Jó lesz neked egy távkapcsolat?

Találkoztál a legcsodálatosabb emberrel a nyaraláson? Találkoztatok online? De mindannyian teljesen más helyeken éltek. Mi a teendő most? Szerinted jobb szakítani, mert a távkapcsolatok nem működnek? Hiba! Tudjuk, hogyan teheted még erősebbé szerelmedet akkor is, ha több száz kilométerre vagytok egymástól.

Beszélgessetek egymással

Ez egy kötelező tipp, amely hosszú időn belül megduplázódik. távolsági kapcsolatok. Hívjátok egymást, amilyen gyakran csak lehet. Írjatok egymásnak nemcsak a közösségi oldalakon, hanem SMS-ben is. Ne felejts el minden este jó éjszakát kívánni. Beszélgetéshez használhatja például a Skype-ot, amivel nem csak hallani, hanem látni is lehet a másikat. Próbálja ki a klasszikus, ma már talán régimódi, kézzel írt betűket. A kézírás sokkal személyesebb, és egy klasszikus levél azt is lehetővé teszi, hogy valóban elmondjon valamit. Amit át akarsz adni, az nem fér bele egy szöveges üzenetbe vagy egy Facebook-üzenetbe.

Mondd el barátaidnak a szerelmedet

Ne félj beszélni a párodról a barátaiddal. Ne maradj le, amikor előadják a randevúzási történeteiket. Kezdd el magad is. Ez segít megőrizni az önmagad iránti szeretettel való összetartozás érzését, még akkor is, ha annyira távol vannak egymástól. Így a barátai nem fognak tudtukon kívül összehozni téged valaki mással. Bármilyen randevúzás nem csak a klasszikus kapcsolatra káros, hanem a távkapcsolatra is. És ha nem látják egymást napi rendszerességgel, az még nagyobb probléma lehet, mint amilyennek látszik.

Ne légy üldözős

Bár ez fontos hogy rendszeresen tartsd a kapcsolatot, ne ess túlzásba. Ne hívd fel a másikat naponta 10x, ne írj minden sms-be egy kérdést, hogy mikor látod végre egymást. Ne kérdezd, hol volt a szerelmed, akit a szokásosnál húsz perccel később hívott. Természetesen kérdezhetsz, de ne aggódj. A párod sem tudja, mit csinálsz szabadidőd minden percében. Mutasd meg egymásnak, hogy megbízol egymásban. Mert a szerelmed a bizalomra épül.

Rendszeresen találkozzunk

Bármilyen messze laksz is, egyetlen kapcsolat sem fog kitartani, ha nem látjuk egymást legalább egyszer míg. Bár mindkettőtök igényes munkája van, a benzin- és a vonatjegy nem a legolcsóbb, látni kell egymást. Személyes kapcsolat nélkül nem működik. Ha lehetséges, tervezzen rendszeres találkozókat. Legalább lesz mire várnod. Ha nem megy, mindig a lehető leghamarabb tervezd meg a következő időpontot. És mindenekelőtt tarts ki!


Hasonló cikkek

10 lépés, hogy végre szeressem

Az egyik örök kérdés: „Hogyan találjuk meg a szerelmet?” mindenkinek más a válasza. Vannak, akiknek konkrét imázsuk van a fejükben, mások inkább koncepciónak gondolják a barátot/barátnőt. Valaki pedig bármiféle társat szeretne szerezni, és csak később aggódik a kapcsolat részleteiért. Így valószínűleg szinte lehetetlen feladatként ismert. De ha követi az alábbi utasításokat, rá fog jönni, hogy ez valójában nem is olyan nehéz.

Nem mindennapi őszi randevú

Nem tudja, hova hívja meg szerelmét? Unod már a kávézókat és éttermeket? Úgy gondolja, hogy túl hideg van a céltalan, órákon át tartó sétákhoz? Mutatunk néhány tippet a nem mindennapi randevúkhoz, amelyeket most ősszel élvezhetsz.

Az egyedülálló élet előnyei

Szakítottál a pároddal? Ne hajtsd le a fejed. Az állandó kapcsolat nélküli életnek nagy előnyei vannak. Kár lenne, ha nem használnád őket. Tudja meg, mik a szingli élet előnyei.

Szeress első látásra

A férfiak sokkal gyakrabban szeretnek első látásra, mint a nők. Ráadásul az erősebbik nem jobban hisz a szerelemben első látásra. Miért van az, hogy a nők gyakran a hatodik randevúig várnak, mielőtt szerelmesek lesznek? Vagy miért mondják ki hamarabb a férfiak, hogy "szeretlek", mint a nők? Nézze meg velünk, miért van ez így. Szeress első látásra!

Az internetes társkeresés szabályai

A klasszikus nyomtatott hirdetéseken keresztüli randevúzás már nem „BE”. Az online társkeresés napjaink jelenségévé vált. Szinte mindenki létrehozhat profilt egy társkereső oldalon. Az internet életünk elengedhetetlen részévé vált. Még azok is, akik soha nem dolgoztak számítógéppel, már megtanulták a számítógép alapjait. Az új „randevúzási szabályok” bizonyos mértékig az idők változásához kapcsolódnak. Szabályok, amelyeket be kell tartania a társkereső oldalakon, hogy elkerülje a csalóval való randevúzást.

Hogyan ismerjük meg az igaz szerelmet?

Élete során valószínűleg sok ember elbűvölt. De honnan tudod, hogy ez szerelem vagy csak varázslat? Hogyan lehet felismerni egy szerelmet, amelyben megvan a lehetőség, hogy valami nagyobbá nőjön?

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.