A boldog kapcsolathoz vezető út

Nincs két egyforma ember. Gyakran feltételezzük, hogy mások is úgy gondolják, ahogy mi. Sajnos ez nem így van. Emiatt boldogtalanok vagyunk a kapcsolatban. Ami nekünk jó és érthető, nem biztos, hogy kedvesünk számára jó és érthető. Próbáld ki a következő négy módszert, és boldog párkapcsolatot érhetsz el.

Értékeld egymást

Hallgasd meg és oszd meg egymással kívánságaidat, jövőképedet, megoldásait a problémákra és a látszólag jelentéktelen dolgokra. eseményeket. Légy kedves akkor is, ha nem értesz egyet. Ne kezdj el azonnal kiabálni, hogy a párod téved. Ne is beszélj lekezelően, ami az ellenkező véglet. Ha az ellenkező attitűdre gondolsz, akkor nem csak a kapcsolatot segíted. Ön is gazdagodik.

Értékeljétek egymás munkáját, és ez alatt nem a munkákat értjük. Kézi házimunka, takarítás, jó főzés, hogy este munka után találjanak időt arra, hogy megosszák veled az otthon kényelmét. Ha nem tudod, miért becsüld meg kedvesedet, próbálj olyat csinálni, amit általában csak ő csinál. Valószínűleg később rájön, hogy ez nem olyan egyszerű, mint amilyennek első pillantásra tűnik.

Mondj, amit akarsz

A szerelem nem mindenható. Nem engedi, hogy partnere olvasson a gondolataiban. A legműveletlenebb kapcsolatban is két ember maradsz. Ez a szépsége. És pont emiatt (vagy miatta) mondd azt, amire vágysz. Kedvesed a kedvedben akar járni, és azt akarja, hogy boldog légy. Ha nem mondod ki a kívánságodat, nem fognak tudni róla.

Rendszeresen csalódsz karácsonykor vagy a születésnapodon, mert sosem kapod meg azt az ajándékot, amit igazán szeretnél? Mondjatok el egymásnak legalább egy dolgot, amit szeretnétek. Azt kapod, amit igazán szeretnél, kíméli kedvesed idegeit, és egyikőtök sem fog csalódni az ajándék kibontása után. Ugyanez vonatkozik abszolút mindenre. Szeretnél minden második hétvégén kirándulni? Mondd. Utálod a szokásos pénteki párolásukat a haverjaiddal, mondd ezt, és próbálj kompromisszumot találni. A kedvesed nem olvas a gondolataidban. Hagyja abba, hogy számítson egymásra, és boldogabbak lesztek.

Idő önmagára

Valaki a társaságban ellazul a legjobban - egy bulin, a lépben a barátokkal sör vagy bor mellett, vagy akár vásár vagy koncert, ahol több száz ember présel be egy kis helyre. Még a legszociálisabb embereknek is szükségük van időnként térre csak maguknak. Ennek az egyedüli időtartamnak a hossza esetenként változik. Mondd meg magadnak, hogy mennyi időre van szüksége, és mennyire van szüksége kedvesének, és ennek megfelelően igazodjon. Ha kevesebbre van szüksége, ajándékozza meg kedvencét egy önálló kirándulással, és szervezzen rendezvényt barátaival.

Óvakodjon a kéretlen tanácsoktól

Minden tanács értékes, de csak akkor, ha valaki keresni Ha egy szeretett személy támogatási kéréssel fordul hozzád, senki sem tiltja meg, hogy tanácsot adj, mit tennél ugyanabban a helyzetben. De soha ne ragaszkodj ahhoz, hogy partnered így viselkedjen. Hadd intézkedjenek maguk. Ez ösztönzi kedvence függetlenségét, és egyértelművé teszi, hogy megbízik bennük és az ítélőképességükben. Emellett azt is eléred, hogy ne féljenek megbízni benned, és így hozzád forduljanak erkölcsi támogatásért. Mindketten sokkal boldogabbak lesztek.


Hasonló cikkek

Ha egy nőnek megvan ez a 8 tulajdonsága, ne engedd el

Minden hosszú távú kapcsolatban előbb-utóbb felvetődik a kérdés: "Szeretném életem hátralévő részét ezzel a személlyel leélni?" Ha kíváncsi vagy a barátnődre, olvass tovább.

5 tipp, hogyan legyünk könnyen szerelembe az interneten

Az online randevúzásnak megvannak a maga sajátosságai. Ez azonban nem különbözik annyira a klasszikus társkeresőtől. Nézze meg, hogyan ismerheti meg egymást könnyen és gyorsan, és hogyan kerülheti el azokat a hibákat, amelyek elvezetnek az igaz szerelemtől.

Randi egy közös nyaralásra

Szeretnél egy jót pihenni idén? Szeretnél nyaralni, de nincs kivel? Találkozz valakivel, aki ugyanazt szeretné. Az interneten számos társkereső oldal található, amelyek segítenek utazási partner megtalálásában. Tanácsot adunk a kereséshez.

Ne csináld ezt egy értekezleten!

Régóta vártál erre, és most megérkezett. Az első közös randitok. Várod már, de ugyanakkor egyre jobban izgulsz, hogy hogyan is fog mindez sikerülni? Nem csinálnál egy kis faux pas-t? Vagy éppen ellenkezőleg, nem fog rettenetesen unatkozni? Ne aggódj! Olvassa el, mit ne tegyen az első randevún, és meglátja, hogy a találkozó sikeres lesz!

Csábításkor kerüld ezeket a dolgokat!

Mindenkire más vonatkozik. Vannak, akik szeretik az ambíciókat, mások értékelik a félénkséget. Minden ember más. Szerencsére vannak igazságok, amelyek minden csábításra érvényesek. Például, hogy a színlelés nem kifizetődő. Mit kell tehát kerülni a csábítás során? A választ a cikkben találja.

Ismerje fel a csalót

Még a legbiztonságosabb társkereső oldalon is találkozhatsz csalóval. Találkoztál már valakivel egy társkereső oldalon, aki nem hasonlít rád?

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.