5 fajta flört

Azt hiszed, hogy a flört mindig ugyanarról szól? Látsz valakit, mond pár vicces sort, játszik a hajaddal vagy megmutatod a bicepszedet, és ennyi? Hiba! Ötféle flört létezik, és mindegyik kicsit másképp néz ki. Nézze meg, milyen típusú flört alatt értünk.

1. Fizikai flörtölés

Az ilyen típusú flörttel valójában nem kell túl keményen próbálkozni. Csak a partnerét akarja ágyba hozni, és ezt teljesen világossá teszi. Itt-ott megérintsz és bedobsz néhány "kettős végpontot". Vannak, akik elég magabiztosak ahhoz, hogy egyszerűen megkérdezzék, hajlandó-e a másik fél szexelni. Miért ne? Nem kell sokáig sétálni a forró kása körül. Felnőtt vagy, van időd és lehetőséged. Ha használni akarod, hajrá. Reggel mindannyian átmésztek az ellenkező oldalra, és folytatjátok az életeteket. Azzal az érzéssel, hogy remek éjszakád volt, és legfőképpen bűntudat nélkül.

2. Játssz

Ebbe a csoportba tartozik szinte minden munkahelyi flörtölés, a pincérnővel, az edzővel... Nem vársz el tőle semmit. Gyakran hallani célzásokat, vicceket, ez alól a látható "guggolás" sem kivétel. De soha nem fogod megérinteni a másikat. A flörtöt csak játékként kezeled. Ebben az esetben nem számít kapcsolatra.

3. Őszinte vagy

Technikai szempontból nem flörtöl. Nagyon világossá teszi, vagy legalábbis egyértelművé teszi, hogy törődik a párjával. Ha flörtöl, célzásokat, csiklandozó kettős szándékokat használ, gyakran érint és klasszikus trükköket használ. Nyilván a nők a hajukkal játszanak, a férfiak pedig az izmaikkal próbálnak hatni. Ebben az esetben egyenesen kimondja, hogy mit akar, és vagy működik, vagy nem.

4. Old-world

Még ha a normális életben tökéletesen modern vagy, a flörtölésben az úriemberi időkbe nyúlsz vissza. A hölgyek finom, szuggesztív pillantások, tipikus nőies fegyvereket használnak - szoknyát, sarkú cipőt, gyönyörűen formázott hajat. Az urak pedig ajtót nyitnak a nőknek, besegítik hölgyüket a kabátjába, meghajolnak előttük. És mindig ők teszik meg az első lépést. Ha szereted az ilyen típusú flörtölést, hajrá!

5. Udvariasnak tartod magad

Amellett, hogy udvarias vagy, egy kis távolságot is tartasz a társadtól ezzel a flörtölő típussal. Valójában egyáltalán nem flörtölsz nyíltan. Ennek a flörtölési stílusnak a hívei "normálisan" találkoznak. Beszélgetek egymással, spóroltok a hízelgésen, és csak a végső fázisban érintitek csak futólag a "feleteket". Hirtelen közelebb hajol beszéd közben, a hízelgés konkrétabbá válik, és itt-ott könnyed, de jelentőségteljes utalást használsz. És akkor csak várni kell, hogyan alakul a helyzet.


Hasonló cikkek

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.

Miért jobb az online társkereső, mint a hagyományos társkereső?

Az online társkereső nem a technológiai kor terméke. De mindenféle előnye van, amiről őseink csak álmodhattak.

Honnan tudod, hogy a párod nem akar elköteleződni?

Úgy érzed, hogy a hetedik mennyországban vagy? Úgy érzed, végre találkoztál a herceggel fehér lovon? Mégis felemészt a gondolat, hogy nem minden úgy van, ahogy lennie kellene? Félsz attól, hogy néhány hét vagy hónap múlva nem fogod megtudni, hogy kedvesed veled ellentétben egyáltalán nem akar elköteleződni? Hogyan lehet ezt felismerni egy kapcsolat elején? Olvassa el és megtudja.

Kit kerülj el egy társkereső oldalon?

Volt már azon, hogy találkozzon valakivel egy internetes társkereső oldalon? Ha először jár itt, adunk néhány tippet a kezdéshez. Nézze meg, milyen típusú randevúzókat érdemes azonnal kihúznia a "talán" listáról. Ha persze nem ilyen partnert keresel.

A szerelem minden korban virágzik

Ha most olyan helyzetbe kerültél, amikor a nagy szerelmed véget ért, és nem tudod, hogyan kezeld a magányt, akkor jó helyre jöttél. Tanácsot adunk, hogy mit tegyél (ne tedd), hogy megtaláld a lelki társad. Mindegy, hogy harminc, negyven vagy ötven éves vagy. Ne ess kétségbe, hogy túl öreg vagy a szerelemhez. Hiszen a szerelem minden életkorban virágzik!

Nem szeretné egyedül átélni a karácsonyi ünnepeket? Találkozik!

Eltelt az év, és újra itt a karácsony. Sütöttél már sütit, vettél karácsonyi ajándékokat és a hétvégén karácsonyfát fogsz venni, de még mindig hiányzik valami az elégedettséghez? Ha szerelem, ne ess kétségbe. Még bőven van idő karácsonyig! Talán szerencséd lesz, és nem leszel egyedül az ünnepek alatt.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.