5 fajta flört

Azt hiszed, hogy a flört mindig ugyanarról szól? Látsz valakit, mond pár vicces sort, játszik a hajaddal vagy megmutatod a bicepszedet, és ennyi? Hiba! Ötféle flört létezik, és mindegyik kicsit másképp néz ki. Nézze meg, milyen típusú flört alatt értünk.

1. Fizikai flörtölés

Az ilyen típusú flörttel valójában nem kell túl keményen próbálkozni. Csak a partnerét akarja ágyba hozni, és ezt teljesen világossá teszi. Itt-ott megérintsz és bedobsz néhány "kettős végpontot". Vannak, akik elég magabiztosak ahhoz, hogy egyszerűen megkérdezzék, hajlandó-e a másik fél szexelni. Miért ne? Nem kell sokáig sétálni a forró kása körül. Felnőtt vagy, van időd és lehetőséged. Ha használni akarod, hajrá. Reggel mindannyian átmésztek az ellenkező oldalra, és folytatjátok az életeteket. Azzal az érzéssel, hogy remek éjszakád volt, és legfőképpen bűntudat nélkül.

2. Játssz

Ebbe a csoportba tartozik szinte minden munkahelyi flörtölés, a pincérnővel, az edzővel... Nem vársz el tőle semmit. Gyakran hallani célzásokat, vicceket, ez alól a látható "guggolás" sem kivétel. De soha nem fogod megérinteni a másikat. A flörtöt csak játékként kezeled. Ebben az esetben nem számít kapcsolatra.

3. Őszinte vagy

Technikai szempontból nem flörtöl. Nagyon világossá teszi, vagy legalábbis egyértelművé teszi, hogy törődik a párjával. Ha flörtöl, célzásokat, csiklandozó kettős szándékokat használ, gyakran érint és klasszikus trükköket használ. Nyilván a nők a hajukkal játszanak, a férfiak pedig az izmaikkal próbálnak hatni. Ebben az esetben egyenesen kimondja, hogy mit akar, és vagy működik, vagy nem.

4. Old-world

Még ha a normális életben tökéletesen modern vagy, a flörtölésben az úriemberi időkbe nyúlsz vissza. A hölgyek finom, szuggesztív pillantások, tipikus nőies fegyvereket használnak - szoknyát, sarkú cipőt, gyönyörűen formázott hajat. Az urak pedig ajtót nyitnak a nőknek, besegítik hölgyüket a kabátjába, meghajolnak előttük. És mindig ők teszik meg az első lépést. Ha szereted az ilyen típusú flörtölést, hajrá!

5. Udvariasnak tartod magad

Amellett, hogy udvarias vagy, egy kis távolságot is tartasz a társadtól ezzel a flörtölő típussal. Valójában egyáltalán nem flörtölsz nyíltan. Ennek a flörtölési stílusnak a hívei "normálisan" találkoznak. Beszélgetek egymással, spóroltok a hízelgésen, és csak a végső fázisban érintitek csak futólag a "feleteket". Hirtelen közelebb hajol beszéd közben, a hízelgés konkrétabbá válik, és itt-ott könnyed, de jelentőségteljes utalást használsz. És akkor csak várni kell, hogyan alakul a helyzet.


Hasonló cikkek

Hogyan lehet legyőzni az idegességet és közelíteni egy nőt

A nőhöz való közeledés a legrosszabb rémálma lehet. Vagy fordítva, egy séta a rózsakertben. Rajtad múlik, hogyan viszonyulsz a randevúzáshoz. Olvasson el négy praktikus tippet, hogyan rázhatja le idegességét, és hogyan közeledhet könnyedén álmai partneréhez.

Hová menjünk randevúzni télen?

Nem tudja, hova menjen randevúzni ezekben a hideg napokban? Unod már a vacsorákat és a színházakat? Van néhány ötletünk egy remek randevúhoz a tél közepén!

Miért internetes ismerkedés?

A valakivel való találkozás és a randevúzás mindig is sok törődést és időt igényelt. Öltözz fel, menj ki a társaságba, vagy táncolj sokáig. Ennek ellenére a randevúzás úgy néz ki, mint manapság. Manapság azonban rengeteg ember ismeri meg egymást elsősorban az interneten keresztül. Az időmegtakarításon túl a társkereső oldalak számos egyéb előnnyel is járnak. Szeretnéd tudni a legnagyobbakat?

Ne rontsa el az első randevút

Még ha több mint ezren vettél részt, akkor is mindig színpadi félelmed lesz az első találkozás előtt. Nem csoda. A legtöbb ember annál jobban szégyelli magát, minél jobban törődik az eredménnyel. De ne feledd az iskolai vizsgákat! Az első randevú egy hasonló teszt. Mit tegyünk, vagy mit ne tegyünk az első találkozáskor?

Amit a nők biztosan nem fognak értékelni

Valljuk be, néha nem boldogulsz a kapcsolatokban. Miért van ez így? Nem arról van szó, hogy mindig a nők a hibásak. Néha még a férfiak is hibázhatnak. Mit? Például úgy, hogy a kapcsolat kezdetén viselkedésével elkedvetleníti a nőt. Uraim, nézzenek meg pár dolgot, ami garantáltan minden nőt elfordít tőletek.

Hozzon létre egy nagyszerű profilképet

Nemcsak az Elite Date.cz online társkereső oldal ragaszkodik ahhoz, hogy egy fénykép szerepeljen a felhasználói profilban. Sok társkereső és apróhirdetési oldal ugyanezzel a feltétellel rendelkezik. És ha nem, legalább megengedik felhasználóiknak, hogy közzétegyék a fotót. A fénykép a névjegykártya. Szóval vigyázz rá!

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.