5 fajta flört

Azt hiszed, hogy a flört mindig ugyanarról szól? Látsz valakit, mond pár vicces sort, játszik a hajaddal vagy megmutatod a bicepszedet, és ennyi? Hiba! Ötféle flört létezik, és mindegyik kicsit másképp néz ki. Nézze meg, milyen típusú flört alatt értünk.

1. Fizikai flörtölés

Az ilyen típusú flörttel valójában nem kell túl keményen próbálkozni. Csak a partnerét akarja ágyba hozni, és ezt teljesen világossá teszi. Itt-ott megérintsz és bedobsz néhány "kettős végpontot". Vannak, akik elég magabiztosak ahhoz, hogy egyszerűen megkérdezzék, hajlandó-e a másik fél szexelni. Miért ne? Nem kell sokáig sétálni a forró kása körül. Felnőtt vagy, van időd és lehetőséged. Ha használni akarod, hajrá. Reggel mindannyian átmésztek az ellenkező oldalra, és folytatjátok az életeteket. Azzal az érzéssel, hogy remek éjszakád volt, és legfőképpen bűntudat nélkül.

2. Játssz

Ebbe a csoportba tartozik szinte minden munkahelyi flörtölés, a pincérnővel, az edzővel... Nem vársz el tőle semmit. Gyakran hallani célzásokat, vicceket, ez alól a látható "guggolás" sem kivétel. De soha nem fogod megérinteni a másikat. A flörtöt csak játékként kezeled. Ebben az esetben nem számít kapcsolatra.

3. Őszinte vagy

Technikai szempontból nem flörtöl. Nagyon világossá teszi, vagy legalábbis egyértelművé teszi, hogy törődik a párjával. Ha flörtöl, célzásokat, csiklandozó kettős szándékokat használ, gyakran érint és klasszikus trükköket használ. Nyilván a nők a hajukkal játszanak, a férfiak pedig az izmaikkal próbálnak hatni. Ebben az esetben egyenesen kimondja, hogy mit akar, és vagy működik, vagy nem.

4. Old-world

Még ha a normális életben tökéletesen modern vagy, a flörtölésben az úriemberi időkbe nyúlsz vissza. A hölgyek finom, szuggesztív pillantások, tipikus nőies fegyvereket használnak - szoknyát, sarkú cipőt, gyönyörűen formázott hajat. Az urak pedig ajtót nyitnak a nőknek, besegítik hölgyüket a kabátjába, meghajolnak előttük. És mindig ők teszik meg az első lépést. Ha szereted az ilyen típusú flörtölést, hajrá!

5. Udvariasnak tartod magad

Amellett, hogy udvarias vagy, egy kis távolságot is tartasz a társadtól ezzel a flörtölő típussal. Valójában egyáltalán nem flörtölsz nyíltan. Ennek a flörtölési stílusnak a hívei "normálisan" találkoznak. Beszélgetek egymással, spóroltok a hízelgésen, és csak a végső fázisban érintitek csak futólag a "feleteket". Hirtelen közelebb hajol beszéd közben, a hízelgés konkrétabbá válik, és itt-ott könnyed, de jelentőségteljes utalást használsz. És akkor csak várni kell, hogyan alakul a helyzet.


Hasonló cikkek

Mit szólnál a fiúkhoz

A legtöbb lány több jóképű férfival is találkozott élete során. Lehet buszon, villamoson vagy vásárlás közben. Sajnos gyakran nem volt bátorságuk felkeresni az érintettet, vagy nem tudták, hogyan tegyék ezt. Ez a te eseted is? Tanácsot adunk néhány lépésben, amelyek elősegítik a sikert.

Egyedülálló anyákkal randevúzni

Vége a kapcsolatnak a gyermeke apjával? Mindenért egyedül maradtál a babáddal/gyermekeddel? Félsz, hogy nem fogod tudni kezelni, és egyedülálló anyaként már senki sem akar majd? Ne ess kétségbe! Tanácsot adunk, hogyan lehet sikeresen megismerni egymást anyaként és gyermekként.

Milyen típusú férfiakat utasítanak el gyakran a nők?

Vannak olyan férfiak, akiket a nők nem nagyon érdekelnek. Ahelyett, hogy kapcsolatba lépnének velük vagy házasságot kötnének velük, inkább azonnal elutasítják őket az ismeretség elején. Nézze meg, nem tartozik-e közéjük!

Régóta vagy szingli? Vigyázz erre!

Régóta egyedülálló vagy, és nem találsz megfelelőt? Mi lehet az? Minél tovább vagy egyedül, annál nehezebb újra "megszokni" egy kapcsolatot. Melyek a hosszú távú szinglik legrosszabb jellemzői?

Hogyan biztosítsunk egy második (és több) randevút?

Mindenki érthetően fél az első randevútól. Mondjak valami hülyeséget róla? Kedvelni fog a párom? Tetszeni fog neki? Sokszor elfelejtjük, hogy az első randevú a második, a harmadik és minden más randevú előjátéka maga az előkészület miatt. Szóval hogyan hathatsz le az első randevún, hogy folytasd a randevúzást?

A leggyakoribb hibák a csábításban

Annyiszor elutasították, hogy egyenesen félsz a flörtöléstől? Nem tudja, hogyan garantálja az eredményeket? Hülyén érzed magad flörtölés közben? Mutatjuk a csábítás leggyakoribb hibáit. Kerülje el őket, és nem fog többé kudarcot vallani!

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.