Miért vagy még mindig egyedülálló?

Sokan tinédzser koruk óta randevúznak, és természetesen arra számítanak, hogy húsz-huszonöt éves koruk körül találkoznak életük szerelmével, letelepednek és közös gyermekeik lesznek. De ez a terv sok ember számára nem fog működni. Bár folyamatosan próbálkozik, még mindig kudarcot vall! Te is közéjük tartozol? Olvassa el a lehetséges okokat, miért vagy még mindig egyedülálló. Legyen óvatos, megtudhat egy kellemetlen igazságot.

Beteljesületlen elvárásai vannak

Láttad a Rosszul szerelmes filmet? Két férfiról szól, akik teljesen abszurd követelményeket támasztanak párjukkal szemben, ugyanakkor nem éppen a női szívideálok. Az egyik egy okból szakított gyakorlatilag tökéletes barátnőjével – két összeforrt lábujja volt. Egyébként gyönyörű volt, okos, ésszerűen edzett, egészségesen étkezett, szerette őt és toleráns volt. Egyszóval a tökéletes barátnő. De az a két lábujj.

Gondolj, ha nem vagy hasonló helyzetben. És légy kemény magadhoz. Mit hozol a kapcsolatodba és mit vársz el? A tökéletes párost keresed magadnak, vagy csak légvárakat építesz? Egyszerűen nem léteznek olyan főiskolai végzettségű modellek, akik tökéletesen főznek, szeretik a szexet, és pontosan tudják, mikor kell semmit sem mondani, és csak a férfias gondolataidra hagyni. Másrészt a gazdag, sikeres üzletemberek Brad Pitt arccal, akik tökéletesen főznek, mindig tökéletesen kielégítik partnerüket az ágyban, és pontosan tudják, mikor kell csak hallgatni és megmasszírozni a vállát, szintén csak az álmok birodalmából származnak.

< h2>A baj első jelére feladod

Egy olyan világban nőttél fel, ahol mindenre van valami egyszerű megoldás. Csak tegyen három lépést ebben és kettőt abban, fizessen eleget, vagy keressen egy személyt, aki belefér ebbe az öt dobozba. De az élet nem így működik. A kapcsolatok sokkal több tényezőn alapulnak, mint a magasság, a súly, az iskolai végzettség, a karrier és a családi egészségi előzmények. Fontos, igen. De megtanultuk elvárni, hogy ha egyszer megtaláljuk azt a logikailag tökéletes egyezést, minden simán fog menni. De egy kapcsolat az intimitás építéséről szól, nem pedig annak megszerzéséről. És a bizalom, a tisztelet és a szeretet kiépítése.

Egy erős kapcsolat megteremtése munkával jár, és lehet, hogy félsz tőle. Tehát amint megjelenik az első probléma, azonnal elmenekülsz. Ezek a "problémák" mindenfélék, a túl kevés karrierambíciótól a rossz magasságig. Tisztában vagyunk vele, hogy Ön minden nap megoldja a problémákat a munkahelyén, és szeretne pihenni otthon. De a kapcsolat az építésről szól, nem a megszerzésről, majd a porszívózásról. Ha szeretnél valakit, aki a gyengeségeidtől függetlenül feltétel nélkül szeret és tisztel téged, ugyanakkor nem zavar az övéivel, szerezz kutyát.

Nem törődsz magaddal (vagy túl sokat törődsz veled). )

Valószínűleg azzal érvel, hogy ez nem igaz. Hiszen rendszeresen mosol, dolgozol, szórakozni jársz és okos könyveket olvasol. De valójában mennyire tiszteli és becsüli magát? Ülj le és készíts egy listát: Hány egészséges dolgot eszel rendszeresen, milyen gyakran sportolsz, hány órát alszol, mennyit dolgozol és mit vásárolsz. Aki törődik magával, igazán törődik, tiszteli önmagát és a testét.

Tehát annyi órát alszik, amennyit szervezetének szüksége van. Gondoskodik a kiegyensúlyozott étrendről. Dolgozik, de el is halaszthatja a munkát. Jól szórakoznak, de nem mindig a bárokban egy pohár alkohollal. Rendszeresen sportol. Belsőleg fejlődik, nem csak olvassa az okos könyveket, hanem gondol rájuk is. Röviden és jól, tiszteli testét, lelkét és környezetét. Aki rendszeresen sír a világ igazságtalanságán, a múltban fetreng stb., annak először magát kell rendet tennie, mielőtt még készen állna arra, hogy megossza magát.


Hasonló cikkek

Hogyan kell megszólítani egy férfit

Néhány nő még ma is vár egy fehér lovon ülő gyönyörű hercegre. Természetesen mindannyian szeretjük a Hamupipőke mesét, amelyben a herceg a választottját keresi. Hölgyeim, úgy gondolják ma is ez a helyzet? Sajnos nem. A huszonegyedik században élünk. Nagy változások történtek, és nemcsak a gazdaságban vagy a technológia területén, hanem a férfi és a nő kapcsolatában is. Kedves hölgyeim, ma már senki sem húzza fel a cipellőt a lábatokra, hacsak nem kéritek meg őket. Ne pazaroljátok az időt, és vegyétek a saját kezetekbe a jövőtöket.

Kerülje el ezeket a randevúzási hibákat

Egyáltalán nem könnyű megtalálni élete szerelmét. Szeretnéd elkerülni a zsákutcákat, és mielőbb találkozni életed szerelmével? Kerülje el a következő hibákat.

A szerelemhez vezető út néha nehézkes

Ha jelenleg olyan helyzetben vagy, amikor új élettársat keresel, be kell látnod, hogy egyáltalán nem könnyű olyan személyt találni, akivel kijöhetsz. Nem egyéjszakás kalandra gondolunk. Biztosan számtalan ilyennel találkozna egy este. Egy életre szóló partnert jelentünk. Egy partner, akivel élete hátralévő részét le akarja tölteni. És kicsit nehezebb megtalálni, mint szexpartnert.

Hogyan találhatsz szerelmet, ha introvertált vagy

Introvertáltnak lenni csodálatos. Önellátó, megfontolt és nagyszerű munkás vagy. De mindenki azt akarja, hogy szeressék, beleértve az introvertáltakat is. De ehhez emberek közé kell menni, nem? És ezt a legtöbb introvertált inkább kerüli. Ne essen kétségbe, megtalálhatja élete szerelmét anélkül, hogy extrovertáltra váltana. Beszéljük meg, hogyan kell csinálni.

Győzd le a magányodat

A magány és a magány két különböző fogalom. A magány kívánatos, és néha mindannyiunknak szüksége van rá. Ezzel rendezzük gondolatainkat, tervezzük a közeljövőt, gondolkodunk magunkon és az életünkön. De az emberek nagy része megtapasztalja a magányt. És ez nem kívánatos. Hogyan lehet legyőzni őt, ha már beléd mélyesztette a karmait?

Ismerkedés lehetőségei

A megismerkedésnek sokféle módja van. Az álmaid partnerével akár egy személyes találkozón, az interneten, egy online társkereső oldalon, vagy egy klasszikus társkereső hirdetésen keresztül is megismerkedhetsz. A kérdés azonban az, hogy ezek közül a lehetőségek közül melyik a legmegfelelőbb, és melyiket szeretnéd kihasználni. Kiváncsi vagy rá, hogy mi az egyes társkereső előnyei és hátrányai? Olvass figyelmesen, és megtudhatod!

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.