Miért nem találsz nőt?

Nem tud teljes értékű kapcsolatot kialakítani egy nővel? Valószínűleg valahol hiba volt. Talán a te hibád, talán ártatlan vagy. Nézze meg a leggyakoribb okokat, amelyek miatt a férfiak egyedülállóak maradnak.

Magas követelményeket támasztanak

Kedves, vicces, jó, felelősségteljes és csinos nőt keresel? Egyszerűen fogalmazva: tökéletes nőre vágysz. Azonban jobb, ha ezt nem teszi. Nincsenek tökéletes nők. Válassza ki azokat a főbb tulajdonságokat, amelyekkel partnerének rendelkeznie kell, és csökkentse az igényeit más kérdésekben. Lehetséges, hogy ez az egyik oka annak, hogy még mindig szingli vagy.

Nők előtt nem lehetsz önmagad

Természetesen, ha válogatni próbálsz egy lány, idegesnek tűnsz. Ez alapján nem viselkedhetsz olyan természetesen, mint amikor kimész sörözni a barátaiddal. Annak a nőnek, akivel randevúzni mész, esélye sincs arra, hogy olyannak ismerjen meg, amilyen valójában vagy. Megpróbál úgy tenni a nő előtt, hogy a lehető legjobb fényben lássa. De az a baj, hogy ha nem vagy önmagad, az emberek általában meg tudják mondani. És ezzel a viselkedéssel elűzheted magadtól a nőket.

Nem mész sehova

Nincs sok hobbija, ezért nincs is még ki is kell menni. Ha szeretnél valakit találni, gyakrabban járj nyilvános helyekre. Ha kimész az emberek közé, sokkal nagyobb esélyed lesz találkozni, mintha otthon ülnél és könyvet olvasnál.

Túl nagy nyomást gyakorolsz a nőkre

Te ismerkedsz egy nővel és már tervezed a jövőt vele? Azt mondod neki, hogy szeretnél együtt nyaralni, együtt élni, gyereket vállalni...? Legyen tudatában annak, hogy az ilyen beszéd elűz minden fiatal hölgyet, aki még nem akar elköteleződni a családi élet mellett. Ha nem akarod rögtön az elején elcseszteni, először menj el egy kicsit, és csak azután kezdd el közösen tervezni a jövőt.

Túl szoros a kapcsolatod az anyáddal

Túl jó a kapcsolatod az anyjával? Szeretsz elmenni hozzá ebédelni, követni a tanácsait, és általában nem adsz nélküle? Pontosan ez az, amit a legtöbb nő nem szeret. Attól tart, hogy eljön az idő, amikor anyád mellé fogsz állni helyette. Röviden: a hölgyek nem szeretik az anyákat.


Hasonló cikkek

Ne rontsa el az első randevút

Még ha több mint ezren vettél részt, akkor is mindig színpadi félelmed lesz az első találkozás előtt. Nem csoda. A legtöbb ember annál jobban szégyelli magát, minél jobban törődik az eredménnyel. De ne feledd az iskolai vizsgákat! Az első randevú egy hasonló teszt. Mit tegyünk, vagy mit ne tegyünk az első találkozáskor?

Hogyan lehet felismerni egy szerelmes férfit?

Ha Ön azon nők közé tartozik, akik nem ismerik a férfi jelzéseket, ez a lista csak Önnek szól. Igen, még a férfiak is céloznak. Bár főleg öntudatlanul. Szóval honnan tudhatod, hogy a legújabb felfedezésed szerelmes-e beléd? Egyszerűen!

Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

A szingli élet úgy tűnhet, mint valaki győzelem, másnak pedig határozott veszteség. Hogyan látjuk? Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

Először a házában

Ha egy nő beleegyezik, hogy meglátogassa otthonát, valószínűleg megszédül az örömtől. Teljesen élvezni fogja ezt az éjszakát! De ezen a konkrét okon kívül a nők másra is gondolnak. Hihetetlen sok mindent ki tudnak olvasni a személyiségedről az otthonodból. Tanuld meg, mit szerezz be, mielőtt először elhoznád a királyságodba. Csak így távozik úgy, hogy „Ő az!”

Tudja meg, hogy partnere komolyan gondolja Önt

Szerelmes lettél a párodba, akivel csak nemrég kezdtél el randevúzni? Nem biztos benne, hogy partnere ugyanolyan komolyan gondolja Önt, mint te őket? Segítünk kideríteni.

Hozd be a múltad lezárását

Egy társkereső oldal minden második profiljában találhat egy kérdést a múltjával kapcsolatban, szinte mindenki felteszi, akivel randevúzni mész. Ha valaki azt kérdezi tőled: "Zárt múltad van?", természetesen mindannyian automatikusan igent mondunk. De mi van, ha nem? A régi sérelmekbe való ragaszkodás, vagy az, hogy nem tudja elengedni a volt partner okozta fájdalmat, megakadályozza a továbblépést. Hogyan lehet valóban lezárni a múltat? Bővebben a cikkben.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.