A boldog kapcsolathoz vezető út

Nincs két egyforma ember. Gyakran feltételezzük, hogy mások is úgy gondolják, ahogy mi. Sajnos ez nem így van. Emiatt boldogtalanok vagyunk a kapcsolatban. Ami nekünk jó és érthető, nem biztos, hogy kedvesünk számára jó és érthető. Próbáld ki a következő négy módszert, és boldog párkapcsolatot érhetsz el.

Értékeld egymást

Hallgasd meg és oszd meg egymással kívánságaidat, jövőképedet, megoldásait a problémákra és a látszólag jelentéktelen dolgokra. eseményeket. Légy kedves akkor is, ha nem értesz egyet. Ne kezdj el azonnal kiabálni, hogy a párod téved. Ne is beszélj lekezelően, ami az ellenkező véglet. Ha az ellenkező attitűdre gondolsz, akkor nem csak a kapcsolatot segíted. Ön is gazdagodik.

Értékeljétek egymás munkáját, és ez alatt nem a munkákat értjük. Kézi házimunka, takarítás, jó főzés, hogy este munka után találjanak időt arra, hogy megosszák veled az otthon kényelmét. Ha nem tudod, miért becsüld meg kedvesedet, próbálj olyat csinálni, amit általában csak ő csinál. Valószínűleg később rájön, hogy ez nem olyan egyszerű, mint amilyennek első pillantásra tűnik.

Mondj, amit akarsz

A szerelem nem mindenható. Nem engedi, hogy partnere olvasson a gondolataiban. A legműveletlenebb kapcsolatban is két ember maradsz. Ez a szépsége. És pont emiatt (vagy miatta) mondd azt, amire vágysz. Kedvesed a kedvedben akar járni, és azt akarja, hogy boldog légy. Ha nem mondod ki a kívánságodat, nem fognak tudni róla.

Rendszeresen csalódsz karácsonykor vagy a születésnapodon, mert sosem kapod meg azt az ajándékot, amit igazán szeretnél? Mondjatok el egymásnak legalább egy dolgot, amit szeretnétek. Azt kapod, amit igazán szeretnél, kíméli kedvesed idegeit, és egyikőtök sem fog csalódni az ajándék kibontása után. Ugyanez vonatkozik abszolút mindenre. Szeretnél minden második hétvégén kirándulni? Mondd. Utálod a szokásos pénteki párolásukat a haverjaiddal, mondd ezt, és próbálj kompromisszumot találni. A kedvesed nem olvas a gondolataidban. Hagyja abba, hogy számítson egymásra, és boldogabbak lesztek.

Idő önmagára

Valaki a társaságban ellazul a legjobban - egy bulin, a lépben a barátokkal sör vagy bor mellett, vagy akár vásár vagy koncert, ahol több száz ember présel be egy kis helyre. Még a legszociálisabb embereknek is szükségük van időnként térre csak maguknak. Ennek az egyedüli időtartamnak a hossza esetenként változik. Mondd meg magadnak, hogy mennyi időre van szüksége, és mennyire van szüksége kedvesének, és ennek megfelelően igazodjon. Ha kevesebbre van szüksége, ajándékozza meg kedvencét egy önálló kirándulással, és szervezzen rendezvényt barátaival.

Óvakodjon a kéretlen tanácsoktól

Minden tanács értékes, de csak akkor, ha valaki keresni Ha egy szeretett személy támogatási kéréssel fordul hozzád, senki sem tiltja meg, hogy tanácsot adj, mit tennél ugyanabban a helyzetben. De soha ne ragaszkodj ahhoz, hogy partnered így viselkedjen. Hadd intézkedjenek maguk. Ez ösztönzi kedvence függetlenségét, és egyértelművé teszi, hogy megbízik bennük és az ítélőképességükben. Emellett azt is eléred, hogy ne féljenek megbízni benned, és így hozzád forduljanak erkölcsi támogatásért. Mindketten sokkal boldogabbak lesztek.


Hasonló cikkek

Mit ne tegyünk az első randin?

Barátokkal vagy akár egy ügyféllel való találkozón mindig kiegyensúlyozott, bájos és magabiztos. Mások gyakran kérdezik tőled, hogyan lehetséges, hogy ennyi báj van benned. De ami a randevúzást illeti, hirtelen semmi sem működik neked. Dadogsz, a párod soha nem hív vissza, és sokáig megtartanád őket? Semmiképpen. Előfordulhat, hogy a következő hibákat követi el.

Vigyázz a tisztességtelen társkereső oldalakra!

Egyes társkereső oldalakon csábító ajánlatokkal találkozhat, például ingyenes havi prémium tagsággal vagy VIP-tagsággal névleges díj ellenében. Meglepődne, hány felhasználó hall az ilyen ajánlatokról, és fogalma sincs, mi vár rájuk a „jó időszak” után. A fogás általában a VIP-tagság automatikus meghosszabbításában, a következő időszak befizetéseinek levonásában és a társkereső oldalról való nagyon bonyolult kijelentkezésben rejlik.

Hogyan változott az ismerkedés az elmúlt tíz évben?

Érdekes közvélemény-kutatás zajlott a közelmúltban az Egyesült Államokban. Felsorolták a randevúzással kapcsolatos kérdéseket és a leghatékonyabb "csomagolási technikákat". A felmérésben csak 20 év alattiak és 30-40 év közöttiek vettek részt. Ennek a közvélemény-kutatásnak az volt a célja, hogy kiderítse, vajon a randevúzás is a divat alá tartozik-e. És az eredmény? Igen! Nézze meg, milyen legnagyobb változásokat hozott a társkeresés.

Mit szólnál egy első randevúhoz?

Az első randevú mindig különleges és megismételhetetlen. Miért? Mert először látjátok egymást élőben, és minden rossz és jó még előttetek van. Az első találkozások nem csak tele vannak várakozásokkal, hanem stresszel is. Randira készülsz és pánikba kezdesz? Idegesen rágja a körmét az összes ujján? Ne csináld! Tippjeink segítségével nem fog eltévedni!

Nem találsz társat?

Társat keresel, de még mindig nem találod a lelki társodat? A nem kívánt magány rossz hatással van az emberre. Olvassa el, milyen kockázatokkal kell szembenéznie, ha a szerelem utáni keresése nem megy jól. Hogyan lehet megelőzni ezeket a kockázatokat? Olvass és tudj meg.

5 kérdés, amit fel kell tenni az első randin

Az ideális első randevú természetesen az, amikor eléggé megismeritek egymást ahhoz, hogy mindent megtudjatok egymásról, ami fontos, és szeretné újra látni egymást. De hogyan lehet ezt elérni? Akár hiszi, akár nem, néhány jól megcélzott kérdés többet árul el, mint gondolná. Nézze meg az 5 kérdést, amelyet ne felejtsen el feltenni.