára is fordíthatja a dolgokat. Tehát hogyan lehet ellenállni az elutasításnak?

6 mondat, amivel NE kezdj beszélgetést egy társkereső oldalon

Az első megközelítés egy internetes társkereső oldalon ugyanolyan nehéz, mint a való életben. Még ha olyan környezetben is tartózkodik, ahol mindenki nagyon szeretne találkozni veled, akkor is át kell gondolnod, mit írsz. Mindig lehet írni valamit, de valami eredetit nehezebb kitalálni. Nézd meg, mi az, ami garantáltan soha nem fog hírnevet szerezni.

Kerülje el ezeket a randevúzási hibákat

A társkereső oldalaknak megvannak a saját csábítási szabályai. Ezek közé tartozik, hogyan mutatkozik be egy társkereső oldalon. Kicsit többet számít, mint a személyes randevúzás. Mik a tipikus hibák a profilkészítés során? Tekintse meg őket, és még ma javítsa profilját és randevúzási élményét!

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.