Az internetes randevúzás gyakran házassággal végződik!

A gyors kapcsolatok és a különféle online társkereső oldalak korszaka elképesztő a félénk vagy nagyon elfoglalt emberek számára. Néhány ember tudatalattijában azonban még mindig őrzi kissé negatív értékelését. Még nem mindenki veszi ilyen komolyan a szerelmet az interneten keresztül. De a legújabb tanulmány szerint az online társkereső oldalakon keresztüli szerelem sokkal gyakrabban végződik házassággal, mint a "klasszikus".

Ha komoly, akkor komoly

Az emberek belépnek a társkereső oldalakra Komoly ismeretségek számára készült, pontosan azzal a szándékkal, hogy hosszú távú kapcsolatot találjanak. Ezért sokkal komolyabban veszik a randevúzást. Ráadásul biztosak abban, hogy a kapcsolatról ugyanúgy vélekednek, mint leendő partnerük. A chatszobák is sikert ünnepelnek. A párok nem feltétlenül csak a kijelölt helyeken ismerkednek meg egymással. Az internet új dimenziót ad a randevúzásnak.

"És nem jobb a sorban következő személy?"

A könnyedségnek azonban megvannak a maga hátrányai. Amíg nem biztos benne, hajlamos megőrizni a társkereső profilját az adatbázisban. Hiszen mi lenne, ha... Ráadásul az emberi egóra is jó hatással van, ha valaki felhívja. Pontosan ugyanúgy működik, mint a való életben, amikor egy gyönyörű járókelő hátat fordít, vagy ha egy báros flörtöl veled. Szinte azonos az érdeklődés, amit valaki irántad fog mutatni az interneten. Mi van akkor, ha valaki még jobb vár rád, mint akivel most kezded a kapcsolatépítést? Ügyeljen a túlzott bevitelre. Elveszítheti élete szerelmét.

A nők választanak, a férfiak próbálkoznak

A férfiak és nők eltérő hozzáállása a társkereső oldalakon is megmutatkozik. Míg a férfiak szinte minden hölgyet felkeresnek, aki érdekli őket, addig a nők figyelmesen elolvassák a profilt, és csak azután lépnek kapcsolatba a férfiakkal, ha már "biztosak" abban, hogy egy ilyen férfi jó lehet nekik. Így még az interneten sem kerülheti el a válogatást. Az online társkeresésnek azonban megvan az az előnye, hogy ha valakit nem érdekel, vagy már nem akarsz vele kommunikálni, egyszerűen figyelmen kívül hagyhatod. Ugyanakkor, amint valaki „nyertesként” kerül ki a potenciális partnerek özönéből, annál jobban értékeli, hogy megtalálja.

A lassabb indulás jót tesz a hosszú távú kapcsolatoknak.

Az online randevúzás szinte kivétel nélkül lassabban halad, mint a klasszikus. A felhasználók tovább csevegnek és megismerik egymást. Bár még itt is találkozunk kivételekkel. Vannak olyan felhasználók, akik inkább a személyes találkozókat részesítik előnyben, mint a levelezést, és szinte azonnal el akarnak menni a találkozóra. Mindenki úgy kérdez, mintha először beszélne egymással. Ugyanakkor a társkereső oldalon már sikerült saját benyomást kelteniük arra a partnerre, akivel kávéznak a találkozón. Így a társkereső oldalak felhasználói ritkábban csúsznak bele a csak szenvedélyen alapuló kapcsolatokba. Ettől sokkal magabiztosabbak, érzelmileg érettebbek a kapcsolatukban, és magabiztosabbak a köztük lévő kémiában. És mi van veled? Hogy vagy?


Hasonló cikkek

Még az időseknek is joguk van a szeretethez

Az emberek még idős korukban sem akarnak egyedül élni. És mivel érvényes az a szabály, hogy a szerelem minden életkorban virágzik, az idősek is igyekeznek találni valakit, akivel még sok szép pillanatot eltölthetnek. A probléma gyakran az, hogy az idősebbek félnek a randevúzástól. Hogyan keressenek párt, amikor már nem járnak olyan gyakran dolgozni vagy társasági életet, mint korábban? Mit szól majd hozzá a környezetük? Helyes-e új kapcsolatot kezdeni egy partner halála után? Ne aggódj a környezeted miatt, gondolj magadra. Sok lehetőség van. Nézzük meg őket!

4 jele annak, hogy egy internetes kapcsolat tartós lesz

Sokkal gyorsabban fogja felfedezni kapcsolata fejlődését az interneten keresztül, mint ahogyan valaha is szembesülhetne vele.

Mikor kell bemutatni egy partnert a barátoknak?

Találtál új partnert? Csodálatos, és alig várja, hogy bemutassa a barátainak? Nagyon fontos neked, hogy "jóváhagyják"? Képzeld csak el, milyen bosszantó lenne, ha nem tetszenek neki, és akkor azzal a dilemmával kell megküzdenie, hogy hogyan csinálja, amikor valamilyen közös eseményt tart a barátaival. Akár egy partnerrel, akár jobb anélkül. Tanácsot adunk, hogyan és mikor mutassa be nekik partnerét.

Az internetes társkereső szószedet

Az internetes randevúzás egyre növekvő népszerűsége miatt csak idő kérdése volt, hogy az interneten találjon partnert. Természetesen a randevúzás önmagában nem okolható ezért. A mobiltelefonok és a gyors kommunikáció kora olyan idegen kifejezéseket szül, amelyeket a cseh nem is képes lefordítani. Tudja, mik ezek a nevek?

A vonzerő nem csak a megjelenésen múlik

Az amerikai romantikus filmek tele vannak vele. Az osztálybajnok az osztály leghétköznapibb lányát választotta feleségül. A környék legnagyobb szépsége egy tucat agglegénnyel randevúz. Ez nem túl gyakori az életben. Néha azonban megállsz, és elgondolkozol, hogy a szóban forgó kettő hogyan lehet együtt. A válasz egyszerű! A vonzerő nem csak a megjelenésen múlik. Mi másból állhat még ez a legendás karizma?

Készítse el a tökéletes profilt

Az online társkereső minden évben felkapott és egyre népszerűbb. A társkereső oldalakon viszonylag könnyű ideális partnert találni. Szeretnél fiókot létrehozni ezek valamelyikén, és még mindig tétovázik, hogyan is hozza létre pontosan a profilját? Tanácsot adunk.

Legújabb cikkek

A 33% -os kedvezmény ma véget ér!

Van egy különleges ajándékunk az Ön számára - 33% kedvezmény minden prémium tagsági csomaghoz. Szerezze meg még ma!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.