Az internetes randevúzás gyakran házassággal végződik!

A gyors kapcsolatok és a különféle online társkereső oldalak korszaka elképesztő a félénk vagy nagyon elfoglalt emberek számára. Néhány ember tudatalattijában azonban még mindig őrzi kissé negatív értékelését. Még nem mindenki veszi ilyen komolyan a szerelmet az interneten keresztül. De a legújabb tanulmány szerint az online társkereső oldalakon keresztüli szerelem sokkal gyakrabban végződik házassággal, mint a "klasszikus".

Ha komoly, akkor komoly

Az emberek belépnek a társkereső oldalakra Komoly ismeretségek számára készült, pontosan azzal a szándékkal, hogy hosszú távú kapcsolatot találjanak. Ezért sokkal komolyabban veszik a randevúzást. Ráadásul biztosak abban, hogy a kapcsolatról ugyanúgy vélekednek, mint leendő partnerük. A chatszobák is sikert ünnepelnek. A párok nem feltétlenül csak a kijelölt helyeken ismerkednek meg egymással. Az internet új dimenziót ad a randevúzásnak.

"És nem jobb a sorban következő személy?"

A könnyedségnek azonban megvannak a maga hátrányai. Amíg nem biztos benne, hajlamos megőrizni a társkereső profilját az adatbázisban. Hiszen mi lenne, ha... Ráadásul az emberi egóra is jó hatással van, ha valaki felhívja. Pontosan ugyanúgy működik, mint a való életben, amikor egy gyönyörű járókelő hátat fordít, vagy ha egy báros flörtöl veled. Szinte azonos az érdeklődés, amit valaki irántad fog mutatni az interneten. Mi van akkor, ha valaki még jobb vár rád, mint akivel most kezded a kapcsolatépítést? Ügyeljen a túlzott bevitelre. Elveszítheti élete szerelmét.

A nők választanak, a férfiak próbálkoznak

A férfiak és nők eltérő hozzáállása a társkereső oldalakon is megmutatkozik. Míg a férfiak szinte minden hölgyet felkeresnek, aki érdekli őket, addig a nők figyelmesen elolvassák a profilt, és csak azután lépnek kapcsolatba a férfiakkal, ha már "biztosak" abban, hogy egy ilyen férfi jó lehet nekik. Így még az interneten sem kerülheti el a válogatást. Az online társkeresésnek azonban megvan az az előnye, hogy ha valakit nem érdekel, vagy már nem akarsz vele kommunikálni, egyszerűen figyelmen kívül hagyhatod. Ugyanakkor, amint valaki „nyertesként” kerül ki a potenciális partnerek özönéből, annál jobban értékeli, hogy megtalálja.

A lassabb indulás jót tesz a hosszú távú kapcsolatoknak.

Az online randevúzás szinte kivétel nélkül lassabban halad, mint a klasszikus. A felhasználók tovább csevegnek és megismerik egymást. Bár még itt is találkozunk kivételekkel. Vannak olyan felhasználók, akik inkább a személyes találkozókat részesítik előnyben, mint a levelezést, és szinte azonnal el akarnak menni a találkozóra. Mindenki úgy kérdez, mintha először beszélne egymással. Ugyanakkor a társkereső oldalon már sikerült saját benyomást kelteniük arra a partnerre, akivel kávéznak a találkozón. Így a társkereső oldalak felhasználói ritkábban csúsznak bele a csak szenvedélyen alapuló kapcsolatokba. Ettől sokkal magabiztosabbak, érzelmileg érettebbek a kapcsolatukban, és magabiztosabbak a köztük lévő kémiában. És mi van veled? Hogy vagy?


Hasonló cikkek

A Lidé.cz randevú decemberben ér véget

A Lidé.cz társkereső oldal 23 évnyi működés után 2020. december 14-én megszűnik. Ennek több oka is van.

Társkereső vagy mobilalkalmazás?

Az utcai randevúzás szinte a múlté. Elsőként az internetes társkereső oldalak jelentek meg, amelyek a kezdeti szkepticizmus ellenére nagy sikereket ünnepeltek és ünnepelnek ma is. És már kaptunk olyan társkereső pályázatokat, amelyek közvetlenül a mobiltelefonodra küldik a partnerajánlatokat. Bárhová mész, tudod, mi történik. Megéri beszerezni egyet magának?

30 felett vagy és még mindig egyedülálló? Tudjuk miért!

Vágyik egy kapcsolatra, de nem találja a megfelelőt? Vagy inkább egy új párkapcsolat fenntartása okoz problémát? Valamit rosszul csinálsz, vagy csak szerencsétlen vagy a szerelemben? Nézzük meg a leggyakoribb okokat, amelyek miatt az emberek hosszú ideig pár nélkül maradnak.

Társkereső oldal telt embereknek

Van néhány plusz kilód, és szeretnéd megismerni egymást? Gondolja, hogy a súlya megakadályozza, hogy sikeres legyen a randevúzások során? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy találkozz a pároddal csak azért, mert nem úgy nézel ki, mint a magazinok modelljei. Tanácsot adunk, hol és hogyan szerezhetsz néhány plusz kilót.

Szeress online

Ma gyakorlatilag bármit elintézhet az interneten. Vásárolhat online élelmiszert, rendelhet túrát és köthet biztosítást online, kommunikálhat az emberekkel az interneten, sőt találkozhat emberekkel az interneten. Az internet tele van online társkereső oldalakkal, ahol megtalálhatod életed párját.

Melyik férfival jobb, ha nem randevúznak?

Ha régóta keresel megfelelő élettársat, de nem találsz, valószínűleg hamarosan elkezdesz abba a hajlamba esni, hogy mindenkit elvisz, aki keresztbe üti az utad. De mindig vannak férfiak, akik nem érik meg neked. Szinte minden nőt elcsábít az édes beszéd vagy az első benyomás. De,..... El fogod olvasni, hogy mely férfiakkal nem érdemes próbálkozni!

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.