Honnan tudhatod, hogy tetszel neki?

Nem lenne jó, ha minden lány fölött lebegne egy mutató, amely megmutatja, hogy milyen százalékos esélye van vele? Akkor nem kellene vacakolnod és elmenned egy el nem vett emberrel, vagy nem kellene elkerülned őt, mert félreértett. Vigyázzatok uraim! Ilyen detektor valóban létezik. Ez te vagy. Csak alkalmazzon néhány megfigyelési szokást, és mindig tudni fogja, mire készül!

Ismerje meg őt

Mielőtt elhamarkodott következtetéseket vonna le, ismerje meg. Valami sokkal gyorsabbat reméltél? Mint minden, a legmegbízhatóbb módszerek is eltartanak egy ideig. Minden ember egyedi, senki sem fér bele pontosan a listákba. Ismerd meg egy kicsit, és adj neki egy esélyt, hogy tudassa veled, hogy szereted-e vagy sem. Figyeld meg a tetteit. Hogyan viselkedik a barátaival és veled, amikor egyedül vagy? Megváltoztatja a viselkedését bármilyen módon, amikor egy baráti társaság tagja, és te csatlakozol hozzájuk? Mindez sokat elárulhat.

Hallgasd, amit mond.

És úgy értjük, hallgass, és mit mond. A nők nem csak találós kérdésekben beszélnek, még akkor sem, ha első hallásra így gondolod. Ezért fontos az óvatosság. Természetesen a becenevek vagy a neved otthonos formái a legszembetűnőbbek, bár ez általában nem teszi ezt. Egy másik jó jel, ha többet beszél veled, mint másokkal. Ez különösen a félénk nők és lányok számára jelent nagy segítséget. Ha személyesebb dolgokat, például kívánságait vagy adatait bizalmasan kezeli, azt jelzi, hogy jól érzi magát veled. De légy óvatos, talán jobban besorolnak a barátok közé. Hasonlítsa össze más jelekkel. Mielőtt azonban elkezdené, hallgassa meg, hogy sokat mosolyog-e Önnel beszélgetés közben, nevet-e a viccein, amelyek a legműveletlenebb gyerekeket is megnevettetik, vagy gyakran kér-e segítséget. És nem számít, miben akar segíteni.

Fizikai jelek

Most jön a régi ismerős megfigyelés. Pusztán a kinézetére koncentráljon (ne a ruhákra és a hajra). Hogy áll? Egy nő, aki érdeklődik irántad, elvonja a figyelmet a testéről. Tudatalatti reflex. Ha tetszel neki: kiegyenesíti a hátát, hogy magasabbnak tűnjön, gyakran lenyomja a vállát és behúzza a pocakját. Az idegesebb lányok és nők gyakran ápolják magukat, azaz válogatják a ruhájukat, megtapintják a hajukat, nem tudnak mit kezdeni a kezükkel. Kicsit megemelik az állukat és gyakran megdöntik a fejüket. Ez mutatja a tarkót. És persze nem szabad megfeledkeznünk a nem túl népszerű elpirulásról sem.

Óvakodj az elhamarkodott következtetésektől

Mindig megtörténhet, hogy minden figyelmed ellenére félreolvasod a lányt. jel. Minél szerelmesebb vagy, annál óvatosabb vagy. Minden ember hajlamos azt látni, amit látni akar. Ne vonj le elhamarkodott következtetéseket! Rád mosolyog és beszél hozzád? Nézd meg a többi jelet is, lehet, hogy csak barátságos. Végül is, ha kedves másokkal, az a jó szülői nevelés jele. A ruházat a legkevésbé alkalmas mutató, szinte mindig félrevezet. Ezért inkább a hozzáállást nézd, mint azt, hogy mit visel. Egy rövid szoknya vagy nyakkivágás gyakorlatilag semmit sem jelent. Ezt viselik a nők, mert azt akarják, hogy tetszenek. Nem csak neked, hanem mindenkinek vagy saját maguknak.


Hasonló cikkek

5 tudományos tény a szerelemről

Mindannyian ismerjük azt az érzést, amikor a szívünk kihagy egy ütemet, nem tudunk megállni, hogy a másik személyre gondoljunk, és a világon bármit megtennénk érte. De a szerelem nem csak a tündérmesék leghatalmasabb ereje. Tudományos tények is alátámasztják. Jöjjön el és derítse ki velünk, mi áll az egyértelműen megadott bizonyítékok hátterében!

tipp a társkereső oldal kiválasztásához

Nem könnyű megtalálni a megfelelő társkereső oldalt. Ha szeretnél minél kevesebb időt és pénzt áldozni a randevúzásra, olvasd el cikkünket. Tanácsot adunk a számodra legmegfelelőbb társkereső oldal kiválasztásához.

mutató a tökéletes párkapcsolati jelöltek felfedezéséhez

Használja ki az internetes társkereső nyújtotta előnyöket. Szeretnéd végre megtalálni az igazit vagy az igazit? Koncentrálj erre a négy jelre, és nem hagyod ki.

Bárhol lehet találkozni

Az önkéntelenül egyedül élők száma folyamatosan növekszik. Bármi legyen is a magányod oka, ne ess kétségbe. Alapvetően bárhol találkozhatsz, ahol csak eszedbe jut. Bárban, diszkóban, sportolás közben, színházban, munkahelyen, interneten, tömegközlekedésben, de online számítógépes játékokon is. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb helyet vagy módszert, és élvezze! Ne legyetek egyedül, ismerjétek meg egymást!

Az elvált randevúzási kézikönyve

A Cseh Köztársaságban minden második házasság elvált. De az ijesztő statisztikákban nem szerepel, hogy hányan házasodnak újra vagy házasodnak újra, és azt sem, hogy mennyi ideig. A különböző közvélemény-kutatásokból és pszichológusokhoz intézett kérdésekből azonban egyértelműen kiderül, hogy a legnagyobb probléma máshol van. Sokan arról számolnak be, hogy több éves házasság után már nem tudják, hogyan randevúzzanak. Tippeket adunk, hogyan tanulhatod meg újra.

Hova vigyünk egy nőt randevúzni?

Ha a nő elfogadta a randevúzást, akkor Ön szerezheti meg az első plusz pontot. Például egy újabb bónuszpontot szerezhet, ha meghívja őt egy randevúra, amely lenyűgözi őt. Ha eredeti akar lenni, felejtse el a mozit és a vacsorát, és merítsen ihletet tippjeinkből.