Jó lesz neked egy távkapcsolat?

Találkoztál a legcsodálatosabb emberrel a nyaraláson? Találkoztatok online? De mindannyian teljesen más helyeken éltek. Mi a teendő most? Szerinted jobb szakítani, mert a távkapcsolatok nem működnek? Hiba! Tudjuk, hogyan teheted még erősebbé szerelmedet akkor is, ha több száz kilométerre vagytok egymástól.

Beszélgessetek egymással

Ez egy kötelező tipp, amely hosszú időn belül megduplázódik. távolsági kapcsolatok. Hívjátok egymást, amilyen gyakran csak lehet. Írjatok egymásnak nemcsak a közösségi oldalakon, hanem SMS-ben is. Ne felejts el minden este jó éjszakát kívánni. Beszélgetéshez használhatja például a Skype-ot, amivel nem csak hallani, hanem látni is lehet a másikat. Próbálja ki a klasszikus, ma már talán régimódi, kézzel írt betűket. A kézírás sokkal személyesebb, és egy klasszikus levél azt is lehetővé teszi, hogy valóban elmondjon valamit. Amit át akarsz adni, az nem fér bele egy szöveges üzenetbe vagy egy Facebook-üzenetbe.

Mondd el barátaidnak a szerelmedet

Ne félj beszélni a párodról a barátaiddal. Ne maradj le, amikor előadják a randevúzási történeteiket. Kezdd el magad is. Ez segít megőrizni az önmagad iránti szeretettel való összetartozás érzését, még akkor is, ha annyira távol vannak egymástól. Így a barátai nem fognak tudtukon kívül összehozni téged valaki mással. Bármilyen randevúzás nem csak a klasszikus kapcsolatra káros, hanem a távkapcsolatra is. És ha nem látják egymást napi rendszerességgel, az még nagyobb probléma lehet, mint amilyennek látszik.

Ne légy üldözős

Bár ez fontos hogy rendszeresen tartsd a kapcsolatot, ne ess túlzásba. Ne hívd fel a másikat naponta 10x, ne írj minden sms-be egy kérdést, hogy mikor látod végre egymást. Ne kérdezd, hol volt a szerelmed, akit a szokásosnál húsz perccel később hívott. Természetesen kérdezhetsz, de ne aggódj. A párod sem tudja, mit csinálsz szabadidőd minden percében. Mutasd meg egymásnak, hogy megbízol egymásban. Mert a szerelmed a bizalomra épül.

Rendszeresen találkozzunk

Bármilyen messze laksz is, egyetlen kapcsolat sem fog kitartani, ha nem látjuk egymást legalább egyszer míg. Bár mindkettőtök igényes munkája van, a benzin- és a vonatjegy nem a legolcsóbb, látni kell egymást. Személyes kapcsolat nélkül nem működik. Ha lehetséges, tervezzen rendszeres találkozókat. Legalább lesz mire várnod. Ha nem megy, mindig a lehető leghamarabb tervezd meg a következő időpontot. És mindenekelőtt tarts ki!


Hasonló cikkek

Csábításkor kerüld ezeket a dolgokat!

Mindenkire más vonatkozik. Vannak, akik szeretik az ambíciókat, mások értékelik a félénkséget. Minden ember más. Szerencsére vannak igazságok, amelyek minden csábításra érvényesek. Például, hogy a színlelés nem kifizetődő. Mit kell tehát kerülni a csábítás során? A választ a cikkben találja.

Összefértek? Tudd meg az első randin!

Eleged van abból, hogy a kedves srác vagy szuperlány a végén valaki más lesz? Úgy érzed, hogy az elején mindig minden remekül néz ki, de a végén rájössz, hogy nem vagytok jó párosok egymásnak? Kerüld el a hasonló csalódásokat, és már az első randin tippeld meg párod! Csak kövesse a mindenütt megjelenő jelzéseket, vagy tegye fel a megfelelő kérdést.

Az ideális férfi 6 jellemzője

A randevúzások világa hatalmas, különösen az új technológiával. Ne pazarolja az idejét olyan férfiakkal, akik nem érdemlik meg a figyelmet. Ha találkozni akarsz a megfelelővel, egyszerűen keresd azokat a tulajdonságokat, amelyekkel az igazi ideális férfi rendelkezik. Mik ezek a jellemzők?

Hogyan kezdjen beszélgetést valakivel, akit először lát

A társasági beszélgetés valószínűleg nem a kedvenc időtöltése. Ha azonban megtanulja, hol kezdje, akkor nem fog rettegni a társasági eseményektől, ahol nem ismer senkit. Olvass tovább, és légy mester beszélgetőpartner.

A dupla randevú 5 alapelve vagy négyes randevúzás

Ha egy ideje randizol a pároddal, valószínűleg azon is gondolkodsz, hogy egy másik párral töltsd az estét. Szervezzen meg egy dupla randevút. Egy négyes randevú szórakoztató lehet, ha jól tervezed. Íme néhány tipp, hogyan csináld!

Hogyan viselkedjen egy nő az első randin, hogy lenyűgözze a férfit?

Az első randevú nagyon fontos. Elmondása szerint a pár arról dönt, hogy járnak-e még együtt. Emiatt tudnod kell, hogyan kell lenyűgözni a férfiakat. Tanácsot adunk, hogyan viselkedj az első randin.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.