Az internetes randevúzás gyakran házassággal végződik!

A gyors kapcsolatok és a különféle online társkereső oldalak korszaka elképesztő a félénk vagy nagyon elfoglalt emberek számára. Néhány ember tudatalattijában azonban még mindig őrzi kissé negatív értékelését. Még nem mindenki veszi ilyen komolyan a szerelmet az interneten keresztül. De a legújabb tanulmány szerint az online társkereső oldalakon keresztüli szerelem sokkal gyakrabban végződik házassággal, mint a "klasszikus".

Ha komoly, akkor komoly

Az emberek belépnek a társkereső oldalakra Komoly ismeretségek számára készült, pontosan azzal a szándékkal, hogy hosszú távú kapcsolatot találjanak. Ezért sokkal komolyabban veszik a randevúzást. Ráadásul biztosak abban, hogy a kapcsolatról ugyanúgy vélekednek, mint leendő partnerük. A chatszobák is sikert ünnepelnek. A párok nem feltétlenül csak a kijelölt helyeken ismerkednek meg egymással. Az internet új dimenziót ad a randevúzásnak.

"És nem jobb a sorban következő személy?"

A könnyedségnek azonban megvannak a maga hátrányai. Amíg nem biztos benne, hajlamos megőrizni a társkereső profilját az adatbázisban. Hiszen mi lenne, ha... Ráadásul az emberi egóra is jó hatással van, ha valaki felhívja. Pontosan ugyanúgy működik, mint a való életben, amikor egy gyönyörű járókelő hátat fordít, vagy ha egy báros flörtöl veled. Szinte azonos az érdeklődés, amit valaki irántad fog mutatni az interneten. Mi van akkor, ha valaki még jobb vár rád, mint akivel most kezded a kapcsolatépítést? Ügyeljen a túlzott bevitelre. Elveszítheti élete szerelmét.

A nők választanak, a férfiak próbálkoznak

A férfiak és nők eltérő hozzáállása a társkereső oldalakon is megmutatkozik. Míg a férfiak szinte minden hölgyet felkeresnek, aki érdekli őket, addig a nők figyelmesen elolvassák a profilt, és csak azután lépnek kapcsolatba a férfiakkal, ha már "biztosak" abban, hogy egy ilyen férfi jó lehet nekik. Így még az interneten sem kerülheti el a válogatást. Az online társkeresésnek azonban megvan az az előnye, hogy ha valakit nem érdekel, vagy már nem akarsz vele kommunikálni, egyszerűen figyelmen kívül hagyhatod. Ugyanakkor, amint valaki „nyertesként” kerül ki a potenciális partnerek özönéből, annál jobban értékeli, hogy megtalálja.

A lassabb indulás jót tesz a hosszú távú kapcsolatoknak.

Az online randevúzás szinte kivétel nélkül lassabban halad, mint a klasszikus. A felhasználók tovább csevegnek és megismerik egymást. Bár még itt is találkozunk kivételekkel. Vannak olyan felhasználók, akik inkább a személyes találkozókat részesítik előnyben, mint a levelezést, és szinte azonnal el akarnak menni a találkozóra. Mindenki úgy kérdez, mintha először beszélne egymással. Ugyanakkor a társkereső oldalon már sikerült saját benyomást kelteniük arra a partnerre, akivel kávéznak a találkozón. Így a társkereső oldalak felhasználói ritkábban csúsznak bele a csak szenvedélyen alapuló kapcsolatokba. Ettől sokkal magabiztosabbak, érzelmileg érettebbek a kapcsolatukban, és magabiztosabbak a köztük lévő kémiában. És mi van veled? Hogy vagy?


Hasonló cikkek

Hogyan válasszunk ajándékot egy nőnek

Megfelelő ajándékot keres a felesége számára? Nem tudja, mit tegyen? Néha nagyon nehéz kiválasztani a megfelelőt. Nézzünk szembe a tényekkel. A nők egyszerűen válogatósak. Valahányszor valami apró csodát várnak. Gyakran csalódnak, mert egyáltalán nem illett az ízlésükhöz. Tanácsot adunk, hogyan kerülheti el ezt a kellemetlenséget.

Nem menekülhetsz a természet törvényei elől, vagy honnan tudhatod, hogy tetszel valakinek?

A munkahelyi kollégája, vagy a hölgy, akivel minden reggel találkozik a villamoson, felkeltette a figyelmét? Szeretné tudni, hogy az érzések kölcsönösek-e? Csak figyeld meg! A természet felvértezett bennünket saját rituáléinkkal, amelyek segítségével felhívjuk partnerünk figyelmét. Honnan tudod, hogy tetszel-e valakinek? Olvassa el a cikkben!

Negyven után és egyedül. Miért nincs még mindig pasid?

Az Ön korabeli férfiak régóta jegyesek, vagy csak más irányba néznek? Ne hajtsd le a fejed! Sajnos sok 40-es éveiben járó nő elakad a saját "ennyi idősen nem találok senkit" ciklusában. Mire gondolhat még, ami megakadályozza, hogy megtalálja a szerelmet? Olvassa el a cikkben.

Először a házában

Ha egy nő beleegyezik, hogy meglátogassa otthonát, valószínűleg megszédül az örömtől. Teljesen élvezni fogja ezt az éjszakát! De ezen a konkrét okon kívül a nők másra is gondolnak. Hihetetlen sok mindent ki tudnak olvasni a személyiségedről az otthonodból. Tanuld meg, mit szerezz be, mielőtt először elhoznád a királyságodba. Csak így távozik úgy, hogy „Ő az!”

Ne keverje össze az online randevúzást az online vásárlással!

Az internetes társkereső térnyerése sok félénk vagy alkalmazott embernek segített megtalálni élete szerelmét. Az internet azonban bizonyos veszélyeket is rejteget. Pszichológusok és párkapcsolati szakértők szerint a túl sok egyszerűség ahhoz a hajlamhoz vezet, hogy úgy válasszunk partnert, mint egy zsömle a boltban.

ELITE randevú a tévében A Prima NEWS azt tanácsolja, mire kell figyelni a randevúzások során

Mivel folyamatosan növekszenek az olyan esetek, amikor a szerelemre vágyók beleesnek a csalók édes beszédébe, majd nagy összegeket küldenek a számlájukra, úgy döntöttünk, hogy így figyelmeztetjük a felhasználókat.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.