Honnan tudhatod, hogy tetszel neki?

Nem lenne jó, ha minden lány fölött lebegne egy mutató, amely megmutatja, hogy milyen százalékos esélye van vele? Akkor nem kellene vacakolnod és elmenned egy el nem vett emberrel, vagy nem kellene elkerülned őt, mert félreértett. Vigyázzatok uraim! Ilyen detektor valóban létezik. Ez te vagy. Csak alkalmazzon néhány megfigyelési szokást, és mindig tudni fogja, mire készül!

Ismerje meg őt

Mielőtt elhamarkodott következtetéseket vonna le, ismerje meg. Valami sokkal gyorsabbat reméltél? Mint minden, a legmegbízhatóbb módszerek is eltartanak egy ideig. Minden ember egyedi, senki sem fér bele pontosan a listákba. Ismerd meg egy kicsit, és adj neki egy esélyt, hogy tudassa veled, hogy szereted-e vagy sem. Figyeld meg a tetteit. Hogyan viselkedik a barátaival és veled, amikor egyedül vagy? Megváltoztatja a viselkedését bármilyen módon, amikor egy baráti társaság tagja, és te csatlakozol hozzájuk? Mindez sokat elárulhat.

Hallgasd, amit mond.

És úgy értjük, hallgass, és mit mond. A nők nem csak találós kérdésekben beszélnek, még akkor sem, ha első hallásra így gondolod. Ezért fontos az óvatosság. Természetesen a becenevek vagy a neved otthonos formái a legszembetűnőbbek, bár ez általában nem teszi ezt. Egy másik jó jel, ha többet beszél veled, mint másokkal. Ez különösen a félénk nők és lányok számára jelent nagy segítséget. Ha személyesebb dolgokat, például kívánságait vagy adatait bizalmasan kezeli, azt jelzi, hogy jól érzi magát veled. De légy óvatos, talán jobban besorolnak a barátok közé. Hasonlítsa össze más jelekkel. Mielőtt azonban elkezdené, hallgassa meg, hogy sokat mosolyog-e Önnel beszélgetés közben, nevet-e a viccein, amelyek a legműveletlenebb gyerekeket is megnevettetik, vagy gyakran kér-e segítséget. És nem számít, miben akar segíteni.

Fizikai jelek

Most jön a régi ismerős megfigyelés. Pusztán a kinézetére koncentráljon (ne a ruhákra és a hajra). Hogy áll? Egy nő, aki érdeklődik irántad, elvonja a figyelmet a testéről. Tudatalatti reflex. Ha tetszel neki: kiegyenesíti a hátát, hogy magasabbnak tűnjön, gyakran lenyomja a vállát és behúzza a pocakját. Az idegesebb lányok és nők gyakran ápolják magukat, azaz válogatják a ruhájukat, megtapintják a hajukat, nem tudnak mit kezdeni a kezükkel. Kicsit megemelik az állukat és gyakran megdöntik a fejüket. Ez mutatja a tarkót. És persze nem szabad megfeledkeznünk a nem túl népszerű elpirulásról sem.

Óvakodj az elhamarkodott következtetésektől

Mindig megtörténhet, hogy minden figyelmed ellenére félreolvasod a lányt. jel. Minél szerelmesebb vagy, annál óvatosabb vagy. Minden ember hajlamos azt látni, amit látni akar. Ne vonj le elhamarkodott következtetéseket! Rád mosolyog és beszél hozzád? Nézd meg a többi jelet is, lehet, hogy csak barátságos. Végül is, ha kedves másokkal, az a jó szülői nevelés jele. A ruházat a legkevésbé alkalmas mutató, szinte mindig félrevezet. Ezért inkább a hozzáállást nézd, mint azt, hogy mit visel. Egy rövid szoknya vagy nyakkivágás gyakorlatilag semmit sem jelent. Ezt viselik a nők, mert azt akarják, hogy tetszenek. Nem csak neked, hanem mindenkinek vagy saját maguknak.


Hasonló cikkek

Mi vonzó a nők számára?

Bízik abban, hogy egyes nők kedvelik Önt, mások pedig nem? Persze, bizonyos mértékig így is működik. A tudósok azonban hosszú ideje újra és újra megerősítik, hogy bizonyos tényezők összessége az, ami alapján meghatározzuk, hogy ki szimpatikusabb számunkra, mint a másik. Minden a tudatalatti szinten működik. A nők egyszerűen érzik, hogy kihez vonzódnak jobban. Nézze meg, mely tényezők játszanak jelentős szerepet a döntésben.

Hogyan éld túl valaki esküvőjét, ha egyedülálló vagy?

Kapott már meghívót esküvőre, de éppen abban a pillanatban, amikor nincs senkije? És most? Nem kerülheted el ezt a nagy eseményt, mert közeli emberről van szó, aki nem bocsát meg neked. Tanácsot adunk, hogyan éld túl ezt a nagy eseményt depresszió nélkül.

Tedd fel magadnak ezt a 6 kérdést, amikor nem tudsz dönteni két (vagy több) partner között

Az internetes randevúzások korában gyakori, hogy több férfival vagy nővel találkozunk egyszerre. De mit tegyél, ha döntened kell, de nem tudod, hogyan? Mi van, ha két vagy több partnert szeretsz? Tedd fel magadnak ezt a 6 kérdést, amelyek segítenek a döntésben.

Hogyan lehet felismerni egy szerelmes férfit?

Ha Ön azon nők közé tartozik, akik nem ismerik a férfi jelzéseket, ez a lista csak Önnek szól. Igen, még a férfiak is céloznak. Bár főleg öntudatlanul. Szóval honnan tudhatod, hogy a legújabb felfedezésed szerelmes-e beléd? Egyszerűen!

Használj testbeszédet a kapcsolatteremtéshez

A beszéd 80%-át a nem verbális kommunikáció teszi ki. Használja a test titkos nyelvét, és garantálja, hogy mindig felveszi a kapcsolatot választott partnerével.

Hogyan ne sminkeljünk az első randin egy férfival?

Szeretnéd lenyűgözni párodat az első randevún nemcsak ékesszólásoddal, hanem megjelenéseddel is? Ez általában elengedhetetlen az első találkozáskor. Adunk tehát néhány tanácsot, hogyan ne sminkelj az első randin.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.