5 fajta flört

Azt hiszed, hogy a flört mindig ugyanarról szól? Látsz valakit, mond pár vicces sort, játszik a hajaddal vagy megmutatod a bicepszedet, és ennyi? Hiba! Ötféle flört létezik, és mindegyik kicsit másképp néz ki. Nézze meg, milyen típusú flört alatt értünk.

1. Fizikai flörtölés

Az ilyen típusú flörttel valójában nem kell túl keményen próbálkozni. Csak a partnerét akarja ágyba hozni, és ezt teljesen világossá teszi. Itt-ott megérintsz és bedobsz néhány "kettős végpontot". Vannak, akik elég magabiztosak ahhoz, hogy egyszerűen megkérdezzék, hajlandó-e a másik fél szexelni. Miért ne? Nem kell sokáig sétálni a forró kása körül. Felnőtt vagy, van időd és lehetőséged. Ha használni akarod, hajrá. Reggel mindannyian átmésztek az ellenkező oldalra, és folytatjátok az életeteket. Azzal az érzéssel, hogy remek éjszakád volt, és legfőképpen bűntudat nélkül.

2. Játssz

Ebbe a csoportba tartozik szinte minden munkahelyi flörtölés, a pincérnővel, az edzővel... Nem vársz el tőle semmit. Gyakran hallani célzásokat, vicceket, ez alól a látható "guggolás" sem kivétel. De soha nem fogod megérinteni a másikat. A flörtöt csak játékként kezeled. Ebben az esetben nem számít kapcsolatra.

3. Őszinte vagy

Technikai szempontból nem flörtöl. Nagyon világossá teszi, vagy legalábbis egyértelművé teszi, hogy törődik a párjával. Ha flörtöl, célzásokat, csiklandozó kettős szándékokat használ, gyakran érint és klasszikus trükköket használ. Nyilván a nők a hajukkal játszanak, a férfiak pedig az izmaikkal próbálnak hatni. Ebben az esetben egyenesen kimondja, hogy mit akar, és vagy működik, vagy nem.

4. Old-world

Még ha a normális életben tökéletesen modern vagy, a flörtölésben az úriemberi időkbe nyúlsz vissza. A hölgyek finom, szuggesztív pillantások, tipikus nőies fegyvereket használnak - szoknyát, sarkú cipőt, gyönyörűen formázott hajat. Az urak pedig ajtót nyitnak a nőknek, besegítik hölgyüket a kabátjába, meghajolnak előttük. És mindig ők teszik meg az első lépést. Ha szereted az ilyen típusú flörtölést, hajrá!

5. Udvariasnak tartod magad

Amellett, hogy udvarias vagy, egy kis távolságot is tartasz a társadtól ezzel a flörtölő típussal. Valójában egyáltalán nem flörtölsz nyíltan. Ennek a flörtölési stílusnak a hívei "normálisan" találkoznak. Beszélgetek egymással, spóroltok a hízelgésen, és csak a végső fázisban érintitek csak futólag a "feleteket". Hirtelen közelebb hajol beszéd közben, a hízelgés konkrétabbá válik, és itt-ott könnyed, de jelentőségteljes utalást használsz. És akkor csak várni kell, hogyan alakul a helyzet.


Hasonló cikkek

Régóta vagy szingli? Vigyázz erre!

Régóta egyedülálló vagy, és nem találsz megfelelőt? Mi lehet az? Minél tovább vagy egyedül, annál nehezebb újra "megszokni" egy kapcsolatot. Melyek a hosszú távú szinglik legrosszabb jellemzői?

Ismerkedés a munkahelyen

Életünk túlnyomó részét munkában töltjük. Nem csoda, hogy a kapcsolatok akár 60%-a a munkahelyen jött létre.

5 kevéssé ismert randevúzási tipp

Akár könnyen, akár nehezen ismeri meg egymást, mindig ugyanaz lesz. Minden biztatóan alakul a sorsdöntő pillanatig. Mindig egyedül vagy utána. Partnere nem veszi fel a telefont, nem válaszol üzeneteire, ajánlataira a következő találkozásra. Szerencsére tudjuk, mi az. Olvassa el a kevéssé ismert tippeket és trükköket, amelyeket egyszer-kétszer megismerhet.

Ebből az 5 jelből tudni fogod, hogy szerelmes vagy

Azt hiszed, hogy 100%-ban felismered a szerelmet? De a kapcsolati edzők szerint a legtöbb ember csak szélsőséges érzéseket azonosít. Általában azonban olyan gyorsan múlnak el, ahogy megjelentek. A szerelem kisebb és tartósabb érzései általában nem járnak szerelembe. Milyen furcsaságok jelezhetik, hogy szerelmes vagy?

Nőknek: Hogyan menjünk el az első randevúra?

A férfiak hagyományos szerepe, hogy elhívjanak egy nőt az első randevúra. Az azonban, hogy a találkozó hogyan folytatódik, és hogyan alakul, általában a nőn múlik. nem hiszed? Az urak nem fognak emlékezni arra, hogy mit viseltek azon az éjszakán, vagy hogyan csinálták a haját. De mindenekelőtt arra fognak emlékezni, hogy mit éreztek a randevúval kapcsolatban. A legjobb érzést pedig semmi mással nem kelted, csak az önbizalmaddal. Szóval hogyan kell csinálni?

Mit szólnál a lányokhoz

A lányok nem egy másik bolygó lényei, bár időnként annak tűnhetnek. Hozzád hasonlóan ők is gyakran keresik a módját, hogy lenyűgözzék a srácokat, vagy hogyan kezdjenek el velük randevúzni. Lehet, hogy furcsán hangzik, de a lányok megszerzésének módja meglehetősen egyszerű. Légy önmagad!

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.