Miért nem találsz nőt?

Nem tud teljes értékű kapcsolatot kialakítani egy nővel? Valószínűleg valahol hiba volt. Talán a te hibád, talán ártatlan vagy. Nézze meg a leggyakoribb okokat, amelyek miatt a férfiak egyedülállóak maradnak.

Magas követelményeket támasztanak

Kedves, vicces, jó, felelősségteljes és csinos nőt keresel? Egyszerűen fogalmazva: tökéletes nőre vágysz. Azonban jobb, ha ezt nem teszi. Nincsenek tökéletes nők. Válassza ki azokat a főbb tulajdonságokat, amelyekkel partnerének rendelkeznie kell, és csökkentse az igényeit más kérdésekben. Lehetséges, hogy ez az egyik oka annak, hogy még mindig szingli vagy.

Nők előtt nem lehetsz önmagad

Természetesen, ha válogatni próbálsz egy lány, idegesnek tűnsz. Ez alapján nem viselkedhetsz olyan természetesen, mint amikor kimész sörözni a barátaiddal. Annak a nőnek, akivel randevúzni mész, esélye sincs arra, hogy olyannak ismerjen meg, amilyen valójában vagy. Megpróbál úgy tenni a nő előtt, hogy a lehető legjobb fényben lássa. De az a baj, hogy ha nem vagy önmagad, az emberek általában meg tudják mondani. És ezzel a viselkedéssel elűzheted magadtól a nőket.

Nem mész sehova

Nincs sok hobbija, ezért nincs is még ki is kell menni. Ha szeretnél valakit találni, gyakrabban járj nyilvános helyekre. Ha kimész az emberek közé, sokkal nagyobb esélyed lesz találkozni, mintha otthon ülnél és könyvet olvasnál.

Túl nagy nyomást gyakorolsz a nőkre

Te ismerkedsz egy nővel és már tervezed a jövőt vele? Azt mondod neki, hogy szeretnél együtt nyaralni, együtt élni, gyereket vállalni...? Legyen tudatában annak, hogy az ilyen beszéd elűz minden fiatal hölgyet, aki még nem akar elköteleződni a családi élet mellett. Ha nem akarod rögtön az elején elcseszteni, először menj el egy kicsit, és csak azután kezdd el közösen tervezni a jövőt.

Túl szoros a kapcsolatod az anyáddal

Túl jó a kapcsolatod az anyjával? Szeretsz elmenni hozzá ebédelni, követni a tanácsait, és általában nem adsz nélküle? Pontosan ez az, amit a legtöbb nő nem szeret. Attól tart, hogy eljön az idő, amikor anyád mellé fogsz állni helyette. Röviden: a hölgyek nem szeretik az anyákat.


Hasonló cikkek

Néhány tipp hogyan ismerkedhetsz meg hölgyekkel

Tetszik neked egy hölgy, de nem tudod, hogyan ismerkedhetnél meg vele? Az ismerkedés nem a legerősebb oldalad? Gyakran előfordul, hogy mielőtt észbe kapnál a választott lány már valaki más karjaiban van? Akkor a megfelelő helyen vagy. Vess egy pillantást tippjeinkre, amelyek megmutatják Neked, hogyan lehet egyszerűen és gyorsan ismerkedni.

6 mondat, amivel NE kezdj beszélgetést egy társkereső oldalon

Az első megközelítés egy internetes társkereső oldalon ugyanolyan nehéz, mint a való életben. Még ha olyan környezetben is tartózkodik, ahol mindenki nagyon szeretne találkozni veled, akkor is át kell gondolnod, mit írsz. Mindig lehet írni valamit, de valami eredetit nehezebb kitalálni. Nézd meg, mi az, ami garantáltan soha nem fog hírnevet szerezni.

Nincs semmi nehéz egy férfival való találkozásban

Barátságot vagy szerelmet keresel, de még mindig nincs szerencséd a mindennapokban? A mai rohanó világban egyre többen találkoznak online társkereső oldalakon keresztül. Az elmúlt években egyre népszerűbb az internetes társkereső. Ma már nem az a helyzet, hogy az internet az utolsó lehetőség a megfelelő személlyel való találkozásra. Valahol biztosan vár rád egy sorsdöntő szerelem vagy egy életre szóló barát. Tehát ne féljen eltérni a sztereotípiától, és próbálja ki internetes társkereső oldalunkat.

Flörtölj úgy, mintha senki sem tudna ellenállni

Flörtölni, flörtölni és ismerkedni művészet. A részletek azok, amelyek elvezetik álmai úticéljához. Párosítsa őket helyesen, és nyert! Tehát hogyan kell helyesen csinálni, és mire kell figyelni?

Menj a bevezetővel szemben. Hogyan leszünk leggyakrabban szerelmesek?

A randevúzás egy bonyolult játék, amely gyakrabban bizonyul kudarcnak, mint sikernek. Ennek ellenére mindannyian szeretünk vele játszani. Találkozz életed szerelmével, és nézd meg, hogyan lehetsz igazán szerelmes.

Mit szólnál a vonzalomhoz?

Mindenki olyasmit keres, ami vonzza az ellenkező nemet. Ideális esetben olyasvalamit, hogy kényelmesen ülhessen, várjon és vegyen az étlapról. Szeretnéd tudni a vonzalom titkát? Sajnos nem elég csak a pólót vagy a frizurát megváltoztatni. A fő tényező a feromonok.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.