Miért vagy még mindig egyedülálló?

Sokan tinédzser koruk óta randevúznak, és természetesen arra számítanak, hogy húsz-huszonöt éves koruk körül találkoznak életük szerelmével, letelepednek és közös gyermekeik lesznek. De ez a terv sok ember számára nem fog működni. Bár folyamatosan próbálkozik, még mindig kudarcot vall! Te is közéjük tartozol? Olvassa el a lehetséges okokat, miért vagy még mindig egyedülálló. Legyen óvatos, megtudhat egy kellemetlen igazságot.

Beteljesületlen elvárásai vannak

Láttad a Rosszul szerelmes filmet? Két férfiról szól, akik teljesen abszurd követelményeket támasztanak párjukkal szemben, ugyanakkor nem éppen a női szívideálok. Az egyik egy okból szakított gyakorlatilag tökéletes barátnőjével – két összeforrt lábujja volt. Egyébként gyönyörű volt, okos, ésszerűen edzett, egészségesen étkezett, szerette őt és toleráns volt. Egyszóval a tökéletes barátnő. De az a két lábujj.

Gondolj, ha nem vagy hasonló helyzetben. És légy kemény magadhoz. Mit hozol a kapcsolatodba és mit vársz el? A tökéletes párost keresed magadnak, vagy csak légvárakat építesz? Egyszerűen nem léteznek olyan főiskolai végzettségű modellek, akik tökéletesen főznek, szeretik a szexet, és pontosan tudják, mikor kell semmit sem mondani, és csak a férfias gondolataidra hagyni. Másrészt a gazdag, sikeres üzletemberek Brad Pitt arccal, akik tökéletesen főznek, mindig tökéletesen kielégítik partnerüket az ágyban, és pontosan tudják, mikor kell csak hallgatni és megmasszírozni a vállát, szintén csak az álmok birodalmából származnak.

< h2>A baj első jelére feladod

Egy olyan világban nőttél fel, ahol mindenre van valami egyszerű megoldás. Csak tegyen három lépést ebben és kettőt abban, fizessen eleget, vagy keressen egy személyt, aki belefér ebbe az öt dobozba. De az élet nem így működik. A kapcsolatok sokkal több tényezőn alapulnak, mint a magasság, a súly, az iskolai végzettség, a karrier és a családi egészségi előzmények. Fontos, igen. De megtanultuk elvárni, hogy ha egyszer megtaláljuk azt a logikailag tökéletes egyezést, minden simán fog menni. De egy kapcsolat az intimitás építéséről szól, nem pedig annak megszerzéséről. És a bizalom, a tisztelet és a szeretet kiépítése.

Egy erős kapcsolat megteremtése munkával jár, és lehet, hogy félsz tőle. Tehát amint megjelenik az első probléma, azonnal elmenekülsz. Ezek a "problémák" mindenfélék, a túl kevés karrierambíciótól a rossz magasságig. Tisztában vagyunk vele, hogy Ön minden nap megoldja a problémákat a munkahelyén, és szeretne pihenni otthon. De a kapcsolat az építésről szól, nem a megszerzésről, majd a porszívózásról. Ha szeretnél valakit, aki a gyengeségeidtől függetlenül feltétel nélkül szeret és tisztel téged, ugyanakkor nem zavar az övéivel, szerezz kutyát.

Nem törődsz magaddal (vagy túl sokat törődsz veled). )

Valószínűleg azzal érvel, hogy ez nem igaz. Hiszen rendszeresen mosol, dolgozol, szórakozni jársz és okos könyveket olvasol. De valójában mennyire tiszteli és becsüli magát? Ülj le és készíts egy listát: Hány egészséges dolgot eszel rendszeresen, milyen gyakran sportolsz, hány órát alszol, mennyit dolgozol és mit vásárolsz. Aki törődik magával, igazán törődik, tiszteli önmagát és a testét.

Tehát annyi órát alszik, amennyit szervezetének szüksége van. Gondoskodik a kiegyensúlyozott étrendről. Dolgozik, de el is halaszthatja a munkát. Jól szórakoznak, de nem mindig a bárokban egy pohár alkohollal. Rendszeresen sportol. Belsőleg fejlődik, nem csak olvassa az okos könyveket, hanem gondol rájuk is. Röviden és jól, tiszteli testét, lelkét és környezetét. Aki rendszeresen sír a világ igazságtalanságán, a múltban fetreng stb., annak először magát kell rendet tennie, mielőtt még készen állna arra, hogy megossza magát.


Hasonló cikkek

A leggyakoribb hibák a csábításban

Annyiszor elutasították, hogy egyenesen félsz a flörtöléstől? Nem tudja, hogyan garantálja az eredményeket? Hülyén érzed magad flörtölés közben? Mutatjuk a csábítás leggyakoribb hibáit. Kerülje el őket, és nem fog többé kudarcot vallani!

Romantikus vagy kacér? Hogyan csomagoljunk egy nőt a természetének megfelelően?

Mindegyikünk más és más, és mindegyikünkre vonatkozik valami. Egy romantikus lélek nem fog sokat költeni drága ékszerekre, ruhákra, ahogy a mindenkor a figyelem középpontjába kerülni vágyó sárkányt sem izgatja egy kirándulás az „őszbe öltözött” erdőbe. Szóval mit szólnál a különböző női természetekhez?

Megvan a megfelelő?

Találkozott már olyan férfival, aki megragadta a tekintetét, de nem tudja, hogy ő a megfelelő-e az Ön számára? Ezt a fizikai jelekből könnyen meg lehet állapítani. Elmondjuk, mit árulnak el róla gesztusai.

Honnan tudod, hogy egy nő érdeklődik irántad?

Csevegsz egy lánnyal? Szereted? Nem akarsz azonnal flörtölni vele, mert nem tudod, hogy viszonozza-e az érzéseidet? Hoztunk néhány tanácsot azzal kapcsolatban, hogyan tudhatod meg, hogy az érintett nő érdeklődik-e irántad.

Tippek nőknek: Mit várnak el a férfiak az első randevútól?

Mész az első randira? Már átgondoltad a ruháidat, a helyet és a sminkedet az első randevúdra? De ne feledje, hogy a megjelenés csak egy része a tökéletes randevúnak. Szeretnéd, ha ez a találkozó felejthetetlen lenne? Összeírtuk neked, hogy mik a legfontosabb dolgok, amiket egy férfi elvár egy első randevútól, és mi az, amit garantáltan megkapsz!

Társkereső trendek

Már nem az a helyzet, hogy az emberek csak személyesen ismerkednek meg, és az első találkozásra mindig egy férfi hív meg. Teljesen más időben élünk. Nemcsak az életforma változik, hanem a randevúzási, randevúzási mód is. Nézze meg, hogyan!

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.