Miért nem találsz nőt?

Nem tud teljes értékű kapcsolatot kialakítani egy nővel? Valószínűleg valahol hiba volt. Talán a te hibád, talán ártatlan vagy. Nézze meg a leggyakoribb okokat, amelyek miatt a férfiak egyedülállóak maradnak.

Magas követelményeket támasztanak

Kedves, vicces, jó, felelősségteljes és csinos nőt keresel? Egyszerűen fogalmazva: tökéletes nőre vágysz. Azonban jobb, ha ezt nem teszi. Nincsenek tökéletes nők. Válassza ki azokat a főbb tulajdonságokat, amelyekkel partnerének rendelkeznie kell, és csökkentse az igényeit más kérdésekben. Lehetséges, hogy ez az egyik oka annak, hogy még mindig szingli vagy.

Nők előtt nem lehetsz önmagad

Természetesen, ha válogatni próbálsz egy lány, idegesnek tűnsz. Ez alapján nem viselkedhetsz olyan természetesen, mint amikor kimész sörözni a barátaiddal. Annak a nőnek, akivel randevúzni mész, esélye sincs arra, hogy olyannak ismerjen meg, amilyen valójában vagy. Megpróbál úgy tenni a nő előtt, hogy a lehető legjobb fényben lássa. De az a baj, hogy ha nem vagy önmagad, az emberek általában meg tudják mondani. És ezzel a viselkedéssel elűzheted magadtól a nőket.

Nem mész sehova

Nincs sok hobbija, ezért nincs is még ki is kell menni. Ha szeretnél valakit találni, gyakrabban járj nyilvános helyekre. Ha kimész az emberek közé, sokkal nagyobb esélyed lesz találkozni, mintha otthon ülnél és könyvet olvasnál.

Túl nagy nyomást gyakorolsz a nőkre

Te ismerkedsz egy nővel és már tervezed a jövőt vele? Azt mondod neki, hogy szeretnél együtt nyaralni, együtt élni, gyereket vállalni...? Legyen tudatában annak, hogy az ilyen beszéd elűz minden fiatal hölgyet, aki még nem akar elköteleződni a családi élet mellett. Ha nem akarod rögtön az elején elcseszteni, először menj el egy kicsit, és csak azután kezdd el közösen tervezni a jövőt.

Túl szoros a kapcsolatod az anyáddal

Túl jó a kapcsolatod az anyjával? Szeretsz elmenni hozzá ebédelni, követni a tanácsait, és általában nem adsz nélküle? Pontosan ez az, amit a legtöbb nő nem szeret. Attól tart, hogy eljön az idő, amikor anyád mellé fogsz állni helyette. Röviden: a hölgyek nem szeretik az anyákat.


Hasonló cikkek

Ebből az 5 jelből tudni fogod, hogy szerelmes vagy

Azt hiszed, hogy 100%-ban felismered a szerelmet? De a kapcsolati edzők szerint a legtöbb ember csak szélsőséges érzéseket azonosít. Általában azonban olyan gyorsan múlnak el, ahogy megjelentek. A szerelem kisebb és tartósabb érzései általában nem járnak szerelembe. Milyen furcsaságok jelezhetik, hogy szerelmes vagy?

6 jel, hogy tudni fogja, hogy megéri az idejét

Találkozott már valakivel, és tétovázik, hogy adjon-e esélyt a kapcsolatának, és folytassa a találkozást? Akkor gondold át ezt a hat dolgot.

Hol ismerkedhetel meg másokkal?

Mások megismerésére számtatalan hely létezik. Az interentes tásrkeresés pedig mára az egyik legnépreszűbb formája az ismerkedésnek. Tudni szeretnéd, hogyan? Hogyan lehet megismerkedni, ha nincs otthon internet? Hol találkozhatSZ az új szerelmeddel? Olvasd tovább!

Egy férfi megismerése

Az online társkereső kényelmes és praktikus. De hogyan válasszunk megfelelő partnert? Hogyan lehet felismerni a valódi profilt a hamistól? A profil által kínált kevés információból is eldöntheti, hogy visszaírja-e a férfit, vagy eltávolítja a profilt a keresési ajánlatok közül. Gyere és tanuld meg elválasztani a búzát a pelyvától.

Hogyan lehet megbízhatóan elriasztani egy férfit?

Nem tud valakit megismerni? Nem mintha félénk lennél, de a férfiak csak elkerülnek! Vagy az első találkozás után nem jelentkeznek? Nem tudja mi a probléma? Lehet, hogy olyasmit tesz, ami megbízhatóan elbátortalanítja potenciális partnereit. Tudjuk, mi lehet az!

A boldog kapcsolathoz vezető út

Nincs két egyforma ember. Gyakran feltételezzük, hogy mások is úgy gondolják, ahogy mi. Sajnos ez nem így van. Emiatt boldogtalanok vagyunk a kapcsolatban. Ami nekünk jó és érthető, nem biztos, hogy kedvesünk számára jó és érthető. Próbáld ki a következő négy utat, és boldog párkapcsolatban leszel.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.