Társkereső oldalon NEM írható klisék

Olyan kapcsolatot keresel, ami végre elvezet valahova? Sajnos nincs ideje rendszeresen klubokba vagy éttermekbe járni, ezért úgy döntött, hogy online próbál szerencsét. Létrehoztál profilt egy online társkereső oldalon? Akkor figyeljen erre a cikkre. Mely mondatok miatt nem kell neked válaszolnia senkinek? Olyan klisék, hogy már senki sem hiszi el őket. Szóval mit mondhatnék még?

"A profilomat egy barátom készítette"

Tényleg? Szóval mit keresel itt? Egyre többen ismerkednek meg egymással az interneten keresztül, és manapság ez olyan normális, mintha egy közös barátod buliján találkoznál. Nem kell védekezned, hogy miért vagy egy társkereső oldalon. Nem szégyen az online társkeresés. Az ottani felhasználókat Ön érdekli, nem pedig az, hogy ki regisztrált.

"Csak komoly kapcsolatot keresek"

Még ha ez igaz is, próbáljon más módon. Vagy ne írd le, és csak azokkal oszd meg a véleményedet, akik valóban visszakeresnek. Ha valaki csak flörtölni vágyik, akkor ezt semmiképpen ne írja be a profilja elejére. Éppen ellenkezőleg, gyakran fogja emlegetni ezt a mondatot, abban a reményben, hogy többen hallanak majd róla. Miért? Mert a legtöbb ember komoly kapcsolatot keres komoly társkereső oldalakon.

"A barátok azt mondják rólam, hogy..."

Népszerű, könnyed / kedves, vicces vagyok. Bármit írsz magadról , írd magadnak. Te vagy az, aki megismeri egymást. Nincs szükséged párkeresőre barátok formájában, akik mindent megígérnek neked. A másik oldalon lévő személy nem tudja, ki is vagy valójában. És ez hamarosan megváltozik. Nem érdekli, hogy más mit mond rólad. Saját véleményt akar alkotni rólad.

"Keményen dolgozó vagyok / a munkám a hobbim"

A szorgalom nem rossz tulajdonság. De egy társkereső oldalon ez meglehetősen elbátortalanító. Azt a benyomást fogja kelteni, hogy munkamániás vagy, és mindig a munka az első számodra. Aztán sokáig semmi, aztán csak kapcsolat. És igen, a legtöbb kolléga azt gondolhatja, hogy a munkája miatt nem tudjátok megismerni egymást. Mi van, ha minden idejét a munkahelyén tölti? Inkább írj valami vicceset, eredetit, optimistát. Mindenki ezt szeretné hallani a mai rohanó időkben.


Hasonló cikkek

Virágbeszélgetés vagy virággal mondd

Különösen most, tavasszal újra szót kapnak a virágok. Sokkal többet virágoznak, szebbek, színesebbek és egyszóval tavaszi ajándéknak is megfelelnek. De gondoltál már arra, hogy mit fejezsz ki egy ajándékozott virággal?

Negyven után és egyedül. Miért nincs még mindig pasid?

Az Ön korabeli férfiak régóta jegyesek, vagy csak más irányba néznek? Ne hajtsd le a fejed! Sajnos sok 40-es éveiben járó nő elakad a saját "ennyi idősen nem találok senkit" ciklusában. Mire gondolhat még, ami megakadályozza, hogy megtalálja a szerelmet? Olvassa el a cikkben.

Mely csillagjegyek a legjobbak egy hosszú távú kapcsolathoz?

Megfelelő partnert keres? Akkor előbb tudd meg tőle, milyen jegyben született. Szerinte tudni fogod, hogy alkalmas-e egy kapcsolatra. Tanácsot adunk, mely csillagjegyek alkalmasak egy hosszú távú kapcsolatra.

Használj testbeszédet a kapcsolatteremtéshez

A beszéd 80%-át a nem verbális kommunikáció teszi ki. Használja a test titkos nyelvét, és garantálja, hogy mindig felveszi a kapcsolatot választott partnerével.

ELITE randevú a tévében A Prima NEWS azt tanácsolja, mire kell figyelni a randevúzások során

Mivel folyamatosan növekszenek az olyan esetek, amikor a szerelemre vágyók beleesnek a csalók édes beszédébe, majd nagy összegeket küldenek a számlájukra, úgy döntöttünk, hogy így figyelmeztetjük a felhasználókat.

Egy ilyen első randevú után ne menj el még egyre

Az első, tapogatózó dátum gyakran kritikus. Értékelitek egymást, és megtudjátok, hogy partnerként legalább valamennyire kompatibilisek vagytok-e. A legtöbben sokat foglalkozunk magunkkal, azzal a céllal, hogy a lehető legjobb benyomást keltsük. Ezúttal nagyon erősen összpontosítson arra, hogy melyik témák izgatják legjobban partnerét. A következőnél jobb, ha nem megy el a következő találkozóra.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.