Társkereső oldalon NEM írható klisék

Olyan kapcsolatot keresel, ami végre elvezet valahova? Sajnos nincs ideje rendszeresen klubokba vagy éttermekbe járni, ezért úgy döntött, hogy online próbál szerencsét. Létrehoztál profilt egy online társkereső oldalon? Akkor figyeljen erre a cikkre. Mely mondatok miatt nem kell neked válaszolnia senkinek? Olyan klisék, hogy már senki sem hiszi el őket. Szóval mit mondhatnék még?

"A profilomat egy barátom készítette"

Tényleg? Szóval mit keresel itt? Egyre többen ismerkednek meg egymással az interneten keresztül, és manapság ez olyan normális, mintha egy közös barátod buliján találkoznál. Nem kell védekezned, hogy miért vagy egy társkereső oldalon. Nem szégyen az online társkeresés. Az ottani felhasználókat Ön érdekli, nem pedig az, hogy ki regisztrált.

"Csak komoly kapcsolatot keresek"

Még ha ez igaz is, próbáljon más módon. Vagy ne írd le, és csak azokkal oszd meg a véleményedet, akik valóban visszakeresnek. Ha valaki csak flörtölni vágyik, akkor ezt semmiképpen ne írja be a profilja elejére. Éppen ellenkezőleg, gyakran fogja emlegetni ezt a mondatot, abban a reményben, hogy többen hallanak majd róla. Miért? Mert a legtöbb ember komoly kapcsolatot keres komoly társkereső oldalakon.

"A barátok azt mondják rólam, hogy..."

Népszerű, könnyed / kedves, vicces vagyok. Bármit írsz magadról , írd magadnak. Te vagy az, aki megismeri egymást. Nincs szükséged párkeresőre barátok formájában, akik mindent megígérnek neked. A másik oldalon lévő személy nem tudja, ki is vagy valójában. És ez hamarosan megváltozik. Nem érdekli, hogy más mit mond rólad. Saját véleményt akar alkotni rólad.

"Keményen dolgozó vagyok / a munkám a hobbim"

A szorgalom nem rossz tulajdonság. De egy társkereső oldalon ez meglehetősen elbátortalanító. Azt a benyomást fogja kelteni, hogy munkamániás vagy, és mindig a munka az első számodra. Aztán sokáig semmi, aztán csak kapcsolat. És igen, a legtöbb kolléga azt gondolhatja, hogy a munkája miatt nem tudjátok megismerni egymást. Mi van, ha minden idejét a munkahelyén tölti? Inkább írj valami vicceset, eredetit, optimistát. Mindenki ezt szeretné hallani a mai rohanó időkben.


Hasonló cikkek

Internetes vadászmezők: 5 tipp, amivel felkeltheti a legtöbb figyelmet

Régóta részt vesz egy internetes társkereső oldalon, de még mindig nem jár sikerrel? Vagy éppen ellenkezőleg, nincs kedve folyamatosan keresni valakit, és azt szeretné, ha a felhasználók inkább Önt kezdenék megszólítani, mint Önt? Van 5 tippünk, mit tegyünk és mit ne.

Hogyan válasszunk ajándékot egy nőnek

Megfelelő ajándékot keres a felesége számára? Nem tudja, mit tegyen? Néha nagyon nehéz kiválasztani a megfelelőt. Nézzünk szembe a tényekkel. A nők egyszerűen válogatósak. Valahányszor valami apró csodát várnak. Gyakran csalódnak, mert egyáltalán nem illett az ízlésükhöz. Tanácsot adunk, hogyan kerülheti el ezt a kellemetlenséget.

A flörtölés iskolája tapasztalatlanoknak

Találkoztál már egy csodálatos férfival, de nem mertél flörtölni vele? Minden nap találkozik jóképű férfival munkába menet, de az a benyomása, hogy még nem vette észre a létezését? Mi van ezzel? Hadd tudjon rólad! Mutatunk 4 tippet, hogyan nyűgözd le az illetőt.

Hogyan hívjunk ki egy nőt

Egy randevú mindig nagy esemény. Sajnos nem mindig könnyű meghívni egy nőt. Szeretnél több nővel megismerkedni egy társkereső oldalon, vagy úgymond az utcán fejlesztenéd a képességeidet? Nézz meg 3 tippet, hogyan hívj fel egy nőt.

4 fajta ember, aki nem alkalmas párkapcsolatra

Mindegyikünk más és más, és a közös kapcsolat kialakítása mindig kaland. Megismerhetitek egymást, együtt dolgozhattok és valami egyedit építhettek. Sajnos nem minden kapcsolat harmonikus, és nem minden kapcsolatban öröm benne lenni. Vannak bizonyos típusú emberek, akikkel lehetetlen kényelmes kapcsolatot kialakítani. Nézze meg, milyen típusú emberek ők.

5 ok, amiért néha jobb, ha nem szeretsz senkibe

Bár a szerelem szép, bizonyos esetekben negatívumok egész sorát is magával hozza. Ezek könnyen kizökkenthetnek a szokásos életedből. Olvassa el, miért jobb néha szinglinek maradni!

Legújabb cikkek

☃️❄️ Ma véget ér az ÓRIÁSI TÉLI AKCIÓNK

TÉLI ajánlatunk néhány óra múlva véget ér, pontosan ma éjfélkor. Ne habozzon és használja ki ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.