Jó lesz neked egy távkapcsolat?

Találkoztál a legcsodálatosabb emberrel a nyaraláson? Találkoztatok online? De mindannyian teljesen más helyeken éltek. Mi a teendő most? Szerinted jobb szakítani, mert a távkapcsolatok nem működnek? Hiba! Tudjuk, hogyan teheted még erősebbé szerelmedet akkor is, ha több száz kilométerre vagytok egymástól.

Beszélgessetek egymással

Ez egy kötelező tipp, amely hosszú időn belül megduplázódik. távolsági kapcsolatok. Hívjátok egymást, amilyen gyakran csak lehet. Írjatok egymásnak nemcsak a közösségi oldalakon, hanem SMS-ben is. Ne felejts el minden este jó éjszakát kívánni. Beszélgetéshez használhatja például a Skype-ot, amivel nem csak hallani, hanem látni is lehet a másikat. Próbálja ki a klasszikus, ma már talán régimódi, kézzel írt betűket. A kézírás sokkal személyesebb, és egy klasszikus levél azt is lehetővé teszi, hogy valóban elmondjon valamit. Amit át akarsz adni, az nem fér bele egy szöveges üzenetbe vagy egy Facebook-üzenetbe.

Mondd el barátaidnak a szerelmedet

Ne félj beszélni a párodról a barátaiddal. Ne maradj le, amikor előadják a randevúzási történeteiket. Kezdd el magad is. Ez segít megőrizni az önmagad iránti szeretettel való összetartozás érzését, még akkor is, ha annyira távol vannak egymástól. Így a barátai nem fognak tudtukon kívül összehozni téged valaki mással. Bármilyen randevúzás nem csak a klasszikus kapcsolatra káros, hanem a távkapcsolatra is. És ha nem látják egymást napi rendszerességgel, az még nagyobb probléma lehet, mint amilyennek látszik.

Ne légy üldözős

Bár ez fontos hogy rendszeresen tartsd a kapcsolatot, ne ess túlzásba. Ne hívd fel a másikat naponta 10x, ne írj minden sms-be egy kérdést, hogy mikor látod végre egymást. Ne kérdezd, hol volt a szerelmed, akit a szokásosnál húsz perccel később hívott. Természetesen kérdezhetsz, de ne aggódj. A párod sem tudja, mit csinálsz szabadidőd minden percében. Mutasd meg egymásnak, hogy megbízol egymásban. Mert a szerelmed a bizalomra épül.

Rendszeresen találkozzunk

Bármilyen messze laksz is, egyetlen kapcsolat sem fog kitartani, ha nem látjuk egymást legalább egyszer míg. Bár mindkettőtök igényes munkája van, a benzin- és a vonatjegy nem a legolcsóbb, látni kell egymást. Személyes kapcsolat nélkül nem működik. Ha lehetséges, tervezzen rendszeres találkozókat. Legalább lesz mire várnod. Ha nem megy, mindig a lehető leghamarabb tervezd meg a következő időpontot. És mindenekelőtt tarts ki!


Hasonló cikkek

Nyűgözz le az első randin

Szeretnéd elbűvölni párodat az első randin? Szeretné, hogy az élet győztesének tartsák az első találkozástól kezdve? A mai rohanó világban, ahol senki sem foglalkozik sokáig semmivel, nagyszerű első benyomást kell hagyni. Ha sikerül, kiváló kiindulási pozícióba kerülsz. Ha nem, akkor valószínűleg nem látjátok többé egymást. Szóval, hogyan nyűgözd le partneredet?

Hogyan hívjunk el egy férfit randevúzni?

Folyamatosan azt hajtogatja a fejében, hogy a férfiak vadászok, és nekik kell megtenniük az első lépést? De arra várni, hogy egy férfi lendüljön, bizonyos esetekben gyilkos lehet. Ha tetszik, csináld másképp! Ne várja meg, hogy meghívjon. Hívd meg te is! Nem tudja, hogyan kell csinálni? Olvasson tovább.

Keress egy barátnőt

Egy ideje keresel barátnőt, de még mindig nem találod? Miért van ez így? Vagy egyáltalán nincs bátorságod közeledni hozzá, vagy elutasít, vagy nem találkozol senkivel, aki érdekes lenne... Ennek egész sora lehet. De szeretnél végre áttörni az ördögi körön, és komoly partnerséget alapítani? Íme néhány tipp a kezdéshez. Változtassa meg esélyeit jóra, jobbra, és érje el végre úti célját. Keress egy barátnőt!

5 lépés a sikeres online társkereséshez

Az online randevúzás gyakran sokkal gyorsabb és biztonságosabb, mint a klasszikus bárban való ismerkedés. Mutatunk 5 egyszerű tippet, hogyan találkozhatsz álmaid párjával a saját otthonod kényelméből.

30 felett vagy és még mindig egyedülálló? Tudjuk miért!

Vágyik egy kapcsolatra, de nem találja a megfelelőt? Vagy inkább egy új párkapcsolat fenntartása okoz problémát? Valamit rosszul csinálsz, vagy csak szerencsétlen vagy a szerelemben? Nézzük meg a leggyakoribb okokat, amelyek miatt az emberek hosszú ideig pár nélkül maradnak.

Nyűgözd le partnered szüleit

A kapcsolat egyik legstresszesebb időszaka az, amikor találkoztok egymás szüleivel. Kedvelni fognak engem? Mondok valami hülyeséget? Kedvesek leszünk egymáshoz? Bármilyen életkorú is, kedvence szüleinek első találkozása egyszerűen stresszes. Tudjuk, hogyan kezeljük őket!

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.