Az internetes randevúzás gyakran házassággal végződik!

A gyors kapcsolatok és a különféle online társkereső oldalak korszaka elképesztő a félénk vagy nagyon elfoglalt emberek számára. Néhány ember tudatalattijában azonban még mindig őrzi kissé negatív értékelését. Még nem mindenki veszi ilyen komolyan a szerelmet az interneten keresztül. De a legújabb tanulmány szerint az online társkereső oldalakon keresztüli szerelem sokkal gyakrabban végződik házassággal, mint a "klasszikus".

Ha komoly, akkor komoly

Az emberek belépnek a társkereső oldalakra Komoly ismeretségek számára készült, pontosan azzal a szándékkal, hogy hosszú távú kapcsolatot találjanak. Ezért sokkal komolyabban veszik a randevúzást. Ráadásul biztosak abban, hogy a kapcsolatról ugyanúgy vélekednek, mint leendő partnerük. A chatszobák is sikert ünnepelnek. A párok nem feltétlenül csak a kijelölt helyeken ismerkednek meg egymással. Az internet új dimenziót ad a randevúzásnak.

"És nem jobb a sorban következő személy?"

A könnyedségnek azonban megvannak a maga hátrányai. Amíg nem biztos benne, hajlamos megőrizni a társkereső profilját az adatbázisban. Hiszen mi lenne, ha... Ráadásul az emberi egóra is jó hatással van, ha valaki felhívja. Pontosan ugyanúgy működik, mint a való életben, amikor egy gyönyörű járókelő hátat fordít, vagy ha egy báros flörtöl veled. Szinte azonos az érdeklődés, amit valaki irántad fog mutatni az interneten. Mi van akkor, ha valaki még jobb vár rád, mint akivel most kezded a kapcsolatépítést? Ügyeljen a túlzott bevitelre. Elveszítheti élete szerelmét.

A nők választanak, a férfiak próbálkoznak

A férfiak és nők eltérő hozzáállása a társkereső oldalakon is megmutatkozik. Míg a férfiak szinte minden hölgyet felkeresnek, aki érdekli őket, addig a nők figyelmesen elolvassák a profilt, és csak azután lépnek kapcsolatba a férfiakkal, ha már "biztosak" abban, hogy egy ilyen férfi jó lehet nekik. Így még az interneten sem kerülheti el a válogatást. Az online társkeresésnek azonban megvan az az előnye, hogy ha valakit nem érdekel, vagy már nem akarsz vele kommunikálni, egyszerűen figyelmen kívül hagyhatod. Ugyanakkor, amint valaki „nyertesként” kerül ki a potenciális partnerek özönéből, annál jobban értékeli, hogy megtalálja.

A lassabb indulás jót tesz a hosszú távú kapcsolatoknak.

Az online randevúzás szinte kivétel nélkül lassabban halad, mint a klasszikus. A felhasználók tovább csevegnek és megismerik egymást. Bár még itt is találkozunk kivételekkel. Vannak olyan felhasználók, akik inkább a személyes találkozókat részesítik előnyben, mint a levelezést, és szinte azonnal el akarnak menni a találkozóra. Mindenki úgy kérdez, mintha először beszélne egymással. Ugyanakkor a társkereső oldalon már sikerült saját benyomást kelteniük arra a partnerre, akivel kávéznak a találkozón. Így a társkereső oldalak felhasználói ritkábban csúsznak bele a csak szenvedélyen alapuló kapcsolatokba. Ettől sokkal magabiztosabbak, érzelmileg érettebbek a kapcsolatukban, és magabiztosabbak a köztük lévő kémiában. És mi van veled? Hogy vagy?


Hasonló cikkek

Tedd fel magadnak ezt a 6 kérdést, amikor nem tudsz dönteni két (vagy több) partner között

Az internetes randevúzások korában gyakori, hogy több férfival vagy nővel találkozunk egyszerre. De mit tegyél, ha döntened kell, de nem tudod, hogyan? Mi van, ha két vagy több partnert szeretsz? Tedd fel magadnak ezt a 6 kérdést, amelyek segítenek a döntésben.

Hogyan lehet helyesen profilt létrehozni?

Egy igazán érdekes profil létrehozása nem egyszerű. Az ideális profil első pillantásra megragadja a tekintetet, és másokat is szeretne találkozni veled. Vagy legalább olvassa el a részleteket rólad. Végezzen el néhány ötletet velünk, hogy emlékezetessé tegye profilját.

5 lépés a sikeres online társkereséshez

Az online randevúzás gyakran sokkal gyorsabb és biztonságosabb, mint a klasszikus bárban való ismerkedés. Mutatunk 5 egyszerű tippet, hogyan találkozhatsz álmaid párjával a saját otthonod kényelméből.

Megvan a megfelelő?

Találkozott már olyan férfival, aki megragadta a tekintetét, de nem tudja, hogy ő a megfelelő-e az Ön számára? Ezt a fizikai jelekből könnyen meg lehet állapítani. Elmondjuk, mit árulnak el róla gesztusai.

Amikor egy keresztény keresztényt keres

Manapság kissé trükkös lehet találkozni valakivel, aki osztja a keresztény hitét. Már csak azért sem, mert hazánkban kevés a gyakorló keresztény. Ha nem veszel részt közvetlenül egy olyan közösségben, amely nem csak a templomban találkozik, néha elveszettnek érezheted magad. Az utcán véletlenszerű emberekhez közeledni szó szerint tűt keres a szénakazalban. De ne essen kétségbe, soha semmi sem olyan nehéz, mint amilyennek első pillantásra tűnik.

5 fajta nő, akit kerülni kell

Csak a Cseh Köztársaságban körülbelül 6 millió nő él. Így nem kell attól tartanod, hogy nem találod a megfelelőt. De mielőtt ez megtörténne, meg kell ismernie a többieket. Összegyűjtöttünk neked 5 olyan nőtípust, akiket jobb elkerülni. Velük nem vár fényes jövő. Milyen típusú nők ezek?