Honnan tudhatod, hogy tetszel neki?

Nem lenne jó, ha minden lány fölött lebegne egy mutató, amely megmutatja, hogy milyen százalékos esélye van vele? Akkor nem kellene vacakolnod és elmenned egy el nem vett emberrel, vagy nem kellene elkerülned őt, mert félreértett. Vigyázzatok uraim! Ilyen detektor valóban létezik. Ez te vagy. Csak alkalmazzon néhány megfigyelési szokást, és mindig tudni fogja, mire készül!

Ismerje meg őt

Mielőtt elhamarkodott következtetéseket vonna le, ismerje meg. Valami sokkal gyorsabbat reméltél? Mint minden, a legmegbízhatóbb módszerek is eltartanak egy ideig. Minden ember egyedi, senki sem fér bele pontosan a listákba. Ismerd meg egy kicsit, és adj neki egy esélyt, hogy tudassa veled, hogy szereted-e vagy sem. Figyeld meg a tetteit. Hogyan viselkedik a barátaival és veled, amikor egyedül vagy? Megváltoztatja a viselkedését bármilyen módon, amikor egy baráti társaság tagja, és te csatlakozol hozzájuk? Mindez sokat elárulhat.

Hallgasd, amit mond.

És úgy értjük, hallgass, és mit mond. A nők nem csak találós kérdésekben beszélnek, még akkor sem, ha első hallásra így gondolod. Ezért fontos az óvatosság. Természetesen a becenevek vagy a neved otthonos formái a legszembetűnőbbek, bár ez általában nem teszi ezt. Egy másik jó jel, ha többet beszél veled, mint másokkal. Ez különösen a félénk nők és lányok számára jelent nagy segítséget. Ha személyesebb dolgokat, például kívánságait vagy adatait bizalmasan kezeli, azt jelzi, hogy jól érzi magát veled. De légy óvatos, talán jobban besorolnak a barátok közé. Hasonlítsa össze más jelekkel. Mielőtt azonban elkezdené, hallgassa meg, hogy sokat mosolyog-e Önnel beszélgetés közben, nevet-e a viccein, amelyek a legműveletlenebb gyerekeket is megnevettetik, vagy gyakran kér-e segítséget. És nem számít, miben akar segíteni.

Fizikai jelek

Most jön a régi ismerős megfigyelés. Pusztán a kinézetére koncentráljon (ne a ruhákra és a hajra). Hogy áll? Egy nő, aki érdeklődik irántad, elvonja a figyelmet a testéről. Tudatalatti reflex. Ha tetszel neki: kiegyenesíti a hátát, hogy magasabbnak tűnjön, gyakran lenyomja a vállát és behúzza a pocakját. Az idegesebb lányok és nők gyakran ápolják magukat, azaz válogatják a ruhájukat, megtapintják a hajukat, nem tudnak mit kezdeni a kezükkel. Kicsit megemelik az állukat és gyakran megdöntik a fejüket. Ez mutatja a tarkót. És persze nem szabad megfeledkeznünk a nem túl népszerű elpirulásról sem.

Óvakodj az elhamarkodott következtetésektől

Mindig megtörténhet, hogy minden figyelmed ellenére félreolvasod a lányt. jel. Minél szerelmesebb vagy, annál óvatosabb vagy. Minden ember hajlamos azt látni, amit látni akar. Ne vonj le elhamarkodott következtetéseket! Rád mosolyog és beszél hozzád? Nézd meg a többi jelet is, lehet, hogy csak barátságos. Végül is, ha kedves másokkal, az a jó szülői nevelés jele. A ruházat a legkevésbé alkalmas mutató, szinte mindig félrevezet. Ezért inkább a hozzáállást nézd, mint azt, hogy mit visel. Egy rövid szoknya vagy nyakkivágás gyakorlatilag semmit sem jelent. Ezt viselik a nők, mert azt akarják, hogy tetszenek. Nem csak neked, hanem mindenkinek vagy saját maguknak.


Hasonló cikkek

Nem menekülhetsz a természet törvényei elől, vagy honnan tudhatod, hogy tetszel valakinek?

A munkahelyi kollégája, vagy a hölgy, akivel minden reggel találkozik a villamoson, felkeltette a figyelmét? Szeretné tudni, hogy az érzések kölcsönösek-e? Csak figyeld meg! A természet felvértezett bennünket saját rituáléinkkal, amelyek segítségével felhívjuk partnerünk figyelmét. Honnan tudod, hogy tetszel-e valakinek? Olvassa el a cikkben!

Mit szólnál a vonzalomhoz?

Mindenki olyasmit keres, ami vonzza az ellenkező nemet. Ideális esetben olyasvalamit, hogy kényelmesen ülhessen, várjon és vegyen az étlapról. Szeretnéd tudni a vonzalom titkát? Sajnos nem elég csak a pólót vagy a frizurát megváltoztatni. A fő tényező a feromonok.

A legnagyobb profilhibák

A társkereső oldalakon regisztráltak folyamatosan növekvő száma egyértelmű üzenetet ad. A társkereső hirdetések nemcsak fellendülést éltek át, hanem az emberi élet rendszeres részévé válnak. Időt és szívet takarítanak meg, és bővítik a lehetőségeket. Így nem kell az irodában vagy az iskolában keresned életed szerelmét. De mit tehetsz, hogy ne csökkentsd feleslegesen az esélyeidet? Tekintse meg a hirdetések (profilok) legnagyobb hibáit, és kerülje el őket.

Nemzedékek által bevált randevúzási tippek

A randevúzás nem egyszerű, és nincs is hozzá útmutató. De nem is egy életre, és mégis mindannyian értékelünk itt-ott néhány jó tanácsot. A boldog párkapcsolat "garantált" tanácsaiból és receptjéből válogattuk azokat, amelyeket az előttünk álló randevúzók generációi és generációi igazoltak.

Mit csináljunk az első közös hétvégén?

Alig várja az első közös hétvégét? Nem tudja, hová menjen új partnerével? Merítsen ihletet garantált tippjeinkből, és élvezze az első közös hétvégét.

Hogyan kezdjek el randevúzni harmincas éveimben

Későbbi korban randevúzni nem szórakoztató. Ne mondd, hogy másoknak több éves tapasztalatuk van hozzád képest. Soha nem késő elkezdeni a randevúzást. Szeretnél randevúzni, de nem tudod hol kezdd? Nézzen meg néhány proaktív dolgot, amelyek segíthetnek.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.