Az internetes randevúzás gyakran házassággal végződik!

A gyors kapcsolatok és a különféle online társkereső oldalak korszaka elképesztő a félénk vagy nagyon elfoglalt emberek számára. Néhány ember tudatalattijában azonban még mindig őrzi kissé negatív értékelését. Még nem mindenki veszi ilyen komolyan a szerelmet az interneten keresztül. De a legújabb tanulmány szerint az online társkereső oldalakon keresztüli szerelem sokkal gyakrabban végződik házassággal, mint a "klasszikus".

Ha komoly, akkor komoly

Az emberek belépnek a társkereső oldalakra Komoly ismeretségek számára készült, pontosan azzal a szándékkal, hogy hosszú távú kapcsolatot találjanak. Ezért sokkal komolyabban veszik a randevúzást. Ráadásul biztosak abban, hogy a kapcsolatról ugyanúgy vélekednek, mint leendő partnerük. A chatszobák is sikert ünnepelnek. A párok nem feltétlenül csak a kijelölt helyeken ismerkednek meg egymással. Az internet új dimenziót ad a randevúzásnak.

"És nem jobb a sorban következő személy?"

A könnyedségnek azonban megvannak a maga hátrányai. Amíg nem biztos benne, hajlamos megőrizni a társkereső profilját az adatbázisban. Hiszen mi lenne, ha... Ráadásul az emberi egóra is jó hatással van, ha valaki felhívja. Pontosan ugyanúgy működik, mint a való életben, amikor egy gyönyörű járókelő hátat fordít, vagy ha egy báros flörtöl veled. Szinte azonos az érdeklődés, amit valaki irántad fog mutatni az interneten. Mi van akkor, ha valaki még jobb vár rád, mint akivel most kezded a kapcsolatépítést? Ügyeljen a túlzott bevitelre. Elveszítheti élete szerelmét.

A nők választanak, a férfiak próbálkoznak

A férfiak és nők eltérő hozzáállása a társkereső oldalakon is megmutatkozik. Míg a férfiak szinte minden hölgyet felkeresnek, aki érdekli őket, addig a nők figyelmesen elolvassák a profilt, és csak azután lépnek kapcsolatba a férfiakkal, ha már "biztosak" abban, hogy egy ilyen férfi jó lehet nekik. Így még az interneten sem kerülheti el a válogatást. Az online társkeresésnek azonban megvan az az előnye, hogy ha valakit nem érdekel, vagy már nem akarsz vele kommunikálni, egyszerűen figyelmen kívül hagyhatod. Ugyanakkor, amint valaki „nyertesként” kerül ki a potenciális partnerek özönéből, annál jobban értékeli, hogy megtalálja.

A lassabb indulás jót tesz a hosszú távú kapcsolatoknak.

Az online randevúzás szinte kivétel nélkül lassabban halad, mint a klasszikus. A felhasználók tovább csevegnek és megismerik egymást. Bár még itt is találkozunk kivételekkel. Vannak olyan felhasználók, akik inkább a személyes találkozókat részesítik előnyben, mint a levelezést, és szinte azonnal el akarnak menni a találkozóra. Mindenki úgy kérdez, mintha először beszélne egymással. Ugyanakkor a társkereső oldalon már sikerült saját benyomást kelteniük arra a partnerre, akivel kávéznak a találkozón. Így a társkereső oldalak felhasználói ritkábban csúsznak bele a csak szenvedélyen alapuló kapcsolatokba. Ettől sokkal magabiztosabbak, érzelmileg érettebbek a kapcsolatukban, és magabiztosabbak a köztük lévő kémiában. És mi van veled? Hogy vagy?


Hasonló cikkek

Nőknek: Hogyan menjünk el az első randevúra?

A férfiak hagyományos szerepe, hogy elhívjanak egy nőt az első randevúra. Az azonban, hogy a találkozó hogyan folytatódik, és hogyan alakul, általában a nőn múlik. nem hiszed? Az urak nem fognak emlékezni arra, hogy mit viseltek azon az éjszakán, vagy hogyan csinálták a haját. De mindenekelőtt arra fognak emlékezni, hogy mit éreztek a randevúval kapcsolatban. A legjobb érzést pedig semmi mással nem kelted, csak az önbizalmaddal. Szóval hogyan kell csinálni?

Egyedülálló anya és társkeresés

Mondta a nagymamája, hogy gyerek mellett soha többé nem talál senkit? Lehet, hogy korábban is így volt, de most már nem! Gyerekkel is mindent lehet kezelni. És nem számít, hogy elvált anya vagy elhagyott egyedülálló anya. Elhozzuk a legjobb tippeket a randevúzáshoz, még akkor is, ha gyermeked van otthon.

Hogyan flörtöl egy nő?

Nehezedre esik felismerni, ha egy nő kedvel téged? Soha nem tudhatod, hogy kihív-e, vagy csak véletlenül feléd pillant? Még évekig a nőkkel való beszélgetés után sem ismeri fel teljesen a kommunikációhoz használt kódokat. Ne tévedjen. Az alábbiakban világosan megírt női jeleket találsz, amelyek alapján tudni fogod, hogy találkoznod kell!

Honnan tudod, hogy a párod nem akar elköteleződni?

Úgy érzed, hogy a hetedik mennyországban vagy? Úgy érzed, végre találkoztál a herceggel fehér lovon? Mégis felemészt a gondolat, hogy nem minden úgy van, ahogy lennie kellene? Félsz attól, hogy néhány hét vagy hónap múlva nem fogod megtudni, hogy kedvesed veled ellentétben egyáltalán nem akar elköteleződni? Hogyan lehet ezt felismerni egy kapcsolat elején? Olvassa el és megtudja.

Hogyan válasszunk ideális partnert?

Ideális partnerre vágyik? De honnan tudhatod, hogy valóban a párod az, akit keresel? Tanácsot adunk Önnek, hogyan tudja könnyen felismerni, hogy partnere a megfelelő-e vagy sem. Vagy akár hogyan is kell tartani.

Egy férfi első randevút tervez

A férfiak hódítók voltak, vannak és kell is lenniük a jövőben. Még ha úgymond a nő kötötte meg az ismeretséget, hadd hívjon ki a férfi. Ettől a férfiak sokkal jobban érzik magukat.

Legújabb cikkek

👫 Már csak ma - 6000 Ft kedvezmény

Már csak ma veheted igénybe 6000 Ft os kedvezményünket éves tagságodhoz! Ez az ajánlat ma éjfélkor lejár - ne habozz, használd ki!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.