Jó lesz neked egy távkapcsolat?

Találkoztál a legcsodálatosabb emberrel a nyaraláson? Találkoztatok online? De mindannyian teljesen más helyeken éltek. Mi a teendő most? Szerinted jobb szakítani, mert a távkapcsolatok nem működnek? Hiba! Tudjuk, hogyan teheted még erősebbé szerelmedet akkor is, ha több száz kilométerre vagytok egymástól.

Beszélgessetek egymással

Ez egy kötelező tipp, amely hosszú időn belül megduplázódik. távolsági kapcsolatok. Hívjátok egymást, amilyen gyakran csak lehet. Írjatok egymásnak nemcsak a közösségi oldalakon, hanem SMS-ben is. Ne felejts el minden este jó éjszakát kívánni. Beszélgetéshez használhatja például a Skype-ot, amivel nem csak hallani, hanem látni is lehet a másikat. Próbálja ki a klasszikus, ma már talán régimódi, kézzel írt betűket. A kézírás sokkal személyesebb, és egy klasszikus levél azt is lehetővé teszi, hogy valóban elmondjon valamit. Amit át akarsz adni, az nem fér bele egy szöveges üzenetbe vagy egy Facebook-üzenetbe.

Mondd el barátaidnak a szerelmedet

Ne félj beszélni a párodról a barátaiddal. Ne maradj le, amikor előadják a randevúzási történeteiket. Kezdd el magad is. Ez segít megőrizni az önmagad iránti szeretettel való összetartozás érzését, még akkor is, ha annyira távol vannak egymástól. Így a barátai nem fognak tudtukon kívül összehozni téged valaki mással. Bármilyen randevúzás nem csak a klasszikus kapcsolatra káros, hanem a távkapcsolatra is. És ha nem látják egymást napi rendszerességgel, az még nagyobb probléma lehet, mint amilyennek látszik.

Ne légy üldözős

Bár ez fontos hogy rendszeresen tartsd a kapcsolatot, ne ess túlzásba. Ne hívd fel a másikat naponta 10x, ne írj minden sms-be egy kérdést, hogy mikor látod végre egymást. Ne kérdezd, hol volt a szerelmed, akit a szokásosnál húsz perccel később hívott. Természetesen kérdezhetsz, de ne aggódj. A párod sem tudja, mit csinálsz szabadidőd minden percében. Mutasd meg egymásnak, hogy megbízol egymásban. Mert a szerelmed a bizalomra épül.

Rendszeresen találkozzunk

Bármilyen messze laksz is, egyetlen kapcsolat sem fog kitartani, ha nem látjuk egymást legalább egyszer míg. Bár mindkettőtök igényes munkája van, a benzin- és a vonatjegy nem a legolcsóbb, látni kell egymást. Személyes kapcsolat nélkül nem működik. Ha lehetséges, tervezzen rendszeres találkozókat. Legalább lesz mire várnod. Ha nem megy, mindig a lehető leghamarabb tervezd meg a következő időpontot. És mindenekelőtt tarts ki!


Hasonló cikkek

Hogyan flörtöl egy nő?

Nehezedre esik felismerni, ha egy nő kedvel téged? Soha nem tudhatod, hogy kihív-e, vagy csak véletlenül feléd pillant? Még évekig a nőkkel való beszélgetés után sem ismeri fel teljesen a kommunikációhoz használt kódokat. Ne tévedjen. Az alábbiakban világosan megírt női jeleket találsz, amelyek alapján tudni fogod, hogy találkoznod kell!

Már az első vacsoránál ismerkedjen meg vele

Nem akarja olyannal pazarolni az idejét, aki nem éri meg? Belefáradt abba, hogy újra és újra rájön, hogy ez nem a megfelelő, és nem is az? Tudjuk, hogyan lehet megmondani az első randevún! Senki sem rejtheti el véglegesen mindennel valódi önmagát. Ismerje meg udvarlóját étkezési módjáról. Ne vesztegessen több időt!

Hogyan randevúzzon, ha rossz tapasztalatai vannak

A randevúzás gondolata ijesztő lehet. Főleg, ha rossz tapasztalataid vannak a kapcsolatokkal kapcsolatban. Az új szerelem lehetősége mellett mindig ott van a csalódás lehetősége is. Hogyan találkozzunk és ismerkedjünk akkor is, ha a tudatalatti félelem visszatart? Gyere, lépj túl rajta.

3 jel, hogy készen állsz egy új kapcsolatra

Szeretnél párban élni, de mégsem találsz valakit, aki érdekes lenne, vagy az első randevúnál tovább nem tarthat fenn kapcsolatot? Lehet, hogy egyszerűen még nem áll készen rá.

Hogyan ismerkedj meg egy férfival, akit szeretsz?

Szeretsz egy férfit, de nem tudod, hogyan találkozz vele? Tanácsot adunk, hogyan kell csinálni. Nem nehéz, csak összeszedni kell a bátorságot.

Randi milliomosoknak vagy szalonna szerelmeseknek. Melyek a legegyedibb társkereső oldalak, amelyekre regisztrálhat?

Hasonló gondolkodású partnert keres? Hasonló érdeklődésű partner? Próbáld ki az online társkeresőt. Nem csak sportolóknak vagy diákoknak szóló társkereső oldalon lehet feliratkozni, hanem például gazdagoknak vagy szalonnázóknak szánt társkereső oldalon is.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.