Jó lesz neked egy távkapcsolat?

Találkoztál a legcsodálatosabb emberrel a nyaraláson? Találkoztatok online? De mindannyian teljesen más helyeken éltek. Mi a teendő most? Szerinted jobb szakítani, mert a távkapcsolatok nem működnek? Hiba! Tudjuk, hogyan teheted még erősebbé szerelmedet akkor is, ha több száz kilométerre vagytok egymástól.

Beszélgessetek egymással

Ez egy kötelező tipp, amely hosszú időn belül megduplázódik. távolsági kapcsolatok. Hívjátok egymást, amilyen gyakran csak lehet. Írjatok egymásnak nemcsak a közösségi oldalakon, hanem SMS-ben is. Ne felejts el minden este jó éjszakát kívánni. Beszélgetéshez használhatja például a Skype-ot, amivel nem csak hallani, hanem látni is lehet a másikat. Próbálja ki a klasszikus, ma már talán régimódi, kézzel írt betűket. A kézírás sokkal személyesebb, és egy klasszikus levél azt is lehetővé teszi, hogy valóban elmondjon valamit. Amit át akarsz adni, az nem fér bele egy szöveges üzenetbe vagy egy Facebook-üzenetbe.

Mondd el barátaidnak a szerelmedet

Ne félj beszélni a párodról a barátaiddal. Ne maradj le, amikor előadják a randevúzási történeteiket. Kezdd el magad is. Ez segít megőrizni az önmagad iránti szeretettel való összetartozás érzését, még akkor is, ha annyira távol vannak egymástól. Így a barátai nem fognak tudtukon kívül összehozni téged valaki mással. Bármilyen randevúzás nem csak a klasszikus kapcsolatra káros, hanem a távkapcsolatra is. És ha nem látják egymást napi rendszerességgel, az még nagyobb probléma lehet, mint amilyennek látszik.

Ne légy üldözős

Bár ez fontos hogy rendszeresen tartsd a kapcsolatot, ne ess túlzásba. Ne hívd fel a másikat naponta 10x, ne írj minden sms-be egy kérdést, hogy mikor látod végre egymást. Ne kérdezd, hol volt a szerelmed, akit a szokásosnál húsz perccel később hívott. Természetesen kérdezhetsz, de ne aggódj. A párod sem tudja, mit csinálsz szabadidőd minden percében. Mutasd meg egymásnak, hogy megbízol egymásban. Mert a szerelmed a bizalomra épül.

Rendszeresen találkozzunk

Bármilyen messze laksz is, egyetlen kapcsolat sem fog kitartani, ha nem látjuk egymást legalább egyszer míg. Bár mindkettőtök igényes munkája van, a benzin- és a vonatjegy nem a legolcsóbb, látni kell egymást. Személyes kapcsolat nélkül nem működik. Ha lehetséges, tervezzen rendszeres találkozókat. Legalább lesz mire várnod. Ha nem megy, mindig a lehető leghamarabb tervezd meg a következő időpontot. És mindenekelőtt tarts ki!


Hasonló cikkek

Az online társkeresés boldogabb házassághoz vezet

A Chicagói Egyetem tanulmánya szerint az online tér boldogabb házassághoz vezet.

A legégetőbb kérdések a szerelemről

A szerelem hihetetlenül összetett érzés. Annyi minden történik a szerelmesek lelkében, hogy gyakran fel sem ismerik érzéseiket. A hosszú távú kapcsolatban élők is hasonló vacakolást tapasztalnak. Így választ adunk a szerelemmel kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre.

Légy szexi a sarkában

Nem titok, hogy a férfiak szeretik a magassarkút a nőkön. Akkor miért nem használja ki ezt? A sarkú cipő gyönyörűen meghosszabbítja a lábad, kellemesebb sétát varázsol neked, és mindenki hátat fordít neked. Nem elég neked? Nézze meg, hogyan segíthet a sarkú cipő a randevúzásban.

4 jele annak, hogy egy internetes kapcsolat tartós lesz

Sokkal gyorsabban fogja felfedezni kapcsolata fejlődését az interneten keresztül, mint ahogyan valaha is szembesülhetne vele.

Egy ilyen első randevú után ne menj el még egyre

Az első, tapogatózó dátum gyakran kritikus. Értékelitek egymást, és megtudjátok, hogy partnerként legalább valamennyire kompatibilisek vagytok-e. A legtöbben sokat foglalkozunk magunkkal, azzal a céllal, hogy a lehető legjobb benyomást keltsük. Ezúttal nagyon erősen összpontosítson arra, hogy melyik témák izgatják legjobban partnerét. A következőnél jobb, ha nem megy el a következő találkozóra.

Randi milliomosoknak vagy szalonna szerelmeseknek. Melyek a legegyedibb társkereső oldalak, amelyekre regisztrálhat?

Hasonló gondolkodású partnert keres? Hasonló érdeklődésű partner? Próbáld ki az online társkeresőt. Nem csak sportolóknak vagy diákoknak szóló társkereső oldalon lehet feliratkozni, hanem például gazdagoknak vagy szalonnázóknak szánt társkereső oldalon is.