Honnan tudhatod, hogy tetszel neki?

Nem lenne jó, ha minden lány fölött lebegne egy mutató, amely megmutatja, hogy milyen százalékos esélye van vele? Akkor nem kellene vacakolnod és elmenned egy el nem vett emberrel, vagy nem kellene elkerülned őt, mert félreértett. Vigyázzatok uraim! Ilyen detektor valóban létezik. Ez te vagy. Csak alkalmazzon néhány megfigyelési szokást, és mindig tudni fogja, mire készül!

Ismerje meg őt

Mielőtt elhamarkodott következtetéseket vonna le, ismerje meg. Valami sokkal gyorsabbat reméltél? Mint minden, a legmegbízhatóbb módszerek is eltartanak egy ideig. Minden ember egyedi, senki sem fér bele pontosan a listákba. Ismerd meg egy kicsit, és adj neki egy esélyt, hogy tudassa veled, hogy szereted-e vagy sem. Figyeld meg a tetteit. Hogyan viselkedik a barátaival és veled, amikor egyedül vagy? Megváltoztatja a viselkedését bármilyen módon, amikor egy baráti társaság tagja, és te csatlakozol hozzájuk? Mindez sokat elárulhat.

Hallgasd, amit mond.

És úgy értjük, hallgass, és mit mond. A nők nem csak találós kérdésekben beszélnek, még akkor sem, ha első hallásra így gondolod. Ezért fontos az óvatosság. Természetesen a becenevek vagy a neved otthonos formái a legszembetűnőbbek, bár ez általában nem teszi ezt. Egy másik jó jel, ha többet beszél veled, mint másokkal. Ez különösen a félénk nők és lányok számára jelent nagy segítséget. Ha személyesebb dolgokat, például kívánságait vagy adatait bizalmasan kezeli, azt jelzi, hogy jól érzi magát veled. De légy óvatos, talán jobban besorolnak a barátok közé. Hasonlítsa össze más jelekkel. Mielőtt azonban elkezdené, hallgassa meg, hogy sokat mosolyog-e Önnel beszélgetés közben, nevet-e a viccein, amelyek a legműveletlenebb gyerekeket is megnevettetik, vagy gyakran kér-e segítséget. És nem számít, miben akar segíteni.

Fizikai jelek

Most jön a régi ismerős megfigyelés. Pusztán a kinézetére koncentráljon (ne a ruhákra és a hajra). Hogy áll? Egy nő, aki érdeklődik irántad, elvonja a figyelmet a testéről. Tudatalatti reflex. Ha tetszel neki: kiegyenesíti a hátát, hogy magasabbnak tűnjön, gyakran lenyomja a vállát és behúzza a pocakját. Az idegesebb lányok és nők gyakran ápolják magukat, azaz válogatják a ruhájukat, megtapintják a hajukat, nem tudnak mit kezdeni a kezükkel. Kicsit megemelik az állukat és gyakran megdöntik a fejüket. Ez mutatja a tarkót. És persze nem szabad megfeledkeznünk a nem túl népszerű elpirulásról sem.

Óvakodj az elhamarkodott következtetésektől

Mindig megtörténhet, hogy minden figyelmed ellenére félreolvasod a lányt. jel. Minél szerelmesebb vagy, annál óvatosabb vagy. Minden ember hajlamos azt látni, amit látni akar. Ne vonj le elhamarkodott következtetéseket! Rád mosolyog és beszél hozzád? Nézd meg a többi jelet is, lehet, hogy csak barátságos. Végül is, ha kedves másokkal, az a jó szülői nevelés jele. A ruházat a legkevésbé alkalmas mutató, szinte mindig félrevezet. Ezért inkább a hozzáállást nézd, mint azt, hogy mit visel. Egy rövid szoknya vagy nyakkivágás gyakorlatilag semmit sem jelent. Ezt viselik a nők, mert azt akarják, hogy tetszenek. Nem csak neked, hanem mindenkinek vagy saját maguknak.


Hasonló cikkek

Hol lehet találkozni?

A nyári szünet nemrég ért véget. Jön az ősz. Bebizonyosodott, hogy ahogy egyre több időt töltünk otthon, úgy kezdünk hiányozni valakiről, akivel szabadidőnket eltölthetjük. Ön is hirtelen furcsán elhagyatottnak érzi magát? Szeretnéd végre megtalálni életed szerelmét? Tippeket adunk olyan helyekre, ahol nagyon könnyen találkozhatsz vele.

Hogyan hívjam el randevúzni, hogy soha többé ne utasítsa vissza?

Soha nem volt könnyű megszólítani egy idegent az utcán. Még nehezebb, ha valakit érdekel. De egy kis gyakorlással szinte minden lehetséges. Tekintse meg tippjeinket, hogy megtudja, mit kell tennie annak érdekében, hogy egy nő soha többé ne utasítson el.

Vigyázz a tisztességtelen társkereső oldalakra!

Egyes társkereső oldalakon csábító ajánlatokkal találkozhat, például ingyenes havi prémium tagsággal vagy VIP-tagsággal névleges díj ellenében. Meglepődne, hány felhasználó hall az ilyen ajánlatokról, és fogalma sincs, mi vár rájuk a „jó időszak” után. A fogás általában a VIP-tagság automatikus meghosszabbításában, a következő időszak befizetéseinek levonásában és a társkereső oldalról való nagyon bonyolult kijelentkezésben rejlik.

A hivatalos randevúzási szabályok covid idején

A „koronavírus-korszakban” való randevúzás nem túl ideális. A bezárt időszak nem túl kedvez az összejövetelnek, azonban bizonyos óvatossággal el lehet menni egy új partnerrel randevúzni, és maximálisan élvezni a találkozást.

Hogyan lehet visszautasítani egy randevúzást?

Mi van, ha valaki, akit nem szeret, elhív randevúzni? Hogyan utasíthatod el egyértelműen, miközben nem úgy viselkedsz, mint a legrosszabb ember a nap alatt? Akár zaklatja Önt egy kolléga a munkahelyén, akár valaki csak az utcán szólít meg, jó, ha kéznél van valami ékesszóló válasz.

A vonzerő nem csak a megjelenésen múlik

Az amerikai romantikus filmek tele vannak vele. Az osztálybajnok az osztály leghétköznapibb lányát választotta feleségül. A környék legnagyobb szépsége egy tucat agglegénnyel randevúz. Ez nem túl gyakori az életben. Néha azonban megállsz, és elgondolkozol, hogy a szóban forgó kettő hogyan lehet együtt. A válasz egyszerű! A vonzerő nem csak a megjelenésen múlik. Mi másból állhat még ez a legendás karizma?

Legújabb cikkek

20% kedvezmény csak ma és holnap

Aktiváljon bármilyen prémium tagsági csomagot 20% kedvezménnyel! Ezt az ajánlatot csak ma és holnap veheti igénybe.

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.