5 fajta flört

Azt hiszed, hogy a flört mindig ugyanarról szól? Látsz valakit, mond pár vicces sort, játszik a hajaddal vagy megmutatod a bicepszedet, és ennyi? Hiba! Ötféle flört létezik, és mindegyik kicsit másképp néz ki. Nézze meg, milyen típusú flört alatt értünk.

1. Fizikai flörtölés

Az ilyen típusú flörttel valójában nem kell túl keményen próbálkozni. Csak a partnerét akarja ágyba hozni, és ezt teljesen világossá teszi. Itt-ott megérintsz és bedobsz néhány "kettős végpontot". Vannak, akik elég magabiztosak ahhoz, hogy egyszerűen megkérdezzék, hajlandó-e a másik fél szexelni. Miért ne? Nem kell sokáig sétálni a forró kása körül. Felnőtt vagy, van időd és lehetőséged. Ha használni akarod, hajrá. Reggel mindannyian átmésztek az ellenkező oldalra, és folytatjátok az életeteket. Azzal az érzéssel, hogy remek éjszakád volt, és legfőképpen bűntudat nélkül.

2. Játssz

Ebbe a csoportba tartozik szinte minden munkahelyi flörtölés, a pincérnővel, az edzővel... Nem vársz el tőle semmit. Gyakran hallani célzásokat, vicceket, ez alól a látható "guggolás" sem kivétel. De soha nem fogod megérinteni a másikat. A flörtöt csak játékként kezeled. Ebben az esetben nem számít kapcsolatra.

3. Őszinte vagy

Technikai szempontból nem flörtöl. Nagyon világossá teszi, vagy legalábbis egyértelművé teszi, hogy törődik a párjával. Ha flörtöl, célzásokat, csiklandozó kettős szándékokat használ, gyakran érint és klasszikus trükköket használ. Nyilván a nők a hajukkal játszanak, a férfiak pedig az izmaikkal próbálnak hatni. Ebben az esetben egyenesen kimondja, hogy mit akar, és vagy működik, vagy nem.

4. Old-world

Még ha a normális életben tökéletesen modern vagy, a flörtölésben az úriemberi időkbe nyúlsz vissza. A hölgyek finom, szuggesztív pillantások, tipikus nőies fegyvereket használnak - szoknyát, sarkú cipőt, gyönyörűen formázott hajat. Az urak pedig ajtót nyitnak a nőknek, besegítik hölgyüket a kabátjába, meghajolnak előttük. És mindig ők teszik meg az első lépést. Ha szereted az ilyen típusú flörtölést, hajrá!

5. Udvariasnak tartod magad

Amellett, hogy udvarias vagy, egy kis távolságot is tartasz a társadtól ezzel a flörtölő típussal. Valójában egyáltalán nem flörtölsz nyíltan. Ennek a flörtölési stílusnak a hívei "normálisan" találkoznak. Beszélgetek egymással, spóroltok a hízelgésen, és csak a végső fázisban érintitek csak futólag a "feleteket". Hirtelen közelebb hajol beszéd közben, a hízelgés konkrétabbá válik, és itt-ott könnyed, de jelentőségteljes utalást használsz. És akkor csak várni kell, hogyan alakul a helyzet.


Hasonló cikkek

Találkozz online

Nem szabad alábecsülni az ismerkedést (személyesen, de az interneten is). Attól függően, hogy melyik partnert választod, alakul a jövőd is. A személyes ismeretséget egyelőre hagyjuk. Tanácsot adunk az interneten való találkozáshoz.

Randi milliomosoknak vagy szalonna szerelmeseknek. Melyek a legegyedibb társkereső oldalak, amelyekre regisztrálhat?

Hasonló gondolkodású partnert keres? Hasonló érdeklődésű partner? Próbáld ki az online társkeresőt. Nem csak sportolóknak vagy diákoknak szóló társkereső oldalon lehet feliratkozni, hanem például gazdagoknak vagy szalonnázóknak szánt társkereső oldalon is.

Honnan tudod, hogy magadnak készültél?

Nincs kapcsolat nehézségek és konfliktusok nélkül. Néha nehéz tudni, hogy valóban összetartoztok. Általában minden pár nehéz megpróbáltatásokon megy keresztül. De ha sikerül legyőzni őket, akkor nyersz. Melyek a leggyakoribb életpróbák?

Először az otthonodban? Hogyan nyűgözd le a másikat?

Régóta együtt vagytok, és most először szeretnétek otthonába meghívni kedvesét? Mindenképpen le akarsz hatni rá. Szerinted elég kitakarítani és meggyújtani egy illatos gyertyát? Egy tiszta és illatos otthon biztosan megteszi a dolgát. De ismerjük a módját, hogy biztosítsuk, hogy a másik fél már alig várja a következő találkozást otthonában.

Miért jobb az online társkereső, mint a hagyományos társkereső?

Az online társkereső nem a technológiai kor terméke. De mindenféle előnye van, amiről őseink csak álmodhattak.

6 dolog, amit utálsz az online társkeresésben

Csalódott a sikertelen online társkereső miatt? Mutatjuk az emberek 6 leggyakoribb hibát.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. május 30-án éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.