Miért nem találsz nőt?

Nem tud teljes értékű kapcsolatot kialakítani egy nővel? Valószínűleg valahol hiba volt. Talán a te hibád, talán ártatlan vagy. Nézze meg a leggyakoribb okokat, amelyek miatt a férfiak egyedülállóak maradnak.

Magas követelményeket támasztanak

Kedves, vicces, jó, felelősségteljes és csinos nőt keresel? Egyszerűen fogalmazva: tökéletes nőre vágysz. Azonban jobb, ha ezt nem teszi. Nincsenek tökéletes nők. Válassza ki azokat a főbb tulajdonságokat, amelyekkel partnerének rendelkeznie kell, és csökkentse az igényeit más kérdésekben. Lehetséges, hogy ez az egyik oka annak, hogy még mindig szingli vagy.

Nők előtt nem lehetsz önmagad

Természetesen, ha válogatni próbálsz egy lány, idegesnek tűnsz. Ez alapján nem viselkedhetsz olyan természetesen, mint amikor kimész sörözni a barátaiddal. Annak a nőnek, akivel randevúzni mész, esélye sincs arra, hogy olyannak ismerjen meg, amilyen valójában vagy. Megpróbál úgy tenni a nő előtt, hogy a lehető legjobb fényben lássa. De az a baj, hogy ha nem vagy önmagad, az emberek általában meg tudják mondani. És ezzel a viselkedéssel elűzheted magadtól a nőket.

Nem mész sehova

Nincs sok hobbija, ezért nincs is még ki is kell menni. Ha szeretnél valakit találni, gyakrabban járj nyilvános helyekre. Ha kimész az emberek közé, sokkal nagyobb esélyed lesz találkozni, mintha otthon ülnél és könyvet olvasnál.

Túl nagy nyomást gyakorolsz a nőkre

Te ismerkedsz egy nővel és már tervezed a jövőt vele? Azt mondod neki, hogy szeretnél együtt nyaralni, együtt élni, gyereket vállalni...? Legyen tudatában annak, hogy az ilyen beszéd elűz minden fiatal hölgyet, aki még nem akar elköteleződni a családi élet mellett. Ha nem akarod rögtön az elején elcseszteni, először menj el egy kicsit, és csak azután kezdd el közösen tervezni a jövőt.

Túl szoros a kapcsolatod az anyáddal

Túl jó a kapcsolatod az anyjával? Szeretsz elmenni hozzá ebédelni, követni a tanácsait, és általában nem adsz nélküle? Pontosan ez az, amit a legtöbb nő nem szeret. Attól tart, hogy eljön az idő, amikor anyád mellé fogsz állni helyette. Röviden: a hölgyek nem szeretik az anyákat.


Hasonló cikkek

Hozzon létre egy nagyszerű profilképet

Nemcsak az Elite Date.cz online társkereső oldal ragaszkodik ahhoz, hogy egy fénykép szerepeljen a felhasználói profilban. Sok társkereső és apróhirdetési oldal ugyanezzel a feltétellel rendelkezik. És ha nem, legalább megengedik felhasználóiknak, hogy közzétegyék a fotót. A fénykép a névjegykártya. Szóval vigyázz rá!

Csábításkor kerüld ezeket a dolgokat!

Mindenkire más vonatkozik. Vannak, akik szeretik az ambíciókat, mások értékelik a félénkséget. Minden ember más. Szerencsére vannak igazságok, amelyek minden csábításra érvényesek. Például, hogy a színlelés nem kifizetődő. Mit kell tehát kerülni a csábítás során? A választ a cikkben találja.

A legnagyobb profilhibák

A társkereső oldalakon regisztráltak folyamatosan növekvő száma egyértelmű üzenetet ad. A társkereső hirdetések nemcsak fellendülést éltek át, hanem az emberi élet rendszeres részévé válnak. Időt és szívet takarítanak meg, és bővítik a lehetőségeket. Így nem kell az irodában vagy az iskolában keresned életed szerelmét. De mit tehetsz, hogy ne csökkentsd feleslegesen az esélyeidet? Tekintse meg a hirdetések (profilok) legnagyobb hibáit, és kerülje el őket.

Ne ajánlja ezt másoknak

Vannak kapcsolati kifejezések, amelyeket abszolút mindenki utál. Akár szórakozásból mondja, akár őszintén próbál segíteni a barátjának, nem kerülheti el a kliséket vagy a teljes ostobaságot. Mely mondatokat hallotta már mindenki annyiszor, hogy tényleg nem akarja újra hallani?

Mit szólnál a fiúkhoz

A legtöbb lány több jóképű férfival is találkozott élete során. Lehet buszon, villamoson vagy vásárlás közben. Sajnos gyakran nem volt bátorságuk felkeresni az érintettet, vagy nem tudták, hogyan tegyék ezt. Ez a te eseted is? Tanácsot adunk néhány lépésben, amelyek elősegítik a sikert.

Hol van lehetőségetek az ismerkedésre

A nyári szünet nemrég ért véget. Kezdődik az ősz. Bebizonyosodott, hogy amint egyre több időt töltünk otthon, hiányzik nekünk valaki, akivel szabadidőnket szeretnénk tölteni. Hirtelen magányosnak érzed magad? Szeretnéd végre megtalálni életed szerelmét? Adunk pár tippet azokról a helyekről, ahol nagyon könnyen megtalálhatod őt.